18/08/2021

Stroman (Soevereiniteit 3)

Een documentaire rond rechtspersonen, schulden, juridische fictie, het verschil tussen wettelijk en legaal, incassobureaus, deurwaarders en moderne politie.


Volgende thema's worden in de video uitgebreid besproken.

° De frauduleuze creatie van de stroman bij de geboorte, de fictieve rechtspersoon die onderhevig is aan onderdrukkende wetten en een speelbal wordt van valse autoriteit (overheid) via contracten en daardoor een slaaf wordt in een systeem zonder eigendom noch rechten. Deze entiteit bestaat enkel op papier, het is NIET wie je bent, en steeds meer mensen beginnen dit te snappen. We zijn vergeten wie we werkelijk zijn: een soevereine mens van vlees en bloed die NEE kan en mag zeggen en het recht heeft om in vrijheid te leven op Aarde.

° Legalese: de juridische taal die niemand echt begrijpt en die gebruikt wordt om de mens om de tuin te leiden en hem te verwarren via taal.

° Inkomstenbelasting als beproefd middel om de mensheid te onderdrukken. Zonder inkomstenbelasting en zonder de corrupte overheid die deze onrechtvaardige diefstal oplegt zou de samenleving een plaats van overvloed en harmonie zijn. Het blinde geloof en vertrouwen in de overheid is de oorzaak alle ellende op Aarde.

° De creatie van geld uit het niets en de onmogelijkheid van interest. Geld is schuld geworden en geen ruilmiddel.

° Het verschil tussen wettelijk en legaal. Het verschil tussen gewoonterecht (common law) en de statutaire wetten (contractrecht of maritieme wetten) die bedoeld zijn om geld te innen, mensen te laten gehoorzamen, de overheid aan de macht te houden, de slavernij in stand te houden, enz. Gewoonterecht handelt over de overeenkomsten tussen vrije en soevereine mensen en er is in feite maar één basiswet: berokken geen schade (diefstal, moord, geweld, beschadiging, inbraak, verkrachting,...). Al de rest is contractrecht en is een vrije keuze en kan niet opgelegd worden (tenzij je akkoord gaat). Ken uw rechten. Indien je geen misdaad hebt begaan (common law) dan hoef je geen enkele info te geven aan de ordediensten en kunnen ze niets eisen. Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is.

° Iedereen heeft het recht om te filmen op openbare plaatsen, ook om de politie te filmen.

° Regels bij lichaamsonderzoek door de politie. Een onderzoek kan enkel indien de politie gemotiveerde vermoedens heeft van een misdaad.

° Wat te doen bij een verkeerscontrole. Als vrije mens heb je het recht om te reizen.

° Wat te doen bij een smartphone controle.

° Hoe in dialoog te gaan met de politie? Wees beleefd en respectvol maar sta op je rechten. De politie staat ten dienste van de gemeenschap, het zijn publieke dienaars, ze dienen te beschermen en kunnen geen geweld gebruiken indien er geen misdaad plaatsvindt.

° Hoe om te gaan met deurwaarders en schuldeisende firma's? Het is allemaal gebaseerd op angst en onwetendheid, schuldeisers hebben geen enkele macht. NIEMAND heeft macht over jou. Kennis is jouw grootste kracht.

° Ontsnappen uit het systeem.

Vorige delen:
° Soevereine mens deel 1
° Soevereine mens deel 2

° Larken Rose - Het meest gevaarlijke bijgeloof


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall