15/01/2024

Davos '24


De jaarlijkse WEF (World Economic Forum) samenkomst in Davos (Zwitserland) vindt plaats van 15 tot 19 januari 2024. Even een korte samenvatting. Er is een heel uitgebreide en gedetailleerde video beschikbaar op Kla TV.


° Het motto voor dit jaar?
Rebuilding trust. Dit duidt op 2 aspecten. Het publiek heeft het vertrouwen verloren in de WEF gestuurde overheden. En, nog veel belangrijker, investeerders hebben hun vertrouwen verloren in bedrijven/maatschappijen die de woke agenda pushen (waaronder BlackRock).

° Wie is aanwezig?
Afgevaardigden uit 100 landen, plus vertegenwoordigers van de 1000 grootste bedrijven ter wereld, van alle grote internationale organisaties, en van alle grote academische instellingen. Hier is een lijst van de WEF partners.

° Wat is het achterliggende netwerk?
WHO, Council on Foreign Relations, Bilderberg group, Trilaterale Commissie en andere think tanks van de elite.

° Doel van het WEF?
Het WEF kan gezien worden als een denktank om parlementaire structuren te omzeilen en de internationale politiek te beïnvloeden richting hun eigen agenda. Besef wel dat al deze elite leden en think tanks geen enkele autoriteit bezitten, ze zijn niet verkozen door het volk. We hoeven hun plannen helemaal niet te accepteren.

° Waar gaat het over?
Kort gezegd: de de mensheid onder bestuur brengen van een wereld dictatuur (een gecentraliseerde en globalistische wereldregering). Ook gekend als Agenda 2030 of de great reset. Het betekent de totale controle over alle segmenten van de samenleving (financiën, landbouw, voedsel, reizen, economie, seksualiteit, onderwijs, jobs, enz. tot zelfs het DNA).

° Is dit een conspiracy verhaal?
Nee, alle plannen staan gedetailleerd uitgelegd op de officiële websites en in de boeken van Klaus Schwab (WEF).

° Hoe willen ze deze agenda realiseren?
  • * Mondiale crisissen plannen waaronder plandemieën (disease X wordt nu voorbereid), oorlogen, vluchtelingen,....
  • * Klimaat hoax en klimaat dictatuur.
  • * De grote invasie/kolonisatie (omvolking, of het vermengen van culturen, rassen en godsdiensten waardoor landen hun eigenheid en tradities verliezen).
  • * Vaccinatie campagnes (genocide en verzwakking van de mensheid).
  • * Digitale ID's en het sluitstuk van de operatie: de CBDC.
  • * Young Global Leaders (politieke puppets op machtsposities zetten).
  • * Vierde Industriële Revolutie of 4IR (transhumanisme, sociaal kredietsysteem, digitalisering).
  • * Onteigening, verarming, chaos en verwarring zaaien.
° Zullen hun plannen lukken?
Ja, gedeeltelijk wel en ja, gedurende een bepaalde tijd (omdat de meeste mensen nog steeds meegaan in hun verhaal, de media en propaganda geloven en voortdurend on line zijn via hun smartphones). Alle WEF landen zijn volop bezig met de overstap naar een 4IR wereld, China loopt voorop.

° Wat is een oplossing?
Alles weigeren en NEE zeggen tegen hun plannen. De beste oplossing verscheen in een boekenreeks tijdens de jaren '90 en biedt het complete antwoord (zie hier). De boeken beschrijven een logische en eenvoudige oplossing (de organische tijdlijn), maar daarom niet makkelijk.

Dieper graven

° Piramide van Macht en Kracht
° Bilderberg dictatuur
° Transhumanisme
° Sociaal Kredietsysteem
° De Grote Reset
° Matrix Serie



Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall