10/03/2023

Smart grid


Bekijk bovenstaande video via het Web Archive.

Een smart grid is in oorsprong een slim elektriciteitsnet, waarbij het verbruik, de verdeling, de vraag en het aanbod van elektriciteit worden gemonitord, gemeten, geregeld en voorzien aan de klanten. Maar in dit bericht wordt smart grid veel breder gedefinieerd. Het gaat om het volledige pakket wat nu op alle niveaus uitgerold wordt, het spinnenweb van technologie wat de hele wereld met alles erop en eraan verbindt. Het gaat om het slimme netwerk van apparaten, technologie, diensten, hardware, software en zelfs mensen, die niet enkel allemaal verbonden zijn met elkaar maar ook ingeplugd zitten in een centraal systeem voor monitoring en sturing wat via artificiële intelligentie (A.I.) wordt geregeld en bepaald. Men spreekt ook van IoT (Internet of Things) en IoB (Internet of Bodies), maar het netwerk is veel uitgebreider. 

Er zijn al vele voorbeelden te vinden van deze digitale 'smart world' in de maatschappij. Die zijn ondertussen zo vertrouwd en ingeburgerd dat we bijna niet meer zonder kunnen. Denk aan smartphones, computers, straatcamera's, slimme meters, zelfscan kassa's, domotica, robotica, bankkaarten met chip, sensoren in de stad,... allemaal verbonden via internet (en ook via deep web en zelfs dark web). Naast de wearables (draagbare technologie) zoals een smartwatch, een smartphone, een slimme bril of slimme kledij is men ook druk bezig met het ontwikkelen van implantables (inwendige technologie). Vooral in de gezondheidszorg is men enthousiast. De pacemaker is al langer bekend maar sinds enkele jaren zijn er ook slimme vaccins en medicijnen en inwendige nanosensoren die de patiënt verwittigen over zijn algemene medische toestand en de eventuele tekorten of mankementen signaleren. De volgende stap zijn brein interface systemen die ingeplant kunnen worden.

Het aanbod aan 'smart devices' neemt dus exponentieel toe en ze worden overal geïntroduceerd en zelfs verplicht. En daar is een reden voor. Er zit een spin in het spinnenweb die de mensheid vangt in haar netten. We evolueren naar een smart world vol smart cities die A.I. gestuurd en gemonitord worden. En degene die het A.I. systeem programmeert en controleert (de spin), die controleert dus automatisch ook de steden, de huizen, en uiteindelijk de hele digitale wereld en alle mensen die er op aangesloten zitten. Een natte droom voor elke dictator: volledig geautomatiseerde en totale controle over alles en iedereen. Hollywood maakt er vaak films over (voorspellend programmeren) zoals Terminator 5 Genisys waar het smart grid Skynet wordt genoemd.   


12 smart grid ontwikkelingen

01. Smartphone

Heel weinig mensen beseffen dit maar de smartphone is het centrale ankerpunt waar de hele 'great reset' aan opgehangen zit. Zoals het Engelse woord ook letterlijk aantoont: 'cell phone' - het is de ketting van een gevangene, een slavenfoon. Zonder smartphone is er geen sprake van al die duistere plannen waar iedereen nu voor loopt te waarschuwen. Zonder smartphone geen CBDC digitaal geld, geen cashloze samenleving, geen biometrische ID's, geen QR code beperkingen, geen vaccinatie paspoorten, geen tracking en tracing, geen sociaal kredietsysteem, geen controle en surveillance, geen mensenjacht, geen dystopische maatschappij, geen naleving van de meest zinloze en onmenselijke maatregelen, geen kankers en onvruchtbaarheid door de straling via de eigen broekzak. Smartphones stelen de vrijheid van de mens, elke minuut van elke dag. En volgens de uitvinder van de smartphone wordt het toestel in de nabije toekomst een apparaat IN het lichaam/brein.

Aldous Huxley sprak over technologie als de vijand van vrijheid. In 'Brave New World' beschreef hij een maatschappij waar mensen hun vrijheid zouden inruilen voor comfort. Huxley's personages waren verslaafd aan een drug genaamd 'soma'. De smartphone is als een persoonlijke portie 'soma'. En net als met drugs, sigaretten of alcohol is er geen middenweg. De enige weg is er volledig mee stoppen. En dat is een krachtig signaal. Niemand kan jou dwingen om een smartphone, een elektrische auto, een TV, of een chip in de hand te kopen als je dat niet wilt. En hoe meer mensen weigeren om mobieltjes en andere draadloze apparaten te gebruiken, hoe minder controle 'the powers in charge' hebben over het leven, de geest, de gezondheid en de vrijheid van iedereen.

Het is perfect mogelijk om zonder draadloze telefoon te leven, zoals de jaren voor 1995 aantonen, toen mobieltjes en internet nog niet bestonden. Alles kan (opnieuw) bekabeld worden, zowel de huistelefoon als de computerconnectie. De oplossing die vrijheid kan brengen is dus eenvoudig, het is gewoon een keuze. De smartphone is het Paard van Troje om de Nieuwe Wereld Orde te kunnen installeren. Het opgeven van de draadloze apparaten en smartphones kan letterlijk het leven redden en de 24/7 connectie met big brother breken.

Yuval Harari (WEF): 'That’s one of the reasons I don’t have a smartphone, basically it’s to keep my time, and you know, over the last 20 years the smartest people in the world and the best technology in the world have been working on the problem of how to hack human beings and control them through the screens and through the smartphones. I’m no match to them. If I give them access [showing his brain with his hand], they win. So I try to limit their access in that way.'



02. IoT & IoB

Het Internet der Dingen (IoT) beschrijft het netwerk van alle fysieke objecten (dingen) die zijn uitgerust met sensoren, software en andere technologieën om via het internet verbinding te maken en gegevens uit te wisselen met andere apparaten en systemen. Deze apparaten variëren van gewone huishoudelijke voorwerpen tot geavanceerde industriële instrumenten. Er zijn reeds miljarden zulke apparaten actief en hun aantal stijgt exponentieel. Het is één van de belangrijkste technologieën van de 21e eeuw. Door alledaagse voorwerpen (keukenapparatuur, auto's, thermostaten, babyfoons, garagepoorten, robotstofzuigers,...) via ingebedde computerchips op het internet aan te sluiten, is naadloze communicatie mogelijk tussen mensen, processen en dingen. Door middel van computers, online opslag in de 'cloud', big data, analytics en mobiele technologieën kunnen fysieke dingen gegevens delen en verzamelen met minimale menselijke tussenkomst. In deze hyperverbonden wereld kunnen digitale systemen elke interactie tussen verbonden dingen registreren, controleren en bijsturen. Op die manier is er een voortdurende verbinding en samenwerking tussen de fysieke wereld en de digitale wereld.

Wanneer het IoT zich verbindt met een lichaam (mens of dier), dan spreken we van het Internet of Bodies (IoB) of het Internet der Lichamen. Het IoB is dus een uitbreiding van het IoT en verbindt in wezen het menselijk lichaam met een digitaal netwerk via apparaten die worden ingeslikt, geïmplanteerd of op een of andere manier met het lichaam zijn verbonden (biomedische en fysieke interactie). Eenmaal verbonden kunnen gegevens worden uitgewisseld en kunnen het lichaam en het apparaat op afstand worden gecontroleerd en bestuurd. Er zijn drie generaties van het IoB:

° Uitwendig:
dit zijn draagbare apparaten zoals Apple Watch of Fitbits die de gezondheid kunnen monitoren.
° Inwendig: deze omvatten pacemakers, oor implantaten en slimme pillen die in het lichaam zitten en verschillende aspecten van de gezondheid kunnen monitoren en controleren (precisie medicijnen). De slimme mRNA vaccins brengen zelfs een 'operating system' in het lichaam, een besturingssysteem wat data kan ontvangen/uitzenden en veranderingen aanbrengen op moleculair niveau (dikker en stroperig bloed bvb.).
° Ingebed: bij de derde generatie IoB wordt de technologie 'ingebed' in het lichaam waardoor mens en machine zijn samengesmolten in een real-time verbinding. Voorbeelden zijn de 'breinchip' die Elon Musk ontwikkelt met zijn bedrijf Neuralink of de cyborg innovaties (cybernetische upgrades en vervangstukken zoals een handprothese). Deze technologie kan positief gebruikt worden (blinden terug laten zien bvb.), maar ook voor duistere doelen wanneer het in de handen valt van de verkeerde mensen.

Eén van de vele risico's van IoT en IoB is de mogelijkheid om het te hacken, de data te verzamelen en te misbruiken (data is het nieuwe goud) of systemen te saboteren of (in het geval van IoB) om inwendige biomedische nanotech in te brengen ter controle en sturing van het bewustzijn.


03. Elektrische auto's

Europa zou graag willen dat er vanaf 2035 enkel nog elektrische auto's geproduceerd mogen worden. Er zijn evenwel enkele landen die ook nog auto's op CO2-vrije e-fuel willen toestaan  (Italië, Hongarije, Duitsland,...), waardoor een unanieme beslissing binnen de EU voorlopig onmogelijk is. Er zijn verschillende gevolgen en nadelen mocht alle vervoer elektrisch zijn. Het rijden zal zo duur worden dat enkel rijke mensen zich nog een auto kunnen veroorloven (vandaar de 15 minuten steden, waar een auto niet meer nodig is voor het 'armere plebs'). In alle grote steden mag men nu al niet meer inrijden met een diesel of benzinewagen die een te lage Euronorm heeft (lage emissie zone). Het maken (en recycleren) van de batterijen veroorzaakt een enorme vervuiling, verspilling, vernietiging, kinderarbeid en uitbuiting. De vraag is trouwens of er wel voldoende grondstoffen en energie zijn om alle auto's elektrisch te laten rijden. En wat met de vrijheid van keuze? Waarom mag men niet zelf meer beslissen met welke auto men rijdt? Er is momenteel niet voldoende groene stroom om de EV's op te laden. De oplaadpunten maken gebruik van fossiele brandstoffen (kolen, gas, biomassa) waardoor elektrisch rijden eigenlijk helemaal niet ecologisch, duurzaam noch milieuvriendelijk is. Maar bovenal is de EV ook een slimme auto die vol smart apparatuur zit. Ze zijn overal traceerbaar en verbonden met het smart grid (geen privacy meer), ze kunnen naar believen uitgezet worden door bedrijven of overheden (geen vrijheid meer), en zowel auto als chauffeur worden gemonitord en automatisch beboet bij overtreding via het smart grid (geen anonimiteit meer).


04. De 15 minuten stad

Alle grote wereldsteden worden C40 steden (vanwege climate change). En Trump wil nieuwe 'Freedom cities' bouwen, uiteraard aangesloten op het smart controlegrid. Een C40 stad is een smart city met 15 minuten zones. SMART staat voor Surveillance Monitoring Analysis Reporting Technology. De 15 minuten stad is een exponent van de groene klimaatwaanzin en het betekent in feite het opleggen van een (permanente) klimaat lockdown aan de steden. Stadsbewoners kunnen enkel winkelen binnen een bepaalde straal rond hun (veel te dure) woning. Namelijk de afstand die men te voet of per fiets kan afleggen binnen een kwartier. Binnen die straal zijn dan voldoende megawinkels om alle basisbehoeften te voldoen. Zo verdwijnt de noodzaak om de auto te gebruiken en dat is goed voor het milieu en de files (zo luidt het verkooppraatje).

En wie toch nog teveel met de auto rijdt, krijgt simpelweg een CO2 boete. En wanneer men te vaak de richtlijnen negeert dan wordt de elektrische auto vanaf het centraal bureau gewoon uitgezet voor enkele tijd. Men mag de toegewezen zone niet zomaar uit, controle gebeurt via camera's (nummerplaatherkenning), smartphone apps en slimme auto's (vandaar dat iedereen aan de elektrische wagen moet). In China zijn de zones zelfs afgezet met metalen hekkens. Men mag ook maar maximaal 100 dagen per jaar de zone verlaten (volgens de plannen). Maar het gaat uiteindelijk niet om het milieu, het gaat ALTIJD om controle en het plan om iedereen vast te zetten in de smart cities.
Als echte slaven moet men daarna toestemming vragen om de stad te mogen verlaten. Smart shopping is één van de onderdelen van de 15 minuten steden. In de slimme winkels kun je dan GMO groenten, krekelmeel en laboratoriumvlees kopen en betalen met de chip in je hand of via de QR code op de smartphone. De slimme stad, waar alles geregeld en gemonitord wordt door A.I., mag dan wel innovatief zijn, het neemt ook de macht, creativiteit en vrijheid van de mens weg.


05. CBDC, het slimme geld

Slim geld (smart digital money) betekent eenvoudig gezegd dat al jouw geld programmeerbaar is vanop afstand. Men kan het 'aan en uit' zetten naar believen, men kan het traceren en controleren, men kan het koppelen aan voorwaarden (CO2 normen) en overheden of bedrijven (zoals banken) kunnen het met een vingerknip in beslag nemen. Eenmaal het cash geld helemaal uit roulatie is genomen en 'illegaal' wordt verklaard (nog voor 2030 volgens het plan), dan rollen de burgers vanzelf en automatisch in het sociaal en CO2 krediet slavensysteem, vele malen erger dan het Chinese model. Lees verder in dit uitgebreid artikel: slim geld en de klimaat hoax.


CBDC staat voor Central Bank Digital Currency of 'slim geld'. Hier kun je de status voor elk land volgen (maart 2023: 11 landen met CBDC, 18 landen lanceren een eerste pilootproject, 32 landen zijn bezig met de ontwikkeling ervan, 39 landen doen voorbereidend onderzoek). In dit nieuwe monetaire systeem wordt iedere geldelijke transactie (aankopen, uitgaven, uitkeringen, schenkingen,...) in real time geregistreerd door een computer blockchain systeem. Dit laat toe dat A.I. gestuurde algoritmen bepaalde transacties automatisch kunnen blokkeren en verder dat geld een 'vervaldatum' heeft en na die datum 'verdampt' het als sneeuw in de zon en dat geld een gelimiteerde bestemming en toewijzing krijgt (100 euro voor voedsel per week, zoveel voor cultuur, zoveel voor reizen,...). Men mag ook maximaal maar een bepaald bedrag bezitten (men spreekt over 25.000), alles daarboven wordt verwijderd. In Nigeria is er momenteel complete chaos omdat de regering een CBDC wil invoeren door de opname van cash geld streng te beperken terwijl de bevolking de betaal app niet wil downloaden. In Nederland is er een wetsvoorstel om iedereen te verplichten elke transactie boven de 100 euro te verantwoorden. Bij weigering of 'fout' antwoord wordt je bankrekening gesloten.

Maar dit programmeerbare, digitale geld bestuurd door de overheid, hoeft niet als een 'zwaard van Damocles' te worden gezien. Het hoeft niet het einde van vrijheid te betekenen. Het is wel zo dat er (1) nog veel te weinig mensen op de hoogte zijn van de nadelen van het CBDC of ze liggen er niet wakker van en (2) dat er een heel pak andere mensen dit een goed idee vinden en ze verwelkomen het 'gemak' van de smart maatschappij (tot hun geld, auto, vleesconsumptie,... automatisch geblokkeerd wordt want hun betaal app werkt niet meer). Het CBDC zal er wellicht ooit komen, het is een hoofdpijler van het WEF slavensysteem, maar dat is niet zo erg. Want er zullen dan noodgedwongen parallelle circuits ontstaan met alternatieve betaalmiddelen. Meer nog, die bestaan al, we hoeven ze enkel te gebruiken. Het zal alleen wat moeilijker en avontuurlijker worden voor de groep die daar voor kiest. Er zijn duizenden complementaire muntsystemen, en veel ecodorpen gebruiken ze reeds.


06. Digitaal ID


De nieuwe identiteitskaarten kunnen als tracking apparaat ingezet worden. Naast de gewone (kaartlezer) chip die zichtbaar is met het blote oog bevatten de nieuwe ID's ook een RFID chip (plus vingerafdrukken). RFID staat voor ‘radio-frequency identification’. Het is een techniek waarmee data opgeslagen worden op een minuscule chip. Via radiogolven leest een elektromagnetische lezer dan de gegevens op de chip af. Zo’n RFID-tag is heel klein en kan zonder problemen verwerkt worden in allerlei objecten (van bankkaarten tot voedingsmiddelen tot kledij), en men kan er ook huisdieren en personen mee ‘taggen’. Er is geen streepjescode meer nodig om de gegevens te lezen. Zelfs fysiek contact met het object is geen vereiste meer. De radiogolven lezen het RFID label namelijk vanop afstand, soms meters ver. In essentie draait RFID om het draadloos, op afstand identificeren en volgen van objecten. De nieuwe ID’s zijn allemaal voorzien van zo’n RFID chip waarmee men de drager kan volgen (indien de juiste technologie wordt gebruikt).

Het digitaal ID is een onderdeel van de WEF agenda. Het centraliseert allerlei persoonlijke gegevens die verbonden zijn met een persoonlijk dossier, een soort digitale database waarop je hele leven en dagelijkse activiteiten worden bijgehouden. Dit ID zal noodzakelijk zijn om toegang te krijgen tot internet, online shopping, inloggen op social media, openbare diensten, overheidsdiensten, gezondheidszorg, cultuur, bepaalde gebouwen, vliegreizen, slimme steden, winkels, je eigen bankrekening, bankieren, handel drijven, zaken doen,... Het tweede punt is dat dit ID (in combinatie met de smartphone en de slimme gezichtscamera's) een cruciaal instrument is om het sociaal kredietsysteem te kunnen invoeren. Je weet wel: het communistische systeem tot sociale controle bedoeld om het dagelijkse leven der burgers te manipuleren via een puntenscore. Het digitale ID bevat nu reeds vingerafdrukken, dus onderdelen die jouw persoonlijk privé eigendom zijn en waar de overheid totaal geen zaken mee heeft. Maar daar zal het niet bij blijven, de volgende stap is biometrische identificatie. 


07. Biometrische identificatie
 
Biometrische identificatie betekent jezelf identificeren via meetbare lichaamseigenschappen zodat men weet dat je echt bent (en geen A.I. algoritme) en wel degelijk de persoon die je beweert te zijn. Voorbeelden zijn vingerafdrukken, irisscan, gezichtsscan, spraakherkenning. En dat kan heel makkelijk via een selfie of via de apps op de onmisbare smartphone. Het zou de veiligheid verhogen (cybersecurity) en tal van instanties passen het reeds toe (banken, geldafnames, overheidsdiensten, vliegreizen,...). Het 'Zero Trust' plan heeft als uitgangspunt: 'never trust, always verify' om zo alle mogelijke soorten van cyber aanvallen en oplichtingen te vermijden. Trouwens, wellicht wordt er ook een DNA database aangelegd van iedereen die een PCR test of een bloedafname heeft toegestaan. En wat kan accurater zijn dan DNA om jezelf te identificeren?

Social media worden nu geïnfiltreerd door A.I. robotten en chatbots. Niemand kan nog het onderscheid maken tussen echte mensen, fake profielen en A.I. bots die zich on line kenbaar maken. Dit geldt ook voor telefoongesprekken en videocalls trouwens, de technologie is in staat om stemmen en gezichten te faken en/of te genereren (deepfakes noemt men het). Iets verder in de toekomst en men zal ook androids kunnen maken (humanoïde robotten) die niet van echte mensen te onderscheiden zijn (zie voorspellende series als Westworld, Black Mirror en Humans). Kortom, men wil biometrische identificatie eisen in combinatie met een digitaal ID voor wie nog op internet wil (vanaf 2027).
Zonder biometrisch digi ID, geen mogelijkheid om in te loggen op het internet, maar ook geen reizen, geen spullen kopen in de winkel, enz. (cash geld wordt uitgefaseerd). Heb je wel een digi ID? Dan wordt alles wat je doet geregistreerd en gecontroleerd, geen privacy en anonimiteit meer.


08. Medische dictatuur


De WHO grijpt wereldwijd de macht door de 194 lidstaten een volledig nieuwe internationale overeenkomst te laten goedkeuren die het 'Pandemieverdrag' wordt genoemd (Pandemic Treaty). De onderhandelingen gebeuren quasi in het geheim en er is geen inspraak van de bevolkingen der 194 landen. Dit verdrag zal de WHO controle geven over 'ziekteverwekkers met pandemisch potentieel', evenals controle over de productiemiddelen binnen de farmaceutische industrie en de ziekenhuizen. Alle lidstaten verliezen daardoor hun soevereiniteit op vlak van gezondheid en het 'bestrijden' van ziekten. De richtlijnen van het WHO zijn dan niet langer aanbevelingen maar bindend en moeten opgevolgd worden. De voorgestelde amendementen willen digitale gezondheidscertificaten invoeren (vaccinatie paspoorten!), de financieringen voor de WHO drastisch verhogen, alles censureren wat ze beschouwen als 'misinformatie' (dus iedereen die objectief onderzoek doet en kritisch kijkt naar farmacie en medicatie) en landen in staat stellen de voorschriften uit te voeren zonder respect voor de waardigheid, mensenrechten en fundamentele vrijheden van mensen. Dit is een flinke stap op weg naar een wereldregering waarbij corrupte en eenzijdig geïnformeerde organisaties (WHO, WEF) zomaar bepalen welke behandelingen en maatregelen verplicht opgevolgd moeten worden en die op die manier beslissen wie mag leven en wie moet sterven.

09. Smart food

Alles moet smart, ook het voedsel. Maar smart betekent daarom nog niet gezond of voedzaam. Het betekent vooral efficiënt, innovatief en productief. Smart food heeft als definitie: goed voor de mens (voedzaam en gezond), goed voor de planeet (duurzaam en milieuvriendelijk) en goed voor de boer (klimaatslim, grotere opbrengst). Althans, dat is het verhaal om smart food te promoten. Maar het 'slimme' in smart food is vooral de manier waarop het wordt ontworpen en geproduceerd. Voedsel groeit niet langer vanzelf in de grond gerijpt door de zon, het wordt ontworpen in een labo,  geprint met een machine en geoogst door een robot. Groenten en granen zijn genetisch aangepast en krijgen niet de kans (en de tijd) om de natuurlijke mineralen en vitaminen op te nemen uit aarde en zon. In plaats daarvan worden chemische mineralen/vitaminen toegevoegd aan de eindproducten. Voedsel produceren is niet langer een job voor een hardwerkende boer op een kleinschalig familiebedrijfje. Die worden vervangen door megaboerderijen en megaserres die volledig geautomatiseerd functioneren (van zaaien tot oogsten). 

Er zijn momenteel 3 grote ontwikkelingen bezig in de voedselsector.

1. Door een veelheid aan regels, taksen en beperkingen wordt het de gewone boeren quasi onmogelijk gemaakt om nog eerlijk voedsel te telen.
2. Landbouwgebied wordt ofwel opgekocht (om Tristate cities te bouwen) ofwel vergiftigd en onbruikbaar gemaakt (Ohio en andere chemische rampen overal) ofwel als digitaal beheerde monocultuur plantages ingericht, die enkel nog door de grote investeerders (waaronder Bill Gates) kunnen gefinancierd en uitgebaat worden.
3. Er worden miljarden euro's geïnvesteerd in fabrieken die kunstmatig en sterk bewerkt voedsel produceren (novelty food).

Enkele nieuwe ontwikkelingen:

° Verticale agricultuur: het verticaal stapelen en automatiseren van teelt waar de nadruk ligt op efficiëntie en massaproductie door combinatie van GMO planten, UV licht, verwarmde serres, hydroponics, volledig automatisch gestuurde verzorging, chemische bemesting,... Kortom: het voedsel groeit versneld op in een soort laboratorium gesponsord door Bayer, DuPont en andere gifbedrijven.

° Plantaardige vleesvervangers op basis van soya, slechte oliën, additieven, en nog een boel andere rommel.

° Insecten als eiwitbron. De enorme push (vanuit het WEF) om mensen insecten te laten eten, is op zijn minst verdacht te noemen. Momenteel zijn er 5 insecten goedgekeurd door de EU en ze worden in heel veel producten verwerkt. Er zijn onderzoeken die wijzen op de nadelen van insectenvoer waaronder de onverteerbare chitine, de bacteriën, de parasieten,...

° Cellulaire agricultuur. Dit is het nieuwste. Het zijn cellijnen van dieren die via genetische en andere manipulatie 'onsterfelijk' worden gemaakt. Met andere woorden: de cellijnen produceren voortdurend nieuw materiaal, ze 'woekeren' net als kankercellen in een groeimedium. Daarmee wordt dan printvlees en cellulair vlees mee gemaakt. Het wordt verkocht als 'diervriendelijk' vlees maar dat is niet zo. Bij de huidige productiemethoden wordt ‘foetaal runderserum’ gebruikt, dit is bloed dat wordt afgenomen van een levende kalfsfoetus. Nadat de zwangere moederkoe wordt geslacht wordt de foetus verwijderd en naar een bloedverzamelkamer gebracht. Bij de foetus, die in leven wordt gehouden om de kwaliteit van het bloed te garanderen, wordt een naald in het hart ingebracht. Het bloed wordt afgenomen tot de foetus sterft, het proces duurt ongeveer vijf minuten. Zo 'diervriendelijk' is het labvlees gemaakt uit kankercellen dus niet. Men experimenteert ook met andere GMO bouwstoffen en 'gene editing' om melk, kaas, brood, boter en ander spul te maken. Dus vegan zuivelproducten, niet gemaakt van dierenmelk maar uit GMO bacteriën (precisie fermentatie noemt men het). Dit alles is puur laboratorium voedsel gemaakt door 'mad scientists' én via dezelfde technieken die farmabedrijven gebruiken om vaccins te maken (cellijnen van geaborteerde foetussen).

Het mag duidelijk zijn dat de mensen worden weggeleid van wat echt en natuurlijk eten is en gepusht richting fake en artificieel junkspul. En wie nepvoedsel eet, wordt uiteindelijk wellicht een nepmens, WHO knows... De regel is eenvoudig: weet wat je eet en maak je voeding zelf klaar met verse ingrediënten uit eigen tuin, en vermijd alles wat 150 jaar geleden niet bestond.


10. Cellulair netwerk

Dit is het netwerk wat bestaat uit basisstations, zendmasten, antennes, satellieten, routers, modems,... die er samen voor zorgen dat de mobiele en draadloze apparatuur (zoals een smartphone) kunnen communiceren met anderen en met het internet. Deze draadloze data overdracht vereist tegenwoordig steeds meer 'bandbreedte' die gekend zijn als de opeenvolgende generaties netwerken: 3G, 4G, 5G, 6G,... Ook WiFi is een onderdeel van het draadloze netwerk. Niet alleen is dit uitgebreide slimme netwerk een fantastisch middel om alles te kunnen controleren (men kan nu zelfs al doorheen muren 'kijken'), maar de netwerken geven ook elektromagnetische frequenties af die schadelijk zijn voor dieren en mensen. Nochtans kan men de telefoon- en internetverbindingen ook makkelijk via kabels laten lopen (glasvezel, dsl), die veel minder gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Maar blijkbaar wil iedereen overal, constant en draadloos bereikbaar én on line zijn. Het cellulair netwerk kan in één klap vernietigd worden door een X10 geo-magnetische zonnestorm (zoals bij het Carrington event). Mocht dit ooit gebeuren dan wordt de hele wereld in enkele minuten teruggeworpen naar het stenen tijdperk want niets werkt dan nog.  

11. Artificiële intelligentie

Organische, menselijke intelligentie en creativiteit worden vervangen door A.I. systemen. Kunstmatige machines en digitale robots schrijven teksten, componeren muziek, maken tekeningen en kunst, ontwerpen huizen, voeren operaties uit, vervangen priesters, en nog zo veel meer. Het succes van chatbots zoals de tekstgenerator ChatGPT is slechts 1 van de vele A.I. 'overnames'. De ontwikkeling van A.I. gaat razendsnel, het is de grootste (r)evolutie sinds de boekdrukkunst. ChatGTP staat nu nog in de kinderschoenen maar het zal snel beter, krachtiger en completer worden. In enkele seconden zal ChatGTP volledige boeken, scenario's, gedichten, verhalen, encyclopedieën, artikelen,...schrijven, vertalen en info zoeken, kortom alles waar taal aan te pas komt. Een filmscenario voor een Hollywood blockbuster schrijven, is een fluitje van een cent. En A.I. zoekt ook naar de juiste filmlocaties, casting, kostuums, enz. Ook in de kunstwereld en de muziekwereld neemt A.I. het over. Zo kan A.I. een (wereld)hit componeren én uitvoeren en niemand zal het verschil horen. Een slechte en valse stem krijgt een upgrade via Auto Tune.

En dit is nog maar het begin. ALLES zal in de heel nabije toekomst worden uitgevoerd door A.I., niet enkel de saaie fabriek jobs en de dienstverlening maar ook alle creatieve taken en de hoog opgeleiden (dokters, ingenieurs, architecten, rechters,...). Het staat vast dat A.I veel dingen kan automatiseren, maar dat betekent niet dat A.I. wijzer, intelligenter, creatiever noch inventiever is dan een mens, laat staan dat het zelfbewust en levend is. A.I. is goed in kopiëren, dataverwerking en de input die mensen uploaden, supersnel combineren en reproduceren. Niettemin zal A.I. een ware omwenteling veroorzaken op de arbeidsmarkt waar ontelbare jobs zullen verloren gaan. (Johannes 9:4: 'er komt een nacht wanneer niemand nog werken kan'). De mens krijgt dan een zee van vrije tijd. Hoe gaat men dat opvangen? Een basisinkomen met voorwaarden is bijna onvermijdelijk want anders krijg je opstanden vanwege armoede en honger. En een ongebreideld aanbod aan entertainment in virtuele werelden om de werkloze massa 'bezig te houden', vandaar het metaverse. Maar ook tijd zat om een familiedomein te starten en ecodorpen te bouwen en de kinderen op te voeden...


12. Het teken van het beest


De plannen zijn ondertussen bekend bij wie wat moeite doet om in het 'rabbithole' te duiken. Het stond te lezen op de Georgia Guidestones en in de Protocollen van Zion en tal van Hollywood en Netflix films tonen het regelmatig op de schermen. Men wil een heel pak mensen uit de weg ruimen (genocide) en de overblijvers onder totale controle brengen, liefst via een ingeplante microchip (het merkteken van het beest). Men kan dit verhaal makkelijk afdoen als een 'conspiracy' verzinsel, maar de tekenen des tijds wijzen niettemin naar de voorbereidingen om een dystopische hunger games society te installeren. Of het hen (op de lange duur) zal lukken, is een andere vraag. Maar de genocide is in ieder geval al even bezig (via vaccins, gif, oorlog en honger) en een maatschappij waar iedereen aangesloten zit op het smart grid wordt al enkele jaren voorbereid. Het 'teken van het beest' (op het schilderij hierboven een voorstelling uit de 13e eeuw), verwijst niet enkel naar een microchip, een QR code of jouw persoonlijke dossier in de database van de overheid. Het is ook een duivels politiek systeem opgedrongen door de antichrist en waar velen in mee zullen gaan. Het is de maatschappij waar iedereen beoordeeld en gebrandmerkt wordt en een score krijgt naargelang de volgzaamheid, de gehoorzaamheid en het verraad aan de eigen ziel.

Het is belangrijk om de bedoeling en de impact goed te begrijpen. Europa wordt een high tech concentratiekamp. Het smart grid is een elektronische gevangenis zonder (echte) vrijheid noch privacy en waar ook de gedachten, de gevoelens en de vrije wil gemanipuleerd worden. Een microchip in de hand of in het brein is zelfs niet echt nodig (maar die staat wel nog op het NWO programma). Wie in een smart city woont, is volledig 'transparant' voor de overheid, hij of zij is een gedigitaliseerd 'object' geworden, een transhumane slaaf die gestript is van zijn of haar menselijkheid en die 'aangepast' wordt aan de technocratie via slimme vaccins, biometrische surveillance en (aanlokkelijke) lichamelijke upgrades. Zijn of haar bewustzijn behoort toe aan de controllers, er is geen ontkomen aan. En wie een organisch leven kiest en uit het smart grid stapt, die kan onmogelijk nog binnen in de camera gestuurde smart city en kan niet langer participeren aan de maatschappij (winkelen, reizen, vrienden bezoeken, genieten van culturele evenementen,...). Dat is de hoge prijs die men betaalt voor een beetje vrijheid. Want vergeet niet dat de satellieten altijd nog een oogje in het zeil houden, zelfs al woon je in een berggrot ergens in Tibet.     

Openbaring 13:16 - En het maakt dat men aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd; en dat niemand kan kopen of verkopen dan wie het merkteken heeft: de naam van het beest of het getal van zijn naam. Hier is de wijsheid. Wie verstand heeft, laat die het getal van het beest berekenen, want het is het getal van een mens, en zijn getal is zeshonderdzesenzestig.



Probleem - Reactie - Oplossing

Waarom wordt de hele wereld nu gedigitaliseerd en overspoeld met A.I. technologie? Het antwoord is duidelijk: controle! Maar ook omdat het big tech en big government toelaat om ALLE informatie te monitoren, te sturen en te misbruiken. Omdat het hen toelaat om het internet te overspoelen met A.I. accounts, berichten, info, video's, data,... die allemaal fake zijn en/of een bepaald narratief in het collectieve bewustzijn willen brengen. Men gebruikt de oeroude methode van probleem-reactie-oplossing.

° Wat is het plan? Werelddominantie. Volledige controle en inventarisatie van alles en allen en iedereen inpluggen in het smart grid (een big brother gestuurd A.I. systeem).  
° Het probleem: het is niet langer duidelijk met wie men communiceert en zaken doet on line.
° De reactie: de veiligheidsprotocollen vereisen dat men onderscheid kan maken tussen echte mensen en A.I. bots.
° De oplossing: voortdurende verplichte biometrische identificatie voor iedereen die internet gebruikt, telefoneert, een vliegreis boekt, een bankrekening gebruikt, enz. Zo weet men dat het een echte mens is en geen fake profiel / android. Dit vereist transparantie en een digitaal ID (slavenpas) om in te loggen in het grid. Daarna wordt het biometrisch ID gekoppeld aan het CBDC geld, een scoresysteem en allerlei restricties en zit de mens vast in het spinnenweb.

Het gevolg is dat men alle informatie, data, boeken, films, creativiteit, vrije meningsuiting,... controleert. Sommige mensen maken zich nu bezorgd over het vervangen van woorden in de Roald Dahl boeken of het censureren van Britse comedyshows zoals Fawlty Towers, Benny Hill en Monthy Python of het uitwissen van de vrouwelijke woorden gerelateerd aan de biologische sekse zoals 'zwanger persoon' (voor vrouw), 'geboorte ouder' (voor moeder) en 'mensenmelk' (voor moedermelk). En dit woke gedoe is nog maar het begin. Het doet uiteraard denken aan de Thought Police van George Orwell (1984). De 'gedachtepolitie' bepaalt wat gelezen en gezien mag worden, en verwijdert wat niet goedgekeurd wordt, en stuurt de menigte een bepaalde richting uit. Mindcontrol dus. En het einde van vrije, creatieve expressie. Maar dit gaat nog veel verder.

Op internet zal enkel nog te vinden zijn wat de controllers bepalen. En alles wat niet past in hun agenda of bepaalde info die de waarheid kenbaar maakt of kritisch onderzoek die hun plannen ontmaskert, zal vooraf gescreend worden en zo nodig verwijderd. Wie zich 'misdraagt' en teveel dingen post die als bedreigend, gevaarlijk of niet woke genoeg beschouwd worden, is gekend (door de biometrische identificatie) en zal de toegang tot internet en telefoon ontzegd worden (of erger). Anonimiteit is dan voorgoed voorbij voor wie internet gebruikt of in een smart city woont.


The grid to control the world

Wanneer we alles even samenbrengen, zien we het grotere plaatje. Er wordt een smart grid over de wereld gelegd waar iedereen op aangesloten zit. Of toch iedereen die nog wil participeren aan de samenleving. In de Matrix films wordt dit symbolisch getoond als een oneindige rij batterij pods waarin mensen ingeplugd zitten en leeg gezogen worden. Het systeem is zo sluitend en verslavend gemaakt dat men er nog heel moeilijk uit kan. Er wordt een technologische gevangenis gebouwd (het smart grid) terwijl we er allemaal staan op te kijken en er zelfs aan meewerken. De uiteindelijke conclusie is dat men een deel van de mensheid wil vernietigen (oorlog, honger, vaccins,...) en de overblijvers degraderen tot transhumane robots die gehoorzaam in de ghetto's vegeteren. In dit bericht worden 12 belangrijke pijlers van het smart grid opgesomd en zowat 80% daarvan is reeds volledig actief. De WEF Agenda 2030 zit dus perfect op schema. En niettegenstaande steeds meer mensen het plan doorzien, toch blijven ze wel verder participeren aan het systeem.

Alles waar het woordje 'smart' voorstaat betekent CONTROLE.

° Het IoT en IoB die de weg plaveien naar het transhumanisme, met als voorlopig topspeeltje: de brein interface waarmee men ingeplugd zit op het spinnenweb.
° Het digitale, biometrische ID inclusief medisch vaccinatie paspoort.
° Elite organisaties zoals het WEF en het WHO die beslissen over leven en welzijn van iedereen.
° Het programmeerbare overheidsgeld CBDC in plaats van cash geld.
° De slimme stad met de 15 minuten ghetto's, de EV's en de gezichtscamera's die werken als 'geo fencing', die dus een onzichtbare omheining plaatsen rond afgebakende zones en die gelinkt wordt aan jouw digi ID en CBDC betaal app.
° De wearables en implantables die de mens 24/7 connecteren met het grid.
° De A.I. systemen, algoritmen en chatbots die inventariseren, surveilleren, manipuleren en ondertussen ook nog alle taken en creativiteit overnemen van de mens.
° De slimme camera's en puntensystemen die de sociale kredietscores bijhouden zodat iedereen danst naar de pijpen van Klaus Schwab en Bill Gates.  
° En tot slot de 'onmisbare' smartphone als persoonlijke slavenketting en het instrument wat alles centraliseert en verbindt.

Miljarden euro's steun voor een oorlog die niet de onze is, zinloze sancties waar Rusland mee lacht en die enkel Europa schade berokkenen, Joe Biden en de neocons die de Nord Stream pijplijn laten opblazen, kunstmatig gecreëerde tekorten en rantsoeneringen in de Engelse supermarkten, tienduizenden (mannelijke) migranten die Ierland en de UK ontwrichten, het recht op medische soevereiniteit wordt overgedragen aan de WHO, onbetaalbare woning- en voedselprijzen, klimaat lockdowns in de 15 minuten steden, geplande aardbevingen via Haarp, belangrijke oversterfte door vaccins, onverteerbaar insectenpoeder in de voeding, digitaal CBDC geld en biometrisch ID worden voorbereid zodat het communistisch puntensysteem van start kan gaan, enzovoort... Wat we zien gebeuren is de ontwrichting van het oude systeem om plaats te maken voor de installatie van een nieuwe wereldorde. Maar er is ook een prachtige en nooit geziene kans om ALLES wat ze voorstellen te weigeren en SAMEN een andere weg te kiezen. Dit nieuwe model kun je nalezen in een vorig bericht.


Smart world or human wisdom?
 
Er komt een tijd dat de mens die kiest voor de organische tijdlijn tot het besluit zal komen om ALLE schermen te verwijderen uit zijn leven. Smartphone, tablet, laptop, PC, TV,... ze worden gebruikt als wapen om de mens te onderdrukken en weg te leiden van zijn ware natuur. Het leven zonder schermen wordt trouwens onmogelijk gemaakt precies omdat het zo'n krachtige tool is om iedereen te monitoren en te 'grijpen'. Je hebt een scherm nodig om QR codes te scannen, om te werken, op school, om informatie te zoeken, bij zelfstudie, om reizen te boeken, om geldzaken te regelen,... het 'moderne' leven kan bijna niet meer zonder scherm. Dit komt omdat schermen eigenlijk de 'beeld- en klankmagie' zijn die gebruikt worden om de mens te lokken in het virtuele cyber universum en weg te leiden van de natuurlijke wereld.

Dit hoeft geen angst aan te jagen, de mensheid heeft eeuwenlang zonder schermen geleefd. Het is simpelweg een heel bewuste keuze. Het grote gevaar is niet zozeer dat A.I. het overneemt en zielloze beslissingen neemt die een gevangenis van de maatschappij maken. Het échte gevaar is dat de mens zijn functies verliest en een robot wordt, dat hij een idioot wordt omdat al zijn vermogens en capaciteiten worden overgedragen aan schermpjes en A.I.... Het besluit om de schermen voorgoed uit te schakelen, kan enkel slagen voor wie:

° Tevreden is met een eenvoudige en basic levensstijl (maar die wellicht meer voldoening schenkt en échtheid brengt).
° Bereid is om zoveel mogelijk uit het systeem te stappen (offgrid en zelfvoorzienend), liefst samen met anderen (ecodorpen).
° Bereid is om  afstand te nemen van technologie die de mens (mentaal en emotioneel) armer, dommer en afhankelijker maakt.
° Stappen neemt om de inherente, organische technologie in zichzelf te ontwikkelen.

Volgens Elon Musk (video bovenaan dit bericht) is de opmars van A.I. niet alleen bijzonder 'demonisch' maar ook onvermijdelijk. De meest logische keuze zou dus zijn om die evolutie te aanvaarden, jouw bewustzijn up te loaden naar het smart grid om er zo maximaal profijt uit te halen en er mee te kunnen samenwerken (if you can't beat them, join them). Maar dat is niet de enige weg. Elon Musk en anderen gaan er van uit dat we nu reeds in een soort geavanceerde computersimulatie leven. Een 'fake' matrix zoals in de bekende filmtrilogie getoond wordt en waarvan de mensen denken dat het allemaal 'echt' is en dat ze een avatar 'spelen' op zoek naar de 'uitgang' (bevrijding). En er is in wezen dus niet zoveel verschil met het A.I. gestuurde smart grid waar iedereen nu op inlogt, dat is dan gewoon een nieuwe technologische simulatie binnen de overkoepelende matrix. No big deal. Behalve dan dat de fysieke lichamen best aangepast worden zodat ze compatibel zijn met de nieuwe digitale, kunstmatige omgeving. Dit gebeurt misschien wel via nanotechnologie in vaccins en chemtrails en andere transhumane ontwikkelingen die het body/mind avatar systeem op DNA niveau beïnvloeden. Gezien de smart cities niet onze natuurlijke habitat zijn en we daar uiteindelijk ziek worden, dient men de menselijke frequentie en structuur aan te passen aan de komende technocratische maatschappij.

Maar deze denkwijze verbergt een reëel gevaar. Namelijk de ontkenning van de mens als een scheppend lichtwezen (Bronentiteit), en de ontkenning van planeet Aarde als een organisch natuurwezen. En door een 'smart world' bovenop de natuurlijke wereld te plaatsen, verliest de mens de verbinding met zichzelf, met de moederplaneet en met het goddelijke. Het is een nieuwe virtuele illusie wereld die nog meer afscheiding creëert. En dit betekent het einde van mens-zijn (posthumanisme). De oplossing is het synthetische smart grid verlaten en opnieuw verbinding maken met het organische grid van moeder Aarde en kiezen om een organische mens te blijven.
 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall