29/11/2020

The Great Awakening

 

Het is voor velen een heftige tijd met veel angst, woede, verdriet en onzekerheid. Op de social media platforms komen er nu bijna dagelijks nieuwe support- en 'wakkermaak' groepen om mensen te steunen die met vele vragen blijven zitten. Iedereen voelt dat er grote verschuivingen bezig zijn en de vertrouwde wereld in snelvaart tempo aan het verdwijnen is. In de VS (en in veel andere landen) is een ongeziene volksverhuizing bezig.
De ether is vervuld met vele leugens en duistere doemscenario's maar ook met even zovele mooie dromen en bijzondere initiatieven. In de permacultuur zegt men dat randen en overgangen de meest productieve en interessantste biotopen zijn. Bijvoorbeeld de rand van een bos is het vruchtbaarst of de overgang tussen vijver en oever bruist van leven en diversiteit. Ook nu zitten we in een overgang, een fase tussen het oude normaal en de nieuwe tijd. Men spreekt over de grote reset, maar ook over de grote ontwaking. Dit kan een productieve fase zijn vol mogelijkheden, innerlijke kracht en creatieve ontplooiing. Hier zijn 11 tips tijdens dit transformerende tijdperk.

01. Zorg voor een uitstekende fysieke en mentale conditie. Dit is prioriteit nr. 1. Eet gezond (veel bio groenten en fruit), kruiden, zonlicht, bewegen, dansen, natuurwandelingen, ontgiften, mediteren, mindfulness, loslaten, energiewerk, schaduwwerk,...

02. Wees heel selectief naar wie je luistert en op wie je vertrouwt. Vertrouw je de overheid die al vele beloftes heeft gebroken en dagelijks ontelbare leugens vertelt? Of vertrouw je op jezelf en op het Universum (God, Bron, Liefde, of hoe je het ook wilt benoemen...).

03. Overweeg om de steden te verlaten (indien je kunt). Ga naar het platteland, bossen, bergen, afgelegen streken, de natuur,...waar minder stress hangt en meer ruimte en mogelijkheden zijn.

04. Wees alert en kritisch, iedereen voelt dat er iets niet klopt aan het hele Corona verhaal, er is een verborgen agenda. Trap niet in de farmapropaganda rond de Covid testen en mRNA vaccins, blijf weg uit de ziekenhuizen, bouw het (eventuele) medicijngebruik af en zoek alternatieven in de wereld der kruiden en holistische gezondheidszorg.

05. Start een groententuin. Zoek grond, verzamel zaden en planten, wordt zoveel mogelijk autonoom (op vlak van voedsel, drinkwater, energie, financieel).

06. Maak contact met gelijkgestemden, vorm groepen, steun elkaar, zoek oplossingen, start samen vrije ecodorpen of duurzame wijken.

07. Stop met TV kijken, mijd de mainstream media, verspreid bewustmakende informatie (indien je dat belangrijk vind).

08. Ga niet in discussie op social media, het is zinloos, het vreet energie en het brengt verdeling en afscheiding. Verspreid gewoon info of verlaat de social media.

09. Mijd negatieve en narcistische personen en focus op je droom, op de creatie van een betere wereld. Geloof in jouw eigen onbeperkte creatiekracht en omring je met vrienden die jou steunen en aanmoedigen.

10. Verspreid positiviteit en oplossingen. Alles is voorhanden om een paradijs op Aarde te creëren, we hoeven er enkel voor te kiezen.

11. Laat je niet angstig en bang maken, angst is een lage frequentie waardoor je verlamd raakt en in een voortdurende stress situatie belandt waardoor je vatbaarder wordt voor ziekte en depressie. De diepste essentie van iedereen is onbegrensd bewustzijn en altijd aanwezige vreugde, vrede en liefde. Dit kun je zelf ervaren/weten door een spiritueel pad naar Zelfrealisatie te kiezen.

Good luck. 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall