30/11/2020

Op Aarde komt alles goed



Facebook heeft het lange Corona bericht over de David Icke video van enkele dagen terug verwijderd van deze pagina. Blijkbaar zat er teveel waarheid in...en censuur wijst altijd op angst. Ze zijn echt bang dat we wakker worden en onze kracht en soevereiniteit terug nemen. Deze algemene censuur door de MSM en de elite is een reactie uit paniek en onmacht en eigenlijk een waar geschenk. Nog veel meer mensen beginnen zich nu vragen te stellen. Er komt een blogbericht met hetzelfde Corona bericht (en nog veel meer mindblowing info) wat niet zo makkelijk verwijderd kan worden. Nog even geduld.
Hier vind je trouwens nog een werkende link naar de video.

En we zullen doorgaan, tot iedereen wakker is, tot we terug samen zijn, tot de nieuwe Aarde een feit is. 
 
Op Aarde komt alles goed. Niet op 3D Aarde, die is nu aan het verdwijnen. Om plaats te maken voor een betere wereld, een 5D Aarde. De Cabal heeft verloren, lang geleden al. Een deel van de mensheid houdt collectief die oude energie nog in stand uit gewoonte en omdat ze nog steeds geloven in misplaatste en externe vormen van autoriteit. Maar niet lang meer. En bijlange niet iedereen doet nog mee met 3D, velen zijn ondertussen dragers van de blauwdruk voor een nieuwe tijd.

Het enige wat de mensheid in slavernij houdt,...is het virus van de angst. Er was een aardschok nodig om iedereen uit een eeuwenlange slaap tot bewustzijn te schudden. Het virus dient als shocktherapie en de quarantaine is voor velen de grote ontwaking. Wie klaar is met 3D, kan nu het hart openen, de hogere frequenties van liefde toelaten en een nieuwe weg inslaan. Deze pioniers begeleiden en inspireren dan de transformatie van mens en planeet naar echte vrijheid, samenwerking en overvloed. Wie niet klaar is met 3D, zal door de shock in angst en blinde gehoorzaamheid vervallen, opgesloten in de begrenzingen van hun eigen mind en zielloos gespoten door duivelse vaccins.

Apocalyps betekent openbaring of onthulling en het is ook het laatste boek in de bijbel. Niets kan verborgen blijven tijdens deze tijden. Ook niet het script van de Cabal om de mensheid in 3D vast te houden en een gevangenis planeet te runnen. Duizenden social media kanalen leggen de verborgen agenda nu dagelijks open en bloot. Ieder uur en elke dag groeit de groep mensen die de leugens doorzien en de angst opzij schuiven. De Cabal zal deze massale explosie in bewustzijn niet overleven...Game over for them.
 
De grote vraag is dan:...wat nu?

Wat doe je als je wakker bent en ziet dat de wereld een gekkenhuis is? Hoe kun je intunen op de 5D frequentie en die nieuwe wereld helpen neerzetten? Hoe kun je de lockdown negeren en samenkomen met de andere rainbow warriors en lichtwerkers om de ecodorpen en transitiesteden te starten? Dit is de tijd waarin velen zich herinneren waarom ze naar de Aarde zijn gekomen. Welke taak wacht op jou? Hoe kun je dienstbaar zijn aan het grote toekomstplan voor het gouden tijdperk? Hoe kun je connectie maken met moeder Aarde en in harmonie leven met haar? Mijn keuze is: een familiedomein op een ecodorp.
 
Een (verkort) fragment uit dit bericht (uit 2010).

Anastasia vertelt dat momenteel een nieuwe energie zich razendsnel over de Aarde verspreid. Het is voelbaar en bijna tastbaar. Die nieuwe energie ondersteunt de impuls voor een nieuwe realiteit, de aanzet tot een nieuw tijdperk, een millennium van vrede en harmonie. Het mooie is dat wijzelf deze energie genereren en ook zijn! En nog mooier is dat steeds meer mensen ontwaken voor deze energie. We kijken anders tegen de dingen aan, we zien met dezelfde ogen, maar met een nieuw bewustzijn. Met een groter vermogen tot liefhebben. Een 'Ruimte van Liefde' is dan het medium, het veld waar deze nieuwe energie geboren wordt, werkzaam is en steeds krachtiger wordt. Het is een energie die werkt en weeft in het gebied waar we bewust zijn onze eenheid, dus in een hogere dimensie dan de wereld der dualiteit, afscheiding en ego waar velen in verstrikt zitten.

Bedenk even hoe sterk en prachtig deze energie werkt. De boodschap en droom van Anastasia verspreiden zich razendsnel over de wereld. Veel sneller dan andere filosofieën en concepten in vroegere tijden. Bovendien ontstaan overal familiedomein initiatieven en worden nu reeds miljoenen mensen geïnspireerd door haar woorden. Het gaat hier duidelijk om meer dan woorden en ideeën van een heremiet uit de taiga. Achter haar woorden steekt een energie die aanzet tot daden en acties, die de slapende wijsheid in de zielen der lezers wakker maakt. Deze energie, waar zij blijkbaar optimaal gebruik van maakt, transformeert het leven op Aarde via de harten der ontwakende mensheid. 
 
Wat Anastasia verwezenlijkt op die manier is werkelijk ongezien in de geschiedenis der mensheid. Nooit tevoren heeft een droom van één individu zo snel een wereldwijde beweging op gang gebracht. Het gaat om miljoenen mensen in Rusland en in andere landen. Nooit zijn iemands woorden zo gretig en vreugdevol ontvangen als bij haar het geval is. Dit is zonder precedent, totaal uniek. Het is ook het levende bewijs dat deze nieuwe energie werkelijk bestaat en tot ons menselijk vermogen behoort. Bedenk wat kan gebeuren als steeds meer mensen deze droom vervoegen en zich verbinden met elkaar. Een hemel op Aarde zal snel werkelijkheid worden. Deze energiestraal verbindt de gedachten der wakkere mensen en smelt ze tot nieuwe creaties en werelden.

Fragment uit boek 5 (pag. 141), een gesprek tussen schrijver Vladimir en ziener Nikolaj:

"Het laatste Oordeel vindt op dit moment plaats. Het is aan iedere mens gegeven om over zichzelf te oordelen. Ik besef nu wat Anastasia heeft gedaan. Door haar filosofie, kracht en logica komen alle processen in een stroomversnelling. Stelt u zich voor, Vladimir, velen zullen haar geloven en zullen haar idee van schitterende, Goddelijke nederzettingen verwezenlijken. Degenen die haar geloven, komen in een paradijselijke tuin terecht. Anderen zullen haar niet geloven, en die zullen blijven waar ze nu zijn. Alles in de wereld houdt verband met elkaar. Zolang we geen andere levenswijze kennen om ons huidige bestaan mee te vergelijken, denken we dat ons leven redelijk draaglijk is. Maar wanneer we er een andere levenswijze naast leggen - wanneer de sceptici tot inkeer komen, dan zullen ze beseffen dat hun leven een hel is. Sommige mensen beschouwen zichzelf als gelukkig, doordat ze gewoon niet beseffen hoe ongelukkig ze zijn. Het laatste Oordeel voltrekt zich recht voor onze neus, we zijn alleen niet gewend er op die manier naar te kijken."
 
Een heftig en diepzinnig stukje. Wij zelf zijn volledig verantwoordelijk voor ons leven, ons geluk en onze toekomst. We zijn vrij en het zijn onze eigen oordelen die bepalen wat onze volgende creatie, onze volgende ervaring zal zijn. Het laatste Oordeel, de shift, de scheiding tussen goed (wakker en bewust) en kwaad (slapend en onwetend) vindt nu op dit moment plaats en wordt door onszelf voltrokken. Zonder oordelende God, noch hemel en hel, maar hier en nu op Aarde en uitsluitend door onze eigen keuzes.

De droombeelden van Anastasia, die het bewustzijn van steeds meer mensen inspireren, waaien over de wereld en roepen op tot nieuwe zienswijzen en keuzes. Anastasia zegt dat ze de mensheid over het tijdvak der duistere krachten heen zal helpen. En dat is ook wat ze doet. Perfect en doeltreffend. Ze toont de weg naar vrijheid. Haar straal verlicht het pad als een heldere regenboog naar veelbelovende horizonten. Ze bouwt een brug over het ravijn en elke mens is vrij om die brug over te gaan. Aan de andere kant wacht een nieuwe wereld, een liefdesplaneet. Waar wacht jij op? Sluit je aan, verzamel al je moed en wandel de brug over. Wordt een vrije co-creator en bouw mee aan een paradijs. We hebben de eeuwigheid voor ons.

Don't worry.
All is Well !
You are Love(d) !
---    ---    ---    ---    ---
 
Choose 5D, lose 5G.

3D en 5D? Is dat niet teveel new age woo-woo? Wat betekent het allemaal? Het heeft te maken met velden van bewustzijn, kwantumfysica, tijdlijnen, een multidimensionaal universum en onze evolutie als ziel doorheen tijd/ruimte.
Men definieert de (spirituele) dichtheden of dimensies als frequentievelden binnen een bepaald lichtspectrum. De dichtheid waargenomen door het huidige dagbewustzijn van de mens noemt men gemakshalve 3D en wordt gelimiteerd door de zintuigen van het fysieke lichaam en de beperkingen van de mind (we nemen minder dan 1% van de totale ‘realiteit’ waar). Zo kan het menselijk oog slechts een beperkt gebied van het oneindige lichtspectrum waarnemen, namelijk tussen 400 en 800 terahertz. De detectie van geluid door het menselijk oor valt tussen 20 en 20.000 Hz. Zodoende zijn het grootste deel van de schepping, het synthetisch holografisch universum en de vele wezens daarbinnen, niet waarneembaar voor het normale zintuiglijke dagbewustzijn. Over het aantal dichtheden/dimensies zijn de meningen verdeeld.

De dichtheden of dimensies zijn in de eerste plaats bewustzijnsgebieden die soms (maar niet altijd) corresponderen met bepaalde ruimte/tijd velden. Enkele kenmerken van een 5D bewustzijn: het grotere plaatje kunnen zien en begrijpen, vanuit het hart leven en beslissen, weten dat alle antwoorden in je Zelf zitten, onvoorwaardelijke liefde, meesterschap over het ego, manifestatie via gedachten,...5D staat voor een ruimer ervaringsveld, een groter bewustzijn, een diepere connectie met je Zelf, het staat voor vrede, vreugde, onthechting, samenwerking, liefde...Het Grote Ontwaken is het 'downloaden' van (bevrijdende en bewustmakende) informatie in het bewustzijn, zowel direct uit de Akasha kronieken (de database van het universum) als via internet (activatie via herinnering) waardoor de mensheid naar een 5D bewustzijn evolueert.
 
Ascensie is een fancy new age woord om aan te geven dat mensen 'wakker' worden en dat hun bewustzijn een dieper inzicht verwerft en ruimer, omvattender, liefdevoller wordt en meer verbonden is met Hoger Zelf en Bron. Een ruimer bewustzijn betekent ook een andere perceptie op het leven en (gezien we scheppers zijn) ook automatisch de creatie van een nieuwe wereld. Dit proces van ontwaking/evolutie is nu mondiaal volop bezig en is niet te stoppen, enkel te vertragen. En dat probeert de Cabal dan ook uit alle macht te doen, bijvoorbeeld door massale (verplichte) vaccinaties. Het bewuster worden gebeurt in fases en gradaties die vaak benoemd worden als 'dimensies'. We gaan van 3D naar 4D en nog later naar 5D, ieder op zijn eigen ritme en tempo. Eenvoudig gezegd evolueren we van een slaaf naar een soevereine mens, van vergetelheid naar herinnering, van zoeken naar weten, van angst naar liefde. Anastasia leeft permanent in een 5D bewustzijn. Lees hier meer over dimensies. Of wie liever een video ziet: 3D - 5D New Earth Shift

Op Aarde komt alles goed!


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall