29/04/2022

De grote diefstal


Een voortzetting van de gedachtestroom die aan bod kwam in de Matrix en Metaverse series (zie onderaan). Disclaimer: dit is een persoonlijke visie en deel van een zoektocht, het hoeft daarom niet de ultieme waarheid te zijn. Ga altijd zelf op onderzoek.


° Referentiepunten: dit zijn de inherente pijlers, ankerpunten, parameters en lichtbakens die de mens bekrachtigen en steunen en hem laten aarden in de fundamentele waarheid van wat het betekent om mens te zijn. Referentiepunten bevatten het 'framework' en de karakteristieken om te kunnen navigeren tijdens het aardse spel als een spiritueel wezen die een menselijke ervaring beleeft.
° De controllers:
de top van de machtspiramide die deze referentiepunten stelen en vervangen door hun eigen leugenagenda om zo de mens in verwarring en afhankelijkheid te kunnen houden. Lees hier wie de controllers zijn.

To cling to the past is guaranteed suicide. To remain apathetic is assured enslavement.
To learn the truth and then act on it is the only means of survival at this moment.

(Milton William Cooper, Behold a Pale Horse)

De strijd die bezig is op Aarde is niets minder dan een rechtstreekse aanval op de échte mens.  Het is de diefstal van de menselijke eigenheid, van onze inherente vermogens en van de referentiepunten die als gids dienen om samen een leven in harmonie te creëren. Het is de vernietiging van de leefomgeving, het kapen van het bewustzijn, het gijzelen van de ziel, het manipuleren van de fysieke, emotionele en mentale wezensdelen. Het is de totale ontmenselijking en degradatie van elk individu tot het niveau van een gehoorzame, zielloze, transhumane cyborg. Het is de lagere tijdlijn die leidt naar destructie, stagnatie en ondergang. Niets doen en afwachten (op white hats, aliens, reddende engelen, galactische federaties, humane presidenten, wijze politici,...) is zinloos en een grote valkuil. Ieder mens wordt geroepen om op te staan en bewust te kiezen voor de hogere tijdlijn. Het is de enige weg. Lees hier meer over de 2 tijdlijnen.

Wie niet kiest, zal gegarandeerd opgeslokt worden door de krachtige kaken van de technocratische tijdlijn. De eerste stap is dan ook om jouw innerlijke kracht en creatievermogen te activeren. Dit kan door de natuurlijke en inherente referentiepunten te gebruiken die toelaten om te weten wat een échte mens is en wat jouw taak is op deze planeet. De referentiepunten worden gestolen door de 'controllers' en vervangen door artificiële surrogaat versies en leugenverhalen. Daardoor is iedereen quasi 'verplicht' en geneigd om op hun lagere tijdlijn aan te sluiten, een A.I. wereld waaruit ontsnappen uiterst moeilijk is en die jaren van onnodig lijden zal genereren. Wat een échte mens is, kun je lezen dit bericht: Metaverse deel 3.  De diefstal van onze oorspronkelijke natuur en ware essentie en de ontheiliging van geboorteplaats Aarde telt alvast zeven belangrijke thema's (er zijn er nog meer).


# 1 # - De herinnering aan wie we zijn

We komen op Aarde met geheugenverlies en weten niets over onze afkomst en oorsprong, over de reden waarom we hier zijn en de bedoeling van dit levensspel. We herinneren ons niet dat we goddelijke en eeuwige wezens zijn met onbegrensde mogelijkheden en scheppende vermogens, zonen en dochters van de Allerhoogste. We worden geboren met een blanco lei, met een lege geheugenkaart als het ware, waardoor het erg makkelijk is voor de controllers om de mens vanaf de geboorte te programmeren volgens hun eigen wensen en agenda. Iets wat ze dan ook zonder aarzelen en welbewust doen. In de New Age wereld verklaart men dit geheugenverlies bij elke reïncarnatie als een eigen keuze. Het zou toelaten om onbevangen het Aardse spel te kunnen spelen en spirituele groei mogelijk te maken. Deze uitleg voldoet niet, blijkbaar denkt men niet dieper na over de mogelijkheid van een soul trap waarbij het geheugen doelbewust gewist wordt bij elke nieuwe incarnatie om de kudde schapen in onwetendheid te houden.

Alleen al het feit dat iedereen zich ooit wel eens vragen stelt als wie ben ik en wat doe ik hier wijst erop dat deze referentiekaders, lichtbakens en antwoorden gestolen worden van de mens. We kennen de waarheid niet omdat we gehackt zijn en het bewustzijn volgepropt zit met leugens. En we leven onze waarheid niet omdat we afgeleid en misleid worden met valse paradigma's en foute verhalen. De gemiddelde levensduur is te kort om zich iets te kunnen herinneren over onze oorsprong en bestemming. En tijdens dit korte leven spenderen we dan nog alle tijd en energie aan het leren omgaan met de diefstal van de oorspronkelijke referentiepunten. Met andere woorden: we zijn voortdurend in de weer om te overleven, we ploeteren verder zonder kennis over verleden en toekomst, als een schip op drift in een storm tijdens een donkere nacht.

Het lijkt wel een soort kosmisch Stockholm syndroom. In plaats van toe te geven dat dit geheugenverlies een grote ontkrachting en handicap is en een fantastische methode om iedereen te indoctrineren vanaf de babytijd, beweert men dat het goed en noodzakelijk is en dat we iets belangrijks kunnen leren op die manier. Het grootste deel van het leven brengen de meesten door in onwetendheid en verwarring en worstelen met vragen als: wie of wat ben ik, wat doe ik hier, waartoe dient dit alles, waar ga ik heen,...? Religies, verlichte meesters en filosofen brengen dan wel antwoorden maar dat is altijd kennis uit tweede en derde hand die makkelijk vervalst kan worden. We dienen onze ware natuur zelf te ervaren. We dienen het antwoord zelf te leven en te zijn. Dit geheugenverlies is in feite belachelijk en zorgt voor een heel pak ellende en lijden op Aarde. De mens dient in staat te zijn om de ervaring van wie hij werkelijk is op elk moment en zonder enige inspanning te leven. Deze terugkeer naar wie we werkelijk zijn, deze herinnering aan onze afkomst en bestemming kan zich enkel manifesteren op de hogere tijdlijn. De natuurlijke, organische evolutiespiraal volgen, is de enige manier om daar te komen en momenteel beginnen steeds meer mensen zich hun ware essentie en aard te herinneren. Deze tijdsfase heet niet voor niets 'apocalyps', de sluiers vallen weg en de waarheid (over mens en wereld) wordt geopenbaard.  


# 2 # - Het doel van het leven (op Aarde)

Niettegenstaande het geheugen gewist is, toch kan men het persoonlijke levensdoel nog wél ontdekken, en dat is bij iedereen anders en uniek. De sleutel is het hart, want het hart bevat de blauwdruk van het hogere doel waarom je hier bent, jouw unieke, creatieve missie die enkel door jou kan ingevuld en volbracht worden. Maar ook dit hogere doel wordt gestolen en vervangen door allerlei secundaire doelen die opgedrongen worden door de maatschappij, door de overheid, door de scholen en door de religies. En die worden allemaal bestuurd door de controllers. Zij willen gehoorzame ordervolgers die binnen de lijntjes kleuren en het technocratische model steunen. Zij willen een sociaal systeem waar mensen die gehoorzamen aan de ontelbare regeltjes beloond worden en mensen die een andere weg kiezen straf krijgen en uitgesloten worden. Waar is de creativiteit en soevereiniteit? Waar is het geboorterecht van iedereen om in alle vrijheid een uniek pad te volgen? Het vraagt tegenwoordig heel wat moed en inzicht om je hart te volgen en tegen de algemene stroom in te gaan. En vaak wordt dit simpelweg verboden.  


# 3 # - Planeet Aarde en het bewoonde Universum

Het Universum krioelt van het leven en wordt bewoond door ontelbare (intelligente) levensvormen. De Aarde is slechts één van de vele bewoonde planeten en wordt al eeuwen bezocht door buitenaardsen. De controllers en militairen houden deze contacten verborgen en werken samen met sommige buitenaardse groepen om een gezamenlijke agenda uit te voeren (de lagere tijdlijn). Er zijn verschillende redenen waarom dit geheim wordt gehouden. Men wil niet dat de mensheid haar blikveld en bewustzijn verruimt en nieuwe referentiepunten ontdekt. Men wil integendeel het bewustzijn inperken en afbakenen en laten uitschijnen dat we helemaal alleen zijn in het onmetelijke Universum en dat het matrix slavensysteem de enige optie is om een planeet te organiseren en dat de 'brood en spelen' cultuur de hoogste vorm van creativiteit en entertainment is. Men wil de bevrijdende technologieën verborgen houden voor de mensheid en de inspiratie verhinderen die afkomstig is uit hoger geëvolueerde beschavingen die in harmonie leven. Kan het zijn dat men het platte Aarde verhaal heeft verzonnen als een hoax om onze isolatie met het Universum nog meer te laten uitschijnen? Een mensheid die niet eens beseft dat ze in slavernij leeft, zal nooit in opstand komen. Contact met hogere beschavingen zou al snel iedereen wakker schudden en laten beseffen dat een totaal andere samenleving mogelijk en haalbaar is, het zou een kwantumsprong in bewustzijn veroorzaken. Daarom wordt 'disclosure' tegen gehouden (de waarheid over het bestaan van en het contact met buitenaardsen).


# 4 # - De biologische man en vrouw als fundamentele menselijke natuur

Dit thema zorgt voor veel controverse en discussie. Dieper onderzoek leert echter dat de genderverwarring en hormonale verstoring een onderdeel vormen van de agenda der controllers om (op langere termijn) het klassieke gezin te vernietigen en de natuurlijke biologie te ontregelen. De transgender agenda heeft uiteindelijk de bedoeling om mensen te reduceren tot synthetische, geslachtsloze 'posthumans' die ingeplugd kunnen worden in de A.I. systemen. De creatie van een soort digitale 'levensvorm' die zover mogelijk verwijderd is van de vrije, organische mens. Het gaat uiteindelijk altijd om controle. Ter herinnering en om duidelijk te zijn: elke volwassene heeft keuzevrijheid qua geslacht en sekse en uiteraard ook met wie hij/zij een relatie begint, dat staat niet ter discussie. Het gaat hier evenwel om de indoctrinatie van de kinderen en jongeren en de ondergraving van de aangeboren biologische natuur bij de kinderen. Veel jongeren (tieners) die het transgender pad opgaan, hebben trouwens later spijt van de lichamelijke ingrepen die ze laten uitvoeren. Zoals reeds uitgebreid besproken in het Metaverse deel 3 bericht wordt de biologische sekse (man of vrouw) nu volop in vraag gesteld. Man en vrouw bestaan niet meer, men spreekt over genderfluïde personen. De man als viriele beschermer van het gezin en de vrouw als schenker en zachte behoedster van leven, zijn vernietigd. De aanval op de kinderen om hen zo vroeg mogelijk in genderverwarring te brengen, is volop bezig. Man en vrouw en hun respectieve kwaliteiten verdwijnen uit de samenleving. Mannen kunnen zwanger worden, menstrueren en borstvoeding geven, zo beweren de wetenschappers. Vrouwen kunnen hun borsten laten verwijderen, hun baarmoeder laten uithalen en jarenlang hormonen slikken. Bovendien zorgt de anticonceptiepil voor hormonale verstoringen en een vermannelijking van de vrouw.

Foetussen en designer baby's kunnen 'gemaakt' worden in fertiliteitsklinieken en voldragen in hightech baarcouveuses. Een baby groeit niet langer in een levende moeder waar het een natuurlijke immuniteit meekrijgt. Een baby wordt in een synthetische uterus samengesteld met alle 'nodige' smart apps en vaccins ingebouwd, je kunt ze binnenkort wellicht bestellen via Amazon. Een artificiële baarmoeder baart artificiële 'personen'. Precies wat de controllers willen, totale controle. Kinderen worden van jongs af aan vergiftigd (hormoonverstoorders), geprogrammeerd (door het WHO en het WEF) en gevaccineerd om hen te laten geloven dat ze in een 'verkeerd' lichaam zijn geboren. Je kunt nu alles zijn wat je maar wenst (het genderalfabet telt vele letters), behalve een jongen of meisje, zo wordt aan de kinderen verteld. Het doel is duidelijk: men wil uiteindelijk de biologische natuur en sekse afschaffen. Men wil niet dat man en vrouw als referentiepunt nog langer bestaan. Want de transhumane A.I. robotmens zonder menselijke identiteit (waar de technocratie naar toe wil), hoeft geen geslacht noch sekse te hebben. Meer nog, men wil simpelweg het goddelijk vrouwelijke en goddelijk mannelijke (de innerlijke god en godin als hoger referentiepunt) uitbannen en vernietigen. Het vrouwelijke wordt uit de vrouw gehaald en het mannelijke uit de man. Deze verbinding met de goddelijke creatieve kracht in man en vrouw dient te verdwijnen waardoor het mens-zijn ondermijnd wordt en maximale controle mogelijk is. 


# 5 # - Het bewustzijn en de verbinding met Hoger Zelf en de Schepperbron

De ongeboren geestelijke essentie van de mens (Hoger Zelf) kan nooit vernietigd worden. Maar men kan wel het bewustzijn manipuleren, men kan de verbinding met de ziel verduisteren, men kan de waarheid verbergen, men kan de mensheid in onwetendheid houden. Men kan een valse realiteit opdringen die het bewustzijn dan als waarheid aanvaard. Men kan de mens in een volledig virtuele realiteit lokken en daarin vasthouden (zoals het Metaverse). Men kan de mens zo manipuleren via perceptie management dat hij zich enkel nog identificeert met de waarheid van de controllers, met hun energie en hun agenda. Dit is massa hypnose en de Covid hoax was een mooi voorbeeld hoe 90% van de mensen zich zonder slag of stoot laten inspuiten met dodelijk gif en blindelings gehoorzamen aan een communistisch regime en absurde maatregelen. Het toont nog maar eens hoe makkelijk het is om de verbinding te verliezen met jouw essentie en goddelijke soevereiniteit. Het Hoger Zelf wordt vervangen door een fake identiteit, een gevangen bewustzijn waarvan de gedachten, de handelingen en de gevoelens gecontroleerd worden door A.I. systemen. Zo wordt het innerlijke referentiepunt van een Hoger Zelf uitgeschakeld. Dit betekent simpelweg de overname van de vrije wil die dan vervangen wordt door de wil van de controllers.  


# 6 # - De natuur

Alle referentiepunten naar de organische wereld en onze natuurlijke habitat worden gestolen en uitgeschakeld. Dit is al decennialang aan de gang. De helende en levende natuur wordt vervangen door dode, smart cities. Het supermarkt knutselvoedsel is bewerkt en geraffineerd. De gronden, het water en de luchten zijn chemisch geworden. De oceanen zitten vol microplastiek. De bossen en wouden verliezen hun bomen en maken plaats voor monoculturen en industrie. De dieren worden gemarteld als voedselbron. Het gif is overal en de natuur verliest terrein. Kunstmatig gecreëerde voedseltekorten en brandstichtingen in voedselbedrijven zorgen naast prijsstijgingen voor extra angst, chaos en afhankelijkheid. Voedsel als wapen dus. Alles moet wijken voor de A.I. technocratie en de great reset. Moeder Aarde is niet langer een heilig referentiepunt en een prachtige thuis maar verworden tot een business en verdienmodel. De connectie tussen mens en natuur, die eeuwenlang een belangrijke rol speelde, is in de westerse wereld bijna verdwenen. Iedereen kent de logo's van de social media kanalen zoals Facebook en Instagram, maar niemand herkent nog de bomen aan hun bladeren en de dierensporen in het bos. Offgrid leven in harmonie met de natuur is in veel westerse landen onmogelijk geworden, er zijn teveel regeltjes die dit beletten. CO2- en klimaatbeperkingen dwingen iedereen tot het faillissement en elke dag sluiten tientallen boeren hun bedrijfje door de absurde Europese regels bedacht door wereldvreemde ambtenaren in stoffige kantoren.


# 7 # - De échte mens

Dit werd in een vorig bericht uitgebreid besproken. De mens wordt op alle mogelijke manieren verhinderd om een échte mens te zijn. Het lichaam wordt vergiftigd en verzwakt. De menselijke deugden en kwaliteiten worden uitgebannen. De gevoelens en emoties worden bespeeld. De gedachten en het denken gestuurd. De wilskracht verlamd en de vrije wil gebroken. Contact maken met elkaar, wat een diepe menselijke behoefte is, wordt verboden (tijdens Covid en de nog komende gemanipuleerde virus plandemieën). In Shanghai en andere Chinese steden worden nu miljoenen mensen maandenlang opgesloten vanwege een nooit geïsoleerd 'virus' en de meesten gehoorzamen omdat ze hun soevereine kracht vergeten zijn door decennialange mindcontrol. Een offgrid en zelfvoorzienend leven in dichte verbinding met de natuur (het geboorterecht van iedere mens!) wordt onmogelijk gemaakt door honderden wetten en iedereen moet wonen in een smart city onder camerabewaking en een deken van chemtrails. Zonlicht krijgt de stempel van gevaarlijk en schadelijk en alle supermarktvoedsel is vette rommel vol suiker en additieven. Bijna iedereen zit aan de farmapillen en toch zijn ziektebeelden alomtegenwoordig, wellicht komt het net door het ongebreidelde medicijngebruik. Elke familie telt mensen met een burn-out en de depressies en de zelfdodingen zijn niet meer bij te houden. De geschiedenis is op grote schaal vervalst en de media pompen leugens en angst uit haar schermen in nooit geziene hoeveelheden. Het corrupte geldsysteem verdeelt de mensheid en houdt de egocentrische machtsstructuren in stand. Enzovoort, het is duidelijk dat de mens de verbinding kwijt is geraakt met zijn essentie en ware natuur. En het is ook duidelijk dat dit wordt veroorzaakt door de diefstal van de mogelijkheden om te kunnen gedijen als echte mens.

De moderne mens is ziek omdat hij geen wortels meer heeft,
noch in de aarde, noch in de kosmos.
De moderne mens is ziek omdat hij geen wortels meer heeft,
noch in het verleden - niet wetende waar hij vandaan komt -
noch in de toekomst - zonder visie die hem draagt.
(Ernst Zürcher)

Deze 7 referentiepunten worden gestolen en vervangen door valse beelden en verhalen.

° De mens als goddelijk, soeverein en multidimensionaal wezen wordt vervangen door een A.I. gestuurde, transhumane cyborg in handen van big brother.
° Het persoonlijke levensdoel (creativiteit, schoonheid en liefde) wordt vervangen door de agenda van de controllers (het slavensysteem en de matrix van beperking in stand houden).
° Het bewoonde Universum wordt vervangen door een eenzame en geïsoleerde Aarde als enige planeet met leven.
° Man(nelijk) en vrouw(elijk) worden vervangen door genderfluïde personages en de creatieve, scheppende energie wordt ontkend.
° Het Hoger Zelf bewustzijn en de hartconnectie worden vervangen door A.I. controle systemen die de ervaringen bepalen (zoals het Metaverse).
° De natuur wordt vervangen door een digitale, virtuele omgeving.
° De echte, vrije mens die creatief kan denken en scheppen wordt vervangen door een transhumane cyborg die rechtstreeks aangesloten zit op het matrixsysteem via nanotechnologie en voortdurend geprogrammeerde denkbeelden in het bewustzijn krijgt ingeplant.


De controllers stelen op die manier de ware essentie van mens-zijn en installeren een systeem van straffen en belonen om iedereen in de pas te laten lopen (sociaal kredietsysteem). Het gaat er dus om dat de mens deze 7 basisprincipes terug in eigen handen neemt. Het gaat om soevereiniteit en creatieve vrijheid. De sleutel ligt in liefde voor het Zelf en de innerlijke weg. Mensen die zichzelf graag zien, kunnen onmogelijk toelaten dat ze onderworpen worden en tot slaaf gedegradeerd. Zelfliefde laat niets toe wat de ziel en de hartconnectie met de voeten treedt. Let wel, het gaat hier niet over egoliefde of om een dagelijkse, positieve bekrachtiging van jezelf. Het gaat om de onmiskenbare ervaring dat jij liefde bent! Altijd en overal! Je bent Zijn, Bewustzijn en Vreugde; het Leven, de Liefde en de Vrijheid zelf! Deze onvoorwaardelijke liefde wordt ontkend en bestempeld als egoïstisch. De abrahamitische religies (jodendom, christendom, islam) zijn al duizenden jaren druk bezig met de kudde te indoctrineren dat de mens schuldig is, een onverbeterlijke zondaar die in vagevuur en hel zal branden tot in de eeuwigheid. De religies propageren dat we moeten lijden en afzien om onze waarde en rechtschapenheid te bewijzen. Waanzin!

Waarom al die negativiteit en oordelen rond Zelfliefde? Omdat deze programmering de mens afsnijdt van de hartconnectie, het belet hem om verbinding te maken met de goddelijke kracht (en de Schepperbron) in het hart. Men wil niet dat de mens vanuit het Hoger Zelf en onvoorwaardelijke Liefde ageert. Want A.I. kan niets met liefde. Liefde is een onbegrijpelijk en nutteloos mysterie voor A.I.. Het enige antwoord wat de controllers kunnen bedenken is de mens in voortdurende angst houden zodat hij de hartverbinding met liefde niet kan maken. Angst is hun hoofdmiddel, en de angst voor de dood is de basisangst die uitgespeeld wordt. Voortdurend worden angstverhalen verspreid over virussen, oorlogen, tekorten, ziekten, klimaatrampen, vluchtelingen,...en nog zoveel meer. Het houdt maar niet op. Omdat ze weten dat een bevolking in angst geen bedreiging vormt en niet in een liefdesvibratie kan komen. Wie zich in een staat van liefde bevindt, is onverwoestbaar en ontoegankelijk voor duistere krachten. Zelfliefde betekent dat je één bent met de Universele liefde van de Schepperbron en dat je ook leeft vanuit dit weten. Spirituele disciplines zoals meditatie en naar binnen keren, kunnen helpen om dagelijks verbinding te maken met de waarheid en liefde in het hart.

De beste manier om de controllers te bestrijden, is om uit hun dystopische agenda te stappen, hun leugens te ontmaskeren, hun angstpropaganda te weigeren en de 7 referentiepunten terug te nemen. Zich niets aantrekken van wat de controllers beslissen (hun agenda is bedoeld om de échte mens kapot te maken) en al jouw energie, tijd en liefde investeren in de mooie thema's van de hogere tijdlijn. Want de controllers wijken niet en gaan verder met hun agenda... tot we samen opstaan in kracht en onze eigen toekomst in handen nemen. Zo simpel en toch zo moeilijk is het. 


Stel je voor dat we op Aarde komen met een intacte herinnering aan onze goddelijke, eeuwige oorsprong, zonder angst voor de dood omdat het leven altijd verder gaat en onze essentie onsterfelijk is, met een helder weten over de unieke taak en het levensdoel wat we komen manifesteren, met de mogelijkheid om bewuste connectie te maken met andere beschavingen, in een diepe verbinding met Gaia de levende Aarde en met het Hoger Zelf en stel je voor dat liefde het belangrijkste referentiepunt en richtsnoer is tijdens het menselijke leven... ja, dan creëren we op 1 generatie tijd samen een paradijs van vrede, schoonheid en overvloed. De grote diefstal is bedoeld om dit te verhinderen want het zou het einde betekenen van de controllers en de lagere tijdlijn.

Anastha Aurora

Zie ook...

° Het Matrix Programma Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 ... of ook beschikbaar als gratis E-book
° Het Metaverse Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 ... of ook beschikbaar als gratis E-book
° Meer gratis E-books op deze pagina
° Matrix Serie compleet

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall