07/12/2022

Global Walkout

The Global Walkout is een wereldwijd actieplan om de uitrol van de globalistische agenda (de grote reset) te vertragen, te saboteren en tegen te gaan. Dit gebeurt aan de hand van eenvoudige stappen die voor iedereen haalbaar zijn. De digitale technocratie die men wil installeren betekent het einde van vrijheid (zie de linkjes onderaan voor meer uitleg). De enige uitweg is non-participatie, ofwel niet meedoen met hun dystopische controle plannen.

Hieronder staan de 14 stappen uit 2022 kort samengevat, op de website staat meer uitleg. In 2023 gaat de mondiale bewustmaking verder met nieuwe stappen.

01. Betaal altijd en overal met cash geld.

02. Steun de lokale boeren en producenten, koop bij hen in plaats van bij de grote supermarkten.

03. Ontkoppel je van de mainstream media, kijk geen TV,  verwijder zoveel mogelijk (spionage) apps van de smartphone en computer (en dat zijn er heel veel).

04. Verander van bank, verlaat de grootbanken (ING, Rabo, ABN, KBC, Paribas Fortis, Belfius,...) en kies voor de kleine, familiale spaarbanken of koop goud/zilver met je spaargeld.

05. Hang de vlag van jouw land omgekeerd als teken van protest tegen het gevoerde beleid.

06. Nodig 1 maal per week vrienden, familie, kennissen, buren... uit voor een samenzijn en etentje. Kijk eventueel samen naar bewustmakende docu's over de great reset thema's, maar ook over de oplossingen. Zo bouw je aan een hechte gemeenschap in jouw dorp of wijk.

07. Weiger het slimme winkelen, ga niet langs de self-checkout kassa, gebruik geen QR codes en scan apps om te winkelen of dingen te bestellen. Koop bewust, en kies eerlijke en gezonde producten.

08. Informeer jezelf en je vrienden over wat er aan de hand is momenteel (de grote reset), zelf-educatie is cruciaal.

09. Moedig winkels en bedrijven aan om de voorkeur te geven aan cash geld en cash betalen.

10. Probeer vrienden, kennissen en familie te overtuigen om mee te doen met de Global Walkout.

11. Verhoog jouw vitamine D niveau, ga elke dag 1 uur naar buiten in de natuur en de zon.

12. Voor ouders met kinderen: onderzoek het curriculum wat de school aanbiedt, spreek met de leraars, en overweeg thuiseducatie indien de indoctrinatie en brainwash te erg is.

13. Laat je geld niet op de bank staan (het brengt toch niks op en de banken investeren jouw geld in allerlei great reset plannen). Bewaar het thuis als cash, investeer in zelfvoorziening of koop zilveren / gouden munten.

14. Informeer jezelf en je vrienden over de CBDC munt, het programmeerbare slimme geld wat gekoppeld zal worden aan CO2 beperkingen en een sociaal scoresysteem (althans dat is het plan).

Extra achtergrondinformatie

° The Global Walkout - YouTube
° Verlaat het systeem
° CBDC en de Klimaat hoax
° De grote reset
° Het sociaal kredietsysteem
° Thuiseducatie
° Matrix serie compleet

Bonus 1
State of Control - Docu over CBDC en de controle maatschappij


Bonus 2
Linux Kodachi
- het meest veilige en anonieme besturingssysteem voor PC en laptop. Ter vervanging van de onveilige en spionerende Microsoft Windows of Apple macOS. Data is het nieuwe goud. Jouw data is veel geld waard en is niet veilig bij Microsoft, Apple, Google en Amazon.

Bonus 3
Verwijder zoveel mogelijk 'slimme' apparaten uit je leven. Met als eerste de smartphone. Het heet niet voor niets een 'cellphone' in het Engels, het is een door A.I. gestuurde gevangeniscel. Alles wat slim is, maakt je dom, afhankelijk en controleerbaar.


1 opmerking

  1. Mijn zo'n studeert aan de univ. in Leuven. Daar moeten ze nu een grootse enquete uitvoeren om na te gaan wat de bevolking vind van smarthcity's ... Het dient om de uitrol nog vlotter te kunnen implementeren ...

    BeantwoordenVerwijderen

© Anastha Aurora
Maira Gall