16/11/2021

Covid Hoax 11 (Samenstelling)


Covid vaccins zijn experimentele genetische manipulatie therapieën
Het zijn GEEN vaccins maar militaire biowapens

In dit bericht de analyse van vier 'vaccins' voor zover die momenteel bekend zijn. De farmabedrijven willen namelijk de exacte samenstelling niet vrijgeven. Wat uiteraard erg verdacht en compleet 'not done' is. Een producent van koeken dient bvb. de volledige samenstelling te vermelden op de verpakking zodat de consument kan beslissen om al dan niet te kopen en te eten. Maar een riskant product dat ingespoten wordt in volwassenen en kinderen hoeft dit niet te doen! Meer nog, het onvoldoende getest product met onbekende samenstelling wordt zelfs quasi verplicht! En niet 1 maal, maar 2 maal en jaarlijks te herhalen. Wat een waanzin.

We weten ondertussen dat bij de Covid vaccin ontwikkeling gebruik wordt gemaakt van nieuwe bereidingsprotocollen en nanotechnologie. De analyse (hieronder vermeld) door onafhankelijke labo's  gebeurt door middel van optische microscopie, donkerveld microscopie, UV-absorptie en fluorescentie spectroscopie, elektronen microscopie, transmissie elektronen microscopie, energie verspreidende spectroscopie, röntgen diffractometerie en kernspinresonantie instrumentatie om de morfologie en de inhoud van de 'vaccins' te controleren. Voor de hoogtechnologische metingen bij het onderzoek worden dubbele controles uitgevoerd en referentiemetingen verricht om gevalideerde resultaten te verkrijgen.

De in het labo geïdentificeerde componenten zijn niet biocompatibel met het lichaam. Sommige veroorzaken ook een mechanische impact zodra ze in de bloedcirculatie komen, met name bij contact met het vasculaire endotheel. Eenmaal in de bloedbaan kunnen de deeltjes ook naar de hersenen worden vervoerd. In dat geval kan de patiënt een beroerte en/of een hersenbloeding krijgen. Wanneer de door de deeltjes veroorzaakte beschadiging van het endotheel in het hart optreedt, is er een grote kans op myocarditis (ontsteking van de hartspier). Daarbij komt nog dat de giftigheid van grafeen welbekend is.

Hieronder volgt de samenstelling (zowel officieel als na onafhankelijk labo onderzoek) van 4 vaccins. De farmabedrijven zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid, ook de overheden weigeren alle verantwoordelijkheid, alle experimenten zijn op eigen risico en zonder financiële of morele steun bij schade of dood door vaccinatie (wat ontzettend vaak voorkomt maar verzwegen wordt). De vaccin testen door de farmabedrijven zijn frauduleus en niet conform de gouden standaard in de medische wereld. Niemand kent de gevolgen op korte en lange termijn, het is Russische roulette. Vaccins veroorzaken ALTIJD schade (hetzij mild, hetzij ernstig, hetzij dodelijk) en beschermen niet tegen wat voor ziekte dan ook.

MODERNA - Spikevax - experimentele fase tot 31/12/2022

Samenstelling volgens officiële bijsluiter -
Elasomeran - Spikevax

°°° Werkzame stof - 100 mcg per 0,5 ml

CX-024414 (Enkelstrengs, 5’-capped boodschapper RNA (mRNA) geproduceerd met behulp van een celvrije in-vitro transcriptie van de overeenkomende DNA-sjablonen, die coderen voor het virale spike-eiwit (S-eiwit) van SARS-CoV-2

°°° Lipiden (zijn nanopartikels (hydrogel) die het mRNA omhullen als transportmedium)

+ SM-102 (Heptadecan-9-yl 8- ((2-hydroxyethyl) (6-oxo-6- (undecyloxy) hexyl) amino) octanoate) is een gepatenteerd ioniseerbaar lipide om nanopartikels te vormen in het COVID-19 vaccin
+ 1,2-dimyristoyl-rac-glycero-3-methoxypolyethyleen glycol-2000 (PEG2000 DMG)
+ 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-phosphocholine (DSPC)

°°° Tromethamine
°°° Azijnzuur (E260)
°°° Natriumacetaattrihydraat (E262)
°°° Cholesterol
°°° Sacharose
°°° Water voor injectie

Extra ingrediënten gevonden na labo onderzoek


°°° Een organisch-anorganisch mengsel. Het is een op koolstof gebaseerd substraat waarin nanodeeltjes zijn ingebed. De nanodeeltjes zijn samengesteld uit aluminium, koper, ijzer, chloor.

°°° Er zijn veel vreemde lichamen geïdentificeerd met een sferische morfologie met enkele belvormige holten. Zij zijn samengesteld uit silicium, lood, cadmium, selenium. Deze giftige samenstelling doet denken aan die van quantum dots (cadmium selenide).

°°° Een 100-micron entiteit die doet denken aan grafeen. Het is samengesteld uit koolstof en zuurstof met verontreiniging van stikstof, silicium, fosfor, chloor.

°°° Op koolstof gebaseerde entiteiten gemengd met aggregaten gevuld met aluminium-silicaat deeltjes.

Mogelijke ongewenste werkingen volgens de bijsluiter

Anafylaxie (allergische shock reactie, soms dodelijk) - Myocarditis (ontsteking van de hartspier, soms dodelijk) -  Pericarditis (ontsteking van het hartzakje, soms dodelijk) - Syncope (bewusteloosheid door verminderde bloedtoevoer naar de hersenen) - Hyperventilatie - Trombocytopenie (bloedstollingsstoornis)

Mogelijke ongewenste werkingen volgens de ingrediënten

° SM-102 :  Ongeschikt voor gebruik in mensen en dieren. Beschadigt zenuwstelsel, nieren, lever, ademhalingssysteem en foetus. Risico op onvruchtbaarheid en kanker.
° Tromethamine : Allergische reacties, ademproblemen, zwellingen, verlammingen, hartkloppingen, bloedklonters, trombose, hypoglycemie, afsterven van weefsels,...
° DMG-PEG 2000 :  Ongeschikt voor gebruik in mensen en dieren, kans op hevige allergische reacties en onvruchtbaarheid, vernietigt de nieren. Het gebruik van PEG in geneesmiddelen en vaccins is erg controversieel vanwege de goed gedocumenteerde incidentie (aantal gevallen) van schadelijke PEG-gerelateerde immuunreacties, waaronder levensbedreigende anafylaxie (allergische shock).


PFIZER - Comirnaty 30 mcg - experimentele fase tot 31/12/2023

Samenstelling volgens officiële bijsluiter - Comirnaty 30 microgram

°°° Werkzame stof - 30 mcg per dosering
 

Tozinameran is een enkelstrengs, 5’-capped boodschapper-RNA (mRNA), geproduceerd met behulp van een celvrije in-vitrotranscriptie van de overeenkomende DNA-sjablonen, die voor het virale spike-eiwit (S-eiwit) van SARS-CoV-2 coderen (BNT 162b2)

°°° Lipiden (zijn nanopartikels (hydrogel) die het mRNA omhullen als transportmedium)

+ ((4-hydroxybutyl)azaandiyl)bis(hexaan-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoaat) (ALC-0315)
+ 2-[(polyethyleenglycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide (ALC-0159)
+
1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine (DSPC)

°°° Zouten (om de pH waarde te regelen)

+ Kaliumchloride (euthanaticum gebruikt als middel voor executie door hartstilstand)
+ Kaliumdiwaterstoffosfaat (E340)
+ Natriumchloride
+ Natriumhydroxide
+ Dinatriumfosfaatdihydraat (E339)
+ Zoutzuur

°°° Cholesterol
°°° Sucrose
°°° Water voor injectie

Extra ingrediënten gevonden na labo onderzoek

° Scherpe brokstukken van 20 micron lengte geïdentificeerd samengesteld uit koolstof, zuurstof, chroom, zwavel, aluminium, chloride en stikstof.

° Een vreemd lichaam, hoogstwaarschijnlijk gemanipuleerd, met vreemde gaten op het oppervlak. De witte brokstukken zijn samengesteld uit koolstof, zuurstof, aluminium, silicium, calcium, magnesium, chloor en stikstof.

° Witte 2-micron lange deeltjes samengesteld uit bismut, koolstof, zuurstof, aluminium, natrium, koper, stikstof.

° Een organisch koolstof-zuurstof-stikstof (grafeenoxide) aggregaat met ingebedde nanodeeltjes van bismut, titanium, vanadium, ijzer, koper, silicium, aluminium.

° Een mysterieus 50 micron lang lichaam. Men vermoed dat het een Trypanosoma parasiet kan zijn waarvan verschillende varianten dodelijk zijn.

Mogelijke ongewenste werkingen volgens de bijsluiter

Anafylaxie (allergische shock reactie, soms dodelijk) - Myocarditis (ontsteking van de hartspier, soms dodelijk) -  Pericarditis (ontsteking van het hartzakje, soms dodelijk) - Syncope (bewusteloosheid door verminderde bloedtoevoer naar de hersenen) - Hyperventilatie - Trombocytopenie (bloedstollingsstoornis)

Mogelijke ongewenste werkingen volgens de ingrediënten

° Kaliumchloride : Infectie en/of pijn op de injectieplaats, flebitis, lokale trombose, extravasatie, hypervolemie, koorts, hyperkaliëmie (vooral bij nier- of bijnierschorsinsufficiëntie) met als mogelijke symptomen o.a. paresthesieën van de extremiteiten, spierzwakte, verlamming, lusteloosheid, verwardheid, hypotensie, hartritmestoornissen, hartblok en hartstilstand.

JOHNSON & JOHNSON - Janssen - experimentele fase tot 31/12/2023

Samenstelling volgens officiële bijsluiter -  Janssen Vaccine

°°° Werkzame stof - (Ad26.COV2-S [recombinant])

Recombinant, replicatie-incompetent adenovirus type 26 dat het spike-eiwit van SARS-CoV-2 tot expressie brengt - niet minder dan 8,92 log10 infectieuze eenheden (Inf.U) - geproduceerd in de PER-C6 TetR-cellijn en door middel van recombinant-DNA-technologie - bevat genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s)

°°° 2-hydroxypropyl-β-cyclodextrine (HBCD)
°°° Citroenzuur monohydraat
°°° Ethanol (Alcohol) 2 mg per 0,5 ml dosis
°°° Zoutzuur
°°° Polysorbaat 80
°°° Natriumchloride
°°° Natriumhydroxide
°°° Trinatriumcitraat-dihydraat

Extra ingrediënten gevonden na labo onderzoek

Een organisch-anorganisch aggregaat waarvan de deeltjes uit roestvrij staal bestaan en aan elkaar zijn 'geplakt' met een 'koolstoflijm'. Dit aggregaat is magnetisch en kan biologische problemen in de bloedsomloop veroorzaken als gevolg van mogelijke interacties met andere dipolen.

Mogelijke ongewenste werkingen volgens de bijsluiter

Anafylaxie (allergische shock reactie, soms dodelijk) - Syncope (bewusteloosheid door verminderde bloedtoevoer naar de hersenen) - Hyperventilatie - Trombose met trombocytopenie syndroom - Veneuze trombo-embolie - Immune trombocytopenie - Inwendige bloedingen - Capillairleksyndroom (CLS) - Guillain-Barré-syndroom (GBS)

Mogelijke ongewenste werkingen volgens de ingrediënten

° PER-C6 - genetisch gemodificeerde cellen van het oog netvlies van een levend geaborteerde en verwerkte baby die bewezen kankerverwekkend zijn - lichaamsvreemd DNA veroorzaakt auto-immuunziekten, kanker, dementie en autisme spectrum disorders - zie hier bij 'levende foetussen en cellijnen' en 'onsterfelijke kanker cellijnen'.

° Polysorbaat 80 - wordt in verband gebracht met allergische reacties, risico op kanker, anafylactische shock en onvruchtbaarheid.


ASTRAZENECA - Vaxzevria - experimentele fase tot 31/03/2024

Samenstelling volgens officiële bijsluiter - AstraZeneca

°°° Werkzame stof - ChAdOx1-S 

Een verzwakt Chimpansee adenovirus coderend voor het SARS-CoV-2 Spike glycoproteïne (ChAdOx1-S) - dit is het actieve bestanddeel of antigeen -  geproduceerd in genetisch gemodificeerde menselijke embryonale HEK-293 niercellen - geproduceerd door recombinant DNA-technologie - bevat GMO's.

°°° L-histidine (aminozuur)
°°° L-histidine hydrochloride monohydraat (aminozuur)
°°° Magnesiumchloride hexahydraat (zout)
°°° Polysorbaat 80 (E433 - oppervlakteactieve stof)
°°° Ethanol (alcohol) 2 mg per dosis
°°° Sucrose (suiker)
°°° Natriumchloride (zout)
°°° Dinatriumedetaat dihydraat (zout)
°°° Water voor injecties (verdunningsmiddel)

Extra ingrediënten gevonden na labo onderzoek

° Een gemanipuleerd aggregaat van ijzer, chroom, nikkel (roestvrij staal) nanodeeltjes, ingebed in een Astrazeneca 'vaccin'

° PEG (polyethyleenglycol)

Mogelijke ongewenste werkingen volgens de bijsluiter

Anafylactische shock, allergische reacties, syncope, hyperventilatie, bloeduitstortingen,..

Mogelijke ongewenste werkingen volgens de ingrediënten

° HEK-293 - genetisch gemodificeerde niercellen van een levend geaborteerde en verwerkte baby - lichaamsvreemd DNA veroorzaakt auto-immuunziekten, kanker, dementie en autisme spectrum disorders - zie hier bij 'levende foetussen en cellijnen' en 'onsterfelijke kanker cellijnen'.

° Polysorbaat 80 - wordt in verband gebracht met allergische reacties, risico op kanker, anafylactische shock en onvruchtbaarheid

Messenger RNA vaccin

Hoe werken de nieuwe mRNA vaccins eigenlijk?  Bij 'klassieke' vaccinatie worden antigenen of verzwakte virussen of een recombinante virale vector ingespoten die een afweerreactie (antilichamen) triggeren. Die werkstoffen worden buiten het lichaam bereid en gekweekt en dat kost tijd. Wanneer ze in de bloedbaan worden geïnjecteerd, komen ze niet in de menselijke cel terecht. Bij de mRNA vaccins worden fragmenten van een synthetisch virale mRNA sequentie direct overgebracht (transfectie) naar menselijke cellen. Deze 'boodschapper' RNA moleculen  herprogrammeren de cellen om pathogene antigenen te produceren zoals bvb. virale eiwitpieken (spikes) of kanker antigenen. Deze opgewekte antigenen stimuleren vervolgens een adaptieve immuunrespons tegen de ziekteverwekker. Dit resulteert in de productie van nieuwe antilichamen die zich zullen binden aan het antigeen en T-cellen activeren die specifieke peptiden herkennen die worden voorgesteld op MHC-moleculen.

In theorie hebben mRNA-vaccins geen rechtstreekse invloed op het DNA in de cel. Maar dat is helemaal niet bewezen en ook niet onderzocht. Want wat gebeurt er precies:
men haalt de virulente genen uit het genoom van een 'virus' en plaats in het lege virus vervolgens een Covid gen. Dit virus met Covid gen wordt dan geïnjecteerd. Zo komt er een hoge concentratie RNA’s in je cellen. Die kunnen door bepaalde reacties omgezet worden in DNA en in het eigen genoom terechtkomen. Zo kan het vaccin zorgen voor een genetische modificatie en mutatie van het eigen genoom. Men beweert wel dat dit niet gaat gebeuren, maar men weet het niet zeker, er is geen garantie.

De mRNA-molecule wordt getransporteerd naar de cel in een medicijnendrager, zoals lipiden nanopartikels, om de fragiele mRNA-strengen te beschermen en hun opname in de menselijke cellen te bevorderen. RNA vaccins zijn interessant voor de bedrijven vanwege de lage kostprijs en de hoge productie capaciteit. Het grote nadeel is het experimentele karakter omdat niemand weet welke reacties en gevolgen er op langere termijn zullen optreden. De ongewenste werkingen die wél al bekend zijn (Wikipedia): onbedoelde immuunreacties, ontstekingen, auto-immuun reacties, sterke reactogene effecten, leverbeschadigingen, koorts, zwellingen, hoofdpijn, vermoeidheid, spierpijn,...Een groot bezwaar blijft de snelle ontwikkeling van de Covid vaccins waarbij bepaalde stappen en testfases zijn overgeslagen. Een vaccin ontwikkelen duurt gemiddeld 10 jaar, nu deden ze het op 10 maanden en zonder degelijke feedback en controle.

In feite zijn de mRNA vaccins geen vaccins en ook geen medicijnen maar 'cellulaire manipulatie'. Wat men inspuit, noemen de firma's zelf 'een operating system'. Het is vergelijkbaar met software die een programma uitvoert op de computer. Het is genetische code die het lichaam aanstuurt om proteïnen te maken. Deze biologische moleculen coderen, decoderen, reguleren en veranderen de fysiologische instructies in het lichaam. Hierdoor wordt het lichaam en het eigen DNA op artificiële wijze om de tuin geleid. Het immuunsysteem van de mens heeft zich na miljoenen jaren evolutie tot een quasi perfect werkend beschermsysteem ontwikkeld. Dit gaat men nu even 'aanpassen' en verwarren zonder te weten wat de gevolgen zijn.

Spike-eiwit

Zowel de 2 mRNA vaccins (Moderna en Pfizer) als de 2 vector vaccins (Janssen en AstraZeneca) brengen het spike-eiwit tot expressie. Dit heeft serieuze gevolgen...

+ Het SARS-CoV-2 spike eiwit dringt de celkern binnen en veroorzaakt DNA schade. Mogelijke gevolgen zijn dan celdood, mutaties, hartfalen en kanker.
+ Het spike-eiwit  is een toxine waarvan is aangetoond dat het cardiovasculaire en neurologische schade veroorzaakt, onder meer in de voortplantingsorganen. Pfizer's biodistributiegegevens tonen aan dat het zich ophoopt in de eierstokken van vrouwen. Eenmaal in de bloedsomloop bindt het spike-eiwit zich aan bloedplaatjesreceptoren en de cellen die de bloedvaten bekleden. Wanneer dat gebeurt, kan het ertoe leiden dat bloedplaatjes samenklonteren, wat leidt tot bloedstolsels, en/of abnormale bloedingen.
+ Het spike-eiwit veroorzaakt ontstekingen.
+ Het spike-eiwit veroorzaakt bloedklonters.
+ De gevaccineerden kunnen spike-eiwitten overdragen aan anderen (shedding).
+ De spike-eiwitten veroorzaken de virusmutaties (varianten). Virussen muteren niet gezien virussen niet bestaan (het zijn exosomen) en de PCR testen waardeloos zijn want ze kunnen geen besmetting of virus detecteren. De zogenaamde Covid varianten zijn de reacties op de vaccins.
+ De spike-ewitten verminderen dramatisch de werking van het adaptieve immuunsysteem.
+ De spike-eiwitten blijven niet op de injectieplaats maar verspreiden zich over het hele lichaam.
+ De spike-eiwitten doorbreken de bloed/hersenbarrière.
+ De spike-eiwitten zijn transmembraan eiwitten die zich als prionen zouden kunnen gedragen en prionziekten veroorzaken waaronder de hersenziekte Creutzfeldt-Jacob.
+ De  ADE of Antilichaam-afhankelijke versterking is het fenomeen waarbij een ziekte erger wordt wanneer de antilichamen die tijdens een immuunreactie worden aangemaakt, een ziekteverwekker herkennen en zich eraan binden, maar niet in staat zijn de infectie te voorkomen. In plaats daarvan fungeren deze antilichamen als een 'paard van Troje', waardoor de ziekteverwekker de cellen kan binnendringen en de immuunreactie verergert. De minste infectie kan op die manier een 'cytokine storm' uitlokken, een hyper ontstekingsreactie die dodelijk kan zijn.
+ Het spike-eiwit bevat HIV inserties.
+ De boostershots zijn noodzakelijk om vele redenen, één ervan is dat de vaccins het immuunsysteem vernietigen, het werkt niet langer zoals bedoeld is.
+ De mogelijkheid dat het spike-eiwit vaccin als een biologisch wapen werd ontwikkeld, is reëel. Gezien het natuurlijke SARS-CoV-2 'virus' niet bestaat (er is geen isolaat en de genoomsequentie is computer gegenereerd uit een database) én gezien Corona 'virussen' vrij onschuldige verkoudheden zijn (natuurlijke detox processen van het lichaam) én gezien SARS-CoV werd gepatenteerd (wat enkel kan indien het niet natuurlijk is en/of gemodificeerd), draait het hele Covid verhaal rond de verspreiding van een bewapend en gemanipuleerd vaccin én wellicht een labo ontwikkeld virus (zie vorige delen in de Covid Serie).

Papers:

+ The Lancet (29/10/21) - Community transmission and viral load kinetics
+ PubMed 34100279 (juni 2021) - Be aware of SARS-Cov-2 spike protein
+ PubMed 33758854 (17/03/21) - SARS-CoV-2 spike protein induces inflammation
+ Nature Microbiology (09/09/20) - ADE and SARS-COV-2 vaccines
+ MDPI (13/10/21) - SARS–CoV–2 Spike impairs DNA damage repair
+ Medical Principles (21/04/21) - ADE and the critical pattern of Covid-19
+ Circulation Research (31/03/21) - SARS-CoV-2 Spike protein impairs endothelial function

Voorlopig onbevestigde en onbewezen claims met grote kans op waarheid

Bedoeling van de vaccins (zie ook video's onderaan) is het toewerken (via jaarlijkse vaccinaties) naar draadloze heart- en mindcontrol en manipulatie van de mensheid via ingebrachte 'operating systems' en DNA modificatie en gekoppeld aan een cryptocurrency systeem.

1. Luciferase Enzym (doel is koppeling aan een digitaal slavernij systeem)

+ Oplichtend en onderhuids controle enzym
+ Bevestigt de succesvolle transfectie (het veranderen van het genetisch materiaal van een cel)
+ Bevestigt de succesvolle gen modificatie
+ Wijst een persoonlijke barcode/ID nummer toe (ID2020)
+ Essentieel voor blockchain cryptocurrency

2. Darpa Hydrogel (doel is nanotechnologie inbrengen)
+ Bouwt een voorontworpen structuur die zich hecht aan het weefsel
+ Hecht zich aan het centrale zenuwstelsel om te verbinden met A.I.
+ Creëert een intern monitor systeem voor 24/7 controle
+ Maakt downloads en uploads mogelijk (van gedachten en gevoelens)

3. mRNA Vaccin (doel is controle over het menselijk leven)
+ Transfectie: mogelijkheid en toestemming om verschillende virussen in het lichaam aan te maken
+ Mogelijkheid en toestemming tot genetische modificatie
+ Mogelijkheid tot beheersing van het stervensproces en tijdstip (door tumoren, virussen en kanker te creëren)

4. Grafeen Oxide (doel is een computersysteem in het lichaam te brengen)
+ Zichzelf assemblerend passief grafeenoxide RFID 'operating system'
+ Ultra geleidend connectie materiaal
+ Draadloze verbinding tussen fysiek lichaam en 5G/6G controle systeem
+ Kan een afleesbare afdruk maken van het brein (zoals een vingerafdruk) die gescand kan worden
+ Paper: Journal of Biological Regulators (09/06/20) - 5G technology and induction of coronavirus in skin cells - 5G millimeter golven kunnen Covid symptomen veroorzaken

5. Parasieten (doel is voorlopig niet duidelijk)
+ Ziekte of dood veroorzaken?

6. Nano routers (doel is neurostimulatie van de bevolking via een netwerk, 5G en hoger)
+ Koolstof nanobuizen en derivaten
+ Grafeen quantum dots
+ Fractale grafeen nano-antennes
+ Nano routers, nano interface en controle apps
+ Zie hier en hier


Video's

° Alien embryo's in vaccines (Stew Peters)
° Stainless steel particles found in vials Moderna vaccine
° Dr. Carrie Madej exposes the Covid vax: what is in it?
° Dr. Carrie Madej & Dr. Christiane Northrup: exposing the lies
° Dr. Frank Zalewski - Parasites in vaccines
° Pfizer medewerkster Melissa Strickler - Fetal tissue in vaccines - zie ook hier  
° Internet of Bodies, 5G, Totaly body control
° Spike protein inside nucleus enhancing DNA damage
° The spike protein is the plague
° Inventor of mRNA vaccine dr. Malone sounds alarm on spike protein
° The spike proteins produced by teh vaccines are toxic
° Dr. Rima Laibow - The great culling agenda
° Covid Delta variant is variant of the vaccinated

° Désirée Röver - Samenstelling vaccins PDF 

Covid Serie

° Covid Serie Compleet met korte samenvatting
° Covid Hoax 01 (Overzicht)
° Covid Hoax 02 (Virologie)
° Covid Hoax 03 (Transhumanisme)
° Covid Hoax 04 (Genocide)

° Covid Hoax 05 (Machtsovername)
° Covid Hoax 06 (Patent Geneesonkunde)
° Covid Hoax 07 (Mensenrechten)
° Covid Hoax 08 (Het Doel)

° Covid Hoax 09 (Virusfraude)

° Covid Hoax 10 (Vaccinatiedwang)

° Covid Hoax 11 (Samenstelling)

° De Spaanse griep
° Pokken & Vaccinaties

° Vaccinatie Solidariteit
° Medische Dwang & Dictatuur
° Genocide of Ontwaking
° Terreintheorie
° Helende Planten bij Virussen
° Geneesmiddelen bij Covid
° Glutathion & Vaccinatieschade


° Vaccinatie Info
° Covid Database


 



Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall