17/05/2021

Geneesmiddelen bij Covid


Er zijn ondertussen een aantal geneesmiddelen tegen Covid, waaronder chemische medicijnen (met bijwerkingen) maar ook plantenremedies. Deze worden in bepaalde landen geboycot, ontraden of zelfs verboden ten gunste van de vaccins. Hoe komt dat?

De reden zou zijn dat een vaccin niet kan verplicht (of opgedrongen) worden voor een bepaalde ziekte wanneer er ook een werkend geneesmiddel bestaat voor die ziekte. Of meer accuraat: men kan geen spoedprocedure aanvragen voor een vaccin als er al een medicijn beschikbaar is. En zonder spoedprocedure dient een vaccin het normale traject te doorlopen wat vele jaren duurt. Daar hadden de farmaproducenten blijkbaar geen zin in en de Covid vaccins werden in zeven haasten ontwikkeld waarbij verschillende testfases werden overgeslagen waaronder die op dieren. Tijdens de hoorzitting van de staat Texas werd bevestigd dat de dierproeven werden stopgezet nadat alle dieren stierven. Toch werden de vaccins vrijgegeven, zogezegd omdat er een noodsituatie was (een gevaarlijke pandemie), wat achteraf gezien niet klopt (de situatie is vergelijkbaar met een hevig griepjaar). De (experimentele) Covid vaccins zitten momenteel nog tot eind 2023 in een proefperiode waarbij de bevolking nu zelf de proefkonijnen zijn. Er zijn ondertussen al tienduizenden vaccindoden gevallen volgens de officiële sites (VAERS en EMA). Het werkelijke aantal ligt nog veel hoger gezien slechts 1% van de sterf- en schadegevallen worden gemeld. De reden voor dit alles laat zich makkelijk raden: geld natuurlijk. De nooit geziene wereldwijde vaccinatiecampagne om 8 miljard mensen 2 tot 3 maal per jaar te injecteren, brengt astronomische winsten op voor bedrijven en aandeelhouders. Vandaar dat de lobbygroepen de vaccins pushen en de geneesmiddelen doodzwijgen. Dokters die patiënten genezen met die middelen worden in sommige landen zelfs geschorst en veroordeeld. Bovendien kan niet genoeg herhaald worden dat de vaccins geen bescherming bieden tegen Covid, noch de besmettingen verhinderen, noch de maatregelen doen verdwijnen, maar wel het lichaam verzwakken. Er duiken ook steeds meer verhalen op dat gevaccineerden achteraf toch nog Covid krijgen en het risico lopen op hersenaandoeningen. Het beste en meest logische is nog steeds om te stoppen met testen en om gezonde mensen een natuurlijke immuniteit te laten ontwikkelen via het contact met de virussen en enkel de zwakke mensen te beschermen (omgekeerde lockdown).

IVERMECTINE

Ivermectine is een veilig en reeds lang gebruikt geneesmiddel tegen schurft, malaria en rivierblindheid. De uitvinders kregen zelfs de Nobelprijs in 2015 voor de positieve effecten ervan op de gezondheid van mensen wereldwijd. Ivermectine heeft een ontstekingsremmende en anti-virale werking. In april 2020 werd in vitro aangetoond dat het ook goed werkt tegen SARS-CoV-2. Op basis van de huidige data kan met grote zekerheid gezegd worden dat Ivermectine effectief is. Het heeft een sterk preventieve werking, versnelt herstel bij ziekte en doet de sterftekans met gemiddeld 75% afnemen. Daarnaast zijn er sterke aanwijzingen dat Ivermectine de zogenaamd long Covid voorkomt. De effectiviteit van Ivermectine is inmiddels aangetoond door labaratoriumonderzoek, diverse studies, een dierexperiment, maar bovenal door tientallen observationele en experimentele studies.

In de volgende landen of bepaalde regio´s maakt Ivermectine deel uit van de behandeling bij Covid-19: India (regionaal), Macedonië, Slowakije, Zuid-Afrika, Zimbabwe, Madagascar, Mexico, Panama, El Salvador, Honduras, Belize, Argentinië (regionaal), Brazilië (regionaal), Peru (regionaal), Venezuela, Colombia, Paraguay. In de VS mag het sinds kort worden voorgeschreven. Het beste is om bij ziekte je huisarts te vragen Ivermectine voor te schrijven. Lees meer:

° Ivermectine bij Covid-19
° Het verhaal van Ivermectine

° Ivermectin in Covid-19 (Engels)

HYDROXYCHLOROQUINE

Hydroxychloroquine is een medicijn dat word
t gebruikt voor de preventie en behandeling van malaria. Andere toepassingen zijn onder meer de behandeling van reumatoïde artritis en lupus. Zoals bij alle geneesmiddelen zijn er ook bijwerkingen mogelijk. Er zijn gunstige resultaten bij Covid behandelingen gemeld wanneer HCL gebruikt wordt in combinatie met zink en azithromycine en tijdens een vroeg stadium van de ziekte.

Recept  voor HCL (Kinine)

1. Neem de schil van 2 à 3 biologische grapefruits (goed schoonmaken, zelfs al zijn ze bio). Giet kokend water over de schillen tot ongeveer 4 à 5 centimeter boven de schillen.
2. Bedek de pot bij voorkeur met een glazen deksel maar metaal is ook goed.
3. Laat ongeveer 2 uur pruttelen.
4. Haal de deksel niet van de pot tot alles volledig is afgekoeld, omdat anders de kinine in de stoom kan ontsnappen.
5. Zoet de thee met honing of suiker omdat deze bitter zal zijn.
6. Neem om de paar uur 1 eetlepel om het slijm uit de longen te halen.

° Resultaten van 615 studies  
° Resultaten van 243 studies
° Hydroxychloroquine and azithromycin as a treatment of Covid-19

ARTEMISIA ANNUA

Artemisia of zomeralsem is een eenjarige plant en gebruikt in de Ayurveda en de traditionele Chinese geneeskunde. Ze heeft een breed spectrum aan bioactiviteit en wordt sinds de oudheid gebruikt als een antiparasitair, antiviraal en antibacterieel middel, bij reuma en voor de behandeling van malaria, hepatitis, kanker, ziekte van Lyme, ontstekingen en menstruatieproblemen. De aanbevolen kuur bij Covid en andere virale infecties zoals griep is een halve liter afkooksel per dag van de bloemen, bladeren en twijgjes van zodra symptomen opduiken. 

° Artemisia annua

CISTUS 052

Cistus 052 is een plantengeneesmiddel afkomstig van de Cistusroos (Cistus incanus). Onderzoek toont dat de Cistus tabletten een 'efficiënt antiviraal potentieel'  hebben en doeltreffend zijn tegen adeno-, rhino- en ook coronavirussen. Bij een onderzoek naar de effectiviteit tegen SARS-CoV-2 werd een remming van de virale replicatie aangetoond – zonder bijwerkingen. Met de juiste dosering van de werkzame stof zou deze virus vermenigvuldiging voor 100% kunnen worden gestopt.

° Cistus 052 tgen Covid
° Cistus incanus for treating patients with infection of the upper respiratory tract
° Potent in vitro antiviral activity of Cistus incanus extract against HIV and Filoviruses

 SURAMINE

Suramine is een extract uit dennennaaldolie en wordt onder meer gebruikt bij de behandeling van slaapziekte (veroorzaakt door een parasiet). Het is alleen verkrijgbaar als injectie en dus moeilijk voor de zelfzorg bij Covid. Maar er is uiteraard een goed alternatief, namelijk thee van dennennaalden of zelfs de olie (massage, verstuiven, inname van 1 druppel). Wie dicht bij een bos woont, kan makkelijk de naalden en jonge scheuten verzamelen en dagelijks enkele koppen thee drinken. Het helpt ook om de spike-eiwitten te neutraliseren die via overdracht tussen gevaccineerden en ongevaccineerden in het lichaam komen (shedding). Blijkbaar vindt er een transmissie plaats waardoor ongevaccineerden bepaalde symptomen krijgen veroorzaakt door de spike-eiwitten (hoofdpijn, micro bloedklonters, hevige maandstonden, miskramen, tekort aan borstvoedingsmelk, onvruchtbaarheid). De thee van dennennaalden of essentiële olie van dennen kan hierbij helpen.
UPDATE: zie antwoord onderaan dit bericht, Suramine zit blijkbaar niet in dennennaalden, maar de dennenolie, de rauwe jonge scheuten en de thee zijn wél aan te bevelen bij luchtwegaandoeningen en longproblemen.

° Dennennaald thee als tegengif voor spike proteïne overdracht
° Pine tea: possible antidote for spike protein transmission
° Is pine needle tea the answer to covid vaccine shedding / transmission

° De kracht der dennen

CANNABIS

De cannabinoïden uit de Cannabis plant kunnen helpen om de hevige ontstekingsreacties in het lichaam te verlichten (de zogenaamde cytokinestorm) en corona virusinfecties in de longen te voorkomen. Verder helpen ze kalmeren en verlichten de pijn.

° Cannabis & Covid
° Cannabis as a treatment for Covid- 19
° Compounds in Cannabis show promise as a treatment for Coronavirus infections
° Cannabis and Covid-19 patients: new insights from Israel
° THC as a potent anti-inflammatory agent


PAARDENBLOEM

In een Duits universitair onderzoek werd gemeld dat een extract op basis van het blad van de gewone paardenbloem (Taraxacum officinale) kan verhinderen dat de spike-eiwitten zich binden aan de ACE2-receptoren op het celoppervlak in menselijke long- en niercellen. Het paardenbloemextract op waterbasis en afkomstig van de gedroogde bladeren van de plant, was effectief tegen spike-eiwit D614 en een groot aantal gemuteerde stammen, waaronder D614G, N501Y, K417N en E484K. Dit effect gold ook voor de spike-eiwitmutaties van de overheersende varianten die in omloop zijn, waaronder de Britse (B.1.1.7), Zuid-Afrikaanse (B.1.351) en Braziliaanse (P.1) variant.

° Paardenbloemextract blokkeert Spike eiwitten
° Common Dandelion (Taraxacum officinale) Efficiently Blocks The Interaction Between ACE2 Cell Surface Receptor And SARS-CoV-2 Spike Protein D614


VITAMINE C

Het staat als een paal boven water dat hoge dosissen Vitamine C (tot 10 gram/per dag verspreid over de dag) helpen bij het bestrijden van infecties en virussen. Deze vitamine kan het lichaam niet zelf aanmaken en bijna iedereen heeft tekorten, bovendien is Vitamine C volkomen veilig en het geeft het een boost aan het immuunsysteem. Koop dan best non-gmo Vitamine C poeder niet afkomstig uit China, bvb. hier.

° Vitamine C en Corona
° Vitamine C and Covid
° Vitamine C protects against Coronavirus
° The Emerging Role of Vitamin C in the Prevention and Treatment of Covid-19

VITAMINE D

Nog een vitamine waar bijna iedereen een tekort aan heeft. Men stelde vast dat 98% van de Covid doden op een onderzoek met 780 patiënten een vitamine D tekort hadden. Zonlicht is een goede bron van Vitamine D (gebruik geen zonnecrème noch zonnebril) of neem Vitamine D3 als supplement.

° Vitamine D in Covid-19
° Vitamine D: bescherming tegen Covid
° Evidence that Vitamin D  could reduce risk of Covid-19 infections and deaths

Er zijn nog meer middelen en behandelingen...

--- EXO-CD24 --- Fostamatinib --- Chloordioxide --- Remdesivir --- Colloïdiaal Zilver --- Vlierbloesem ---

Mogelijke orthomoleculaire supplementen: Zink, Knoflook (allicine), Selenium, Visolie, Vitamine A,  Vitamine B complex, Probiotica, Reishi Paddenstoelen extract.


Daarnaast is het optimaliseren van het immuunsysteem en het innerlijk milieu zowat de beste preventieve maatregel die je kunt nemen. Die steunt op 5 peilers: gezonde voeding, zonlicht, zuurstof, kruiden en angst/stress reductie. Lees meer in dit bericht.

GEUR EN SMAAK VERVORMINGEN

Veel mensen ervaren tijdens of na de ziekte veranderingen in geur- en smaaksensaties of zelfs het verlies van geur en smaak. Er is een protocol om geur en smaak verlies/verandering terug te genezen. Men dient de methode een tijdje vol te houden (12 tot 24 weken) en de terugkeer van geur/smaak gaat langzaam. Het is gebaseerd op training van het geur- en smaakzintuig. Daarbij gaat men dagelijks ruiken aan sterke geuren (essentiële oliën) en zich herinneren hoe hun geur was/is of zou moeten zijn. Hier is de procedure in het Engels. Op de website staat de procedure ook in andere talen. Voor smaak kun je hetzelfde doen met sterk smakende specerijen.

° Zelfzorg Covid-19
° Helende planten bij virussen

COVID SERIE

° Covid Hoax 1 (Overzicht)
° Covid Hoax 2 (Virologie)
° Covid Hoax 3 (Transhumanisme)
° Covid Hoax 4 (Genocide)

° Covid Hoax 5 (Machtsovername)
° Covid Hoax 6 (Patent Geneesonkunde)

° De Spaanse griep
° Pokken & Vaccinaties

° Vaccinatie Solidariteit
° Medische Dwang & Dictatuur
° Genocide of Ontwaking
° Terreintheorie
° Helende Planten bij Virussen
° Geneesmiddelen bij Covid
° Glutathion & Vaccinatieschade


° Vaccinatie Info
° Covid Database

4 opmerkingen

  1. Dank voor al dit ..! Zeer behulpzaam!
    Toch een, m.i. noodzakelijke, kanttekening ...
    'Covid' b e s t a a t niet .. en het gaat n i e t om geld. Het gaat om het uitmoorden van de mensheid enerzijds (waarbij een voldoende aantal slaven in leven gehoiden wordt om de machine waarin de aarde veranderd wordt draaiende te houden), en om het inlijven in de luciferische legioenen van iedereen die zich laat testen of injecteren. Voor dezen is reïncarnatie als MENS voor zeer, zéér lange tijd onmogelijk geworden: hun DNA is veranderd, en hun zielen zijn niet langer menselijk. Ze worden ingelijfd in de zgn. 'Achtste Sfeer'- zij zijn niet langer te beschouwen als 'Gods kinderen', hen is het recht op, en de mogelijkheid tot, menselijke evolutie ontnomen.
    'Geld' is voor degenen die dit doen volslagen bijzaak - ze hebben er meer van dan ze ooit kunnen gebruiken. Het speelt alleen maar een rol als drijvende kracht voor enkele niveau's lager, waar de uitvoerenden gaande moeten worden gehouden - vandaar de enorme winsten, die natuurlijk wel degelijk reëel zijn - maar geen doel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo is het helemaal. boeiend. misschien eens samen verder praten. via de mail: peredur2025@gmail.com

      Verwijderen
  2. als ik dit lees, denk je dus dat suramine ook in de etherische olie zit? vitamine C bv zit er niet in.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, Suramine zit niet in dennenolie, het is een labo gemaakte chemische molecule. Maar thee of olie van dennennaalden en dennenscheuten kan wel helpen.
      1. De dennennaalden en scheuten bevatten erg veel vitamine C (5 keer meer dan een sinaasappel). De jonge lentescheuten kun je rauw eten of een lauwe thee trekken van de naalden (zie link). De olie bevat geen vitamine C maar wel helende stoffen voor de longen en luchtwegen.
      2. De naalden bevatten Shikiminezuur wat ook helpt bij luchtweg aandoeningen en de algemene weerstand verhoogt.
      https://mockingbirdmeadows.com/2021/05/11/pine-needle-tea-suramin-and-covid-shots/

      Verwijderen

© Anastha Aurora
Maira Gall