07/12/2021

In Shadow

 
De animatie kortfilm 'In Shadow' kwam reeds uit in 2017 maar is nog steeds relevant. Een dystopische wereld waar mensen als zombies in rond dolen omdat ze de connectie met hun ziel kwijt zijn geraakt. Een vals bestaan zonder zin en menselijkheid. Maar uiteindelijk brengt het harde, duistere en ontspoorde leven hen terug naar bevrijding en reconnectie met zich Zelf. Want zoals Carl Jung zegt: 'No tree, it is said, can grow to heaven unless its roots reach down to hell.' Uit de schaduw naar het licht, dat is de reis die iedereen momenteel onderneemt. 

Het duistere zien we bijvoorbeeld in China, het Big Brother land die het voortouw neemt en een hallucinante technologische gevangenis voor haar burgers bouwt.
°° Kinderen krijgen A.I. camera's en 5G hersengolf trackers op hun hoofd als controle apps.
°° Het is de opstap en voorbode voor het rechtstreeks manipuleren en sturen van de gedachten en het bewustzijn der kinderen vanaf de lagere school.
°° In de klassen staan robotten die de kinderen screenen op gezondheid en engagement.
°° De uniformen van de kinderen bevatten computerchips om hun locatie te kennen en ze overal te volgen.
°° Men noemt dit A.I. educatie en de bedoeling is duidelijk: men wil generaties opvoeden (brainwashen) tot gehoorzame modelburgers, werkslaven die gecontroleerd worden van geboorte tot dood.
°° Aankopen in de winkel gebeuren niet langer met cash geld maar via gezichtsherkenning en smartphone apps.
°° Iedereen wordt 24/7 gemonitord en krijgt goede en slechte punten in een sociaal kredietsysteem.
°° Chinese technologiebedrijven hebben de meest geavanceerde bewakingsstaat ooit gecreëerd en die fungeert als een proefproject voor de hele wereld.


In Japan verwaarlozen miljoenen jongeren de traditionele waarden en raken verslaafd aan de digitale wereld en artificiële apparaten. Robotten, mobiele telefoons, personages uit videospelletjes, virtuele acteurs en digitale zangers zijn nu de nieuwe rolmodellen. Mensen brengen meer tijd door met machines dan met hun familieleden. De toenemende en overal aanwezige artificiële intelligentie verstoort de hersenen van kinderen en jongeren en dat zorgt voor een verzwakking van het gevoel, de expressie, de natuurlijkheid, de creativiteit, de menselijkheid, het zelf kunnen denken,...

Men creëert een generatie van ongevoelige jongeren en robotkinderen. De fusie van mens en machine neemt exponentieel toe en leidt naar een transhumanistisch ras van androïde cyborgs. De singulariteit (het moment dat machines onbereikbaar slimmer zijn en de wereld overnemen zonder dat wij het in de gaten hebben) komt snel dichterbij en dat betekent het einde van een natuurlijk leven en een organische mensheid. Eenmaal 5G gelanceerd en volledig actief wordt, is er geen weg meer terug.

Is A.I. de laatste uitvinding van de mens? Elon Musk waarschuwt: dit is iets wat we niet zullen kunnen controleren. A.I. en kwantum computers zullen het systeem overnemen. En Claire Edwards, een ex-VN medewerkster gaat nog een stap verder en spreekt over 5G als een echt wapen wat gebruikt wordt in de wereldwijde mindcontrol agenda.
 
5G en haar opvolgers 6G en 7G vormen het digitale netwerk onder het ultieme controle grid (zie China) en zijn ook een kill grid (bijen, bomen, dieren en mensen worden ziek).  Het kan en het wordt gebruikt als een wapen gericht tegen de bevolking. De smartphone (die 17 keer verslavender is dan heroïne) speelt daarin een cruciale rol. De enige zinnige actie is massaal de smartphone weg doen (wat dus niet zal gebeuren). De virus-, vaccin- en klimaathysterie die constant in het nieuws komen, zijn afleidingsmaneuvers om de 5G uitrol te verbergen. Net als de vaccins is 5G nog nooit getest op schadelijkheid, noch wat betreft de lange termijn effecten voor de gezondheid. De mens gereduceerd tot proefkonijn die gewillig de grote investeringsmaatschappijen sponsort met zijn geld en zelfs met het eigen leven.

Er is maar één weg, een massaal en duidelijk NEE zeggen tegen de smart control matrix en dat vraagt bewust worden en in je kracht gaan staan om jezelf, je geliefden en de planeet te redden van een transhumane toekomst.

° Metaverse

Ondertussen in Anastasia land...

De buitenwereld is een afspiegeling van het collectieve innerlijke bewustzijnsveld. De illuminati en de deep state zijn aspecten van de donkere schaduwkant in ieder mens die nu verpersoonlijkt worden op het wereldtoneel der dualiteit om herkend en geheeld te worden. In dat opzicht is de wereld buiten ons vooral een materialisatie van wat we NIET zijn, alsof we nu alle shit projecteren/dumpen die we tijdens het spel (de Goddelijke Komedie) als ervaring kozen. Het is de grote en noodzakelijke reiniging van het hart van alles wat niet mee kan naar het komende 'gouden tijdperk' en de terugkeer naar Zelf (soul).


De spelers die de donkere kant animeren en zichZelf verloren hebben in de big brother 5G dimensie, acteren als figuranten die de connectie met hun ziel kwijt zijn geraakt. Zij zorgen voor de schijnbaar ondoordringbare haag van duistere doornenstruiken getoverd door de heks (de illuminati) die de weg naar het Licht (Doornroosje, de schone slaapster) versperren voor de prins (het Zelf). Het vraagt moed om in de spiegel te kijken en de eigen demonen te zien maar het is de weg naar bevrijding en het helen van het onderbewuste waardoor ook de buitenwereld automatisch mee verandert. Men noemt dit ook 'schaduwwerk'.

In de In Shadow kortfilm hierboven wordt een beeld getoond van de ontspoorde maatschappij en de NPC's (non player characters) die hun verbinding met Zelf hebben verloren en meer robot dan mens zijn. Maar de confrontatie met de innerlijke schaduw geprojecteerd als buitenwereld zorgt uiteindelijk voor een hergeboorte. De NPC wordt dan terug een 'Living Soul', een echte Mens, een Schepper in plaats van een slachtoffer.

Anastasia toont tot wat een echte Mens in staat is. Eén vrouw, vanuit een veld in de taiga, verandert de wereld en inspireert miljoenen mensen en ontketent een ware, groene (r)evolutie in Rusland en wereldwijd. Zonder geweld, zonder strijd, zonder betogingen, zonder petities, zonder geel hesje,... maar met slechts 1 woord: NEE.

NEE, het big brother systeem krijgt mijn steun en energie niet, nooit. JA, ik kies voor de Ruimte van Liefde die veel te lang in slaap was in mijn ziel en nu ontwaakt door de kus van de prins (het Zelf). Het is een simpele keuze, maar met grote gevolgen.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall