11/07/2021

Glutathion & Vaccinatieschade

 


Glutathion is zowat de krachtigste antioxidant in het menselijk lichaam en wordt ook wel de moeder van alle antioxidanten genoemd. Glutathion beschermt elke cel in het lichaam en gaat oxidatieve stress (of zuurstofschade) tegen en vertraagt zo het verouderingsproces. Antioxidanten kunnen we vinden in voeding en glutathion kan het lichaam zelf aanmaken uit de aminozuren glutamine, glycine en cysteïne. Bij het ouder worden, vermindert wel het vermogen om zelf glutathion aan te maken. Ook door chronische stress kan de hoeveelheid glutathion in het lichaam lager worden.

Glutathion is de belangrijkste stof (een tri peptide) die het lichaam inzet om de vele interne en externe gifstoffen onschadelijk te maken. De drie belangrijke functies van glutathion zijn de detoxificerende eigenschappen, de immuun versterkende eigenschappen en de antioxidatieve functie. Er zijn vele factoren die de glutathion hoeveelheid in het lichaam verminderen: fysieke stress, emotionele stress, mentale stress, trauma's, straling, vervuiling, slechte voeding, roken, alcohol, infectieziekten, bepaalde medicijnen, ouderdom.


WERKING VAN GLUTATHION

# 1. ONTGIFTEN

Glutathion ondersteunt het lichaam bij het onschadelijk maken van kankerverwekkende stoffen, medicijnen en toxines. Ook zorgt de stof ervoor dat de vitamines C en E in hun krachtige actieve staat blijven. Glutathion werkt ondersteunend op de lever, waardoor die zijn taken goed kan uitvoeren. Glutathion bindt zich aan vetoplosbare toxines, zoals zware metalen, oplosmiddelen, pesticiden en maken deze wateroplosbaar zodat ze via de urine kunnen worden uitgescheiden.

# 2. ANTIOXIDANT

Glutathion is de krachtigste endogene vrije radicalen vanger en de enige antioxidant die voortdurend regenereert om opnieuw vrije radicalen te neutraliseren. Glutathion draagt ook bij aan het hergebruiken van andere antioxidanten die geoxideerd zijn geraakt, zoals vitamine C, vitamine E, alfa-liponzuur en co-enzym Q10 waardoor de capaciteit van het antioxidantensysteem sterk wordt vergroot.

# 3. GOED VOOR HET BREIN

Glutathion is in staat om het brein te beschermen tegen reactieve zuurstof en kan daarmee het functioneren verbeteren. Mensen met Alzheimer hebben vaak minder glutathion in de hippocampus, het gebied in de hersenen wat verantwoordelijk is voor het geheugen. Veel mensen met psychische aandoeningen, zoals depressie, dwangstoornissen en schizofrenie, hebben vaak opvallend lage glutathionspiegels. Van alle cellen verbruikt een hersencel de grootste hoeveelheid energie. De hersenen beslaan slechts 2% van het lichaamsgewicht maar verbruiken wel 20% van alle energie. En bij energieverbruik ontstaan altijd afvalstoffen in de vorm van vrije radicalen die de weefsels aantasten. Vooral weefsels die uit onverzadigde vetten bestaan (zoals de hersenen) zijn gevoelig voor deze aftakeling. Glutathion beschermt de hersenen tegen een versnelde degeneratie. Veel hersengerelateerde aandoeningen hangen samen met een tekort aan glutathion.

# 4. GOED VOOR DE VRUCHTBAARHEID

Glutathion kan de vruchtbaarheid (vooral bij mannen) sterk verbeteren door een positieve werking op de zaadvorming. Ook de vrouwelijke vruchtbaarheid kan door glutathion verbeteren, evenals de bevruchting zelf.

# 5. ONTSTEKINGSREMMEND

Glutathion kan de productie van ontstekingsbevorderende stoffen (cytokines) in het lichaam verminderen. Bij muizen die een tekort aan glutathion hebben, beginnen ontstekingen op te vlammen. De laatste jaren wordt het steeds duidelijker dat chronische ontstekingen aan de basis liggen van vele westerse ziekten, zoals kanker, diabetes en cardiovasculaire aandoeningen.

# 6. VERSTERKT HET IMMUUNSYSTEEM

Als het glutathion uitgeput raakt, verliezen immuuncellen hun vermogen om infecties te bestrijden. Gelukkig kan aanvulling van glutathion dit vermogen opnieuw activeren. Bij een virale infectie in het lichaam verbruikt het lichaam meer glutathion. Veel chronische ziekten veroorzaken daardoor een permanent lage glutathionspiegel. Glutathion versterkt ook het immuunsysteem door de reproductie en activering van lymfocyten, en is betrokken bij praktisch alle genezings- en beschermingsmaatregelen van het lichaam. Een gezond  immuunsysteem en de aanmaak van antilichamen zijn afhankelijk van glutathion.

# 7. BESCHERMT HET DNA

Glutathion beschermt de cellen en het DNA. Wanneer de hoeveelheid glutathion groot genoeg is worden de celkernen, de celactiviteit en het DNA beschermd. Hoe lager het glutathion niveau, hoe meer het DNA vatbaar wordt voor storingen. De weefsels met een hoog percentage meervoudig onverzadigde vetzuren zoals hersenen en zenuwweefsel lopen het grootste risico bij glutathion tekort. Het gevolg is weefselschade door de vrije radicaal reacties. Cellen die te veel beschadigd zijn doden zichzelf en dit mechanisme speelt een rol in veel degeneratieve aandoeningen en veroudering.

VOEDING

Men kan de natuurlijke aanmaak van glutathion verhogen via de juiste voedingswijze.

° Zwavelrijke groenten: koolsoorten (boerenkool, broccoli, bloemkool,...), uien, knoflook, waterkers.
° Vitamine C helpt om de glutathion niveaus hoog te houden: paprika, bessen, peterselie, boerenkool, kiwi, aardbei, waterkers, citroen,...
° Vitamine D: uit zonlicht of via een supplement.
° Selenium: paranoten, chiazaad, zonnebloempitten, vis, vlees.
° Aminozuur glutamine (bouwstof voor glutathion): koolsoorten, peulvruchten, spinazie, peterselie, bieten, melk, eieren, tofu.
° Aminozuur glycine (bouwstof voor glutathion): peulvruchten, spinazie, zeewier, spirulina, vlees, vis, zuivel.
° Aminozuur cysteïne (bouwstof voor glutathion): peulvruchten, broccoli, knoflook, uien, vlees, vis, zuivel.
° Glutathion: spinazie, asperge, avocado, kurkuma, mariadistel.

Verder is ook voldoende slaap belangrijk want slaaptekort vermindert, net als alcohol consumptie, de hoeveelheid glutathion.

SUPPLEMENT

Glutathion als supplement bestaat in drie vormen: de gereduceerde vorm (GSH), de geoxideerde vorm (GSSG), of als S-Acetyl-L-Glutathion (SAG). Wanneer de term 'L-Glutathion' wordt gebruikt, dan wordt meestal gereduceerd glutathion bedoeld. Dit is evenwel niet de beste vorm van goed opneembaar glutathion want het wordt grotendeels vernietigd in het maag-darmkanaal, waardoor een hoge dosis moet worden genomen om resultaten te bekomen. Een betere vorm is S-Acetyl-L-Glutathion. Dit wordt wel goed opgenomen en blijft stabiel in het maag-darmkanaal. Het wordt volledig geabsorbeerd in het bloed en intact opgenomen in de cellen. Het gebruik van maagzuur resistente plantaardige capsules verhoogt de stabiliteit van S-Acetyl-L-Glutathion nog verder.


VACCINATIE ONTGIFTING

° Ontgiften en Ontstoren van Vaccins

Vaccins bevatten tal van (gif)stoffen die niet in een gezond lichaam thuishoren. De nieuwste generatie mRNA vaccins gaan nog een stap verder en geven zelfs genetische instructies aan de cellen. Boodschapper RNA (messenger RNA) bemiddelt bij de overdracht van genetische informatie van de celkern naar ribosomen in het cytoplasma, waar het dient als sjabloon voor de eiwitsynthese. Het volledige fysieke lichaam bestaat uit cellen en elke cel bevat miljoenen eiwitten. De instructies voor het maken van eiwitten staan 'geschreven' in het DNA van een cel in de vorm van genen, die eiwitten bouwen via transcriptie (het 'herschrijven' van de DNA-sequentie in de vorm van mRNA) en translatie of vertaling (het 'decoderen' van het mRNA en het bouwen van het eiwit).

Om de instructies van de mRNA vaccins te neutraliseren, kan men de vertaling van de boodschap verstoren. Het RNA-interferentiesysteem (RNAi) is een mechanisme waarmee cellen de genexpressie controleren door de translatie van mRNA stop te zetten. RNAi kan ook worden gebruikt om de translatie van virale eiwitten stop te zetten wanneer een cel door een virus is geïnfecteerd. Het RNAi-systeem kan ook therapeutisch worden gebruikt en kan voorkomen dat het virale RNA zich vermenigvuldigt.

Onlangs werd door Spaanse onderzoekers ontdekt dat de Covid vaccins grafeenoxide bevatten. Dit is een gevaarlijk goedje wat in verband wordt gebracht met bloedklonters, ontstekingen, ernstige Covid symptomen, magnetisme op de spuitplekken en waarbij men ook vragen kan stellen rond de uitstekende geleidende elektrische eigenschappen van grafeen in relatie tot crowd control via 5G. Niettemin kan glutathion en N-Acetyl Cysteïne (NAC) helpen bij ontgifting van grafeenoxide uit het lichaam zoals dit artikel aangeeft.  

UPDATE Okt '21: Volgens de Graphene Flagship website is grafeenoxide biologisch afbreekbaar door enzymen (waaronder Myeloperoxidase) en micro-organismen. Dat is goed nieuws uiteraard en vandaar wellicht het opdringen van telkens nieuwe boostershots om de grafeenoxide in het lichaam toch op peil te kunnen houden. Via het grafeenoxide wordt het mogelijk om geest en lichaam van een mens te sturen en manipuleren via 5G (zie Dr. Charles Morgan).

Belangrijke middelen bij mRNA VACCINATIE ONTSTORING

# 1. JODIUM

Jodium is een essentieel mineraal wat door de schildklier wordt gebruikt om hormonen aan te maken die vele functies in het lichaam regelen, waaronder groei en ontwikkeling, herstel van beschadigde cellen en ondersteuning van een gezond metabolisme. Omdat het lichaam zelf geen jodium aanmaakt, moet het via de voeding of supplementen ingenomen worden. Jodium kan ook worden gebruikt om toxische verbindingen te ontgiften en het verhoogt de snelheid waarmee het mRNA vervalt. Jodium zit in zeewieren (kelp), Keltisch zeezout, Himalaya zout, vis, schaaldieren, eieren en groenten geteeld op jodiumrijke grond. Het wordt ook toegevoegd aan brood.

# 2. ZINK

Zink stelt het lichaam in staat eiwitten en DNA aan te maken, draagt bij tot wondgenezing en speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van kinderen. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en speelt een belangrijke rol in de celgemedieerde immuunfunctie en moduleert de mRNA-niveaus van cytokinen. Van zink is aangetoond dat het de gentranscriptie in kankercellen reguleert. Het zinkvingereiwit behoort tot de plantaardige verbindingen die mRNA tot zwijgen kunnen brengen. Zink vind je in hennepzaad, pompoenpitten, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten, cashewnoten, cacao, chiazaad, pecannoten, schaaldieren, vlees, havermout.

# 3. QUERCITINE

Quercetine is een flavonoïde met meerdere bewezen gezondheidsvoordelen voor zowel mens als dier, en vertoont een overvloed aan biologische activiteiten. Met quercetine behandelde neutrofielen vertoonden een opmerkelijke onderdrukking in de mRNA expressie van verschillende pro-inflammatoire genen. Een van de minder bekende en recent ontdekte rollen van quercetine is de modulatie van de expressie van microRNA (miRNA), wat een vitale rol speelt bij gezondheid en ziekte. Quercitine vind je in kappertjes, carob, dille, koriander, rode uien, waterkers, boerenkool, appel, boekweit, cranberry, zwarte pruim, zoete aardappel.


# 4. ACTIEVE HOUTSKOOL C60

Koolstof 60 (C60) is een natuurlijk voorkomend molecuul wat bestaat uit 60 koolstofatomen die samen lijken op een holle voetbal.  De wetenschappelijke naam voor C60 is Buckminsterfullereen en het is de enige molecule van een enkel element wat een bolvormige kooi vormt. Het is wellicht de krachtigste antioxidant tot nu toe bekend, die de antioxidant werking overtreft van superoxide dismutase (SOD), glutathion, katalase en CO Q10. Er is ook veel positief onderzoek gedaan naar de potentiële toepassingen van C60 bij de absorptie van elektromagnetische velden. De C60 molecule bezit ongelooflijk krachtige antioxiderende eigenschappen die het vermogen van het lichaam kunnen vergroten om oxidatieve stress in zowel gezonde als zieke toestand te beheersen. Uit studies blijkt dat koolstof nanodragers kleine interfererende RNA (siRNA) kunnen leveren en een groot aantal mRNA-toepassingen in de plantenbiotechnologie mogelijk kunnen maken, zich in cellen kunnen internaliseren en vervolgens het gen efficiënt kunnen uitschakelen.

# 5. PQQ

Pyrroloquinoline quinone (PQQ) is een krachtige antioxidant en cellulaire energie booster die werkt om de gezondheid van de energie producerende mitochondriën te ondersteunen, ze te beschermen tegen oxidatieve schade en zelfs te helpen om nieuwe mitochondriën te maken. PQQ is eigenlijk de enige voedingsstof op Aarde waarvan bekend is dat hij in staat is om nieuwe mitochondriën te genereren. PQQ zit in fruit en groenten en in moedermelk en is een plantaardige groeifactor en bacteriële cofactor.  Studies hebben aangetoond dat PQQ dinatriumzout positieve effecten heeft op de cognitieve functie en mogelijk een beschermend effect heeft op door UVA-straling veroorzaakte veroudering.

# 6. VASTEN

Watervasten gedurende een week (enkel water drinken) herstelt DNA-schade en vernietigt vreemd mRNA. Vasten is één van de krachtigste natuurlijke geneeswijzen voor tal van aandoeningen en wordt ook wel 'chirurgie zonder mes' genoemd.

# 7. CANNABIS

Een volledig spectrum cannabis extract (CBD, THC, en alle andere cannabinoïden) is een andere uitstekende suggestie vanwege de positieve effecten op het endocannabinoïde systeem, wat bijna elke interne functie regelt.
° Cannabis & Covid

# 8. GLUTATHION & NAC (N-Acetyl Cysteïne)

Glutathion fungeert als een belangrijke antioxidant in het lichaam door vrije radicalen te bestrijden (moleculen die de cellen beschadigen).  Glutathion en NAC spelen een belangrijke rol bij veel lichaamsprocessen, ze helpen bij het ontgiften van allerlei chemische stoffen. Verder helpen ze ook bij de aanmaak van DNA, ze ondersteunen de productie van enzymen en verhogen de immuunfunctie. Hoewel er geen thimerosal of andere klassieke bewaarmiddelen in het Pfizer of Moderna vaccin zitten, is de oxidatieve belasting door de replicatie van het virus zelf genoeg om een ontgifting te rechtvaardigen. Ook zijn er veel studies die bevestigen dat het gebruik van glutathion en NAC de schadelijke symptomen van Covid-19 verminderen. Naast glutathion zijn er nog andere sterke antioxidanten die kunnen ingezet worden. Denk aan Astaxantine, Vitamine C, Vitamine E en Selenium.

# 9. PROBIOTICA

Probiotica zijn levende micro-organismen die men kan innemen via gefermenteerde levensmiddelen of via supplementen. Probiotica helpen het immuunsysteem te versterken door de groei van schadelijke darmbacteriën te remmen, het aantal gunstige bacteriën te vergroten en de productie van natuurlijke antilichamen te bevorderen. 'In de darm huist de dood', is een bekende volkswijsheid. Een goede darmwerking is essentieel voor een goede gezondheid.
° Gezonde Darmen

# 10. CHLORELLA & SPIRULINA

Deze groene algen zijn ondertussen welbekend als superfoods met een sterk ontgiftende werking. Naast hun krachtig detox effect en het binden van zware metalen hebben ze ook nog een hoge voedingswaarde. Lees meer over chlorella en spirulina.

# 11. MARIADISTEL

Bij alle ontgiftingsprocessen in het lichaam speelt de lever een belangrijke rol. De beste plant om de lever te ondersteunen bij de ontgifting (en zelfs te herstellen bij schade), is zonder twijfel Mariadistel (Silybum marianum). Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuroprotectieve, anticarcinogene en cholesterolverlagende effecten, bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuroprotectieve, anticarcinogene en cholesterolverlagende effecten, bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

Copyright (C) Orthokennis https://www.orthokennis.nl/nutrienten/mariadistel
Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuroprotectieve, anticarcinogene en cholesterolverlagende effecten, bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

Copyright (C) Orthokennis https://www.orthokennis.nl/nutrienten/mariadistel
Mariadistel heeft onder meer antioxidatieve, ontstekingsremmende, immunomodulerende, fibrose remmende, neuroprotectieve, anticarcinogene en cholesterolverlagende effecten, bevordert de galafscheiding en beschermt onder meer lever, alvleesklier, hart, longen, nieren en hersenen.

Copyright (C) Orthokennis https://www.orthokennis.nl/nutrienten/mariadistel

Zie ook:
° Geneesmiddelen bij Covid
° Helende planten bij virussen
° Artemisia annua

° Vaccin Ontgifting 

° De krachtige antioxidant glutathion
° Thimerosal neurotoxicity is associated with glutathione depletion: protection with glutathione precursors

° Covid Serie Compleet 


12 opmerkingen

  1. Stel als ik de vaccin heb hoe moet ik dit allemaal innemen ? Hoe kan ik ontgiftigen hiervan ? Want deze vaccin is toch anders ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, je hoeft niet alles te nemen, het hangt ook af hoeveel vaccins je reeds genomen hebt...hoe meer vaccins, hoe groter de inwendige vergiftiging...Schakel alvast over op een gezonde leef- en voedingswijze (veel bio groenten en fruit) en neem bvb. glutathion of NAC, zink, chlorella en extra vitamine C (enkele grammen per dag als ascorbinezuur poeder, wat goedkoop is)...dit zal al een groot verschil maken...
      Zie ook deze video: https://www.brighteon.com/058e79f9-70d2-4467-99fd-362dce7f1e3b

      Verwijderen
  2. Anoniem6/8/21

    Een vriendin van mij die niet gevaccineerd is maar haar man 1x (onder druk van het werk en is ziek van geweest, gaat niet voor een 2de). Moet zij dit dan ook nemen en in dezelfde hoeveelheid?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Iedere persoon en elke situatie is anders, als je een goeie (orthomoleculaire) dokter kent, dan kun je eventueel raad vragen.
      Wat je kunt nemen om de spuit te neutraliseren: NAC forte, zink, vit D hoge dosis (10000 iE/dag) en vit C hoge dosis (10 gram per dag verspreid over de dag bvb. ascorbinezuur poeder)

      ° Ontgiften vaccins -> http://www.rivendellvillage.org/Ontgiften&OntstorenVaccins.pdf
      ° Zelfzorg Covid -> https://zelfzorgcovid19.nl/

      Verwijderen
  3. Anoniem1/9/21

    Goedemorgen, even een vraagje over actieve koolstof bij mrna vaccins ,hoe kan je dat middel inzetten?
    Is het juist om een uur ervoor al actieve koolstof op te lossen in een glas water en te drinken en binnen 1 uur na die injectie? En 3x daags herhalen? Kan het samen met de andere middelen tegelijkertijd gebruikt worden of is dat juist niet verstandig? En weet u ook iets over groene klei pasta die je zo snel mogelijk na injectie in een dikke laag op de prikplek aanbrengt wat de stoffen eruit trekt? Ik hoop op wat antwoorden ben zo bang dat we gedwongen gaan worden tot die prikken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In principe gaat men het vaccin niet kunnen dwingen, wel onrechtstreeks verplichten door te dreigen met ontslag of de deelname aan de maatschappij verhinderen. Maar je zult altijd kunnen weigeren. Neem liever ontslag dan toestaan om het vaccin te nemen. DNA modificatie is heel moeilijk om te keren.

      Koolstof kan samen met andere middelen gebruikt worden. Ook groene klei kan als een mild bijkomend hulpmiddel ingezet worden.

      Hieronder is het protocol van David Wolfe om de spike eiwitten en de grafeenoxide te neutraliseren.

      Spike eiwit detox

      - Dennennaalden thee (shikimic zuur of shikimate) van groene eetbare dennennaalden. Er zijn giftige dennennaalden, wees voorzichtig! Als je dennennaald thee drinkt, drink dan ook de olie/hars die zich ophoopt.
      En/of
      - Venkel en/of Steranijs Thee
      En/of
      - Schizandra Bessen Thee

      - Jodium (dosering hangt af van merk, meer is niet beter). Jodium is een product waarmee je met kleine doseringen moet beginnen en in de loop van de tijd opbouwen.

      - Vitamine D3* (10.000 IE per dag)

      Grafeenoxide detox

      - C60 (1-3 druppels per dag): Een van de problemen die we zien bij degenen die geïnjecteerd zijn, zijn verstoringen in hun energetisch veld (magnetisme) en ontstekingshaarden. C60 is een rijke bron van elektronen en werkt als een brandblusser tegen ontstekingen en tegelijkertijd zorgt het voor een normalisering van de elektronenstroom door het hele lichaam. C60 wordt aanbevolen om spike proteïne te neutraliseren, grafeenoxide en SM-102 te ontgiften.

      - Actieve houtskool: Neem tussen 400-2000mg (1-5 capsules) per dag met water.

      - NAC: N-Acetyl Cystiene is de beste precursor van glutathion in het lichaam en heeft het beste resultaten voor het neutraliseren van grafeenoxide. Neem 900-1800 mg per dag.

      - Enzymen (vooral die met serrapeptase en nattokinase zoals VeganZyme- dosering voor VeganZyme is 3 capsules, tweemaal daags):
      Serrapeptase: Serrapeptase zorgt voor de ontstekingsremmende afbraak van overtollige en ongewone eiwitten. Dosering: 100-200 mg op een lege maag per dag.
      Nattokinase: Nattokinase wordt al sinds jaar en dag gebruikt om bloedstolsels te voorkomen. 2000-4000 Fibrinolytische Eenheden per dag (2-4 capsules) met of zonder voedsel.

      - Ivermectine is inzetbaar tegen hydrogels die grafeenoxide bevatten en gevonden zijn op PCR-teststaafjes, maar het is een farmaceutisch middel en enkel op voorschrift te krijgen.

      - Zink (30-80mg per dag, afhankelijk van de immunologische druk)

      - Lyposomal Vitamine C (30ml, tweemaal daags)

      - Quercetine (500-1000 mg, tweemaal daags)

      - PQQ (20-40 mg per dag)

      Webshop van David Wolfe: https://shop.davidwolfe.com/collections/spike-protein

      Ontstoring via frequenties (Vlaanderen) -> http://www.ama-vita.com/

      Nog enkele linkjes:
      - Orwell City -> https://www.orwell.city/2021/08/josep-pamies.html
      - Ivermectine -> https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4767490/pg6#88021318


      Nogmaals: het beste is om absoluut en ten alle koste de vaccins te weigeren...

      Verwijderen
  4. Anoniem1/10/21

    Ontzettend bedankt voor het uitgebreide antwoorden ik zie het nu pas mijn excuses

    Lieve groeten C en T

    BeantwoordenVerwijderen
  5. heb 2 prikken gehad wat kan ik best innemen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er is een nieuw bericht met tal van tips om te ontgiften:
      https://anastha-aurora.blogspot.com/2021/11/vaccin-ontgifting.html

      Geen boostershots meer nemen, en verder vitamine C en D3, quercitine, NAC, zink, curcumine en mariadistel. En ivermectine (als je het ergens kunt vinden, in India te bestellen maar de douane houdt het tegen)...

      Verwijderen
  6. Anoniem16/12/21

    Dank voor dit uitgebreid schrijven, hoe zit 't met kinderen nu binnenkort de vanaf 5-jarigen gevaccineerd kunnen/moeten worden? Welke dosissen mogen kinderen van bovenstaande producten? De vaccinplicht komt er aan, zo ook de 2G, dus ik vrees dat wij als gezin binnenkort allemaal aan de beurt zijn omdat wij anders niet meer kunnen werken en dus leven. Hoor graag van u, dank voor uw tijd! Gr. Diana

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste Diana,

      Er zijn honderden dokters en wetenschappers (waaronder de uitvinder van de mRNA techniek) die ten stelligste afraden om de kinderen (tussen 5 en 12) te vaccineren. Het risico is veel te groot op allerhande bijwerkingen en de injectie heeft geen enkel nut voor wat betreft het verhinderen van Covid of het verminderen van eventueel besmettingsgevaar en symptomen.

      De enige reden voor vaccinatie is omdat men ook de kinderen wil meetrekken in de pasjesmaatschappij, die de voorloper is van het sociaal controle- en kredietsysteem.

      Mijn advies is om ten allen prijze te vermijden om jouw kinderen te injecteren met experimentele gentherapie.

      Ik besef dat het heel moeilijk is omdat de sociale en maatschappelijke druk ontzettend hoog is. Maar de consequenties van de injecties zijn ook ontzettend ernstig (sterilisatie, onvruchtbaarheid, myocarditis, bloedklonters, kanker, overlijden).

      Indien het werkelijk tot verplichting zou komen (G2 of G1), dan zit er niets anders op dan het systeem verlaten (huisonderwijs geven, andere job zoeken, aansluiten bij de parallelle samenleving).

      Er verscheen ondertussen een nieuw en uitgebreid bericht met tal van tips voor ontgifting (ook voor kindervaccins)-> https://anastha-aurora.blogspot.com/2021/11/vaccin-ontgifting.html

      Ik kan geen medisch advies geven omdat ieder kind uniek is (leeftijd, constitutie, weerstand, ziektegeschiedenis,...) en een persoonlijke begeleiding nodig heeft bij ontgifting. Zoek een orthomoleculaire arts of homeopaat om je te adviseren rond ontgifting.

      Bedenk ook dat de instructiecodes voor het DNA niet zomaar ongedaan kunnen gemaakt worden, eenmaal het 'operating systeem' in het lichaam zit, is het erg moeilijk om te keren.

      Indien je de achterliggende agenda wilt kennen, zie hier -> https://anastha-aurora.blogspot.com/p/covid-serie.html

      Nogmaals: GEEN vaccins voor kinderen! En geen boostershots meer voor de volwassenen. Je speelt met je gezondheid en met je leven en met dat van je kinderen.

      Verwijderen
  7. Anoniem17/12/21

    Ontzettend dank voor uw reactie, een vaccin is voor ons ook echt enkel een optie als we niet meer zouden kunnen leven, als brood en haard ons wordt afgenomen, ik probeer alvast kennis en informatie te vergaren voor als het zo ver komt, de EU doet nl. hard z'n best de 2G/1G zsm uit te rollen :-(
    Hatelijke groet, Diana

    BeantwoordenVerwijderen

© Anastha Aurora
Maira Gall