18/07/2021

Covid Hoax 6 (Patent Geneesonkunde)

Deze Covid Hoax serie is een doorlopend onderzoek en daarom niet de ultieme waarheid. Elke dag komen nieuwe bevindingen en onderzoeken aan het licht. Het is een ingewikkelde puzzel en veel is momenteel nog verborgen. Wie zich interesseert in wat wellicht de grootste gebeurtenis en oplichting aller tijden is, kan best ook zelf onderzoek doen.

Waar is het virus?

Even voor de duidelijkheid (zie ook de vorige delen in deze Covid Hoax serie en de bronnen onderaan). Dit zijn feiten, geen bedenkingen (zie ook video bovenaan).

°° Er is geen SARS-CoV-2 virus isolaat, noch volgens de Koch postulaten, noch volgens die van Rivers.
°° Dit betekent dat SARS-CoV-2 wetenschappelijk en medisch niet als een ziektekiem kan worden aangemerkt.
°° Proefdieren die geïnfecteerd worden met het (zogenaamde) SARS-CoV-2 isolaat vertonen geen Covid symptomen.
°° Er is geen causatie tussen het pathogeen (SARS-CoV-2) en de symptomen.
°° Autopsie van Covid slachtoffers toont geen causatie aan tussen SARS-CoV-2 en de dood.

Kortom, men kan tot op heden niet wetenschappelijk aantonen dat een pathogeen virus überhaupt bestaat en dat SARS-CoV-2 de oorzaak is van ziekte en dood. Inderdaad, een sterke bewering die trouwens nooit aan bod komt in de gecontroleerde media. Maar het brengt wel enkele pertinente vragen aan.

°° Vraag 1 : hoe kan men werkzame Corona vaccins en spike-eiwitten ontwikkelen indien er geen virus isolaat bestaat?
Antwoord: dat kan men niet, de vaccins beschermen niet en ze verhinderen geen 'besmettingen'. De injecties hebben een heel andere bedoeling.
°° Vraag 2 : hoe kan men de genoomsequentie coderen van iets wat men niet heeft?
Antwoord: dat kan men niet, de gebruikte SARS-CoV-2 genoomsequentie is een computercreatie.
°° Vraag 3 : hoe kunnen vaccins beschermen als er geen authentiek en reëel virus voorhanden is?
Antwoord: het zijn geen vaccins, het is nanotech junk, RNA instructie codes en gen therapie.
°° Vraag 4 : hoe kan men de maatregelen blijven verantwoorden als er helemaal geen virus pandemie is?
Antwoord: de maatregelen hebben een andere bedoeling en de fake PCR test wordt gebruikt om de bevolking via vals-positieven om de tuin te (blijven) leiden.
°° Vraag 5 : als er geen SARS-CoV-2 virus (isolaat) bestaat, hoe kunnen er dan varianten zijn?
Antwoord: wat men 'varianten' noemt, zijn reacties op de gen therapie en grafeenoxide bij de gevaccineerden. Nogmaals: de varianten zijn de 'bijwerkingen' en gevolgen van de vaccinaties.
°° Vraag 6 : als er geen natuurlijk SARS-CoV-2 virus bestaat (en dus ook geen natuurlijke varianten), van wat gaan de mensen dan dood?
Antwoord: dit is een cruciale vraag en het antwoord is verbijsterend en veel gelaagd: in 2 woorden genocide (via vaccinatie) en vergiftiging (zie ook deel 4). Vergiftiging door allerhande vervuiling, chemische giffen, chemtrails, zware metalen, overal straling, junkfood, additieven, pesticiden, fijn stof, uitlaatgassen, medicijnen,...Alles wat je koopt in de supermarkt (voedsel en cosmetica) is gif en bijna elke gewoonte die als 'normaal' wordt beschouwd, is schadelijk en alle medicijnen ondermijnen je natuurlijke gezondheid en het kraanwater is chemisch, enzovoort. Het verhaal gaat ook dat men (in een labo) een biowapen heeft ontwikkeld door manipulatie van HIV kiemen en bacterie componenten. Dit werd dan losgelaten op de mensheid om de plandemie te kunnen verantwoorden en het echte wapen in te zetten (de vaccins). Daarnaast spelen ook nog leeftijd, stress, angst en onderliggende aandoeningen een rol, veel mensen in deze eindtijdfase zijn volledig ontworteld, verward, verslaafd, psychotisch en compleet uit balans. Het is dus een combinatie van vele factoren (vergiftiging, straling, disbalans, biowapen) waarvan de symptomen Covid-19 worden genoemd.


Multi-level verdienmodel

Er is geen nieuw 'Coronavirus' afkomstig van een vleermuis. Er werd (volgens de David Martin video hierboven) een 'virus' gemaakt in een labo en daarna gepatenteerd. Dit gebeurde 20 jaar geleden al én werd gesponsord door Fauci en verzwegen door het CDC (die trouwens zelf tientallen vaccin patenten in bezit heeft). Waarom? Het draait blijkbaar (onder meer) om het creëren van verdienmodellen via patent 'geneesonkunde'. Men kan geen patent nemen op iets wat in de natuur voorkomt (ziektekiem). Dus creëerde men in silico verzonnen computergegenereerde genoomsequenties waarvan wordt beweerd dat het Coronavirussen zijn. In silico betekent het uitvoeren van medische scheikundige proeven door computerberekeningen. Dit in tegenstelling tot in vitro (in een reageerbuis) en in vivo (in een levend lichaam). Met de Next Generation Sequencing software maakte men een nepgenoom door stukjes DNA en RNA codes aan elkaar te knopen. Het 'virus' is eigenlijk gewoon een computercreatie om patentredenen. Men patenteerde de sequenties (die dus niet natuurlijk zijn) en men patenteerde ook de PCR-test om daarna de verzonnen sequentie op te sporen. Een PCR-test waarvan uitvinder Kary Mullis aangaf dat hij niet ontworpen is om besmettelijke ziekten op te sporen. Het is een kopieertechniek en afhankelijk van het aantal amplificatie cycli kun je er alles mee aantonen. Een Covid-19 test kan helemaal geen genetische code van het virus opsporen, want zoals hierboven reeds gezegd: ze hebben die code helemaal niet. Tenslotte patenteren ze ook de synthetische vaccins en promoten die via een nooit geziene propaganda campagne als enige en verlossende remedie. Vaccins die trouwens geen echte vaccins zijn, maar gen-therapie, en de mens ziek maken (op korte en lange termijn) zodat men klant wordt en blijft van hun verdienmodel. De plandemie is dus onder meer een uitgekiende marketing campagne voor een multi-level verdienmodel.

De 'uitbraken' en 'besmettingen' zijn gewoon frauduleuze PCR-test resultaten (vals positieven) waarbij men op zoek gaat naar verzonnen gepatenteerde sequenties onder de naam Coronavirus, SARS, enz.  Virussen bestaan alleen op papier om octrooiredenen, de echte biowapens zijn de vaccins. Er is geen besmettelijk en gevaarlijk nieuw virus wat rondspookt op Aarde. Mensen worden vergiftigd en zijn ziek van EMF, toxemie, chemtrails, vaccins en een onnatuurlijk leven, NIET van een fictief virus. Zie Covid Hoax deel 4.

°° Vraag 7 : als het om geld draait, waarom dan de halve wereldbevolking uitroeien met een vaccin en zo uiteindelijk geld en cliënteel verliezen?
Antwoord: de elite heeft geld en eigendommen genoeg, uiteindelijk willen ze totale macht en controle over de planeet en de mensheid en die kan enkel nog bereikt worden door de wereldbevolking drastisch terug te brengen ('nutteloze eters' noemen ze ons) en de overlevenden te besturen en monitoren via big tech en 5G. De agenda is transhumanisme en dat zou de grafeeenoxide in testen, maskers en vaccins kunnen verklaren waardoor rechtstreekse connectie tussen de aangepaste cybermens en het matrixgrid mogelijk wordt.
°° Vraag 8 : waarom wordt zo fel gehamerd op vaccinatie van de volledige wereldbevolking voor een griepachtige longinfectie met 99,985% overlevingskans en waar reeds lang geneesmiddelen voor bestaan en waartegen het eigen immuunsysteem zich accuraat kan beschermen?
Antwoord: de wereldwijde vaccinatie agenda is de centrale pijler van de nieuwe wereld orde (the great reset of werelddominantie) en bedoeld als controle en eugenetica middel.
°° Vraag 9 : met welk doel werd een fake pandemie gepland op wereldschaal?
Antwoord: het is een diepe en veelgelaagde agenda, die reeds decennia voorbereid wordt. Wat tot op heden bekend is betreffende hun doelstellingen: selectieve genocide (rechtstreeks, time released en via sterilisatie afhankelijk van het soort vaccin), controle, totale macht, transhumanisme, economisch/monetaire reset, terravorming, digitalisering. De plandemie dient om mensen iets te laten aanvaarden wat ze anders nooit zouden aanvaarden: namelijk het wegnemen van hun eigendommen en mensenrechten en hen klaarmaken voor totale slavernij.
°° Vraag 10 : waarom maalt de elite er niet om dat hun plannen bekend raken en steeds meer mensen wakker worden?
Antwoord: dit is de eindstrijd tussen licht en duister, ze zetten alles op alles, het is een 'do or die' scenario, een Extinction Level Event. Degene die 'wint', zal de toekomst van Aarde en mensheid bepalen. Ze gokken op hun mediapropaganda, hun wapens en op de naïviteit en volgzaamheid van de massa. Alle bewijzen en processen tegen hen leggen ze gewoon naast zich neer. Hun plan dendert maar door. Er is namelijk iets groots bezig, iets wat op verschillende levels speelt. Het is een spirituele oorlog en ze zetten alles op alles. Ze malen er niet om dat we hun agenda kennen en dat mensen wakker worden. Ze lachen met petities en betogingen, het enige wat hen kan stoppen is niet langer participeren en hun ziek systeem verlaten. Het is erop of eronder, en degene die wint, zal de toekomst van Aarde en mensheid bepalen. Het wordt Kali Yuga...of een gouden tijdperk. Uiteindelijk kunnen ze niet slagen, het is blufpoker wat ze spelen, maar vele zielen zullen wel het speelveld verlaten. Er is een collectieve kwantum bewustzijnssprong bezig, uniek in de geschiedenis.



Patent geneesonkunde

Traditionele geneeskunst: de bedoeling is om mensen te genezen en te helen, vaak door een holistische aanpak en natuurlijke middelen.
Patent genees(on)kunde: de bedoeling is om geld te verdienen door symptoombestrijding via chemische en gepatenteerde lapmiddelen en om nieuwe klanten te maken via ziekmakende medicijnen (bijwerkingen). Zie dit uitgebreide bericht: Medische Fraude.

De belangen zijn ontzettend groot. Farmaceutische bedrijven halen een omzet van miljarden euro's en maken grote winsten op hun producten. Ze investeren miljarden in propaganda, gemanipuleerd onderzoek, lobbywerk, fraude en omkoperij. Daar bestaat geen twijfel over, er zijn reeds vele processen aangespannen tegen alle grote farmabedrijven. En er zijn ook al vele onnodige slachtoffers gevallen (denk aan Softenon, diëthylstilbestrol, opiaten, Spaanse griep, statines,... de lijst is eindeloos).

Het farmaceutische verdienmodel is afhankelijk van patenten op nieuwe succesvolle medicijnen. Daar moet flink winst op worden gemaakt, om alle overige kosten in het bedrijf te compenseren. Met de Covid vaccins wordt nu een nieuwe goudmijn aangeboord. Stel je voor: 8 miljard mensen jaarlijks 2 tot 3 maal vaccineren en daarna ook nog de medicijnen verkopen die de vaccinatieschade behandelen. Plus de winst op de testen en maskers. Deze patent genees(on)kunde heeft niets met gezondheid te maken maar wel met onwaarschijnlijk veel $$$$$.

Nieuwe miljardairs dankzij de Covid Hoax (een miljard is 1.000 miljoen euro):

° Stéphane Bancel, CEO van Moderna, 4.3 miljard $.
° Ugur Sahin, CEO en mede-stichter van BioNTech, 4 miljard $.
° Timothy Springer, immunoloog en investeerder bij Moderna, 2,2 miljard $.
° Noubar Afeyan, Moderna’s voorzitter, 1,9 miljard $.
° Juan Lopez-Belmonte, voorzitter van Rovi, 1,8 miljard $.
° Robert Langer, wetenschapper en investeerder bij Moderna, 1,6 miljard $.
° Zhu Tao, stichter van en investeerder bij CanSino Biologics, 1,3 miljard $.
° Qiu Dongxu, medestichter en vice-president bij CanSino Biologics, 1,2 miljard $.
° Mao Huihua, medestichter en vice-president bij CanSino Biologics, 1 miljard $.
° En deze 4 werden 488 miljard $ rijker door Covid: Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates, Larry Page.

Transhumane slaven

De natuur kan niet gepatenteerd worden en gezien het menselijk, organisch lichaam en het menselijke DNA een product van de natuur zijn, vallen die niet te patenteren. Maar wat als er high tech producten ingeplant worden of als het lichaam DNA instructies krijgt? Wat als de gepatenteerde mRNA vaccins de mensen van binnenuit veranderen en aanpassen? En zal dit verkocht worden als een zegen voor de mensheid want men verandert het genoom zodanig dat mensen niet meer ziek kunnen worden? Althans, dat is het verkooppraatje. Worden die mensen nog als biologisch soeverein gezien? Hebben ze dan nog steeds dezelfde mensenrechten?

In een rechtszaak uit 2013 (Pathology v Myriad Genetics, inc), oordeelde het Hooggerechtshof in de VS dat menselijk DNA niet gepatenteerd kan worden omdat het 'een product van de natuur' is. Maar het hof oordeelde ook, dat wanneer een menselijk genoom wordt gewijzigd (bvb. door mRNA vaccins), dit genoom wél kan worden gepatenteerd. Dit zou in principe betekenen dat iedere Covid gevaccineerde nu technisch gezien 'gepatenteerd' is en 'eigendom' van een bedrijf/overheid en gedefinieerd kan worden als 'transhumaan'. Mensen die wettelijk als 'transhumaan' worden aangemerkt
(en dus  niet 100% biologisch of menselijk meer zijn), hebben geen toegang tot mensenrechten of rechten die door de staat worden toegekend. Het zou concreet kunnen betekenen dat mRNA gevaccineerden niet langer aanspraak kunnen maken op mensenrechten en grondwet rechten.

Moderna beschrijft haar mRNA technologie als het 'hacken' van het menselijk lichaam en het inbrengen van een 'besturingssysteem' met behulp van CRISPR technologie om de cellen te programmeren met 'instructie codes'. Er zijn momenteel al patenten die gelijkaardige technologieën beschrijven, zoals WO2020060606 - Cryptocurrency system using body activity data. In het kort gezegd: het lichaam wordt gemonitord op activiteit en gekoppeld aan een digitaal betaalsysteem. Enkel bij voldoende bevredigende activiteit (lees: gehoorzame slavenarbeid) wordt cryptocurrency uitbetaald. Indien cash geld verdwijnt en burgers afhankelijk worden van IoT (Internet of Things) en ze ingespoten worden met software data, dan zitten ze als het ware ingeplugd in de matrix en zijn volledig afhankelijk geworden van de overlords. Brave new world order anno 2022.

Wake Up!

° Beperkingen op vrij reizen.
° Het einde van de vrije meningsuiting.
° Zware censuur op alle social media.
° Door big pharma gesponsorde factcheckers die Nobelprijswinnaars en glasharde feiten ontkennen.
° Demonstraties worden verboden of met geweld uit elkaar geklopt.
° De oppositie wordt de mond gesnoerd.
° Er is verbod om je familie en vrienden te bezoeken.
° Maskers die jouw immuniteit en longen kapot maken.
° Huisarrest en lockdowns volgen elkaar op.
° Testen die 95% vals-positieven geven.
° Griep is verdwenen en heeft nu een nieuwe naam gekregen: Covid.
° Vrije volwassenen worden behandeld als misdadigers.
° Bedrijven en kleinhandel gaan failliet en sluiten de deuren.
° Hyperinflatie komt onvermijdbaar dichterbij.
° The great reset (machtsovername door de elite) wordt niet langer ontkend.
° Zelfmoorden en depressies swingen de pan uit.
° Verdeeldheid in gezinnen en in de maatschappij.
° Zware traumatisering van de kinderen.
° Jongeren worden opgesloten vanwege een snottebel.
° Een samenleving in angst voor een onzichtbaar en onbewijsbaar virus.
° Gezond verstand is volledig verdwenen bij 80% van de mensen.
° Gesponnen verhalen over varianten om de bevolking onder controle te houden.
° Varianten die trouwens pas zijn 'ontstaan' nadat de vaccinaties begonnen.
° Er werd nog nooit een SARS-CoV-2 virus geïsoleerd en er werd nog nooit (na autopsie) een causatie vastgesteld tussen virus en dood.
° Blaming, shaming en gaslighting van de mensen die vertrouwen op hun immuunsysteem ipv op een injectie.
° Dokters die de waarheid verkondigen of zich vragen stellen, worden geschorst.
° Veilige en werkzame geneesmiddelen en protocollen tegen Covid worden geboycot en verboden.
° Liegende media, corrupte politici en compleet gekke 'experts'.
° Quarantaine kampen voor reizigers.
° Zonder QR codes geen deelname aan de maatschappij.
° Voortdurend bewijzen dat je gezond bent via vaccinatiepaspoort en fake testen.
° Een digitale ID om je te tracken en te tracen.
° Experimentele en nutteloze vaccins met tal van (zelfs dodelijke) bijwerkingen worden met alle mogelijke middelen opgedrongen, zelfs aan kinderen.
° Vaccins die permanent draaiende spike-eiwitfabriekjes van je cellen maken.
° De vele vaccinatieslachtoffers (bijwerkingen en doden) worden verzwegen in de media.

En dit alles vanwege een seizoensgriep
met een overlevingspercentage van 99,985%???

COME ON PEOPLE! WAKE UP!


Bronnen & Onderzoek

Er is geen pandemie - er is geen Covid virus isolaat - er is geen causatie tussen het virus en de Covid symptomen (volgens Koch postulaten) - ziekmakende virussen bestaan niet - de besmettingstheorie is fout - stop met testen, ze zijn fake - alle Covid doden hadden onderliggende problemen en waren reeds ziek of verzwakt - alles is propaganda - er is een psychologisch/mentale en biologisch/chemische oorlog bezig tegen de mensheid - de vaccins zijn wapens - de vele varianten zijn reacties op de vaccins - niemand neemt aansprakelijkheid voor de gevolgen der vaccinaties - er is geen wetenschappelijke onderbouwing voor de maatregelen - er komen jaarlijkse boostershots (nieuwe instructiecodes voor de transhumane 'mens') - we zitten midden in een globale machtsovername (agenda 21 en agenda 2030).   

° De chemisch/biologische oorlog tegen de mensheid via vaccinatie
° Dr. David Martin with Reiner Fuellmich - No pandemic, no variant, no virus
° The Fauci/Covid-19 dossier

° Isolation, characterization and analysis of bacteriophages
° CDC 2019-nCoV Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel - Pagina 42: Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV were available for CDC use at the time the test was developed...
° SARS-CoV-2 Electron Micrograph Image - These particles, labeled as SARS-CoV-2, are actually normal components of dead and dying tissues. They are not pathogenic viruses.
° Covid-19: Evidence of Global Fraud
° Nieuw antibioticum van grafeenoxide kan antibioticaresistentie voorkomen
° Artsencollectief Nederland - PCR test

° 5G technology and induction of coronavirus in skin cells
° Dr. Sherri Tenpenny -
Antibody Dependant Enhancement (ADE) problemen op komst
° Nobelprijswinnaar Luc Montagnier: coronavarianten worden veroorzaakt door vaccin
° Nobelprijswinnaar Luc Montagnier: virus gemaakt in een labo

° Dodelijke Leugens, Artsen en patiënten misleid
° Coronavirus is an engineered bioweapon

° Pieter Stuurman - Oorlog tegen de mensheid
° David Martin: miljoenen mensen worden blootgesteld aan een biowapen
° Dr. Andrew Kaufman - het virus is niet bewezen, de pandemie is een psychologische operatie 
°
SARS-CoV-2 is grafeenoxide

Enkele patenten

° CN112220919A - Nano coronavirus recombinant vaccine taking graphene oxide as carrier
° WO2020060606A1 - Cryptocurrency system using body activity data - PDF
° US20200279585A1 -
System and Method for Testing for COVID-19
° US7279327B2 -
Methods for producing recombinant coronavirus
° US
6372224 - Canine coronavirus S gene and uses therefor
° US7220852 - Coronavirus isolated from humans
° US7151163 - Antiviral agents for the treatment, control and prevention of infections by coronaviruses
° US9193780 - Amino acid sequences directed against envelope proteins of a virus
° 5100 patenten voor controle van SARS coronavirussen

Covid Serie 

° Covid Serie Compleet met korte samenvatting

° Covid Hoax 01 (Overzicht)
° Covid Hoax 02 (Virologie)
° Covid Hoax 03 (Transhumanisme)
° Covid Hoax 04 (Genocide)

° Covid Hoax 05 (Machtsovername)
° Covid Hoax 06 (Patent Geneesonkunde)
° Covid Hoax 07 (Mensenrechten)
° Covid Hoax 08 (Het Doel)

° Covid Hoax 09 (Virusfraude)

° Covid Hoax 10 (Vaccinatiedwang)

° Covid Hoax 11 (Samenstelling)

° De Spaanse griep
° Pokken & Vaccinaties

° Vaccinatie Solidariteit
° Medische Dwang & Dictatuur
° Genocide of Ontwaking
° Terreintheorie
° Helende Planten bij Virussen
° Geneesmiddelen bij Covid
° Glutathion & Vaccinatieschade


° Vaccinatie Info
° Covid Database


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall