16/05/2021

Covid Hoax 3 (Transhumanisme)

Eerst enkele FEITEN op een rijtje...Opgelet, dit zijn geen complot verhalen of verzinsels, maar werkelijke FEITEN die reeds veelvuldig en vaak ook wetenschappelijk zijn aangetoond.

1. Het SARS-CoV-2 'virus' werd nog nooit in één stuk geïsoleerd uit een levend wezen (mens, dier of plant). Op de foto's die men als bewijs aanvoert voor het bestaan van virussen ziet men geen virussen maar partikels die sowieso verschijnen wanneer cellen sterven. Het betekent niet dat de partikels de celdood of een ziekte veroorzaken. De virus besmettingstheorie voldoet ook niet aan de postulaten van Koch en is derhalve nog steeds slechts een (manklopende) theorie. Er is nog steeds een beloning van 1,5 miljoen euro voor de viroloog die een Corona virus wetenschappelijk kan aantonen. Nog niemand is er in geslaagd blijkbaar. Ook dr. Stefan Lanka loofde ooit een beloning uit voor wie het mazelen virus kon bewijzen. Niemand is er in geslaagd. De kiemtheorie is fake, er is geen Covid virus.

2. Het genoom van het 'virus' is volledig fictief, het wordt gemaakt door middel van uitlijningssoftware. Die uitlijning gebeurt op basis van stukjes niet-viraal RNA afkomstig uit een computer database.

3. Geen enkel Covid-19 infectie experiment is geldig aangezien controle experimenten ontbreken die zouden kunnen uitsluiten dat de ziekte veroorzaakt wordt door iets anders. Met andere woorden: men kan niet aantonen dat Covid-19 (en haar symptomen) veroorzaakt worden door een (besmettelijk) virus.

4. De PCR test is ongeschikt om besmettingen te detecteren. Het is zelfs geen echte test want hij is niet in staat om kwalitatief onderscheid te maken tussen een positieve en negatieve uitkomst. De PCR procedure is een louter kwantitatieve duplicatietechniek zonder eigen criterium en is volstrekt nutteloos en compleet misleidend.

5. Het 'vaccin' voldoet niet aan de wetenschappelijke definitie van een vaccin, namelijk het oproepen van een immuunreactie. De injectie is niets minder dan experimentele mRNA gentherapie die de cellen aanzet tot de productie van (vreemde) spike-eiwitten, de cellen worden dan virusfabriekjes. Hoe je het ook draait of keert, in feite komt dit uiteindelijk neer op genetische manipulatie. De CEO's van de farmabedrijven beweren dit trouwens zelf  'we are injecting an operating system and are hacking the software of life'. Een andere vraag is dan wat die vreemde eiwitten op lange termijn zullen veroorzaken.

6. Er zijn nu al zeker 10 effectieve en goedkope geneesmiddelen beschikbaar om de symptomen van Covid-19 te behandelen en sterfgevallen te vermijden (waaronder Ivermectine en zink met HCL). Deze worden allemaal geboycot niettegenstaande overtuigende wetenschappelijke papers en onderzoeken. Een vaccin is helemaal niet nodig. De vraag rijst dan waarom men koste wat koste de hele wereld wil vaccineren voor een infectie die makkelijk kan genezen worden en met een overlevingspercentage van 99,98% .

7. Geen enkele maatregel (maskers, afstand houden, handen wassen, lockdown,...) heeft ook maar enig positief effect op de besmettingen en het aantal slachtoffers. Dit werd ondertussen veelvuldig aangetoond, zowel door wetenschappelijk onderzoek als door de landen en VS staten die geen strikte maatregelen verplichten. Wel stelt men vast dat de maatregelen onnoemelijk veel psychologische en economische schade berokkenen. De vraag rijst dan waarom men ze toch blijft opleggen wetende dat ze nutteloos zijn. Experts en politici zeggen dat het in feite gaat om een grootschalig gedragsexperiment op de bevolking en niet omwille van een virus of voor de gezondheid.

8. De green pass of het vaccinatie paspoort is een flagrante overtreding van de mensenrechten en de start van een apartheidsmaatschappij. Het is een zoveelste middel tot sociale chantage om iedereen over te halen tot vaccinatie door middel van straffen en belonen. Gezien er geen pandemie is en de virus besmettingstheorie niet bewezen kan worden, is een green pass vrij zinloos. De echte reden voor zo'n controle-app vinden we in het Chinees sociaal krediet systeem waar mensen goeie of slechte punten krijgen naargelang ze gehoorzamen aan de overheid. Met andere woorden: het is de start van een open fascistisch/communistische dictatuur.

9. De vaccinproducenten weigeren alle verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de injecties. Deze firma's zijn allemaal reeds vele malen veroordeeld voor fraude, oplichting, corruptie, omkoping en het veroorzaken van ziekten en sterfgevallen. De vaccins zitten nog enkele jaren in de experimentele fase, wie een injectie neemt, is dus een proefkonijn voor een misdaadbedrijf.

10. Gezien er geen virus is, en geen pandemie (volgens de échte betekenis van het woord), en geen beschermend vaccin, en geen werkende maatregelen en geen gevaar voor besmetting met ziektekiemen, wat is dan de werkelijke reden van het hele Covid circus? Die reden vinden we onder meer terug op de officiële websites van het WEF. Het gaat hem een totale make over, een volledige reset van de wereld, een globalistische overname van de planeet. Covid is slechts de geprefabriceerde aanleiding om de mensen in angst, hypnose en volgzaamheid te houden. De maatregelen zijn deel van een occult ritueel tot overheersing en onderdrukking.

De werkelijke agenda 


Het heeft kort gezegd te maken met de komende transhumane technocratie die ze willen invoeren (Agenda 2030). Het is de overgang naar een synthetische, kunstmatige wereld die verkocht wordt als een smart world met smart cities, smart phones en smart humans, allemaal verbonden met het grid en the internet of things via 5G en de duizenden satellieten. Daartoe dient de oude wereld eerst te verdwijnen (dat is nu aan de gang), maar ook de 'oude' biologische mens kan niet mee naar de 'nieuwe wereld orde'. Niet enkel vanwege de onmogelijkheid om een vrijdenkende en wakkere mens te kluisteren maar ook omdat de organische lichamen van de mens niet compatibel zijn met de toekomstige digitale maatschappij. Daarom dienen de lichamen van binnenuit te worden aangepast op DNA niveau. Dit gebeurt door de opeenvolgende vaccinaties voor de steeds muterende viruscreaties. Vandaar dat ze zo pushen om iedereen te vaccineren, het is niet vanwege Covid maar omwille van de transhumane agenda. Let wel, de synthetische mens is niet het einddoel, het ultieme doel is om de mens aan het virtuele A.I. netwerk te koppelen. Dit betekent uiteraard niet alleen totale controle maar ook dat de mens dan een energiebron wordt voor Artificial Intelligence. De toekomstige mens met de vele technologische upgrades en interne nanochip zal dan overgenomen worden door A.I. entiteiten (denk aan big brother van Orwell of de kunstmatige lifepods uit de Matrix films).

De Covid plandemie en de vaccinatie dwang kaderen in een agenda van terravorming. Dit speelt over diverse levels. De planeet en de mens worden aangepast aan een digitale, technocratische toekomst waar A.I. voor een totale controle zorgt van geboorte tot dood. Meer nog, waar mens en machine zullen samensmelten en de mens als organisch wezen verdwijnt en volledig ingeplugd zit in een digitaal grid (singulariteit en transhumanisme). De connectie met de ziel en de natuur worden doorgesneden. De mens als oorspronkelijke en scheppende drager van de Goddelijke broncode wordt op die manier verandert in een androïd robot die de her-innering aan zijn essentie kwijt raakt. De smart cities vol high tech snufjes en internet of things verbindingen zorgen voor het toezicht en de sturing. Het lichaam wordt van binnenuit veranderd via nanotechnologie en enzymen (hydrogels) die geïnjecteerd worden via (opeenvolgende) vaccins tegen de telkens (zogezegde) 'muterende virussen'. Op de lange termijn wil men de mens laten samengaan met geautomatiseerde systemen en A.I. Het gaat ook om iedereen te kunnen monitoren. De hydrogels maken een grid in het lichaam wat kan verbinden met 5G waardoor het mogelijk wordt om informatie uit te wisselen (het uploaden/downloaden van fysieke, mentale en emotionele data). Data laat A.I. 'groeien' en met een sterke A.I. kun je de hele wereld beheersen.

Ze verkopen deze controle agenda door een gefabriceerde plandemie te orkestreren waardoor ze de vaccins kunnen verplichten/opdringen. De hydrogels veranderen de innerlijke structuur en de frequentie van het lichaam, alsook het DNA. Zo wordt onze oorspronkelijke menselijke en natuurlijke frequentie (moeder Aarde resonantie) van binnenuit veranderd naar een artificiële (en veel lagere) frequentie (een zwakkere aura). Dit sluit ook aan bij de algemene ontmenselijking die nu bezig is door de absurde maatregelen (beletten om de ademen, beletten om anderen te ontmoeten, beletten om je menselijkheid en creativiteit te leven, enz.). Mensen weg houden van elkaar en van de natuur en hen opsluiten in 5G slimme steden en betonnen huizen maakt hen ziek. De reden dat ze iedereen in de steden willen, is makkelijke controle op het gedrag der bevolking (en bijsturen wanneer nodig) en dagelijkse data collectie en overdracht. Daar kunnen ze op anticiperen en die data gebruiken om hun modificatie van de mens te finetunen én om de smart cities verder te ontwerpen zodat die optimaal geschikt zijn voor de transhumane mens. Data verzamelen doen ze nu al via de smartphone. Covid is een gedragsexperiment om nog meer data te verzamelen (hoe reageren we op extreme ervaringen) en om de vaccins (DNA instructies) te kunnen opdringen (via een injecteerbaar operating system). 

Gezien de steden niet onze natuurlijke habitat zijn en we daar ziek worden en er niet willen blijven, zijn ze begonnen om de menselijke frequentie en structuur aan te passen aan de komende technocratische maatschappij. Onze lichamen worden klaargemaakt om in smart cities te gedijen. De hydrogel nanosensoren kunnen data verzenden waardoor men de aanpassing kan opvolgen en bijsturen indien nodig. De opeenvolgende plandemieën en vaccinatierondes tijdens de komende jaren zorgen dan voor nieuwe vaccincocktails naargelang de verandering verloopt. De mensen die zich nu laten vaccineren zijn proefkonijnen die de nodige data opleveren. Ze maken geen deel uit van de toekomstige mens na 'the great reset'. De 'nieuwe' mens wordt transhumaan en posthumaan. En hun kinderen worden geboren uit kunstmatige baarmoeders in fertiliteitsklinieken. Daarom willen ze ook nu al de kinderen aanvallen (testen, vaccins, maskers, isolatie,...) en hen soms zelfs weghalen bij de ouders. We dienen te wennen aan het idee dat kinderen niet van ons zijn, maar van de staat en dat ze moeten gehoorzamen aan wat de overheid beslist. De kinderen van de toekomst zullen allemaal 'genetisch' aangepast zijn aan het technocratische matrixsysteem en niet langer vruchtbaar. Men wil in feite een nieuw ras creëren. Een ras wat weliswaar intelligent en 'gezond' zou zijn maar geen liefde, empathie en creativiteit kent. Deze kille mens zal uiteindelijk toch ziek worden omdat we deel zijn van de natuur en niet zonder haar kunnen. De einddatum voor dit plan (het vervangen van de natuurlijke matrix door een elektronisch grid) is 2030.

Het filmpje hierboven beschrijft de samensmelting van robotica en organisch leven door middel van nanotechnologie, hydrogel en DNA modificatie die ingebracht worden via injecties, test wattenstaven en gecontamineerde mondmaskers. Tegen 2030 wil men zo de oude, biologische mens laten verdwijnen en vervangen door bestuurbare transhumane slaven die de nieuwe technocratische wereldorde moeten bevolken. De brein inplantchip is niet nodig, de nanobots in het lichaam verbinden zich tot een hardware applicatie die in verbinding staat met A.I. via 5G en de Starlink satellieten van Elon Musk. Velen beweren dat de vaccins bedoeld zijn als een time released genocide-injectie om de overbevolking aan te pakken en de wereldbevolking terug te brengen tot een makkelijker te besturen aantal (bvb. 4 miljard). Maar het feit dat alle militairen en politie verplicht gevaccineerd worden, geeft aan dat dit wellicht niet klopt. De elite heeft hen nog nodig als controle stoottroepen bij oorlogen en opstanden. Het gaat niet om genocide maar om modificatie en manipulatie.


° Dr Stefan Lanka - The History of the Infection Theory
° Virus Mania - The Truth about Infectious Diseases (part 1)
° Virus Mania - The Truth about Infectious Diseases (part 2)


BONUS INFO

° Samenstelling van Pfizer en Moderna vaccins

Nanolipiden (hydrogel) 
- (4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl) bis(2-hexyldecanoate)
- 2 [(polyethylene glycol)-2000] N,N-ditetradecylacetamide (PEG)
- 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine
- SM-102
- 1,2-dimyristoyl-rac-glycero3-methoxy 
- cholesterol

Onderzoeken en datasheets

- Polyethylene glycol (PEG) is a cause of anaphylaxis to the Pfizer/BioNTech mRNA COVID-19 vaccine
- SM-102 Safety Datasheet
- Luciferase mRNA in SM-102
- Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine
- Bioluminescent magnetic nanoparticles as potential imaging agents for mammalian spermatozoa
- Could an Invisible Quantum Dot Dye Restore Vaccination History?

Magnetische nanotechnologie & transhumanisme

- Compilation of magnets sticking to injection
- Recent Advances on Magnetic Sensitive Hydrogels in Tissue Engineering
- CRISPR used to build dual-core computers inside human cells
- Genetically engineered 'Magneto' protein remotely controls brain and behaviour
- Hacking the Human Body with Foreign Synthetic Nanotech Objects
- How to Operate a Human via Remote Control
- DNA Nanotechnology Mind Control Interface Links Humanity to Digital World Inside a Quantum Computer
- World's smallest single-chip system can be injected into the body
- Application of a sub–0.1-mm3 implantable mote for in vivo real-time wireless temperature sensing

Covid Serie 

° Covid Serie Compleet met korte samenvatting

° Covid Hoax 01 (Overzicht)
° Covid Hoax 02 (Virologie)
° Covid Hoax 03 (Transhumanisme)
° Covid Hoax 04 (Genocide)

° Covid Hoax 05 (Machtsovername)
° Covid Hoax 06 (Patent Geneesonkunde)
° Covid Hoax 07 (Mensenrechten)
° Covid Hoax 08 (Het Doel)

° Covid Hoax 09 (Virusfraude)

° Covid Hoax 10 (Vaccinatiedwang)

° Covid Hoax 11 (Samenstelling)

° De Spaanse griep
° Pokken & Vaccinaties

° Vaccinatie Solidariteit
° Medische Dwang & Dictatuur
° Genocide of Ontwaking
° Terreintheorie
° Helende Planten bij Virussen
° Geneesmiddelen bij Covid
° Glutathion & Vaccinatieschade


° Vaccinatie Info
° Covid Database


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall