22/10/2020

Soevereine mens

Een bijzonder en ontluisterend verhaal, er is heel wat over te vinden en te vertellen. Als dit echt waar is, dan is het de grootste fraude ooit op de mensheid gepleegd. Het gaat (kort gezegd) over de vraag of een mens echt vrij en soeverein is (eigenaar over zichzelf) of eerder persoonlijk eigendom van de staat en dus verplicht onderhevig aan alle wetten die regeringen bedenken. Er is namelijk een verschil tussen een mens en een persoon, hoewel beiden dezelfde naam dragen. Je wordt geboren als een echte mens van vlees en bloed en dat geeft jou in principe het geboorterecht om hier op Aarde in alle vrijheid te kunnen leven en wonen op een (gratis) stukje van de planeet (bvb. een familiedomein) waar je voor jezelf en je gezin kunt zorgen. Maar sinds vele eeuwen kom je als baby terecht in een bestaand systeem en je wordt vanaf de geboorte onrechtmatig 'gekaapt' door dat systeem. Jouw menszijn wordt weggestopt en 'verborgen' door de creatie van een fictieve persoon. Dit gebeurt door de aangifte via de geboorte acte. Dat is in feite een contract met de overheid en afkomstig uit de maritieme wetgeving.


Alles hier op Aarde is gebaseerd op (handels)contracten en die kun je weigeren (tenminste als je op de hoogte bent van het contract, wat niet altijd het geval is). Landen en staten zijn bvb. geen specifieke grondgebieden met een bevolking en een bestuur, maar corporaties (ondernemingen) die ingeschreven zijn op de handelsbeurs en zaken doen. Alles op Aarde en in het huidige systeem is gebaseerd op business, terwijl de komende samenleving gebaseerd zal zijn op creativiteit en schoonheid. Vanaf de geboorte wordt dus een fictieve (rechts)persoon gecreëerd met een officiële naam (jouw naam in hoofdletters) en een rijksnummer. Het is erg belangrijk om het verschil te begrijpen tussen een levende mens en fictief persoon en dit diep te laten doordringen. Een mens is niet hetzelfde als een persoon en een mens is niet verplicht om zich te identificeren als een persoon. Wanneer jij je wel identificeert als persoon dan wordt je automatisch onderhevig aan de wetten, regels en belastingen van het 'systeem'.

Een mens kan pas gedwongen worden iets te doen, iets niet te doen of iets te dulden in slechts 3 gevallen:
1. Als dit voortvloeit uit een contract of overeenkomst die willens en wetens door beide partijen opgesteld werd en voorzien van een vingerafdruk van alle partijen.
2. Als een mens zich vrijwillig identificeert als persoon.
3. Als een mens zich vrijwillig identificeert als slaaf.
'Zich identificeren als' betekent: 'de rol speelt van', zoals bijv in een theaterstuk.
Persoon komt trouwens van 'persona', wat masker betekent, een masker wat werd opgezet door Romeinse toneelspelers om hun gezicht te bedekken. Wanneer je bvb. een brief opent van de deurwaarder (waarop jouw geboorte acte naam staat) dan bevestig je jouw rol als personage en ga je akkoord met de regels van het systeem.

Heel weinig mensen zijn hiervan op de hoogte. En er is meer. Bij de geboorte aangifte wordt een trust opgericht die een natuurlijk persoon wordt genoemd en gekoppeld wordt aan jouw rijksnummer. De fiscus wordt beheerder van de natuurlijke persoon en het parlement is de oprichter (van de trust) en bepaalt de regels en jij wordt de begunstigde (niet de eigenaar). Daarom ben je nooit echt de eigenaar van iets. Van zodra je iets registreert (baby, huis, auto,...) wordt het eigendom van de staat. Probeer maar eens de autotaks, de grond- of de huisbelasting niet te betalen. Jouw auto of huis worden aangeslagen door de deurwaarder. Je krijgt gebruiksrecht over dingen, nooit het volle eigenaarschap (tenzij je bij de 0,1% elite behoort). In principe kan trouwens niemand 'eigenaar' zijn van land en grond omdat de Aarde (en de dieren) aan niemand anders dan zichzelf toebehoren. Maar dat is weer een ander verhaal.

Een persoon is dus niets anders dan een trust die opgericht wordt met een geboorteakte. Een akte is een blad papier met tekst (of een digitale pagina) en teksten met woorden zijn dode fictie, geen levend wezen. Een persoon leeft niet, hij is zo dood als de letters op het papier, in tegenstelling tot een levende mens met een vrije wil in de natuurlijke wereld.

Er is nog veel meer, dit verhaal gaat erg diep en begon lang geleden al. In het Engels wordt gesproken van 'freeman on the land', ofwel een vrije mens zonder contracten met de overheid (en dat betekent niet hetzelfde als wetteloosheid). Tijd om nogmaals deze 2 boeken aan te bevelen die hier mooi op aansluiten en basislectuur zijn:
° Het meest gevaarlijke bijgeloof (Larken Rose)
° Het einde van al het kwaad (Jeremy Locke)

Het claimen van jouw soevereiniteit is een heel proces, niet alleen administratief, maar vooral ook innerlijk. Het matrixsysteem en haar regels zitten diep ingebakken bij vrijwel iedereen. En de eerste vraag is of je de contracten met de overheid eigenlijk wel wilt beëindigen. Ben je klaar om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, je gedachten, je daden? Soeverein worden betekent dan in de eerste plaats een hele hoop dingen in vraag (durven) stellen, onderzoeken, transformeren en loslaten. Het is een proces van bewustwording en het beseffen van jouw essentie: je bent geen nummer, noch een persoon maar een echte, levende en unieke mens geboren in vrijheid en onschuld op een mooie planeet. 


Lees verder in...

° Deel 2
° Deel 3

Meer weten? Er komt binnenkort (december) een website met alle uitleg en procedures.

° Wordt Soeverein! Hridaya Gertrude (deel 1)
° Wordt Soeverein! Hridaya Gertrude (deel 2) 
° Het ontstaan van een persoon
° De grootste fraude aller tijden 
° De soevereine mens
° Vincent Zegel
° Hoge Raad van de Kinderen

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall