03/08/2021

Covid Hoax 7 (Mensenrechten)

Verplichte vaccins en testen zijn illegaal

Het menselijk recht op een vrije medische keuze dient ten allen tijde gerespecteerd te worden, er zijn geen uitzonderingen. Een democratisch verkozen overheid staat altijd ten dienste van de bevolking en dient de mensenrechten en de vrijheid en soevereiniteit van haar bevolking te respecteren. Een overheid die tegen deze basisrechten ingaat, begaat een zware overtreding. Alle wetten en beslissingen genomen door een overheid en functionarissen die de mensenrechten niet respecteren, dienen genegeerd te worden vanwege ongeldig en een verraad aan de mensheid. Alle overheidsfunctionarissen die meewerken aan het overtreden van de basis mensenrechten dienen zich te verantwoorden voor de rechtbank en riskeren zware gevangenisstraffen. Het verplichten van medische ingrepen (zoals testen en vaccinaties) is illegaal, ongrondwettelijk, onmenselijk en onaanvaardbaar.  

Belangrijke feiten (zie ook bij Covid Hoax 3 voor nog meer belangrijke feiten)

00. Dit is het allerbelangrijkste om te begrijpen: ziekmakende virussen bestaan niet, de hele virologie is pseudowetenschap, het is een niet-bewezen religie bedoeld om een verdienmodel in stand te houden. Ziekten zijn niet besmettelijk, ziekten ontstaan door (fysieke, emotionele en mentale) vergiftiging  en disbalans. Alle verhalen over virale besmettingen, biowapens en pandemieën zijn bedoeld om (1) angst te verspreiden en (2) de echte waarheid over ziekte en gezondheid te verbergen en (3) big pharma en andere corporaties rijker en machtiger te maken. Covid is wellicht de grootste psychologische en militaire oorlogsactie ooit, en werd decennialang voorbereid om een machtsovername van de hele planeet in te leiden en door te voeren. En gezien ziekmakende virussen niet bestaan, hebben vaccins en maatregelen geen enkel nut op gezondheidsvlak, ze dienen een ander doel. Als je dit begrijpt, ben je dadelijk vrij van het hele gaslighting en mindcontrol spel in de media die nu al anderhalf jaar iedereen in angst en blinde gehoorzaamheid houdt.  
01. Er is geen oversterfte door Covid wereldwijd en over de jaren heen in vergelijking met de griep.
02. Covid staat ten onrechte op de A-lijst van besmettelijke en dodelijke ziekten van de WHO. De IFR is slechts 0,15% bij de geïnfecteerden, vergelijkbaar met de griep. Covid werd enkel op de A-lijst gezet om de maatregelen en de angstpropaganda verder te kunnen aanhouden.
03. Er is geen SARS-CoV-2 virus isolaat! Nergens, in geen enkel labo. Zonder isolaat kun je geen werkend en effectief vaccin maken (mochten er al ziekmakende virussen bestaan).
04. Er werd nog nooit een oorzakelijk verband vastgesteld tussen het virus en de Covid symptomen, die getoetst zijn aan de Koch Postulaten (de gouden standaard om een besmettelijke ziekte te identificeren).
05. De vaccins kregen een Emergency Use Authorization (EUA) maar ze zijn niet volledig getest.
06. De farmabedrijven vroegen en kregen ontheffing van de normaal vereiste dierproeven voor het Covid-19 vaccin. Er zijn dus geen langlopende dierstudies geweest om de gevolgen van deze nieuwe mRNA vaccins te onderzoeken. Dit is hoogst uitzonderlijk en uiterst onverantwoord. Tijdens de dierproeven met de mRNA vaccins voor SARS-CoV-1 stierven de fretten na blootstelling aan het wilde virus. Het mRNA-vaccin had een cytokinestorm veroorzaakt, een fatale reactie van overdreven immuunreacties. Het SARS-CoV-1 vaccin werd niet verder ontwikkeld.
07. De farmabedrijven zijn niet aansprakelijk voor de vele (bij)werkingen en gevolgen van hun vaccins, waaronder de dood. Ze zijn gevrijwaard van alle juridische stappen. De enigen die een (groot) risico lopen, zijn de gevaccineerden. Deze farmabedrijven werden in het verleden reeds vele malen veroordeeld voor fraude en oplichting.
08. Er zijn tal van goedkope, veilige en werkzame geneesmiddelen en supplementen die met succes kunnen ingezet worden. Waaronder HCQ, zink, Ivermectine, vitamine C en D. Deze worden geboycot omdat men anders wettelijk gezien geen experimenteel vaccin kan/mag toedienen.
09
. Er is een enorme censuur op social media en een ware heksenjacht tegen dokters en wetenschappers die de andere kant van het verhaal naar buiten willen brengen. Elk objectief debat wordt uit de weg gegaan. Vaccinatie wordt opgedrongen als enige oplossing en gepusht op een heel agressieve manier niettegenstaande de vele doden en slachtoffers ondertussen. Dit op zich is al een voldoende waarschuwing dat er een dubbele agenda speelt die niet te vertrouwen is.
10.
Er is geen pandemie en er was nooit een pandemie. Het aantal sterfgevallen is vergelijkbaar met een gemiddeld griepjaar. Vrijwel alle doden hadden onderliggende aandoeningen en waren bejaard.
11.
Dokters en wetenschappers waarschuwen dat de kans bestaat dat het mRNA van het vaccin in het menselijk DNA wordt opgenomen door de werking van het omgekeerde transcriptase-enzym wat in het vaccin aanwezig is. Dit kan resulteren in verschillende auto-immuunziekten. 
12. Het is onderhand overduidelijk en wetenschappelijk aangetoond dat de PCR en andere testen niet geschikt zijn om besmettingen vast te stellen en dat de maatregelen (zoals maskers en lockdowns) geen positief effect hebben op de ziekte. Integendeel, ze maken de zaken alleen maar erger.
13. Er is geen enkele wetenschappelijke onderbouwing voor de maatregelen.
14. De gevolgen van de maatregelen en de vaccins zijn ondertussen vele malen erger en desastreuzer dan Covid zelf (uitgestelde medische handelingen, vereenzaming, zelfmoorden, faillissementen, gezinsdrama's, echtscheidingen, incest, mishandelingen, depressies, jobverlies,...en niet te vergeten de tienduizenden vaccinatiedoden en miljoenen vaccinatie schadegevallen). 

° Dr. David Martin & Rainer Fuellmich video Nederlands ondertiteld
° Samenstelling van de vaccins (Désirée Röver)

Experimentele fase

De vaccins zitten nog in de testfase. Er is van het EMA wel een voorwaardelijke marketing toelating, voor gebruik in noodgevallen of voor tijdelijk gebruik. Dit betekent dat een vaccin nemen altijd een vrije keuze blijft gezien er een risico aan verbonden zit en gezien er geen aansprakelijkheid wordt genomen door de producenten of overheid.

Pfizer – testfase tot 2 mei 2023 - LINK
Moderna – testfase volwassenen tot 27 oktober 2022 - LINK
Moderna – testfase kinderen tussen 6 maand en 12 jaar tot 12 juni 2023 - LINK
AstraZeneca – testfase tot 14 februari 2023 - LINK
Janssen – testfase tot 2 januari 2023 - LINK
CureVac – testfase tot 15 mei 2022 - LINK
 

Foute argumenten

Medische ingrepen zoals vaccinaties en testen kunnen niet verplicht worden. Elke mens is soeverein en vrij en kan niet gedwongen worden om zichzelf te beschadigen of zijn leven in gevaar te brengen door experimentele therapieën. Ieder mens is eigenaar van zijn of haar lichaam en kan zelf beslissen over het soort behandelingen om zichzelf al dan niet te beschermen. Men haalt vaak de volgende drie foutieve argumenten aan om een verplichting te verantwoorden. Zie ook hier voor meer uitleg: Vaccinatie Solidariteit.

1. Medische ingrepen zoals vaccinatie kunnen verplicht worden opgelegd in het belang van de volksgezondheid tijdens een pandemie.

Nee, toch niet. De bewijslast ligt bij de claimende partij. Men dient dan EERST wetenschappelijk te bewijzen:
° dat er werkelijk een echte pandemie gaande is
° dat het SARS-CoV-2 virus werkelijk bestaat (zuiver isolaat)
° dat er een causatie is tussen het virus en de doodsoorzaak
° dat het virus overdraagbaar en besmettelijk is
° dat het vaccin werkzaam is en Covid kan voorkomen en besmetting kan tegenhouden
° dat het vaccin volkomen veilig is en de beste optie bij deze ziekte
° dat er geen andere geneesmiddelen of acties zijn om Covid te behandelen of te voorkomen. 

Er bestaan geen geldige bewijzen voor deze pertinente vragen en zodoende kan verplichting niet geëist of afgedwongen worden. Integendeel, er zijn voldoende bewijzen die het tegendeel van deze  7 punten aantonen. Namelijk,  er is geen pandemie, er is geen isolaat, er kan geen causatie aangetoond worden, het vaccin beschermt niet en houdt geen besmettingen tegen, het vaccin is onveilig, het is zelfs geen vaccin volgens de officiële betekenis en er zijn werkzame geneesmiddelen beschikbaar. Meer nog, gezien ondertussen bekend is dat de vaccins tienduizenden dodelijke slachtoffers maken wereldwijd, kan men hier spreken van bewuste doodslag met kwaad opzet. Iedereen die hier aan meewerkt, dient voor de rechtbank te komen.

2. Vaccinatie is noodzakelijk om groepsimmuniteit te bereiken.


Men dient eerst te bewijzen:
° dat vaccinatie de enige en beste manier is om groepsimmuniteit te bereiken
° dat het doormaken van de ziekte niet voldoende is om groepsimmuniteit te behalen.

Ook dit kan men niet bewijzen. En opnieuw is het tegendeel waar: contact met de ziekte is de beste manier om natuurlijke groepsimmuniteit te bereiken (zoals met alle Corona virussen).

3. Je doet het voor ander.

Wetende dat het vaccin niet beschermt, noch besmettingen tegenhoudt, met andere woorden: wetende dat de vaccins niet werken. Wetende dat geen enkel Corona vaccin tot nu toe ooit heeft gewerkt. Wetende dat het zelfs geen echt vaccin is volgens de officiële definitie, het is experimentele, ziekmakende gen-therapie, een vijfvoudig 'gain of function' biowapen. Wetende dat er effectieve geneesmiddelen bestaan tegen Covid en het vaccin dus in feite niet nodig is. Wetende dat gevaccineerden nog altijd het virus (of zelfs de spike eiwitten) kunnen verspreiden. Wetende dat het virus telkens muteert en vaccins altijd achter de feiten aanlopen (mochten ze al werken). Wetende dat een virus nog nooit werd geïsoleerd, noch dat er ooit een directe causatie is aangetoond tussen een virus en ziekte. Wetende dat de besmettingstheorie nog nooit werd bewezen. Wetende dat het eigen immuunsysteem versterken de beste verdediging is voor zichzelf en de ander. Wetende dat 95% van de Covid slachtoffers ouder dan 65 jaar was én zware onderliggende aandoeningen had, met andere woorden, ze waren al ziek en ongezond. Wetende dat tijdens andere (en veel ergere) Corona griepjaren er geen vaccinatiedwang was. Wetende dat de maatregelen niet verdwijnen, ook niet na een hoge vaccinatiegraad. Wetende dat de ‘gezondheidspas’ de samenleving degradeert tot een fascistische systeem van apartheid en segregatie. Wetende dat noch de overheid, noch de bedrijven, noch de dokters aansprakelijkheid willen opnemen voor de gevolgen van de vaccins, het is dus je eigen verantwoordelijkheid. Wetende dat alle farma vaccinbedrijven reeds vele malen zijn veroordeeld wegens fraude, misleiding en corruptie. Wetende dat mensen en kinderen nu proefkonijnen zijn voor misdadige en beursgenoteerde bedrijven die uit zijn op maximale winst. Wetende dat anderhalf jaar absurde maatregelen onnoemelijk veel schade en slachtoffers hebben gemaakt. Wetende dat de regeringen nu vaccins en fake testen misbruiken om een medische dictatuur te installeren. En wetende dat vaccins het eigen, natuurlijke afweersysteem ondermijnen en verzwakken. Daaruit volgt de onweerlegbare conclusie: het allerbeste en meest logische wat je voor jezelf én een ander kunt doen is om het vaccin resoluut te weigeren en te werken aan je eigen gezondheid en optimale weerstand en niet langer te participeren aan de test- en spuitsamenleving. Zo bescherm je jezelf en de ander het beste. Indien we blijven meewerken aan de test- en vaccinsamenleving dan blijft die bestaan en zal evolueren naar een medische en technologische dictatuur zonder weerga.

De Mensenrechten

De hiërarchie van wetgeving (in volgorde van geldigheid en kracht). Merk op dat de Covid maatregelen (ministeriële besluiten) helemaal onderaan staan en ondergeschikt zijn aan de Mensenrechten en de Grondwet. Een rechtsregel die onder een andere staat, moet de bovenstaande regel respecteren. Een lagere regel kan dus niet in strijd zijn met een hogere regel. Een decreet of besluit kan een ander besluit intrekken, maar geen hogere wet of recht teniet doen.

1. Natuurwetten (Natural Law) of Universele Wetten
2. Mensenrechten
3. De Grondwet
4. Andere Wetten
5. Koninklijke Besluiten
6. Ministeriële Besluiten (Covid maatregelen)

Verplichte vaccinaties, testen en andere medische ingrepen
zijn in strijd met de volgende rechten.

Men dient te begrijpen dat de hele wereld zich nu in een oorlogsituatie bevindt waarbij de overheden hun mandaten en bevoegdheden ver te buiten gaan en dagelijks de grondrechten en mensenrechten met de voeten treden. De oorlog speelt op vele levels: de maatregelen vernietigen de sociale weefsels, de bewapende 'labo-virussen' verzwakken de bevolking, de vaccins vernietigen de organische fysieke lichamen, de repressie vernietigt de mensenrechten, de media propaganda vernietigt de waarheid, de klimaatmanipulaties vernietigen de dorpen, landerijen, oogsten en natuur, de hyperinflatie vernietigt de koopkracht. Indien de wakkere mensen deze wereldwijde machtsgreep, die onder een vals medisch voorwendsel wordt uitgevoerd, nog verder toelaten dan zullen er onnoemelijk veel slachtoffers vallen en zal een communistisch wereldregime geïnstalleerd worden die alle vrijheid en creativiteit zal vernietigen. In dat geval zijn de huidige generaties de laatste vrije en organische mensen op Aarde.

01. Artikel 3 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.
LINK

Een ieder heeft het recht op leven, vrijheid en onschendbaarheid van zijn persoon.

02. Artikel 1 van de Neurenberg Code betreffende Experimenten op Mensen.
(mRNA injecties zitten nog steeds in de experimentele fase).
LINK

De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk. Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico's; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment. De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander. 

03. Artikels 3, 6 en 28 van de Universele Verklaring over de Bio Ethiek en Mensenrechten (Unesco).
(mRNA vaccins zitten nog steeds in de onderzoeksfase).
LINK

Artikel 3:
1.
De menselijke waardigheid, de mensenrechten en de fundamentele vrijheden moeten ten volle worden geëerbiedigd.
2. De belangen en het welzijn van het individu dienen voorrang te krijgen boven alleen het belang van de wetenschap of de samenleving.

Artikel 6:
1.
Preventieve, diagnostische en therapeutische medische handelingen mogen alleen worden verricht met voorafgaande, vrije en geïnformeerde toestemming van de betrokkene, op basis van adequate informatie. De toestemming dient in voorkomend geval uitdrukkelijk te worden gegeven en kan te allen tijde en om ongeacht welke reden door de betrokkene worden ingetrokken zonder nadeel of vooroordeel.
2.
Wetenschappelijk onderzoek mag alleen worden verricht met voorafgaande, vrije, uitdrukkelijke en geïnformeerde toestemming van de betrokkene. De informatie moet toereikend zijn, in begrijpelijke vorm worden verstrekt en nadere bepalingen voor de intrekking van de toestemming bevatten. De toestemming kan door de betrokkene te allen tijde en om ongeacht welke reden worden ingetrokken zonder nadeel of vooroordeel. Uitzonderingen op dit beginsel mogen alleen worden gemaakt overeenkomstig de door de staten vastgestelde ethische en wettelijke normen, die stroken met de beginselen en bepalingen van deze Verklaring, met name artikel 27, en met de internationale wetgeving inzake mensenrechten.
3.
In gevallen waarin onderzoek wordt verricht bij een groep personen of een gemeenschap, kan om aanvullende instemming van de wettelijke vertegenwoordigers van de betrokken groep of gemeenschap worden verzocht. In geen geval mag een collectieve overeenkomst van de gemeenschap of de toestemming van een gemeenschapsleider of andere autoriteit in de plaats komen van de geïnformeerde toestemming van een individu.

Artikel 28: 
Niets in deze Verklaring mag worden uitgelegd als zou het voor een staat, groep of persoon  aanspraken inhouden op het ontplooien van activiteiten of het verrichten van handelingen die strijdig zijn met de rechten van de mens, de fundamentele vrijheden en de menselijke waardigheid.

04. Artikels 2, 5, 13 en 16 van het Verdrag der Mensenrechten en Geneeskunde van de Europese Raad.
LINK

Artikel 2: De belangen en het welzijn van de mens hebben voorrang boven het belang van de maatschappij of de wetenschap.

Artikel 5: Een ingreep op het gebied van de gezondheid mag alleen worden uitgevoerd nadat de betrokkene daartoe vrije en geïnformeerde toestemming heeft verleend. Deze persoon moet vooraf de nodige informatie krijgen over het doel en de aard van de ingreep, alsmede over de gevolgen en risico's ervan. De betrokkene kan zijn toestemming te allen tijde intrekken.

Artikel 13: Een interventie die gericht is op het modificeren van het menselijk genoom mag alleen worden uitgevoerd voor preventieve, diagnostische of therapeutische doeleinden en alleen indien het doel ervan niet is een wijziging aan te brengen in het genoom van eventuele nakomelingen.

Artikel 16: Onderzoek op een persoon mag alleen worden uitgevoerd als aan alle volgende     voorwaarden is voldaan:
    – er is geen alternatief dat qua doeltreffendheid vergelijkbaar is met onderzoek op mensen;
    –  de risico's die die persoon kan lopen, staan niet in onevenredige verhouding tot de potentiële voordelen van het onderzoek;
    –  het onderzoeksproject is door de bevoegde instantie goedgekeurd na een onafhankelijk  onderzoek naar de wetenschappelijke waarde ervan, met inbegrip van een beoordeling van het belang van het doel van het het onderzoek, en een multidisciplinaire beoordeling van de ethische aanvaardbaarheid ervan
    –  de personen bij wie onderzoek wordt verricht, zijn geïnformeerd over hun rechten en de die wettelijk voorgeschreven zijn voor hun bescherming;
    –  de noodzakelijke toestemming zoals bedoeld in artikel 5 uitdrukkelijk is gegeven, specifiek is gegeven en is gedocumenteerd. Deze toestemming kan te allen tijde vrijelijk worden ingetrokken.

05. Artikels 8, 15, 25, 26 van de Verklaring van Helsinki over de Ethische Principes bij Medisch Onderzoek.
LINK

Artikel 8:
Hoewel het primaire doel van medisch onderzoek het genereren van nieuwe kennis is, mag dit doel nooit voorrang hebben op de rechten en belangen van individuele onderzoekssubjecten.

Artikel 15: Er moet worden gezorgd voor een passende compensatie en behandeling van proefpersonen die schade ondervinden als gevolg van hun deelname aan onderzoek. 

Artikel 25: De deelname van personen aan medisch onderzoek moet vrijwillig zijn.

Artikel 26:  Bij medisch onderzoek met menselijke proefpersonen die in staat zijn geïnformeerde toestemming te geven, moet elke potentiële proefpersoon adequaat worden geïnformeerd over de doelstellingen, methoden, financieringsbronnen, mogelijke belangenconflicten, banden met de instelling van de onderzoeker, de verwachte voordelen en  mogelijke risico's van het onderzoek en het ongemak dat het met zich kan brengen, de bepalingen voor na het onderzoek en alle andere relevante aspecten van het onderzoek.

06. Artikels 5, 8 en 10 van de Universele Verklaring over het Menselijk Genoom en de Mensenrechten.
LINK

Artikel 5:
Onderzoek, behandeling of diagnose met betrekking tot het genoom van een  individu vindt alleen plaats na een zorgvuldige en voorafgaande beoordeling van de potentiële risico's en voordelen ervan en overeenkomstig eventuele andere voorschriften van de nationale wetgeving. In alle gevallen moet de voorafgaande, vrije en geïnformeerde toestemming van de betrokkene worden verkregen.

Artikel 8: Eenieder heeft, overeenkomstig het internationale en nationale recht, recht op billijke vergoeding van de schade die hij of zij lijdt als rechtstreeks en doorslaggevend  gevolg van een ingreep waardoor zijn of haar genoom wordt aangetast. 

Artikel 10: Onderzoek of onderzoekstoepassingen met betrekking tot het menselijk genoom, met name op het gebied van biologie, genetica en geneeskunde, mogen niet prevaleren  boven de eerbiediging van de mensenrechten, de fundamentele vrijheden en de menselijke waardigheid van individuen of van groepen mensen. 

07. Artikel 11 van de Nederlandse Grondwet.
LINK
 
Artikel 11
: Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam. Iedereen mag zelf bepalen wat er met zijn of haar lichaam gebeurt, welke medische handelen worden verricht en welke medicijnen worden ingenomen. Beperkingen op dit recht mogen uitsluitend plaatsvinden op wettelijke grondslag.

08. Artikel 23/2 van de Belgische Grondwet.
LINK

Artikel 23/2: Ieder heeft het recht een menswaardig leven te leiden en het recht op sociale zekerheid, bescherming van de gezondheid en sociale, geneeskundige en juridische bijstand.

09. Artikel 3 van de Verklaring van Vrede van de United People Foundation.
LINK

Artikel 3:
Het opgroeiende kind heeft recht op bescherming tegen elke inbreng van buitenaf  die het lichaam, verstand, geweten, de ziel of geest direct of indirect kan of zal beschadigen.

10. Artikel 7.3 van de Resolutie 2361 van de Europese Raad.
LINK

De Europese Raad dringt er bij de lidstaten en de Europese Unie op aan:

Artikel 7.3.1. - te verzekeren dat burgers zijn geïnformeerd dat de vaccinatie NIET verplicht is, en dat niemand op politieke, sociale of andere wijze onder druk wordt gezet om zichzelf te laten vaccineren, als zij dat zelf niet willen;
Artikel 7.3.2. - te verzekeren dat niemand wordt gediscrimineerd wegens het niet gevaccineerd zijn vanwege mogelijke gezondheidsrisico’s of niet gevaccineerd willen worden;
Artikel 7.3.3. - vroegtijdig effectieve maatregelen te nemen om misinformatie, desinformatie en aarzelingen ten aanzien van Covid-19 vaccins tegen te gaan;
Artikel 7.3.4. - transparante informatie te verspreiden over de veiligheid en mogelijke bijwerkingen van vaccins, en met sociale media platforms samen te werken en deze te reguleren om te voorkomen dat misinformatie wordt verspreid;
Artikel 7.3.5. - helder te communiceren over de inhoud van contracten met vaccinproducenten, en deze publiekelijk beschikbaar te maken voor parlementair en publiek onderzoek.

11. De Eed van Hippocrates
LINK

De Eed wordt op verschillende punten geschonden: de arts veroorzaakt namelijk lijden, sterfgevallen en miskramen door de vaccinaties. Het aantal slachtoffers loopt momenteel in de miljoenen en stijgt elke dag.

Oorspronkelijk Eed

Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hun een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen. Nooit zal ik, om iemand te gerieven, een dodelijk middel voorschrijven of een raad geven, die, als hij wordt gevolgd, de dood tot gevolg heeft. Nooit zal ik een vrouw een instrument voorschrijven om een miskraam op te wekken.

België

Ik zal boven alles voor mijn patiënten zorgen, hun gezondheid bevorderen en hun lijden verlichten. Ik zal mijn patiënten correct informeren. Ik zal het leven en de menselijke waardigheid eerbiedigen.

Nederland

Ik zal mijn voorschriften geven naar beste weten en kunnen, tot welzijn van de patiënten en ik zal hen behoeden voor alles, wat schadelijk en verkeerd is. Ik zal niemand, die mij daarom vraagt, helpen aan een dodelijk brouwsel, noch zal ik uit eigen beweging met een advies daartoe komen.

KNMG & VSNU Eed

Ik stel het belang van de patiënt voorop en eerbiedig zijn opvattingen. Ik zal aan de patiënt geen schade doen. Ik luister en zal hem goed inlichten.

12. FRANKRIJK – Article R4127- 36 du Code de Santé Publique
LINK

Le consentement de la personne examinée ou soignée doit être recherché dans tous les cas. Lorsque le malade, en état d’exprimer sa volonté, refuse les investigations ou le traitement proposé, le médecin doit respecter ce refus après avoir informé le malade de ses conséquences.

13. FRANKRIJK – Article 111-4 –  Loi KOUCHNER 2002 – Droits des malades
LINK

Toute personne prend avec le professionnel de santé et compte tenu des informations qu’il lui fournit, les décisions concernant sa santé. Le médecin doit respecter la volonté de la personne après l’avoir informée des conséquences de ses choix. Si la volonté de la personne de refuser ou d’interrompre un traitement met sa vie en danger, le médecin doit tout mettre en œuvre pour la convaincre d’accepter les soins indispensables. Aucun acte médical ni aucun traitement ne peut être pratiqué sans le consentement libre et éclairé de la personne et ce consentement peut être retiré à tout moment.

14. FRANKRIJK – Code Civil Article 16-1
LINK

Chacun a le droit au respect de son corps. Le corps est inviolable

15. FRANKRIJK - Loi 2008-496 sur la discrimination
LINK

Article 1: Constitue une discrimination directe la situation dans laquelle, sur le fondement de son origine, de son sexe, de sa situation de famille, de sa grossesse, de son apparence physique, de la particulière vulnérabilité résultant de sa situation économique, apparente ou connue de son auteur, de son patronyme, de son lieu de résidence ou de sa domiciliation bancaire, de son état de santé, de sa perte d’autonomie, de son handicap, de ses caractéristiques génétiques, de ses mœurs, de son orientation sexuelle, de son identité de genre, de son âge, de ses opinions politiques, de ses activités syndicales, de sa capacité à s’exprimer dans une langue autre que le français, de son appartenance ou de sa non-appartenance, vraie ou supposée, à une ethnie, une nation, une prétendue race ou une religion déterminée, une personne est traitée de manière moins favorable qu’une autre ne l’est, ne l’a été ou ne l’aura été dans une situation comparable.

Article 2 - 3°: Toute discrimination directe ou indirecte fondée sur un motif mentionné à l’article 1er est interdite en matière de protection sociale, de santé, d’avantages sociaux, d’éducation, d’accès aux biens et services ou de fourniture de biens et services.

16. FRANKRIJK - Pass Sanitaire est illégale et contraire au droit défini par:

°
La Déclaration des Droits de l'Homme et du Citoyen- Art. 1, 2, 4 et 8
° La Constitution - Art. 55
° Le Code Civil - Art. 16-1
° Le Code Pénal - Art. 225-1 à 225-4
° Le Code du Travail - L1132-1 et L1133-1 à L1133-6
° Le Code de Santé Publique - Art. 41.27.36
° Le Code de Déontologie Médicale - Art. 36
° Le Serment D'Hippocrate
° La Loi nr. 83-634 du 13 juillet 1983
° La Loi Kouchner du 4 mars 2002 - Art. 1111-4
° Le Conseil de L'Europe - Résolution 2361
° L'Arrêt Salveti de 2002
° La Convention D'Oviedo de 1997 - Art. 5
° La Déclaration D'Helsinki de 1996 - Art. 2
° La Déclaration de Genève de 1948
° Le Code de Nuremberg de 1948

17. Arrest van Ilaria Salvetti vs Italia
LINK

Uitspraak van Arrest:
Als niet-vrijwillige medische behandeling vormt verplichte vaccinatie een inmenging in het recht op privacy dat wordt gewaarborgd door artikel 8 van het Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden.

18. De verklaring van Genève voor dokters (1948)
LINK

Ik zal de autonomie en waardigheid van mijn patiënt respecteren. Ik zal mijn medische kennis niet gebruiken om inbreuk te maken op mensenrechten en burgerlijke vrijheden, zelfs niet onder dwang. Ik zal het absolute respect voor het menselijk leven handhaven, vanaf de conceptie. Ik zal de gezondheid van mijn patiënt als mijn eerste zorg beschouwen.

19. Artikel 24 van de Kinderrechten 
Toelichting: het dragen van een masker en het toedienen van een experimentele injectie met vele bijwerkingen zijn wetenschappelijk bewezen schadelijk en dus in strijd met Artikel 24.
LINK

Artikel 24
1. De Staten die partij zijn, erkennen het recht van het kind op het genot van de hoogst haalbare gezondheidsstandaard en op voorzieningen voor de behandeling van ziekte en het herstel van de gezondheid. De Staten die partij zijn, streven ernaar ervoor te zorgen dat geen enkel kind zijn of haar recht op toegang tot dergelijke gezondheidszorg wordt ontnomen.
3. De Staten die partij zijn, nemen alle doeltreffende en passende maatregelen met het oog op de afschaffing van traditionele praktijken die schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen.
 
20. BELGIE - 31 maart 2021 - Rechtbank van Eerste Aanleg (Brussel)
LINK

In een kortgeding van de Liga der Mensenrechten tegen de Belgische Staat werden alle Corona maatregelen buiten toepassing verklaard. Het vonnis werd effectief betekend op 1 april 2021, alleen de dwangsommen werden niet opgeëist. De Belgische Staat heeft hiertegen beroep aangetekend maar dit beroep is niet schorsend. Dit wil zeggen dat de uitspraak na de betekening wel degelijk van toepassing is. De maatregelen bestaan dus niet meer (en hebben in feite nooit echt bestaan). Ondanks de tegenstrijdige berichten in de pers heeft de rechtbank wel degelijk de toepasselijkheid van het Ministerieel Besluit van 28.10.2020 en navolgende Besluiten met betrekking tot de hierin getroffen maatregelen verwijderd/opzij geschoven/afgedankt. Zie ook: rechter Lionel Van Damme: maskerplicht is strijdig met de grondwet.

21. BELGIE - Boerkawet - Starfrecht Artikel 563bis

LINK

Artikel 563bis: Met een geldboete van vijftien euro tot vijfentwintig euro en met gevangenisstraf van een dag tot zeven dagen of met een van deze straffen alleen worden gestraft, zij die zich, behoudens andersluidende wetsbepalingen, in de voor het publiek toegankelijke plaatsen begeven met het gezicht geheel of gedeeltelijk bedekt of verborgen, zodat zij niet herkenbaar zijn.

Het verplichten om gezichtsbedekkende kledingmaskers te dragen vormt een beperking op de fundamentele mensenrechten en meer bepaald het recht op respect voor het privéleven zoals voorzien in art. 8 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en de fundamentele vrijheden.

Artikel 8: Recht op eerbiediging van privé-, familie- en gezinsleven.
    1. Een ieder heeft het recht op respect voor zijn privé leven, zijn familie- en gezinsleven, zijn woning en zijn correspondentie.
    2. Geen inmenging van enig openbaar gezag is toegestaan in de uitoefening van dit recht, dan voor zover bij wet is voorzien en in een democratische samenleving noodzakelijk is in het belang van de nationale veiligheid, de openbare veiligheid of het economisch welzijn van het land, het voorkomen van wanordelijkheden en strafbare feiten, de bescherming van de gezondheid of de goede zeden of voor de bescherming van de rechten en vrijheden van anderen.

22. PORTUGAL - Hof van Beroep - 11 november 2020
LINK

Het Hof van Beroep oordeelt dat de PCR test onbetrouwbaar is en dat lockdowns en quarantaine maatregelen op basis van deze test onwettig zijn.
 
23. Verdrag van Schengen - Overeenkomst tussen 26 Europese landen
LINK

Alle Europese burgers mogen vrij door de Europese Unie reizen zonder grenscontroles (en zonder gezondheidspassen, PCR testen, vaccinatieplicht). Er is enkel recht op tijdelijke ontheffing van het verdrag als er sprake is van een ernstige bedreiging van de openbare orde of de binnenlandse veiligheid.

Gevaarlijke en Zinloze Maatregelen

1. PCR Test

De (riskante) RT-PCR test zegt niets en kan niets zeggen over SARS-CoV-2 besmettingen. Er wordt ook beweerd dat de testen (en ook de maskers) het kankerverwekkende ethyleenoxide bevatten. De PCR test werkt niet, meer nog, het is zelfs geen test maar een duplicatiemethode. De PCR test maakt van een klein beetje erfelijk materiaal (RNA code) heel veel materiaal. Maar het aantreffen van virale fragmenten wil niet zeggen (1) dat iemand besmet is, (2) dat iemand besmettelijk is, (3) dat iemand ziek gaat worden, (4) dat men het volledige virus heeft gevonden, (5) dat er voldoende virusdeeltjes zijn gevonden, (6) dat het virus actief is (en zich kan vermenigvuldigen), (7) noch dat het om SARS-CoV-2 fragmenten gaat. Meer nog, een positieve test kan evengoed wijzen op een natuurlijke immuniteit verkregen door contact met het virus waarbij restfragmenten gevonden worden. Een infectie (besmetting) gaat altijd gepaard met symptomen. Zonder symptomen geen infectie en geen ziekte. En bij ziekte kan men (nog steeds) niet aantonen dat SARS-CoV-2 de oorzaak is. De PCR test is ongeschikt om een klinische diagnose te stellen. En kan helemaal niet gebruikt worden om vrijheidsbeperkende maatregelen te verplichten.

1. Een RT-PCR test is niet geschikt als instrument om een infectie te detecteren daar zij in beginsel geen onderscheid maakt tussen een actieve dan wel een inactieve infectie.
2. De RT-PCR test kan positief uitslaan op de aanwezigheid van RNA afkomstig van diverse pathogenen, viraal of bacterieel en/of van mens-eigen RNA (Chromosoom 8; bron WHO). Een positieve RT-PCR uitslag kan daarmee het resultaat zijn van een drie maanden geleden doorlopen bacteriële of andere dan SARS-CoV-2 virale infectie.
3. Het huidige aantal amplificatiecycli (tot wel 40-45) van het geteste RNA materiaal ligt ver boven de wetenschappelijk relevante grens van 25-29 cycli, waardoor tot 94% vals positieve testen worden gecreëerd. (Bron: Drosten RT-PCR retraction paper, moleculair geneticus Peter Borger).

° LINK - Het Zweedse Agentschap voor de Volksgezondheid verklaart dat de PCR test volkomen ongeschikt is om besmettingen aan te tonen. “De PCR-technologie die wordt gebruikt om virussen te detecteren, kan geen onderscheid maken tussen virussen die cellen kunnen besmetten en virussen die zijn geneutraliseerd door het immuunsysteem. Daarom kan deze test niet worden gebruikt om te bepalen of iemand besmettelijk is. Het RNA van virussen kan vaak weken (soms maanden) na de ziekte worden opgespoord, maar dat betekent niet dat je nog steeds besmettelijk bent,” aldus het instituut. Een persoon moet ook klachten hebben, zoals bijvoorbeeld koorts, om iets te kunnen zeggen over het risico op besmetting. Het testen van mensen zonder klachten is dus volkomen zinloos.

Een ander probleem is de zogeheten Ct-waarde. De PCR-test werkt als een soort kopieermachine van stukjes RNA. Iedere ronde wordt hun hoeveelheid verdubbeld. Net zolang tot het er zoveel zijn dat ze te zien zijn. In sommige laboratoria gaan monsters 40 keer door dit kopieerapparaat. Met elke ronde stijgt het aantal positieve uitslagen fors. Diverse experts pleiten voor een afkappunt bij 30 cycli om de kans op vals-positieve uitslagen te verkleinen.

° LINK - Een Oostenrijkse rechtbank heeft geoordeeld dat de PCR test op de manier waarop hij wordt gebruikt ongeschikt is om een besmetting aan te tonen. Dit betekent dat het Coronabeleid in Oostenrijk, en waarschijnlijk dus ook in andere landen, eigenlijk op drijfzand is gebaseerd. Daarnaast merkte de rechter op dat er nog steeds geen bewijs is dat de Corona maatregelen effect hebben.

° LINK - Kary Mullis, de uitvinder van de PCR test, bevestigt dat die test niet betrouwbaar is om besmettingen vast te stellen.

° LINK - De WHO verklaart alle PCR testen met een CT waarde boven de 35 als 100% vals-positief. De meeste landen gebruiken een CT waarde van 40 tot 45.

2. Mondmaskers

° LINK ADEMVRIJ - Een uitgebreide pagina met tientallen artikelen over de onzin en het gevaar van mondmaskers. Wetenschappelijk onderzoek wijst keer op keer uit dat mondkapjes niet beschermen tegen virussen en niet effectief zijn tegen de verspreiding van virussen. Gebruik van mondkapjes leidt eerder tot meer risico's en kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Er zijn verschillende gevaren verbonden aan het dragen van mondmaskers, waaronder bacteriologische longontstekingen, schimmelinfecties, hypercapnie (overmatig gehalte aan koolstofdioxide in het bloed) en hypoxie (te weinig zuurstof opname). Daarbij komen nog de stoornissen en trauma's in de sociaal-emotionele ontwikkeling van baby's, kinderen en jongeren door de psychologische impact van het dragen en zien van onnatuurlijke gezichtsbedekking.

3. Lockdowns en quarantaine

° LINK ADEMVRIJ - Een uitgebreide pagina met tientallen artikelen die aantonen dat lockdowns geen noemenswaardig effect op het bestrijden van de ziekte en integendeel meer kwaad dan goed doen.
° Stanford University - Er is geen enkel bewijs is dat lockdowns en quarantaine helpen om de verspreiding van een virus tegen te gaan.
° American Institute For Economic Research - Evidence that lockdowns don't control the virus.

4. Wat zeggen enkele experts?

° Nobelprijswinnaar viroloog Luc Montagnier 
--- Vaccinatie tegen Covid is zinloos en een 'onaanvaardbare vergissing'.
--- Stop met je te laten vaccineren
° Voormalige vice-president bij Pfizer Michael Yeadon
--- De gevaren van de mRNA vaccins en de Covid deceptie
° Professor immunoloog en vaccinatie expert Theo Schetters
--- mRNA vaccinatie is onnodig en roekeloos
--- Nu stoppen met mRNA vaccins
--- Gezonde mensen vaccineren is onverantwoord
° Dokter viroloog en vaccin ontwikkelaar Geert Vanden Bossche
--- Iedereen die het vaccin krijgt, vernietigt het eigen immuunsysteem voorgoed
°
Dokter Robert Malone, de ontwikkelaar van de mRNA-vaccintechnologie
--- Het spike eiwit is heel gevaarlijk, het is giftig voor de cellen
---
Het vaccin zorgt ervoor dat het virus besmettelijker wordt en zich sneller gaat vermenigvuldigen
°
Dr. David Martin
--- Spike protein depopulation patents since 2002
°
Dr. Wolfgang Wodarg
--- Stop the Pfizer vaccine
° Dr. Charles Hoffe
--- mRNA vaccins veroorzaken bloedklonters, onomkeerbare orgaanschade en elk cumulatieve injectie brengt je dichter bij dood
°
Professor Sucharit Bhakdi
--- We zijn in oorlog! Sta op!

Bonus

Verklaring van Soevereiniteit - Voor Vrijheid – Gelijkheid – Broederlijkheid

Ik kies ervoor om niet mee te doen met de test- en vaccinmaatschappij. Als soevereine mens van vlees en bloed en in vrijheid geboren heb ik het recht om deze keuze te maken. Door mijn keuze help ik mee om de vrijheid en menselijkheid in de maatschappij te bewaren en te garanderen voor de komende generaties. Door mijn keuze ga ik in geweldloos verzet tegen de wereldwijde machtsovername beter bekend als de ‘great reset’ van het WEF en agenda 21 en agenda 2030 van de VN waarvan het plan is om de economische, monetaire en sociale structuren te vernietigen. In het belang van de kinderen en kleinkinderen uit de toekomst verzet ik mij tegen een overheid die een medische dictatuur wil opleggen en die de mensenrechten wil afnemen onder valse voorwendselen. Ik kies ervoor om mijn eigen gezondheid in handen te nemen en geen medische experimenten en handelingen toe te staan die mijn immuunsysteem en lichamelijke conditie ondermijnen en saboteren waaronder testen, vaccins, mondkapjes, enz. Het is mijn recht om vrij rond te reizen en mij te verplaatsen zonder te hoeven te bewijzen dat ik gezond ben. Deze vrijheid werd vastgelegd in het verdrag van Schengen. Er is geen pandemie, er zijn alleen angstverhalen die bedoeld zijn om de bevolking te controleren en te leren gehoorzamen en hen af te leiden van de mondiale staatsgreep die momenteel bezig is. Ik manifesteer een leven in vrijheid, een lichaam in gezondheid, een bewustzijn in vrede en waarheid in mijn hart. En zo is het.

Covid Serie

° Covid Serie Compleet met korte samenvatting

° Covid Hoax 01 (Overzicht)
° Covid Hoax 02 (Virologie)
° Covid Hoax 03 (Transhumanisme)
° Covid Hoax 04 (Genocide)

° Covid Hoax 05 (Machtsovername)
° Covid Hoax 06 (Patent Geneesonkunde)
° Covid Hoax 07 (Mensenrechten)
° Covid Hoax 08 (Het Doel)

° Covid Hoax 09 (Virusfraude)

° Covid Hoax 10 (Vaccinatiedwang)

° Covid Hoax 11 (Samenstelling)

° De Spaanse griep
° Pokken & Vaccinaties

° Vaccinatie Solidariteit
° Medische Dwang & Dictatuur
° Genocide of Ontwaking
° Terreintheorie
° Helende Planten bij Virussen
° Geneesmiddelen bij Covid
° Glutathion & Vaccinatieschade


° Vaccinatie Info
° Covid Database

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall