17/10/2022

Satanisch misbruik



De Belgische Anneke Lucas was als kind (tussen haar 6 en 11 jaar) het slachtoffer van zwaar seksueel en ritueel misbruik uitgevoerd binnen een netwerk van aristocraten, hoge politici en leden van het koningshuis. Ze woont al jaren in New York maar was onlangs even terug in België en vertelt haar verhaal bij 3 klokkenluiders:

° Brecht Arnaert (Engelstalig met Nederlandse ondertiteling) - 4:05:37
° Jorn Luka (Nederlandstalig) - 2:16:50
° Ella Ster (Engelstalig) - 1:03:59



De interviews zijn aanraders, niet enkel omdat deze waarheden zoveel mogelijk aan het licht moeten komen (het is hoog tijd dat deze onwezenlijke dingen bespreekbaar worden), maar ook vanwege de kracht, de hoop, de moed en de positieve uitstraling van Anneke na haar gruwelijke ervaringen. Ze schreef ook een boek (Quest for love) en werkt al jaren met slachtoffers van kindermisbruik en overlevenden van satanische rituelen om de trauma's te helpen verwerken. Dit bericht wil wat dieper graven (op esoterisch/spiritueel vlak) waarom deze praktijken bestaan en doorheen de eeuwen systematisch worden toegepast in de hoogste kringen van aristocratie, adel, religieuze en politieke leiders en zakenmensen.  


Ritueel en satanisch (kinder)misbruik gaan heel ver terug in de tijd. Op zijn minst tot aan de tijd van de verering van de goden (archonten) Baäl-Moloch in Kanaän (1500 voor Christus) toen kinderoffers en bloedrituelen 'normaal' waren. Kanaän is een streek in het zuidwesten van de Levant (Israël, Libanon, Jordanië, Syrië). Opvallend is trouwens dat het woord kannibaal zowel Kanaän als Baäl bevat. Er zijn vele aspecten verbonden aan de occulte 'geheimen' rond het misbruik van blood magick, rituele moorden, satanische offers,... voor spirituele en materiële doelen. Waarom doen 'mensen' dit eigenlijk? Hier zijn wat mogelijke antwoorden. Het is een heel complex en uitgebreid thema, dit bericht is slechts een korte introductie.

°°° Anneke spreekt van seksuele mindcontrol en MK Ultra technieken die bij de kinderen een dissociatie veroorzaken (een afsplitsing in het bewustzijn). Hun persoonlijkheid/zelfbewustzijn wordt gebroken en daarna terug geherprogrammeerd tijdens een brainwash 'opleiding', waarna ze ingezet kunnen worden als seksslaven, spionnen en manipulators. Anneke vertelt dat deze technieken het psychische vermogen kunnen verhogen bij de kinderen om doelwitten te 'lezen' (reading) en hen te bespelen (manipuleren). Bijvoorbeeld kan een MK Ultra getrainde 'slaaf' de zwakke kanten ontdekken van een concurrent of geheime informatie winnen van een politicus tijdens het seksspel, waar de 'eigenaar' van de slaaf dan voordeel mee doet (en veel geld kan door verdienen). MK Ultra is de codenaam voor een CIA project om te experimenteren met mindcontrol technieken om zo de menselijke geest en het gedrag te kunnen manipuleren. Gecontroleerde MK Ultra 'slaven' worden ook ingezet in de mediawereld (muziek, film, sport, politiek) om bepaalde agenda's vooruit te helpen of thema's en ideeën in de wereld te brengen via voorspellende programmering.

°°° Ook is er soms sprake van chantage (via bezwarend filmmateriaal) van hoge politici en aristocraten waardoor de eliteclub de macht kan blijven uitoefenen en de controle over het (internationale) netwerk kan behouden. De rituelen en verkrachtingen van minderjarigen worden in het geniep gefilmd waarna de daders geneigd zijn het netwerk (en zichzelf) te beschermen uit vrees voor de publieke en gerechtelijke gevolgen mochten hun daden bekend raken. Er wordt trouwens volstrekte zwijgplicht geëist van iedereen die toetreedt tot het netwerk en je raakt er ook niet zomaar binnen.

°°° Er is ook een factor van seksuele lust, machtswellust, sadisme en perversiteit. Een soort bezetenheid die uitgeleefd en bevredigd wil worden. Die bezetenheid kan letterlijk genomen worden, gezien astrale entiteiten wel degelijk in staat zijn iemand te 'bezitten' en te beheersen. De daders krijgen een kick, zelfs effectief een adrenaline energiestoot door anderen lijden en pijn te berokkenen. De meest duistere satanisten willen onschuld, schoonheid en kwetsbaarheid kwellen en vernietigen. Kinderen zijn dan ideale slachtoffers om hun haat op uit te leven. Het gaat om vernedering en meester/slaaf inserties (inprentingen en voorouderlijke programma's).

°°° Vaak zijn de daders ook ooit zelf slachtoffer geweest in hun jeugd van traumatisch misbruik. Ze zijn in feite mentaal gestoord en zieke, psychopathische geesten die hulp nodig hebben. Hun onmacht, gekwetstheid en pijn kanaliseert zich via het beschadigen en vernietigen van anderen. Het is een soort egoïstische vorm van heling en bevestiging voor hen.

Maar het gaat veel verder dan dat.

°°° De levenskracht energie die verloren gaat bij een bloedoffer (en rituele moord) opent een portaal naar andere bewustzijnsvelden (dichtheden of dimensies) voor wie geen connectie meer heeft met de eigen spirituele essentie en de hogere chakra's. Een portaal (een verbinding of ervaring) met andere bestaansvelden kan geopend worden op verschillende manieren. De gezondste manier is via bepaalde meditatie technieken, psychische training en schaduwwerk. Een andere manier is door het gebruik van plantmedicijnen (DMT, LSD, Psilocybine, Peyote, Ayahuasca,...). Maar het kan ook door bloedrituelen en satanische doodoffers. Dit is evenwel een weinig efficiënte en riskante manier (wegens het risico op bezetenheid en de overname van de ziel door astrale 'reizigers'). Niettemin, voor wie kennis heeft over occulte magie, is de rituele dood én de rituele seks (zowel vrijwillig als onvrijwillig) een krachtige techniek om een portaal te openen, te kapen en te gebruiken om een 'tunnel' (verbinding) te maken naar het lagere astrale rijk waar demonische wezens leven. De sluier tussen de dimensies breken en contact maken met deze 'regionen' vraagt erg veel energie die dan geleverd wordt door en via het offer. De energie van iemand die het proces van de dood doormaakt, wordt gebruikt door lagere astrale wezens om zich te manifesteren in het waarneembare spectrum.

°°° Personen die zich bezighouden met zulke rituelen hebben geen toegang meer tot hun hogere vermogens, namelijk tot de hogere chakra's die zorgen voor een gezonde connectie met licht, liefde en hoger bewustzijn. (Chakra's zijn de subtiele energie transformatoren van het astrale lichaam). Bij deze personen ontbreken de positieve energetische voeding en inspiratie omdat de verbinding met de hogere chakra's geatrofieerd is (afgestorven, inactief, weggekwijnd). Hun focus ligt eenzijdig op de drie lagere chakra's (overleven, macht, seks, ego) waardoor ze vooral destructieve en negatieve keuzes maken. Het draait allemaal om (levens)energie eigenlijk (prana, chi). Wanneer iemand niet langer toegang heeft tot het hogere chakra systeem om zich energetisch te voeden of om bewustzijnsportalen te openen, dan kan men het portaal van iemands doodspad gebruiken om hetzelfde te bereiken. Men kan parasiteren op iemand (energie aftappen) door relaties aan te gaan met lagere astrale wezens (voodoo). Het gaat om het aantrekken van meer (en krachtige) energie op een verkeerde manier. Dit alles is zwarte magie en heeft consequenties voor dader en slachtoffer. Eén van de gevolgen is bijvoorbeeld dat de dader makkelijk kan verslaafd raken aan deze vormen van energiemisbruik en seksmagie. De lagere chakra's worden voortdurend gestimuleerd en er vinden innerlijke, alchemistische processen plaats waar zwakke personen aan verslaafd kunnen raken.

°°° Een bloedoffer en een doodoffer tappen de vitale levenskrachten af van het slachtoffer die dan kunnen gebruikt worden bij manifestatie technieken (het sturen van de 3D realiteit). Er is mogelijks wel een verschil tussen een vrijwillig doodoffer en een onvrijwillig offer met bijhorende rituelen. In alle culturen vinden we voorbeelden van vrijwillige doodoffers. In Japan is er Seppuku (rituele zelfmoord) en Kamikaze (opoffering voor politieke motieven). In India was er Avibali (zelfmoord als spiritueel offer), wat nu verboden is. Deze offerdoden genereren andere energieën en gevolgen dan de gedwongen, satanische rituelen waarbij lagere demonen opgeroepen en/of aanbeden worden.


°°° Een bloedoffer is ook voedsel voor lagere astrale wezens die dan bepaalde dingen kunnen doen (zwarte magie). Deze wezens parasiteren, stelen en leven op loosh energie. Door hen te voeden via rituelen worden ze een handlanger. Men kan zelfs een negatieve 'elementaal' creëren die dan opdrachten uitvoert zoals andere mensen psychisch aanvallen, mensen geestesziek maken door bezetenheid, hun dromen verstoren, dieren 'overnemen' en hen bepaalde dingen laten doen, geheime informatie en kennis verzamelen,... Er is dan een soort contract tussen dader (zwarte magiër) en astrale entiteit, en de dader zorgt voor energetisch voedsel in ruil voor hulp bij zijn plannen. Op het moment van het offer, wanneer het bloed wordt 'vergoten' en de ziel het lichaam loslaat, komt er een voedingsstroom vrij die door het ritueel de opgeroepen entiteit levensenergie geeft. Deze wezens kunnen zich niet verbinden met de levenskracht van de Bron (Schepper) en zijn aangewezen op secundaire bronnen om te overleven, net als vampieren en parasieten die energie stelen.

Uit het Glossarium bericht: Loosh energie is een term uit de Robert Monroe boeken om de energie te benoemen die Aardse organische wezens genereren en produceren. Deze vitale energie kan verschillende kwaliteiten en krachten bezitten afhankelijk van het wezen (plant, dier, mens) en de bron (emotie, gevoel, gedachte). De hogere en zuivere vormen van loosh energie worden (al dan niet bewust) als voedselbron gebruikt door soortgenoten, parasieten of andere wezens. Krachtige loosh energie wordt opgewekt door intense en sterke emoties (zoals pijn, haat, angst, verdriet, aanbidding, lust,…) afkomstig van dieren en mensen, waarbij de sterkste loosh energie vrijkomt gedurende rituele kinderoffers, satanische rituelen en pedofilie misbruik.


°°° In Faust, het bizarre meesterwerk van Goethe, beweert de demon Mephistopheles dat 'bloed een heel bijzondere vloeistof is' want 'hij die macht krijgt over iemands bloed, krijgt macht over de mens'. Wat wordt daarmee bedoeld? Bloed is in ieder geval in staat om levens te redden (via bloedtransfusie), er zit dus inderdaad een bepaalde levenskracht in. En er is uiteraard ook het bloedoffer en het doodoffer van Jezus aan het kruis waarmee verschillende thema's verbonden zijn: lijden, straf, verlossing, de 'zonden' van de mensheid,... Volgens Rudolf Steiner is bloed de drager van het 'menselijk ik-bewustzijn' (herkenbaar aan de warmte van het bloed). Ook de bijbel beweert: 'het bloed is de ziel' (Deuteronomium 12:23). En het drinken van het bloed van Christus (tijdens de eucharistie) werd in de middeleeuwen gezien als noodzakelijk om verlossing te bereiken. Bloed is dus een belangrijk spiritueel element met een bepaalde werking (wat misbruikt kan worden) en er bestaat dan ook een uitgebreide afdeling blood magick in de occulte literatuur. Bloed werd doorheen de eeuwen altijd geassocieerd met het bezit van bovennatuurlijke krachten en mystieke kwaliteiten, want bloed is datgene wat de mens leven geeft en wat het leven ook neemt.

°°° De geschiedenis is bezaaid met voorbeelden van de fascinatie voor de combinatie bloedrituelen, seks en kinderen. De Hongaarse 'bloedgravin' Elizabeth Báthory de Ecsed vermoordde tussen 1590 en 1610 zo'n 650 jonge meisjes om van hun bloed te drinken en erin te baden. De Franse maarschalk en pedoseksueel Gilles de Rais bekeerde zich tot het Satanisme en verkrachtte en martelde tussen 1432 en 1440 meer dan 200 kinderen tot de dood in zijn kasteel. Een aantal Romeinse keizers zoals Caligula vonden er plezier in om jongeren te martelen en te doden. De bijbel god Yahweh uit het oude testament is ook al verlekkerd op bloedoffers, hij vraagt aan Abraham om zijn zoon te offeren en wil graag dat lammeren geslacht worden ter zijner ere. Enzovoort, het is een lange lijst... Oude culturen die rituele bloedoffers uitvoerden (waaronder soms kinderoffers), waren onder meer: Etrusken, Egyptenaren, Chinezen, Inca's, Azteken, Maya's, Israëlieten, Hawaïanen, Carthagers, Kelten, Mesopotamiërs, Feniciërs. De Maya's beschouwden bloed als de 'levenskracht' en niemand kon een hoge politieke positie bereiken zonder een bloedritueel uit te voeren. Dit doet uiteraard denken aan de verhalen van bankier Ronald Bernard die beweert dat hogerop raken op de piramide van macht enkel kan door te participeren aan geheime, satanische bloedrituelen. Bij de oude Grieken en Romeinen (en in andere oude culturen) werden pedofilie en pedoseksualiteit maatschappelijk algemeen aanvaard. Heden ten dage zijn pedofiele relaties (kindhuwelijken) nog steeds toegestaan in Niger, Centraal Afrikaanse Republiek, Tsjaad, Bangladesh, Mali, Mozambique, Soedan, India, en tientallen andere landen.

°°° Bloed 'verrijkt' met adrenaline (via de doodsangst van kinderen bijvoorbeeld) is gekend als Adrenochroom en zou het leven verlengen en de cellen vernieuwen waardoor men er jong en jeugdig blijft uitzien. Het oogsten van Adrenochroom van gemartelde kinderen wat dan dienst doet als levenselixir voor de elite (en de Hollywood sterren) wordt uiteraard ontkend in de mainstream media en afgedaan als een bizarre conspiracy theorie. Maar sinds Covid merken we dat alle zogenaamde samenzweringstheorieën één voor één ware feiten worden, dus waarom ook deze niet. Naast adrenaline en DNA (de blauwdruk van een mens) worden nog andere werkzame moleculen genoemd die in getraumatiseerd bloed voorkomen, waaronder anandamide en met-enkefaline.

Voor de liefhebbers, hier is dan een conspiracy theorie...of misschien ook niet. Kan het zijn dat dit al eeuwen bekend is bij occulte en religieuze groepen?

"Baby blood is so popular in Hollywood
that it basically operates as a currency of its own"
.

Adrenochroom is PRP (Platelet-Rich Plasma, dus bloedplasma rijk aan bloedplaatjes) maar extra verrijkt met stamcellen. Tot de puberteit is de thymusklier actief. Wanneer het beenmerg T-cellen afgeeft in de pre-puberteit zijn dit pre-T-cellen. Wanneer deze cellen de lymfeklieren bereiken, veranderen ze in stamcellen. Stamcellen zijn de bouwstenen van het leven, ze creëren en herstellen, ze bouwen en repareren. Een lichaam vol stamcellen bevat permanent werkende biologische reparatie moleculen. Dankzij de grote hoeveelheid stamcellen herstellen kinderen veel sneller dan volwassenen. Adrenochroom is stamcelrijk bloed en de thymusklier is de sleutel. De hypothalamus is verbonden met de thymus en de voortplantingsorganen. De hypothalamus stuurt een signaal naar de thymus bij prepuberale kinderen en naar de eierstokken of geslachtsklieren bij de postpuberale kinderen. Er komen dan hormonen vrij die de productie van beenmerg activeren en de lymfeklieren voorbereiden.

Kort gezegd: wanneer postpuberalen (volwassenen) het bloed, het vlees, de lymfeklieren of de thymus van prepuberalen (kinderen onder de 10 jaar) met het stamcelrijke bloed innemen - hetzij door drinken, eten, injectie, medisch aangesloten op een sonde of door druppelvoeding - begint onmiddellijk de reparatie en wederopbouw van de volwassen gastheer op cellulair niveau. Dode cellen worden sneller vervangen, beschadigde cellen worden gerepareerd. Dit maakt de ontvanger duidelijk jonger, want het verouderingsproces komt onder meer doordat cellen afsterven en niet vervangen worden. Stamcel injectie om weefsels en organen te herstellen, is trouwens een bekende therapievorm binnen de medische wereld. Allogene stamcel therapie is wel omstreden in sommige landen omdat daarvoor 'overtollige' embryo's worden gebruikt. Men kan nu zelfs al een kunstmatige embryo maken uit stamcellen, zonder de noodzaak voor een zaadcel en eicel. Het toont aan hoe krachtig en bijzonder stamcellen wel zijn. En dit is nog maar het begin. Binnen enkele generaties is de noodzaak voor menselijke copulatie, zwangerschap en geboorte niet langer nodig. Dan fabriceert men levende designerbaby's in het laboratorium, zonder biologische vader of moeder. Maar dat is weer een ander verhaal (zie bij transhumanisme).

Parabiose is het proces waarbij twee levende organismen worden samengevoegd en één worden, bijvoorbeeld wanneer Adrenochroom vol stamcellen afkomstig van een kind, ingenomen wordt door een Hollywood filmster. Zo iemand kan lange tijd mooi, jong, sterk en gezond blijven dankzij de stamcel technologie en het Adrenochroom bloed van kinderen. Het kind hoeft daarbij niet (dadelijk) te sterven. In sommige gevallen zijn bloedjongens en bloedmeisjes 'verbonden' aan hun rijke gastheer als permanente donor. Ze leveren regelmatig het nodige stamcel bloed voor verjongende injecties bij gezichtsbehandelingen en voor vele andere toepassingen. Sommige beroemdheden voeden zich met de thymus en lymfeklieren van de kinderen. Er zijn ook 'oogstboerderijen' waar organen en Adrenochroom verhandeld worden aan exuberante prijzen. Dat Hollywood gek is op verjongende bloedbehandelingen is al lang geen geheim meer. Er zijn zelfs wellness spa's en schoonheidsinstituten die bloedtherapie standaard aanbieden. Silicon Valley miljardair Peter Thiel beweert dat het bloed van jongeren de sleutel is tot het verlengen van het menselijk leven en misschien zelfs tot het afwenden van de dood. Hij is vooral geïnteresseerd in het verkrijgen van bloedtransfusies van jonge mensen.

Kortom, uit dit alles blijkt dat bloed een bijzonder krachtige en levende substantie is waarvan de werking mogelijks nog kan versterkt worden en de samenstelling verandert door bepaalde rituelen, technieken en ingrepen toe te passen, waaronder pijn, marteling en verkrachting. Bloedrituelen trekken demonen en astrale entiteiten aan die energie halen uit het 'verspilde' bloed. Verspild bloed is het bloed wat vergoten wordt en het lichaam verlaat door foltering en moord. In ruil voor dit energetisch voedsel kan een 'bloedcontract' worden gemaakt tussen de occulte zwarte magiër en een demon. Bloed is dan het betaalmiddel en het contract is bindend (het kan niet ongedaan worden gemaakt), men 'verkoopt zijn ziel aan de duivel'

We kunnen dus verschillende redenen vinden waarom satanisch misbruik, rituele kinderoffers en pedoseksuele ontsporingen al eeuwen bestaan en nog steeds voorkomen in allerlei kringen, waaronder ook bij de elite en de bekende mediafiguren. Ze zijn onder te verdelen in 4 grote thema's.

° Macht, controle, politieke en economische beïnvloeding, chantage, geld en rijkdom, spionage, hogerop de piramide van de elite raken.
° Lust, sadisme, perversiteit, slavernij, seksueel wangedrag, kannibalisme, psychopathologie.
° Energetische uitwisseling, satanisme, zwarte magie, voodoo, astrale verbindingen, bezetenheid, zielscontracten, trauma ontlading, chakraverstoring, occulte bezweringen.
° Verjongingskuren, stamceltherapie, bloedrituelen.   

De eerste stap om dit diep trauma in mens en mensheid te helen én te stoppen, is het misbruik openbaar maken en bespreken. Dat satanische rituelen, kinderoffers en pedoseksuele martelingen bestaan en binnen de hoogste kringen frequent voorkomen, staat intussen boven twijfel. De getuigenverslagen, bewijzen en insiders informatie zijn overweldigend, ondanks de pogingen om de doofpotten gesloten te houden. De tweede stap is de schuldigen verwijderen uit hun machtsposities, processen starten en de netwerken oprollen. Dit omvat ook de ontmanteling van de bloedlijn families en het afschaffen van de koningshuizen. De derde stap is de gebroken, gewelddadige en incestueuze gezinnen begeleiden en helen zodat de keten van misbruik gebroken wordt. Het helen en integreren van duistere aspecten in zichzelf noemt men schaduwwerk. De vierde stap is spirituele educatie om de energetische werkingen van mens en universum aan iedereen te laten begrijpen.

Anastha Aurora

Boeken

° Zwijgen is voor daders: de getuigenis van X1 - Regina Louf
° De X dossiers en de zaak Dutroux - Annemie Bulte

° Children for the Devil: Ritual Abuse and Satanic Crime - Tim Tate
° Angelic Defenders & Demonic Abusers - Kerth Barker
° Satanic Ritual Abuse: Principles of Treatment - Colin Ross
° The Magical Power of Blood - Free E-book
° Hendrik Leenders Blog - Mega schandaal in België


Video

° Satan's Children:  Teresa's escape from a brutal satanic cult
° From Child Sex Slavery to Victory - Ted Talk Anneke Lucas
° Adrenochrome in movies and music
° Pedogate 2020
° The Chilling Truth Of The Phoenician Child Sacrifice Ritual



Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall