10/02/2022

Het Familieboek


The end of the world is cancelled.
New thoughts of creation now take the power.

Gedachten zijn krachten die onze wereld vormgeven en creëren. Gedachten worden namelijk beelden en verhalen die, wanneer ze lang en intens genoeg herhaald worden, uiteindelijk werkelijkheid worden in de materiële wereld. Gedachten zijn krachten, het zijn energieën die zich kunnen manifesteren als werkelijkheid. Het zit ook letterlijk verborgen in het woord 'ver-beeld-ding': een beeld dat eerst nog ver(af) is, wordt een ding. Of 'imagination' in het Engels: een image vormt een nation: beelden creëren landen en volkeren. Beelden (gevoed door gevoel en wil) zijn krachtige scheppingsmiddelen. You are given the gifts of the gods, you create your reality according to your beliefs (Seth). Kies dus zorgvuldig welke gedachten en beelden je wilt toelaten, aandacht schenken en cultiveren want ze bepalen je eigen gemoedsgesteldheid, gezondheid en toekomst. 

Anastasia vertelt dat al eeuwenlang voortdurend valse en misleidende ideeën en beelden ingeprent worden in de mensheid. Deze beelden beïnvloeden en programmeren het bewustzijn en bepalen onze overtuigingen, gedachten, handelingen en uiteindelijk de wereld. Ze installeren angst, afhankelijkheid, leugens en volgzaamheid in de mensheid en leiden naar verdeeldheid en strijd. In vroegere tijdvakken werd deze beeldvorming vooral gestuurd door heersende priester kastes, kerkinstituten, edelen en koningshuizen. Mensen werden onbewust en onwetend gehouden en alle waarheid, oorspronkelijke kennis en wijze mannen en vrouwen uitgeroeid (indianen, Aboriginals, Katharen, heksen,...). Onbewust schenken mensen hun kracht en energie aan deze beeldverhalen en scheppen daardoor nog altijd een wrange realiteit. Edward Bernays schreef honderd jaar geleden een handleiding (Propaganda) over hoe je het collectieve bewustzijn kunt manipuleren en de massa psychologisch kunt sturen. De technieken uit dit basiswerk worden nog steeds gebruikt om de gedachten, percepties en reacties van de massa te sturen.  


In de huidige tijd bestoken allerhande media onze zintuigen en mind met een overvloed aan beelden, ideeën en informatie die ons wezen soms overbelasten. Veel van deze beelden en info worden nog altijd bepaald en gestuurd door dezelfde machtsinstituten, vaak met verborgen en duistere agenda's. Het gevolg is een waanzin wereld waar iedereen verwikkeld zit in een uitzichtloze overlevingsstrijd en waar het ongebreidelde materialisme natuur en planeet vernietigt en de mens reduceert tot een inwisselbare werkrobot. Velen zitten nog steeds gevangen in het spinnenweb van deze oude matrix die slechts in stand wordt gehouden door vastgeroeste gedachten, door het telkens reageren vanuit ego en het herhalen van steeds dezelfde keuzes.
Maar... deze wereld verdwijnt nu omdat het Leven (wij zelf dus) nieuwe toekomstbeelden laat ontwaken in steeds meer zielen. Deze wereldorde is voorbij omdat het een illusie is die niet langer gevoed wordt door onze energie en aandacht, omdat we wakker worden voor het ware, liefdevolle en wijze Zelf.

Changing our future begins with changing our stories.

David Korten

Want opmerkelijk genoeg en sinds enkele decennia stroomt nu een overvloed aan nieuwe en positieve ideeën volop de wereld in. Een ongelofelijke kentering is aan de gang, een ongeziene transitie is bezig, wellicht voor velen nu nog onmerkbaar, maar de signalen en veranderingen zijn overduidelijk. Wereld en mensheid verlaten de systemen en ideologieën waar macht, vernietiging en armoede de scepter zwaaien en we evolueren naar nieuwe overtuigingen en inzichten, naar nieuwe beelden die meer samenwerking en overvloed op Aarde brengen. Deze transformerende gedachten en beelden bezitten een grote kracht en zullen onvermijdelijk een prachtige wereld tot aanzien brengen. En het hele Covid gebeuren heeft deze ontwikkeling een krachtige impuls gegeven.

Veel van die beelden zijn trouwens ook terug te vinden in de Anastasia boekenreeks en veroorzaken directe herkenning en verbinding bij talrijke lezers. Het is alsof een venster in de ziel wordt opengemaakt en het licht plots volop kan schijnen om de onwetendheid te verdrijven. Alsof eeuwen van misleiding weggevaagd worden en langzaam het besef groeit van de inherente, onvoorstelbare kracht en soevereiniteit van iedere mens. Alsof diepgewortelde kennis en waarheid opgewekt worden tot ons rechtmatige erfdeel. Alsof we wakker gekust worden door de Liefde zelf. 

 
Steeds meer mensen bevestigen niet langer de oude, voorbijgestreefde wereld die bestaat uit beelden van afscheiding, ziekte, schaarste, geweld en strijd. Hun energie, aandacht en bewustzijn richten ze steeds meer op leven in vrijheid, samenwerking, overvloed en liefde. Bewuste mensen nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en creëren een nieuwe toekomst door hun gedachten en hun verhalen te wijzigen. Deze energie verschuiving in elke mens, deze verplaatsing van de aandacht is zo opvallend dat ook de media er niet meer omheen kunnen.

Paul Hawken toonde in 2004 op de 'Bioneers' conferentie reeds een lijst van honderdduizenden groepen en organisaties die wereldwijd werken aan een rechtvaardige, duurzame en liefdevolle wereld. Dit aantal is alleen nog maar gestegen. Miljoenen mensen kiezen bewust een nieuwe richting en beïnvloeden vrienden, familie en omgeving waardoor een sneeuwbal effect ontstaat. Het tij is niet te keren, de geboorte niet te stoppen. Wat wij ervaren is de evolutiesprong naar Universele Mens en Co-Creator met de Bron. Wat wij beleven en leven is de ommezwaai van een wereld geregeerd door een machtsimperium naar een wereld van vrijheid, gelijkheid en broederlijkheid. Wat we nu creëren is een nieuwe en bewuste beschaving die alle leven ondersteunt en respecteert. En deze nieuwe wereld ontstaat bijna als vanzelf omdat steeds meer mensen inzien dat de oude systemen niet werken (economie, politiek, religie, farmacie,...) en enkel ten dienste staan van enkelen.

'Een nieuwe hemel'
is het opkomen van een totaal veranderde toestand van het menselijke bewustzijn
en 'een nieuwe aarde' is de afspiegeling daarvan in de stoffelijke wereld.

Eckhart Tolle


Een heilig familieboek

Het zal niet lang duren of miljoenen vaders en moeders in alle hoeken van de Aarde zullen met eigen hand de bladzijden van een boek vullen: dat zal het familieboek zijn. Er zullen enorm veel familieboeken zijn. Allemaal zullen ze de waarheid bevatten die ontstaat in het hart, bestemd voor hun kinderen. Er zal geen plaats zijn voor listigheid in deze boeken. Alle leugens uit de geschiedenis zullen ervoor wijken.

(Anastasia, boek 6, pagina 215)

Wat kunnen we doen om de dagelijkse stroom van beelden en verhalen te stoppen die bedoeld zijn om de mind bespelen en de mens te programmeren naar een lagere vibratie van angst, wanhoop en schuld? Hoe kunnen we de verhalen veranderen die misleidend en leugenachtig zijn en die de mens proberen krachteloos en afhankelijk te maken. Hoe raken we uit de hypnose die via bekende psychologische technieken en propaganda middelen de maatschappij en het bewustzijn sturen. Er zijn 3 sleutels, de kinderen, de vrije wil en het familieboek

De kinderen zijn de toekomstige generaties die ofwel de slavernij matrix aanvaarden en bestendigen en hun ziel verliezen in het A.I. gestuurde metaverse, ofwel een nieuwe, vrije samenleving manifesteren in verbinding met de levende Aarde en de organische natuur. Afhankelijk van welke informatie en programmering ze meekrijgen tijdens het opgroeien. Gezien de scholen en mediakanalen gericht zijn op subtiele indoctrinatie en controle (perceptie management), is de enige logische keuze huisonderwijs. De ouders en kinderen beslissen dan samen over de input, omgeving en educatie die aangeboden wordt en die gericht is op een holistische en harmonieuze ontwikkeling tot een universele en volledige mens.

Daarnaast is er de vrije keuze. Iedereen heeft de keuzemogelijkheid om de indoctrinatie via social media, tv, radio, tijdschrift, film, muziek, enzovoort te selecteren. Alle leugens kunnen geweigerd worden en dat omvat bijvoorbeeld alles wat de overheid en de grote corporaties verkondigen want zij houden er een dubbele agenda op na (geld, macht, controle en destructie). Je bent wat je eet, zo gaat de spreuk. Maar dat is niet enkel fysiek voedsel, het is alles wat de mind binnenkomt, gedachten, beelden, ideeën, woorden, klanken,... Alle data en info hebben een invloed en vormen mee het bewustzijn. Selecteer dus wat je toelaat en ga op zoek naar wijsheid en waarheid om je geest mee te voeden. Dat is niet evident want waar vind je nog betrouwbare bronnen? Zelfs de 'heilige boeken' zoals de bijbel en de koran zijn gemodereerd en geschreven vanuit een bepaalde agenda. Zo komen we bij het derde punt: het schrijven van een eigen boek gebaseerd op jouw persoonlijke zoektocht (innerlijk en uiterlijk), op jouw eigen ervaringen, kennis en wijsheid en op jouw droombeeld tot de creatie van een Ruimte van Liefde op een familiedomein.            


Anastasia nodigt ieder mens uit om een helend familieboek te schrijven waarin nieuwe beelden en inzichten en machtige dromen en verhalen opgetekend worden voor onszelf en het nageslacht. Een boek vol oorspronkelijke wijsheid en waarheid uit de innerlijke schatkist van het hart. Het streven naar zelfvoorziening, het toepassen van spirituele permacultuur, het cultiveren van een ecovoudige levensstijl, de reconnectie met de natuur, het toelaten van nieuwe educatievormen, het samenwerken met elkaar en de natuurwezens, co-creatie met de Bron, het groeien in vrijheid en liefde, het werken aan een droom, het ontwikkelen van een hartbeschaving op Aarde,...dit alles en nog veel meer betekent een onschatbare rijkdom aan kennis en ervaringen die samen het Grote Boek van het Leven zullen vormen. Een boek waar de wijsheid der natuur en de geheimen der kosmos zich zullen openbaren en de lezer zal helpen een Meester, een Kunstenaar en een Creator te worden. 

De kennis om een familieboek te schrijven zit in ieders hart. Want het hart is verbonden met de grote database van de Schepping (Akasha kronieken). Een mens die stil wordt, die nadenkt en mediteert en omringd is door de hoge en zuivere frequentie der natuur, zal antwoorden en inzichten krijgen. Deze mens droomt en denkt over de creatie van een familiedomein. Hij maakt een ontwerp en verzamelt info om de concrete realisatie van een Ruimte van Liefde en een familiedomein te manifesteren (wetenschap der verbeelding). Het hele plan wordt een boek, gevuld met de ervaringen op het domein en beelden die schoonheid en overvloed brengen. Een familieboek wat door zijn nakomelingen verder wordt aangevuld en als richtsnoer en inspiratiebron dient voor vele toekomstige generaties. Hierboven zie je een voorbeeld uit een familieboek (over de plant burdock of klit). De Rivendell website en PDF zijn voorbereidingen op mijn eigen familieboek.  

 
De waarde en het belang van een familieboek kunnen niet onderschat worden. In de Rinkelende Dennen reeks is er zelfs een volledig boek aan gewijd (deel 6, The Book of Kin, waarbij 'Kin' staat voor de geslachtelijke familielijn). Men kan de vraag stellen waarom een familieboek schrijven belangrijk en nuttig is in een tijd waar je alle mogelijke info via een muisklik kunt vinden op het wereldwijde web. Maar daar vind je enkel kennis en info uit tweede en derde hand en vaak afkomstig uit corrupte bronnen of geschreven op basis van foute paradigma's. Het familieboek bevat eigen ervaringen en inzichten getoetst aan jouw werkelijkheid. Het internet is mogelijks bruikbaar als kanaal voor bronmateriaal op voorwaarde van een rigoureuze selectie, strenge controle, het terugkoppelen naar eigen ervaringen en het testen op juistheid. Maar vergeet niet dat het wereldwijde web precies is wat de naam aangeeft, namelijk een spinnenweb om de mens te vangen. Het werd ontwikkeld door DARPA en dat is een militaire research groep. De communicatie op het net wordt gemonitord, gecontroleerd en gecensureerd. En de mens wordt vastgezogen aan het scherm, die verslaving is goed te zien bij de TikTok en Instagram jongeren die gek worden zonder hun constante smartphone verbinding met het virtuele veld. Als gevolg daarvan verliezen ze het contact met de organische wereld en met de medemensen in real life. Wie steevast vertrouwt op externe (artificiële) bronnen verzuimt ook om de eigen vermogens te ontwikkelen waaronder helderwetendheid en helderziendheid.

Een ander punt is het verschil met de vele 'homesteaders', permacultuur boeren en off-grid fans die ook een dagboek bijhouden. Een Ruimte van Liefde op een familiedomein is een nieuw concept. Er is een belangrijke spirituele en holistische component. Men streeft naar een harmonische reconnectie met de natuurlijke wereld (mineralen, planten, dieren, de 4 elementen, de ether, en uiteraard met Gaia en het universum). Dit zal nieuwe denkbeelden, inzichten, procedures, rituelen, ervaringen en downloads brengen. Het bijhouden van dit unieke bewustzijnsproces naast de praktische manifestatie van een familiedomein vormt dan een waardevolle database voor de komende generaties. En wanneer de bewoners van het ecodorp elk een eigen familieboek schrijven dan krijg je al snel een prachtige bibliotheek.       

Dit boek schrijf ik voor jou, kinderen, kleinkinderen,
kinderen van de Aarde, van het leven.
In dit boek schrijf ik mijn gedachten en gevoelens
over de creatie van een paradijs op Aarde.

 Het Grote Werk is begonnen,
de co-creatie van een nieuw Tijdperk is overal volop aan de gang.
Iedereen wordt geroepen, dus word wakker, kom erbij en doe mee !
Kies nieuwe beelden, nieuwe verhalen, nieuwe gedachten, nieuwe idealen.
Laat de oude wereld los en verbeeld je een nieuwe toekomst.
Wij zijn het Leven zelf.
Eeuwig Bewustzijn.
Ervarend en scheppend, spelend en genietend.
Laten we een nieuw spel beginnen, een nieuw scenario schrijven.
Laten we het hier en nu doen.
Laten we het samen doen. 


 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall