11/03/2024

Totale controle


Hieronder een samenvatting van de bevindingen van Maria Zeee, Naima Feagin en Sabrina Wallace (en andere onderzoekers, zoals het Spaanse La Quinta Columna). Zie ook de Covid Hoax Serie, delen 3, 4, 8, 11 en 13. Er zijn linken onderaan het bericht met nog meer uitleg en ook de bijgevoegde video's maken veel duidelijk. De kern van het verhaal in 1 zin: men gebruikt het elektromagnetische bioveld  van de mens (de aura) en de biosensors in het lichaam (interne nanotech) voor elektronische controle, surveillance, manipulatie en beïnvloeding van de hele bevolking. Een implant chip is niet langer nodig. Het is een lang bericht, voor wie geen tijd en zin heeft om alles te lezen maar toch wil weten waar dit over gaat, onderaan de pagina vindt men een samenvatting (zie punt 4 hieronder) van 3 korte alinea's. Hoofdstukken:

1. Korte inhoud
2. Terminologie en hoofdspelers
3. Sabrina Wallace
4. Samenvatting
5. Zelfbescherming
6. Bronnen, bewijzen en verder onderzoek

Er zijn enkele hoofdvragen. Is het draadloos bio/nano hacken van de mens via zijn aura momenteel technisch en praktisch mogelijk? Het antwoord is: ja, de techniek en de infrastructuur staan al jaren op punt. Is het mogelijk dat de overheid en de grote bedrijven dit in het geniep doen zonder medeweten en toestemming van de bevolking? Het antwoord is: ja, de geschiedenis toont dat geheime operaties voortdurend gebeuren, dus het is mogelijk. Waarom kiezen 'ze' deze optie? Men besefte dat de meeste mensen de breinchip of handchip zouden weigeren en er werd naar een andere manier gezocht om tot automatische A.I. massa surveillance en controle te komen. Is het verhaal waar? Het antwoord is momenteel niet duidelijk, maar het zou goed kunnen. Verder onderzoek is nodig. Eerst een korte inhoud, verderop worden de technieken, de infrastructuur en de methoden uitgelegd en wat men kan doen ter zelfbescherming.



1. Korte inhoud

Humans are now hackable animals.
(Yuval Harari, WEF)

Deze uitspraak van Harari dient men letterlijk te nemen. Het lijkt erop dat de heersende machten een manier hebben gevonden om de hele wereldbevolking (automatisch, draadloos en vanop afstand) te hacken en te controleren. Door middel van nieuwe en opkomende technologieën wordt een smart surveillance netwerk opgezet. Het netwerk bestrijkt de hele wereld en elke mens en ieder lichaam is ermee verbonden, als knooppunten op een raster. Dit controle grid heet het Global Information Grid (GIG), een wereldwijd netwerk van informatieoverdracht en de bijhorende processen. Het omvat alle infrastructuur, waaronder communicatienetwerken, elektronica, software, hardware en steeds meer databases van de wereld. Dit netwerk functioneert ook als een systeem voor autonome, dodende en op afstand bestuurbare wapensystemen die bediend worden zowel door A.I. als door mensen. Onder deze wapens vallen onder meer drones, killerrobots, elektronische microgolfwapens en gerichte energiewapens. Deze wapens worden niet enkel gebruikt om individuen te doden, maar ook om de bewegingen van mensen te volgen, hun gedachten en gedrag te beïnvloeden, verschillende ziekten te creëren in geselecteerde gebieden, en verder om de politieke, economische en militaire operaties te monitoren, en zelfs het weer en 'natuurrampen' te manipuleren.

Transhumanisme is de manier waarop men het lichaam van elke persoon wil verbinden met dit controle grid. Het betekent in wezen het samenvoegen van mensen met machines, het digitaliseren van ziel en geest. Dit wordt momenteel uitgetest en uitgevoerd op grote schaal en op een nietsvermoedend publiek door middel van verschillende vormen van nanotechnologie die de fysieke lichamen koppelen aan het GIG waardoor mensen 24/7 kunnen worden gevolgd, getraceerd, beïnvloed en gecontroleerd. Dit controlenetwerk overschrijft en schendt uiteraard alle mensenrechten en wetten. De christenen verwijzen naar dit grid als 'het teken van het beest' uit de eindtijd. Een heersende elite die 'hun onderdanen' onder controle wil houden, gebruikt niet enkel oorlog en geweld. Er is nu een veel betere manier: de samenleving wordt omgetoverd in een onzichtbare gevangenis zonder dat mensen het doorhebben. En tegelijkertijd profiteert de elite van de arbeid der 'gevangenen', onder meer door het fiat geld te controleren en kapitaal uit niets te creëren.

Mensen zijn gedegradeerd tot slaven met nummers die aangesloten zitten op een grid waarmee ze worden gevolgd, opgespoord, gemanipuleerd en zelfs vermoord door middel van energiewapen technologie. En velen beseffen niet eens dat ze in een hoogtechnologische gevangenis zitten en bestookt, besproeid en bestraald worden door onzichtbare wapens en chemische wolken. De reden voor deze onwetendheid zijn de massale psy-ops en propagandacampagnes die de regeringen lanceren met behulp van Tavistock brainwash methoden die via de gecontroleerde reguliere en alternatieve media het bewustzijn bespelen. In militaire termen noemt men dit mozaïek oorlogvoering (Mosaic Warfare), waarbij verschillende militaire en niet-militaire onderdelen en segmenten samenwerken om oorlog te voeren of een bepaalde 'vijand' aan te vallen.

Laten we de lagen van het controlerooster kort beschrijven en beginnen bij de buitenste grenzen van de gevangenis. Rondom de planeet draaien tienduizenden satellieten die zorgen voor de noodzakelijke bandbreedte om grote bevolkingsgroepen te kunnen 'bewaken'. Al dit verkeer wordt doorgestuurd naar de 5G masten die sinds de Covid crisis overal werden opgetrokken. De satellieten kunnen ook rechtstreeks met een persoon of mobiele telefoon worden verbonden. Op Aarde zijn de geografische gebieden opgedeeld in zogenaamde 'kill boxes'. Dit is een militaire term waarmee een driedimensionaal doelgebied wordt gedefinieerd waardoor de integratie van een gecoördineerde aanval makkelijker wordt. Een kill box kan een stad, een dorp, een gebouw of een huis zijn die op het controleraster staat aangeduid. Het netwerk loopt dan vanaf de satellieten en de 5G torens naar de kill box zone waar iemand zich bevindt, doorheen de lokale netwerken, de smart apparaten in huis, de smartphone op het lichaam, kortom het hele IoT en IoB (Internet of Things & Bodies). Maar het gaat nog verder, want het controlesysteem dringt ook binnen in de mens via het draadloze lichaamsnetwerk wat is opgebouwd uit verschillende vormen van nanotechnologie, zoals biosensoren en zelf assemblerende bots, die zonder medeweten of toestemming in het lichaam werden (en worden) geplaatst (geïnjecteerd).

Gegevens worden vanuit de cloud (een gedecentraliseerd netwerk van computers over de hele wereld) via satellieten en netwerken naar het lichaam gestuurd, waar ze uiteraard ook de menselijke geest bereiken gezien het brein als een interface werkt tussen lichaam en bewustzijn. Omgekeerd worden gegevens vanuit het lichaam via deze netwerken teruggestuurd naar de cloud. Zo kan men alle lichamelijke, geestelijke en vitale functies in de gaten houden. Veel verontrustender is het feit dat deze technologie ook commando's kan schrijven naar het lichaam, naar de geest en naar de maatschappij als geheel. Zo zijn er codes voor specifieke ziekten die naar dit raster kunnen gestuurd worden. Men kan ook een specifiek doodsalgoritme schrijven om mensen uit de weg te ruimen door middel van een druk op de knop en op basis van verschillende kwalificaties en parameters. Zoals mensen die op pensioen gaan en niets meer opbrengen, of individuen die de verkeerde politieke voorkeur en religie hebben, of klokkenluiders die teveel waarheid verkondigen op social media,.... Alles wat ze niet willen in de big brother maatschappij van lijfeigenen kan geprogrammeerd worden in de 'kill box' richtlijnen. Dan worden op een bepaalde dag, en verspreid over verschillende locaties zodat het niet verdacht lijkt, 1000 mensen het doelwit van het algoritme en sterven plotseling (Sudden Death Syndrome). De overblijvers worden gecontroleerd en geprogrammeerd via dezelfde technologie, terwijl hun energie wordt geoogst en gebruikt om de technologie die hun gevangenis is van energie te voorzien.

Via de Covid injectie werden (en worden) nanotechnologie en diverse tracking en tracing apparaten in het lichaam ingebracht, zoals biosensoren, grafeenoxide, luciferase, hydrogel,... De nanotechnologie wordt geactiveerd en bestuurd door EMF (elektromagnetische stralingsvelden) en gebruikt de lichaamseigen elektriciteit om zichzelf van energie te voorzien. Het netwerk dat de nanotechnologie in menselijke lichamen verbindt met het internet besturingssysteem wordt het Wireless Body Area Network genoemd (WBAN). Het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), de grootste organisatie op vlak van elektronica, heeft zelfs standaarden geschreven voor de Wireless Personal Area Networks (WPAN), de persoonlijke en draadloze connecties tussen mensenlichamen en de cloud (zie 802.15).

Het menselijk lichaam is van nature elektrisch. Het hart is elektrisch, ook de hersenen zijn elektrisch, en er is een natuurlijk elektrisch veld rond het lichaam (Biofield). De belangwekkende kennis over dit bioveld werd in 1910 door het Flexner rapport 'verbannen' uit de westerse medische wereld. Toen werden ook alle natuurlijke geneeswijzen vervangen door de 'cut, burn en poison' methoden van de medische industrie gecreëerd door John Rockefeller en Andrew Carnegie, 2 superrijke industriëlen die uit waren op winst ten koste van de volksgezondheid (lees hier het verhaal: Medische Fraude). Het is dezelfde medische industrie die gebruikt werd om de wereldbevolking te gijzelen gedurende de COVID plandemie en miljarden mensen heeft ingespoten met een 'besturingssysteem'. Terwijl de westerse big medicine de basiskennis over het natuurlijke bioveld nog steeds negeert (hoewel er nu langzaam een kentering komt), gebruikt big tech al jaren draadloze technologie om het menselijke bioveld te hacken. Het resultaat is onder meer een stijging van ziekten, aandoeningen en sterfgevallen.

De jarenlange Covid scam was een enorm (militair) project om zoveel mogelijk mensen te injecteren met verbeterde track, trace en control systemen. Gedurende tientallen jaren werd deze technologie voorbereid en ontwikkeld. Daarna kreeg het systeem een upgrade om van dial-up naar breedband te gaan. In 2017 werd de infrastructuur aangelegd en alle technologie uitgerold. De satellieten gingen de lucht in, de zendmasten en 5G antennes werden gebouwd en de nano- en metamaterialen stonden op punt. De gewone man en vrouw in de straat merkten er niets van. Maar iedereen in de elektronica industrie wist ervan en er werden duizenden artikelen geschreven en evenveel patenten geclaimd rond de nieuwe netwerkinfrastructuur. Men noemt het Cyber Physical Systems (CPS) en het is de ruggengraat van de vierde industriële revolutie. Toen de nieuwe infrastructuur eenmaal gebruiksklaar was, kwam de volgende stap, het verzenden van signalen over het netwerk. Het signaal werd versterkt en compatibel gemaakt met het menselijk lichaam door het inspuiten van grafeenoxide en nano-materialen via de nieuwe generaties vaccins. Ondertussen (2024) is de upgrade voltooid en men is nu in staat om allerlei dingen met mensen te doen. Het lijkt alsof alles terug 'normaal' is, de pandemie is voorbij en iedereen is veilig. Niets is minder waar...

Soms hoor je in de wandelgangen van de truther gemeenschap: 'ze gaan het controlesysteem uitzetten en ermee stoppen, de 'white hats' lossen het op, just trust the plan'. Maar 'het plan' is niet te vertrouwen. Er werd en er wordt nog steeds enorm veel tijd, energie en middelen in deze industrie gepompt. Miljarden dollars. Er werken miljoenen goedbetaalde wetenschappers en ingenieurs van over de hele wereld in deze industrie. Veel jongeren studeren af in deze branches. Drie van de grootste (en meest corrupte) industrieën werken nu samen: big pharma, big tech en big military en ze zullen er alles aan doen om hun lange termijn plannen te laten slagen. Bovendien beseffen veel mensen niet hoeveel controle 'the powers in charge' nu al over de bevolking hebben.

In januari 2023 werd de DOD-richtlijn 3000.09 bijgewerkt, wat zou kunnen betekenen dat de autonome wapensystemen nu klaar zijn voor gebruik (op de bevolking). De VS administratie vroeg in 2023 bijna 2 miljard dollar budget voor het nationale nanotechnologie initiatief, het grootste verzoek ooit sinds de oprichting ervan. Het bevorderen van innovatie op het gebied van biotechnologie en biofabricage is al vele jaren in volle gang en wordt gesteund door de overheid. Men noemt dit bio-digital convergence, of het in overeenstemming brengen en laten samengaan van engineering (ontwerp en bouwkunde), nanotechnologie, biotechnologie, informatietechnologie (IT) en cognitieve wetenschap. Wat betekent dit? Dit is simpelweg transhumanisme, de robotisering van de mensheid. Het aanpassen en upgraden van het lichaam, van de geest en van het gedrag der mensen worden verkocht als een zegen en een vooruitgang. Maar het kan evengoed de uitroeiing van het menselijke ras betekenen, afhankelijk van wie aan de bestuursknoppen zit.

De komst van de digitale ID's en de smart cities zal het controlenet nog strakker aanspannen. Een slimme stad gebruikt optogenetica om de biosensoren in het lichaam te besturen. De bewoners lopen rond in een wifi veld, bespioneerd door camera's en verbonden via de smartphone met het centrale stadsbestuur. De lijst van dingen die ze met technologie kunnen doen is eindeloos. Het gaat van mensen doden op afstand, tot het verspreiden van ziekten en het uitlokken van rellen. Dankzij technologie wordt een gevangenissysteem gecreëerd dat controle heeft over de menselijke lichamen en aangesloten zit op een elektronisch systeem tot oorlogsvoering. Een vaccin nemen, gaat uiteindelijk niet om de volksgezondheid of 'je doet het voor een ander' bullshit. En moderne technologie gaat ook niet over een stap voorwaarts in het nieuwe digitale tijdperk. Technologie wordt gebruikt om het DNA te veranderen, om het gedrag te controleren, om mensen ziek te maken en te doden (de teller staat op 17 miljoen doden door de Covid vaccins). De bewijzen stapelen zich op. Dokters vinden zelf-assemblerende nanobots in het bloed. Lichamen zenden bluetooth codes uit. Gezichten worden fluorescerend onder UV licht. Bloedklonters belemmeren de bloedstroom bij de gevaccineerden. Bij autopsieën worden vreemde structuren uit de dode lichamen gehaald die bestaan uit elektrisch geleidende materialen waarmee nano printplaten kunnen gemaakt worden. Jonge, gezonde mensen vallen plotseling en zonder aanleiding dood neer. Spontane miskramen en onvruchtbaarheid stijgen spectaculair. Enzovoort. Dat is het resultaat wanneer de ingespoten technologie wordt bestraald met frequenties.



2. Terminologie en Hoofdspelers

De bovenstaande korte samenvatting wordt hieronder nu verder uitgelegd aan de hand van de gebruikte terminologie en apparatuur, de belangrijkste spelers en de onderliggende connecties en agenda's. Dit zal helpen om het verhaal te begrijpen (connect the dots) en eventueel zelf verder onderzoek te doen.

1. I.E.E.E. - (Institute of Electrical and Electronics Engineers)

Het IEEE is wereldwijd de grootste professionele organisatie voor wat betreft technologie, biomedische bouwkunde, draadloze systemen, internet en netwerken. De organisatie bestaat uit duizenden natuurkundigen, scheikundigen, ingenieurs, elektriciens, radio-ingenieurs en computer netwerkers. Ze stellen alle standaarden en richtlijnen op voor het internet en de draadloze systemen (wereldwijd), bijvoorbeeld de standaarden voor draadloze routers, elektrische apparaten, elektronisch speelgoed, smartphones,... Alle bedrijven en overheden dienen zich te houden aan deze standaarden. Via deze standaarden controleren ze de elektronische en draadloze datawereld. Ze zijn ook betrokken bij het tot stand komen van het openbaar beleid van alle regeringen (190 landen). Het IEEE publiceerde reeds meer dan 5 miljoen papers en ze sponsoren duizenden conferenties en evenementen in 106 landen. Ze beschikken over 3.700 afdelingen op hogescholen en universiteiten in meer dan 100 landen.
 

2. Bioveld - (biologisch veld - aura - prana -  qi - etherisch lichaam)

Het menselijk lichaam is elektrisch en heeft een elektromagnetisch veld. Deze kennis is reeds duizenden jaren oud en wordt nog steeds gebruikt binnen de oosterse geneeswijzen (acupunctuur). In de westerse wetenschap noemt men dit het 'bioveld', in het oude China sprak men van 'Chi' of 'Qi' en in India staat het bekend als 'Prana'. Het is de levenskracht die door mensen, dieren en planten wordt 'uitgezonden' en helderziend is waar te nemen als de 'aura' of zelfs te fotograferen is via Kirlian apparatuur. Alle chemische reacties in het lichaam worden gestuurd door elektrische signalen. Het bioveld is een complex organiserend energieveld dat betrokken is bij het genereren, het onderhouden en het reguleren van het menselijk organisme (homeodynamics). Er verschenen talrijke artikelen en papers in medische tijdschriften die schrijven over de elektriciteit die het menselijk lichaam produceert als geleider voor draadloze energieoverdracht. Het zijn de elektromagnetische frequentiegolven van het bioveld die worden gemeten op een EEG in een ziekenhuis als een teken van leven.

De algemene kennis over dit bioveld werd uit het publieke onderwijs en uit de westerse geneeskunde verwijderd door het Flexner rapport in 1910 en wordt tot op de dag van vandaag min of meer ontkend door een groot deel van de academische wereld (in het westen). Maar de big tech industrie, in samenwerking met big pharma en andere partners, hebben in de loop der tijd technologieën ontwikkeld die infiltreren in dit menselijke bioveld, zonder toestemming en medeweten van de betrokkenen. Het bioveld is een essentieel 'lichaamsdeel', en als soevereine mensen hebben wij het volle recht om dat te beschermen (mijn lichaam, mijn keuze). Onder meer de Covid hoax was een militaire operatie om stiekem binnen te dringen in het bioveld via vergevorderde nanotechnologie. Het onderzoek in dit bericht toont aan dat het bioveld wordt gehackt en samen met de biosensoren in het lichaam een compleet en intern controlesysteem vormen.



3. Biosensoren

Een biosensor is een geïntegreerd ontvang- en omvorm apparaatje wat een biologische respons kan omzetten in een elektrisch signaal. De ontwikkeling van allerhande biosensoren is enorm toegenomen de laatste jaren vanwege het brede scala aan toepassingen, waaronder diagnose van ziekten, milieubewaking, bewaking van water- en voedselkwaliteit en toediening van slimme medicijnen. Biosensoren bestaan al sinds 1956 (de eerste was elektrochemisch van aard), in 2010 werden ze ook commercieel beschikbaar. Er zijn veel verschillende soorten biosensoren waaronder optische (werken via fotonen en licht), piëzo-elektrische (werken via kristallen en akoestiek), elektrochemische en hybride synthetisch-biologische soorten.

Het is tegenwoordig vrij eenvoudig om biosensoren (nano-dust of smart dust) in het lichaam van een mens (of een dier) te krijgen (zonder hun medeweten of toestemming), bijvoorbeeld via water, lucht (chemtrails), voedsel, medicijnen, vaccins, enz. Sommige biosensoren bezitten ook de mogelijkheid om het DNA van de proefpersoon te wijzigen. Ze kunnen uiterst klein zijn (micro en nano schaal) en bevinden zich in de interstitiële vloeistof tussen de cellen. Biosensoren gebruiken de natuurlijke elektrische energie van het lichaam om zichzelf van energie te voorzien en zenden een datasignaal uit wat verbonden is met het Internet der Dingen (IoT). Ze communiceren via elektrische signalen (elektriciteit), net als een mobiele telefoon. Smartphones kunnen dienen als 'opstartapparaten' voor biosensoren, wat betekent dat ze kunnen helpen bij de overdracht van signalen van en naar het lichaam.

Biosensoren die zijn gemaakt via hybridisatie van het DNA (het onderling kruisen of aan elkaar paren van ongelijksoortige, heterogene elementen, bvb DNA en een biosensor), zenden een signaal uit met behulp van elektrochemische elementen zoals licht en kunnen worden gecontroleerd via optogenetica (het besturen van biologische systemen d.m.v. licht). Tijdens de Covid militaire operatie werden deze biosensoren 'gepingd' (geraakt door elektromagnetische frequenties) en dat zou kunnen leiden tot een verzwakking van het bioveld (wat uiteraard een invloed heeft op het immuunsysteem). Dit wordt uitgelegd in een wetenschappelijk paper: Effect van Coronavirus wereldwijd door misbruik van draadloze sensornetwerken.

Een biosensor heeft 4 onderdelen: (1) een analiet (een chemisch of biologisch materiaal wat een reactie afgeeft als het wordt getoetst, dit kan het DNA zijn of een proteïne, het is datgene in het lichaam wat geanalyseerd gaat worden) - (2) een receptor (ook bekend als de herkenningslaag die zich bindt aan de doelcomponenten, dit kunnen cellen, enzymen en/of zuren zijn - (3) een omzetter of transducer (fungeert als een interface die de productie meet, het zet energie om in meting, dit kan worden bereikt door optische, piëzo-elektrische, elektrochemische of hybride synthetische biologie) - (4) een signaal (de component die de informatie weergeeft).

Waar worden de biosensoren voor gebruikt?

1. De analyse van levende wezens en van de componenten waaruit het wezen bestaat (bloed, glucose, vloeistoffen, mineralen, zuurstof, enz.). Het betekent dat een mens vanop afstand en draadloos geanalyseerd kan worden. Dit is technologisch perfect mogelijk en wordt (volgens de onderzoekers in dit bericht), in het geniep en reeds op grote schaal gedaan.
2. Een monster afnemen, het analyseren en de gegevens verzenden.
3. De natuurlijke elektrische energie van het lichaam gebruiken om de biosensoren van energie te voorzien en om de gegevens te verzenden en te ontvangen.
4. Sommige biosensoren zijn versmolten met het DNA (transhumanisme) waardoor de mogelijkheid bestaat om een hybride te worden (machinemens).

Wat betekent dit concreet in het kader van de agenda tot totale controle? Het menselijk lichaam (en de mens) is een knooppunt in een netwerk, als een datacenter of database in het Internet of Bodies (IoB) en het WBAN systeem. Jouw lichaam is de matrix geworden. Men weet meer over je dan welke arts of zorgverlener dan ook. Iedereen wordt in de gaten gehouden en gemonitord via biosensors in en op het lichaam.



4. IEEE 802.15


IEEE 802.15.4 - behandelt de standaarden voor communicatie met draagbare apparaten, inclusief lichamen. Deze standaarden gaan over de connectiviteit van het lichaam met de cloud, als een knooppunt op het netwerk (van hun privé internet). Zie deze PDF (opgelet: moeilijk te begrijpen voor wie niet bekend is met dit soort technisch jargon).

IEEE 802.15.4 - heeft te maken met de manier waarop de MAC ID adressen worden aangemaakt die sommige mensen nu uitzenden. Het gaat over draadloze connectiviteit met lage datasnelheid voor vaste, draagbare en bewegende apparaten met zeer weinig batterij/energieverbruik.

IEEE 802.15.6 - gaat over de standaarden voor communicatie tussen lichamen - communicatie van binnen naar buiten het lichaam - behandelt draadloze communicatie over korte afstanden in de omgeving binnen in het lichaam.

5. WBAN (Wireless Body Area Network)

Een Wireless Body Area Network (WBAN) of een Body Sensor Network (BSN) verbinden onafhankelijke nodes of knooppunten (zoals sensoren en actuatoren). Die nodes kunnen zich overal bevinden: in kleding en accessoires, op het lichaam (wearables) of onder de huid (in het lichaam). Het netwerk strekt zich typisch uit over het hele lichaam en de nodes zijn verbonden via een draadloos communicatiekanaal (Universiteit Gent). De menselijke lichamen worden op die manier sinds 1995 gebruikt als communicatiesysteem.

Wat zit er in het WBAN? Met andere woorden, wat vormt het computernetwerk dat begint in, op en rond het  lichaam?

° Body Area Network (BAN), nanotech op het lichaam zoals een smartwatch of medische monitoring, en in het lichaam (biometrische RFID implantaten,...).
° Personal Area Network (PAN), nanotech op plusminus 10 meter van het lichaam (smartphone, wifi router, de elektronica apparaten in de persoonlijke werkruimte).
° Home Area Network (HAN), nanotech in huis zoals smartphones, computers, IoT-apparaten, televisies, spelconsoles, domotica, enz. die verbonden zijn met een centrale router en zo een thuisnetwerk vormen.
° Local Area Network (LAN), nanotech in een beperkt gebied zoals een universiteitscampus.
° Wide Area Network (WAN), nanotech in een ruimer telecom netwerk, bijvoorbeeld: in een stad zijn verschillende LAN netwerken verbonden met het WAN netwerk via routers.

Dus het ene netwerk zit in het andere, als de lagen van een ui of de Russische matroesjka poppetjes. In feite bevinden we ons in een draadloos digitaal gevangenissysteem wat op afstand kan bediend worden via het persoonlijke bioveld van elke mens in samenspel met de biosensoren in en op het lichaam.



6. IoB - (Internet of Bodies)

Voorbeelden van IoB zijn: brain computer interfaces, in het lichaam geïmplanteerde sensoren, draagbare neuro-apparaten, implanteerbare hartapparaten, vrijstaande infuuspompen, inwendige digitale pillen en draagbare gezondheidstrackers. Het IoB is een groeiende industrie van apparaten die het menselijk lichaam monitoren, gezondheids- en andere persoonlijke informatie verzamelen en die gegevens via het internet versturen. De nanotechnologie die onderzoekers in het bloed van overledenen ontdekken onder de microscoop zijn de biosensoren en componenten die samen het Wireless Body Area Network en het Internet of Bodies vormen. Na tientallen jaren van planning en uitrol was er een 'upgrade' nodig. Die mogelijkheid kwam er toen men de Covid hoax lanceerde en miljarden mensen een upgrade kregen via het grafeen en de nanotech in de vaccins. Zoals professor Ian F. Akylidiz zegt: 'mRNA vaccins worden geïnjecteerd als programmeerbare Bio-Nano Machines.' Zie deze video.

Waarom deze systeem upgrade? Het stelt ze in staat om naar 'breedband' te gaan en met hoge snelheid te programmeren, informatie te verzenden en te ontvangen. Ze gebruiken de vaccins als een afleveringssysteem om de benodigde componenten in het lichaam te brengen. Op de WEF website staat te lezen: 'We gaan het tijdperk in van het Internet of Bodies: het verzamelen van de fysieke gegevens van de mens via een reeks apparaten die kunnen worden geïmplanteerd, ingeslikt of gedragen. Met als resultaat een enorme hoeveelheid gezondheidsgerelateerde gegevens die het welzijn van alle mensen kan verbeteren en van cruciaal belang is in de strijd tegen de pandemie.' Ja, dat zal wel....

Na de ontwikkeling en het vrijgeven in 2017 van de Terahertz metamaterialen (nano technologie met terahertz frequentiebereik - THz) was een upgrade van de infrastructuur en het wereldwijde informatienetwerk nodig. Vier jaar later was het zover en werd de bevolking ingespoten met grafeen via de Covid injecties. Terahertz metamaterialen zijn gebaseerd op grafeen, wat een noodzakelijk onderdeel is van de nieuwe technologieën om ze te laten werken. Vandaar de upgrade. De elektromagnetische golven konden niet langer over het oude netwerk omwille van problemen met vrije ruimte, signaalabsorptie, interferentie, fading, doppler effecten, afstand (vooral 60GHz en THz banden), energieverbruik en dekking.

7. Een Terahertz netwerk laten draaien op de energie van het lichaam

Draadloze nano-netwerken zullen naar verwachting een revolutie veroorzaken in verschillende domeinen, waaronder uiteraard de gezondheidszorg en bij tal van medische toepassingen. In de gezondheidszorg zullen deze nano-netwerken bestaan uit Energy Harvesting Nano Systems die passief door de bloedsomloop stromen, op bepaalde locaties acties ondernemen en de resultaten dan communiceren naar de krachtiger Body Area Network (BAN) Nodes. De consequentie is dat wij, als mensen, in wezen de knooppunten in het netwerk zijn en ook de energie genereren die de knooppunten laten functioneren. Het is ook dit netwerk en de frequenties die door het menselijk bioveld worden gestuurd die ziektes veroorzaken. Zie ook bij Nicola Tesla en Royal Rife die frequenties op een positieve manier gebruikten om het bioveld te behandelen en te helen. Maar deze technologieën werden (zoals bekend) door de medische industrie verbannen en verketterd.

8. Draadloze gezondheidszorg - de controle van lichaam en mens

Het EMBS (Engineering in Medicine & Biology Society) is de grootste internationale vereniging van biomedische ingenieurs. Ze streven naar 'een verbetering van de gezondheid' door middel van biologische, medische en frequentie mechanismen via WBAN. Het nieuwste onderzoeksveld is nu draadloze gezondheidszorg. Voorbeelden zijn: precisie gezondheidszorg (kunstmatige intelligentie), designer drugs (individueel op maat gemaakte medicijnen), electroceuticals, nanothermonostics, biomedical tissue engineering (weefseltechnologie) en regeneratieve geneeskunde. Deze draadloze gezondheidszorg en de subcategorieën vormen de vierde industriële revolutie met de verkapte focus op het veranderen van het DNA, het introduceren van transhumanisme en het verbinden van het lichaam met de cloud. Elektrotechnici, robotten en A.I. zijn nu de nieuwe dokters geworden.


9. MBAN - (Medical Body Area Network)

Het MBAN (Medical Body Area Network) werd voor het eerst vermeld door het FCC (Federal Communications Commission) in 2012. De FCC breidde de regels uit om de ontwikkeling van nieuwe MBAN apparaten in de 2360 - 2400 MHz band mogelijk te maken. De MBAN technologie biedt een flexibel platform voor draadloze communicatie met meerdere lichaamszenders. Het komt in feite neer op draadloze gezondheidszorg via apparaten die worden gebruikt voor het meten en registreren van fysiologische parameters en andere patiëntinformatie of voor het uitvoeren van diagnostische of therapeutische functies (voornamelijk in zorginstellingen). Dit platform verbetert de veiligheid, de zorg en het comfort van patiënten omdat er geen kabels en draden meer nodig zijn om de sensoren fysiek te verbinden met essentiële bewakingsapparatuur. De sensoren kunnen zich op het lichaam bevinden (wearables) maar ook in het menselijk lichaam. Dat betekent dat het lichaam zelf de instrumenten bevat om een diagnose te stellen en te behandelen. De ziekenhuizen zullen de MBAN en software genaamd OMNeT gebruiken om de gegevens van de patiënten naar de cloud te sturen. Dit werd overigens reeds gedaan tijdens de Covid crisis.

10. Project Salus & CoV-WBAN

Project Salus is een A.I. tool die gegevens verzamelt en weergeeft om Covid hotspots en gerelateerde logistieke problemen te voorspellen voordat ze zich voordoen. Het is eigendom van het Joint Artificial Intelligence Center (JAIC) van het Amerikaanse ministerie van Defensie (Pentagon). Het kan gekoppeld worden aan een Coronavirus Wireless Body Area Network (CoV-WBAN) model gebaseerd op IoT technologie. Het werkt dan  als een realtime monitor systeem voor de detectie van de vroege stadia van Corona virusinfectie met behulp van een aantal draagbare biosensoren die de gezondheidsstatus van de patiënt onderzoeken. Op veel 5G torens die met spoed werden gebouwd tijdens de Covid lockdown (toen niemand anders mocht werken), staat COV-19 binnenin op de printplaat.


11. IoB - (Internet of Behaviors)

Het IoB (Internet van Gedrag) is het plan én de reële mogelijkheid om data-analyse, gedragsanalyse en technologie te combineren met de menselijke psychologie. Door dit samengaan kan het systeem menselijk gedrag voorspellen, inzichten uit beschikbare gegevens halen en zelfs menselijk gedrag beïnvloeden (veranderen) op basis van de activiteiten en interesses van de bevolking en individuen. IoB is een verlengstuk van het IoT (Internet of Things) en biedt een revolutionaire manier om vanop afstand (!) menselijk gedrag te monitoren, te controleren, te analyseren, te voorspellen en te modelleren. Het combineert A.I., Machine Learning (ML), big data analytics, cloud computing, Internet of Things (IoT), vaste en draagbare apparaten, mobiele toepassingen, Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR), robotica, automatiseringssystemen,... allemaal in één uitgebreid platform voor het verzamelen van gedragsgegevens van individuen of groepen.

De gegevens worden verzameld en kunnen vervolgens worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals voorspellende analyses, commerciële advertenties of geautomatiseerde besluitvormingsprocessen. Data zijn het nieuwe goud. Nogmaals: data zijn het nieuwe goud. Hoe meer men weet over iemand, hoe meer men kan manipuleren en geld verdienen. De data worden verkocht aan commerciële groepen en andere geïnteresseerden. Er bestaat een profiel van iedereen die on line gaat. Dit 'dossier' krijgt voortdurend een update naargelang surfgedrag, inlogacties, zoekopdrachten, verplaatsingen (gps), social media posts,... van het gevolgde individu. Alles van iedereen wordt constant gemonitord, opgeslagen, verwerkt en gebruikt. De smartphone is daarbij het data verzamelinstrument bij uitstek. Het is heel goed mogelijk dat regeringen dit al langere tijd gebruiken om mensen te controleren. Kan men ziektebeelden veroorzaken door de menselijke biovelden te 'bestralen' met frequenties? Het verhaal gaat dat de genocide in Rwanda (1994) werd aangewakkerd en getriggerd door de bevolking te bestoken met elektromagnetische frequenties vanaf de boven vliegende Hercules transportvliegtuigen, waardoor de mensen in razende zombies veranderden. Zie hier: Operatie Crimson Mist. Dit is wel een heel extreme vorm van gedragsmanipulatie, maar het toont aan tot wat criminele regeringen in staat zijn als ze de beschikking hebben over elektronische oorlogswapens.



12. Bio Photonics / Optogenetics / Visible Light Communication (VLC)

Biofotonica - is een combinatie van biologie en fotonica, met name de wetenschap en technologie van het genereren, manipuleren en detecteren van fotonen, de kwantumeenheden van licht. Fotonen spelen een centrale rol in informatietechnologie, waaronder glasvezels. Biofotonica gaat over de interactie van licht met biologische materialen.

Optogenetica - is een biologische techniek om de activiteit van neuronen of andere celtypes te controleren via licht, door gebruik te maken van lichtgevoelige ionenkanalen, pompen of de enzymen in de doelcellen.

Het is mogelijk om biosensoren te gebruiken om de receptoren in het menselijk lichaam te veranderen, waardoor die gevoeliger worden voor bepaalde soorten lichtsignalen uit de omgeving of afkomstig van een draadloos netwerk.

Visible Light Communication (VLC) - dit is het gebruik van zichtbaar licht (frequentie van 400–800 THz/golflengte van 780–375 nm) als een transmissiemedium. VLC is een subset van optische draadloze communicatietechnologie. De technologie gebruikt fluorescentielampen om signalen van 10 Kb per seconde over te brengen, of LED's voor maximaal 500 Mb per seconde over korte afstanden.

Overal worden nu de straatlampen vervangen door speciale LED lampen, vaak samen met de 5G torens en antennes. Ook in kantoren komen speciale, blauwe LED lampen die zo snel knipperen of pulseren dat mensen het niet eens doorhebben. Zo kunnen, net als bij computers, gegevens tussen WBAN's worden overgedragen. De lampjes hebben zenders en ontvangers en kunnen worden gebruikt om mensen te controleren. De overheid geeft subsidies aan wie deze speciale verlichtingssystemen in huis plaatst. Zo wordt jouw huis een digitaal gecontroleerde gevangenis. Gratis bestaat niet, voor alles wat gratis is (vaccins, LED, 5G antenne,...) daar is de mens het doelproduct voor. Alles wat aangeprezen wordt onder de noemer 'smart', 'duurzaamheid' of 'klimaat' en 'CO2'...betekent maar 1 ding: controle.


13. Cyber Physical System (CPS)

Cyber-fysieke systemen integreren en verbinden fysieke objecten, infrastructuur, detectie, rekenkracht, controle en netwerken en zorgen voor hun verbinding met het internet. Het zijn intelligente computer A.I. systemen die als de ruggengraat functioneren voor de vierde industriële revolutie. Ze verbinden infrastructuren met elkaar zoals 5G-torens, satellieten, metamaterialen, glasvezelkabels, enz. De CPS systemen zorgen voor de uitwisseling van informatie tussen verschillende Local Area Networks (LAN's) en subnetwerken. Dit kan gaan over de verschillende netwerken in hetzelfde gebouw, of de netwerken in een stad of regio. Cyber Fysieke Systemen (CPS) en het Internet der Dingen (IoT) convergeren met elkaar en zorgen zo voor het samengaan van digitale, analoge, fysieke en menselijke componenten.

14. De systeem upgrade

Er was een technologische upgrade nodig om de gecombineerde systemen in staat te stellen om mensen te 'besturen' en te surveilleren in real time, en met de snelheid en efficiëntie die men voor ogen had. De upgrade startte in 2017 toen de CPS infrastructuur en de metamaterialen uitgerold werden. Na de technische upgrade kwam de volgende stap: een supergeleider in het lichaam krijgen (grafeen), onder meer ter versterking van de signalen. De Covid hoax werd gelanceerd en miljarden mensen lieten zich gewillig injecteren met het spul. Het nieuwe systeem en de met grafeen geïnjecteerde bevolking zijn nu klaar voor totale surveillance en monitoring in de 15 minuten smart cities.



15. Projecten en operaties

Tal van overheidsprojecten hebben de afgelopen een rol gespeeld bij het tot stand komen van de agenda tot wereldcontrole. Dit zijn er slechts enkele, elk project is een onderzoeksgebied op zich.

° Mosaic Warfare - het idee achter 'mozaïek oorlogvoering' is dat alle wapensystemen en onderdelen samenwerken als een grote mozaïek, waarbij verschillende segmenten gecombineerd worden om een compleet wapensysteem op te leveren. De blokjes van de mozaïek kunnen telkens in een ander patroon gelegd worden waarbij er dus telkens een nieuw wapensysteem ontstaat. Mosaic Warfare is ontwikkeld door DARPA, het Defense Advanced Research Projects Agency, het Amerikaanse instituut voor het ontwikkelen van militaire technologieën. Bij Mosaic Warfare worden een groot aantal wapen- en sensorplatforms naar de vijand wordt gestuurd om deze te overweldigen. Dit hangt samen met 'The Internet of Military of Things' (IoMT), het internet der dingen voor gevechtsoperaties en oorlogvoering.

° Project Maven - dit is een initiatief van het ministerie van Defensie om kunstmatige intelligentie en machinaal leren te integreren in operaties om interessante objecten uit beelden te extraheren. Gestart door Google en overgenomen door het Pentagon. Veel Google medewerkers vertrokken uit het project toen ze zich realiseerden dat het programma zou worden gebruikt op burgers.

° Global Information Grid - dit is een netwerk voor informatie overdracht en verwerking onderhouden door het Amerikaanse Ministerie van Defensie.

° Lethal Autonomous Weapon System (LAWS) - dit zijn autonoom functionerende militaire systemen die zelfstandig doelen kunnen zoeken en aanvallen, op basis van bepaalde parameters en opdrachten. Ook bekend als robotwapens of robotkillers.

° Network Centric Warfare - dit is een militaire doctrine of oorlogstheorie die erop gericht is om een informatievoordeel, deels mogelijk gemaakt door informatietechnologie, te vertalen in een concurrentievoordeel door middel van de computernetwerken van verspreide strijdkrachten.



16. Wereldwijde impact van de A.I. ontwikkelingen

ChatGPT is een AI chatbot en taalmodule ontwikkeld door OpenAI. Het geeft antwoorden op vragen door het hele internet in enkele seconden te scannen, de informatie te verwerken en de antwoorden te genereren op basis van de combinatie van alle gegevens. OpenAI wordt gesponsord door Microsoft en het Pentagon. Maar de vraag is in hoeverre de antwoorden worden gestuurd en gemanipuleerd door de ingebouwde parameters en de censuur restricties. De antwoorden zijn niet objectief en neutraal. Dit is ook te merken bij de persoonlijke assistenten (Siri, Alexa, Cortana,..), bij Wikipedia en bij de Google zoekrobot. Ter info: de helft van de linkjes in dit bericht waren onmogelijk te vinden via Google, enkel de Russische zoekrobot Yandex gaf nog ongecensureerde zoekresultaten. Met andere woorden: A.I. toepassingen, zoals taalmodellen en virtuele assistenten, zijn niet ontworpen om de gebruikers vrije en waarheidsgetrouwe info te geven. Ze kunnen ingezet worden als mindcontrol middel. Ook bij de social media kanalen (FB, YouTube, Instagram) zijn restricties van toepassing zoals community regels, algemene voorwaarden en factcheckers waardoor bepaalde content niet getoond wordt. Al die regelgeving is niet in het belang van de gebruiker. A.I. en sommige social media zijn zo geprogrammeerd dat ze enkel nog 'goedgekeurde' info doorlaten. Goedgekeurd door big tech en big government.   

17. Slimme Steden met 15 minuten zones - (Technocratisch Totalitarisme)

Een onderdeel van de agenda van Klaus Schwab, Bill Gates, VN, WEF en de Young Global Leaders is om de mensen op te sluiten in een digitale gevangenis. Men presenteert de smart city als een veilige, efficiënte en moderne woon- en werkplek waar alles wat men nodig heeft binnen een 15 minuten zone aanwezig is. Auto's zijn niet langer nodig (CO2 hoax) en werken kan van thuis uit in een Metaverse VR omgeving. De zones worden afgebakend met controleposten (digitale ID voor toegang) en afgesloten met virtuele omheiningen (geofencing) en overal hangen camera's voor gezichtsherkenning en monitoring (sociaal puntensysteem voor goed en slecht gedrag). Het is niet anders dan een boer die zijn schapen in een omheinde kraal zet in afwachting van het slachthuis. Dit alles onder het mom van klimaatverandering (wat niets anders is dan de natuur die al miljoenen jaren vanzelf haar ding doet) en de green deal. De slimme stad zit propvol draadloze sensoren, netwerken en wifi hotspots. De bewoners worden 24/7 bestookt met straling en negatieve frequenties en worden wellicht ziek, zwak en gek. De smart city is ontworpen om totale controle mogelijk te maken.

3. Sabrina Wallace

In dit deel wordt hetzelfde verhaal nog eens verteld aan de hand van de info die Sabrina Wallace, een black projects insider, verzamelde. Sabrina Wallace is een 'augmented human', bij haar geboorte waren haar ouders betrokken bij militaire 'black projects' en werd Sabrina 'verbeterd', ze kreeg een upgrade en zou een IQ van 200 hebben. Ze is een erkend expert op gebied van computer netwerken en ook erg gelovig. Of je nu denkt dat ze compleet gestoord is of een genie op vlak van netwerken en digital warfare, haar beweringen verdienen onderzoek. Ze stelt onder meer dat een breinchip niet nodig is om de mens en het bewustzijn te controleren, want het DNA en de aura produceren een bioveld wat kan gehackt en gemanipuleerd worden. Meer nog, dat is precies wat 'ze' al jaren aan het doen zijn. Haar werk samenvatten of echt begrijpen is niet eenvoudig, maar het komt overeen met bovenstaand verhaal wat trouwens geïnspireerd is op haar bevindingen.

Sabrina's boodschap in een notendop is dat een internationaal consortium waaronder het IEEE (Institute for Electrical and Electronic Engineers), de VN, de WHO, de Amerikaanse regering en het leger het eigendom claimen van het volledige elektromagnetische spectrum, van de langste radiogolven tot de kortste gammastralen. Sabrina Wallace presenteert overvloedig wetenschappelijk bewijs dat elektromagnetische frequenties, vooral radiofrequenties (RF) en licht / optogenetica / biofotonica, doorheen het lichaam worden geleid via de menselijke biovelden of aura's (WBAN's of Wireless Body Area Networks) en via de biosensoren in het lichaam. Het industriële computernetwerksysteem (IEEE) en het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DoD) zijn de grote spelers binnen het Global Information Grid (GIG).

Mensen zijn nu dus traceerbare en hackbare energiebronnen, communicatie kanalen, database units, geheime wapens en knooppunten in het GIG netwerk van het DoD. Via het Sentient World Simulations project (SWS) heeft het DoD trouwens van iedereen digitale kopieën gemaakt (gesimuleerde avatars) die, samen met onze biologische identiteit / entiteit, gekoppeld zitten aan de (Pentagon) cloud. Zo zijn we in principe allemaal 'gehackt' en kunnen we worden gevolgd en naar believen gemanipuleerd door militair en niet-militair personeel via dit onzichtbare raster van frequentie wapens, satellieten, drones en computer netwerken. De mens kan worden bespeeld en bestuurd als 'Sims' in een videogame. 


° Bioveld (Wikipedia): een energieveld bestaande uit elektronen en ionen dat het lichaam omringt en zich ongeveer 3 meter uitstrekt. Het is onzichtbaar, maar kan met de handen worden gevoeld, vaak door druk- of temperatuurveranderingen.

° Bioveld (Sabrina Wallace): het is een energetisch lichaamsdeel,  een onlosmakelijk deel van jou als mens. Dit door DNA golven voortgebrachte lichaamsdeel is gemaakt van fotonen die intern gegenereerd worden door het cerebrale ruggenmergvloeistof. Het bioveld is verantwoordelijk voor de homeostase van het lichaam, de elektrische geleiding en de immuunfuncties. Het emaneert als biofotonen uit het beenmerg, de dunne darm en andere gebieden en 'straalt' naar buiten op de golfvorm van het DNA.

° Bioveld (esoterie):
het etherlichaam (of levenslichaam) is een energieveld wat het fysieke lichaam in leven houdt. Het astraal lichaam doortrekt fysiek en etherisch lichaam en is de drager van de ziel (denken, voelen, willen). Dit complex van fijnstoffelijke lichamen is helderziend waar te nemen als de aura en wordt het bioveld genoemd. Binnen de aura bevinden zich ook 7 hoofdchakra's, het zijn energiewielen die verbonden zijn met orgaangebieden en onder meer de universele energie (prana, chi) kanaliseren. Zie dit bericht voor meer uitleg: het stervensproces.

Het kernprobleem, en mogelijk ook de kernoplossing, is volgens Sabrina Wallace dat 'ze een lichaamsdeel hebben gestolen' (met name het bioveld / aura en de levenskracht of qi, prana) en dat ze het bioveld gebruiken om toegang te krijgen tot het brein en het bewustzijn (zonder medeweten van de betrokkenen). DARPA is daar al vele jaren mee bezig (zie: Secret Mind Control Tech & het Brain Initiative). Men kan dus inloggen op het lichaam via het bioveld en door middel van telemetrie. Zo kan iedereen gemonitord en bestuurd worden (zonder dat men het beseft). Het IEEE zorgt dan voor verbinding met IoT en IoB (Internet der Dingen en Internet van Gedrag) dmv biosensoren en biofotonica. Ze stellen de normen op voor het meten van de elektrische kaart van de homeostase van het lichaam ter voorbereiding op de omvorming en aanpassing van de mens (transhumanisme, levende bibliotheken en digitale tweelingen). Dit is draadloze weefselmanipulatie en totale piëzo-elektrische controle over het lichaam.


Volgens Sabrina staat de toegang tot ieders lichaam wijd open voor iedereen met ZigBee / Bluetooth toepassingen of GitHub software of die een afstandsbediening koopt (45.000 dollar) waarmee het lichaam kan worden gehackt. Een hoeksteen van de vierde industriële revolutie is 'biologische convergentie' of hybriden/cyborgs. Het zal onmogelijk zijn om te weten wie nog een échte, organische mens is en wie op moleculair niveau werd samengevoegd met kunstmatige weefsels (hybride). Het lichaam is dus zowel de (beste) antenne, als het elektronische signaalsysteem, de router en ook het wapen. Microchips zijn niet langer nodig om de mens te 'transhumaniseren' naar cyborgs met synthetische biologie op nanoschaal en biometrische systemen die 24/7 gestuurd worden door A.I.. De oplossing voor dit alles is om jouw bioveld bewust en doelgericht onder eigen beheer te brengen (zie verder bij zelfbescherming).

Amerika, en met name het MIC (Militair Industrieel Complex), experimenteert via DARPA al langer met supersoldaten, augmentatie en upgrades van 'units' (geselecteerde mensen), surveillance, digitale ID's, digitale tweelingen (van elke persoon op Aarde), IoT, IoB,....China was en is de proeftuin voor veel van de experimenten (volgens Sabrina), maar het is vanuit de VS dat de elektronische manipulatie wereldwijd wordt ingezet. Gezien de Verenigde Naties worden gebruikt als het primaire implementatie instrument voor de Nieuwe Wereld Orde (NWO), is het veilig om aan te nemen dat elektronische oorlogsvoering beschikbaar is voor alle aangesloten naties. Het Ministerie van Defensie (DoD) heeft de architectuur van het Global Information Grid (GIG) al gedefinieerd. Dit GIG komt met ingebouwde en specifieke feeder grids / kill boxes / slimme steden waar de luchtmoleculen rond het hoofd van elke mens en de biosensoren in het bioveld kunnen worden 'verstoord' en waar A.I. beslist over leven en dood via SADS.



De grote vraag is uiteraard of dit verbijsterende verhaal echt waar is en een wetenschappelijk feit. Of is het een mix van desinformatie en waarheid? Sabrina Wallace komt uit circuits van black projects en militaire defensie kringen, ze beschikt absoluut zeker over insiders informatie. Wordt ze gecontroleerd en gestuurd? Heeft ze een bepaalde agenda? Wie weet, maar aan de andere kant wordt haar verhaal wel bevestigd door verschillende bronnen waaronder de NASA in hun dossier uit 2001: '2025: Future Strategic Issues and Future Warfare'. De plannen van de elite zijn al jaren duidelijk: totale wereldcontrole. De bekende quote luidt als volgt:  'Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world.' Dit is niet langer accuraat, de waarheid anno 2024 is nu: wie het elektronisch grid controleert, die controleert alles. Want iedereen zit er op ingeplugd via zijn of haar bioveld, de verbinding is draadloos en loopt van mens naar de cloud en omgekeerd. En wie het elektromagnetische spectrum domineert, die is meester over alle energie, waaronder ook de mens als energie wezen.

Dus nogmaals (want herhaling helpt om het verhaal te laten inzinken). Een menselijk lichaamsdeel, het bio-energetisch veld (bioveld), werd opzettelijk gewist uit het wetenschappelijk en publiek discours gedurende meer dan 100 jaar en wordt nu  misbruikt om data door het lichaam te sturen, geholpen door zelf-assemblerende biosensoren in het bloed, verbonden met WBAN 802.15.6 (Wide Body Area Network). De interne neurale verbindingsnetwerken worden sinds 1995 ingebracht bij de mensheid (grafeenoxide, grafeen micromotoren, hydrogel, vloeibare nanobots, mesogenen, qdots, aluminium, titanium, nikkel, cadmium, andere metamaterialen, zelf-assemblerende plasmonische nano-rectennes, nano-antennes, nano-routers,...). 'Sensorjagers' zijn in staat om in te loggen op mensen om biofysische parameters te veranderen via elektromagnetische pulsen, door misbruik te maken van de 'lichtfrequentie' (de fotonische taal) van  het DNA (de biofotonen van het bioveld). Dus, bedrijven en overheden kunnen inloggen op het lichaam en misbruik maken van de telemetrie van het bioveld (aura), waaronder de aderen, slagaders, chakra's, meridianen & knooppunten. Het tijdperk van de op afstand bestuurde mensen is al een tijdje gestart.


Hieronder de mogelijkheden en implicaties van dit systeem, wat zich gedurende vele decennia heeft ontwikkeld. Het gaat om de 'bewapening' van het menselijke bio-elektrische veld waardoor een interface wordt gecreëerd die toestaat om de biologie van de mens te manipuleren, data te lezen en te schrijven, de menselijke hersenen, cellen, weefsels, beenmerg, DNA,...  te sturen en het bewustzijn te infiltreren.

1. Verborgen en open remote-controlled transhumanisme - de creatie van cyborgs (bio-robot slaven) volgens het oorspronkelijke CIA mandaat uit 1952 via de mindcontrol operaties: Project Bluebird, MK-ULTRA en Project Monarch.

2. Levensverlengende technologieën, elektromagnetische weefselgenezing en genetische veranderingen via de CRISPR-Cas-9 techniek. Het betekent dat de elite (of althans degenen met veel geld en de juiste connecties) kunnen kiezen voor een erg lang en gezond leven. Alle anderen (the useless eaters) kunnen naar wens (draadloos en vanop afstand) worden 'uitgeschakeld' of  'gerobotiseerd'.

3. A.I. gestuurde precisie gezondheidszorg, een dekmantel voor de twee bovenstaande operaties en nog vele andere.

4. Mozaïek oorlogsvoering waaronder elektronische oorlog, informatie oorlog, cognitieve oorlog, spirituele oorlog, extra-terra oorlog. Project Maven, Project Salus, Project Pegasus en andere.

5.
Uitvoerders van de oorlogsoperaties via compartimentalisatie (niemand is op de hoogte van de overkoepelende agenda, alles wordt opgesplitst en verdeeld):  de telecom industrie, politie, militairen, black ops, paramilitairen, burgergroepen, Silicon Valley, big tech, big pharma, deep state,...

6. Microsoft patent 060606 uit 2020: het koppelen van cryptogeld systemen aan de menselijke lichaamsactiviteit.

7.
De WEF agenda voor onderhuids toezicht met behulp van biosensoren, intra-lichaam nano-netwerk, EM frequenties, WBAN, drones en mini kubus satellieten (breinchips zijn niet langer noodzakelijk voor mindcontrol). Dit is hoe ze het doen. Yuval Harari (WEF): humans are now hackable animals.



8. Het door grafeen en radiofrequenties gestuurde Intra-Body Nano Communication Netwerk zoals uitgelegd door Mik Anderson en La Quinta Columna. Hetzelfde principe wordt gebruikt bij geo-engineering en weersoorlogsvoering (HAARP). Elektrisch geleidende nano-materialen worden toegevoegd aan het systeem (of het nu menselijk of atmosferisch is) en vervolgens 'gezapt' met elektromagnetische straling/frequenties. Dit is hoe ze de systemen controleren.

9. Phoenix programma's en operaties door geheime diensten (Israël, VS) sinds vele decennia. De marteling en de moord op dissidenten, journalisten, klokkenluiders,.. het zogenaamde Targeted Individual Program, het uitschakelen van iedereen die 'in de weg loopt' en/of het uittesten van hun energiewapens op geselecteerde individuen.

10. Operatie Salus (sinds 1969): drones volgen iedereen in realtime, vangen gedachtesignalen op en detecteren de cycli van de lichaamscellen via het Cognitive Technology Threat Warning System (C2TWS) van Defensie en DARPA. Project Salus houdt de mens van binnenuit in de gaten via de biosensoren met behulp van het persoonlijke Body Area Network (WBAN).

11. Het echte doel van het Covid vaccin (en de creatie van CoV-WBAN) is om meer metamaterialen zoals grafeen in het lichaam te krijgen, voor een grotere elektronische WBAN doorvoer. Zie het werk van La Quinta Columnas en Mik Andersen over grafeen, zelf-assemblerende nanotechnologie en intra-body nano-netwerken.

12.
Het Targeted Individual programma omvat al het bovenstaande en nog veel meer. Zie Sabrina's videolijst onderaan.

13.
Operatie Crestone / Baca - gedragscontrole experiment in Colorado vanaf de jaren 1980 tot heden.

De informatie van Sabrina Wallace kan een enorme doorbraak en bewustwording betekenen. Toch is dit maar het topje van een veel grotere ijsberg, die te maken heeft met de creatie van een transhumane / posthumane wereld. Het grootste deel van de (koolstof gebaseerde) mensheid en zelfs de hele biosfeer zou met deze technologieën kunnen worden weggevaagd en vervangen door silicium gebaseerde EBE's (engineered biological entities). We leven in het tijdperk van de veldeffect technologie. De menselijke lichamen bestaan uit energievelden en die velden worden geschonden en misbruikt voor winst en controle. Het lichaam vibreert en genereert een frequentie. In dit technologisch tijdperk kan men het levensveld van een mens (bioveld of het etherisch lichaam) voorzien van honderden frequentievarianten (een soort apps) die in staat zijn om zo ongeveer alles te doen wat kinetische, elektronische of chemische apparaten kunnen doen (van brand stichten tot hartaanvallen en nog veel meer). De mensen zitten aangesloten op het Internet of Bodies en het Internet of Behaviors zonder dat ze er weet van hebben. Het onderzoek van Sabrina laat zien dat de toegang tot jouw lichaam wijd open staat, en zonder beveiligingsprotocollen vrij toegankelijk is voor 5G, 6G en 7G applicaties. Microchips in het lichaam zijn niet langer nodig, de mens zelf is een antenne voor synthetische biologie op nanoschaal met biometrische systemen. Dit is een strijd tussen de Xenosh (archontische xenobiotica) versus de Anthropos (de ware mensheid). Lees meer over de Archonten in dit bericht.


Waarom die fascinatie van de elite om de mens in slavernij te binden?

Het antwoord gaat veel dieper dan de drie voor de hand liggende redenen: macht, geld en controle. Bovendien zitten er in verhouding meer psychopaten, controlefreaks en narcisten in de hoogste kringen dan onder de doorsnee bevolking. Een volgende reden is de drang naar werelddominantie want 8 miljard ontwakende mensen toestaan om vrij te leven in overvloed, dat kunnen ze niet toestaan want het zou hun systeem vernietigen en hun macht en rijkdom laten afkalven. Ze willen als demi-goden heersen over een kudde cyborgs onder controle van A.I. Die 'ze' is trouwens een heel diverse groep individuen en organisaties, zie dit bericht voor een overzicht: piramide van macht. Hoewel er vaak onenigheid is tussen de groepen, toch ijveren ze allemaal voor een 'nieuwe wereld orde' waar hun macht gegarandeerd is, hun controle compleet, hun dystopie mensonterend en hun rijkdom fabelachtig. De mens moet aangepast worden én ze weten precies hoe dat te doen.

Via transhumane technieken wordt de mens veranderd in een cyborg. Vergelijkbaar met de ongelukkigen die ingeplugd zitten in de voedselpods in de Matrix films. De menselijke energie wordt afgetapt, de elektrische geleidbaarheid van het lichaam geplunderd, er is weefselmanipulatie op afstand en er wordt ingelogd op het bewustzijn. Dit alles om te komen tot wereldheerschappij. Iedereen wordt bedrogen, van de onbewuste NPC's en de ge-upgrade hybriden tot de wakkere bewusten die proberen gezond en vrij te leven. Want de metamaterialen kunnen niet helemaal vermeden worden. De lucht, het water, het voedsel, alles wordt besproeid, gemanipuleerd en bestraald. De nieuwe vaccins zijn erdoor besmet (hydrogel, grafeenoxide, DNA kristallen die zichzelf samenvoegen tot plasmonische nano-rectennes, enz.). De duistere machten manipuleren de metamorfose van planeet Aarde (Terravorming), inclusief het DNA (en zijn biofotonische taal). Ze gebruiken steganografie om gegevens te verbergen en op te slaan. Ze bewerken de genen door misbruik te maken van de enzymen CRISPR-Cas 9 & 13, om softwarecode in het genoom te schrijven. Ze wanen zich goden die de hele biosfeer aan flarden manipuleren, geilend op hun narcistische superioriteit over de Aarde.



Elke mens wordt via de biosensoren draadloos gemonitord (zie 802.15.4 en de verbinding met de BAN's). Hoe dit technisch precies verloopt, en hoe dit allemaal geïmplementeerd wordt, legt Sabrina uit in haar video's. Dit is elektronische oorlogsvoering van hoog niveau en veel van de aandoeningen, ziekten en spontane sterfgevallen,... zijn te wijten aan het feit dat de mens voortdurend aangevallen wordt. Elke keer wanneer DARPA een EMF golf inzet, kan men last krijgen van symptomen en pijn. Dit is volledige piëzo-elektrische moleculaire controle, tot in het beenmerg en inclusief draadloze weefselmanipulatie. Het functioneert autonoom en wordt in kaart gebracht via de telemetrie van het eigen bioveld. Het is opgebouwd uit fundamentele en oude kennis, uit de wetenschappelijke disciplines van het bioveld, frequentie, oscillatie, cymatica, optica, radionica en plasmonica. Met behulp van deze technologieën worden jouw biofotonen aan je onttrokken. De mens fungeert in wezen als een batterij, die constant wordt opgeladen (telkens wanneer de biofotonen uitgeput raken). In deze elektronische oorlog wordt de mens gebruikt als batterij, antenne, wapen & draadloos zendstation, zonder zijn medeweten en toestemming.

De gegevens worden verzameld en gebruikt door drones, satelieten en masten en verwerkt via CERN, ITER, Tokamak, MITRE. De mens als  onderdeel van het ambient, cognitieve netwerk (CBAN). Metamaterialen zijn één van hun sleuteltechnologieën, ze zetten onze geleidbaarheid om van Gigahertz naar Terahertz en vice versa. Metamaterialen zijn cytotoxische stoffen die normaal niet in de natuur voorkomen, namelijk grafeen, hydrogel, plasmonische nano-rectennes, qdots, mesogenen en nog veel meer. De metamaterialen hebben smart eigenschappen door hun precieze vorm, geometrie, grootte, oriëntatie en opstelling. Het zijn biosensoren die terugkaatsen, als kleine spiegeltjes of lenzen die zich in het hele lichaam bevinden. Via optogenetica (licht) kunnen ze gelezen, gecontroleerd en aangepast worden. Er zijn zelfs optische pincetten om cymatica te manipuleren (de trillingen en frequenties die cellen, organen en wezens produceren). Men kan gemanipuleerd worden via de LED lampen in huis, in de auto, op het werk, via straatverlichting, UV-lampen en nog veel meer. Obamacare (VS gezondheidszorg) creëerde 'sterfpanels' om de ziekenzorg te analyseren en te bepalen of iemand 'het waard is' om te leven of beter zou sterven, gebaseerd op een puntensysteem. Het verbond ook de genetische & medische gegevens van alle naties wereldwijd, allemaal voor de volksgezondheid natuurlijk, zo wordt gezegd. A.I. zal deze beslissingen uiteindelijk overnemen. Wie over de schreef gaat of zich niet aan hun regels houdt of oud en ziek is geworden en de maatschappij teveel geld kost, loopt het risico (automatisch) te worden geselecteerd voor eliminatie door het A.I. controlegrid.

Er is geen vrije wil meer als de A.I. systemen iedereen constant in de gaten houden. Want bij iedere 'verkeerde' beslissing of actie, kunnen 'ze' inloggen op het individu en zijn celtoestand veranderen, hem opsluiten in een bio-elektromagnetisch raster en elektrische mist of smart dust gebruiken om het gewenste resultaat te bereiken. De controleurs weten al wat iemand gaat doen voordat hij of zij het effectief doet, zo ver staan ze al. Ze manipuleren het DNA, ze controleren de neuronen, het gedrag en het lichaam, ze stelen het licht (fotonen) van de ziel en ze breken de verbinding met de goddelijke Bron. Alles draait om de extractie van de heilige, goddelijke kracht, de essentie van elke mens.



4. Samenvatting


De groepen die ijveren voor werelddominantie stelden zich de volgende vraag: hoe kunnen we via bio-technologie iedereen koppelen aan het internet en A.I. waardoor surveillance, manipulatie en controle automatisch, volledig en makkelijk zijn? Met andere woorden: hoe kunnen we van de planeet een open gevangenis maken die digitaal en artificieel gestuurd wordt én ondertussen de overblijvende mensheid modificeren (transhumaniseren) tot gehoorzame slaven? De gebruikte technologie om dit doel te bereiken omvat onder meer 6G en 7G Terahertz frequenties, Low Earth Orbit satellieten (LEO), grafeen nanotech (vaccins), smart dust (geconnecteerd met de satellieten), biosensoren en de interactie met het menselijke bioveld (aura). De VN plannen om het digitale ID te koppelen aan de bankrekeningen via de LEO satellieten (die iedereen kunnen tracken en tracen) is slechts één van de vele stappen. De satellieten spelen een hoofdrol om het controlegrid sluitend te maken. Vandaar dat Elon Musk (een wolf in schaapskleren) duizenden satellieten lanceert (Starlink). Het Internet of Things (IoT), het Internet of Behaviors (IoB), het Internet of Nano Things (IoNT) en het Internet of Bio-Nano Things (IoBNT) draaien op 6G en 7G Terahertz frequenties. De mensheid wordt verbonden met IoT/IoB/IoNT/IoBNT (het controlegrid) via de satellieten, de biosensoren in het lichaam en het eigen bioveld.

Covid vaccins bevatten geprogrammeerde, elektromagnetische bio-nano machines. Zo'n 5,6 miljard mensen (70% van de wereldbevolking) werden ondertussen geïnjecteerd met controle apparatuur (een besturingssysteem). De mRNA is eigenlijk software programmacode, de hydrogel is gefuseerd met luciferase of quantum dot technologie (en is een geleider met elektronische en optische eigenschappen) en de spike eiwitten zijn lipide nanotech biowapens die zelf-assemblerend zijn (ze vormen interne nano-antennes en nano-routers voor data ontvangst/verzending). De nanotech biosensoren zijn geprogrammeerd om het bioveld te manipuleren (de elektrische balans) en om de levenskracht af te tappen (met als gevolg vermoeidheid, burn out, zwak immuunsysteem, ziekte, dood,...). De grafeen nano-antennes in het lichaam verbinden de gevaccineerden met het controlegrid (internet). Ook kan men de nanodeeltjes magnetisch activeren via frequenties om het mentale veld te controleren (gedachten sturen). Zoals bijvoorbeeld tijdens de Crimson Mist Operatie in Rwanda (1994) toen de bevolking bestraald werd met microgolven waardoor ze gek werden en elkaar begonnen af te slachten (1 miljoen doden op 100 dagen). Zo kan men ook massa's sturen (revoluties, opstanden, terreur,...). Ook kan men iemand doden of ziek maken door een signaal met code te sturen naar de nano-antennes in het lichaam. De energie om de biosensoren te laten werken, wordt gegegenereerd door het eigen bioveld (aura/chakra systeem).

Momenteel worden de energiewapens uitgetest op een kleine groep geselecteerde en individuele doelwitten, later volgt de hele wereldbevolking (ze noemen het de grote reset). Iedereen wordt bestookt met (Terahertz en andere) frequenties, smart dust, microgolven, Voice to Skull technologie en geo-engineering (chemtrails, HAARP). Geo-engineering en chemtrails dienen onder meer om de atmosfeer beter 'geleidend' te maken zodat de signaaloverdracht en communicatie tussen de satellieten en de biosensoren en nanodeeltjes optimaal worden en het controlegrid goed functioneert. De grafeenoxide in de chemtrails komt ook in de mens terecht. Het is een meerlaagse mozaïek oorlogstactiek bedoeld als een brein/mind controle infiltratie van de hele mensheid en een genocide op de 'ongewenste' targets. Deze aanval met gerichte, elektronische wapens op een deel van de mensheid wordt 'soft kill' genoemd. Zie ook deze boeken: Silent Weapons for Quiet Wars en Behold a Pale Horse. Zo'n 10 miljoen 'targets' (mensen) zijn reeds het slachtoffer geworden, en dit is nog maar het begin. De mensheid wordt gehackt via het WBAN netwerk en het systeem kreeg een upgrade door de Covid injecties. De VN beschrijft de toekomst in 2045 als 'The Age of Enlightenment', in werkelijkheid wordt het een technocratisch totalitarisme zonder weerga en uitweg.


5. Zelfbescherming


De totale aanval op de mensheid vraagt alertheid, bewustheid en maatregelen die lichaam en geest beschermen. Hier zijn belangrijke tips, zelfs indien het verhaal van Sabrina Wallace een psy-op en een fake angstverhaal zou zijn. De waarheid ligt, zoals steeds, wellicht ergens in het midden. Een (groot) deel van haar verhaal is absoluut waar (de bewijzen zijn namelijk overal te vinden voor wie zoekt), een ander deel is wellicht speculatie.

° Een boeiende optie is een levend familiedomein starten en streven naar autonomie en zelfvoorziening en naar samenwerking met wakkere vrienden. Het creëren van een Ruimte van Liefde op jouw familiedomein biedt een heel krachtige (energetische) bescherming. Bovendien zijn de familiedomeinen en Anastasia dorpen vrij van allerlei smart apparatuur. Zie video hierboven en de Anastasia Serie.
° Indien dit niet kan, zoek dan vaak de helende en aardende frequenties van de natuur op. En start een groentetuin, zodat je weet wat je eet.
° Doe regelmatig een detox kuur, zowel fysiek (vasten, kruiden) als mentaal (meditatie). Er bestaan ook sterke kruiden die het lichaam ontgiften van parasieten (wormen, schimmels, maden,...) zoals zwarte walnoot tinctuur (Juglans regia), alsem (Artemisia annua), kruidnagel.
° Verwijder zoveel mogelijk smart apparatuur uit jouw omgeving. Leer hoe je jezelf, je gezin en je huis kunt beschermen tegen EMF straling. Het is ook duidelijk dat de smartphone een fantastisch wapen en controle instrument is, ga er heel bewust mee om, of doe hem gewoon weg, want hij is de sleutel en het slot van jouw gevangenis.
° Kies bewust waar je aandacht en intentie naar toe gaat. Veel psy-ops winnen aan kracht omdat veel mensen er over posten en praten. Focus ter compensatie op 3 goede en positieve dingen voor elk negatief verhaal wat je leest of hoort.
° Geloof niets van wat de overheid of de experts verkondigen. Neem nooit vaccins.
° Verwijder zoveel mogelijk vaccin onderdelen uit het lichaam, zie hier: glutathion & vaccinatieschade en vaccin ontgifting.
° Zelfstudie en zelfeducatie zijn een must in deze tijden van leugens, misleidingen en hersenspoeling. Doe onderzoek, begrijp wat er aan de hand is en neem maatregelen.
° Regelmatig aarden door op blote voeten op gras, aarde of zand te wandelen. De negatieve ionen (van bos, zee, natuur) boosten het immuunsysteem.
° Neem zoveel mogelijk zonlicht op (zonder zonnecrème en zonnebril). De zon wordt niet geblokt via geo-engineering vanwege de zogenaamde 'klimaat opwarming' maar omdat zonlicht helend werkt en noodzakelijke informatie bevat.
° Kristallen op het lichaam en in huis kunnen stralingen absorberen (Tijgeroog, Shungiet, Zwarte Toermalijn, Sodaliet, en vele andere). Ook orgone pyramiden kunnen een hulp zijn.
° Humor en lachen zijn krachtige beschermers, werken helend en geven een positieve boost.
° Leer over de werking van jouw bioveld, chakra's en energetische lichamen.
° Verhoog je vibratie, hier zijn 15 tips.
° Leer Tai chi of Qi gong, leer werken met je energieën, leer je bioveld sterker maken en afschermen.
° Visualiseer een ondoordringbaar lichtveld rond je lichaam.
° Versterk het bioveld (het etherisch en astraal lichaam) door yoga, prayanama (ademhalingsoefeningen), wandelen in de natuur, tuinieren, gezonde en levende voeding, goede nachtrust, kunstzinnige activiteiten, muziek met hoge frequentie (Bach, Mozart en vele andere), zingen, dansen,...
° Gebruik een affirmatie / bevestiging om je kracht terug te nemen en de zielscontracten te verbreken.
° Wees niet bang, wees voorbereid. De mens is vele malen krachtiger dan de plannen van de elite en de Archonten. Hou van jezelf, van je lichaam en van je familie en vrienden.

Anastha Aurora

 

6. Bronnen, bewijzen en verder onderzoek

° Sabrina Wallace Summary - Samenvatting van haar 88 podcasts
° Sabrina Wallace Technical Presentation - WBAN on a 6gloPAN and your electromagnetic body part
° Sabrina Wallace op Bitchute en op Odysee
° Sabrina Wallace - Psinergy Intro Class on the Human Biofield (PDF)
° Sabrina Wallace - Bio Sensors and How to Find Them
° Sabrina Wallace - Summary & Timeline
° Pasheen Stonebrooke Blueprint

° Transhumanism Upgrade - Wireless Body Area Network - Internet of Bodies & Behaviour
° Hydrogel interfaces for merging humans and machines - Nature 13/10/2022
° MBAN is kept a secret
°  Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors -
Patent US-6506148-B2
° An Intelligent and Energy-Efficient Wireless Body Area Network to Control Coronavirus Outbreak - PubMed 33680703
° Generation of Transgenic Hydra by Embryo Microinjection - PubMed
4828061
° A.I. Generating Dreams & Turning Wi-Fi Routers Into Cameras to See Through Walls
°  Hubble Network wants to connect a billion devices with space-based Bluetooth network
° Inwendige nano-tech die draadloos communiceert met externe apparatuur  

Zie ook de Matrix Serie


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall