12/05/2021

Covid Hoax 2 (Virologie)



De andere kant van het verhaal die nooit aan bod komt en waar geen debat mag over gevoerd worden. Ziekmakende en overdraagbare virussen bestaan niet. De kiemtheorie is fake. Al decennialang wordt door vele onderzoekers gepoogd om de kiemtheorie te bewijzen, nog nooit is iemand er in geslaagd aan te tonen dat 'virussen' ziekte veroorzaken. Never ever.

Organismen zoals kiemen zijn aaseters, geen ziekmakende microben die anderen kunnen besmetten. Er bestaat geen enkel experiment of bewijs dat virussen een besmettelijke ziekte veroorzaken. Virussen'zijn lichaamseigen eiwitten, het is het 'afval' van dode cellen en/of de solventen die zieke cellen helpen opruimen samen met bacteriën.

Virus betekent letterlijk giftige vloeistof, het betekent niet 'ziekte organisme'. Virussen en kiemen zijn een gevolg van celafbraak en geen oorzaak van ziekte. Virussen voldoen niet aan de postulaten van Koch. Mochten virussen echt ziekte verspreiden en echt besmettelijk zijn dan was de mensheid al lang geleden uitgestorven. Virussen leven niet en de ontelbare virussen overal rondom ons worden door de slijmvliezen en de eerste verdedigingslinie van het lichaam geneutraliseerd. De enige manier om een vreemd virus in het lichaam te krijgen is via rechtstreekse injectie en vaccinatie, niet via hoesten en knuffels.

Maar wat is er dan wel aan de hand met al die zieken en doden? Toxemia of vergevorderde vergiftiging/ontsteking van bloed en lichaamscellen door tal van factoren waaronder straling (!), vervuiling, rommelvoeding, pesticiden, nanopartikels, fijnstof, chemische medicijnen en vaccins, maskers dragen, ouderdom, allerlei ziekten en vooral een ongezonde levensstijl.

De symptomen die we dan zien (zoals influenza of covid) is het lichaam wat probeert om de afval en dode cellen te verwijderen om het lichaam te helpen herstellen. Dit kan door koorts, snot, zweten, hoesten, verkoudheid, longproblemen, diarree, vermoeidheid, lusteloosheid,... Wanneer de vervuiling te erg is en de detox te extreem en de algemene gezondheid te zwak, dan kan het lichaam het begeven. De dood komt dan niet door een of ander 'virus' maar door pathologische toxemia, acidose (verzuring) en andere onderliggende aandoeningen.


Werk aan een gezond innerlijk milieu (terreintheorie) en jouw immuunsysteem doet de rest. Vaccinatie is fraude en compleet zinloos. Geen enkel vaccin is ooit getest op veiligheid en lange termijn effecten. Nooit, bij geen enkel vaccin. PCR testen zijn fake en compleet zinloos. Iedereen is 'besmet' met virussen, ons lichaam maakt ze dus zelf aan. De testen zijn enkel bedoeld als angst- en gehoorzaamheidstechnieken. Alle maatregelen zijn compleet nutteloos en integendeel schadelijk.

Vaccinatie en virologie zijn een religie, een verdienmodel en hebben niets met wetenschap en waarheid te maken. Er bestaat geen zuiver Covid virus isolaat verkregen volgens de gouden standaard. Het 'virus' wat ze claimen als Covid is een computer gemaakte genoom sequentie gebaseerd op een template, het is fake data.

Er bestaat ook geen enkel ander zuiver virus isolaat (polio, mazelen,...), ze maken laboculturen met allerlei ingrediënten (apen nieren, foetussen, antibiotica..) en noemen de genetische afvalproducten daarvan 'virussen'. Het is allemaal gevaarlijke pseudo-wetenschap en zorgt helaas al decennialang voor vele slachtoffers en doden.

Vaccins maken mensen ziek en verzwakken de kinderen, het is vergif. Gezonde kinderen inspuiten met vergif en hun beschermend immuunsysteem ontregelen is satanisch en getuigt van onwetendheid en stupiditeit. Gezonde mensen inspuiten met DNA instructies en gentherapie voor een niet bestaande ziekte is misdadig.

Er is geen Sars-CoV-2 virus, er is geen pandemie, er is geen Covid-19, het is Toxemia in combinatie met de jaarlijkse griep die misbruikt wordt om de mensen in angst te houden terwijl een militaire agenda wordt uitgevoerd (en veeeel geld verdiend wordt door rijk en machtig). En bovendien zijn er al zeker 4 goedkope en bewezen werkzame geneesmiddelen beschikbaar waaronder Ivermectine en HCL met zink.

STOP met angst en de maatregelen, STOP met luisteren naar TV en overheid, STOP met jouw kinderen te laten traumatiseren, STOP met je te laten testen, STOP met vaccins te nemen. Er is genoeg schade veroorzaakt, deze hoax heeft lang genoeg geduurd, WAKE UP!


Er werd nog nooit een virus fysiek geïsoleerd (zie dit uitgebreid artikel), geen enkel labo ter wereld heeft het SARS-CoV-2 virus isolaat, de genoom sequentie waar ze mee pronken is wetenschappelijke fraude, het is computer knip en plakwerk uit een database. Er worden fake testen en fake vaccins ontwikkeld op basis van iets wat niet bewezen is. Men heeft nog nooit kunnen aantonen dat een virus een ziekte veroorzaakt.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall