26/12/2020

Ronald Bernard


 
 
Ronald Bernard was een Illuminati bankier die eruit is gestapt en nu een alternatieve, ethische en renteloze bank begonnen is (De Blije Bank). Als insider weet hij hoe het spel gespeeld wordt op de hoogste niveaus.

In deel 1 komen de onthullingen aan bod waarom hij eruit stapte en de walgelijke praktijken die topbankiers, toppolitici en top zakenlui er op na houden (kinderoffers en pedofilie, precies zoals David Icke al tientallen jaren beweert).

In deel 2 schetst hij hoe de monetaire piramide precies in elkaar zit en hoe de mensheid door rente en het geldsysteem in slavernij gehouden worden. Een aantal organisaties staan boven de wet, hoeven nooit verantwoording af te leggen en houden de planeet in een wurggreep (BIS, EMF, FED,...). Slechts 8 mensen bezitten nu al meer dan de helft van de wereld (en hoogstwaarschijnlijk ook jouw huis, auto en arbeid). Tijdens de laatste 2 minuten volgt een emotionele oproep. De ellende op Aarde (honger, oorlog, terreur, armoede, belastingen, mensensmokkel, kinderarbeid, vervuiling,...) is niet omdat de Cabal (de 8500 psychopaten die de Aarde besturen) alle belangrijke beslissingen doorvoeren. Nee, de onrechtvaardige situatie blijft bestaan omdat 7 miljard mensen toekijken en niets doen...

In deel 3 beantwoordt Ronald vragen die gerezen zijn naar aanleiding van deel 1 en 2. In deel 4 en deel 5 vertelt Ronald onder meer hoe hij in aanraking kwam met de lokale machten en tegen een muur van weerstand opliep.

You assist an evil system most effectively by obeying its orders and decrees.
An evil system never deserves such allegiance.
Allegiance to it means partaking of the evil.
A good person will resist an evil system with his or her whole soul. 
(Gandhi)

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall