26/07/2021

Burgerlijke Ongehoorzaamheid

 
 
Zaterdag 24 juli zijn in tientallen steden miljoenen mensen op straat gekomen, en ook de komende weken volgen er demonstraties tegen de test-, vaccin- en apartheidssamenleving. Toch zien we dat de 'powers in charge' de maatregelen blijven opleggen en al waarschuwen voor nieuwe lockdowns en gevaarlijke varianten en dat ze de maatschappij via angst, leugens, mindcontrol en repressie middelen richting een communistisch model willen pushen. Niets kan en mag blijkbaar de uitrol van hun VN agenda 2030 in de weg staan, ze gaan letterlijk over lijken.

Betogingen en petities hebben dan ook weinig zin, daar lachen ze gewoon mee. Revolutie en geweld zijn ook niet de juiste weg, want daar zijn ze de sterkere in. Het enige wat kan werken is nog steeds de massale burgerlijke ongehoorzaamheid. Iedereen weigert alle maatregelen op te volgen, iedereen weigert de testen en vaccins, iedereen boycot de bedrijven en instituten die een gezondheidspas eisen, iedereen weigert boetes te betalen, iedereen haalt het geld van de bank en betaalt cash, iedereen doet de smartphone weg, iedereen zet de TV propaganda uit, iedereen geeft energie en hulp aan de parallelle samenleving, enz.

Dit vraagt een volledig wakkere en bewuste bevolking en die is er op dit moment niet. Maar de ontwaking is wel volop bezig...En dat weten 'ze' ook, vandaar hun haast om iedereen in te spuiten met nanotech rommel. Het is een aanval op de soevereiniteit en vrijheid van ieder kind en elke volwassene. En zoals steeds in een oorlog vraagt het enorm veel moed, kracht en inzicht om in het verzet te gaan. Dank en hulde aan wie dit pad kiest en blijft vechten voor een vrije en open samenleving niettegenstaande de enorme sociale en politieke druk. 

Nog nooit in de bloedige geschiedenis der mensheid is een dictatuur of tirannie erin geslaagd om aan de macht te blijven. Soms duurt het vele jaren of decennia maar uiteindelijk triomfeert altijd de drang naar vrijheid en onafhankelijkheid. Niets kan de mens afhouden van het bereiken van zijn bestemming en de bewustwording van zijn ware aard, namelijk: liefde, schoonheid en vreugde. 


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall