15/09/2021

Covid Hoax 10 (Vaccinatiedwang)



Waarom toch die grote push om iedereen te injecteren met een experimentele cocktail van gif en nanotech waarvan ondertussen bekend is dat die spuiten geen besmettingen kunnen voorkomen noch dat ze Covid verhinderen? De WHO heeft  trouwens opnieuw de definitie aangepast van wat een vaccin is. Eerst beweerde men dat vaccins ziekten kunnen voorkomen (wat niet klopt), daarna dat vaccins immuniteit geven tegen bepaalde ziektes (wat ook al niet klopt) en nu sinds september 2021 dat vaccins bescherming bieden tegen ziektes (helaas ook al niet waar, integendeel).

Die ongeziene snelheid om iedereen zo snel mogelijk in te spuiten met onvoldoende geteste gentherapie zou kunnen wijzen op een zekere paniek bij de elite en verlies van controle over de situatie. Waarom die onverklaarbare en onverdedigbare dwang en die onnodige snelheid? Waarom wil men per se toegang tot de bloedbaan en het DNA van iedereen op Aarde? Wat wil men aanpassen en/of inbrengen? Waarom die 'verkrachting' met een injectienaald voor een ziekte met een overlevingspercentage van 99,95%?



Hier zijn wat mogelijke antwoorden, hypotheses en denkpistes. Fervente pro-vaxxers zullen dit allemaal afwijzen als fake complot nieuws, maar je hoeft geen snuggere Einstein te zijn om te merken dat het officiële narratief rammelt aan alle kanten en dat er een leugenverhaal wordt opgedrongen via de media. Ga zelf op dieper onderzoek en vorm een eigen mening.

# 01. De vervaldatum der aangekochte vaccins komt snel dichterbij en ze hebben nog een te grote voorraad liggen wat dus een zware verliespost zou betekenen.

# 02. De ADE (antibody-dependent enhancement) of de antilichaam-afhankelijke versterking is een bekende en gevaarlijke immuunreactie die vanaf de herfst (griepseizoen) voor veel slachtoffers bij de gevaccineerden zou kunnen zorgen. Want hun eigen immuunsysteem faalt als gevolg van het mRNA vaccin. Dit werd door vele dokters reeds bevestigd en voorspeld. Men wil dus zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk injecteren om zo de 'controlegroep' van ongevaccineerden te verkleinen. Het zou anders teveel opvallen wanneer straks tijdens de winter de gevaccineerden onderuit gaan en de niet-gevaccineerden gezond blijven. Indien dit wél gebeurt (gevaccineerden sterven of worden massaal ziek door de vaccins én de mensen leggen het verband tussen beide) dan betekent dit simpelweg het einde van de vaccinatie industrie. Niemand zal vanaf dan nog vertrouwen hebben in vaccins. Deze situatie willen ze ten allen prijze vermijden.

# 03. Steeds meer mensen beginnen de agenda te kennen en te doorzien. Men wil daarom zoveel mogelijk mensen nog inspuiten voor de ontwaking en bewustwording exponentieel toenemen. Een wakkere en bewuste bevolking zal nooit het communistisch model aanvaarden wat ze in petto hebben. Namelijk the great reset en alles wat erbij komt kijken: sociaal kredietsysteem, basisinkomen voor wie gehoorzaamt, digitaal geld, geen persoonlijk eigendom en vrijheid meer, digitale controle, verplichte medische ingrepen, enzovoort. Hun leuze is: 'you will own nothing and you will be happy'. Ze doen er alles aan om die ontwaking te stoppen, iets wat trouwens nooit kan lukken. Hun tweede optie is het proces van ontwaking vertragen en dat kan door voortdurend angst te induceren, de mensheid in een lage vibratie te houden, hen op te sluiten, maskers te verplichten, sociale contacten te verbieden, dreigen met boetes en geweld, en vooral door bewustzijnsverlagende vaccins op te dringen.   

# 04. De enorme push tot 'vrijwillige' deelname aan een medisch experiment is een dwangmiddel voor iets anders en iets veel essentiëler, namelijk de gezondheidspas die leidt naar ID2020 en het sociaal krediet systeem (totale slavernij via gedigitaliseerde controle 24/7). De pass sanitaire, het covid safe ticket, het Corona toegangsbewijs, de QR code, de covid app op de smartphone,...enz., het zijn de voorlopers van ID2020, de digitale pas die ingeplugd zit in de matrix en die al jouw persoonlijke gegevens en dagelijkse bezigheden wil bijhouden en zal toezien op jouw gehoorzaamheid aan big brother. Deze pas is dan de voorloper van de inplant microchip op weg naar de transhumane mensrobot. Het aanvaarden van de Corona pas is het einde van de vrije mens.

# 05. Men wil mensen tegen elkaar opzetten (verdeel en heers), en op dit moment zijn dat de wel-gevaccineerden tegenover de niet-gevaccineerden. Waarbij die laatste groep op alle mogelijke manieren wordt gemanipuleerd en onder druk gezet: dwang, chantage, blaming, shaming, gaslighting, dreigen, censureren, onderdrukking, uitsluiting,...Wie na al die druk en chantage toch nog steeds weigert om het vaccin te nemen (en anderen daardoor zogezegd in gevaar brengt), wordt uitgesloten uit de maatschappij (opsluiting in quarantainekampen, geen job, geen uitkering, geen toegang tot de sociale voorzieningen, geen reizen, geen huurhuis, geen toegang tot bankrekeningen, geen recht op kinderen, enz.). Deze mensen worden dan paria's en de laagste klasse en verdwijnen na verloop van tijd automatisch uit het matrixsysteem. Zo kan de elite een eliminatieproces doorvoeren waarbij de wakkere en bewuste burgers worden gediscrimineerd, uitgebannen en weggejaagd en men daarna verder kan doen met de gehoorzame vaccinatieslaven. Vaccinatiedwang is niets meer dan een selectieprocedure: wie is volgzaam en gehersenspoeld, wie is 'opstandig' en wakker? De laatste groep wordt dan geliquideerd, niet in de gaskamers maar door isolatie uit de maatschappij. 

# 06. De extreme vaccinatie politiek die nu gevoerd wordt is een economisch reddingsplan (zegt het IMF zelf), de globale economische groei wordt geschat op 6% voor 2021 en 4,5% voor 2022. Zonder de monetaire en fiscale maatregelen ten gevolge van de crisis zou de recessie 3 maal groter zijn geweest. We zien verder dat de lokale economie en kleinhandel worden vernietigd door de maatregelen en door de gesubsidieerde vernietiging van oogsten en het creëren van tekorten. Velen verliezen werk (geen vaccin, geen werk) en straks ook hun huis. Kortom, het huidige economische systeem wordt kapot gemaakt zodat het nieuwe model kan ingevoerd worden en er nog slechts 2 klassen overblijven: de megarijke elite enerzijds en de arme, werkende klasse anderzijds. Het Covid en vaccin gedoe is dan bedoeld als aanzet tot economische destructie en transformatie. 

# 07. De fenomenale winsten die de farmabedrijven (en hun aandeelhouders waaronder alle staatsvirologen) maken door de crisis spelen zeker een rol. Plus het vooruitzicht op een blijvend verdienmodel dankzij de boostershots elk kwartaal. Maak je geen illusies, farmabedrijven en  hun producten hebben NIETS met gezondheid, genezing en preventie te maken, het ENIGE wat telt is geld en het zijn compleet immorele bedrijven. En omdat ze quasi onbeperkte financiële macht bezitten, kunnen ze makkelijk wetenschappers, virologen en politici omkopen, wat dan ook op grote schaal gebeurt.  De wereldwijde Covid vaccinatie campagne vereist een uitgekiende organisatie, snelheid in handelen en een gewillige bevolking die zich geen vragen stelt (vandaar de keiharde censuur op social media en tv). De gevaccineerden worden vaste klanten bij big pharma, niet enkel door de boostershots voor de varianten en andere denkbeeldige virussen, maar vooral ook door de gevolgen der vaccins die allerlei ziektebeelden veroorzaken, zowel dadelijk als op lange termijn. Men wordt dan volledig afhankelijk van het systeem, fysiek en geestelijk, en niets meer dan een medische geldkoe.   

# 08. De gepatenteerde mRNA vaccins zijn instructiecodes voor het DNA. Dit is relevant omdat door het accepteren van de gentherapeutische injectie jouw lichaam nu een gepatenteerd product wordt. Een gevaccineerd lichaam wordt letterlijk eigendom van het bedrijf die het patent op het vaccin heeft. Momenteel berust het economisch systeem nog op levende mensen van vlees en bloed die vrijwillig optreden als vertegenwoordiger van hun handelspersoon (zie bij soevereiniteit voor meer uitleg). Ze behouden nog steeds hun natuurlijke rechten (ook al maken de meeste mensen er uit onwetendheid geen gebruik van). Na het nemen van de spuit (die het lichaam verandert) ben je net als Monsanto GGO maïs. Geen natuurlijke rechten meer, geen grondwettelijke rechten, maar gewoon handelswaar en eigendom van een bedrijf. Het nieuwe economische systeem wat ze willen uitrollen, vereist dat jouw lichaam hun eigendom wordt en gekoppeld wordt aan een digitaal geldsysteem. Wanneer miljoenen mensen de GGO patent shots niet accepteren dan kan hun nieuwe systeem niet legaal functioneren (zie deel 6 in deze serie).


# 09. Er is blijkbaar een bepaalde deadline te halen voor de elite, ze volgen rigoureus hun tijdlijn ongeacht het stijgend protest van de bevolking, en ondanks de doorzichtigheid van hun leugens en de tienduizenden dokters en wetenschappers die aan de alarmbel trekken. Het lijkt alsof ze strikte orders hebben om 'no matter what' iedereen in te spuiten. En bij sommigen lijkt het alsof ze geen zier meer geven om hun politieke carrière, hun wetenschappelijke toekomst of economische zekerheid. Maar waarom? Wat weten zij dat de mensheid (nog) niet weet? Is er een natuurramp op komst, een beurscrash, een grote oorlog, een solar minimum ijstijd,...? Worden we afgeleid van iets anders?

# 10. Een failliet systeem wat implodeert met als gevolg het uitvallen van de aanvoerlijnen (en dus hongersnood) zal chaos en geweld brengen. In landen zoals Australië, Canada, Frankrijk en de VS sturen ze aan op een burgeroorlog door de bevolking onder enorme druk te zetten, 'orde uit chaos' noemt men het. Daarna kan de geplande great reset komen maar dit vraagt een gewillige, gehoorzame en makke of zieke bevolking. Dit kan bereikt worden via de opeenvolgende vaccins die volgens de laatste onderzoeken remote mindcontrol nanotech bevatten (waaronder grafeenoxide).  Om de volgende stap in hun agenda te laten slagen, dienen dus zoveel mogelijk mensen ingespoten te worden met nanotech en grafeenoxide. Dit laat toe om hen digitaal te controleren/manipuleren en hen in te passen in het Internet of Things en het Internet of Bodies. Sinds de ontdekking van grafeenoxide en een nanoprocessor in de vaccins en de vele verhalen over bluetooth detectie van gevaccineerden en magnetische spuitplekken is de mogelijkheid dat men ingeënt wordt met een soort zichzelf samenstellende microchip niet langer pure science fiction. Ook kan men zich voorstellen dat de mensen uiteindelijk de voortdurende boostershots compleet beu worden en dan maar kiezen voor een medische microchip die als een interne dokter de gezondheid monitort en de vaccin upgrades regelt (zie ook punt 12). Net zoals jouw smartphone of pc automatisch software updates krijgt van big tech. Of misschien werd er reeds een remote controlled CRISPR enzym ingebracht via een intranasaal vaccin (de PCR wattenstaaf) waardoor mensen naar willekeur ziek kunnen worden gemaakt (sick on demand). Zo kan men een epidemie kunstmatig sturen en de bevolking gijzelen.

# 11. Dat brengt ons bij de meest lugubere mogelijkheid naast mindcontrol, sociaal paspoort en great reset. Namelijk de time released genocide door een geïnjecteerd biowapen, de zogenaamde kill switch geactiveerd via 5G antennes (zie video hierboven). Een sterke bewering maar vergeet niet dat de overheden al duizenden jaren de grootste massamoordenaars ooit zijn en dat de 'mensen' aan de top zieke psychopaten zijn, tot alles in staat. Men spreekt dan over een Binary Biological Weapon, een wapen met 2 componenten die afzonderlijk geen schade berokkenen en enkel wanneer men beiden samenvoegt dodelijk worden. Zijn de (labogemaakte) virussen of de (grafeen)vaccins de eerste componenten van zo'n wapen en komt er vroeg of laat een tweede component bij (bijvoorbeeld een gerichte elektromagnetische frequentie via 5G antennes) die samen een dodelijke combinatie vormen? En kan het dan zijn dat men eerst voldoende mensen wil injecteren (met grafeenoxide, wat een goede geleider is) voor men de tweede component vrijgeeft (EMF's) via de 5G antennes of injecteert via een boostershot? Ook de mensen van La Quinta Columna en Orwell City beweren dat het grafeen (uit onder meer de griep- en Covidvaccins) de oorzaak is van de Covid-long. Door het grafeenoxide te bestralen met pulserende EMF's (al dan niet bewust), ontwikkelt men dan symptomen van ARS (Acute Radiation Syndrome) en Covid waardoor vooral zwakke, zieke en bejaarde mensen sterven.   

# 12. Elon Musk laat weten dat hij robotten aan het maken is (Humanoid Robots) om menselijke arbeid te vervangen. Deze synthetische 'mensen' noemt hij 'Tesla Bots', en de eerste serie kreeg de naam 'Optimus'. Denk ook aan de film A.I. van Steven Spielberg. Het Tesla bedrijf is de huidige leider op vlak van zelfrijdende auto's. Dank zij de data die de Tesla auto's verzenden naar het bedrijf kunnen software updates ontwikkeld worden die de kunstmatige intelligentie algoritmen perfectioneren waardoor de zelfrijdende auto's steeds beter worden. Tesla zou dezelfde strategie kunnen gebruiken om de A.I. algoritmen van de Tesla Bots zo te trainen dat ze alle taken kunnen uitvoeren die momenteel door mensen worden gedaan. Maar hoe komen ze dan aan de juiste en noodzakelijke data? In deze video licht Musk een tipje van de sluier. Hij zegt dat er geen operatie nodig is om de Neuralink Brain Computer Interface in de hersenen te installeren, maar dat dit ook kan via de 'aders en slagaders' (met andere woorden via vaccinatie). Grafeenoxide is het perfecte geleidende materiaal met een dikte van 1 atoom wat nodig is om de 'Neuralink' hersencomputer interface te maken. Via een reeks injecties kan zo een geleidende laag in de hersenen gecreëerd worden. Deze Neuralink breinmachine stuurt dan neurologische gegevens over de dagelijkse activiteiten van de geïnjecteerden naar gecentraliseerde servers. Deze data worden gebruikt om de Tesla Bots te trainen om alles te kunnen doen wat wij mensen momenteel kunnen doen. Op een bepaald moment in de toekomst krijgt de elite dan de mogelijkheid om de mensen die zij overbodig achten 'te verwijderen' (vanop afstand en met een druk op een knop). Dit gebeurt via dezelfde Neuralink interface en bvb. via de 42.000 Starlink satellieten van Musk (die ook dienst doen als management tool). Men kan de doodsoorzaak wijten aan natuurlijke oorzaken zoals hartaanvallen, beroertes of de nieuwste variant van Covid. Dit plan doet dan denken aan de Georgia Guidestones richtlijnen om de wereldbevolking terug te brengen tot 500 miljoen (slaven). Maar wie blijft leven en wie niet?  Uiteraard blijven de elite en hun meesters leven. En voor de rest zou men kunnen selecteren op de meest intelligente, bekwame en gehoorzame mensen, tenminste zolang ze nog nuttig zijn. Uiteindelijk zullen ook zij overbodig worden wanneer het nieuwe slavenras van Tesla Bots het intelligentieniveau van de mens bereikt en vervolgens overtreft. Robotten en transhumane hybriden (halfmens/halfrobot) zijn veel goedkoper, veel efficiënter en beter programmeerbaar dan echte, vrije mensen. Zie ook de Catherine Austin Fitts video vanaf minuut 35. Men wil mensen overbodig dan wel volledig bestuurbaar maken in de nieuwe technocratie.

# 13.
En tot slot het 'superhero vaccin' gebaseerd op CRISPR en mRNA technologie. Stanford en andere universiteiten zijn bezig met de ontwikkeling van 'superhelden' vaccins die belangrijke doodsoorzaken als hartaandoeningen, overgewicht en Alzheimer zou helpen voorkomen door sterke genen van Olympische atleten te gebruiken om het DNA te herschrijven. Het uitschakelen en aanpassen van ongewenste genetische kenmerken via vaccins wordt verkocht als een ware zegen voor de mensheid die op die manier een biologische upgrade krijgt (transhumanisme). Een langer en gezonder leven door regelmatig een spuit te nemen, wie zou daar nu tegen kunnen zijn? Maar het vraagt niet veel verbeelding om het gevaar te zien. Een 'Frankenstein vaccin' noemen sommigen het, want men speelt voor God. Men wil een maakbare mens. En wie bepaalt dan welke kenmerken gewenst zijn en welke niet? Dit ruikt naar eugenetica,  het gebruik van gen-editing software om bepaalde eigenschappen in de genenpoel der mensheid te houden en andere uit te sluiten. Men kan zo gen-vaccins ontwikkelen die het spirituele aspect uit de mensheid verwijderen, of de vrije wil beknotten of hen dociel en gehoorzaam maken, enzovoort. In de fascinerende post-apocalyptische anime Shin Sekai Yori (Dawn of the Brave New World) uit 2008 wordt een dystopische toekomst geschetst die meer lijkt op een soort documentaire over vele aspecten waar we nu midden inzetten, inclusief de virus/vaccin aanval en de great reset.

Epiloog

Er zijn dus wel een aantal valabele argumenten te bedenken waarom de vaccinatiedwang en vaccinatiesnelheid zo opvallend zijn. Ja, het is een (biologische, medische en informatie) oorlog. Ja, een communistische machtsovername (zie video hieronder). En velen beseffen het (nog) niet. Maar het is onmogelijk dat de elite deze eindstrijd (met als inzet de vrije ziel van iedere mens) kan winnen. De spirituele ontwaking en kwantum bewustzijnssprong zijn niet te stoppen. Meer nog, Covid en het hele circus er rond versnellen het proces alleen maar. Het is trouwens duidelijk dat Covid ook een spirituele initiatie is. Iedereen wordt nu geconfronteerd met de diepste lagen in het bewuste en onderbewuste zijn. Iedereen wordt gedwongen om te kiezen: toegeven aan big pharma en chantage... of weigeren om te participeren aan de waanzin en opkomen voor datgene waarin je gelooft. Covid zorgt voor een tijdsfase waarin diepe angsten worden getriggerd, schuld en woede naar boven komen, en verdriet en onmacht schering en inslag zijn. Hoe ga je daarmee om? Blijf je trouw aan jezelf en jouw waarheid? Welke keuzes maak je nu? Het is één grote inwijding en een noodzakelijke transformatie op alle vlak en er komen nog moeilijke tijden en zware uitdagingen. Blijf sterk en vol vertrouwen, geef niet toe aan de chantage en manipulatie. Sta op in kracht en vrijheid en laat het mensonterend systeem los.

    All Is Love!
Fear Is Illusion!
All Beings Are Free!
Truth Can Never Be Destroyed!

Covid Serie

° Covid Serie Compleet met korte samenvatting

° Covid Hoax 1 (Overzicht)
° Covid Hoax 2 (Virologie)
° Covid Hoax 3 (Transhumanisme)
° Covid Hoax 4 (Genocide)

° Covid Hoax 5 (Machtsovername)
° Covid Hoax 6 (Patent Geneesonkunde)
° Covid Hoax 7 (Mensenrechten)
° Covid Hoax 8 (Het Doel)
° Covid Hoax 9 (Virus Bedrog)
° Covid Hoax 10 (Vaccinatiedwang)
° Covid Hoax 11 (Samenstelling)


° Het Corona Keerpunt
° De Laatste Vrije Mensen
° Wereldwijd Artsen Verbond
° Medische Fraude

° Vaccinatie Solidariteit
° Medische Dwang & Dictatuur
°
Genocide of Ontwaking
° Terreintheorie
 
° Helende Planten bij Virussen
° Geneesmiddelen bij Covid
° Glutathion & Vaccinatieschade

° Covid Database

Vaccinatie Serie

° Vaccinatie Info
° De Vaccinatie Misdaad
° De Spaanse griep
° Pokken & Vaccinaties



Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall