29/09/2022

Verlaat het systeem

Het 'systeem' is de artifiële constructie die over de wereld is gelegd om de mens gevangen te houden als een werkslaaf en energetische voedselbron. Het is de matrix van beperking waardoor de mens zichZelf verliest en in vergetelheid wegkwijnt gebonden door boekstapels vol dwaze wetten en een sliert absurde reglementen en maatregelen. Het is de heerschappij van onkunde en egodenken, het bewind van narcisten en lafbekken. Het is het circus van de waanzin waar angst en tirannie de hoofdattracties zijn. Het is het spinnenweb aan bepalingen en voorschriften die de spindokters der elite opleggen om hun grote reset te kunnen doorvoeren. Het is het digitale controlesysteem ontwikkeld om te kunnen heersen over alles en allen, altijd en overal. Het is de komende surveillance staat onder het gezag van een autoritaire werelddictatuur. Het is de marxistische goelag bedoeld om privébezit af te schaffen en een heel pak mensen vlakaf te liquideren en de overlevenden in te pluggen in het zielloze metaverse. Het systeem wil simpelweg de échte mens vernietigen en kan nooit van binnenuit veranderd worden. Het is een dodelijke parasiet die teert op de arbeid, de energie, de tijd, het geld en de aandacht van de mensheid. Non-participatie is de oplossing, simpelweg stoppen met het systeem te voeden. De enige weg naar vrijheid en rechtvaardigheid is uit het systeem stappen en samenwerken met elkaar in kleinschalige gemeenschappen die de basis vormen voor de komende hartbeschaving.   


Zij die afhankelijk zijn van de staat, zullen in een slechte toestand terechtkomen.

Angst is de basis en de motor van dit systeem. En zowel de mainstream media als de alternatieve media propageren dagelijks leugens, gevaar, ellende, dood en verderf waardoor de gehypnotiseerde kijker en  de argeloze lezer in een constante stress toestand blijven. Deze onrust en overbelasting triggert reactiepatronen (vechten, vluchten of verlamming) waardoor de slachtoffers makkelijker gehoorzamen, hun kracht weggeven en uiteindelijk zelfs ziek worden. Gek genoeg kan het systeem enkel en alleen bestaan omdat vele mensen het zomaar blijven aanvaarden en steunen. Velen werken mee aan hun eigen ondergang en kiezen voor slavernij hoewel zij zelf de sleutel van de cel in handen hebben. En het systeem bezit slechts macht omdat velen er afhankelijk van blijven en niet voor zichzelf kunnen of willen zorgen. Wie toelaat dat externe autoriteiten beslissen over zijn of haar dagelijks leven en welzijn zal worden behandeld als een slaaf en een klein kind wat straf verdient. En een meerderheid luistert nog steeds naar de huilende wolven in maatpak en stropdas, en gedragen zich als lamme, mekkerende schaapjes die geofferd worden op het altaar van de nieuwe wereldorde.

Maar er is ook goed nieuws want er is een oplossing. Het systeem blijft bestaan zolang het gesteund wordt door de mens. We hebben de staat niet nodig, zij hebben ons nodig. Bij protesten, betogingen, revoluties, verkiezingen,... gaan de controllers telkens het systeem wat tweaken en aanpassen en enkele zinloze toegevingen en valse beloftes doen waardoor de kudde opnieuw gesust wordt. Deze aanpak is dus een doodlopende weg, de enige werkzame optie is het systeem verlaten. Dit systeem berust op 4 fundamenten waardoor de mens afhankelijk en onvrij blijft. Om de poten onder de stoelen van het systeem te zagen, dienen we deze 4 peilers terug in eigen handen te nemen. Het zijn (1) de vijf basisbehoeften (woning, voedsel, water, energie en afvalbeheer), (2) de educatie van de kinderen, (3) de geldsystemen en (4) data en informatie. De makkelijkste manier om dat te doen is via het familiedomein dorp. Alle know how en kennis is voorhanden om de overgang te maken naar een wereld van zelfredzame en autonome ecodorpen en familiedomeinen.

Het systeem verlaten en terugkeren naar eenvoud en essentie is de aangewezen weg omdat (1) de controllers hun great reset agenda nooit zullen opgeven en (2) omdat het de enige manier is om een andere samenleving te creëren, men kan het niet veranderen van binnenuit. Zoals Buckminster Fuller zegt:  You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete. Wie in het systeem blijft, zal er door opgeslokt worden en uiteindelijk spiritueel, mentaal en fysiek vernietigd worden, dat staat vast. Ook het Global Walkout initiatief stelt 7 stappen voor om het systeem gedeeltelijk te verlaten/te boycotten die haalbaar zijn voor iedereen maar in feite niet ver genoeg gaan.

I wonder what would happen if everyone suddenly woke up together
and realized they’d been living in an invisible prison run by greedy psychopaths.

(
Sol Luckman)

Nog even ter verduidelijking. Het familiedomein is een permacultuur leefhectare waar de bewoners (een gezin, familie of een stel vrienden) zichzelf in de basisbehoeften kunnen voorzien. Het familiedomein bevat een offgrid en low impact woonhuis, hernieuwbare energiebronnen, wateropvang en zuiveringssystemen, diverse moestuinen en boomgaarden, een voedselbos, vijvers, bijenkasten, en nog veel meer... Men werkt van thuis uit en hoeft niet langer in het systeem mee te draaien. Het familiedomein dorp is dan een cluster van familiedomeinen rond een centrale dorpskern. Zo'n dorpje kan tussen de 10 en 100 families groot zijn. Er is ook een schooltje waar de kinderen van het dorp thuiseducatie krijgen. Zo worden ze niet langer geïndoctrineerd door de staatspropaganda in de onderwijs instituten, waar ze klaargestoomd worden voor een artificieel bestaan in een transhumaan en zielloos metaverse onder controle van smart A.I. systemen. De dorpen en domeinen kunnen onderling diensten en goederen uitwisselen gebaseerd op schenkeconomie en alternatieve geldsystemen waardoor men vrij blijft van de corrupte fiat geldwereld, de CBDC en andere digitale cryptomunten en het voorwaardelijke basisinkomen. En ook de vierde peiler wordt overgenomen door het familiedomein. Geen leugens, propaganda, vervalste geschiedenis en onderdrukte waarheden meer, maar vrij onderzoek, echte kennis en onafhankelijke wetenschap opgetekend in de familieboeken van de dorpsbewoners en de bibliotheken op de ecodorpen.  

Het zelfvoorzienend permacultuur familiedomein dorp is:

° Volledig autonoom en onafhankelijk van een kwetsbaar en destructief economisch systeem.
° Het beste alternatieve antwoord op de mondiale crisis en de komende wereldstorm.
° De bakermat voor een samenleving gebaseerd op schenkeconomie, overvloed, creativiteit en liefde.
° De ware thuis van de mens die in harmonie met de natuur, met zichzelf en met anderen leeft.
° De ideale plaats om jouw dromen, passies en talenten tot manifestatie te brengen.
° Het ultieme middel om jezelf te helen en te leren co-creëren via de wetenschap der verbeelding.
° Een natuurlijke speeltuin waar kinderen tot wijze meesters en ware kunstenaars kunnen opgroeien.
° Een essentiële bouwsteen voor een prachtig, groen paradijs op moeder Aarde.
° Een rustplek om je Zelf terug te vinden en de her-innering aan de Ene te activeren.


Het familiedomein dorp maakt andere keuzes
waardoor een andere wereld zal ontstaan, hier zijn er enkele.

° Consensus leiderschap  en samen beslissen in plaats van gecentraliseerde macht en misplaatste autoriteit.
° Samenwerken met de natuur en de biodiversiteit verhogen in plaats van bestrijding met gif, gmo spul en uitputting van de grond.
° Vakmanschap en ambachtelijke creativiteit in plaats van plastieken massaproductie.
° Familie, vrienden, zielsgenoten die harmonisch samenleven in plaats van een onmenselijke en ontspoorde maatschappij.
° Verrijkende en bekrachtigende thuiseducatie in plaats van indoctrinerend en demotiverend 'onder'wijs.
° Bomen, natuur en levende kwaliteitsvoeding in plaats van smart cities en supermarkt rommel.
° Kruiden, holistische gezondheidszorg en innerlijk schaduwwerk in plaats van pillen, spuiten en symptoombestrijding.
° Zelfvoorziening en autonomie in plaats van dure facturen en afhankelijkheid.  
° Vrijheid, vreugde en vrede in plaats van slavernij, haat en ruzie.
° Lokaaal zelfbestuur en kleinschalige, artisanale economie in plaats van globalisme en technocratie.
° Knuffels in plaats van codes, vertrouwen in plaats van paspoorten, vogels in plaats van camera's.
° De beslissing om een echte, soevereine en organische mens te blijven in plaats van een transhumane, digitaal gestuurde robot te worden.
° En nog veel meer goede, logische en positieve oplossingen...

Geweld en revolutie zijn niet nodig om de elite uit te schakelen.
Negeer ze, lach ze uit en zwijg ze dood.
Als het kwaad zichzelf vernietigt, moet je nooit ingrijpen.
Don't fight what you hate, feed what you love.


De nieuwe intenties op de lichtdorpen van de toekomst.

° De menselijke frequentie harmoniseren met die van de Schepper (in ons).
° Meewerken aan het Scheppingsplan en zo de eigen Goddelijke droom tot leven wekken.
° De creatie van een Ruimte van Liefde als het hart en de basis van alle activiteiten.
° Het bewust creëren van positieve beelden om in het collectieve veld te brengen.
° Het leren aanvoelen van de veldstructuur van de mens en de omringende wereld.
° Het activeren en gebruiken van de eigen spirituele en energetische vermogens.
° Het opheffen van blokkades en fouten door middel van de verbeeldingswetenschap.
° Het bewust samenwerken met de natuur, de levende Aarde en de kosmische energieën.
° Het vrijmaken en stimuleren der zielekracht.
° Educatie en overdracht van informatie door energetische uitwisselingen (biolaser-effect).
° De creatie van ecologische familiedomein dorpen om harmonie, autarkie en overvloed te brengen.
° Het informeren over en het bevorderen van een gezonde, zuivere en evenwichtige levensstijl.
° Het aanleren, beoefenen en verspreiden van allerlei kunstzinnige en creatieve activiteiten als middel om de vibratie te verhogen, om heling en genezing te brengen en om schoonheid en vreugde te ervaren en te bestendigen.
° Het ontwikkelen van nieuwe dromen en wegen betreffende de ziele-educatie en de begeleiding van kinderen tot gelukkige volwassenen.
° Het informeren over natuurlijke zwangerschap en geboorte.
° Het verwerven en beschermen van het geboorterecht van iedere mens op landbezit als middel om zijn familie te onderhouden, autonomie te verwerven en geluk te vinden.
° Wegen ontdekken en vrijmaken om de wederhelft te kunnen ontmoeten.
° Het meebouwen aan de ontwikkeling van een mooie en vredevolle wereld, van een gezonde en rijke Aarde en van een gelukkige en liefdevolle mensheid.


Het overzicht

Sinds februari 2006 wordt dit familiedomein concept en de vele oplossingen uitvoerig beschreven en uitgelegd op de Rivendell Village website en op 2 blogs: Indigo Pixie en Anastha Aurora. Ondertussen verschenen reeds meer dan 500 artikelen en berichten on line en zijn 28 boeken gratis beschikbaar waarin alles van A tot Z uitgelegd staat. Hieronder vind je een kleine selectie pagina's met info en inspiratie. Het systeem verlaten is nog nooit zo makkelijk geweest. Niet alleen is alle theorie reeds jaren voorhanden, maar er is ook geld genoeg (op de spaarboekjes van de gemiddelde westerling) en er zijn tal van pioniers die het voorbeeld tonen in de honderden ecodorpen en op de tienduizenden familiedomeinen. Waar wacht je nog op?

Wat is er aan de hand op Aarde?

 
°De trauma matrix - De controle piramidesystemen in de matrix. 
°Interventie 1 Anunnaki - Het verhaal van de Sumerische kleitabletten.
°Interventie 2 Archonten - De Aarde als slavenplantage voor energie.
°Interventie 3 Artificiële Intelligentie
- Wereld en mens bestuurd door A.I.
°De grote jaren - De gevallen wereld waar alles omgekeerd is.
°Glossarium - Woordenlijst en verklaringen.
°
Levensdorpen in de matrix - Het verschil tussen leven in de matrix en leven op een Anastasiadorp.
°De zandbak - Het systeem van het beest.
°Geo-engineering - De wereldwijde manipulatie van het klimaat, het weer en de mens.
°
Mens & machine - Transhumanisme en de oorlog tegen de mensheid.
°De vaccinatie misdaad - De ontmaskering van de grootste medische fraude ooit.
°Fake world vs Real life - De stille oorlog tegen de mensheid.
°Het Corona keerpunt -
De Covid hoax als trigger voor de grote ontwaking.
°Medische fraude - Ziekte als busisnessmodel.
°De laatste vrije mensen - Agenda 2030 of de aanval op de mensheid.

°De soevereine mens - De creatie van een fictieve persoon.
°Covid hoax
- Het grote Covid theater en de virus misleiding.
°Het sociaal krediet systeem -
Dictatuur en controle naar Chinees model.
°Transhumanisme - De digitale mens zonder ziel.
°Metaverse (3 delen) - De virtuele gevangenis in het digitale tijdperk.
°Het matrix programma (3 delen) - De matrix van controle en beperking op 3D en 4D.
°De grote diefstal - De aanval op de échte mens in 7 referentiepunten.
°De grote reset - Het plan van de elite en agenda 2030 uitgelegd.
°Vijf groepen - Een indeling volgens niveau van bewust zijn.
°Wereldoorlog - De oorlog om jouw ziel en de toekomst van je kinderen is volop bezig.
°Hegeliaanse dialectiek - De favoriete controletechniek van de elite.
°Gnostiek in de matrix - De bekende sf film is een documentaire.

°Matrix Serie - Overzicht van alle artikelen.

Uiteraard kan het plan tot totale slavernij op langere termijn niet lukken, hoewel men reeds 50 jaar met de concrete voorbereiding bezig is. De aanval van de elite op de mensheid schakelt alleen de schaapjes uit, degenen die verslingerd zijn aan gehoorzamen, consumeren en boosternaalden. Enkel de wakkere, bewuste en soevereine mensen blijven dan over en gezond en zullen de great reset weigeren en samen een paradijs creëren. Het plan van de elite kan dus nooit slagen, hoewel vele zielen en NPC's (mensen die niet zelf meer kunnen nadenken) het speelveld zullen verlaten. Het duistere dient als trigger om het licht en de liefde nog meer te laten stralen door iedereen een onzachte en onverhoedse kans tot ontwaken te geven. Daarom noemt men deze tijdsfase ook: the great awakening.



Wat is de oplossing?

°Het familiedomein - De basis voor een nieuwe, vrije samenleving vol overvloed.
°De Anastasia boeken - Korte samenvatting van de 10 boeken.
°Spirituele permacultuur - Handleiding naar een nieuwe tijd in 22 tips.
°Moederland partij - De politieke en sociale basis voor de nieuwe tijd.
°Living the dream - Op bezoek bij 15 familiedomein- en ecodorp bewoners.
°Sprookjesland - Bezoek aan het Russische Anastasiadorp Skazochnyy Kray.
°Bewust ouderschap - Over mindfulness, schaduwwerk en ouders in de nieuwe tijd.
°2000 kusjes per dag - Over het creëren van harmonie in het gezin en gelukkige kinderen.
°Verdienmodellen - 105 mogelijkheden om financieel onafhankelijk te worden op het familiedomein.
°Zelfvoorziening - Het invullen van 13 basisbehoeften op en via het familiedomein.
°Lichtdorp - De 9 grondpeilers voor de lichtdorpen van de nieuwe tijd.
°Het mooiste verhaal - De weg naar onvoorwaardelijke liefde via het familiedomein.
°Ecodorpen - Een overzicht van de ecodorpen in Europa.
°Hartbeschaving - Laten we samen een nieuw verhaal schrijven.
°17 duurzame doelen - De alternatieve invulling van het VN plan tot wereldcontrole.
°Stappenplan voor een leefgemeenschap - Handleiding om een ecodorp te starten.
°Ubuntu - Over schenkeconomie en rechtvaardigheid.
°Parallelle samenleving (lang) - Op weg naar een samenleving in balans.

°Crisis als kans - Het ontstaan van parallelle circuits dankzij de crisis.
°Levensboerderijen - Lokaal voedsel en sociale contacten.
°Vrije educatie - Thuisonderwijs in plaats van indoctrinatie.
°Thuiseducatie en soevereiniteit - Baas over jezelf en je kinderen.
°Start een familiedomein - Begin er gewoon aan.
°Parallelle samenleving (kort) - Er is maar 1 optie: stap uit het systeem.
°Vruchtbare ongehoorzaamheid - Zeg nee tegen alles wat onderdrukt.
°Zonneleen - Ieder mens heeft recht op een stuk grond.
°Preppen - Neem je leven in eigen handen.
°Dacha - De eigen achtertuin als oplossing.

°Permacultuur Serie - Overzicht van alle artikelen.
°Ecodorp Serie - Overzicht van alle artikelen.



Join The Movement!
Take Back Your Motherland!
And Create A Space Of Love!  

1 opmerking

© Anastha Aurora
Maira Gall