01/07/2021

Covid Hoax 4 (Genocide)



Wie wakker is, weet ondertussen dat WO III volop bezig is. Dit keer is het een stille oorlog waarbij de vaccins en andere gifbronnen de heimelijke biowapens zijn. Er zijn verschillende agenda's die uitgewerkt worden: genocide en controle zijn er twee.

Genocide is niets nieuw, het loopt als een rode draad doorheen de geschiedenis van de mensheid. Psychopaten aan de top doen blijkbaar niets liever dan hele volksstammen uitroeien. En opnieuw vinden de verborgen bestuurders van de planeet dat er nu teveel mensen zijn om ze nog makkelijk te kunnen blijven controleren waardoor hun lucratieve machtspiramide in gevaar komt. Economische groei en het monetaire geld- en schuldsysteem houdt hen aan de macht. Maar dit staat nu onder zware druk omdat er teveel mensen zijn en te weinig natuurlijke hulpbronnen.

Althans volgens hen, want dit verhaal klopt niet. Er zijn niet teveel mensen en er zijn wel voldoende grondstoffen, het hoeft enkel allemaal anders aangepakt en verdeeld te worden. Permacultuur, lokale economie, zelfbestuur en herverdeling van grond en hulpbronnen en dan komen we al een heel eind. Nu bezit de 1% al veel meer dan 50% van alles op Aarde (en nog is het niet genoeg, want ze willen volledige wereldcontrole). Maar hun oplossing is dus om een deel van de wereldbevolking uit te roeien. Alvast een vierde van alle mensen willen ze elimineren via de vaccins.

De massale sterftes (door de vaccins) tijdens de komende maanden en jaren zal enorm veel paniek, angst en woede veroorzaken. Veel overlevenden gaan gek of paranoia worden, anderen gaan beseffen dat ze zijn bedrogen en op jacht gaan naar politici, artsen en media figuren. Vooral in de VS (waar 300 miljoen wapens in omloop zijn) zou er complete chaos kunnen uitbreken en een guerrilla burgeroorlog ontstaan. Verlaat de grote steden nu het nog kan en begin een groentetuin ergens in de natuur, is zowat de beste raad op dit moment.

Momenteel (zomer 2021) lijkt alles langzaam terug te keren naar 'normaal'. Reizen is mogelijk, kleinhandel gaat open, maskers zijn niet meer verplicht, lockdowns zijn gestopt, steeds meer schapen laten zich vaccineren, de politici beslissen tot versoepelingen,... Maar vergis je niet, wat nu gebeurt is vergelijkbaar met de zomer voor WO I. Men wil de mensen een vals gevoel van opluchting geven. Vanaf de herfst breekt de hel los wanneer de gevaccineerden ziek zullen worden onder meer vanwege de antilichaam versterking (antibody-dependent enhancement). Vioroloog en nobelprijswinnaar Luc Montagnier en ook Robert Malone, de uitvinder van de mRNA techniek (en nog vele andere wetenschappers) waarschuwen hiervoor. Het lichaam zal bij de minste (corona)infectie (zoals griep of een simpele verkoudheid) in overdrive gaan en kortsluiten (cytokinestorm).


Nog nooit werd een werkend vaccin voor een corona virus ontwikkeld. Alle proefdieren stierven toen ze na Covid vaccinatie werden blootgesteld aan een echte infectie. De ziekenhuizen (en lijkenhuizen) zullen straks overspoeld worden wat de nodige paniek zal veroorzaken. Media en overheid zullen de oorzaak niet bij de vaccins leggen maar telkens nieuwe varianten verzinnen om de fake plandemie gaande te houden. Men zal de schuld ook bij de niet-gevaccineerden leggen die zogezegd de virusvarianten verspreiden. Dit zou tot een nieuwe verdeel en heers strategie kunnen leiden waarbij gevaccineerden in (gewelddadig) conflict raken met niet-gevaccineerden. Ook zal de druk om iedereen te vaccineren (ook kinderen en baby's) enorm toenemen en zelfs rechtstreeks verplicht worden. Nu is het ook al verplicht maar onrechtstreeks, zonder vaccin of schadelijke PCR test val je namelijk buiten de maatschappij en wordt je een outlaw.

Een andere agenda is totale controle. Dit is nu voor eerst mogelijk door middel van technologie (5G, smart cities, internet of things, hydragel, nanobots, smart dust,...). De mRNA vaccins bevatten onder meer hydrogel, grafeenoxide en nanotechnologie. Het is genetische modificatie. De nanotechnologie en grafeenoxide is een Troyaans paard. Eenmaal in het lichaam kan het niet meer verwijderd worden, genetische manipulatie is voor altijd. Het zijn instructies voor het DNA waarbij het menselijk lichaam/mind worden gehackt (dit bevestigen de vaccinproducenten zelf op hun websites). De nanotech zijn zelfreplicerende, synthetische zender/ontvangers die de gevaccineerden connecten met het smart grid via 5G en ondertussen hun zielsconnectie breken. 5G straling is niet alleen bijzonder schadelijk maar de vele 5G toepassingen (IoT) zullen ook gebruikt worden om de gevaccineerden te controleren en te monitoren. De PCR test kan trouwens misbruikt worden om DNA af te nemen en op te slaan in een genoom database. Genome sequencing is big business en eenmaal het DNA in handen is van instituten met een agenda kunnen mensen beïnvloed worden dankzij digitale hightech en het 5G netwerk zodat ze de juiste gedachten, emoties en gedragingen hebben en zich conformeren aan de heersende klasse.


Eén van de oorlogsmiddelen die massaal wordt ingezet is psychologische conditionering waaronder mindcontrol, NLP hypnose technieken, gaslighting, censuur, factcheckers, fake news, enz. De volledige media (van tv, krant en radio tot film en muziek) worden ingezet om de massa te bespelen. Het is een nooit gezien en immens verdeel en heers circus waarin over ALLES wordt gelogen en alles wat neigt naar waarheid wordt weg gecensureerd, geboycot of zelfs letterlijk uit de weg wordt geruimd. Een ding om te onthouden is dat er (nog) geen absolute controle is door een homogene groep of entiteit. Er zijn tal van fracties, belangengroepen en geheime genootschappen die vaak met elkaar in de clinch gaan. Het is allemaal erg complex. Maar weet dat deze 'mensen' echte en gevaarlijke psychopaten zijn, zwaar gestoorde figuren zonder empathie en emotie. Dit is één van hun zwakke punten en mocht de mensheid als geheel opstaan en de spelletjes van de elite niet langer voeden met hun geld, tijd en energie dan is het dadelijk over en out voor hen. Helaas gebeurt dit niet.

Een ander ding om te onthouden is dat het niet allemaal op hetzelfde moment in de wereld gebeurt. Sommige landen nemen het voortouw qua fascistische maatregelen en vaccinaties (Canada, UK, Australië,...) en andere landen zijn nog redelijk vrij van beperkingen (Afrika). Maar onderschat de elite niet. Deze crisis is lang voorbereid en het programma is al vele malen uitgetest (Hitler, Stalin, Mao,...). In de dodenkampen van Hitler werd al geëxperimenteerd met vaccins. Ze veranderen gewoon de taal en wat parameters maar het is altijd hetzelfde scenario: verdeel en heers, probleem-reactie-oplossing en propaganda. Het werkt altijd, want de massa is ongelofelijk naïef en onwetend en volledig gehypnotiseerd door hun smartphone en netflix bullshit. Mensen staan in de rij voor een gifspuit alsof het een Disney attractie is. Rationeel denken en gezond verstand zijn volledig uit het verhaal verdwenen. Ontelbare mensen zijn in een diepe coma gesukkeld.

Het enige wat de elite nog heeft, naast hun biowapens, is de propaganda in de media en de non-stop censuur. Maar die hangt aan een zijden draadje omdat de alternatieve media en klokkenluiders steeds meer mensen bereiken. Er sterven nu duizenden mensen aan de vaccins en de schadegevallen zijn ontelbaar. Dit komt niet in de media. De gevaccineerden die niet (dadelijk) sterven, worden mutanten die de verbinding met hun ziel kwijt zijn. Met de valse en compleet onbetrouwbare PCR test hebben ze de jackpot gewonnen. Daarmee kunnen ze de plandemie aan de gang houden en mensen in angst zetten.



Weet dat de pandemie fake is, niemand sterft aan SARS-CoV-2, nog nooit werd het virus geïsoleerd. Nog nooit werd trouwens enig ander (natuurlijk) virus geïsoleerd, Pasteur was een oplichter, bestudeer de terrein theorie, virologie is keiharde farma oplichting gebruikt om niet-werkende vaccins te kunnen verkopen. Nog nooit heeft iemand kunnen aantonen dat een virus een ziekte veroorzaakt. Er is een beloning van 1,5 miljoen euro voor wie dit kan aantonen, niemand slaagt er in. Het is onmogelijk omdat virussen een gevolg zijn van celafbraak en geen oorzaak van ziekte. Ondertussen blijkt dat men bepaalde eiwitfragementen (waaronder HIV) heeft gemanipuleerd om een bewapende ziektekiem te fabriceren die men de naam SARS-CoV-2 gaf. Daarna bracht men dit biologisch wapen moedwillig in de wereld. Niet voor het eerst (zie AIDS) en niet voor het laatst probeert men zo hele bevolkingsgroepen uit te roeien. Het nieuwe pathogeen is niet zo gevaarlijk, enkel de ouderen met zware, onderliggende aandoeningen dienen beschermd te worden. Wie gezond leeft, met een alkalisch voedinsgpatroon en voldoende zonlicht en zuurstof, loopt geen gevaar. Tenzij het labo verhaal en een ontsnapt virus ook al fake news is, en gewoon in de wereld is gebracht om de kiemtheorie (Pasteur) en de virusleugen in stand te houden. Covid is een massale psychologische oorlogsoperatie, van een ongekende omvang. Het is ook de grootste medische oplichting in de geschiedenis. Het is een experiment om te zien of ze wereldcontrole kunnen krijgen via een synthetisch pathogeen gemaakt in een labo, een gestuurd mediaverhaal, een fake test en een dodelijk vaccin. Het patent voor het pathogeen zit trouwens bij Fauci en Gates.

Mensen zijn niet ziek van Covid, ZE WORDEN VERGIFTIGD. Doelbewust en voortdurend. Chemtrails bevatten virussen, zware metalen en andere giftige stoffen. Die verzwakken het immuunsysteem. Elektromagnetische straling en 5G veroorzaakt gelijkaardige symptomen als Covid. Het warenhuisvoedsel zit vol additieven en gmo rommel. De maskers zorgen voor zuurstofgebrek en bacteriologische longonstekingen. Fijn stof in de lucht, vervuild drinkwater, overal ontelbare chemische componenten, bestrijdingsmiddelen op het voedsel, stress, medicijnen, vaccins,... het is een eindeloze lijst. We leven in een giftige omgeving vanaf de geboorte en denken dat een virus ons ziek maakt. Mensen zijn niet ziek van een virus, ze zijn vergiftigd. En het Covid vaccin dient gewoon om de dood te versnellen bij een deel van de bevolking. Dit gaat gepaard met een enorm verdienmodel wat is opgezet. De farma industrie (en de elite) scheppen nu bergen geld via de jaarlijkse vaccins, de ontelbare maskers, de vele testen,...en de grote spelers op Aarde zijn allemaal nog rijker geworden dankzij de crisis.

David Icke voorspelt al 30 jaar de komende Hunger Games Society. Een kleine elite, verborgen achter grote corporaties (BlackRock, Vanguard,...), die haar wil oplegt aan de rest van de mensheid en alles willen controleren (steden, grondstoffen, voedsel, dieren, mensen, DNA,...). We weten nu hoe ze dit willen doen. Ze verzinnen eerst een niet bestaand nieuw virus (wat eigenlijk de jaarlijkse griep is) en een fake PCR test. Dan volgen de lockdowns die de kleine zelfstandigen, werknemers en boeren vernietigen zodat iedereen afhankelijk wordt van de staat. De fake plandemie en allerlei verzonnen 'varianten' plus opeenvolgende lockdowns blijven duren tot alles kapot is en iedereen gehoorzaamt. Dan komt er een basisinkomen voor iedereen, uiteraard op voorwaarde van jaarlijkse vaccinaties en allerlei strikte regels zoals een Chinees puntensysteem en verplichte gezondheidspas. Alle verloren jobs worden ingenomen door A.I. en robotica. De opeenvolgende 'vaccinaties' zijn instructies voor het DNA en modificeren de mens van binnenuit tot een bestuurbare, transhumane robot. Gezien er dus meerdere vaccins nodig zijn om dit te bereiken, verzinnen ze de vele varianten waarvoor steeds en ieder seizoen nieuwe vaccins nodig zijn. Ondertussen krijgen we de destructie van de westerse cultuur (gezinnen, economie, samenzijn, vriendschap, eigendommen, creativiteit, kunst, horeca, sport,...). Een deel van de mensheid wordt geliquideerd, wie niet sterft wordt aangepast van binnenuit via DNA modificatie aan de smart cities en technocratische gevangenis. Op de puinhopen komt dan building back better, de hunger games maatschappij die ze voor ogen hebben. Een digitale smart world onder wereld dictatuur.

Oplossing: totale en massale non-corporatie met dit fascistisch systeem, burgerlijke ongehoorzaamheid is de enige weg.



Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall