10/04/2022

Acht inzichten (Kiesha Crowther)

 


De 8 stappen van Kiesha Crowther (alias Little Grandmother) tot verlichting en vreedzaam samenleven.

    Inzicht 1 : Er bestaat een hogere Wijsheid en Intelligentie. Er is veel meer in het leven dan wat we nu kunnen ervaren en zien. Toeval bestaat niet. We maken deel uit van een groot en prachtig scheppingsplan en wij allen hebben bewust gekozen om hier en nu op Aarde te zijn. We zijn een onlosmakelijk deel van het Universum, deel van de eeuwige en alles omvattende Liefde. We zijn meer dan wat we denken, weten en kunnen begrijpen.

    Inzicht 2 : Geschiedenis is niet de evolutie van technologie en productie, maar geschiedenis is de evolutie van het denken. Onze gedachten veranderen in de loop der tijd, het denken evolueert. In de middeleeuwen werden de gedachten grotendeels bepaald door kerk en koning, wat een specifieke maatschappij creëerde. In de huidige tijd regeert het verstand en houdt het denken zich vooral bezig met technologie, controle en economische groei, wat een andere maatschappij voortbrengt. Want zoals je denkt, zo creëer je. Maar steeds meer mensen beginnen te beseffen dat er meer is, veel meer, dat er andere gedachten kunnen zijn, andere beelden, die andere realiteiten scheppen. We beginnen te beseffen dat we God/Godin zijn, een 'Ik Ben', een Creator,...We beginnen te ontwaken en te herinneren. Het denken staat dan niet langer in dienst van het verstand, van het kleine ego, maar wordt steeds meer gestuurd vanuit het hart, gestuurd door de liefde. En dit zal een totaal andere samenleving op Aarde brengen.

    Inzicht 3 : Er zijn nieuwe inzichten en er bestaat een nieuw begrip over de fysieke wereld, meer en meer bevestigd door de wetenschap. Alles leeft, alles is energie en bewustzijn is de grondslag. Bewustzijn is de oorzaak en niet het gevolg. Iedereen kan deze energie, deze levenskracht (leren) zien. En het is deze energie die leven en voeding verschaft.

    Inzicht 4 : De natuur schenkt alle nodige energie. Tot nu toe halen we nog steeds energie bij elkaar, via gesprekken, oordelen, ruzies, via allerei interacties. Het is tijd om elkaar niet langer te kwetsen, te veroordelen en leeg te zuigen. We hoeven onze energie niet bij elkaar te halen, als gever en nemer, maar kunnen ons wenden tot de natuur, tot moeder Aarde. De bergen, de bomen, planten, een bloem, rivieren, bossen, de zon,… alles in de natuur schenkt volop en onvoorwaardelijk alle nodige energie. Moeder Aarde heeft genoeg energie voor iedereen, we hoeven het niet bij elkaar te halen.

    Inzicht 5 : Dus stop met vechten om gehoord te worden, de baas te zijn, te manipuleren, slachtoffer te spelen,... Voed jezelf en het ego niet langer via andere mensen. We zijn allen gelijkwaardig. Zoek de natuur op en adem de energie in en uit, een perfecte uitwisseling. Verbind je met de frequentie van de natuur, stop met het ego te voeden en laat het hartbewustzijn groeien.

    Inzicht 6 : Wie ben je? Wie wil je zijn? Waarom ben je hier? Je hebt bewust gekozen om hier te zijn. Wat wil je aanvangen met dit leven? Als je weet dat je God/Godin bent, het grote 'Ik Ben', een Creator,...wat kom je hier dan echt doen? Beantwoord deze vragen en dan zul je ook weten hoe te creëren. Alle nodige energie is aanwezig in de natuur om te zijn en te doen wat je echt wilt.

    Inzicht 7 : Dromen, dagdromen, ingevingen, beelden, gedachteflitsen,...zijn boodschappen van het Hogere Zelf die antwoorden brengen en de weg tonen. Wees alert. Antwoorden komen ook via andere mensen, gesprekken, 'toevalligheden',...Stel de juiste vragen en de juiste antwoorden zullen komen.

    Inzicht 8 : Wordt niet verslaafd aan andere mensen, want anders stopt jouw eigen groei. Laat je niet beïnvloeden door wat anderen zeggen of denken over jou. Volg je eigen, unieke pad. En beperk ook anderen niet door kritiek en oordeel, maar steun hen in hun keuzes en hou van hen. Iedereen kan alles creëren via liefde. En het is deze liefde die een nieuwe en schitterende Aarde tevoorschijn zal brengen.

    You are the ones you have been waiting for.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall