20/12/2022

2023

De december maand en de winterperiode zijn vaak periodes van reflectie en een terugkijken naar het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd, wat werd geleerd, welke ontmoetingen en ervaringen waren boeiend of spannend? Maar het is ook een tijd van nieuwe vooruitzichten, plannen maken en goede voornemens uiten voor het nieuwe jaar. Op social media barst het van de voorspellingen voor 2023 van astrologen, helderzienden en futurologen. En die zijn, zoals steeds, divers, speculatief en vaak wat bedreigend gezien de mondiale machtsovername die nu bezig is (de grote reset). Maar naast de negatieve ontwikkelingen zijn er ook veel positieve bewegingen bezig. In dit bericht volgen 10 positieve en 10 negatieve trends voor 2023.

Eerst het 'slechte' nieuws (op politiek en sociaal vlak). Het kernwoord is: nog meer bemoeizucht en regelgeving op alle vlak. Voor de trends op technologisch vlak, zie hier of hier.

°01° De uitrol van de technocratie gaat onverminderd en in snel tempo verder. Die agenda is ondertussen gekend bij de wakkeren. De digitale technologie die draait op innovatieve A.I. laat toe om een ongekend en sluitend controlesysteem op Aarde te installeren. En de 'powers in charge' gaan dan er dan ook alles aan doen om hun plannen uit te voeren (WEF, WHO, VN, Davos, Bilderberg). De maatschappij wordt een dystopische gevangenis en de laatste restjes vrijheid verwijderd (als het van hen afhangt). De bemoeizucht van de overheid over alles en iedereen wordt in 2023 ondraaglijk, reteduur en belemmert steeds meer een 'normaal' en menselijk leven. De peilers van hun technocratie zijn 5G, smartphones, CBDC geld, digitale ID's, gezichtscamera's, smart cities, sociale kredietsystemen, CO2 restricties, Internet of Things, Internet of Bodies, virtuele omgevingen, augmented humans, DNA veranderende mRNA vaccins, enzovoort...

°02° In oktober '22 werd te Davos een nieuwe pandemie repetitie voor een volgende (georkestreerde) virusuitbraak gehouden (Catastrophic Contagion). Net als in 2019 toen tijdens Event 201 het scenario van de Covid plandemie vooraf werd uitgetest. Ook eugenist Bill Gates spreekt van een 'nieuwe catastrofale infectie die kinderen en jonge volwassenen doodt'. Dit zou dan opnieuw gepaard gaan met gedwongen quarantaine, lockdowns, masker- en vaccinatieplicht, kortom de gekende absurde maatregelen om angst en trauma bij de bevolking te veroorzaken en die een valse reden bieden om de gezondheidspaspoorten (digitale ID's) verplicht in te voeren.

°03° Door de vorige vaccinatierondes gaat ook in 2023 de oversterfte door het dak. Myocarditis, pericarditis, hartfalen, bloedklonters,... en de duizenden andere (bij)werkingen van de experimentele spuiten (biowapens) zorgen voor dagelijkse slachtoffers. Ook het aantal miskramen, doodgeborenen en gevallen van onvruchtbaarheid blijven stijgen (het lijken wel toestanden uit Children of Men). Erg veel mensen lopen rond met een kapot immuunsysteem en een verzwakte weerstand door de injecties, de straling en de vervuiling allerhande. In de westerse wereld is bijna niemand nog echt gezond en in evenwicht. Zowel fysiek, mentaal en emotioneel zitten velen op hun tandvlees en houden zich recht met pillen, drugs, alcohol, en andere vluchtwegen en verdovingen.

°04°
De vernietiging van de kleinhandel, boeren, bedrijven en industrieën gaat onverminderd verder. Dit zorgt voor tekorten, ontslagen, faillissementen, prijsstijgingen, armoede,... Dit gaat gepaard met een stijgende inflatie en economische depressie. Wie nog spaargeld op de bank heeft staan, ziet het verdampen als sneeuw in de zon.

°05° Om het CBDC te kunnen invoeren, zal cash geld verder uitgerangeerd worden en gaan de banken bepaalde limieten opleggen voor geldafnames. Een cashloze maatschappij is namelijk een voorwaarde om de grote reset te laten slagen.

°06° De klimaat hoax wordt verder uitgemolken om de agenda door te voeren. Wellicht komen er klimaat lockdowns en CO2 restricties. Wat nog meer miserie en bijkomende ellende zal veroorzaken. Remember: het doel is eerst de afbraak van de oude wereld zodat een nieuwe wereldorde makkelijk in de plaats kan komen en de mensen zo angstig, arm en afhankelijk worden dat ze de tech-dictatuur makkelijker aanvaarden als enige en beste oplossing (Hegeliaanse dialectiek).

°07° De wereldwijde main stream media, die in handen is van slechts 6 bedrijven,  blijven ondertussen verder liegen, gaslighten, manipuleren, verdelen, angst zaaien,... Hun aandeel in het verspreiden van staatspropaganda en fake nieuws is één van de grootste misdaden ooit. Ze helpen dagelijks mee aan de versteviging van de werelddictatuur en blokkeren de ontwaking van de mensheid (wat uiteindelijk tevergeefs zal blijken, die ontwaking is niet te stoppen). Ook de alternatieve media verspreiden trouwens stelselmatig fear porn, fake nieuws en valse hoop (white hats, Q drops, Trump, Gesara,...).

°08° Het oorlogspel tussen Oekraïne en Rusland blijft ook in 2023 voor onrust, vluchtelingen, prijsstijgingen, tekorten, sancties en miserie zorgen. Een oorlog op Europese bodem en een burgeroorlog in de VS zijn de beste tools om de afbraak van de sociale weefsels te bespoedigen en de rijkdommen van de burgers af te pakken. De controllers, die op een bepaald moment wellicht beseffen dat hun kaartenhuis in elkaar dreigt te vallen, kunnen opteren om een catastrofale false flag klap uit te delen in 2023 in de hoop hun agenda te redden. Zoals het veroorzaken van een monetaire crash, een klimaatramp, een internet blackout, een atoomoorlog, een nieuw en bewapend lab-made virus,...

°09° Angst verspreiden, voorspellend programmeren en fake propaganda blijven ook in 2023 de meest gebruikte technieken om de mind- en heart control te bestendigen. Big tech + big government = big brother (watching).

°10° Ook de wens om het mensenras aan te passen en te 'verbeteren' (eugenetica) blijft zich verder ontwikkelen. De eerste (officieel) genetisch gemodificeerde menselijke embryo's zijn ondertussen geboren in China (tweeling meisjes). In veel landen blijft deze procedure voorlopig verboden (maar voor hoelang nog). Er zijn ook al fertiliteitsklinieken met artificiële baarmoeders. Men verkoopt de CRISPR techniek (genoom editing) als positief en een zegen voor de mensheid (designer baby's zonder gebreken en ziekten). Maar eigenlijk gaat het om een vorm van controle.


Gaat de gehoorzame massa eindelijk eens iets doen wanneer de controllers hun bezittingen en vrijheden verder blijven afpakken in 2023? Wellicht komen er wat petities, betogingen en hier en daar een brandhaard, maar uiteindelijk zullen de brood en spelen cultuur, de angstinducties en de false flags afleidingen te groot blijken te zijn en wordt de massa zonder veel protest eerst nog ingeplugd in de controlestaat voor ze (hopelijk) massaal tot inzicht komen. Soms moet je eerst iets aan de lijve ervaren voor je beseft dat het niet goed is. Niettemin, de bewustwording en ontwaking gaan onverminderd verder en de echte omslag komt dan wellicht vanaf 2024 wanneer steeds meer mensen afhaken en de organische tijdlijn zullen kiezen.


Het goede nieuws...

°01° De ontwaking en bewustwording van de mensheid gaan onverminderd verder. Steeds meer mensen snappen wat er aan de hand is en doorlopen de verschillende fases die zich voordoen wanneer de waarheid eindelijk gezien wordt (die waarheid is de grote reset en de grote diefstal). Die fases zijn ontkenning en kop in het zand, ongeloof en onbegrip, angst en paniek, woede en haat, en tenslotte inzicht (in 2023) én dan (vanaf 2024) de moed om op te staan, nee te zeggen en de plannen van de elite te weigeren.

°02° Naast deze ontwaking op politiek en sociaal vlak, komt er ook een spirituele ontwaking (want beiden hangen samen). Het gedwongen thuiszitten in quarantaine tijdens de plandemie dwong veel mensen om stil te staan en antwoorden te zoeken. Niet enkel antwoorden over de crisis en de Covid hoax maar ook antwoorden op de grote levensvragen: wie ben ik, waar ben ik, wat is de zin van dit alles, wat is nu echt essentieel, enz. Deze tendens tot inkeer en zingeving, dit verlangen naar innerlijke vrede en die spirituele zoektocht naar het Zelf zullen zich de komende jaren nog meer verdiepen en verspreiden.

°03° Steeds meer wakkere mensen brengen hun handen, hoofden en harten samen en zo ontwikkelen zich allerlei initiatieven binnen de parallelle samenleving. Dit gaat van intentionele leefgemeenschappen, ecodorpen, co-housing projecten, complementaire munten,... tot thuiseducatie, familiedomeinen, de beweging voor soevereiniteit en nog veel meer. 

°04° Door de tekorten, de prijsstijgingen en de onzekere tijden zullen steeds meer mensen kleine en grote stappen zetten om onafhankelijk en autonoom te worden van het systeem. Het zijn trends die al jaren groeien en in 2023 nog spectaculair gaan toenemen: zelfvoorziening, offgrid wonen, een tiny house in de natuur, voedsel uit eigen tuin, zonnepanelen, preppen, minder consumeren,

°05° In veel landen komt het tot opstanden en betogingen uit onvrede met het overheidsbestuur. Dit zien we momenteel al in China, Iran, Brazilië,... Deze volksbewegingen zullen toenemen en na harde repressie in 2023 uiteindelijk leiden tot positieve veranderingen in de komende jaren.

°06° Main stream media en de grote big tech social media kanalen verliezen gebruikers vanwege hun censuur en propaganda. De alternatieve media groeit en bereikt ook steeds meer de slapende massa. Vele leugens en verborgen waarheden worden openbaar. Belangrijke wetenschappelijke disciplines moeten opnieuw worden bekeken gezien de (onderdrukte) ontdekkingen die doorsijpelen in het bewustzijn dank zij onafhankelijke onderzoekers (archeologie, antropologie, astronomie, geneeskunde, biologie, geschiedenis,...). Het vertrouwen in vaccins en farmapillen daalt verder.

°07° De Avatar 2 film laat het al zien, familie en gezin worden opnieuw belangrijk. De kinderen groeien nu op in een hel, met maskers op hun snoet, spuiten in hun lijf, leugens en pestgedrag op school, en genderverwarring in hun hoofd. Ze komen terecht in gebroken gezinnen en worden getraumatiseerd door een kapotte samenleving. In de derde en vierde wereld regio's is het mogelijks nog erger. Dit moet anders. De aandacht verschuift steeds meer van leven om te werken, meedraaien in het slavensysteem en de verslaving aan materie en tech-speeltjes,... naar de essentie van het leven, naar dingen als familie, gezin, vrienden, eenvoud, gezondheid, natuur, relaxeren,...   

°08° Humor is de grote heler. Eenmaal men beseft dat we een groot, complex multi-level en multidimensionaal spel spelen, een droom in bewustzijn vol bijzondere ervaringen, en dat alles uiteindelijk goed komt, en dat het duister een belangrijke taak heeft in het kosmische spel (maar nooit kan 'winnen'), en dat de dood slechts een overgang is en er niets kan gebeuren wat we niet zelf kiezen,... dan begint men de humor te zien van de gebeurtenissen in de clown world. Men relativeert en neemt afstand, men lacht meer en men kiest voor dingen die vreugde en liefde brengen.

°09° De belangrijkste astrologische gebeurtenis in 2023 is Pluto die op 23 maart in Waterman (Aquarius) binnenkomt. De planeet gaat op 11 juni wel even terug naar Steenbok (retrograde) tot 21 januari 2024. Daarna blijft Pluto tot 19 januari 2044 in Waterman (dat is 20 jaar). Telkens wanneer Pluto een ander teken binnengaat, zijn er grote verschuivingen op wereldvlak. In 2023 krijgen we al een voorsmaakje, maar de Pluto/Waterman energie begint pas goed te werken vanaf 2024. Alles wat rot en verdorven is in de maatschappij komt naar buiten. De samenleving gaat grondig veranderen, niet door een kleine elite (top down), maar door het volk zelf (bottom up). De kernzin voor 2024: wij, het volk hebben de macht. Lees een uitgebreid artikel over deze transit.

°10° We hadden het al over Avatar 2 die net als in de eerste Avatar film een belangrijk thema opnieuw in het mondiale bewustzijn zal brengen: het belang van de natuur en moeder Aarde waar wij als fysieke mensen deel van uitmaken. De onderdompeling in de digitale, virtuele, tech wereld waar velen bijna 24/7 mee verbonden zijn, zorgt voor een disconnectie met de natuur én met de eigen menselijke ziel. Een terugkeer naar de helende natuur dient zich aan.



  Hoe val je in slaap
Hoe begint je dag
Open je je ogen
Met een traan of met een lach
En kijk je om je heen
En zie je dan de zon
Of zoek je achter alles
Naar de schaduw op de grond
En leef je voor geluk
Of sterf je van verdriet
En voelt dat als een keuze
Of heb jij die keuze niet
Het maakt niet echt iets uit
Of dat de waarheid is of niet
Het is hoe jij het ziet

Hoe mooi
Kan het leven zijn
Het is maar hoe je kijkt
Het is maar wat je droomt
Hoe mooi Is jouw werkelijkheid
Jij bent net zo rijk
Zo rijk als je je voelt

Weet je wat je hebt
Is de cirkel rond
Zie je wat er staat
Of mis je enkel wat er stond
Krijg je wat je wilt
Of zelfs meer dan wat je vroeg
Ben je tevreden met het minste
Of is het meeste niet genoeg
Raak je verwonderd van de sneeuw
Van het ruisen van de wind
Geniet je van de vogels
Van het lachen van een kind
Creëer je je geluk
Want binnen in jezelf
Is waar het eindigt en begint

Hoe mooi Kan het leven zijn
Het is maar hoe je kijkt
Het is maar wat je droomt
Hoe mooi Is jouw werkelijkheid
Jij bent net zo rijk
Zo rijk als je je voelt
Zo rijk als je je voelt

Hoe mooi Kan het leven zijn
Het is maar hoe je kijkt
Het is maar wat je droomt

Hoe mooi Is jouw werkelijkheid
Jij bent net zo rijk
Zo rijk als je je voelt
Zo rijk als je je voelt
Zo rijk als je je voelt


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall