15/03/2021

Vaccinatie Solidariteit


Al sinds het begin van de Corona plandemie gebruiken media, overheid en 'experts' allerlei gaslighting en manipulatie technieken om mensen te overtuigen zich te laten injecteren met een experimenteel en onvoldoende getest 'vaccin' (gentherapie) voor een milde virus infectie met een overlevingspercentage van 99,98% voor wie jonger is dan 70. De wakkere mensen die kiezen om zich niet te laten vaccineren, worden dan openbaar beschuldigd, geblameerd, veroordeeld en onder druk gezet. Men gebruikt allerlei foute argumenten zoals beweren dat we groepsimmuniteit moeten bereiken (wat helemaal niet kan via vaccinatie) of dat we solidair dienen te zijn met elkaar om deze (gefabriceerde) crisis te overwinnen en de zwakkeren te beschermen. Laten we enkele fouten in deze gedachtegang opsommen. 

°°° Een mens is een soeverein en vrij wezen en is zelf volledig verantwoordelijk voor zijn gezondheid. Het is tegenwoordig makkelijk om zichzelf te beschermen tegen virussen en bacteriën via verschillende methoden (preventie, voeding, kruiden, essentiële oliën, orthomoleculaire supplementen, gezonde levensstijl, voldoende bewegen, zuurstof, zonlicht, enz...) en tegelijk het eigen immuunsysteem te versterken. Wie verzuimt om voor zichzelf te zorgen en zijn algemene conditie dag na dag verzwakt, draagt zelf de verantwoordelijkheid voor de gevolgen. Wie door een foute levenswijze zijn nieren stuk maakt of door te roken zijn longen vergiftigt, kan wellicht hopen op een donororgaan voor transplantatie maar dit dient altijd een vrije keuze van de donor te zijn. Zo ook met vaccinaties. Iemand anders ter verantwoording te roepen vanwege een foute levenswijze of onwetendheid over hoe het immuunsysteem werkt en wat de agenda van big pharma is, kan geen reden zijn om vaccinatie af te dwingen van een vreemde. 

°°° Volgens de virologen moeten we ons binnenkort jaarlijks of halfjaarlijks laten inenten tegen Corona mutaties uit solidariteit. Mag ik dan uit solidariteit ook vragen om vanaf nu alle ongezonde voeding uit de winkelrekken te halen, alle pesticiden uit de landbouw, alle milieuvervuilende stoffen, chemicaliën, plastics,... te verwijderen uit samenleving en milieu, overbodige stralingsbronnen zoals 5G te vervangen door bekabeling, enzovoort. En mag ik dan vragen, uit solidariteit, om de hele bevolking aan te sporen tot een 100% natuurlijk leven inclusief gezonde voeding om zo ziekten preventief aan te pakken? En uit solidariteit kunnen we ook nog opteren om te leven met minder lawaai, minder werkdruk, minder stress,..en nog veel meer dingen die ziek maken. Ja maar, die dingen zijn niet besmettelijk en virussen wel, zou je kunnen opwerpen. Welnu, hoe gek dit ook klinkt voor gehersenspoelde oren, virussen zijn ook niet besmettelijk (zie Terreintheorie en linkjes onderaan).

°°° Wanneer een overheid inspeelt op jouw emoties (je doet het voor een ander, wees niet egoïstisch) en op je moraal (wees solidair) en op die manier gehoorzaamheid afdwingt, dan verlies je als mens jouw zelfbeschikkingsrecht. En het is ook morele chantage. Afgedwongen solidariteit en behulpzaamheid horen niet thuis in een vrije samenleving en doen denken aan strikt autoritaire regimes zoals Noord Korea en Nazi Duitsland ('De wensen en de zelfzuchtigheid van het individu moeten ondergeschikt zijn. Een mens moet zijn persoonlijke mening en belangen opzijzetten en beide opofferen' - Adolf Hitler).   

°°° Bovendien is het vaccineren van iedereen geen garantie dat het virus daarmee verdwenen is en dat iedereen nu beschermd is. Want vaccinatie is geen immunisatie. En Corona virussen muteren waardoor men altijd achter de feiten aanloopt en vaccinatie tegen influenza of Covid eigenlijk zinloos is. De enige waardevolle, logische en efficiënte manier om groepsimmuniteit te bereiken is via contact met de 'buitenwereld' waardoor een natuurlijke immuniteit en antilichamen ontstaan. Het lichaam is perfect aangepast om zichzelf te beschermen en doet dit al miljoenen jaren. Men dient enkel de zwakken, zieken en de 80 plussers extra te beschermen. Gevaccineerden zijn trouwens besmettelijk want na vaccinatie dragen en verspreiden ze zelf de ziekte (dit heet shedding). We merken het aan de cijfers: hoe meer men vaccineert, hoe meer de besmettingen en ziektegevallen stijgen. Vaccins kunnen ook zorgen voor gevaarlijke mutaties van het virus.


°°° Laten we ook niet vergeten dat er veel betere methoden zijn om mensen te beschermen tegen ziekten dan hen injecteren met schadelijke stoffen, ziektekiemen en/of mRNA moleculen. Er zijn verschillende effectieve en goedkope geneesmiddelen op de markt én men kan stappen nemen om het eigen immuunsysteem te optimaliseren. En laten we niet vergeten dat het overlevingspercentage heel hoog is (99,95%) en dat de meeste mensen zonder veel problemen de Covid infectie doormaken en antistoffen hebben aangemaakt.

°°° Er is veelvuldig vastgesteld dat het merendeel van de Covid doden ernstige onderliggende aandoeningen hadden (waaronder ook overgewicht) en/of bejaard waren. Er is geen enkel geval bekend van iemand die gestorven is aan Covid alleen. Men sterft niet aan maar met Covid. Het komt altijd door de complicaties, door de combinatie met andere ziekten, door een verzwakt en vervuild lichaam, door foute medische handelingen, enzovoort. Vaccinatie heeft weinig zin, want er is geen pandemie, en men dient eerst de onderliggende problemen aan te pakken en enkel de zwakke en zieke personen te isoleren en beschermen (en niet de hele bevolking te gijzelen). Dit noemt men de 'omgekeerde lockdown' en die wordt aanbevolen door duizenden dokters en experts (zie hier).
 
°°° De vaccin producenten vertellen op hun bijsluiter dat de mRNA vaccins niet voorkomen dat men Covid krijgt en niet voorkomen dat de persoon besmettelijk is voor anderen, het verlicht enkel wat zware symptomen. Het aansporen van de hele bevolking om zich te laten vaccineren 'uit solidariteit' heeft dus niets met gezondheid te maken. Het is (zoals gezegd) een verdienmodel, een verkooptruc. Bovendien zijn de mRNA vaccins gen-therapeutische experimenten en geen vaccins. Een vaccin heeft een duidelijke en vastgelegde definitie, de mRNA injecties voldoen niet aan die definitie. Een mRNA injectie is een experimentele gen-therapie en medische experimenten zijn verboden door de Neurenberg code. Een mens heeft het recht om zelf te beslissen of hij al dan niet een proefkonijn wil zijn voor big pharma (informed consent). Een overheid en mediakanalen die dit experiment blijven promoten en opdringen, zijn medeplichtig aan een misdaad en worden nu trouwens voor de rechtbank gedaagd.

°°° Indien de vaccins echt en effectief werken dan zijn de gevaccineerden beschermd tegen besmettingen. In dat geval kunnen mensen die bang zijn gewoon een vaccin nemen en zo zichzelf beschermen. En mensen die liever vertrouwen op hun eigen immuunsysteem kunnen dan in vrijheid die keuze maken en vormen geen gevaar voor gevaccineerden. Simpel, logisch, makkelijk en het respecteert de vrije keuze van iedereen. Maar blijkbaar willen experts en overheid toch per se iedereen injecteren niettegenstaande het volgens bovenstaande gedachtegang niet nodig is. Dit kan wijzen op verschillende dingen: (1) de vaccins werken toch niet (en in dat geval is het beter om een natuurlijke immuniteit te verkrijgen via contact met de buitenwereld) of (2) de vaccins hebben een andere bedoeling (zoals controle en transhumanisme) of (3) de vaccins zijn enkel een verdienmodel.

°°° De vaccins kregen een voorlopige goedkeuring van het EMA en zitten tot eind 2023 in de testfase. Nu blijkt ook dat de Israëlische overheid op eigen houtje een contract heeft afgesloten met Pfizer waarbij de hele bevolking als proefkonijn wordt 'aangeboden' aan het farmabedrijf om hun experimenteel vaccin te testen. Het contract stipuleert dat een bepaalde quota dient gehaald te worden om bruikbare testresultaten te krijgen. Vandaar dat de overheid daar zo enorm pusht om iedereen te vaccineren. Dit gebeurt allemaal zonder toestemming van de bevolking. Ondertussen blijkt dat het vaccin tal van slachtoffers maakt. Maar liefst 40 keer meer doden door het vaccin dan door Covid. Daarnaast wordt ook de groene pas ingevoerd wat betekent dat wie niet gevaccineerd is en/of geen negatieve test kan voorleggen niet langer kan participeren aan de maatschappij (apartheidssamenleving). Dit betekent dus dat de overheid de bevolking onrechtstreeks verplicht om aan een medisch experiment mee te doen waarbij een reëel risico bestaat op zware bijwerkingen tot zelfs de dood toe. Dit is een misdaad tegen de mensheid en deze psychopaten bij de overheid dienen uiteraard berecht te worden. Maar daarnaast betekent dit ook dat een oproep van de overheid om je te laten vaccineren uit 'solidariteit' kan beschouwd worden als een regelrechte aanval op gezonde mensen en met recht vlakaf moet genegeerd en geweigerd worden.

°°° Een volgend punt is de verbijsterende vaststelling dat de hele virologie wellicht gebaseerd is op een foute en voorbijgestreefde theorie, een hypothese die nog nooit werd bewezen. Er is nog nooit een virus geïsoleerd, ook niet het SARS-CoV-2 virus. Virussen voldoen niet aan de postulaten van Koch. Virus betekent oorspronkelijk 'vergif' en niet ziektekiem, wat er al op wijst dat virussen ook lichaamseigen excreties (kunnen) zijn die bepaalde functies uitoefenen (waaronder interne vervuiling/gif opruimen). Verschillende dokters en wetenschappers onderzoeken andere theorieën (terreintheorie, exosomen) die meer overeenstemmen met de werkelijke realiteit. Exosomen werden 30 jaar geleden al ontdekt. Drie belangrijke redenen waarom dan toch nog wordt vastgehouden aan een voorbijgestreefde theorie (virussen als besmettelijke en ziekmakende organismen) zijn (1) de enorme druk van de farmalobby vanwege de exuberante winsten die vaccins opleveren, (2) de hele medische infrastructuur en curriculum die stoelen op een verkeerd uitgangspunt (de strijd tegen indringers en ziekte) en (3) de oogkleppen en/of het narcisme van virologen die niet in staat zijn fouten te erkennen of hun carrière (ego) in het gedrang te brengen. 

°°° Leven is risico's nemen. Het is onmogelijk om volledige of zelfs gedeeltelijke zekerheid, veiligheid en bescherming te bereiken via de maatregelen en vaccins. Er zullen altijd virussen, bacteriën en gevaren zijn. Kan men de hele maatschappij op slot doen en vernietigen en de (gezonde) bevolking gijzelen om 0,05% van de reeds zieke hoogbejaarden te beschermen? Wetende dat er betere methoden zijn om hen te vrijwaren van besmetting en ziekte? Wetende dat die maatregelen en vaccins enorm veel schade berokkenen? Wat een absurd idee. Er zijn effectieve en goedkope medicijnen beschikbaar (Ivermectine en andere) en men kan kiezen voor een omgekeerde lockdown. Vaccins zijn niet nodig. Maatregelen zijn niet nodig.       

 
Hier zijn 5 manieren waarop ze de niet-zo-wakkere burger proberen over te halen tot vaccinatie.

1. Omkoping. Zonder vaccinatie bij iedereen kunnen we niet terug naar normaal. Doe wat we zeggen en dan krijg je een beloning (vrijheid).
2. Bekende celebrities die vaccins promoten (foei Elton John, Michael Caine, Bono en vele anderen).
3. Creëer schaarste. Berichten verspreiden dat er niet genoeg vaccins zijn voor iedereen (wat niet zo is), een vaccin krijgen wordt dan geluk hebben en iets exclusiefs.
4. Fake populariteit. Verspreid leugen berichten die de populariteit van de vaccins benadrukken, en dat grote groepen reeds gevaccineerd zijn en dat de weigeraars in de minderheid zijn.
5. Weigeren is nutteloos. Benadruk telkens dat vaccins weigeren op de lange duur toch niets uithaalt, want je zult niet meer kunnen functioneren in de maatschappij. Ze zijn 'onvermijdelijk' is dan de boodschap (wat uiteraard ook al een leugen is).

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall