27/11/2021

Covid Hoax 12 (Verplichting)


Wellicht herinnert u zich het meisje nog met de rode jas uit 'Schindler's List' van Steven Spielberg? Haar echte naam is Roma Ligocka en ze was daar echt tijdens de liquidatie van het getto van Krakau (Polen) in 1943. Er werden 2000 mensen ter plaatse neergeschoten, de rest werd op de trein gedwongen richting Auschwitz. Hier is het filmfragment (niet voor gevoelige zielen). Mensen worden kwaad als je vergelijkingen maakt met toen en nu. Maar wat te denken van het Australische leger dat sinds deze week begonnen is met de gedwongen overplaatsing van bewoners van de Northern Territories naar het (concentratie)kamp Howard Springs in Darwin?

In WO2 vormde je een bedreiging voor de machthebbers als je jood, zigeuner, communist, mindervalide of homo/lesbisch was. In 2021 vorm je bedreiging voor de macht als je geen experimenteel vaccin wilt, een positieve test aflegt of geen masker draagt als teken van gehoorzaamheid. Voorwaardelijke deelname aan de samenleving is nu een feit, er volgt uitsluiting bij ongehoorzaamheid (dit = fascisme).

° 3G maatschappij (België, Frankrijk): vaccin, herstelcertificaat of negatieve test verplicht
° 2G maatschappij (Nederland): vaccin of herstelcertificaat verplicht
° 1G maatschappij (Oostenrijk, Duitsland): vaccin verplicht
° 0G maatschappij (Australië): verwijdering uit de samenleving en opsluiting in kampen

Dit alles vanwege de jaarlijkse griep...


In dit bericht wordt duidelijk dat experimentele injecties en ingrepen nooit of te nimmer kunnen verplicht worden. Uiteraard zal de overheid dit wel proberen op allerlei illegale en immorele manieren, maar het is aan de mens om in kracht en soevereiniteit op te staan en vlakaf en standvastig te (blijven) weigeren, no matter what. Ken je rechten en laat je niet intimideren.

Verschillende landen glijden nu af naar een terroristische overheidsdictatuur waar gevaarlijke, medische experimenten verplicht opgelegd worden aan de bevolking vanwege een onzichtbaar virus wat nog nooit wetenschappelijk werd aangetoond. Dit zijn enkele landen per november 2021: Oostenrijk, Duitsland, Turkmenistan, Indonesië. Deze paniekreactie van een compleet doorgeslagen overheid heeft uiteraard niets te maken met gezondheid of het indammen van een viruspandemie. Het gaat maar om één ding. De mensheid dient haar soevereiniteit op te geven, de autonomie en integriteit over het eigen lichaam. De overheid wil onbeperkte en onrechtmatige toegang tot het lichaam van iedereen. Ze willen totale controle en gehoorzaamheid. Ze willen het geboorterecht op vrijheid wegnemen. Dit is een regelrechte aanval op de mensheid door de overheid, een oorlogsverklaring. Nog even ter herinnering dat een volledig gevaccineerde bevolking geen enkele garantie biedt: in Gibraltar is 118% gevaccineerd (alle inwoners plus de grensarbeiders) en daar zien we een stijging van 2.500% in de 'Covid gevallen'. De vaccinaties maken de dingen alleen maar erger (iets wat al langer bekend is). Bijna iedereen die sterft of opgenomen wordt in de ziekenhuizen is dubbel gevaccineerd. Ze sterven en worden ziek door de vaccins, niet door Covid.

Medische ingrepen zoals vaccinaties en testen kunnen nooit verplicht worden. Wie denkt van wel is compleet gehersenspoeld en staat onder mindcontrol. Elke mens is soeverein en vrij en kan niet gedwongen worden om zichzelf te beschadigen of zijn leven in gevaar te brengen door experimentele therapieën. Ieder mens is eigenaar van zijn of haar lichaam en kan zelf beslissen over het soort behandelingen om zichzelf al dan niet te beschermen. Bovendien is de volledige samenstelling van de vaccins niet bekend. De farmabedrijven weigeren die vrij te geven en vragen zelfs om de vrijgave der ingrediënten met 55 jaar uit te stellen. Lees in dit bericht een overzicht van de bekende en onbekende ingrediënten. Men kan niemand verplichten zich te laten inspuiten met een experimenteel goedje bestaande uit geheime ingrediënten en afkomstig van frauderende misdaadbedrijven. 

Men haalt vaak foutieve argumenten aan om een verplichting te verantwoorden. Maar die kunnen makkelijk weerlegd worden. Hieronder vind je een (onvolledig) overzicht waarom vaccins nooit kunnen, mogen en zullen verplicht worden. Deze argumenten kunnen gebruikt worden (eventueel in de rechtbank) om Covid vaccins te weigeren (zonder boetes, gevangenisstraf, ontslag of opsluiting in quarantainekampen). Meer nog, indien gedreigd wordt met boetes en gevangenis kan men klacht neerleggen tegen de schuldigen. Chantage is een zware misdaad. Zie ook hier voor meer uitleg: Vaccinatie Solidariteit, Vaccinatiedwang en Genocide.


 1. De bewijslast

Het argument van de experts en de overheid is: medische ingrepen zoals vaccinatie kunnen verplicht worden opgelegd in het belang van de volksgezondheid tijdens een pandemie. Nee, helemaal niet. De bewijslast ligt bij de claimende partij. Zonder geldig bewijs van wat beweerd wordt, is er enkel sprake misleiding en dubbele agenda's. Men dient dus EERST wetenschappelijk aan te tonen en te bewijzen:

° dat er een zuiver SARS-CoV-2 isolaat bestaat
° dat een Covid vaccin gebaseerd is op het natuurlijke SARS-CoV-2 virus (en dus werkt tegen Covid)
° dat er überhaupt een isolaat bestaat van gelijk welk ander 'virus'
° dat een 'virus' overdraagbaar en besmettelijk is
° dat er een causatie is tussen het virus en de doodsoorzaak
° dat SARS-CoV-2 de oorzaak is van de zieken en doden (waar is de griep gebleven?)
° dat de besmettingstheorie (de kiemtheorie van Pasteur) klopt
° dat er een pandemie is (volgens de échte betekenis van het woord)
° dat Covid een échte A-lijst ziekte is (dus een erg besmettelijke en dodelijke ziekte)
° dat er een oversterfte is in vergelijking met vorige zware griepjaren
° dat de eventuele oversterfte niet afkomstig is van de vaccinaties of andere oorzaken
° dat een vaccin een ziekte kan voorkomen of een besmetting tegenhouden
° dat een vaccin volkomen veilig is op korte en lange termijn
° dat een vaccin de beste optie is bij virale ziekten
° dat een vaccin getest is via de standaard procedure (dubbelblind inerte placebo methode)
° dat een vaccin getest is op carcinogenen
° dat een vaccin geen lichaamsvreemde en foetale DNA resten bevat
° dat een vaccin geen genetisch gemanipuleerde organismen bevat
° dat de mRNA vaccins gegarandeerd het DNA niet beïnvloeden
° dat de spike-eiwit productie door de mRNA instructies na verloop van tijd stopt en geen bloedklonters veroorzaakt
° dat de miljarden geproduceerde spike-eiwitten geen verstoring in het eigen immuunsysteem veroorzaken (auto-immuunziekten en ADE)
° dat de vaccins de weerbaarheid tegen andere pathogenen niet verhinderen (zoals dit officieel rapport beweert) 
° dat de nanodeeltjes en hydrogel de bloed/hersen barrière niet doorbreken
° dat er geen andere geneesmiddelen of acties zijn om Covid te behandelen of te voorkomen.
° dat de maatregelen helpen (maskers, lockdowns, handjes wassen, afstand houden,...)
° dat niet-gevaccineerden de wel-gevaccineerden in gevaar brengen
° dat de testen altijd een betrouwbaar resultaat geven
° dat een QR code of CST de bevolking beschermt tegen virussen
° dat een verplichte vaccinatie de gezondheid van de bevolking beschermt
° dat de zorg onder druk komt wanneer veel mensen ziek worden

Er bestaat geen enkel geldig bewijs voor al deze pertinente vragen en zodoende kan verplichting niet geëist of afgedwongen worden. Integendeel, er zijn voldoende bewijzen die net het tegendeel van al deze punten aantonen. Namelijk,  er is geen pandemie, er is geen oversterfte, er is geen isolaat, er kan geen causatie aangetoond worden, het vaccin beschermt niet en houdt geen besmettingen tegen, het vaccin is onveilig, het is zelfs geen vaccin volgens de officiële betekenis (het is gentherapie) en er zijn werkzame geneesmiddelen beschikbaar die verboden worden.

Bovendien staat de zorg niet onder druk vanwege de toestroom aan zieken, maar omdat men de afgelopen jaren verzuimd heeft de zorg op te schalen, de IC's uit te breiden en deftige lonen uit te betalen aan het personeel. In alle voorgaande zware griepjaren lagen de patiënten ook tot op de gang en werden niet dringende operaties uitgesteld. Maar niemand had het dan over verplichte vaccinaties, mondmaskers of lockdowns. En gezien vaccinatie helpt (althans volgens de farmabedrijven) dan vormen de niet-gevaccineerden toch geen gevaar voor de wel-gevaccineerden (zou men toch denken)? Helaas stelt men vast dat de gevaccineerden wel degelijk nog besmettelijk(er) zijn. Meer nog, gezien ondertussen bekend is dat de vaccins tienduizenden dodelijke slachtoffers maken wereldwijd, kan men hier spreken van bewuste doodslag met kwaad opzet. Iedereen die hier aan meewerkt, dient voor de rechtbank te komen.

Er is eigenlijk maar 1 vraag die men aan de virologen hoeft te stellen: hoe bewijs je het bestaan van een virus en hoe veroorzaakt een virus dan precies een ziekte? Hun uitleg is dogmatische pseudo wetenschap van het belabberdste niveau, een echte farce, Dr. Tom Cowan vat het even samen. Of je kunt ook vragen: wat spuiten jullie precies in? Ze weten het zelf niet, het kan van alles zijn, want de formules van de brouwsels zijn geheim. Of nog een andere vraag: gezien niemand een zuiver isolaat bezit (wat ze tonen zijn computer gegenereerde sequenties uit een database (knip en plakwerk) en de foto's zijn computer graphics), hoe kan men dan varianten en mutaties vaststellen?  


2. De groepsimmuniteit


Een volgend gebruikt argument: vaccinatie is noodzakelijk om groepsimmuniteit te bereiken. Men dient dan opnieuw eerst te bewijzen:

° dat vaccinatie de enige en beste manier is om groepsimmuniteit te bereiken
° dat het doormaken van de ziekte niet voldoende is om groepsimmuniteit te behalen.

Ook dit kan men niet bewijzen. En opnieuw is het tegendeel waar: contact met de ziekte is de beste manier om natuurlijke groepsimmuniteit te bereiken (zoals met alle Corona virussen). In sommige landen is de vaccinatiegraad 100% en in andere landen meer dan 90% en toch vallen daar nog steeds Covidzieken en doden. Groepsimmuniteit via vaccinatie is een fabeltje. Meer nog, de vaccins verzwakken en saboteren het natuurlijke immuunsysteem waardoor de zaken alleen maar erger worden. 

3. Je doet het voor ander

Wetende dat het vaccin niet beschermt, noch besmettingen tegenhoudt, met andere woorden: wetende dat de vaccins niet werken. Wetende dat geen enkel Corona vaccin tot nu toe ooit heeft gewerkt. Wetende dat het zelfs geen echt vaccin is volgens de officiële definitie, het is experimentele, ziekmakende gen-therapie, een vijfvoudig 'gain of function' biowapen. Wetende dat er effectieve geneesmiddelen bestaan tegen Covid en het vaccin dus in feite niet nodig is. Wetende dat gevaccineerden nog altijd het 'virus' en vooral de spike eiwitten kunnen verspreiden. Wetende dat het virus telkens muteert (althans zo wordt beweerd) en vaccins dus altijd achter de feiten aanlopen (mochten ze al werken). Wetende dat een virus nog nooit werd geïsoleerd, noch dat er ooit een directe causatie is aangetoond tussen een virus en ziekte. Wetende dat de besmettingstheorie nog nooit werd bewezen. Wetende dat het eigen immuunsysteem versterken de beste verdediging is voor zichzelf en de ander. Wetende dat 95% van de Covid slachtoffers ouder dan 65 jaar is én zware onderliggende aandoeningen heeft, met andere woorden, ze zijn al ziek en ongezond. Wetende dat tijdens andere (en veel ergere) Corona griepjaren er geen vaccinatiedwang was. Wetende dat de maatregelen niet verdwijnen, ook niet na een hoge vaccinatiegraad. Wetende dat de ‘gezondheidspas’ de samenleving degradeert tot een fascistische systeem van apartheid en segregatie. Wetende dat noch de overheid, noch de bedrijven, noch de dokters aansprakelijkheid willen opnemen voor de gevolgen van de vaccins, het is dus je eigen verantwoordelijkheid. Wetende dat alle farma vaccinbedrijven reeds vele malen zijn veroordeeld wegens fraude, misleiding en corruptie. Wetende dat mensen en kinderen nu proefkonijnen zijn voor misdadige en beursgenoteerde bedrijven die uit zijn op maximale winst. Wetende dat anderhalf jaar absurde maatregelen onnoemelijk veel schade en slachtoffers hebben gemaakt. Wetende dat de regeringen nu vaccins en fake testen misbruiken om een medische dictatuur te installeren. En wetende dat vaccins het eigen, natuurlijke afweersysteem ondermijnen en verzwakken. Daaruit volgt de onweerlegbare conclusie: het allerbeste en meest logische wat je voor jezelf én een ander kunt doen is om het vaccin resoluut te weigeren en te werken aan je eigen gezondheid en optimale weerstand en niet langer te participeren aan de test- en spuitsamenleving. Zo bescherm je jezelf en de ander het beste. Indien we blijven meewerken aan de test- en vaccinsamenleving dan blijft die bestaan en zal evolueren naar een medische en technologische dictatuur zonder weerga. 

4. De levend geaborteerde foetussen en kanker cellijnen

Dit is een verkorte versie, lees hier de uitgebreide versie. Bij het ontwikkelen van vaccins wordt gebruikt gemaakt van celmateriaal afkomstig van levend geaborteerde foetussen. Op de (professionele) bijsluiters staan die vermeld als WI-38, MRC-5, HEK 293, WALVAX 2 en andere. Ze worden gebruikt bij volgende vaccins: polio, BMR, DTP, DKTP, hepatitis A en B, windpokken, gordelroos, hondsdolheid en de meeste Covid vaccins waaronder de 4 bekende (Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen). Deze lichaamsvreemde verontreinigingen aanwezig in de vaccins en afkomstig uit ethisch en moreel verwerpelijke procedures (moord en kannibalisme) veroorzaken tal van ziektebeelden. Men dient enkele feiten heel goed te begrijpen (en ook waarom het onmogelijk is om een veilig vaccin te maken):

  ° De menselijke foetussen worden onverdoofd geaborteerd en LEVEND gebruikt en versneden.
  ° Er zijn voortdurend nieuwe foetussen nodig omdat de cellijnen uitgeput raken en ongewenste bijwerkingen vertonen na een tijd.
  ° Met de toename aan verschillende vaccins (waaronder Covid) stijgt ook het gebruik van abortus cellijnen.
  ° Humane diploïde cellijnen hebben een beperkte levensduur, ze degenereren en worden kankerverwekkend.
  ° De vaccin producenten weigeren moreel aanvaardbare alternatieven te gebruiken (wellicht omdat ze niet aansprakelijk zijn voor de vele slachtoffers).
  ° Het lichaamsvreemd DNA uit de cellijnen veroorzaakt kanker (vandaar de spectaculaire stijging van kinderkankers).
  ° Het lichaamsvreemd DNA uit de cellijnen veroorzaakt auto-immuunziekten (het lichaam valt zichzelf aan).
  ° Het lichaamsvreemd DNA uit de cellijnen veroorzaakt neurologische en brein gerelateerde afwijkingen (autisme spectrum disorders).  

Onsterfelijke cellijnen zijn cellen die gemanipuleerd worden zodat ze zich voor onbepaalde tijd kunnen vermenigvuldigen en dus voor lange tijd kunnen gekweekt worden. Deze cellijnen zijn afgeleid van verschillende (dierlijke of menselijke) bronnen die chromosoomafwijkingen of mutaties hebben waardoor ze zich voortdurend kunnen delen, zoals tumoren. Omdat zichzelf reproducerende cellen handig en kostenbesparend zijn, worden onsterfelijke cellijnen veel gebruikt en kennen ze tal van toepassingen in de biotechnologie, medisch onderzoek en bij de productie van medicijnen en vaccins. Sommige lijnen  zijn ondertussen al 50 jaar oud en blijven verder 'groeien'. Onsterfelijke cellijnen kunnen ook gekloond worden waardoor een kloonpopulatie ontstaat die op zijn beurt voor onbepaalde tijd kan worden vermeerderd. Twee bekende onsterfelijke cellijnen zijn HEK293 en HeLa. Deze laatste komt van Henrietta Lacks, een zwarte vrouw uit Virginia die in 1951 werd gediagnosticeerd met baarmoederhalskanker. De HeLa cellijn komt uit een monster dat door onderzoekers van de Johns Hopkins University uit haar baarmoederhals werd genomen. Deze cellijn werd dan onder meer gebruikt bij de ontwikkeling van het polio en HPV vaccin. Ook bij de ontwikkeling van de Covid vaccins worden onsterfelijke cellijnen gebruikt, afhankelijk van het specifieke vaccin platform.

Er zijn verschillende ethische en gezondheidsvragen die men kan stellen. De christelijke gemeenschap tekende alvast bezwaar aan vanwege de manier waarop veel (menselijke) cellijnen ontwikkeld worden, namelijk via abortus van levende foetussen, een procedure waar veel gelovigen niet wensen aan mee te werken omdat het ingaat tegen hun geweten. Daarop besloot het Vaticaan enkele richtlijnen te publiceren (in 2003 en 2017). Abortus blijft uit den boze maar in functie van de algemene volksgezondheid kan men de morele bezwaren even aan de kant zetten en toch een vaccin nemen, aldus het Vaticaan. Op gezondheidsvlak zijn 2 bezwaren duidelijk. De vaccins kunnen minuscule, lichaamsvreemde DNA fragmenten bevatten (van dieren of van menselijke foetussen) afkomstig van de reststoffen van de cellijnen. Deze kunnen allergische en auto-immuunreacties veroorzaken. Ten tweede kan men ook stellen dat eindeloos groeiende cellen in feite kankercellen zijn.

Er is heel weinig onderzoek naar de gevolgen op lange termijn wanneer vaccins afkomstig van cellijnen vol tumorcellen ingespoten worden. Het is in ieder geval opvallend en verontrustend dat de toename aan kinderkankers gelijk oploopt met de toename aan kindervaccinaties. Tijdens de Golfoorlog (1990/1991) werden de militairen geïnjecteerd met verschillende vaccins. Velen werden daarna ziek (het Golfsyndroom) en tal van militairen stierven voortijdig aan kanker tijdens de jaren na de oorlog. Het Amerikaanse FDA publiceerde een verontrustend bericht dat de cellijnen vervuild zijn met kankerverwekkende virussen die dan terechtkomen in diverse kindervaccins. Het is uiteraard een vraag die veel dokters zich stellen: veroorzaken de tumorcellen in de cellijnen ook kanker in het lichaam eenmaal ze ingespoten zijn? Het antwoord: men weet het niet echt, maar hoogstwaarschijnlijk wel. Of men weet het wel, maar men verbergt de waarheid. Omdat het onmogelijk is om de vaccins volledig te zuiveren van de restanten van de kweekbodems (de cellijnen), komen er via vaccins fragmenten van tumorcellen en vreemd DNA in de menselijke bloedsomloop terecht, die het eigen DNA beïnvloeden en kleinere of grotere veranderingen veroorzaken, waardoor functies kunnen uitvallen en/of de celdeling op hol kan slaan (hetgeen dan tot kanker kan leiden). Het probleem is dat de kanker zich soms pas ontwikkeld vele jaren na de vaccinaties en dat men het verband niet legt tussen beide. Ook omdat er weinig lange termijn onderzoek is betreffende vaccinatieschade.

In ieder geval, enkel op basis van dit punt 4 kan men een ethische en morele vrijstelling eisen voor alle vaccins, ook voor de Covid vaccins gezien ze restanten van abortusmateriaal en kanker cellijnen bevatten. Een mens kan niet gedwongen worden mee te werken aan moord en kannibalisme noch om zichzelf of zijn kinderen in te spuiten met kankerverwekkende middelen.  

Het vaccin en abortus - over de cellijnen van foetussen bij covid vaccins
Klokkenluider van Pfizer - over het gebruik van foetaal celweefsel en covid vaccins
Covid vaccine candidates and abortion derived cell lines
Human fetal cells in vaccines
What are MRC-5 and WI-38? And why are they in vaccines?
Marcella Piper-Terry over (levend) geaborteerde foetussen voor vaccin-weefsels
Dr Theresa Deisher on the use of aborted fetal tissue in vaccines
New aborted fetal cell line emerges for vaccine production
Abortion opponents protest the use of fetal cells for covid vaccines
Over de onsterfelijke cellijnen
Making vaccines with cancer cells, how safe is it?
Hoe vaccins kinderkanker veroorzaken

5. De religieuze en spirituele vrijstelling

Er is geen hogere macht dan de Schepper. Het lichaam is een heilige tempel voor de ziel. Geen enkele overheid of instantie heeft het recht noch de autoriteit om een lichaamsvreemde substantie in te spuiten tegen de wil van een soevereine mens. Zowel gelovige als spirituele mensen kunnen zich beroepen op tal van argumenten om op basis van hun levensovertuiging alle medische ingrepen te weigeren die ingaan tegen hun geloof en weten. Via Vaccine Religious Exemption vind je een uitgebreide lijst van artikelen, bijbelpassages en standaard brieven om een vrijstelling te eisen en te verantwoorden (Engelstalig). Ook dit overzicht van pastoor Wagner is waardevol (voor christenen): deel 1 - deel 2 - deel 3.   

6. De mensenrechten en grondwetten

Democratie is al lang verleden tijd, we leven in een medische dictatuur waar mensenrechten en grondrechten dagelijks worden overtreden in naam van big pharma en big government en hun drang naar wereldcontrole en maximale winst. Niettemin zijn ze nog steeds officieel geldig en bruikbaar bij processen in (onafhankelijke) rechtbanken. De grondrechten beschermen de lichamelijke integriteit van elk individu, zo simpel is het en dit is in principe voldoende om alle injecties te weigeren want iets wat ongrondwettelijk is, kun je moeilijk verplichten. In een vorig bericht werd reeds een uitgebreide opsomming gedeeld van op zijn minst 10 internationale en nationale wetten en rechten die bepalen dat medische experimenten simpelweg niet zijn toegestaan en dat medische ingrepen altijd volledig geïnformeerde en vrijwillige toestemming vereisen van de betrokkene. Lees het bericht hier: Mensenrechten.

7. Risico = vrije keuze

Het is onmogelijk om een veilig vaccin te maken (volgens de insiders bij de farma bedrijven). Er is altijd een risico en een gevaar op schade en overlijden. En de Covidvaccins behoren tot de meest riskante en dodelijke injecties ooit. Daarvan getuigen de officiële websites VAERS, EMA en VigiAccess die reeds tienduizenden doden en miljoenen schadegevallen noteren (zie hier bvb). De Covid injecties zijn 800 maal dodelijker dan andere vaccins. Waar een risico is, dient vrije keuze te zijn zonder consequenties. Vooral omdat ondertussen bekend is dat de vaccins geen bescherming bieden, dat ze nog meer ziektegevallen veroorzaken en dat de maatregelen niet verdwijnen na 100% vaccinatiegraad. Bij verplichting vanuit de overheid dient er (1) een sluitende garantie te zijn op de veiligheid, werkzaamheid en doeltreffendheid van de vaccins en (2) volledig duidelijk te zijn hoe de aansprakelijkheid bij schade geregeld wordt. Er is noch enige garantie, noch enige regeling betreffende de (financiële en morele) verantwoordelijkheid bij schade en overlijden. Dit op zich is opnieuw al voldoende reden waarom vaccins niet kunnen verplicht worden. En daarom gebruikt de overheid allerlei technieken (chantage, manipulatie, leugens, cijfers vervalsen, blamage, gaslighting,...) om zoveel mogelijk mensen over te halen tot injectie zonder directe verplichting. Eenmaal de vaccindoden zich beginnen opstapelen (momenteel reeds bezig), verliezen ze alle argumenten om vaccins nog te kunnen verplichten.  

8. De leugens

Het hele Covidverhaal hangt aan elkaar met leugens, misleiding, oplichting en gemanipuleerde cijfers. De experts, de universiteiten en de overheid krijgen betaald door de vaccinproducenten (dit is belangenverstrengeling). De farmabedrijven kennen een lange geschiedenis van corruptie, megaboetes en verloren processen, waarbij Pfizer wel de kroon spant. De vaccins werden onvoldoende getest en in zeven haasten ontwikkeld. Enzovoort. Men kan onmogelijk eisen dat een verplichting afkomstig van bewezen misdaadbedrijven en een corrupte overheid zo maar opgevolgd moet worden.

9. De agenda

De vaccins zijn niet ontwikkeld vanwege Covid, het is omgekeerd. De plandemie is georkestreerd om de weg vrij te maken voor de vaccins, de pasjesmaatschappij en het sociaal krediet systeem. Enkel wie het afgelopen jaar onder een steen heeft geleefd of hopeloos gehersenspoeld is door TV en krant ziet niet dat er een dubbele agenda speelt. Het is een machtsovername gekend als Agenda 21, de great reset, building back better, VN 17 duurzame doelen, enz. Het staat allemaal te lezen op de websites van de elite, het hele scenario van A tot Z is uitgeschreven, daarom weet ondertussen iedereen zonder oogkleppen op wat er aan de hand is. En daarom geven politici, de WHO, de CDC enzovoort ook toe dat de vaccins niet beschermen tegen Covid, noch een 'pandemie' verhinderen, noch de maatregelen zullen wegnemen. Want daar gaat het helemaal niet om. De vaccins verminderen hoogstens de symptomen (en ook dat kan dan nog in vraag gesteld worden). Gezien de vaccins dus deel uitmaken van een andere agenda die niets met volksgezondheid heeft te maken, kunnen ze ook niet verplicht worden uit medisch of pandemisch oogpunt. Met de verplichting tot vaccinatie wil men toegang tot het lichaam en het DNA van iedereen (om maar 1 ding te noemen). Lees meer over de agenda: Het doel, Machtsovername, Transhumanisme, Genocide.    

10. Het grote theater

Het is allemaal theater en propaganda, er is nergens bewijs voor. Zeg gewoon NEE en hou vol. Juridisch, ethisch en wetenschappelijk hebben ze geen enkele grond om op te staan. Ze kunnen enkel dreigen, chanteren en geweld gebruiken en dat bewijst hun onmacht en toont dat ze deze strijd reeds verloren hebben. De fake plandemie en Covid hoax dienen om een werelddictatuur te vestigen (great reset). We zitten dus in een oorlog en dan kun je 3 dingen doen: vluchten, collaboreren of in het verzet gaan. Vluchten is zinloos want het is een wereldwijde agenda. Collaboreren is uiteindelijk verliezen. Zich verzetten is de enige weg. En verzet betekent daarom niet geweld, strijd, revolutie en betogen. Het is veel eenvoudiger. Laat alles gewoon los, doe niet langer mee met de dystopische agenda, neem afstand van de oude wereld die nu verdwijnt. Negeer en weiger alles en doe verder met je leven. Sluit aan bij de mensen die wakker zijn en de leugenverhalen doorzien en creëer samen een nieuwe wereld. Focus op de gouden toekomst die om de hoek ligt.

Het grote theater is bezig en het dient om het collectieve bewustzijn te verhogen. Goed en kwaad spelen daarbij hun noodzakelijke rol. Er zijn horror films bezig, maar ook liefdesfilms. Aan ons om te kiezen in welke zaal we gaan zitten. Wie nog meer druk en ontreddering nodig heeft, kan de dystopische films bekijken, ze zijn overal te zien. Wie het scenario en de agenda ondertussen kent, neemt afstand en kijkt naar de oplossingen. Perceptie is alles.

Wat is nu belangrijk?

0. Blijf soeverein en autonoom, weiger de fascistische controle, weiger alles wat jouw lichaam beschadigt, jouw ziel verkracht en jouw vrijheid wegneemt. 
1. Werk aan een sterk en gezond fysiek lichaam en verhoog je mentaal/emotionele weerbaarheid (ook bij de kinderen) - wees immuun voor de dagelijkse portie angst en intimidatie.
2. Wees bereid om mensen liefdevol op te vangen die uit de shock komen dat ze altijd voorgelogen zijn.
3. Lachen en humor, zo vaak en zo veel mogelijk.
4. Ruimte maken om persoonlijke verhalen te delen en te beluisteren - verbinding maken met gelijkgestemden in real life.
5. Concreet meebouwen aan de nieuwe samenleving (overvloed, vrede, solidariteit, gezondheid, zelfvoorziening).

Brieven en documenten

Er zijn verschillende standaardbrieven te vinden op het net om verplichte vaccins en andere maatregelen te weigeren. Hier zijn er enkele, eventueel ter inspiratie om een eigen brief op te stellen. Aangevuld met allerlei nuttige E-books en documenten betreffende (de gevaren en nutteloosheid van) vaccinatie.

° 01 ° Overeenkomst van aansprakelijkheid (voorwaardelijke aanvaarding bij verplichte vaccinatie) - PDF (9 pag)
° 02 ° Kennisgeving van weigering tot vaccinatie en claim tot soevereiniteit in 100 argumenten - PDF (19 pag)
° 03 ° Bevestiging tot weigering van het HPV vaccin (is ook bruikbaar voor andere vaccins) - PDF (2 pag)
° 04 ° Weigering testen voor kinderen 1 - Brief voor school - PDF (2 pag)
° 05 ° Weigering testen voor kinderen 2 - Brief voor school (met artikelen Internationaal Recht) - PDF (3 pag)
° 06 ° Verklaring geen toestemming voor Testen, Vaccins & Gegevensuitwisseling - Voor school - PDF (2 pag)
° 07 ° Vaccinatie Veiligheidsclausule - Voor dokters en verplegend personeel - PDF (1 pag)
° 08 ° Weigering mondmaskerplicht - Brief voor school (onderbouwd met wetenschap) - PDF (4 pag)
° 09 ° Mondmaskerplicht 1 - Juridische aansprakelijkheid - PDF (1 pag)
° 10 ° Mondmaskerplicht 2 - Ingebrekestelling van de overheid - PDF (4 pag)
° 11 ° Maatregelen & mondmaskers 1 - Ingebrekestelling van de school - PDF (10 pag)
° 12 ° Maatregelen & mondmaskers 2 - Formulier voor ongeldig Proces Verbaal - PDF (7 pag)
° 13 ° Avenant fiche sanitaire - Weigering voor Frankrijk - PDF (1 pag)

° 14 ° Code van Neurenberg - Er is altijd vrijwillige toestemming vereist voor medische handelingen - PDF (1 pag)
° 15 ° Wetenschappelijke studies en dokters over de gevaren en risico's van vaccinatie - The Truth Will Prevail - Engelstalig - PDF (559 pag) 
° 16 ° Vaccinatie: info, websites, video's - PDF (5 pag)
° 17 ° Vaccinatie websites wereldwijd - PDF (3 pag)
° 18 ° De Vaccinatie Misdaad - Volledig E-boek over vaccinatie, kinderziekten, en nog veel meer - PDF (89 pag)
° 19 ° Vaccin Ontgifting - Voor kindervaccins en Covid vaccins - PDF (15 pag)

° Covid Serie Compleet

3 opmerkingen

  1. Anoniem1/9/23

    De brieven en documenten tegen vaccins/mondmaskers/testen/gegevensuitwisseling zijn niet meer te openen. Jammer. Waarom? Ik heb ze nodig. Alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anoniem5/9/23

      Ik heb de documenten verplaatst naar Drive, nu zijn ze opnieuw te downloaden.

      Verwijderen
    2. Anoniem5/9/23

      Hartelijk dank!

      Verwijderen

© Anastha Aurora
Maira Gall