16/07/2021

De Macron Provocatie


In Griekenland en Frankrijk (waar de apartheidsmaatschappij nu volop uitgerold wordt) kwamen na de aankondiging van Macron over de strenge maatregelen duizenden mensen op straat. Zaterdag 17 juli worden in alle grote Franse steden miljoenen demonstranten verwacht vanwege de verplichte vaccinatie voor zorgmedewerkers, de verplichte pass sanitaire voor verdere deelname aan de maatschappij en de vaccinaties voor schoolkinderen vanaf september. Macron heeft de oorlog verklaard aan de bevolking.

Tussen haakjes: Macron krijgt zelf geen vaccin en ook de politie en rijkswacht zijn vrijgesteld van verplichte vaccinatie. Frankrijk en Griekenland zijn Europese testlanden, indien daar de vaccinpas en verplichte vaccinaties makkelijk aanvaard worden, dan volgt ook de rest van Europa. Gelukkig zijn de Fransen geen makke en gehoorzame slaafjes en ze zullen dit niet zomaar laten passeren. De MSM zal hier niet over berichten, om de volksopstand te volgen kun je beter social media raadplegen.

Waarom lokt Macron nu een quasi burgeroorlog uit? Hij verkondigde vorig jaar nog dat een vaccin nooit zou verplicht worden. En hij zei ook dat hij zich niet opnieuw verkiesbaar stelt in 2022 omdat hij onaanvaardbare wetten zal opleggen die zijn populariteit op nul brengen. Een burgeroorlog kan de instorting van het oude systeem bespoedigen waarna de nieuwe wereld orde vanuit WHO, VN en WEF wordt georganiseerd.

Of het kan een ware bevrijding zijn voor het volk, want dit is (ook) een spirituele strijd, een kwantum bewustzijnssprong voor de mensheid. De groeiende groep wakkeren die niet langer toegelaten worden in winkelketens, cinema's, restaurants, scholen,... zonder 'merkteken van het beest' zullen (noodgedwongen) een nieuwe samenleving creëren gebaseerd op andere waarden. Op solidariteit, samenwerking, zelfvoorziening, soevereiniteit, liefde,...Dit is nu overal bezig. Om iets nieuws te bouwen, dient het oude eerst te verdwijnen. Het zijn alvast bijzonder spannende en unieke tijden in het multi-level game op 3D Aarde.

Waarom gebeurde de aankondiging van de nieuwe, strenge maatregelen op 13 juli, zo vlak voor de nationale feestdag? De verzetsgroepen denken dat het de bedoeling was en nog steeds is om een gewelddadige opstand uit te lokken, en die dan te gebruiken om de tegenstanders van de vaccinaties te marginaliseren, en ook om eventueel de staat van beleg uit te roepen. Er waren op de eerste betogingen agent-provocateurs in Parijs actief die gewelddadige protesten wilden uitlokken. Traangas afschieten op vredige passanten en bejaarden om de boel te laten escaleren. Deze terreur technieken afkomstig van de overheid kunnen ook zaterdag 17 juli verwacht worden.

Zal Macron terugkrabbelen? Dat is moeilijk te zeggen. Zijn de protesten daar efficiënt genoeg voor? Het verzet doet in ieder geval haar uiterste best om grote aantallen mensen op straat te krijgen voor de protesten van zaterdag waarbij honderdduizenden betogers worden verwacht. Voor het eerst zullen ook apolitieke organisaties, zoals boze ouders, meelopen. Over het geheel genomen denkt niemand dat het gemakkelijk zal zijn. De nieuwe, strenge Nazi regels zijn nog geen schriftelijke wetten, dus het is nog niet officieel en legaal, voorlopig blijft het bij mondelinge bedreigingen. De zorgwerkers is verteld dat als zij zich niet laten vaccineren, er sancties zullen volgen, en dat zij onmiddellijk hun baan zullen verliezen zonder enige vergoeding, en zonder toegang tot werkloosheid, want je moet gevaccineerd zijn om een uitkering te krijgen.

Zonder vaccin (of PCR test om de 2 dagen aan 50 € per stuk, zelf te betalen) kun je niet meer participeren aan de maatschappij of naar school gaan. Dit is op dit moment een dreigement. Niets minder dan platte chantage om zoveel mogelijk mensen te kunnen inspuiten met chemisch spul en experimentele RNA instructies. Dit is hoe de Franse 'democratie' al jaren werkt: men kondigt groteske maatregelen en wetten aan, daarop komt dan veel protest, onder druk van het protest zet de regering vervolgens haar plannen even op pauze, de protesten verzwakken en na een tijd worden de maatregelen dan toch doorgevoerd wanneer iedereen terug bezig is met overleven. Op 21 juli wordt er in het parlement over deze maatregelen gestemd. Hier is een petitie om groen licht voor de maatregelen in het parlement te verhinderen.

Het gevolg van deze provocatie is echter het ontstaan van een massale solidariteit onder de Franse bevolking. Mensen ontmoeten elkaar in kleine aantallen, maken nieuwe vrienden, plannen om anders samen te leven, in onderlinge hulp, weg van de drukte. De uitloop uit de steden op zoek naar groen, natuur en rust op het platteland is momenteel ongezien. Alles wat nog vrij en betaalbaar is in de kleine dorpjes wordt opgekocht.

Mensen bereiden zich voor op voedselschaarste (er is een kunstmatige hongersnood in voorbereiding) en op energietekort.  Het verzet probeert zich voor te bereiden op het wegvallen van internet, mogelijk ook geen elektriciteit, enz.  Je kunt dit alleen maar samen aan, niet alleen, en dat is de belangrijkste ontwikkeling momenteel: de solidariteit en menselijkheid, echt de Fransen op hun best, of de mensheid op haar best, waarbij iedereen welkom is om aan te sluiten, hoe ze er ook uitzien, wat hun kleur ook is, wat hun overtuigingen ook zijn. Samen zullen we een nieuwe beschaving vormen.

De recente sterftecijfers bevestigen dat het dodenaantal stijgt in alle Europese landen waar de vaccinatiegraad hoog is. Er is geen virus geïdentificeerd, er zijn dus ook geen varianten, en 5G is nog niet volop actief. Dat betekent dat de hoge sterftecijfers enkel zijn toe te schrijven aan de vaccinaties. Er is een democide bezig, voor de zoveelste keer vermoordt de overheid haar burgers. En nu we dit weten, kunnen we samen actie voeren.

Het is nu tijd om ons te verenigen, niet on line, maar in de realiteit. De tijd voor discussies is voorbij. Ook de tijd van demonstraties is voorbij, die worden toch misbruikt door de 'powers in charge'. Ze willen niets liever dan chaos, geweld en hopeloze burgers. En ze willen de schuld in de schoenen van die abnormale en extremistische antivaxxers schuiven. Kijk maar naar wat nu gebeurt in Zuid Afrika en Cuba, de overheid wil blijkbaar opstand en oorlog uitlokken. Want wat krijg je als mensen anderhalf jaar lang opsluit, hun zuurstof en inkomsten afneemt, hun kinderen wil injecteren met vergif, hen bedreigt met boetes en werkloosheid, hen belet om vrij te reizen en hen richting honger en faillissement duwt? Dan krijg je oorlog, en die komt steeds dichterbij, ook in Europa...

Het enige wat effect heeft, is afhaken, uit de matrix stappen, het systeem verlaten, niet langer participeren, burgerlijk ongehoorzaam zijn. Maar dan op massale schaal. Het is simpel, geweldloos en effectief. Laten wij allen, over de grenzen heen, ons verenigen in een broederlijke en open geest. Laten we ophouden met kibbelen en in verdeeldheid te leven. Zoek aansluiting bij gelijkgestemden en wakkeren om de parallelle samenleving vorm te geven die de pijlers kunnen zijn voor een nieuwe beschaving.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall