21/05/2022

Vijf groepen


Men zou de mensheid kunnen indelen in 5 groepen gebaseerd op het niveau van hun bewustzijn, perceptie en intentie (er zijn uiteraard nog vele andere indelingen mogelijk). Zo'n indeling betekent daarom niet dat de mensen uit de ene groep beter of slechter zijn dan die uit een andere groep. Vaak is er simpelweg sprake van onwetendheid en noodlot of groeicurves en leeropdrachten voor de ziel, maar de indeling kan wel helpen om helderheid te brengen in de huidige mondiale situatie. Bedenk ook dat er tal van nuances, variaties en overlappingen mogelijk zijn, het is allemaal niet zo zwart/wit als hieronder beschreven staat. In feite zijn er nog 2 extra groepen maar die zijn erg klein en worden hier niet besproken. De ene groep zijn de controllers of 'de priesters' zoals Anastasia ze benoemt (zie dit bericht voor wat uitleg). De andere groep zijn de meesters (of wachters, behoeders) en dat zijn dus niet de bekende guru's en spirituele leraren die boeken schrijven, in ashrams wonen of een YouTube kanaal hebben zoals er tegenwoordig zo veel zijn. Zowel de controllers als de meesters komen nooit in de openbaarheid.


# 1 # - Overleven

Deze groep omvat de vele miljoenen mensen die momenteel leven onder bijzonder harde en moeilijke omstandigheden zoals oorlog, extreme armoede en hongersnood. Hun hoofdthema is overleven en de belangrijkste bezorgdheid bij deze groep is simpelweg om in leven te blijven en de dag veilig door te komen. Hun focus ligt uitsluitend op het voorzien in de basisbehoeften voor zichzelf en hun gezin: voedsel, drinkbaar water, onderdak en veiligheid. Het mag duidelijk zijn dat de machtselite bewust en voortdurend situaties creëert op het wereldtoneel waardoor miljoenen mensen in crisis en totale afhankelijkheid verzeild raken. Door een groot deel van de mensheid in overlevingsmodus te houden, bewaren ze de controle, en ondertussen beletten ze hen om soeverein en vrij te worden, en ze verhinderen hen ook om een hoge vibratie/frequentie te bereiken (waardoor ze weerbaar, krachtig en creatief worden). Als bijkomende bonus schakelen ze ondertussen wat 'nutteloze eters' uit (zo noemen ze het plebs), als deel van hun genocide agenda. Oorlog, armoede en honger zijn de wel beproefde wapens die de elite al duizenden jaren gebruikt om de macht te behouden en angst en wanhoop in de maatschappij te brengen. Denk bvb. aan de 'Grote Sprong' onder Mao in China (1958-1962): 45 miljoen hongerdoden. Of de Holodomor in Oekraïne onder Stalin (1932-1933): 7 miljoen hongerdoden. Er zijn honderden voorbeelden te geven hoe de machtselite deze 3 wapens inzet om grote bevolkingsgroepen op de lagere tijdlijn te houden (lees hier meer over de 2 tijdlijnen).


# 2 # Gehoorzamen

Deze groep omvat mensen die zich goed voelen bij het volgen van een kudde-mentaliteit. Hun hoofdmotivatie is angst en ego en ze zijn bang voor straf en om uitgesloten te worden door de groep. Ze gehoorzamen makkelijk en conformeren zich aan de geldende regels zonder zich veel vragen te stellen. Ze zijn blij met de uitgestippelde levensloop die het systeem aanbied (een 'veilig' en grijs leven lopend van geboorte, school, werk, gezin, huis, tv, pensioen en tenslotte de dood) en beseffen niet echt dat ze slaven zijn in een matrix van consumptie en onderdrukking. Ze geloven dat gezondheid, succes en voorspoed in het leven afhangen van de mate waarin men doet wat de autoriteiten (aan)bevelen. In plaats van zelf na te denken en op onderzoek te gaan, luisteren ze naar politici, guru's, priesters, generaals, dokters, advocaten, experts, virologen, mediafiguren, influencers,...om hun leven te organiseren. Hun plastieken levensstijl kan niet verdragen dat andere mensen vrij, onbezorgd, creatief en rebels in het leven staan. Ze kijken dan ook neer op zulke mensen en veroordelen alles wat hun artificiële perceptie bedreigt en onderuit haalt. Sinds de Covid hoax zijn een aantal van hen 'wakker' geworden en beginnen te snappen dat er heel wat manipulatie en verborgen agenda's spelen. Dat is goed nieuws. Hopelijk worden er nog veel meer wakker voor het te laat is, want men is nu volop bezig om deze groep te modificeren naar de status van A.I. gestuurde, posthumane, geslachtsloze 'onvrijen' (zie de grote diefstal en de grote reset).

# 3 # Onderdrukken

Deze groep is een negatieve afsplitsing van de tweede groep. Het zijn de (miljoenen) gehoorzame burgers die door manipulatie, mindcontrol, indoctrinatie, hersenspoeling en zelfs psychische mishandeling (MK Ultra) afgedaald zijn naar de duistere zijde. Hun hoofdmotivatie is hebzucht en het verlangen naar macht (over anderen). Het zijn de mensen die, soms uit onwetendheid en soms ook bewust, de agenda van de controllers (de machtselite) uitvoeren en actief meewerken aan onderdrukking en vernietiging. Mark Passio noemt ze 'ordervolgers', ze voeren zonder morren bevelen en orders uit en blijven blind voor de ethische en morele consequenties van hun keuzes. Ze houden van de macht en de materiële voordelen die ze als volgelingen en handlangers van de controllers te beurt vallen. Hun ego krijgt een kick door anderen te bevelen, te bestelen, te controleren en te doden of mishandelen. In plaats van hun bewustzijn te verruimen tot spirituele en morele hoogten (als deel van de menselijke evolutie), vergroten ze hun capaciteit om anderen te beheersen en te vernietigen en ze voeden hun hebzucht naar macht op alle mogelijke manieren.


# 4 # Ontwaken 
   

Deze groep wordt nu steeds groter mede dankzij de gebeurtenissen van de laatste 2 jaar en met de hulp van honderden alternatieve social media kanalen die onderzoek doen en de waarheid proberen naar buiten te brengen. Deze mensen beseffen dat ze jarenlang zijn voorgelogen en bedrogen, dat er vele verborgen agenda's spelen en dat de overheid nooit aan de kant staat van haar burgers. De emotionele shock wanneer men beseft dat niets is wat het lijkt en dat planeet Aarde in feite een soort energieboerderij en slavensysteem is, veroorzaakt in eerste instantie ongeloof, verwarring, woede, frustratie en wanhoop. Ontwaken is altijd eerst een donkere nacht voor de ziel. Gevoelens van eenzaamheid en onbegrepen zijn, duiken op. Groei in bewustzijn kan pijnlijk zijn. Het zijn als de barensweeën bij de geboorte van een nieuwe mens die een nieuwe tijd komt vormgeven. Ontwaken kan ook enorme druk zetten op relaties, levensomstandigheden en werkervaringen, alles begint te wankelen en soms uiteen te vallen. Het nieuwe bewustzijn vraagt om nieuwe keuzes en het kiezen van een nieuwe levensrichting die meer in harmonie is met de verworven inzichten. Het zoeken naar antwoorden buiten zichzelf is als het vinden van een speld in een hooiberg. De waarheid zit in jezelf, luister naar het hart (indien het open is) en de intuïtie (indien die helder werkt) om je zielspad te vinden. Stilte en meditatie kunnen daarbij helpen. De mensen uit deze groep hebben veel baat bij het zich verbinden met gelijkgestemden en andere wakkeren. Een (groot) aantal van hen begint ook spiritueel te ontwaken en ze gaan op zoek naar antwoorden op de grote levensvragen: wie ben ik, wat is de zin van dit leven, waarom ben ik hier, waar ga ik heen. 


# 5 # Liefhebben

Ook deze groep groeit nu in snel tempo. Dit zijn de 'lichtwerkers', 'starseeds' en wegbereiders en hun taak is niet eenvoudig (vanwege de lage frequentie op Aarde tijdens het Kali Yuga tijdperk). Hun hoofdmotivatie om te incarneren op deze planeet en in deze tijd is liefde. Het zijn de mensen die reeds een tijdje 'wakker' zijn en bewust meewerken aan een betere wereld waar vrede, overvloed en samenwerking als vanzelfsprekend beschouwd worden. Bij velen gebeurt het ontwaken in stappen. Ze krijgen gedurende het leven opeenvolgende 'downloads' waardoor de herinnering aan hun taak, afkomst en creatiekracht steeds sterker wordt. Anderen ervaren een ingrijpend trauma waardoor de herinnering terugkeert. Deze groep is grotendeels immuun voor de angstzaaierij en leugenpropaganda die de elite en de media dagelijks rondstrooien. Hun focus is gericht op de waarheid en liefde in het eigen hart. Hun intentie is de heling van moeder Aarde en de mensheid. Hun vibratie is hoog genoeg om de aanvallen van het duister te weerstaan. Vaak zijn ze begiftigd met een sterke intuïtie, een helderziende blik, helende capaciteiten, een onweerstaanbare uitstraling en een eindeloze creativiteit. Daardoor functioneren ze als lichtbakens en referentiepunten voor de zoekende en verwarde mensen. Ze helpen bij het schaduwwerk, brengen oplossingen aan, tonen het pad naar het licht en bezitten het vermogen om anderen te inspireren tot grote daden. Hun bewustzijn is in staat om te gaan met de duistere agenda's die nu uitgespeeld worden op 3D Aarde en in de astrale velden (4D). Ze houden de hogere tijdlijn actief en en zijn de bewaarders van de oorspronkelijke broncodes van het levensspel. 
 

Er ligt een spanningsveld tussen de groepen 1 en 2 enerzijds en de groepen 4 en 5 anderzijds die mee zal mee helpen bepalen hoe de twee tijdlijnen evolueren. Groepen 1 en 2 zitten hoofdzakelijk op de lagere tijdlijn (onwetendheid en gehoorzaamheid). Groep 3 wordt door de controllers gebruikt als een verlengstuk voor hun macht. Nog even aanstippen dat niets zwart/wit is, er zijn uitzonderingen en variaties, deze indeling is gewoon een ruwe inschatting, geen wet van Meden en Perzen die strikt moet worden genomen. Maar elke mens staat wel voor een belangrijke keuze en wordt geroepen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor leven en welzijn. De controllers hebben ondertussen hun handen vol. Ze dienen groep 3 als handlangers op de lagere tijdlijn te houden, te verhinderen dat groepen 1 en 2 verder ontwaken en ze moeten beletten dat groepen 4 en 5 verder evolueren op de hogere tijdlijn en ondertussen anderen wakker schudden en meekrijgen. Het is een onmogelijke taak.

Vandaar al die censuur en afleiding, al die gemanipuleerde oorlogen en georkestreerde crisissen, al die propaganda en perceptie beïnvloeding. De verrassing en het shockeffect van de Covid hoax is uitgedoofd en heel wat mensen zijn ondertussen wakker geworden. De controllers hebben evenwel nog wat troeven en leugens achter de hand. Gisteren waren het zwaardere sancties tegen Rusland, vandaag een apenvirus, morgen lege winkels en klimaatrestricties en overmorgen nieuwe biowapens, 'gain of function' virussen en smerige vaccins. Trap niet in hun NWO narratief bedoeld om de great reset uit te rollen. Heel veel hangt af van de mensen in groepen 1 en 2. Maar ontwaken is niet genoeg, dat is pas het begin. Er is actie nodig en bewuste keuzes. Velen die nu groep 4 vervoegen, kijken in verbazing en ongeloof of vol woede en frustratie naar het Aardse toneelspel vanaf de zijlijn maar blijven ondertussen meedraaien in het systeem waardoor het verder loopt. De kracht tot verandering bestaat uit 3 stappen. (1) Geef al jouw energie, tijd en aandacht aan de wereld die jij wilt zien en ervaren. (2) Blijf gefocust op  het handhaven van een hoge (liefdes)frequentie en laat je niet bang maken. (3) Doorzie en weiger hun mindcontrol, hun leugens en hun oplossingen en keer naar binnen om jouw eigen waarheid te vinden. En als bonustip: maak jezelf niet afhankelijk van de technocratie (internet, smartphone, digitaal geld, smart systemen,...), maar blijf vrij en onafhankelijk. Blijf een mens van vlees, ziel en geest verbonden met de natuur en de medemensen in real life.

Anastha Aurora

Let everything happen to you
Beauty and terror
Just keep going
No feeling is final.


(Rainer Maria Rilke)


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall