04/12/2022

Gender verwarring 2 (Agenda)

 


In deel 1 vind je een overzicht van drie aspecten die samenhangen met de gender zoektocht der jongeren (namelijk geslacht, gender en seksuele oriëntatie). In dit deel worden politieke en sociale thema's besproken die gelinkt kunnen worden aan het hele genderverhaal. Er worden een aantal vragen gesteld en veronderstellingen gemaakt, het is aan de lezer zelf om onderzoek te doen en eigen conclusies te maken. In deel 3 komt dan het metafysische aspect aan bod.

Disclaimer: dit is een persoonlijke visie en maakt deel uit van een altijd evoluerende zoektocht, het hoeft daarom niet de ultieme waarheid te zijn, noch overeen te stemmen met jouw visie. Ga altijd zelf op onderzoek en denk zelf na.

Is er sprake van een bepaalde agenda die uitgerold wordt via de genderthematiek? Wordt de genderbeweging (gedeeltelijk) 'gekaapt' door bepaalde fracties die een bepaalde richting willen uitgaan en onzuivere bedoelingen hebben? Het zou niet de eerste keer zijn natuurlijk. Net als de klimaatjongeren die gekaapt werden en nog steeds gebruikt worden door het WEF en het WHO om zo hun CO2 agenda en SDG's (duurzame doelen) te helpen doorvoeren. Net als de Canadese trucker beweging en de gele hesjes werden gekaapt voor politieke doelen. Hier zijn 11 punten ter overweging en waarvoor de regenboog en pride beweging (mogelijks) misbruikt wordt of eventueel kan worden.

°1° Gaslighting

Het zaaien van verwarring, want verwarde mensen die twijfelen over hun identiteit kan men makkelijker controleren en manipuleren. Men noemt dit ook 'gaslighting' en het gebeurt al lange tijd en op grote schaal. Het belangrijkste doel bij gaslighting is om het slachtoffer te verwarren, te dwingen en emotioneel te manipuleren zodat hij zijn eigen perceptie van de werkelijkheid opgeeft en de nieuwe 'werkelijkheid' (die iemand anders hem oplegt), aanvaardt. De manipulatie van andere personen, zelfs van complete bevolkingen, om hen te laten twijfelen aan hun eigen waarneming, ervaring, identiteit en hun begrip van gebeurtenissen, werd alvast duidelijk toen de Covid hoax van start ging in april 2020. Heel veel mensen vertrouwden toen op de big pharma experts en de (WEF gecontroleerde) overheden, ze zetten hun gezond verstand aan de kant en namen de spuit. De psychologische controle was enorm, mede dankzij de mediakanalen die alle registers opentrokken om opzettelijk en systematisch valse informatie te verspreiden. Zo gingen mensen twijfelen over zichzelf en aan wat ze weten en voelen dat waar is. Zien we nu hetzelfde bij de regenboog beweging? Wordt dit zo gepusht (vooral bij de jongeren) dat velen in een identiteitscrisis verzeild raken, hun persoonlijkheid in vraag stellen en hun biologische sekse afwijzen? Bepaalde bronnen beweren dat de controllers aansturen op een transhumane toekomst, eentje waar het klassieke gezin niet langer bij past (man en vrouw, plus een aantal kinderen verwekt via copulatie). Men wil hybride, androgyne automaten en gechipte designer baby's uit de fertiliteitslabo's. De verwarring en gaslighting zouden dan kunnen dienen als middel tot afbraak (van de persoonlijkheidsstructuur) en de heropbouw van de androgyne robotmens.

°2° Beïnvloeding

Het beïnvloeden van de mens door de vervrouwelijking van de man en de vermannelijking van de vrouw. Dit is alle vele decennia bezig en heeft een invloed op alle segmenten van de samenleving, onderwijs, politiek, sport, jobs,... Dit gaat niet over gelijke rechten en kansen voor man en vrouw in de maatschappij, wat een evidentie op zich is. Het gaat over de sociale en biologische feminisering en masculinisering. De tijd van de sterke, viriele man die beschermt en de zachte, koesterende vrouw die zorgt voor de kinderen is al lang een cliché uit vervlogen tijden geworden. Mannen zijn 'vrouwelijker' geworden, zelfs het aantal zaadcellen in hun sperma is lager. En vrouwen hebben niet langer het moederschap als hoofdtaak maar werken lange uren in het patriarchaal systeem. Conspiracy fans beweren zelfs dat de Rockefeller familie ooit aan de basis lag van de vrouwenbeweging begin vorige eeuw (feminisme). Zo kon men 3 vliegen in één klap slaan: de vrouw wordt opgenomen in het werksysteem (betekent meer geld via belastingen en consumptie), de sterke basis van het gezin wordt gebroken (betekent meer controle en chaos) en de kinderen kunnen geen thuiseducatie meer krijgen (beide ouders werken overdag), en ze komen terecht in de schoolinstituten waar ze geïndoctrineerd worden. Deze evolutie waarbij het verschil tussen vrouw en man vervaagt en de maatschappij 'gefeminiseerd' wordt, is een uitgebreid thema, te lang voor dit bericht.

Maar zoals duidelijk is geworden in deel 1, de sekse : zowel de biologie als de epigenetica tonen aan dat jongens/mannen en meisjes/vrouwen niet identiek zijn. Ze worden op vele manieren specifiek beïnvloed door hun genetica en evolutionaire achtergrond. Gender zou in dat geval geen geïsoleerde sociale constructie zijn die naar believen kan worden aangemoedigd of onderdrukt (bijvoorbeeld in de klas). Nochtans wordt zoiets steeds meer 'geëist' door de 'woke' gemeenschap, zoals genderneutraal speelgoed, kledij, aanspreekvormen, toiletten,... De feminisatie en het genderneutraal maken van de maatschappij heeft ongetwijfeld ook een invloed op de expressie van het goddelijk mannelijke en het goddelijk vrouwelijke. De mannelijke oerkracht om op te staan en onrecht en tirannie te bestrijden, is bijvoorbeeld iets wat nu steeds meer ontbreekt en uitgeschakeld wordt. Dat was duidelijk te merken tijdens en na de Covid hoax, toen velen braafjes bleef gehoorzamen en de absurde regels volgen. En nog steeds worden in China mensen maandenlang opgesloten, gepest en gedeporteerd vanwege de extreme Zero Covid strategie aldaar. Het goddelijk mannelijke (soevereiniteit) is, door decennialange dictatuur, tirannie en mindcontrol, zo verzwakt in het Chinese collectieve bewustzijn dat de mensen zich als slaven en schapen laten behandelen vanwege een (verzonnen) griepverhaal.

°3° De krijger en de heler

Het goddelijk mannelijke en vrouwelijke heeft trouwens niets te maken met sekse of gender. Het zijn archetypes, het zijn spirituele energieën die in tal van symbolen terugkomen: yin/yang of vader Zon en moeder Aarde. Ongeacht gender of sekse zijn we allemaal een mix van mannelijke en vrouwelijke energieën. De kunst is evenwicht en harmonie te vinden tussen beiden.

Mannelijke energie
is direct en projecteert zich naar buiten toe via beslissende, positieve actie. Het is een energie die veilig stelt en gevend van aard is. Enkele eigenschappen zijn structuur, logica, analyse, leiding nemen, rede, actie, standvastigheid, overleving, discipline, loyaliteit, avontuurlijkheid, kracht, rationaliteit, assertiviteit, vertrouwen, voor jezelf opkomen, bereidheid om risico's te nemen, vechten voor de goede zaak, grenzen stellen aan onrecht en aan wat verkeerd is,...Deze energie is diep verbonden met de krijger in de mens. 
Vrouwelijke energie daarentegen is cyclisch en naar binnen gericht. Deze energie is verzorgend en heeft een ontvangende aard. Haar kenmerken zijn intuïtie, verzorging, genezing, heling, verdraagzaamheid, mededogen, vergeving, samenwerking, zachtheid, sensualiteit, creativiteit, expressie, wijsheid, geduld, emoties en flexibiliteit.

Het goddelijk vrouwelijke is wat ons in staat stelt gewoon te 'zijn'. Haar energie is krachtig, magnetisch en liefdevol en gaat over vertrouwen hebben in een diep innerlijk weten en een hogere intuïtie (wijsheid). Wanneer het goddelijk vrouwelijke niet in haar volle kracht staat of onderworpen is aan trauma, dan manifesteert zich dat in de mens als wanhoop, behoeftigheid, onbeslistheid en gelatenheid.
Het goddelijk mannelijke is wat ons in staat stelt om te 'doen'. Deze energie helpt om beslissende actie te ondernemen gebaseerd op liefdevolle en op geloof gebaseerde intenties. Het mannelijke luistert naar de kennis van het goddelijk vrouwelijke, ontvangt haar intuïtieve wijsheid met openheid, en handelt dan vol vertrouwen naar die kennis. De acties zijn gebaseerd op de wetenschap dat wij deel uitmaken van een groter geheel. Het is de mannelijke energie die de wereld verenigt in liefde en persoonlijke autoriteit (soevereiniteit). Die energie beschermt en zorgt voor gemeenschap, familie en mensen in nood. Wanneer het goddelijk mannelijke niet in zijn volle kracht staat of onderworpen is aan trauma, dan manifesteert zich dat in de mens als angst, dominantie, agressie en het creëren van conflicten en oorlogen vanwege het gevoel 'onwaardig te zijn voor het ontvangen van liefde'.

De huidige samenleving kenmerkt zich door een onevenwicht tussen de mannelijke en vrouwelijke energieën. Vooral in de westerse wereld ligt de nadruk te veel op een gekwetste mannelijke energie zonder genoeg vrouwelijke energie om evenwicht te brengen. Dit uit zich in een patriarchaal systeem gebaseerd op angst en wat leidt tot conflicten, geweld en ongezonde concurrentie in vele vormen. Door meer vrouwelijke kracht te injecteren in het persoonlijke leven en in de gemeenschappen, kan het evenwicht hersteld worden. Deze harmonie kan evenwel niet hersteld worden door transgender te worden of door de maatschappij te feminiseren. Dit zijn eenzijdige mind- en egoconstructies, terwijl de werkelijke verandering een spiritueel proces van de ziel is. Kan het zijn dat de geboorte van en de herinnering aan het sacrale mannelijke en het sacrale vrouwelijke in de mens (wat nu bezig is) zorgt voor een zoektocht (bij de jongeren) naar expressie van deze energieën, maar dan op een onvolledige of beperkte manier via de genderthematiek? 


°4° Manipulatie

Het hacken van de mens. Hacken betekent letterlijk overnemen, sturen en zelfs aanpassen. Zie de toespraak van Yuval Harari - Wil the future be human? Veel mensen beseffen niet tot wat de technologie momenteel (en in de toekomst) in staat is. Organismen (waaronder de mens) zijn niets meer dan biochemische algoritmes (volgens Harari, die raadgever is bij het WEF van Klaus Schwab). Men kan deze algoritmes ontcijferen, digitaliseren, analyseren, opslaan en gebruiken om mensen te hacken. Hoe werkt het? Biosensoren vertalen de biochemische processen van lichaam en brein in elektronische signalen. Daarmee kunnen dan algoritmen gecreëerd worden die iemand kunnen 'lezen', met andere woorden: de algoritmen kennen jou beter dan jij jezelf kent. Daar kunnen bedrijven (vanwege productreclame) en overheden (vanwege controle) op anticiperen. Want ze kunnen jouw gedrag, gedachten, gender en seksuele oriëntatie correct voorspellen aan de hand van de algoritmen en de data input die via gezichtscamera's, smartphone gebruik, surfgedrag, lichaamstaal analyse, oogbewegingen, traceer apps, de processen in lichaam/brein, bloeddruk, hartslag, enzovoort... verzameld worden.

Maar de A.I. systemen kunnen niet enkel voorspellen wat je gaat doen, denken en graag wilt kopen, en ze kunnen niet enkel jouw data en biochemische processen in kaart brengen. Nee, ze kunnen ook sturen, tweaken en programmeren. Ze kunnen de mens (en de jongere of het kind) zodanig sturen en manipuleren dat hij/zij in gender verwarring raakt en een bepaalde gender/seksuele oriëntatie kiest die de controllers willen. Kortom: A.I. vertelt jou wie je bent. Of wie je zou moeten zijn om in hun agenda te passen. En we weten allemaal welke richting die agenda 2030 uitgaat: transhumanisme en een digitale dictatuur. Harari spreekt van 'intelligent ontwerp', de vrije, organische mens heeft afgedaan, de toekomstige mens wordt ontworpen door A.I. op aangeven van big tech, big commerce en big government. En als het klopt wat sommigen beweren, namelijk dat er CRISPR enzymen en grafeenoxide in de vaccins zitten die werken als zend/ontvangst antennes, dan is het vrij zeker dat de gevaccineerden 'bestuurd' kunnen worden en gedachten en gevoelens 'ingeplant' krijgen, waaronder misschien ook genderidentiteiten. Welke genderidentiteit zou men dan eventueel kunnen inplanten in het bewustzijn? Misschien die van androgyn, één van de bestaande genders? En zo wordt de toekomstige, transhumane en posthumane 'mens' uiteindelijk een genderloze en geslachtsloze robot, die makkelijk ingeplugd kan worden in het metaverse.

°5° Modificatie

Het aanpassen van de mens (en de jongeren en kinderen) is niet enkel technologisch maar ook biologisch en anatomisch. De operatieve ingrepen (terugbetaald door de overheid en ziekteverzekering) zijn onder meer de vermannelijking van vrouwen (stemchirurgie, amputatie van de borsten, verwijdering van de baarmoeder, verlenging van de plasbuis, penisplastie, teelbal implantaten, plaatsing van een erectieprothese pomp) en de vervrouwelijking van mannen (stemchirurgie, adamsappel reductie, borstprothesen, clitorisplastie, castratie, amputatie van de penis, creatie van een vagina). Daar bovenop komen nog de hormonale behandelingen en het stopzetten van de puberteit via chemische middelen (wat in feite tegennatuurlijk is). Nu mag elke volwassen man of vrouw uiteraard zelf beslissen wat hij of zij met het lichaam doet. Maar men kan zich wellicht vragen stellen of dit dan echt op kosten van de samenleving moet en hoe het met de kinderen zit.

De jongste transgenders begonnen hun transitie reeds als peuters van 2 jaar, zoals Noella McMaher of Jeneen Schofield. De leeftijd voor operaties, hormoontherapie en puberteitsremmers wordt elk jaar verlaagd. Momenteel kunnen kinderen vanaf 8 jaar puberteitsblokkers nemen, waaronder het chemische castratiemiddel Lupron, wat een hele waslijst aan bijwerkingen veroorzaakt en gemaakt wordt door een crimineel bedrijf wat door de VS rechtbank werd veroordeeld tot de hoogste boete ooit voor een farmabedrijf (847 miljoen dollar). De farma industrie heeft blijkbaar geld geroken, er opent zich een heel nieuwe markt met transgenders en transseksuelen die pillen slikken, therapieën volgen en operaties ondergaan. Er zijn reeds 5 kinderziekenhuizen in de VS waar minderjarigen sekseveranderingen kunnen ondergaan (prijskaartje: 70.000 dollar en er is 67% kans op complicaties waaronder dood door infectie). Elk kind wat beslist (of overtuigd kan worden) om een medische transitie te starten, brengt 1.300.000 dollar op voor big pharma. Florida verbood onlangs aan artsen om minderjarigen medisch te helpen met sekseveranderingen. Voor jonge transgenders die de transitie starten, is er geen weg terug, het zijn onherroepelijke modificaties en dat zorgt voor allerlei drama's. Het castreren en onvruchtbaar maken van een deel van de jeugd komt ook de transhumanisten wel goed uit, want organisch leven en biologische reproductie vinden ze toch minderwaardig en voorbijgestreefd. Hun beeld van de toekomstige mens is een upgraded, androgyn en onvruchtbaar 'object'. 

°6° Gender bender chemie

Een andere manier waarop de modificatie der mensheid plaatsvindt, is via de 'gender bender chemicals'. Dit is een grote en diverse groep chemicaliën waarvan is vastgesteld dat ze de effecten van groei- en ontwikkelingshormonen nabootsen, blokkeren of veranderen, waardoor bij sommige dieren reproductieve afwijkingen ontstaan. Gender benders lijken meestal te interfereren met androgenen, oestrogenen en schildklierhormonen en worden ook wel hormoonverstorende chemicaliën of EDC's genoemd. Het gaat dan om dingen zoals PCB's, pesticiden, vlamvertragers, phtalaten, alkylfenolen, organochlorines, dioxines, parabenen, en tal van andere producten en stoffen. En die zijn te vinden in cosmetica, schoonmaakmiddelen, sproeimiddelen, alle plastiek (waaronder speelgoed), industrievoedsel, medicijnen,... De chemicaliën verstoren de correcte werking van het endocriene systeem. Het resultaat is een verandering in de manier waarop het lichaam hormonen regelt, waardoor veranderingen in de lichaamsontwikkeling optreden zoals 'hermafrodisatie', vervrouwelijking en vermannelijking en waarbij ook genitale mutaties zijn vastgesteld (bij diersoorten).

Er zijn voldoende aanwijzingen dat een hoge blootstelling aan hormoon ontregelende chemische stoffen de 'mannelijkheid' van baby's kan aantasten in de baarmoeder. Volgens sommige studies zou een lichte vervrouwelijking kunnen optreden en zouden penissen minder goed ontwikkeld kunnen zijn. De geslachtsveranderende chemicaliën worden ook in verband gebracht met een daling van het aantal zaadcellen bij mannen, een hoger percentage vruchtbaarheidsproblemen, achtergebleven teelballen en een 'ontmannelijking' van het gedrag (zie ook punt 3). Bij vrouwen zouden problemen kunnen ontstaan door een hogere incidentie van polycysteus ovarium syndroom (POS), endometriose, abnormale baarmoederontwikkeling en bekkenontsteking.

Verder komen er ook artificiële oestrogenen in de voedselketen via de anticonceptiepil die massaal gebruikt wordt en waarvan de reststoffen uitgeplast worden en onder meer via het leidingwater in het lichaam van kinderen (en volwassenen) terechtkomen. Een andere grote bron van hormoonverstorende substanties zijn de kindervaccins die gekweekt worden op humane cellijnen afkomstig van geaborteerde baby's. Volgens studies zou de straling van draadloze toestellen (smartphone!) het testosteron niveau verlagen (bij de jongens en mannen). En welke chemische rommel zit er in de chemtrails? Kortom, er zijn voldoende aanwijzingen dat er een hoop externe invloeden zijn die de hormonale werking verstoren bij kinderen en jongeren waardoor ze psychisch in verwarring kunnen raken over hun gender. Zit hier een bewuste agenda achter? Moeilijk te zeggen, maar het is ondertussen een algemeen erkend feit dat de gender bender chemie een feminisatie van de jongens en masculinisatie van de meisjes veroorzaakt (hier en hier). Er zijn dan ook nog weinig echte 'alfa mannetjes' in de westerse samenleving, namelijk échte, empathische en krachtige leiders die opkomen voor rechtvaardigheid en beschermen wat kwetsbaar is. En dat komt goed uit voor de controllers die liever brave, makke en gehoorzame burgers willen.

°7° Transhumanisme

Martine Rothblatt spreekt in het boek 'From Transgender to Transhuman' over een nieuw type mens die de Homo sapiens komt vervangen: de 'Persona creatus'. Merk op dat het woordje Homo (mens) al verandert is in Persona (masker, ego). De Persona creatus (de creatieve persoon) is de fusie van transgenderisme en transhumanisme. Haar stelling is 'dat een mens geen lichaam van vlees hoeft te hebben, net zoals een vrouw geen een echte vagina hoeft te hebben'. Er is binnenkort technologie voorhanden om de menselijke persoonlijkheid, autonomie en zelfbewustzijn om te zetten in software en up te loaden in een avatar of in 'the cloud' (cyberspace). Althans daar wordt flink aan gewerkt en heilig in geloofd door de technocraten. Menselijkheid zit in de geest, het is gewoon een keuze, net als seksuele identiteit, zo wordt beweerd. Naarmate de ontwikkelde computer software steeds beter in staat is om te denken, te handelen en te voelen als een mens, moet het ook behandeld worden als een medemens, en verwelkomd worden als een medelid van de technologische soort Persona creatus.

Voortplanting hoeft dan niet meer te gebeuren via samengevoegd DNA van een man en een vrouw. Nee, mensen zullen de inhoud en de processen van hun geest uploaden naar software programma's. Net als de digitale foto's, films, e-mails, online chats, google zoekopdrachten, blogberichten, enz... die mensen in cyberspace bewaren. In het boek noemt ze dit 'mindware', het is de enorme digitale database die on line bestaat van elke persoon, een soort digitale geest die kan vertellen hoe je denkt, voelt en reageert aan de hand van de verzamelde gegevens. En wanneer die geest digitaal gekloond wordt en samengevoegd met de mindware van een andere persoon dan kunnen nieuwe digitale 'mensen' gemaakt worden. Deze nieuwe transmensen worden dan, samen met de transgenders en cisgenders, allemaal lid van de Persona creatus mensheid. Volgens haar is vrijheid van gender de poort en de weg naar vrijheid van (menselijke) vorm en zal het transhumanisme zorgen voor een explosie van menselijk potentieel. Eerst komt het besef dat we niet beperkt worden door onze seksuele anatomie, daarna het besef dat we ook niet beperkt worden door onze menselijke anatomie (mind/body complex). Dit alles gebaseerd op een materialistisch (en dus incompleet) wereldbeeld.


°08° Minor Attracted Person

Er werd in deel 1 al gezegd dat sommigen ijveren om de MAP groep toe te voegen aan de erkende genderidentiteiten (en seksuele oriëntatie). MAP staat voor volwassen personen die zich aangetrokken voelen tot minderjarigen/kinderen en vice versa. Die aantrekking kan enkel emotioneel/mentaal en gevoelsmatig zijn maar eventueel ook seksueel. We zien al jaren dat er stap voor stap toegewerkt wordt naar een erkenning van pedofilie en pedoseksualiteit in de westerse samenleving. Erkenning betekent dan niet enkel aanvaarden dat het bestaat (het taboe doorbreken en de discussie op gang brengen), maar ook dat het toegestaan en genormaliseerd wordt.

Pedofilie heeft nog steeds een negatief en veroordelend stigma maar dat verandert nu langzamerhand. Kinderen hebben ook seksuele gevoelens en dat mag onderhand gerespecteerd worden, zo wordt dan verteld. En volwassenen die seks hebben met kinderen is verdedigbaar, want pedofilie is 'een onderdeel van seksualiteit', volgens hoogleraar Stefan Bogaerts. Nu is het ondertussen goed bekend dat pedoseksualiteit en ook satanisch misbruik frequent voorkomen in de hoogste politieke kringen, in Hollywood, in de muziekwereld, bij de aristocratie, de zakenwereld topmensen en de elite. Het zou hen wellicht goed uitkomen mocht pedofilie genormaliseerd worden. Volgens christelijke groeperingen is al dat pedo activisme en de seksualisering der kinderen bedoeld om de christelijke waarden en moraal te ondermijnen. Afrikaanse leiders gaan zelfs nog een stap verder en veroordelen de hele LGBT+ beweging als een gevaar voor het voortbestaan van de mensheid.

Ter info: wereldwijd varieert de leeftijdsgrens voor (legale) seksuele relaties tussen 12 en 18 jaar. In België is het 16 jaar, vanaf die leeftijd mag men seks hebben, ongeacht het leeftijdsverschil, op voorwaarde dat het gebeurt met vrijwillige toestemming van beide partijen. In Japan is het bijvoorbeeld 13, in Bulgarije 14 en in (moslim) landen waar kindhuwelijken toegestaan worden, is de enige voorwaarde dat men officieel gehuwd is (en huwelijken zijn toegestaan vanaf 6 jaar). In de natuur (en bij zoogdieren) is het niet de leeftijd die bepalend is voor geslachtsverkeer, maar wel de geslachtsrijpheid van de partners. De menselijke soort is geslachtsrijp vanaf de puberteit, dat is gemiddeld rond de leeftijd van 11/12 jaar. Er zijn uitzonderlijke gevallen bekend waarbij meisjes van 8 jaar en jonger al moeder worden.


°09° Seksualisering

De over-seksualisering en genderbeïnvloeding van kinderen en jongeren is al jaren aan de gang, onder meer in (teken)films, muziekclips, de makkelijke toegang tot porno op hun smartphone, sexting, dragqueens in de kleuterklas, zo jong mogelijk genderverwarring veroorzaken, de biologische sekse in vraag stellen, kinderen leren masturberen op school, beweren dat een meisje een jongen kan zijn en omgekeerd, grooming (het seksueel manipuleren van de kleuters en jongeren) enz... De gevolgen tonen zich na enkele jaren indoctrinatie: de jongeren raken in een diepe identiteitscrisis, de kinderen vragen en krijgen hormoontherapie en de adolescenten laten zich opereren (en hebben er later soms spijt van). Seks is een commercieel product en machtsmiddel geworden. Seksualiteit, ooit de heilige en spirituele unie tussen man (god) en vrouw (godin), is verworden tot lust, uitbuiting, decadentie en egobevrediging.

De seksualisering en genderbeïnvloeding zou nooit zo'n vlucht hebben genomen zonder internet, Hollywood en de muziekindustrie. Sinds de komst van het net 30 jaar geleden en de onbeperkte toegang via de smartphone sinds 10 jaar en de opmars van de social mediakanalen verspreiden nieuwe (al dan niet gestuurde) trends, rages, challenges en culturele bewegingen zich razendsnel. Kinderen en jongeren zijn uiterst beïnvloedbaar en worden makkelijk meegesleept in één of andere 'nieuwigheid' en 'the next big thing', net in die periode dat ze zoekende zijn en 'erbij willen horen'. Denk maar even terug aan de Pokémon Go rage in 2016 toen wereldwijd en in korte tijd miljoenen jongeren compleet verslaafd raakten aan het game en er honderden doden vielen omdat mensen verdwaasd rondliepen over straat. Wordt het transgender zijn (bewust) gepromoot, gepusht en gefinancierd via het internet (en de woke Hollywood en Netflix films) om de mind der jongeren te sturen en beïnvloeden? Het is moeilijk te zeggen, maar het is wel een feit dat social media en internet een cruciale rol spelen in de verspreiding van het genderthema (en de verwarring) en dan vooral in het Westen. In veel Afrikaanse gebieden speelt de genderproblematiek bijvoorbeeld weinig of helemaal niet (zie de documentaire van Matt Walsh: What is a woman?). Ook in veel strenge moslimlanden is de LGBT+ beweging eerder een marginaal (en ondergronds) gebeuren. Geboren worden in een 'verkeerd lichaam' betekent simpelweg toegeven dat Allah een 'fout' heeft gemaakt en dat komt neer op godslastering en dat heeft zware consequenties.


°10° Eugenetica

Eugenetica betekent niet enkel het aantal mensen onder controle houden (vanwege de mythe van overbevolking) maar het betekent ook mensen, rassen en bevolkingsgroepen 'verbeteren'. Het fysiek, mentaal en sociaal willen veranderen van de mens kent een lange geschiedenis. Bepaalde bronnen beweren zelfs dat de mens (Homo erectus) duizenden jaren geleden reeds genetisch 'verbeterd' werd door de Anunnaki. Het is geen geheim dat de controllers social engineering op grote schaal toepassen om de mensheid te veranderen. Ze geloven in de maakbaarheid van mens en samenleving. Enkele technieken die ze gebruiken zijn voorspellende programmering en diverse vormen van mindcontrol. Ook biologische en chemische ingrepen worden niet geschuwd waaronder gedwongen sterilisatie (Native Americans e.a.), verborgen sterilisatie (vaccinatie), abortus, gender benders, chemtrails, fluor,... In onze tijd wordt technologie ingezet om de massa te sturen (media, film, muziek, camera's, scan apparatuur, QR codes, chip implantaten, enzovoort). Het laatste hoofdstuk in deze agenda is het fluïde maken van de identiteit (zoals nu bij de transgenders), want iemand zonder duidelijke identiteit is verward, kneedbaar en makkelijk manipuleerbaar. 

De controllers denken in eeuwen, niet in jaren. Mens en mensheid veranderen steeds sneller. Er is anno 2022 weinig te merken van de transhumane en androgyne mensen in het dagelijkse straatbeeld. Maar dat zal binnen enkele generaties al helemaal anders zijn. De regenboogbeweging en de transgenders lijken nu nog een minderheid die roepen om erkenning, en wellicht terecht. Ook dat zal de komende decennia en eeuwen veranderen. De gender verwarring en gender thematiek zal toenemen, de digitalisering en technocratie snellen vooruit, fysieke en mentale upgrades worden de volgende rage en de mens/A.I. integratie staat voor de deur. Niemand die nu leeft, zal de wereld in 2050 nog herkennen, laat staan in 2100. Ze denken in eeuwen. De mensen die nu leven, weten nog dat man en vrouw verschillend zijn en dat de man levend zaad inbrengt via een heilige verbinding en dat de vrouw leven draagt en schenkt, luisterend naar een natuurlijk en kosmisch afgestemd ritme. De kinderen van de toekomst zullen dit niet meer weten. Het wordt gewist uit de geschiedenis en uit hun geheugen. Ze zullen worden 'ontworpen' als geslachtloze wezens met een androgyn gender en kunstmatig verwekt, gedragen en geboren volgens de algoritmes en richtlijnen van A.I. en de controllers. Ze denken in eeuwen, ze hebben tijd...


°11° Slavernij

Het geboorterecht van ieder mens is om in vrijheid te leven. Er zijn slechts 3 regels te respecteren: niet doden, niet stelen, niet dwingen. Toch zien we dat het leven van de mens beperkt wordt door ontelbare regels en wetten (gehoorzaamheid), torenhoge belastingen (diefstal) en autoritaire systemen (controle). Het hele systeem steunt op een ingrijpende en verborgen misleiding door de creatie van een fictieve rechtspersoon via de geboorteaangifte van elk kind. Het is een uiterst complex en lang verhaal, lees hier een goede samenvatting. Het komt er op neer dat een mens van vlees en bloed, een levende creator met recht op vrijheid, bij de geboorte administratief wordt 'gewisseld' voor een dode entiteit zonder rechten, de persoon (met dezelfde voornaam). Maar mens en persoon zijn 2 totaal verschillende dingen. Een mens heeft een geslacht, man of vrouw. Volgens de bijbel schiep God de mensen als man en vrouw (Genesis 1:27). Een persoon daarentegen is een fictieve en artificiële constructie en heeft geen geslacht. Bijna iedereen identificeert zich (uit onwetendheid) als persoon en is daardoor onderhevig aan allerlei plichten en contracten en wordt een deel van de controlematrix. Wanneer men zich niet als een man of vrouw identificeert, kan men ook geen beroep doen op zijn of haar rechten als vrije en soevereine man of vrouw (en omgekeerd). En daar komt de genderthematiek om de hoek kijken. Door geslacht in vraag te stellen (dysforie), weg te nemen (androgyn) of wazig te maken (genderfluïde) degradeert men de mens richting een geslachtloze persoon. Want identificatie als man en vrouw dienen te verdwijnen, het enige wat dan nog overblijft is de rechtspersoon die vasthangt aan het systeem en deel uitmaakt van een geprogrammeerde hivemind. En ook de mens dient uiteindelijk te verdwijnen, die wordt ingeruild voor een transhumane entiteit, een radertje in het wereldwijde netwerk. Zo krijgen we de val van de mens, en een oorspronkelijke creator wordt een gehoorzame slaaf.


Tot slot enkele vragen...

Inclusiviteit betekent betrokkenheid en empowerment (bekrachtiging), waarbij de inherente waarde en de waardigheid van elke mens worden erkend. Een inclusieve samenleving respecteert de diversiteit, namelijk het geheel van menselijke verschillen, waaronder ras, etniciteit, geslacht, genderidentiteit, seksuele geaardheid, leeftijd, sociale klasse, fysieke vermogens of eigenschappen, religieus of ethisch waardenstelsel, culturele achtergrond, nationale afkomst, politieke overtuigingen en persoonlijke interesses. Inclusiviteit wijst naar het aanvaarden van de verschillen bij anderen qua gezichtspunten, visies, uiterlijkheden, persoonlijke keuzes,... en het valt alleen maar toe te juichen.

Ongeacht of de regenboog gemeenschap nu al dan niet gebruikt wordt om een bepaalde agenda uit te voeren, het blijft een feit dat iedereen het recht heeft om te zijn wie hij of zij is of denkt te zijn (zolang het uiteraard geen inbreuk pleegt op de vrijheid van anderen). En iedereen mag een eigen zoektocht naar geluk en welzijn ondernemen. Die vrijheid is een menselijk recht, iedereen mag zichzelf zijn en zich op een unieke manier uitdrukken en identificeren. Leven en laten leven, en laat iedereen gewoon met rust. Maar toch kunnen er ook vele vragen gesteld worden, nog veel meer dan hieronder staan. Die vragen dienen niet als oordeel, maar als een uitnodiging tot een open discussie. En die gesprekken zijn nodig want zowel de tijdsgeest, de individuele mens als de samenleving veranderen in snel tempo en daar mag iedereen over uitwisselen en mee in beslissen.

Het is verder belangrijk om te begrijpen dat de groep mensen met de medische en psychologische diagnose 'genderdysforie' uiterst klein is (minder dan 0,01% van de bevolking). Deze mensen ervaren een existentiële crisis die speelt op het niveau van de ziel (zie deel 3). Een grote meerderheid der transgenders worstelt evenwel eerder met ego en mind constructies en al dan niet ingeprente overtuigingen. Dat het aantal transgenders schijnbaar toeneemt, komt ook omdat het gepusht wordt via tal van kanalen (social media, main stream media, alternatieve media, film, video, muziek,...). En deze ontwikkeling past dan perfect in de agenda van de controllers. Sinds 2020 zien we het volgende scenario zich ontvouwen, eenvoudig samengevat als de ontmenselijking en gaslighting van de mensheid. De Covid plandemie bracht angst en stress. De maatregelen brachten vervreemding, verdriet en trauma. De vaccins brengen ziekte en dood. De gender thematiek brengt verwarring en de ontkenning van het biologische mens-zijn en het man/vrouw zijn. De oorlogen brengen spanningen, vluchtelingen, prijsverhogingen en armoede. De klimaatleugens brengen schuldgevoel en het wegnemen der vrijheden. Dit alles is de geplande afbraak van het 'oude normaal', de destructie van de maatschappij zodat een nieuwe technocratische en transhumane orde in de plaats kan komen.

°01° Valt het te rechtvaardigen dat dit mensenrecht (namelijk: iedereen mag zijn wie hij of zij wil) wordt misbruikt om een 'cancel cultuur' en een woke visie op te dringen aan iedereen?

°02° Is het aanvaardbaar dat een kleine minderheid der mensen allerhande aanpassingen in de maatschappij, de taal en de eeuwenoude tradities eist en films/tv programma's  wil censureren (om wat voor reden dan ook), maar vaak zelf niet tolerant is tegenover andersdenkenden? Inderdaad, het aantal échte transgenders (dus met de medische diagnose dysforie of geslachtsidentiteitsstoornis) is in verhouding uiterst klein. Naast de transgenders zijn er wel heel veel mensen (jongeren) op zoek naar een eigen identiteit en doorlopen (tijdelijke) fases van experimenteren (op vlak van lichaam, persoonlijkheid en seksualiteit). Dat is altijd zo geweest. Valt het goed te praten dat een kleine groep de maatschappij haar visie opdringt (geholpen door extreem linkse politici)? Kunnen dan ook andere minderheden hun eisen opleggen aan de gemeenschap?

°03° Wie bepaalt eigenlijk wat kan en wat niet kan, wat moreel aanvaardbaar is en wat niet? Waar is de vrije meningsuiting in deze? Wie is wijs en objectief genoeg om te kunnen oordelen over anderen en over de richting die de samenleving uit mag of moet gaan?

°04° En wat met de moraliserende vinger die tegenwoordig wordt opgestoken naar iedereen die niet politiek 'correct' denkt en doet of die de woke ideologie niet aanvaardt?

°05° Is het eerlijk dat transgender mannen de vrouwelijke competitie sporten 'frauderen' door hun aangeboren, fysieke voordelen uit te spelen en daarna samen douchen met de meisjes, waarna sommige atletes psychologische hulp nodig hebben vanwege de nieuwe onrechtvaardigheid in hun sportdiscipline?

°06° Is het normaal dat vaders in de gevangenis gegooid worden omdat ze opkomen voor hun minderjarige kinderen die zonder parentale toestemming in het ziekenhuis hormoon injecties toegediend krijgen?

°07° Lijkt het er op dat de tijdloze, klassieke vrouwelijke schoonheid (denk Audrey Hepburn, Grace Kelly, Sophia Loren,...) een concept uit het verleden is geworden nu ook lelijke mannen schoonheidswedstrijden voor vrouwen winnen?

°08° En wat met de transgender puberjongens die toegang tot de meisjes toiletten op school krijgen en soms tot aantasting van de eerbaarheid overgaan?

°09° Is het te verantwoorden dat minderjarigen operaties, puberteitsremmers en hormoonpillen aangeboden krijgen, wetende dat er geen langetermijnstudies bestaan over de gevolgen (kanker), noch over de zelfmoorden achteraf wegens spijt?

°10° Hoe kunnen we vermijden dat de regenboog beweging wordt misbruikt om diverse agenda's uit voeren (transhumanisme, pedofilie, grooming, seksualisering, mindcontrol, gaslighting,...)?

°11° Is het pedagogisch en maatschappelijk verdedigbaar dat (jonge) kinderen worden lastig gevallen met genderkeuzes en genderproblemen wanneer ze daar helemaal niet om vragen (en ook niet klaar voor zijn, zie deel 3 in deze serie)?

°12° We weten allemaal dat kinderen een grote fantasie hebben en graag opgaan in het (na)spelen van bepaalde figuren en rollen. Een kind wil een hond zijn, een piraat, een prinses, een superhero, een vogel, enz.... maar soms wil het kind ook een meisje zijn (als jongen) of een jongen (als meisje). Waarom wordt de ene categorie als onschuldig vermaak gezien en de andere categorie als een signaal om de transgender weg op te gaan? Welke grote verantwoordelijkheid ligt er bij de ouders en de leerkrachten die instaan voor de begeleiding van kinderen tot volwassenen? Mag hun eigen mening en visie over bepaalde onderwerpen (gender, religie, politiek,...) opgedrongen worden aan de kinderen? Waarom moeten er dragqueens opgevoerd worden in de klas? Getuigt het van goed ouderschap als ouders hun kinderen laten meedoen aan seksueel getinte drag kids shows

°13° En waarom laten we toe dat er wordt gelogen wordt in de klas, zoals beweren dat mannen zwanger kunnen worden en menstrueren of dat het geslacht waarmee je geboren wordt hoogstwaarschijnlijk verkeerd is of vertellen dat men niet kan definiëren wat een vrouw nu precies is? Zo moeilijk is dat trouwens niet (zie deel 1). Een mening is iets anders dan een feit, meningen zijn subjectief en persoonlijk.

Enzovoort. Het is een lange lijst en het zijn allemaal dingen die momenteel gebeuren. Het betekent dat er nog heel wat werk aan de winkel is om alle partijen (transgenders, woke activisten, traditionelen en conservatieven) op één lijn te krijgen (of in ieder geval respect bij te brengen voor ieders keuze).


Mensen verdelen en opdelen, dat is het hoofdmiddel tot controle. Het adagio is 'verdeel en heers' en de truc is (zo denken de controllers), om de mensen tegen elkaar op te zetten, dan kunnen wij aan de macht blijven. Steeds opnieuw zien we polarisatie en hokjesdenken, ditmaal in de regenboog beweging, de woke cultuur en de politieke spelletjes tussen links progressief en rechts conservatief. Hopelijk kan de mensheid ooit uitstijgen boven die verschillen en verdelingen, boven de manipulaties en indoctrinaties en zich verbonden voelen met elkaar op een hoger niveau, waar gendervoorkeuren en woke polemieken geen betekenis meer hebben.

Volgende keer het derde en laatste deel in deze serie, waar de spirituele en esoterische kant van de genderproblematiek besproken wordt.

Anastha Aurora

° Gender verwarring 1: Drie aspecten
° Gender verwarring 2: Agenda
° Gender verwarring 3: Metafysica

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall