09/07/2021

Covid Hoax 5 (Machtsovername)


Covid-1984 is een pseudopandemie. Simpel gezegd: men neemt een griepachtige ademhalingsziekte met een lage sterfte, vergelijkbaar met influenza, en blaast die op tot buiten alle proportie om een agenda te kunnen doorvoeren. Wat of wie de oorzaak en oorsprong is van die ziekte is niet duidelijk, er zijn verschillende theorieën (waaronder straling en 5G en toxemia of celvergifiting). Zie de vorige delen in deze serie.

De pseudopandemie is een psychologische operatie (psy-op), bedoeld om het publiek te terroriseren en het volk te laten wennen aan een draconisch systeem van onderdrukking door de overheid en hen vertrouwd te maken met de mechanismen van een orwelliaanse controlestaat. Om die griepachtige longziekte toch ten onrechte als een gevaarlijke pandemie te kunnen verkopen, heeft de WHO elke verwijzing naar mortaliteit uit haar definitie van een pandemie geschrapt. En bovendien beschouwt de WHO het bereiken van kudde-immuniteit via contact met de ziekte niet langer als geldig, voortaan kan het enkel via vaccinatie (wat totaal absurd is).

Covid-1984 is qua leeftijdsprofiel en sterftecijfers te vergelijken met de jaarlijkse griep tijdens andere jaren. Zonder het politieke theater en de propaganda van de mainstream media zou niemand, behalve de medische wereld en de patiënten, iets over deze ziekte hebben opgemerkt. De illusie dat de gezondheidsdiensten waren overstelpt en overbelast, werd gecreëerd door hun capaciteit en personeelsbestand drastisch in te krimpen en tegelijkertijd de gezondheidszorg te heroriënteren om iedereen die zich met een ademhalings- of andere ziekte aanmeldt, te bestempelen als een Covid geval. Vooral ook omdat ieder Covid geval in een ziekenhuis een flinke subsidie krijgt van de overheid. En geld is nu eenmaal waar alles om draait.


Daarnaast introduceert men een test die ongeschikt is om een infectie vast te stellen en zodanig afgesteld is dat je er alles mee kunt aantonen. Men noemt dit de casedemic, maar een case (geval) is geen besmetting, het is gewoon een foutieve uitslag van een fake test. Dit stelt regeringen over de hele wereld in staat om absurde en verkeerde beweringen te doen over het dreigingsniveau. Ze baseren zich op nepwetenschap en nepgegevens. Verder beweert men dat asymptomatische mensen (zonder ziekteverschijnselen) de besmetting verspreiden. Dit is klinkklare onzin. Er is geen enkel bewijs dat asymptomatische mensen iemand besmetten. De enigen die het risico lopen om ernstig ziek te worden, zijn bejaarden met ernstige, onderliggende aandoeningen.

De massale huisarrestaties (lockdowns) en andere maatregelen, zoals het dragen van gezichtsmaskers, worden vervolgens gebruikt om het infectierisico te verhogen, de algemene immuniteit van de bevolking te verminderen en de valse indruk te wekken van een buitengewone bedreiging van de volksgezondheid. De afschaffing van de gezondheidszorg voor alle andere ziekten, met inbegrip van kanker en hartziekten, wordt vervolgens benut om de illusie van een pandemie te versterken.

Dit betekent niet dat Covid-1984 geen dodelijke slachtoffers maakt, maar bedenk dan dat praktisch niemand sterft aan Covid alleen, er zijn telkens onderliggende comorbiditeiten, het is een combinatie van factoren, waarbij ook leeftijd, tekort aan essentiële voedingsstoffen, zwaarlijvigheid, verkeerde behandelingen, enz. een rol spelen. De sterftecijfers in 2020 zijn slechts de negende hoogste in de eerste twee decennia van de 21e eeuw en één van de laagste sterftecijfers volgens leeftijd in de laatste 50 jaar. Met een IFR van 0,15% en een overlevingspercentage van 99,985% is Covid-1984 vergelijkbaar met een gemiddeld griepjaar.


Covid-1984 houdt vrijwel geen risico in voor mensen van middelbare leeftijd en al helemaal niet voor jongeren. Er is geen enkel bewijs dat kinderen enig risico lopen. De sluiting van de scholen maakt deel uit van de pseudopandemie psy-op en is bedoeld om angst te zaaien en gehoorzaamheid af te dwingen. Zij wekken de misleidende indruk van een noodsituatie en vormen een frauduleuze rechtvaardiging voor het vaccineren van kinderen.

De pseudopandemie werd gepland om de volledige transformatie van onze cultuur en samenleving door te voeren. Ze heeft onze relatie met regeringen onherroepelijk veranderd, catastrofale economische rampen veroorzaakt, de wereldhandel stilgelegd, miljoenen afhankelijk gemaakt van overheidssubsidies, ontelbare slachtoffers gemaakt door de maatregelen. De pseudopandemie is het openingssalvo van een wereldwijde staatsgreep. Er is een digitaal veiligheidsapparaat ontworpen om het gedrag van de burgers te monitoren en te sturen. Degenen achter de pseudopandemie willen het Internationaal Monetair en Financieel Systeem (IMFS) veranderen en een mondiaal bestuur instellen in de vorm van een globalistische technocratie, een soort neofeodaal, totalitair systeem gebaseerd op communautaire en communistische principes.

De burger krijgt de illusie van een participatieve democratie voorgeschoteld  waarbij de burgermaatschappij een belanghebbende zal zijn in de technocratie. Die burgermaatschappij zal geen autonomie en vrijheid kennen maar verplicht worden om het beleid te voeren dat op wereldniveau is vastgesteld door de grote organisaties waaronder de VN, de WHO, het WEF en investeringsgroepen zoals Vanguard en BlackRock.


Vele psychologische technieken worden gebruikt om de keuze-omgeving van de burgers te bepalen. De massa wordt geconditioneerd om te geloven dat het blindelings volgen van de regels de meest verantwoorde morele keuze is. In werkelijkheid wordt het gedrag van de mensen opzettelijk gestuurd en veranderd zodat de dictaten van de veiligheidsstaat worden nageleefd en de samenleving wordt voorbereid op de overgang naar de technocratie.

Het nieuwe wereldwijde IMFS is gebaseerd op de handel in CO2 emissierechten en er is een markt van 120 miljard dollar in aanbouw voor koolstofobligaties. Activa worden gedefinieerd in termen van hun Stakeholder Capitalism Metrics, die investeringen beoordelen op basis van hun score op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG of Environment, Society, Governance). Deze maatstaven zijn vastgesteld door het WEF (Economisch Wereldforum) in samenwerking met de centrale banken, de Bank voor Internationale Betalingen (BIB of BIS - Bank for International Settlements) en andere aandeelhouderskapitalisten, zoals de beleggingsmaatschappij BlackRock.

Het mondiale stelsel van centrale banken, onder leiding van de BIB, gaat direct te werk door het overheidsbeleid rechtstreeks te financieren. Zij hebben het monetaire beleid gekoppeld aan het begrotingsbeleid, hetgeen betekent dat de BIB de uiteindelijke controle heeft over alle overheidsuitgaven. De Financial Services Board van de BIB reguleert ESG's en bepaalt de waarde van duurzame financiële activa. Op die manier zal de mondiale technocratie de voortzetting van het vriendjeskapitalisme in de hand werken, aangezien alleen de juiste belanghebbenden de goedgekeurde ESG-rating zullen krijgen. Degenen die dat niet doen, zullen niet het nodige investeringskapitaal kunnen aantrekken en zullen uit de markt worden gedrukt.


Dit 'direct gaan' begon al voordat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een wereldwijde pandemie uitriep. Alle economische en financiële reacties op de pseudopandemie, zoals verlof- en bedrijfsondersteuningspakketten, werden overeengekomen als onderdeel van het 'going direct' plan in augustus 2019. De zogenaamde economische stimulans via de kwantitatieve versoepeling (QE - Quantitative Easing) is bedrog. Het is gebaseerd op de ongebreidelde monetarisering van schulden op een nooit eerder geziene schaal. Direct gaan betekent dat de giftige junk-activa van de financiële instellingen op de balansen van de centrale banken zijn bijgeschreven. Zo ontstaat een onvoorstelbare overheidsschuld die nooit en te nimmer zal kunnen worden terugbetaald.

Het QE-geld, dat uit het niets is gecreëerd, is in de financiële markten gepompt voor de voortdurende verrijking van de juiste belanghebbenden. De enorme uitbreiding van de geldvoorraad zal binnenkort leiden tot hyperinflatie. De massale werkloosheid die zal ontstaan als gevolg van de bezuinigingen,  veroorzaakt door zowel de duizelingwekkende schulden als onze overgang naar een nieuw IMFS, zal leiden tot stagflatie.

De nieuwe CO2 vrije economie zal voor de meerderheid permanente bezuinigingen betekenen. De technocratie zal voorzien in één of ander universeel basisinkomen (UBI), uit te betalen in Centrale Bank Digitale Valuta (CDBC). Dit betekent dat niemand eigen geld zal hebben, behalve de grote spelers en de gekozen belanghebbenden, omdat alle transacties zullen worden bewaakt en gecontroleerd door de centrale banken.


Degenen die zich verzetten tegen de neofeodale autoriteit van de corporatieve technocratie en weigeren te voldoen aan de opgelegde veiligheidsverplichtingen zullen hun CBDC beperkt of uitgeschakeld zien. De pseudopandemie heeft het kader helpen vastleggen van de veiligheidsstaat die het hele leven van de burgers zal beheersen en bepalen. De vaccinpaspoorten zijn de toegangspoort tot een volledige biometrische identiteit voor iedere burger in de nieuwe technocratie.

Mensen zullen worden verplicht hun biometrische ID op verzoek te tonen. De toegang tot goederen en diensten zal worden gecontroleerd en beperkt volgens de wensen en richtlijnen van de technocratie. Het UBI en CBDC gecombineerd met de biometrische ID garanderen en verzekeren gehoorzaamheid en blinde naleving van de wetten. De centrale planners van de technocratie zullen toezicht houden op het door AI gecontroleerde systeem, dat automatisch de vrijheden zal inperken van hen die de regels van stakeholder kapitalisten durven trotseren of in vraag stellen.

Geld, zoals we dat nu kennen, is niet langer nodig voor degenen achter de pseudopandemie. De netto nul CO2 economie stelt hen in staat om volledige controle te grijpen over de wereldwijde rijkdommen van moeder Aarde. Het betekent dat zij heerschappij zullen hebben over alle natuurlijke hulpbronnen. Al het land, de oceanen, de atmosfeer en zelfs de ruimte worden omgezet in activa via Stakeholder Capitalism Metrics.


De burgers zullen niet alleen geen eigen geld meer bezitten maar zullen ook geen toegang krijgen tot de middelen die nodig zijn om te overleven zonder toestemming van de technocratie. Hoewel dit systeem van technocratie al meer dan een eeuw wordt gepland, was het de financiële ineenstorting in 2008 die de planbureau's ertoe bracht het tempo van de transformatie op te voeren. Het monetariseren van schuld (het onbeperkt bijdrukken van fiat geld) was lang de bron van hun autoriteit, maar dit IMFS was onhoudbaar. Aangezien al het geld schuld is, was de uiteindelijke ineenstorting ervan onvermijdelijk. Het passeerde het point of no return in 2008.

Met hun 'going direct' plan in werking, was de weg vrij voor de pseudopandemie. SARS-CoV-2 biedt de perfecte gelegenheid voor de machtsovername, een militair/medische operatie die heel goed is voorbereid. De nooit geziene propagandacampagne van overheid en media en de censuur op social media helpen om onze 'keuze-omgeving' af te bakenen en te controleren.

Wetenschappelijke en medische twijfels worden gecensureerd terwijl de opschorting van normale democratische processen helpt om de veiligheidsstaat in te voeren. Er worden wetten aangenomen die de regeringen in staat stellen elke misdaad te begaan die zij maar willen in het nastreven van de kapitalistische doelstellingen van de zogenaamde 17 duurzame doelen. Wetten om het recht op protest te beëindigen en de vrije meningsuiting te censureren worden zonder tegenstand door de wetgevende macht geloodst, terwijl de nationale regeringen, als partners de nieuwe technocratie, de burgers voorbereiden op de komende globalistische dictatuur.


Voor de belangrijkste samenzweerders van de pseudopandemie is dit de verwezenlijking van hun lang gekoesterde droom van wereldbestuur en totale wereldcontrole. Zij zijn doordrenkt van de mythologie van eugenetica en bevolkingsbeheersing. Zodra zij de totale controle hebben over de wereldgemeenschap zullen ze ons niet langer nodig hebben als consumenten en zijn ze van plan de bevolking aanzienlijk te verminderen.

Hoe krankzinnig dit alles ook klinkt, het bewijs is overweldigend. We staan aan de vooravond van een globaal neo-feudalisme tenzij we nu handelen. Hierin ligt onze hoop. De samenzweerders hebben geen enkele echte macht zonder onze medewerking. Het is een illusie die ze wanhopig in stand willen houden. Ze investeren miljarden in propaganda, hybride oorlogsvoering en beveiligingssystemen omdat ze doodsbang zijn dat wij zullen beseffen wat ze aan het doen zijn.

Hun plan kan alleen slagen als wij hun leugens blijven geloven en hun bevelen blijven opvolgen. Als we massaal weigeren, dan mislukken hun plannen. Wij zelf, de 99%, kunnen de wereld resetten naar een paradijs voor allen en iedereen. Indien we opstaan in kracht en niet langer gehoorzamen.


Covid Serie 

° Covid Serie Compleet met korte samenvatting

° Covid Hoax 01 (Overzicht)
° Covid Hoax 02 (Virologie)
° Covid Hoax 03 (Transhumanisme)
° Covid Hoax 04 (Genocide)

° Covid Hoax 05 (Machtsovername)
° Covid Hoax 06 (Patent Geneesonkunde)
° Covid Hoax 07 (Mensenrechten)
° Covid Hoax 08 (Het Doel)

° Covid Hoax 09 (Virusfraude)

° Covid Hoax 10 (Vaccinatiedwang)

° Covid Hoax 11 (Samenstelling)

° De Spaanse griep
° Pokken & Vaccinaties

° Vaccinatie Solidariteit
° Medische Dwang & Dictatuur
° Genocide of Ontwaking
° Terreintheorie
° Helende Planten bij Virussen
° Geneesmiddelen bij Covid
° Glutathion & Vaccinatieschade


° Vaccinatie Info
° Covid Database

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall