24/11/2021

Vaccin Ontgifting

In deel 1: ontgiften van kindervaccins en gewone vaccins
In deel 2: ontgiften van mRNA gentherapie (Covid)

1. Ontgiften & Ontstoren van Vaccins

Het is ondertussen al lang bekend dat vaccins een hele waslijst aan schadelijke en ziekmakende stoffen bevatten die een bedreiging vormen voor de gezondheid van baby, kind en volwassene. Dit is bijvoorbeeld een Engelse lijst en hier een Nederlandse lijst van de inhoudsstoffen. Bedenk dat alle vaccins en hun ingrediënten van nature giftig zijn want hun bedoeling is net om (op een verkeerde manier) een kunstmatige immuunreactie uit te lokken. Het beste is uiteraard om vaccins gewoon te vermijden, maar mocht dit niet lukken dan vind je hieronder enkele tips om het vaccin zoveel als mogelijk uit het lichaam te verwijderen. Het probleem zijn niet enkel de vaccin stammen (virussen), maar vooral ook de giftige hulp- en reststoffen (zoals aluminiumzouten, formaldehyde, neomycine en vele andere) en de onbekende 'geheime' ingrediënten (bij de Covid vaccins), die moeilijker te verwijderen zijn. Deze stapelen zich op in de organen en kunnen iatrogene reacties veroorzaken (door accumulatie en synergetische versterking). Met ieder vaccin wordt een cocktail aan gifstoffen ingespoten in het lichaam die daar helemaal niet in thuishoren.

Als reactie daarop begint een gezond lichaam spontaan met een ontgiftingsproces. Wanneer de eliminatieorganen bij een kind of volwassene minder goed werken of nog onvoldoende ontwikkeld zijn (baby’s) dan ontstaan de klachten die bekend staan als vaccinatieschade. Een mogelijke aanpak ligt dus bij het ondersteunen en stimuleren van de ontgifting. De eerste fase is het verwijderen van alle farmaceutische stoffen uit het lichaam (duurt enkele dagen tot weken). De tweede stap is lichaam en mind helen van de opgelopen trauma’s. Deze fase kan langer duren (enkele jaren) afhankelijk van de schade (en soms lukt het niet, zoals bij zware breinschade). Maak uit onderstaande maatregelen en tips een selectie van wat voor jou haalbaar is en combineer dit met een gezonde levensstijl (voeding is de basis) en zo kom je al een heel eind. Raadpleeg bij ernstige klachten een homeopathische dokter of een orthomoleculaire arts. 


Basis maatregelen

°°° Hoe gezonder men is op het moment van de injectie, hoe minder kans er is op vaccinatieschade en hoe beter de eliminatie achteraf verloopt. Een wat verzwakt of ziekelijk kind inspuiten is eigenlijk een moordaanslag. Klachten van schade (zoals koorts, diarree, infecties, allergieën,...) zijn reacties van het lichaam die wijzen op ontgifting. Een gezond lichaam met een goede immuniteit krijg je in de eerste plaats door dagelijks te kiezen voor levende, gezonde voeding die veel vitaminen, mineralen, oligo-elementen, enzymen, vetzuren, anti oxidanten, enz. bevat. Dit betekent veel levende en zongerijpte bio groenten en fruit (liefst uit eigen tuin of lokaal bij de bioboer). Na de vaccinatie kun je de ontgifting ondersteunen via bijvoorbeeld een halve liter groen sap per dag, namelijk versgeperst sap van groenten, fruit, kruiden en wilde planten en verrijkt met chlorella of spirulina algenpoeder. Zorg voor een goede en regelmatige stoelgang, drink veel (bron)water op smaak gebracht met een uitgeperste citroen en wat veenbessensap, en slaap voldoende tijdens de ontgifting.

°°° Breng dadelijk of zo snel mogelijk na de injectie een dikke en brede laag pasta van groene klei aan op de injectieplaats en laat die minimaal 2 uur zitten. De klei trekt het vaccin uit het lichaam. Ook geschikt voor kinderen. Een alternatief voor klei is zwarte zalf (zie bij deel 2 onderaan). Bereid je voor om zo snel mogelijk na de vaccinatie de pastapleister aan te brengen. Dit kan betekenen dat je afhankelijk van de plaats van toediening (zoals een ziekenhuis), daar ter plaatse naar het toilet gaat en de pleister maakt en aanbrengt. Zorg dat je alles bij je hebt: groene klei in pastavorm, verband, schaar, kleefband,...

Ontgiften met groene klei  
Klei als detox wondermiddel    

°°° Neem op de dag van de vaccinatie om het uur actieve houtskool in poeder- of capsulevorm. Actieve kool bindt zich met de gifstoffen in het lichaam en voert ze af. Opgelet, het verhindert ook de werking van andere medicijnen waaronder de anticonceptiepil.

Actieve kool, een nieuw superfood 
Actieve kool wondermiddel

°°° Bereid jezelf voor op een vaccinatie (die het lichaam altijd ervaart als een aanval) door enkele dagen vooraf en ook na de injectie natuurmiddelen te nemen die de weerstand verhogen en de immuniteit versterken zoals: echinacea, ginseng, cat’s claw, tijm, vlierbessen, verse mierikswortel en niet te vergeten propolis. Ook essentiële oliën zijn sterke middelen die fantastisch werken, zowel om ziekteverwekkers te bestrijden als om het lichaam te ondersteunen. Bekende oliën zijn teatree, citroen, ravintsara, tijm, zilverspar, eucalyptus, kruidnagel en vele andere. Je kunt het lichaam vooraf ook ‘verwittigen’ wat er staat te gebeuren en jezelf in een positieve mindset houden (zonder angst). Het lichaam en de cellen ‘horen’ wat je zegt, denkt en voelt en reageren overeenkomstig (zie epigenetica).

Extra maatregelen

°°° Los 9 theelepels magnesium chloride op in 1 liter water, drink 1 glas 3 uur voor de vaccinatie, nog een glas 1 uur voor de vaccinatie en na de vaccinatie om de 2 uur nog een glas. De 4 volgende dagen drink je 5 glazen per dag. Opgelet, magnesium chloride kan tijdelijk wat diarree veroorzaken.
°°° Neem gedurende drie dagen en drie maal per dag 30 druppels pompelmoespitten extract in een glas water. Pompelmoespitten extract werkt op natuurlijke wijze tegen ongeveer 800 kwaadaardige bacteriestammen en virussen en tegen ongeveer 100 schimmelstammen en een zeer groot aantal eencellige parasieten.
°°° Chlorella is een algensoort die onder meer gekend is vanwege zijn kracht om het lichaam te ontgiften. Start met een kuur een paar dagen voor de vaccinatie en hou de kuur enkele weken aan.
°°° Neem gedurende enkele dagen 3 tot 5 gram natuurlijke vitamine C en bioflavonoïden (uit rozenbottel, camu camu, acerola, kruisbes,...), verspreid over de dag. 1 gram is 1000 mg.
°°° Er zijn heel wat kruiden en planten die de ontgifting van het lichaam ondersteunen, hier is een lijst. Dit zijn er enkele: zeoliet, geelwortel, pectine, koriander, peterselie, selder, paardenbloem, brandnetel, tarwegras sap, mariadistel, aloe vera, kliswortel, ...
°°° Verder zijn er ook vele kruiden die de lever en nieren ondersteunen bij de ontgifting: cichoreiwortel, leverkruid, stinkende gouwe, heemstblad, rhamnusbast, paardenbloem, geelwortel (kurkuma), mariadistel, zoethout, artisjok, astralagus,... en voor de nieren: guldenroede, beredruif, cat’s claw, venkel,..
°°° Dit zijn enkele planten die zware metalen uit het lichaam helpen verwijderen. In bepaalde vaccins zitten namelijk aluminium en kwik, en in voedsel, water en lucht vinden we lood, cadmium, nikkel, arseen, tin, chroom, antimoon,... Vooral in vis en schaaldieren zitten hoge hoeveelheden. Gebruik koriander, geelwortel, mariadistel zaad, kliswortel, paardenbloem wortel, wilde bosbessen, zeewier soorten zoals dulse, tarwegras sap, gerstegras sap, chlorella, spirulina,...  
 °°° Een dagje vasten of sapvasten kan een goede manier zijn om het lichaam in een (spijsvertering) rustfase te brengen waardoor meer energie naar de ontgifting kan gaan. Drink tijdens de kuur voldoende water en kruidenthees (brandnetel, paardenbloem, groene thee, gember,...).

Homeopathie

Daarnaast zijn er ook homeopathische remedies om het lichaam te 'ontstoren' van de vaccinaties en om vaccinatieschade te behandelen. Vaccinatieschade is in de medische wereld ook gekend als 'Post-Vaccinaal Syndroom'. Dr. Tinus Smits ontwikkelde de  CEASE therapie, in eerste instantie om autistische kinderen te behandelen, maar ook bruikbaar bij vaccinatieschade. In de homeopathie worden nosoden gebruikt, dit zijn preparaten die bereid worden uit de gesteriliseerde uitgangsproducten (zoals bvb een vaccin) en die dan sterk verdund worden (gepotentieerd). De isotherapie bestaat uit het geven van vier elkaar opvolgende potenties van het verdachte vaccin. Zo'n serie bestaat uit de verdunningen 30K, 200K, MK en XMK. Er worden heel goede resultaten mee behaald en dit is zeker ook geschikt bij kinderen. Ook kent de homeopathie alternatieve, veilige en werkzame middelen ter bescherming tegen infectieziekten die vaccinatie kunnen vervangen. Men noemt dit Homeopathische Profylaxe (HP), een bekende onderzoeker is Isaac Golden. Vraag raad aan jouw homeopathische arts betreffende toepassing en middelen.

Orthomoleculair

De orthomoleculaire geneeskunde werkt met gestandaardiseerde en hoog gedoseerde voedingssupplementen om eventuele tekorten aan te vullen en lichaamsprocessen te optimaliseren. Dit zijn enkele belangrijke nutriënten die kunnen helpen bij ontgifting en vaccinatieschade: vitamine C, vitamine D, zink, selenium, methallothioneïne, kurkuma (geelwortel), MSM, probiotica om de darmflora te herstellen, enzymen om de giffen af te breken, spirulina, chlorella.

Kinderen

Baby's en kinderen vragen een zachtere aanpak. De hoofdorganen die de gifstoffen uit het lichaam verwijderen zijn: nieren, lever, longen, darmen, lymfeklieren en huid. Deze uitscheidingsorganen gaan we zachtjes stimuleren.

°°° Een detox bad kan worden gebruikt om virussen, bacteriën, celafval, metalen en chemicaliën uit het lichaam te verwijderen. Voeg 5 druppels lavendel etherische olie en ¼ kopje magnesiumsulfaat (Engels zout) of bentoniet toe aan het dagelijks bad van je kind. Je kunt dit ook als voetenbad geven.
°°° Probiotica helpen bij het herstellen van de darmflora en het in evenwicht brengen van het immuunsysteem, vooral als je kind vaccinatieschade en bijwerkingen vertoont zoals eczeem, oor infecties, artritis, diabetes, gastro-intestinale aandoeningen,... Er zijn aangepaste formules op de markt met de juiste dosering voor baby’s en kinderen.
°°° Ook omega 3 vetzuren worden aanbevolen wanneer je kind vaccinatie bijwerkingen vertoont. Meestal wordt een visolie van hoge kwaliteit aanbevolen, maar voor veganisten en vegetariërs zijn er ook plantaardige alternatieven zoals Udo’s Ultimate Oil Blend.
°°°  Dr. Yoshiaki Omura ontdekte  dat de  bladeren van de  korianderplant  de uitscheiding van kwik en aluminium uit het lichaam kunnen versnellen door middel van moleculaire binding. Dit is een goedkope en zachte manier om gifstoffen makkelijk te verwijderen. Gebruik de korianderblaadjes rauw of uitgeperst in een sap. Doe een kuur van drie weken en geef het kind minimaal 1 theelepel per dag. Men kan ook enkele druppels koriander etherische olie toevoegen aan het badwater. Bij ernstige vaccinatie vergiftiging kun je koriander combineren met chlorella (best onder toezicht van een natuurarts). Koriander en chlorella werken beiden geweldig bij het ontgiften van de darm en het mobiliseren van zware metalen en gifstoffen die in de diepere weefsels zijn opgeslagen.
°°°  Vlierbessen  zijn  een uitstekende natuurlijke remedie voor kinderen waarvan is aangetoond dat ze  de enzymen  afremmen die virussen gebruiken  om gezonde cellen binnen te dringen en te infecteren. Te gebruiken als siroop of extract. Men kan dit combineren met olijfblad extract, een effectief middel tegen de meeste ziekteverwekkers en werkzaam tegen meer dan 130 infectieziekten.
°°° Vitamine C helpt de schade van zware metalen, chemicaliën en gifstoffen in vaccins tegen te gaan en versterkt het immuunsysteem. De beste manier om vitamine C binnen te krijgen is via het voedsel, maar soms kan het nuttig zijn om een supplement te nemen. Er bestaan veel speciale kinderformules, kies dan liefst een natuurlijke vitamine C zoals acerola of rozenbottel.
°°° Silicium (kiezel) helpt om gifstoffen voorzichtig uit de weefsels te halen en via de bloedbaan te verwijderen uit het lichaam. Studies met kiezelzuur  tonen aan  dat het een effectieve  en  niet-invasieve therapie is om de belasting van aluminium in het lichaam te verminderen. Het vertraagt de ophoping van aluminium in het hersenweefsel en het maag-darmkanaal. Het vermindert aanzienlijk de biologische beschikbaarheid van aluminium en verbetert de uitscheiding van aluminium via de urine zonder negatieve bijwerkingen. Met andere woorden, silicium bevordert een goede ontgifting. Silicium kun je vinden als wilde plant in de tuin (heermoes, Equisetum arvense), als kruidenextract, als celzout of in een vloeibare minerale vorm.
°°° Sommige kinderen hebben veel baat bij een homeopathische aanpak. Meestal beveelt de homeopaat een remedie aan op basis van het constitutionele type van het kind en de vastgestelde bijwerkingen. Vaak wordt dan een flink gepotentieerd (verdund) antidota gebruikt afkomstig van het toegediende vaccin, wat dan werkt als een tegengif. Antidota zijn makkelijk in te nemen (suikerkorrel) en vertonen geen negatieve bijwerkingen.
°°° Water is ideaal om gifstoffen weg te spoelen uit het lichaam. Een goede werking van de nieren is afhankelijk van voldoende water inname. Vermijd frisdrank en zuivel, maar moedig het kind aan om de hele dag veel water te drinken (om het uur een glas). Eventueel zoeten met een beetje honing of citroen.
°°° Tijdens een detox kan het nuttig zijn om de lymfeklieren te stimuleren via zachte massage. Het lymfesysteem is de opruimploeg van het lichaam en massage helpt om celafval, eiwitten, overtollig vocht, virussen en bacteriën uit de lymfeklieren en het lichaam te verwijderen.
°°° Paardebloemblad en wortel (als kruid of tinctuur) ondersteunt de lever tijdens een detox, wat belangrijk is omdat de lever meer dan 5.000 functies vervult waaronder de filtratie van toxines. Hoewel er verschillende kruiden zijn die de lever kunnen ondersteunen en reinigen, is er geen enkele die veiliger, effectiever en goedkoper is dan de paardenbloem. Het helpt om de gifstoffen uit de lever en de galblaas te filteren, het zuivert het bloed, stimuleert de nieren om gifstoffen via de urine te verwijderen en helpt bij het cel metabolisme. Paardenbloemen groeien vrijwel overal maar zijn ook te vinden als supplement (capsules).
°°° We hadden het al over actieve houtskool als ontgiftmiddel. De houtskool bindt zich met   gifstoffen (chelatie) en helpt ze verwijderen uit het lichaam. Geef eenmaal per dag een capsule (opgelost in water of appelmoes) aan het kind. Houtskool kan andere medicatie verstoren, dus het is geen slecht idee om het apart en met veel water in te nemen.
°°° Een prima manier om de schadelijke effecten van een vaccin tegen te gaan is door middel van voedsel, en dan bij voorkeur de levende voeding van bio smoothies en versgeperste groene sappen. Er zijn tal van recepten, aanbevolen ingrediënten voor een sap zijn alle koolsoorten, rode biet, citroen, wilde planten, wortelen, selder, spinazie, komkommer, appel, sinaasappel,...
°°° Het is niet ongewoon dat er milde bijwerkingen zijn tijdens een detox kuur die bekend staan als een 'genezingscrisis'. Het kind kan de eerste paar dagen chagrijnig zijn, er kan een verergering van de symptomen zijn, losse ontlasting, hoofdpijn, vermoeidheid, veel slapen. Zie er op toe dat er voldoende water of milde thee (kamille) gedronken wordt om de ontgifting te bespoedigen

Energetische programmering

Een vaak vergeten aandachtspunt is de energetische verstoring en de onderbewuste boodschap die het kind meekrijgt door injecties met ziektekiemen en schadelijke hulpstoffen. Het lichaam krijgt de boodschap dat het zelf niet goed genoeg functioneert en dat het dient te vertrouwen op externe (chemische) middelen om sterk en gezond te zijn. En deze onderbewuste programmering zorgt ervoor dat het kind opgroeit tot een afhankelijke volwassene die niet langer vertrouwt op zichzelf en het eigen immuunsysteem, maar zijn kracht en verantwoordelijkheid afstaat aan de farmaceutische en medische industrie. De informatie die in het onderbewustzijn geprogrammeerd wordt bij gevaccineerde kinderen zijn de onderstaande downloads.

Vergelijk het met software programma's die de kinderen onbewust meedragen, want vaccins zijn (ook) energie en bevatten daardoor ook informatie en zijn verbonden met morfogenetische velden:

→  mijn eigen immuunsysteem is niet goed en sterk genoeg
→  mijn eigen zelfhelend vermogen functioneert slecht
→  er is iets mis met mij en met mijn lichaam
→  ik ben niet goed genoeg zoals ik ben, ik wordt gestraft en pijn gedaan
→  ik dien altijd te vertrouwen op externe bronnen en substanties afkomstig uit de maatschappij
→  ik kan mijn eigen innerlijk licht en wijsheid niet vertrouwen
→  ik ben niet langer verbonden met Bronessentie
→  door de verbroken band met Bronessentie verlaat of verliest de ziel haar spiritueel pad
→  psychische vermogens (zoals intuïtie, telepathie,...) worden verlamd of functioneren gebrekkig
→ de ingespoten ziekteverwekkers en hulpmiddelen in de vaccins dragen hun eigen frequentieveld en het kind maakt onbewust verbinding met dit veld, en dit zorgt voor angst, onzekerheid en onrust
→ de morfogenetische velden van de vaccins linken het bewustzijn aan een illusie wereld
→ gezien vaccins gekweekt worden op abortus materiaal zal ook de energie van moord, angst, haat, wanhoop en het gevoel niet gewenst te zijn, ingespoten worden.

De energetische ontstoring bestaat uit 2 stappen.

°°° De onderbewuste programmering weghalen, of anders gezegd: het deleten van de malware of het verwijderen van de mind implantaten (angst, verdriet, wantrouwen, minderwaardigheid) en het weghalen van het energetische virus.  
°°° De herprogrammering van het kind die gericht is op het activeren/installeren van (zelf)vertrouwen, zelfwaardering, zelfheling, liefde, herverbinding met zich Zelf, kracht, vreugde.
De aanbevolen technieken zijn hier Bach bloesems, meditatie, affirmaties, MIR methode, mindpower technieken om negatieve en onbewuste overtuigingen te veranderen, sjamanisme, yoga of tai chi, en veel liefde en knuffels.  

2. Covid Vaccins

De nieuwe generatie mRNA vaccins zijn in feite geen vaccins volgens de oorspronkelijke definitie van het woord. Het zijn instructiecodes voor het DNA en dus in feite gentherapie, iets totaal anders dan een vaccinatie. Men noemt ze ook smart vaccines, het zijn 'operating systems' die opdrachten uitvoeren op moleculair niveau. Ze herschrijven de genetische code. Bovendien is hun samenstelling gedeeltelijk geheim en zijn de korte en lange termijn effecten niet bekend. Lees in dit bericht de bekende én onbekende samenstelling. Covid vaccinatie is dus een risicovol, medisch experiment op de argeloze burger, waaronder ook kinderen. Nu er steeds meer officiële berichten komen over tienduizenden doden (!) en miljoenen schadegevallen (!!) door de Covid vaccins via VAERS, EMA en VigiAccess, zoeken steeds meer mensen methoden om het spul uit hun lichaam te krijgen. De medische bewijzen over de schade zijn ondertussen overweldigend (bijvoorbeeld hier en hier). Er verschenen al 2 berichten met tips en raadgevingen betreffende Covid behandeling en vaccin ontgifting. Hieronder nog eens de belangrijkste adviezen. Het kan overweldigend lijken omdat er zoveel opgesomd wordt maar je hoeft daarom niet alles te doen en te nemen. Kies wat resoneert en haalbaar is. De meest terugkerende supplementen zijn: vitamine C en D3, quercitine, ivermectine, zink, curcumine en mariadistel. 

De belangrijkste (bij)werkingen van de Covid vaccins (zoals tot op heden bekend) zijn: onbeheersbare spike-eiwit productie en verspreiding in het lichaam en doorheen de bloed/hersen barrière -- ADE -- cytokinestorm -- ACS (Acute Coronary Syndrome) -- bloedklonters - ontstekingen (myocarditis, encefalitis) -- grafeen oxide, zware metalen, nanotechnologie -- verontreiniging met parasieten -- kanker -- miskramen, geboortedefecten, onvruchtbaarheid -- prionziekten (Creutzfeld-Jacob) -- auto-immuunziekten.

BELANGRIJK: dit is geen medisch advies, doe zelf veel onderzoek en volg je eigen pad naar genezing. Ieder mens is uniek en heeft ook een unieke weg naar heling. Geen enkele dokter kan iemand genezen, het lichaam is 100% zelfgenezend indien het de juiste ondersteuning krijgt. Een echte en goede dokter is een begeleider in het holistische proces van zelfgenezing (fysiek, mentaal, emotioneel) en geen symptoombestrijder in dienst van big pharma. Er zijn helaas heel weinig échte dokters.

Glutathion & Vaccinatieschade
Geneesmiddelen bij Covid

# 01 # Vermijd ALLE vaccins (indien mogelijk). Neem geen enkel boostershot meer, hoe meer vaccins je neemt, hoe moeilijker het wordt om te ontgiften. Kort gezegd: weiger ALLES wat afkomstig is van de farma industrie, het enige wat ze maken, zijn business modellen, geen geneesmiddelen.

# 02 # Wees niet bang, angst verlaagt de weerstand en ondermijnt het immuunsysteem. Sta in je kracht en soevereiniteit (dit is trouwens de spirituele bedoeling van het Covid circus). Neem je eigen ontgifting ter hand, doe onderzoek en/of raadpleeg een orthomoleculaire arts of homeopaat.

# 03 # Boost jouw immuunsysteem, hier zijn 15 methoden om dat te doen. Met een optimaal werkend fysiek lichaam (inclusief het immuunsysteem) ben je veel beter bestand tegen alle mogelijke pathogenen.

# 04 # Overschakelen op een gezonde, zuivere en ontgiftende voeding. Dit betekent groenten, fruit en versgeperste groene sappen (alles bio), stoppen met industrievoedsel, geraffineerde producten, alles wat bewerkt en dood is en additieven bevat. Lees hier meer: voeding & gezondheid.

# 05 # Zuiver het bloed, dit duurt minimaal 21 weken. Of sneller indien je bloedgever bent, want dan maakt het lichaam sneller nieuw bloed aan. Enkele tips: drink veel zuiver bronwater, neem wekelijkse sauna's (aanrader) of doe bikram yoga (hot yoga) of iets anders waardoor je veel gaat zweten, ga wandelen in bossen of aan zee en adem diep in en uit, drink bloedzuiverende thee, neem bloedzuiverende supplementen en voeding (rode bietensap), brandnetel is een topper (als thee, soep of versgeperst sap).

# 06 # Detox het lichaam voortdurend, wellicht gedurende jaren. De beste en sterkste manier is vasten. Ofwel 1 dag per week vasten, ofwel een langdurige kuur. Doe dit desnoods onder begeleiding, er zijn verschillende technieken zoals sapvasten, Mayrkuur, droogvasten,.. Of doe de Dr Sebi detox en mineralen therapie. Ondersteun het natuurlijke zuiveringsproces van het lichaam met kruiden, supplementen en hydrotherapie. De drie belangrijkste organen zijn huid (massage, lymfedrainage, zweten), de nieren (guldenroede) en de lever (mariadistel). Andere kruiden: kliswortel, absintalsem, paardenbloem, kruidnagel, fenegriek, koriander,... 

# 07 # Reinig de darmen. Een goede darmwerking is essentieel, zorg voor een regelmatige stoelgang en een gezonde darmflora. Neem desnoods een probiotica supplement. Andere tips: gefermenteerd voedsel, yoghurt van rauwe melk, Kanne brooddrank, komboecha, kefir,... Lees meer hier: gezonde darmen.

# 08 # Mijd alle belastende gifstoffen zoveel mogelijk. Geen alcohol, tabak, drugs, medicijnen en pillen, geraffineerde suiker, E nummers,... Geen chemische lichaamsproducten zoals deodorant, shampoo, cosmetica, zeep, detergenten,... Geen wifi en draadloze toestellen. Focus op een keigezonde levensstijl. Ga wandelen of fitnessen, hou het lichaam in beweging.

# 09 # Neem extra vitamine C. Neem dagelijks een hoge dosering, tot wel 10 gram (10.000 mg) verspreid over de dag. Kies een goede kwaliteit (niet uit China) of vraag je dokter om intraveneuze vitamine C toediening. Ascorbatenpoeder is goedkoop te bestellen via internet in potten van 250 gram.

# 10 # Neem extra vitamine D3. Dagelijks zonlicht zonder zonnecrème of neem een supplement D3.

# 11 # Neem spirulina en chlorella als ontgiftend natuurmiddel en als nutriënten aanvulling.

# 12 # Ontgiften van zware metalen en grafeen partikels, neutraliseren van spike-eiwit en bescherming tegen shedding. Gebruik NAC (N-acetylcysteine), glutathionivermectine, dennennaalden olie en thee, MSM zwavel, astaxantine, melatonine, quercitine, bromelaïne, vitamine C, vitamine D3, mariadistel, zink picolinaat, zwart komijnzaad (Nigella sativa), kerspruim (Prunus cerasifera).

Front Line Care Alliance - Overzicht van het nieuwe bewijsmateriaal waaruit de werkzaamheid blijkt van Ivermectine bij de profylaxe en behandeling van COVID-19
Front Line Care Alliance - Protocol Delta variant
PubMed 32871846 - Ivermectine bindt zich aan het SARS-CoV-2-spike-receptor-bindende domein verbonden aan ACE2
Ziverdo Kit - Ivermectine kopen in India (kan eventueel geblokkeerd worden door de douane)

Niemand weet hoelang de productie van spike-eiwitten in het lichaam voortduurt gezien het om een medisch experiment gaat met de mensheid als proefkonijn. Om die productie te stoppen, worden diverse middelen aanbevolen: paardenbloemen, chaga paddenstoelen,  zuurstof peroxide, quercitine, ivermectine, hydroxychloroquine, vitamine C.

PubMed 33822495 - Chaga mushroom terpenoids may interfere with SARS-CoV-2 spike protein recognition of the host cell
BioRxiv - Common dandelion (Taraxacum officinale) efficiently blocks the interaction between ACE2 cell surface receptor and SARS-CoV-2 spike protein
Orthomolecular - Resolving 'long-haul COVID' and vaccine toxicity: neutralizing the spike protein

# 13 # Vermijden en oplossen van bloedklonters door vitamine C, vitamine E, nattokinase, L-carnitine (versterkt de hartspier), chlorofyl (bevordert de circulatie en helpt nieuwe bloedcellen aanmaken), co-enzym Q10 (verbetert de zuurstofuitwisseling en helpt bij ontgifting), vitamine B1 (verbetert de bloedcirculatie en breinwerking), vitamine B12 (bevordert de ontwikkeling van rode bloedcellen), calcium (voor een normale bloed viscositeit), magnesium (versterkt de hartwerking), curcumine, gember, kaneel, cayenne peper, knoflook, ginkgo biloba.  

# 14 # Kalmeer het immuunsysteem zodat het geen ADE reacties veroorzaakt en een cytokinestorm triggert. Cannabis olie en kurkuma extract ook als versterking van het hart bij myocarditis (één van de bijwerkingen van de vaccins).

NCBI PMC7987002 - Cannabidiol remt de replicatie van SARS-CoV-2 en bevordert de aangeboren immuunrespons van de gastheer
NCBI PMC2903762 - Cannabinoïden en virale infecties
NCBI PMC2828614 - Cannabinoïden als nieuwe anti-inflammatoire geneesmiddelen
NCBI PMC7680693 - Curcumine, Zink en Zink Ionophoren (Pyrithione, Hinokitiol)
NCBI PMC3514766 - Curcumine bevordert het herstel van het hart en verbetert de hartfunctie na myocarditis hartinfarct

# 15 # Aanbevolen kruiden en planten (eventueel als hoog gedoseerd extract) om te verhinderen dat de spike-eiwitten zich binden aan de ACE2 receptoren. Vlierbessen, kurkuma, granaatappel, paardenbloem, zwarte walnoot, cannabis olie, zwarte peper, alle bessensoorten, steranijs. Lees hier over helende planten bij virussen.

# 16 # Parasieten doden met cayenne peper, chili peper, zomeralsem, absint alsem, etherische olie van oregano en kruidnagel, 4 dieven olie, ivermectine, rauwe knoflook, verse mierikswortel, kalmoeswortel, verse gemberwortel, boerenwormkruid, Troichetka, zwarte walnoot tinctuur, Dr. Hulda Clark parasietenkuur.

# 17 # Ontstekingen genezen met duivelsklauw, groene thee, kurkuma, avocado, bessen, vette vis (omega 3 vetzuren), gember, propolis, schietwilg, etherische olie van rozemarijn en tijm.

# 18 # Andere goede supplementen: anti oxidanten complex, flavonoïden zoals quercitine, actieve koolstof, bentoniet en andere nano-kleisoorten, ivermectine, vitamine E, vitamine A, magnesium, DMG, colloïdaal zilver,..

# 19 # Overweeg aanvullende en ook energetische technieken zoals meditatie, visualisaties, affirmaties, binaural beats, solfeggio frequenties voor detox en heling (741 hZ), klanktherapie, mantra's zingen, bidden, mindpower technieken, Bob Beck protocol, Hulda Clark protocol, zilver ionotophoresis,... Het bewustzijn bepaalt mee de staat van het fysieke lichaam, mind over matter. 

# 20 # Herprogrammeer het DNA. Epigenetica is een vakgebied binnen de biologie die de relatie onderzoekt tussen genexpressie, perceptie en omgevingsfactoren. Net zoals slimme vaccins instructies geven aan het DNA, kan ook de mens zichzelf (via het onderbewuste) herprogrammeren en het DNA beïnvloeden via de mind. Er zijn vele verschillende technieken: hypnose, EFT, herhaling & affirmaties, RTT, energetische psychologie, NLP, vision questPsych-K, Bengston Energy Healing,... Bruce Lipton is een bekende naam in de wereld van epigenetica.

# 21 # Breng een gifzuigende zalf aan op de injectieplek zo snel mogelijk na toediening van het vaccin. Dit kan groene klei zijn (zie bovenaan dit bericht) of 'zwarte zalf' waarvan weegbree een hoofdingrediënt is. Opgelet, zwarte zalf werkt uiterst krachtig, wees voorzichtig. Gebruik eventueel een magneet om de metaaldeeltjes naar de spuitplek te trekken voor je de zalf aanbrengt.  

# 22 # Bob Beck protocol om pathogenen te neutraliseren, zie de video uiteenzetting. De essentie van het protocol is om de zuurstofatomen van de grafeenpartikels te verstoren via elektrische micro impulsen, waardoor de draderige strengen (die in het bloed van de gevaccineerde patiënten worden aangetroffen), uiteenvallen. De witte bloedcellen zijn dan in staat om de gefragmenteerde strengen naar de lever of milt af te voeren. Een drie weken therapie is voldoende om het bloed te reinigen en alles wat er niet in thuishoort te verwijderen. Het protocol kan eventueel aangevuld worden met colloïdaal zilver.

# 23 # De Wim Hof methode bestaat uit 3 onderdelen: ademhalingstechniek, koudetherapie en concentratie oefeningen. De methode brengt tal van wetenschappelijk bewezen voordelen waaronder zuivering van lichaam en geest.

# 24 # Slaap en rust. Tot slot maar niet onbelangrijk: neem voldoende rust, want tijdens de slaap krijgt het lichaam tijd om te herstellen en te genezen.

Video's

Sarah Westall - Survive the mRNA bioweapon
Dr. Robert Young - How to detox from the vaccine
Dmitry Tamoikin - Vaccine detox

Protocollen

Detox protocol op Vaccin Vrij
How to detox from nanotechnology
Dr. Joe Nieusma advice

Andere gerelateerde artikelen op deze blog

Natuurmiddelen en tips bij griep
Glutathion & vaccinatieschade
Geneesmiddelen bij Covid
Helende planten bij virussen
Artemisia annua
Epidemie & angst
Kurkuma
Brandnetel
Cannabis & Covid
Gezonde darmen
Vitamine D
Angst & Corona
Terreintheorie
Vaccinatie solidariteit
Covid serie compleet



1 opmerking

© Anastha Aurora
Maira Gall