09/08/2023

Piramide van macht en kracht


I am free, no matter what rules surround me.
If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them.
I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.

(Robert A. Heinlein)

Dylan Louis Monroe van het Deep State Mapping Project maakte een indrukwekkende overzichtskaart van de machtspiramide die onze wereld en de 3D/4D matrix controleert. De kaart is de meest uitgebreide weergave van de 'voedselketen' en de hiërarchische systemen van macht, controle, geheime genootschappen en verborgen rangorde die tot op heden werd gemaakt en strekt zich uit tot ver buiten de planeet en voorbij de dimensies die we visueel kunnen waarnemen. In dit bericht overlopen we de 5 verschillende niveaus en segmenten van de piramide. Dit oeroude hiërarchische systeem is de ruggengraat van de matrix en staat lijnrecht tegenover de individuele vrijheid van de soevereine mens en belemmert de vestiging van een beschaving van vrede en overvloed op de planeet. Het systeem draait op bloedwetten, mindcontrol en een ongeziene misleiding. Niettemin is het vrij eenvoudig om te 'ontsnappen' uit deze matrix door jouw soevereiniteit te (h)erkennen, te verankeren en 100% te leven. Soevereiniteit is jouw goddelijk geboorterecht. Lees onderaan dit bericht een uitleg over wat soevereiniteit eigenlijk betekent.

Helaas zijn velen te angstig, te naïef of te onwetend om hun soevereiniteit te leven. De 'kwade' machten blijven simpelweg aan de macht omdat onderdanige mensen makkelijk te overtuigen / misleiden zijn en vrijwillig hun toestemming geven om geregeerd en bestuurd te worden door psychopaten en parasieten. Ze geloven nu eenmaal in externe autoriteit en willen geen verantwoordelijkheid nemen voor hun soevereiniteit. Ze blijven liever een slaaf en weigeren aansprakelijkheid voor hun leven en welzijn. Maar het universele principe van de vrije wil laat iedereen een eigen weg zoeken in de matrix, er is geen oordeel noch 'redders' die het allemaal gaan oplossen. En wie zijn denken, zijn leven en zijn toekomst niet in eigen handen neemt, die zal automatisch beheerst en bestuurd worden door anderen met hun eigen visies, overtuigingen en agenda's.         

 No one has power over you unless you give it to them.

Niveau 1 (brons, helemaal onderaan) / Video 1 - Video 2

Hier vinden we de algemene bevolking, het plebs, de slaven en schapen, de werkmieren, de NPC's, de wetende en onwetende massa's die meedraaien in het systeem, verdoofd door medicijnen, chemtrails, vaccins en junkfood en die beïnvloed en onderdrukt worden door hoogtechnologische, EMF gebaseerde controle apparatuur die het bewustzijn en het gedrag aansturen. Het zijn de '9 to 5 werkunits' die in de ratrace van geboorte-school-schulden-werken-belastingen-pensioen-dood amper overleven en hun kracht tot creativiteit en mooie wensdromen aan de kant schuiven uit angst voor duizend-en-één dingen. Het gros der mensheid zit in een constante psychologische oorlog waarbij MK-Ultra technieken en voorspellende programmeringen ingezet worden door geheime diensten en occulte genootschappen om de kudde in toom en dociel te houden. Nog steeds geloven vele burgers wat ze via TV en krant ingelepeld krijgen en slikken zonder nadenken alle propaganda. Ze worden beschouwd als 'nutteloze eters' en een gehoorzame veestapel die (zonder dat ze het beseffen) hun werkkracht, tijd, energie en geld afstaan aan de hybride bloedlijn families op Aarde en de buitenaardse groepen uit niveau 4. De massa wordt in toom gehouden via het stroman systeem (creatie van een fictieve rechtspersoon), onderdrukkende wetten, corrupte rechtssystemen en harde handhaving (politie, militairen, deurwaarders).

De aloude en bekende 'brood en spelen' technieken dienen om de kudde bezig te houden en af te leiden. Het zijn de instrumenten tot (wereld)controle. De grootste en bekendste zijn: sportwedstrijden (gladiatoren in arena spelen), religies (beloningen na de dood voor de volgzame gelovigen), de medische industrie (het veroorzaken van genocide en ziekte), de corrupte regeringen (en hun ordetroepen), de rechtbanken (klassenjustitie), de schoolsystemen (indoctrinatie en brainwash), de media (hypnose en propaganda) en de amusementsindustrie (Hollywood, Netflix, Disney, gedegenereerde muziek, woke films,...). Deze systemen worden beheerd en gestuurd door de grote corporaties: banken, big pharma, big agro, big tech, big social media (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, TikTok, WeChat,...), investeringsmaatschappijen,... En die worden op hun beurt gedirigeerd door de grote instellingen voor wereldcontrole waaronder de grootbanken en de letterorganisaties: VN, WHO, WEF, IMF, BIS, FED, NATO, BRICS,... en vele andere.

Niveau 2 (zilver) / Video 3 - Video 4

Boven niveau 1 vinden we onder meer de think tanks en geheime genootschappen. Dit is de wereldorde achter de schermen die uiteindelijk de technocratische  NWO op Aarde wil installeren. De meeste mensen zijn nog steeds niet op de hoogte van deze krachten en hun duistere agenda's. Er zijn 2 grote vleugels. Links op de kaart vinden we de Hexagon groep met de Vrijmetselaars en de Khazaarse maffia, die controle hebben over volgende domeinen: politiek, financiën, wetenschap, educatie en media. Rechts is de Octagon groep die eigenlijk de militaire arm is van de politieke Hexagon groep. Onder Hexagon vallen de bekende en minder bekende namen die regelmatig opduiken in het mainstream en alternatief nieuws: Bilderberg groep, CFR (Council on Foreign Relations), Trilaterale Commissie, G30, Global Board of Advisors, Club van Rome, Rand Corporation, Atlantic Council, 322 Skull & Bones, allerlei Broederschappen, filantropische stichtingen, NGO's,... Ook machtige en ultrarijke families zoals Rothschild, Rockefeller,... en de grote investeringsmaatschappijen BlackRock, Vanguard en State Street behoren tot dit niveau. Zij beheren de grote multinationals (IBM, ITT,  AT&T, DuPont, Dow,  Shell, Aramco, Nestlé, Union Carbide, Unilever, Exxon, Samsung, Sony, Apple, Meta, Alphabet, Microsoft, Amazon...).

Bij de Octagon groep vinden we diverse (vaak oude) ridderorden zoals de Ridders van Malta, de Tempeliers, Ridders van het Rode Kruis,... Verder ook de geheime diensten (CIA, Mossad, M16, SVR,...), de misdaad kartels (Sinaloa, 'Ndrangheta, MS-13, China Triad, Yamaguchi, Cosa Nostra,...) en het militair-industrieel complex (Boeing, Lockheed, Raytheon, Northrop, General Dynamics,...). Hoewel er ook vaak dubbele agenda's spelen en er onderlinge twisten zijn, toch werken de Hexagon en Octagon groepen samen aan de Nieuwe Wereld Orde (of de totale en rigide controle over alles en iedereen).  

Aan de top van niveau 2 vinden we het Committee of 300 (de rijkste families op Aarde, zie hier een lijst), de Illuminati, Supreme Council of 33, de Grootmeesters van de Vrijmetselaars en vele andere Loges, waaronder ook de 36 Ur-Loges (Pan-Europa, Parsifal, Hathor Pentalpha, Golden Eurazia, Three Eyes, Compas Star-Rose, Geburah, Der Ring, Ghedullah, Ecclessia, White Eagle, Lux ad Orientem, Leviathan,...). Iedereen die een leidende positie op een hoog niveau wil, moet aangesloten zijn bij één van de Ur-Loges. Deze aristocraten en bloedlijn families geloven echt dat zij de plicht, het recht en de opdracht hebben om te heersen over de burgers uit niveau 1, die ze beschouwen als semi-dierlijke en nutteloze wezens die leiding nodig hebben. Ze verdelen en behouden de macht op Aarde door oorlogen te starten, terreur te orkestreren, revoluties te plannen, geldstromen te beheren, media te manipuleren en chaos/ellende te veroorzaken.

Israël en Zwitserland zijn de 2 landen waar de Baal erende globalisten hun hoofdkwartieren en toevluchtsoorden hebben. Presidenten en politici zijn slechts puppets die een agenda volgen. De échte macht achter de schermen zijn de think tank groepen en occulte genootschappen. Democratie bestaat niet, alles wordt bepaald door elitaire genootschappen, alle verkiezingen zijn nep. De denktank van de globalisten is de Council on Foreign Relations (CFR), wellicht de machtigste particuliere organisatie wereldwijd. De CFR is het ultieme instituut wat de VS oligarchen gebruiken om te netwerken en hun strategie tot overheersing te plannen. Het is het hoge commando op dit niveau 2 die een groot deel van de wereld haar wil oplegt.

Niveau 3 (goud) / Video 5

Op dit niveau vinden we de priesterkastes (waarvan sprake in de Anastasia boeken) en de bloedlijn families die niveau 2 aansturen. Dit doen ze vanuit de drie bestuurscentra (stadstaten) op Aarde: de City of London (financieel centrum), Washington D.C. (militair centrum) en Vaticaanstad (religieus centrum). Tot de priesterkastes behoren de 3 abrahamitische wereldgodsdiensten (christendom, islam, Jodendom) met hun diverse afsplitsingen, maar ook andere spirituele groeperingen. Bij de christelijke tak zijn dat onder meer de Orde der Jezuïeten, de Mormonen, de Orde van Melchizedek, de Zwarte Adel, de pauselijke bloedlijn families gecontroleerd door de Jezuïeten (waaronder de huizen van Farnese, Borgia, Breakspear, Colonna, Este, Somaglia, Gaetani, Medici, Maximus, Orsini, Pamphili, Aldobrandini, Chigi, Conti), de Witte Paus, de Grijze Paus, de Zwarte Paus, de Satanische Negende Cirkel, de Kerk van Satan. Bij de islam tak vinden we het Huis van Saoud en de Sharia Wetgroepen. Bij de Joden hebben we de Kabbalisten, de Talmoedische Joden, de Sanhedrin. Bij de occulte groepen vinden we Ordo Templi Orientis, Golden Dawn, Scientology,... Veel groepen liggen trouwens met elkaar in de clinch in hun streven naar overheersing.

De bloedlijn families zijn te verdelen in verschillende groepen. De illuminati families (Astor, Bundy, Bush, Clinton, Collins, Duke, DuPont, Freeman, Goldschmidt, Guggenheim, Kennedy, Li, Morgan, Onassis, Oppenheimer, Rockefeller, Rothschild, Russell, Romanov, Sinclair, Schiff, Solvay, Sassoon, Todd, Van Duyn, Krupp, Reynolds, Vanderbilt, Warburg, Wheeler,...). De draken families in Azië (Shogun, Daimyo, Samurai). De royalty dynastieën bestaande uit 43 koningshuizen (Huis van Windsor, Huis van Saksen-Coburg & Gotha, Huis van Oranje-Nassau, Huis van Saoud, en vele andere).

Niveau 4 (Tektiek) - Buitenaardsen / Video 6

De controlerende groepen op Aarde werken samen met bepaalde buitenaardse fracties die geavanceerde technologie en mind/heart control technieken gebruiken om de planeet over te nemen en 'leeg te zuigen'. Buitenaards kan verwijzen naar wezens afkomstig van andere planeten, maar ook bewoners die afkomstig zijn van de nog onbekende gebieden op (de grotere) Aarde of zelfs wezens die buiten de 3D frequentieband leven. Bepaalde astrale entiteiten hebben niet langer een actieve verbinding met Bronenergie. Daardoor zijn ze genoodzaakt om te parasiteren op andere levensvormen (waaronder mensen). Om hun 'energetisch voedsel' te kunnen oogsten (loosh energy), creëren ze systemen van slavernij op 3D via technologie en geestelijke manipulatie plus valkuilen voor de ziel (soultraps) in 4D om de reïncarnatie cycli in stand te houden. Naast de 'negatieve' buitenaardse groepen zijn er ook behulpzame wezens die de mensheid bijstaan in haar evolutie. Het bestaan van licht en duister, dus van groepen die in dienstbaarheid meewerken aan het Goddelijk plan en van tegenstrevende groepen die hun eigen (ego)agenda volgen, leidt tot een spirituele strijd die al eonenlang aan de gang is. Lees 2 uitgebreide artikelen over de reden (en de noodzaak) van deze strijd: Onderscheidngsvermogen en Tegenkrachten

In deze dimensie vinden wezens en thema's als Archonten, Anunnaki, Nephilim, Greys, Reptilians, Draco's, Enki, Enlil, Yaldabaoth, Demiurg, Asoera's, Chimera, ET's, UFO's, astrale parasieten, Ashtar commando, Galactische Federatie, breakaway beschavingen, Lilith, gevallen Engelen, demonen, het Orion rijk, Pleiaden, Sirius,... 

Niveau 5 (Ether) - Rijk der Engelen

In het Goddelijk rijk der Engelen (verder/hoger geëvolueerde wezens) vinden we de verschillende hiërarchieën die meehelpen aan het Scheppingsplan. Er zijn verschillende schema's om dit te verduidelijken, hieronder de Antroposofische indeling gebaseerd op het werk van Rudolf Steiner. Zie ook het uitgebreide bericht op de Indigo Pixie blog: Tijdlijnen. De spirituele hiërarchie mag niet verward worden met de buitenaardsen, het zijn 2 totaal verschillende dingen.

Brahman - Al Wat Is - Eenheid

Vanuit Eenheid (Prime Source)
ontstaat door Emanatie en Offering al de rest (de Schepping)
via een oneindige Beweging (De Kosmische Adem)
 van eonenlange Manvatara's (Manifestatie) en Pralaya's (Ontbinding)

Wereld van de Goddelijke Geest (Triniteit) - Tijdloos

* Scheppingsactiviteit vanuit de Eerste Logos (Vader) - Zijn/Bewustzijn
* Scheppingsactiviteit vanuit de Tweede Logos (Zoon, Christus) - Leven
* Scheppingsactiviteit vanuit de Derde Logos (Heilige Geest) - Vorm

Eerste Hiërarchie - Hogere Geestelijke Wereld - arupa (vormloos)

* Serafijnen - Geesten van Liefde - Dierenriemsfeer - Helpen bij het basisontwerp der schepping
* Cherubijnen - Geesten van Harmonie - Dierenriemsfeer - Helpen bij de basisharmonie der schepping
* Tronen - Geesten van Wil - Saturnussfeer - Offeren de substantie voor de schepping

Tweede Hiërarchie - Lagere Geestelijke Wereld - rupa

* Kyriotetes - Geesten van Wijsheid - Jupitersfeer - Wijsheidsvolle inrichting der schepping
* Dinameis - Geesten van Beweging - Marssfeer - Interne en externe beweging
* Exusiai - Geesten van Vorm - Zonnesfeer - Psychische en fysieke vormen

Derde Hierarchie - Astrale Wereld of Zielewereld - rupa

* Archai - Geesten van Persoonlijkheid - Venussfeer - Begeleiding van tijdperken
* Aartsengelen - Geesten van Vuur - Mercuriussfeer - Begeleiding van volkeren
* Engelen - Geesten van Schemering - Maansfeer - Begeleiding van individuen

Vierde Hierarchie - Fysieke Wereld of Aardesfeer (in wording)

* Mens - Geesten van Liefde en Vrijheid - Bezitten een Individuele Ziel, vrije wil, een biografie
* Dier - Groepsziel
* Plant - Groepsziel
* Mineraal - Is de basis voor vrijheid van de mens

Epiloog

 Control your own destiny or someone else will
(Jack Welch)

Het is overduidelijk en (en wellicht zelfs onvermijdelijk) dat er een wereld overkoepelend en 'topdown' besturend netwerk op planeet Aarde actief is. Een oppermachtige (r)overheid die als een octopus haar tentakels in alle geledingen van de samenleving uitstuurt om te bepalen hoe een vrije mens moet leven. Men spreekt dan soms over de schaduwregering, de deep state of de cabal, waarvan de leden samen beslissen over de toekomst van de mensheid en de samenleving een bepaalde richting willen uitsturen (great reset, NWO, transhumanisme). Overheid betekent in oorsprong 'een lichaam waar het openbaar gezag bij berust'.  De structuren en organisaties die deel uitmaken van dit controlerend en sturend mechanisme zijn reeds jarenlang actief en ondertussen stevig en goed uitgebouwd. De mensheid krijgt daarbij geen inspraak, het zijn de grote spelers die beslissen en het fabeltje van de democratie gebruiken, in combinatie met brood en spelen en voortdurend angstzaaien / leugens verspreiden, om de burgers verdwaasd en gehoorzaam te houden.

Het systeem wat op de wereld werd gezet, is niets meer dan een piramidaal opgebouwd businessmodel. Alles draait om slechts vier dingen, die afkomstig zijn van een getraumatiseerd en onwetend ego: geld, macht en controle die dienen om 'energie' te oogsten op boerderijplaneet Aarde. Energie in de vorm van fysieke arbeid en tijd (het systeem in stand houden), geld (het middel tot macht op Aarde) consumptie (de roofeconomie laten draaien), aandacht en denkkracht (manifestatie van de 3D realiteit) en loosh energy (energetisch voedsel voor bepaalde wezens via het opwekken van de laag vibrerende krachtvelden van angst, verdriet en haat ). Anderen beweren dat er geen hechte en leidinggevende groep is, maar eerder aparte fracties die elkaar soms helpen maar soms ook bestrijden. Nog anderen beweren dat alles gestuurd wordt door kwaadwillende buitenaardse en niet-menselijke groepen die de planeet willen veroveren en aanpassen naar hun beeld (terravorming). Een gevolg is dat men op die manier een externe 'vijand' creëert en de verantwoordelijkheid buiten zichzelf plaatst. Maar wellicht krijgen we precies de wereld die we als mensheid 'verdienen' en manifesteren door onze eigen, collectieve keuzes. Zoals de spreuk gaat: 'Een land vol schapen krijgt uiteindelijk een overheid vol wolven'. En om de wolven te 'verslaan' dien je een leeuw te worden, op te staan in kracht en vlakaf NEE te zeggen tegen wat de goddelijke ziel wil ketenen.

Niets gebeurt toevallig, alles heeft een reden. Het 5D schaakspel op Aarde evolueert in terugkerende cycli en tijdlijnen. Door hun confronterende werking stuwen de tegenkrachten de planetaire evolutie naar nieuwe ervaringsfases. Volgens onderzoekers spelen we nu het eindspel van de duistere fase die begon bij de ondergang van Atlantis en staan we aan de vooravond van een gouden tijdperk. Uiteraard kan dit tijdperk enkel manifest worden wanneer de mensheid klaar en volwassen genoeg is, wat momenteel niet het geval is. Deze mondiale ontwaking, educatie en bevrijding is evenwel volop bezig. Op naar een tijdperk waar een horizontaal bestuur van vrije en soevereine mensen een planeet van liefde, overvloed en samenwerking zal manifesteren. Er is nog een lange weg te gaan...

Anastha Aurora

° Deel 1: Simulatie Theorie Introductie
° Deel 2: Simulatie Theorie Tom Campbell
° Deel 3: Simulatie Theorie David Icke
° Intermezzo: Piramide van macht en kracht
° Volgende keer Deel 4: Een Gevallen Wereld

Kleine selectie officiële linken

Monetair

°° Bank for International Settlements - De Bank voor Internationale Betalingen (BIS), oorspronkelijk opgericht in 1930 om toe te zien op de betaling van herstelbetalingen na de Grote Oorlog, met een lidmaatschap van 61 centrale banken in 2022.
°° International Monetary Fund - Het Internationaal Monetair Fonds (IMF), opgericht in 1945, met 190 lidstaten in 2022.
°° European Central Bank - De Europese Centrale Bank (ECB), opgericht in 1998.
°° The World Bank - De Wereldbank, opgericht in 1945, met 189 lidstaten in 2022.
°° Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT) - Opgericht in 1973, die in 2022 meer dan 11.000 financiële instellingen in meer dan 200 landen met elkaar verbindt.

Militair

°° North Atlantic Treaty Organization - De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO), opgericht in 1949, met 30 lidstaten in 2022.

Recht

°° Het Europees Hof van Justitie - Opgericht in 1952, met 27 lidstaten in 2022.
°° International Criminal Court - Het Internationaal Strafhof, opgericht in 2002, met 123 lidstaten in 2022.

Politiek & Economie


°° United Nations - De Verenigde Naties (VN), opgericht in 1945, met 193 lidstaten in 2022.
°° World Economic Forum - Het European Management Forum, opgericht in 1971, omgedoopt tot World Economic Forum (WEF) in 1987, met meer dan 1.000 leden in 2022, en waarvan de raad van bestuur onder meer bestaat uit de CEO van BlackRock, de directeur van het IMF, de president van de Europese Centrale Bank, de directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie en de VN-gezant voor klimaatactie en financiën.
°° Europese Unie - De Europese Economische Gemeenschap, opgericht in 1957, in 1993 opgenomen in de Europese Unie (EU), met 27 lidstaten in 2022.
°° Europese Commissie - Opgericht in 1958.
°° Europees Parlement - Opgericht in 1962.
°° Europese Raad - Opgericht in 1975, met 27 staatshoofden en regeringsleiders van de EU-lidstaten in 2022, plus de voorzitter van de Europese Raad en de voorzitter van de Europese Commissie.
°° The Trilateral Commission - Opgericht in 1973, met in 2022 ongeveer 400 leden uit Noord-Amerika, Europa en de regio Azië-Stille Oceaan.
°° G20 - De Groep van Zes (G6), opgericht in 1975, uitgebreid tot de G7 in 1977, tot de G8 in 1997 en tot de G20 in 1999, met 20 lidstaten in 2022, waaronder het VK, de VS en de Europese Unie.
°° Group of Thirty (G30) - Opgericht in 1978 op initiatief van de Rockefeller Foundation, met 30 leden in 2022, bestaande uit de huidige en voormalige hoofden van de centrale banken van 17 landen, waaronder het VK en de VS, de Federal Reserve Bank van New York, de Europese Centrale Bank, de Bank voor Internationale Betalingen, het Internationaal Monetair Fonds en de Wereldbank.
°° Bilderberg Group - Opgericht in 1954, bestaande uit ongeveer 150 leidinggevende leden uit de wereld van politiek, industrie, financiën, royalty, media,...
°° World Trade Organization - De Wereldhandelsorganisatie (WTO), opgericht in 1995, met 164 lidstaten in 2022.

Gezondheid

°° World Health Organization - De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), opgericht in 1948, met 194 lidstaten in 2022.
°° Global Alliance for Vaccines and Immunization - Opgericht in 2000, in 2014 omgedoopt tot GAVI the Vaccine Alliance, en gefinancierd (in volgorde van opbrengst tussen 2016 en 2020) door het VK, de Bill & Melinda Gates Foundation, de VS, Noorwegen, Duitsland, Frankrijk, Canada, Italië, Nederland, Australië, Zweden, Japan, de Europese Commissie en 20 andere landen.

Natuur

°° Intergovernmental Panel on Climate Change - De Intergouvernementele Werkgroep inzake klimaatverandering (IPCC), opgericht in 1988, met 195 lidstaten in 2022.
°° World Wide Fund for Nature - WWF, opgericht in 1992, met 184 lidstaten in 2022.
   
Big Tech

°° The Big 5: Alphabet (Google) --- Amazon --- Apple --- Meta (Facebook) --- Microsoft
°° Social Media: Facebook --- YouTube --- WhatsApp --- Instagram --- WeChat --- TikTok --- Twitter --- Reddit --- Twitch --- Tinder
°° Netflix --- Snap --- Oracle --- Alibaba --- Tencent --- Tesla --- Salesforce --- Uber

Investeringsmaaatschappijen

°° BlackRock
°° Vanguard group
°° State Street

°° Sequoia
°° UBS group
°° Goldman Sachs
°° Capitol group

Stichtingen & Non Profit & Education

°° Open Society Foundations (George Soros)
°° Rockefeller Foundation
°° Rockefeller Family Fund
°° Bloomberg Family Foundations
°° United Nations Foundation
°° United Nations Democracy Fund
°° Ford Foundation
°° Schwab Charitable Fund
°° Tavistock Institute
°° Aspen Institute
°° Brookings Institution
°° Foreign Policy Association
(FPA)
°° NDI (National Democratic Institute)
°° Sunlight Foundation (gestopt)

Denktanken

°° Council on Foreign Relations (CFR) - Opgericht door David Rockefeller in 1921
°° The Trilateral Commission - Opgericht door David Rockefeller in 1973
°° Center for Strategic & International Studies (CSIS) - Opgericht in 1962
°° Project for the New American Century (PNAC) - Opgericht in 1997, gestopt in 2006
°° Carnegie Endowment for International Peace - Opgericht door Andrew Carnegie in 1910
°° Club of Rome - Opgericht in 1968
°° Heritage Foundation - Opgericht in 1973
°° Atlantic Council - Opgericht in 1961
°° Hudson Institute - Opgericht in 1961
°° Center for American Progress (CAP) - (John Podesta), opgericht in 2003
°° Pew Research Center - Opgericht in 2004
°° Hoover Institution - Opgericht in 1919
°° American Enterprise Institute (AEI) - Opgericht in 1943
°°
Peterson Institute for International Economics (PIIE) - Opgericht in 1981
°° Cato Institute - Opgericht in 1974 
°° The Heartland Institute - Opgericht in 1984
°° Fraser Institute - Opgericht in 1974
°° The Washington Institute - Opgericht in 1985

Genootschappen

°° Order of St Michael and St George - Opgericht in 1818
°° Order of Malta - Opgericht in 1113
°° Order of the Garter - Opgericht in 1348
°° Jezuïeten Orde - Opgericht in 1534
°° Order 322 (Skull and Bones) - Opgericht in 1832
°° Vrijmetselaars (Freemasons)-  Gestart in 1717

Bloedlijn Families

°° Bloodlines of the Illuminati Vol 1 - Fritz Springmeier - PDF (208 p)
°° Bloodlines of the Illuminati Vol 2 - Fritz Springmeier - PDF (195 p)
°° Bloodlines of the Illuminati Vol 3 - Fritz Springmeier - PDF (186 p)
°° The 13 Satanic Bloodlines - Robin de Ruiter - PDF (321 p)

Tegenbewegingen

°° Stop World Control
°° Stop WHO
°° Prevent Genocide 2030
°° Global Walkout
°° Agenda 2029


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall