14/05/2021

Parallelle Samenleving

 

Dit is een fragment uit een langer bericht op de zusterblog
'Home is where the soul is singing'.

Dankzij de dwaze Covid dictatuur die vernietiging, ellende en totale afhankelijkheid brengt, zien we nu de wakkere en bewuste Mens opstaan en actie nemen. Het oude systeem is door en door rot en het alternatief wat 'ze' willen invoeren (the great reset, 4th industrial revolution, building back better, nieuwe wereld orde,...) betekent de doodsteek voor vrijheid en creativiteit. Er blijft maar één weg open: verlaat het oude systeem en bouw mee aan een nieuwe samenleving die de oude wereld uiteindelijk hopeloos voorbijgestreefd en onwerkzaam zal maken. Een parallelle samenleving is niet zo vreemd als het klinkt. Er zijn tal van voorbeelden zoals de vele natuurstammen en de Indiaanse reservaten of religieuze groepen zoals de Amish, de Mennonieten, de Hutterieten, de orthodoxe joden,... Hier zijn 30+ tips en acties die nu overal opduiken. Sluit je aan en co-creëer een beter model voor de toekomst (van jouw kinderen en kleinkinderen).

°°° Niet vechten tegen het systeem (betogen, petities, geweld, protest...hebben allemaal geen zin). Gewoon afhaken en het dystopische systeem en vooral ook de media loslaten.

°°° Dus stoppen met aandacht geven aan wat je niet wenst mee te creëren. Dit betekent wellicht om de main stream media,  de alternatieve media en de social media los te laten die het vooral hebben over angst, schaarste, virussen, vaccins, politiesstaat, geweld, en vele andere doemscenario's. Je kunt geen 2 meesters dienen, je kunt geen nieuwe wereld manifesteren als je nog voortdurend bezig bent met de oude wereld te voeden.

°°° Laat geen verdeling toe, want dit is hoe het spel al eeuwen gespeeld wordt: verdeel en heers. We dienen onze gezamenlijke menselijke waarden, kwaliteiten en overeenkomsten én de natuurwetten als basis te nemen. Deze overstijgen alle vakjes en labels die de wereld blijven verdelen en die gebruikt worden om ons tegen elkaar op te zetten: ras, religie, geslacht, politieke overtuiging, afkomst, taal, rijk/arm,...Focus op wat ons verbindt als mensheid.

°°° De grootste opdracht is om terug verbinding te maken met jouw ziel, met jouw essentie, met het goddelijke Bronbewustzijn en vanuit jouw waarheid en creativiteit te gaan leven. Dagelijkse meditatie en mindfulness oefeningen zijn uiterst belangrijk. Verhoog op die manier je frequentie en innerlijke vrede en verleg de focus naar spirituele groei en zelfopvoeding.
 
°°° Dit zal helpen om allerlei angsten te neutraliseren waaronder ook de grote, onderliggende en algemene angst voor de dood. Naast verdeel en heers technieken behoort het verspreiden van angst tot de meest gebruikte manipulatietechnieken van de elite. En angst voor virussen is nu hun nieuwe hoofdstuk in het horrorboek van overheersing.

°°° Iedereen draagt oude kwetsuren, verborgen trauma's en beperkende (ego)patronen mee die vaak een belemmering vormen om een nieuw leven te kiezen en vol te houden. Het wordt aanbevolen om innerlijk schaduwwerk te doen (los je eigen shit, blokkades en angsten op, al dan niet met hulp van therapeuten). 
 
°°° Burgerlijke ongehoorzaamheid is de beste manier tot vreedzaam verzet.

°°° Daarnaast kunnen, indien gewenst, andere acties opgezet worden waaronder politici bestoken met brieven en hen ter verantwoording roepen, maatregelen niet opvolgen en boetes niet betalen, bewustmakende informatie verspreiden via social media en flyers,... 
 
°°° Er zijn nu tal van groepen actief die de weg tonen naar gerechtelijke soevereiniteit en de nodige documenten ter beschikking stellen. Lees je in betreffende jouw rechten en de grote 'goocheltruc' die 3 dagen na je geboorte plaatsvindt waardoor je (zonder jouw medeweten) een slaaf wordt in het systeem. Zie deel 1 en deel 2. 

°°° Blijven vasthouden aan en focussen op jouw droom voor een nieuwe wereld en toekomst (volledig engagement nemen). Laat je niet afleiden en insluiten door het onderdrukkende systeem en het oude denken. Negeer de kritiek, de negativiteit en de verwijten, vaak  afkomstig van familie en vrienden, die jouw droom ondermijnen en saboteren.
 
°°° Samenwerken met gelijkgestemden, netwerken, connecten met elkaar in real life, samenkomen in vreugde en creatiekracht.
 
°°° De eigen creativiteit, intelligentie en soevereiniteit inzetten om een parallelle samenleving te creëren.
 
°°° Kinderen uit school halen (het zijn instituten voor conditionering) en thuiseducatie en microschooltjes opstarten (zie hier).
 
°°° Autonome familiedomeinen en groene, onafhankelijke ecodorpen opstarten.
 
°°° Dit vraagt zelfstudie en voorbereiding. Gezien de parallelle samenleving vanuit de basis wordt gecreëerd (door de wakkere burgers zelf), kan studie over de grote thema's zoals permacultuur, zelfvoorziening, autonomie en unschooling noodzakelijk zijn. Ook zelfstudie over vaccins, virussen, 5G, transhumanisme, agenda 2030, enz....kan zeker nuttig zijn gezien de mainstream media hier voortdurend over liegt.  
 
°°° Coöperatieve groepen (met buren en vrienden) opzetten die de basisbehoeften voorzien (voedsel, water, energie, onderdak). Steun eventueel de transitiebeweging (die helaas niet ver genoeg durft gaan).
 
°°° Volop de lokale boeren, kleinhandel en bedrijven steunen die de maatregelen en vaccin paspoorten niet willen. Er komen er steeds meer bij en er zijn apps en FB groepen om ze te vinden.
 
°°° Lokale en kleinschalige initiatieven opzetten.
 
°°° Lokaal zelfbestuur organiseren gebaseerd op consent, sociocratie, holacracy, kgotla, ubuntu, enzovoort (in plaats van het globalisme en het VN wereldbestuur door de elite). 
 
°°° Lokale complementaire betaalmiddelen starten die onafhankelijk zijn van bank- en beurssystemen.
 
°°° Zoveel als mogelijk zelfvoorzienend worden (qua basisbehoeften). Dit is cruciaal, blijf niet afhankelijk van het systeem (het gaat crashen).
 
°°° Geld van de bank en de beurs halen en investeren in zelfvoorziening en/of nuttige projecten.
 
°°° Stop met de grote kartels te steunen, koop niet langer hun producten, bestel niet bij de grote bedrijven, boycot de grote corporaties.
 
°°° Stop met jouw lichaam te verzwakken met farmaceutische producten (pillen en vaccins).
 
°°° Stop je verslavingen (vooral degene die jouw lichaam vernietigen zoals alcohol, tabak, drugs, medicijnen,...). Stop ook de digitale schermpjesverslaving. Kies voor minder technologie en meer natuur in je leven.
 
°°° Gooi je smartphone weg. Dit is iets wat velen nog steeds niet begrijpen en het is nochtans cruciaal, de smartphone is één van de belangrijkste sleutels in de big brother A.I. prison planet agenda die nu over de hele wereld wordt uitgerold. Mocht iedereen de smartphone wegdoen en stoppen met tv kijken, dan is het hele fake Covid en vaccinatie circus dadelijk voorbij en dan maak je jezelf los van het slavensysteem.   
 
°°° Technologie is het middel wat de elite gebruikt en in de toekomst nog veel meer wil gebruiken om de voltallige wereldbevolking te manipuleren, te controleren en afhankelijk te maken. Dit is voor het eerst in de geschiedenis mogelijk, namelijk de 'slaven' matrix besturen via technologie (internet, allerlei schermpjes, 5G). Ze proberen het exploitatiemodel van Mensen en grondstoffen wat ze hebben bedacht te digitaliseren en te automatiseren. Wees dus uiterst kieskeurig en beperk de digitale invloed ten gunste van de organische wereld. Met andere woorden: go back to nature and choose a simple life.
 
°°° Gebruik humor en vreugde als wapen, als zelfbescherming en als energieboost.
 
°°° Eet gezond, denk positief, open je hart, doe wat goed voelt, wees nooit bang, lach vaak.
 
°°° De enige weg uit de gevangenis die nu wordt opgetrokken is zelf volledige verantwoordelijkheid nemen voor je leven
 
°°° Enjoy the ride, it's just a game. Jouw diepste essentie is ongeboren, onsterfelijk en onbegrensd en kan nooit geraakt of verstoord worden.

Er blijft echt maar 1 optie over voor iedereen die geen vaccin, masker en vaccinatiepaspoort wil, en dat is: meebouwen aan een parallelle samenleving. En daar dienen we nu aan te beginnen. Nogmaals: er is geen andere optie. Op geen enkele andere manier kan de medisch, totalitaire politiestaat die uitgerold wordt as we speak, tegengehouden worden. De figuren in machtsposities zijn vastberaden. De enige optie is uit het systeem stappen en niet meedoen met de werelddictatuur.




Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall