18/01/2023

Psy Op

Dit is een korte (en vrije) samenvatting van de presentatie van Mark Passio: 'Psy-Ops, an introduction to occult psychological warfare'.

Psy-op is de afkorting voor 'psychologische operatie'. Het is een vorm van (psychologische en mentale) oorlogsvoering die sinds mensenheugenis wordt toegepast en waarbij men propaganda, leugens en andere psychologische middelen gebruikt om de meningen, de houding en het gedrag van oppositiegroepen (tegenstanders) te beïnvloeden. Psy-ops zijn meestal bedoeld om de vijand te demoraliseren, of om de moed of wilskracht te breken zodat de 'tegenstander' afziet van actie of opstand. Zolang de mensheid niet bewust wordt van deze technieken zullen ze hun invloed blijven uitoefenen en verder gebruikt worden door de 'powers in charge', want psy-ops werken veel beter dan conventionele oorlogen om bepaalde doelen te bereiken.

Er zijn verschillende vormen van oorlogsvoering. De meest zichtbare is de fysieke oorlog waarbij soldaten, geweren, bommen, tanks, vliegtuigen, raketten, duikboten,... enzovoort ingezet worden om gebieden te veroveren, dingen te vernietigen en mensen te doden. Een tweede vorm is minder zichtbaar en omvat de biologische en chemische oorlogsvoering. zoals de ontbladeringsmiddelen (Agent Orange) tijdens de Vietnam oorlog, de gifpijlen van de indianen in Zuid-Amerika, of het vergiftigen van het drinkwater in een stad tijdens de middeleeuwen. De meest recente biochemische aanval op de mensheid is het mRNA Covid vaccin. De derde groep zijn de psy-ops, de psychologische aanvallen die verborgen blijven voor het grote publiek. De psy-ops worden niet enkel door militaire legerunits bedacht en uitgevoerd maar komen meestal uit veel hogere rangen, zoals de deep state en de occulte heersende klasse (Anastasia noemt ze de priesterkastes). Het zijn psychopathische figuren in maatpak die over veel macht en geld beschikken. Deze groepen zijn de 'puppet masters' die de mens bespelen en het leven op de planeet naar hun hand zetten. Ze gebruiken hun kennis van de psyche van de mens (de werking van het ego, het onderbewuste, de innerlijke motivatiecyclus en de vele geprogrammeerde angsten van de mens) om hun agenda door te voeren.

Mark Passio noemt ze 'Sorcerers of Consciousness', (tovenaars van bewustzijn) omdat ze precies weten aan welke touwtjes ze moeten trekken om de massa te manipuleren zodat ze krijgen wat ze willen. Het moge duidelijk zijn dat de media een immense rol spelen bij het uitvoeren en welslagen van een psy-op. Daarom is 90% van alle media (ook de alternatieve media) in handen van de deep state. De leugens zijn overal. Vaak voeren militairen en ambtenaren (blindelings) orders uit zonder dat ze op de hoogte zijn van de onderliggende agenda. Men noemt dit compartimentering, de één weet niet van de ander, men overziet het grote geheel niet omdat de oorlogsoperatie opgedeeld wordt in verschillende compartimenten, opeenvolgende stappen en afzonderlijke groepen. De plannen voor de psy-op worden uitgetekend op het hoogste niveau en dan gecoördineerd en gedelegeerd naar de verschillende uitvoerende groepen die het exacte plan niet kennen.

Psy-ops worden al sinds het begin der tijden door de heersende klasse gebruikt om hun macht over de 'onderdanen' te verstevigen of om oorlogen te winnen. Het hoofdmiddel is angst, want angst verlamt de mens, verdooft het bewustzijn en maakt gehoorzaam. De psy-op technieken zijn in de loop der tijden geperfectioneerd en het is enkel de naïviteit en onwetendheid van de mens zelf die maakt dat de manipulatie nog steeds kan blijven bestaan. Psy-ops werken via het beïnvloeden van mensen door hun angst, onwetendheid en naïviteit te bespelen. Het merendeel der mensen kent namelijk hun eigen psyche niet en hoe die werkt. Ze begrijpen hun eigen diepgewortelde angsten en motivaties niet. Ook zijn de meeste mensen niet op de hoogte van de natuurwetten en de universele principes. En ze kunnen waarheid en realiteit niet onderscheiden van wat leugen en fantasie is. Daar maken de controllers gretig misbruik van.

De Hawkins Bewustzijn schaal toont een overzicht van verschillende staten van bewustzijn waar mensen zich kunnen in bevinden. Het onderste deel (0 tot 200) omvat dingen als schaamte, schuld, apathie, verdriet, angst, verlangen, woede en trots. Mensen bij wie deze bewustzijnsstaat overheerst en die vanuit deze overtuigingen leven, kunnen onmogelijk of toch heel moeilijk psy-ops herkennen. Ze vallen telkens in de valstrik en accepteren de leugens. Hun bewustzijn is niet 'open' en alert genoeg om waarheid van fictie te kunnen onderscheiden. Men kan wel proberen om hen de waarheid te vertellen en de psy-op te bewijzen, maar ze kunnen het simpelweg niet zien en begrijpen. Op 200 valt het scharnierpunt (moed). De bovenste tredes (200 tot 700+) vertegenwoordigen de hogere vibraties zoals neutraliteit, bereidheid, acceptatie, rede, liefde, geluk, vrede, verlichting. Deze mensen zijn wél in staat om waarheid van onwaarheid te onderscheiden. Maar zolang het gemiddelde bewustzijn van de mensheid op een laag niveau trilt, is het voor de duistere occultisten een fluitje van een cent om via psy-ops het mondiale veld te bespelen. Het Grote Werk bestaat er nu precies in om het bewustzijn van de mensheid 'wakker' te maken zodat iedereen begrijpt wat er gaande is. Op dat moment zullen psy-ops niet langer kunnen gebruikt worden, want iedereen zal ze dadelijk ontmaskeren en doorzien.

De kennis over de menselijke psyche kan zowel ten goede als ten kwade worden gebruikt. Men kan psychologische technieken toepassen om het bewustzijn te verruimen en de trauma's in de mens te helen waardoor het collectieve veld liefdevoller wordt. In principe kunnen we samen op één generatie tijd een paradijs creëren. Of men kan kiezen om die kennis te gebruiken voor duistere en negatieve psy-ops waaronder het sturen en controleren van de geest (mindcontrol), het verspreiden van leugens (propaganda) en het traumatiseren van de bevolking (angstinductie). De duistere en occulte kliek die sinds eonen het bestuur van de planeet onder beheer wil krijgen, zijn goede psychologen. Ze gebruiken hun voorsprong qua (verborgen) kennis, techniek en informatie om de massa in onwetendheid en afhankelijkheid te houden. Eigenlijk willen ze voor god spelen over een planeet vol slaven. Ze willen een globale en digitaal gestuurde technocratie installeren op Aarde. Mark Passio noemt het een 'technocratic occultocracy' en de middelen die ze inzetten, zijn technologie, farmacie, psychologie en informatiecontrole (via alle mediakanalen).


Psy-op types

Er zijn 5 vormen van psy-ops en vaak worden verschillende psy-ops gecombineerd om maximaal resultaat te behalen.

1. Demoralisatie

Deze psy-ops zijn bedoeld om de bevolking te ontmoedigen, het moreel te ondermijnen, alle hoop weg te nemen, het zedelijk en mentale gevoel te verzwakken en de mens hulpeloos te maken en zelfs te ontmenselijken. Het is vaak de eerste stap van een agenda tot desintegratie van een samenleving of het voorbereiden van een politieke coup. Want een depressieve en mentaal verzwakte mens die geen uitweg meer ziet en alle hoop verloren heeft, is uiteraard een makkelijk doelwit die geen tegenstand meer biedt. Maar in werkelijkheid is de mens een krachtige en soevereine creator, op voorwaarde dat men zich niet laat demoraliseren door de mentale psy-ops en media indoctrinatie.

2. False flag

Deze psy-op techniek is ondertussen goed gekend en wordt al sinds de oudheid toegepast. Men spreekt ook van 'probleem-reactie-oplossing' of Hegeliaanse dialectiek. Bij een valse vlag operatie wordt een aanslag of gebeurtenis in scène gezet, waardoor het lijkt of die door een andere entiteit of 'vijand' wordt gepleegd. Simpel gezegd: men valt zichzelf aan en legt de schuld dan bij anderen. Dit dient om zowel de eigen bevolking als de wereld te doen geloven dat men is aangevallen en dat een tegenaanval gerechtvaardigd is of dat bepaalde maatregelen noodzakelijk zijn.

Deze psy-ops kunnen worden uitgevoerd door regeringen, ondernemingen en andere organisaties en zijn zowel geheim als clandestien. De valse vlag operatie resulteert dan in allerlei vooraf geplande doelen zoals het opwekken van sympathie en steun voor bepaalde politieke groepen, het demoniseren van vermeende vijanden, het rechtvaardigen van oorlogen en invallen, het doorvoeren van strenge controlesystemen,... Een bekend voorbeeld is de Rijksdagbrand in 1933 waarbij de Nazipartij (ten onrechte) de schuld bij de communisten legde en daarna strenge 'anti-terreur' maatregelen doorvoerde. Ook 9/11 is een bekende false flag. Hier is een lijst van 17 valse vlag operaties.

3. Misinformatie

Deze psy-ops brengen valse en misleidende informatie in het collectieve bewustzijnsveld. Het doel is om de massa weg te leiden van de waarheid, het promoten van geloofssystemen en overtuigingen die de 'vijand' verzwakken, de mensheid valse hoop geven waardoor ze een afwachtende houding aannemen of bepaalde groepen belachelijk of goedgelovig maken. Deze psy-ops zijn subtieler dan de andere 4 maar worden steeds meer gebruikt vanwege de kracht van het internet en social media waardoor (valse) info zich razendsnel kan verspreiden. Het is zelfs mogelijk om op enkele jaren tijd een fake verhaal tot een nieuwe 'religie' te laten uitgroeien (platte Aarde). En, zoals gezegd, zijn erg veel mensen niet meer in staat om leugens van waarheid te onderscheiden waardoor desinfo zich verspreid als een laaiend vuur en overal verwarring zaait.

4. Stand down (afwachten en niets doen)

Via deze psy-ops wil men de mensen beletten om actie te ondernemen. Men spiegelt hen voor dat er bepaalde initiatieven en groepen bezig zijn om redding of oplossingen te brengen (Q, white hats, Trump, Gesara, vaccins tegen Covid, terugkeer van Jezus, aliens die landen,...). Men hoeft dus zelf niets doen, anderen doen het voor jou. Wat uiteraard (ten eerste) niet klopt, en (ten tweede) nooit kan werken want iedereen dient zelf verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar toekomst en persoonlijk leven. Het geloof in redding van buitenaf betekent dat de mens zijn kracht en macht weggeeft, een teken van zwakte en overgave wat automatisch tot overheersing en slavernij leidt. Het is het zogenaamde 'redding programma' en het zit bij veel mensen ingebakken in het onderbewuste. Dat komt omdat veel mensen zich niet graag alleen voelen, ze wil dat iemand of iets hen beschermt omdat ze eigenlijk (psychologisch, mentaal en spiritueel) onvolwassen en naïef zijn. Maar niemand komt ons redden, we mogen en moeten het gelukkig zelf doen, als onderdeel van het ontwaken tot soevereine en volwassen Mensen. De New Age wereld zit vol met stand down psy-ops, onder andere de vernietiging van het heilig Mannelijke waardoor geen gerichte actie ondernomen wordt om de onrechtvaardigheid te bestrijden, want het is allemaal licht en liefde en de opgestegen meesters helpen de planeet naar 5D, dus het komt allemaal vanzelf goed. Nope.

5. Vals Wereldbeeld

Deze psy-ops zijn zo verweven met het collectieve bewustzijn dat velen ze niet herkennen en doorzien. Het is mindcontrol op het hoogste niveau want ze zijn bedoeld om de perceptie van de realiteit te wijzigen. Men gebruikt deze psy-ops om de overtuigingen en geloofssystemen van grote groepen mensen te veranderen en te sturen. Het is wellicht de oudste en meest verspreide vorm van psychologische operaties. Een vals en verkeerd wereldbeeld in het bewustzijn brengen, biedt meerdere voordelen voor de controllers. Morele waarden verdwijnen, de waarheid wordt vergeten, men steelt als het ware de menselijke en universele referentiepunten. De mensheid wordt telkens op een verkeerd spoor gezet en raakt op drift en vergeet zijn ware essentie, oorsprong, taak en bestemming. Een recent voorbeeld is de genderverwarring


Enkele voorbeelden van psy-ops


01. Kennedy aanslag

Datum: 22 november 1963.
Type psy-op: demoralisatie.
Officieel verhaal: een gestoorde enkeling schiet de president dood (en die wordt korte tijd later zelf uit de weg geruimd).
Ware bedoeling: VS veiligheidsdiensten schakelen de president uit om de globalistische agenda verder uit te kunnen rollen - demoralisatie van het Amerikaanse volk - introductie van de term 'conspiracy theorist' om zo alle discussies en debatten over politieke en sociale onderwerpen en verhalen te ontmoedigen.
Status: afgerond.

Het is vaak opmerkelijk dat het narratief van de overheid zomaar klakkeloos wordt aanvaard en geloofd door de massa, terwijl het soms overduidelijk is dat hun verhaal helemaal niet kan kloppen. Het is eigenlijk een belediging voor de moderne mensheid als geheel dat de meeste mensen simpelweg het begripsniveau niet hebben om waarheid van leugen te kunnen onderscheiden. Dat velen na een eeuwenlange deceptie en corruptie door overheden nog steeds vallen voor hun leugens en propaganda is in wezen compleet belachelijk en onbegrijpelijk. 

De mensen die de leugens wél doorzien en ze openbaar maken, of die kritisch kijken naar het narratief van de overheid krijgen het label 'complotdenker' opgeplakt. Op die manier worden ze dadelijk monddood gemaakt en weggezet als gestoord of zelfs gevaarlijk. Daarmee bereikt de overheid het beoogde doel: iedereen die niet gelooft wat wij zeggen, is gek en moet worden genegeerd. Een objectief en openbaar debat of onderzoek (wat de waarheid aan het licht kan brengen) wordt op die manier vermeden. Het is een prachtig staaltje van psychologische massacontrole: alle dissidente stemmen worden via één simpele term (complotdenker) het zwijgen opgelegd.

02. Het 9/11 mega ritueel

Datum:
11 september 2001.
Type psy-op:
false flag - demoralisatie.
Officieel verhaal:
een groepje moslim extremisten vernietigt het World Trade Center (Twin Towers), Toren 7 en een stuk van het Pentagon.
Ware bedoeling:
de burgers bang maken voor terrorisme zodat ze drastische controle- en veiligheidsmaatregelen aanvaarden en hun vrijheden en mensenrechten makkelijk laten afpakken - een voorwendsel creëren om oorlogen te starten in bepaalde landen onder meer omwille van hun grondstoffen (Iran, Irak, Afghanistan).
Status:
afgerond

De aanslag op de Twin Towers en het Pentagon is wellicht de moeder van alle false flags uit de moderne tijd. De hele wereld was in shock en dat was ook precies de bedoeling. Daarnaast was het ook een ritueel doodoffer (3000 doden). Ook hier merken we de goedgelovigheid van de massa die het officiële verhaal zomaar slikt. Iedereen met een beetje gezond verstand begrijpt dadelijk dat het onmogelijk is om 3 stalen gebouwen met 2 vliegtuigen volledig te verpulveren en dat een groepje amateurs onmogelijk het best beschermde gebouw in de VS (Pentagon) kunnen aanvallen. Dadelijk na de 'aanslag' werden overal in de westerse wereld rigoureuze anti terreur maatregelen doorgevoerd, de controlesystemen geoptimaliseerd en de 'schuldige' landen militair en economisch platgelegd. Sindsdien zijn nog tal van kleinere false flag (bom)aanslagen gepleegd om de burgers in angstmodus te houden. De echte terreur organisaties zijn in werkelijkheid de overheid en de veiligheidsdiensten die deze false flags bedenken en laten uitvoeren. Voor wie meer wil weten over 9/11: KomPlot 1 en KomPlot 2 van George van Houts.     

03. Irak massa vernietigingswapens

Datum: 19 maart 2003.
Type psy-op: misinformatie - demoralisatie.
Officieel verhaal: Irak bezit massa vernietigingswapens en moet worden aangevallen.
Ware bedoeling: voortzetting van de 9/11 psy-op - een agressie oorlog beginnen in Irak omwille van de grondstoffen - een permanente militaire basis uitbouwen in het midden Oosten.
Status: afgerond.

In die tijd was dit verhaal elke dag op het nieuws om de massa te indoctrineren met de leugen dat Saddam Hoessein kernbommen aan het bouwen was in Irak. Het is een voortzetting van de 9/11 psy-op, namelijk terreur regimes opruimen. Maar het ware doel was om de militaire aanwezigheid van de VS in het midden Oosten te vergroten, om de olievoorraden van Irak te beheersen en bepaalde belangrijke (strategische en spirituele) plaatsen in handen te krijgen.

04. Massa executies en bloedbaden

Datum: 1999 tot heden.
Type psy-op: false flag - demoralisatie.
Officieel verhaal:
een doorgeslagen eenling schiet tientallen burgers dood (voornamelijk schoolkinderen).
Ware bedoeling:
terreur zaaien om de bevolking in angst en trauma te houden - het privé wapenbezit in de VS geleidelijk aan afschaffen.
Status:
nog steeds bezig.

De aanslagen in scholen door dolgedraaide schutters zijn ondertussen een bekend fenomeen (vooral in de VS). Deze bloedbaden volgen telkens min of meer hetzelfde patroon, vaak wordt de dader na de aanslag ook zelf uitgeschakeld. Daarna wordt opgeroepen om het vrije wapenbezit aan banden te leggen. Het eerste wat dictatoriale regimes altijd doen om hun macht te kunnen behouden, is namelijk om de wapens van de burgers afpakken. Sommige van deze massa schietincidenten zijn fake en worden in scene gezet met crisisacteurs, maar andere aanslagen zijn wel degelijk echt met tal van doden. Dit wordt gedaan om verwarring te zaaien bij onderzoekers, complotdenkers en de burgers, men weet uiteindelijk niet meer wat echt en fake is en twijfel speelt altijd in de kaart van de controllers.


05. Covid-19

Datum: najaar 2019 tot heden.
Type psy-op: misinformatie - demoralisatie.
Officieel verhaal: een nieuw virus doodt miljoenen mensen wereldwijd.
Ware bedoeling:
de hele wereld in angst en paniek brengen zodat ze een gehoorzaamheidstraining kunnen ondergaan waarbij extreme en traumatische maatregelen opgelegd worden (maskers, lockdowns, testen,...) - het injecteren van zoveel mogelijk mensen met een 'operating system' - genocide op grote schaal door de schadelijke vaccins - DNA manipulatie door de vaccins - het vernietigen van het menselijke immuunsysteem - het installeren van een medische en economische dictatuur door het WEF, WHO, VN - het vernietigen van kleinhandel en economie - destabilisatie van de maatschappij - het invoeren van controlesystemen (QR codes, paspoorten, camera's, digitale ID's,...) - het is een onderdeel van de grote reset plannen om tot totale wereldcontrole te komen.
Status:
nog steeds bezig.

De Covid hoax is de grootste aanval op de mensheid sinds lange tijd. Lees een uitgebreid onderzoek via deze serie: Covid hoax.

06. Hitler en de Nazi's waren juist

Datum:
2000 tot op heden.
Type psy-op: misinformatie.
Officieel verhaal: Hitler en de Nazi's waren de 'good guys' en veel verhalen over de gruwelijkheden en wreedheden van het nazisme zijn verzonnen of overdreven.
Ware bedoeling: de beweging voor vrijheid en de zoekers naar waarheid (wappies) koppelen aan racisme, nazisme en blanke overheersing.
Status: nog steeds bezig.

Na de 2de wereldoorlog gingen de Nazi's ondergronds, de Nazi topwetenschappers werden met open armen ontvangen door de VS en Hitler vluchtte naar Argentinië. Het Nazisme is nooit verdwenen, het sloot een pact met de communisten en de technocraten om de NWO en grote reset te helpen installeren. Het ware doel van deze psy-op is om mensen te laten geloven in de revisionistische geschiedenis en hen te overtuigen dat Hitler een goede man was met waardevolle ideeën. Deze psy-op wordt dan in verband gebracht met de vrijheidsbeweging waardoor de waarheidszoekers geassocieerd worden met racisme, nazisme en blanke suprematie, zodat men deze mensen kan afschilderen als extremisten en neo-nazi's waardoor ze alle geloofwaardigheid verliezen. Denk aan klokkenluider David Icke die geweerd wordt uit tientallen landen omdat hij zogezegd de holocaust ontkent (wat helemaal niet waar is).

07. Platte Aarde

Datum: 2010 tot op heden.
Type psy-op: misinformatie.
Officieel verhaal: de Aarde is plat en zit onder een dome.
Ware bedoeling:
de waarheidszoekers belachelijk maken en associëren met weinig intelligente mensen die onbekwaam zijn om correct te denken en wetenschappelijke feiten te aanvaarden.
Status:
nog steeds bezig.

Het platte Aarde verhaal lijkt soms wel op een nieuwe religie. De aanhangers zijn vaak fervente Jezus en bijbel gelovers die de platte Aarde zien als een hard bewijs dat God wel moet bestaan, want wie zou anders zoiets kunnen maken. Het is één van de vele verwrongen denkpistes die de platte Aarde gelovers er op na houden. Alle 'bewijzen' die worden aangedragen om aan te tonen dat de Aarde plat is, worden steevast onderuit gehaald door onderzoekers en wetenschappers. Op YouTube en social media zijn tal van filmpjes te vinden waar voor- en tegenstanders elkaar bestoken en commentaar geven. Deze eindeloze discussies en de twijfel die gezaaid wordt, spelen opnieuw in de kaart van de controllers. Bovendien worden veel waarheidszoekers nog maar eens geassocieerd met mensen die wetenschap en algemene kennis in vraag stellen en afwijzen. En zo worden de 'complotdenkers' die de deep state, de pedofilie, de mensenhandel, de vaccin genocide, de klimaatagenda, de komende controlestaat,... en vele andere 'gevaarlijke' info willen verspreiden niet langer serieus genomen want dat zijn 'die dwazen die nog geloven dat de Aarde plat is'. Daarnaast is het heel eenvoudig om vast te stellen dat de Aarde niet plat is. Zo'n 2200 jaar geleden berekende de Griek Eratosthenes al de omtrek van de bolle Aarde via eenvoudige geometrie.

08. Q-anon

Datum: 2016 tot op heden.

Type psy-op: misinformatie - stand down.
Officieel verhaal: een anonieme groep van 'witte hoeden' is intern bezig om de deep state, de neo-cons, en de militaire afdelingen te infiltreren om zo de globalisten te stoppen en de VS te hervormen en vrijheid terug te brengen.
Ware bedoeling: de strijders voor waarheid en vrijheid misleiden en verwarren zodat ze een afwachtende houding aannemen want Q-anon, Trump en de white hats zijn bezig om 'het moeras op te kuisen' (drain the swamp) - het creëren van valse hoop - de waarheidszoekers en de vrijheidsbeweging associëren met mensen die goedgelovig en naïef zijn.
Status:
nog steeds bezig.

Een grote groep mensen binnen de waarheidsbeweging gelooft nog steeds dat er 'good guys' bezig zijn om de deep state te ontmantelen van binnenuit en dat de schuldigen voor het gerecht zullen komen. Een fanatieke groep gelooft zelfs dat vele elite leiders reeds geëxecuteerd zijn of levenslange gevangenisstraffen uitzitten (Obama, Clinton, Bill Gates,...). Men beweert dan dat er wel nog klonen rondlopen van hen maar dat de echte deep state leden ondertussen zijn uitgeschakeld. 'Trust the plan' is hun leuze, vertrouw op de witte hoeden, nog even geduld en alles is opgelost en de wereld is opnieuw vrij en gered. Het doet wat denken aan 'operatie vertrouwen' tijdens bolsjewistische revolutie in Rusland (1920). Deze false flag verspreidde het idee onder de tegenstanders van de bolsjewieken dat er een tegenbeweging bezig was om de bolsjewieken te stoppen en dat die beweging op zoek was naar medestanders. Zo werd de oppositie gestopt en wie zich aansloot bij de tegenbeweging, werd later gemarteld en gedood door de bolsjewieken. Trust the plan heeft dezelfde bedoeling als 'trust the science' tijdens de Covid hoax. De mensen laten geloven dat er geen persoonlijke actie (of onderzoek) vereist is en dat ze gewoon moeten afwachten (en vertrouwen op de white hats, de overheid, big pharma, whatever,...). Als bijkomend effect creëert men zo ook valse hoop bij de mensen en zorgt men voor verdeling.  


09. Religie

Datum: sinds het begin der menselijke geschiedenis tot op heden.
Type psy-op: misinformatie - stand down - wereldbeeld.
Officieel verhaal: het geloof in god is het juiste wereldbeeld, wie dit wereldbeeld niet aanvaard, is 'verdoemd'.
Ware bedoeling: een vals en fout begrip van spiritualiteit introduceren in de mensheid - de mensheid wegleiden van de waarheid - de mensheid verdelen en laten vechten in eindeloze godsdienstoorlogen zodat ze makkelijk te controleren en te overheersen zijn.
Status: nog steeds bezig.

Religie is wellicht de vader van alle psy-ops. Het is het geloof in een externe autoriteit, ditmaal niet de overheid, maar een onzichtbare entiteit en de bijhorende kerkinstituten. Tot 200 jaar geleden werd iedereen die deze autoriteit niet erkende en aanvaardde, gewoonweg gedood op de brandstapel zoals de Katharen. En in vele moslimlanden is het afwijzen van hun god (Allah) nog steeds een misdaad. Religie (godsdienst) plaatst de mensheid in een (beperkend) geloofssysteem en wordt vaak misbruikt voor politieke doelen, veroveringsoorlogen en het opdelen van de bevolking in strikt afgelijnde groepen die dan tegen elkaar opgezet worden als verdeel en heers techniek van de controllers.

10. New Age beweging     

Datum: begin 20ste eeuw tot op heden.
Type psy-op: misinformatie - stand down - wereldbeeld.
Officieel verhaal: een nieuw spiritueel geloofssysteem wat een alternatief biedt voor de zoekende mens die de traditionele religies niet wenst.
Ware bedoeling: een spirituele valkuil om échte ontwaking te verhinderen - spirituele misleiding besprenkeld met wat waarheid om het aantrekkelijk te maken - de nadruk leggen op gedachten en emoties (egomind) en het Goddelijk mannelijke (actie) onderdrukken.
Status: nog steeds bezig.

New Cage is het nieuwe vangnet voor de zoekende moderne mens . Mark Passio heeft er een volledige en uitgebreide voordracht aan gewijd: New Age Bullshit 1 en New Age Bullshit 2.  


11. Geld, schuld, rente


Datum: 7000 jaar geleden tot op heden.
Type psy-op: wereldbeeld.
Officieel verhaal: geld is een handig middel om transacties tussen mensen te regelen.
Ware bedoeling: het creëren van een controlesysteem gebaseerd op (onbestaande en bewust gestuurde) schaarste, hebzucht en het verlangen om macht over anderen te hebben.
Status: nog steeds bezig.

Dit is zonder twijfel de grootste psy-op ooit bedacht en nog veel moeilijker los te laten dan het geloof in autoriteit. Het geloof in geld en het gebruik ervan zit ondertussen zo diep ingebakken in de menselijke psyche dat bijna niemand nog begrijpt dat geld helemaal niet nodig is om samen in harmonie op Aarde te leven. Er is genoeg van alles voor iedereen en geld is helemaal niet nodig indien we delen wat er is en elkaar helpen. Geld heeft geen enkele waarde, het enige wat waarde heeft zijn mensen en die hebben in principe geen geld nodig om een samenleving uit te bouwen. Duizenden natuurstammen en vorige beschavingen doen en deden het reeds voor. Maar zolang het collectieve bewustzijn niet geëvolueerd is tot het niveau van onvoorwaardelijke liefde en spirituele wijsheid (we zijn 1 grote familie van broeders en zusters), zal geld de ware heerser zijn op Aarde en zorgen voor ellende, onrechtvaardigheid en oorlog. Dankzij geld kan het patriarchale piramidesysteem van macht blijven functioneren en blijft de elite de touwtjes in handen houden.

12. Autoriteit

Datum: begin van de menselijke geschiedenis tot op heden.
Type psy-op: wereldbeeld.
Officieel verhaal:
een externe en gestructureerde autoriteit (overheid, politie, militairen) is nodig om het leven op Aarde te organiseren en te controleren anders zou er chaos ontstaan.
Ware bedoeling:
de mensheid laten geloven dat sommige mensen het recht hebben om over anderen te heersen en hen wetten en regels op te leggen (royalty, elite, overheid, kerkleiders,..) - een systeem opzetten om de mensheid in een eeuwig durende slavernij te houden.
Status:
nog steeds gaande.

Dit is de meest destructieve psy-op. Het (bij)geloof dat anderen de baas kunnen zijn over jou. Het is een totaal absurde en belachelijke bewering, want mensen zijn in wezen vrije en soevereine creators. En wie echt gelooft dat anderen het legitieme recht hebben om autoriteit uit te oefenen (de baas spelen), die zitten nog volledig vastgeklonken in de matrix van trauma en beperking. Helaas is het bewustzijnsniveau van de meeste mensen vergelijkbaar met dat van een driejarige kleuter. Ze willen geen verantwoordelijkheid nemen voor hun leven en hun keuzes. Ze willen dat iemand anders zegt en bepaalt wat ze mogen doen en wat niet. Ze willen een surrogaat mama en papa die wetten en regeltjes oplegt en de maatschappij ordent. Ze willen zelfs dat er geweld wordt gebruikt wanneer anderen niet doen wat de autoriteit beslist. Het zijn gehoorzame schaapjes die meelopen met de kudde naar de slachtbank. De wolven (elite) maken ondertussen gretig misbruik van de goedgelovigheid, de lafheid en naïviteit van de makke burgers. De controllers hebben in de loop der jaren een sterke en solide structuur opgezet om de massa te besturen (gekend onder de naam democratie of dictatuur). En de grote reset plannen liggen nu klaar om een sluitend systeem te installeren, een digitale A.I. gestuurde hightech gevangenis voor de slaven van de nieuwe wereldorde. Wie meer wil lezen over statisme (het kinderachtige geloof in externe autoriteit) kan hier het boek van Larken Rose downloaden: het meest gevaarlijke bijgeloof. En nee, wees gerust, wanneer de overheid (en andere autoriteiten) zouden wegvallen dan ontstaat er geen chaos en wilde anarchie. Integendeel.   


Tips om jezelf te verdedigen tegen psy-ops

° Streef naar zelfstudie, zelfontwikkeling, zelfkennis. Wordt mentaal, emotioneel en spiritueel volwassen.

° Bestudeer en begrijp 'Natural Law' en pas die toe. Zie de voordracht van Mark Passio: Natural Law.

° Doe schaduwwerk om de trauma's, leugens en programmeringen uit je mind/body systeem te krijgen. Veel mensen zitten (nog steeds) zo vast in hun wereldbeeld en programmering dat ze niet eens in de gaten hebben hoe flink ze bedonderd worden. Ze projecteren hun tekortkomingen en donkere kanten op de buitenwereld en op anderen waardoor ze gevangenen blijven van hun eigen illusies en innerlijke kwetsuren.

° Cultiveer zelfrespect. Respect betekent letterlijk 'opnieuw kijken' (re = opnieuw en spectare = kijken). Zelfrespect betekent dus dat we onszelf en ons wereldbeeld, onze geloofssystemen en onze gedragspatronen onderzoeken. Zo leren we onszelf op een andere manier zien en gaan we dingen veranderen. En op die manier verandert ook de wereld.

° Leer het Trivium. Het Trivium is een wetenschappelijke methode om tot waarheid te komen en bestaat uit de drie basisvakken van de zeven vrije kunsten, dat wil zeggen de zeven takken van wetenschap in de antieke tijden en de middeleeuwse universiteit. Deze 3 basisvakken waren (en zijn) grammatica, dialectiek (of logica) en retorica. Op esoterisch vlak komen ze overeen met kennis, begrip en wijsheid. In de moderne computertijd kunnen we ze vergelijken met input, verwerken, output. Toegepast in de praktijk helpt het om de realiteit van de matrix te veranderen. De eerste stap is onwetendheid veranderen in kennis door de beschikbare (en occulte) informatie te verzamelen. De tweede stap is het onderzoeken, verwerken en logisch begrijpen van de informatie waardoor het derde niveau ontstaat: (toegepaste) wijsheid. Aan de hand daarvan worden dan beslissingen genomen die een invloed hebben op het menselijke gedrag. Daarna zal het collectieve bewustzijn de gemanifesteerde werkelijkheid beïnvloeden en veranderen (indien voldoende mensen tot wijsheid komen). Er zijn op zich twee paden: kennis + begrip + wijsheid leidt tot vrijheid. Of gebrek aan kennis (onwetendheid) + gebrek aan begrip (domheid) + gebrek aan wijsheid (dwaasheid) leidt tot slavernij. Wij, als mensheid, zijn dus collectief verantwoordelijk voor de keuze tussen een planeet in slavernij of een vrije wereld. De controllers zijn gewoon een exponent van de keuzes die we maken en van het bewustzijnsniveau wat we collectief ontwikkelen en hebben op zich geen enkele macht. De controllers zijn in feite de triggers om tot groei te komen: op weg van slavenkinderen tot soevereine creators.

Anastha Aurora



Verwante berichten op de blog

° False Flag
° Hegeliaanse dialectiek
° De grote reset
° Demon-cratie
° Geld als schuld

Essentiële Mark Passio voordrachten

° What on earth is happening
° Natural Law
° New Age bullshit
° De-mystifying the occult
° The unholy feminine



Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall