24/07/2021

De Transgender Agenda

Het (klassieke) gezin is de hoeksteen van het familiedomein en het Anastasiadorp. Daar zijn de boeken duidelijk over. Een man is een man en een vrouw is een vrouw. Een man beschermt de vrouw, niet omdat ze zwak is, maar omdat ze belangrijk is. Een vrouw steunt een man, niet omdat ze afhankelijk is, maar omdat ze een gezamenlijke droom creëren.

Een Ved-Russische liefdesverklaring...

Radomir stond zwijgend voor Liubomila. Omhuld door de stilte hoorde plots iedereen in de rijen Radomir met hoorbare aspiratie de Ved-Russische liefdesverklaring uiten: “Samen met jou, wonderbaarlijke godin, kan ik een Ruimte van Liefde co-creëren die eeuwig zal blijven bestaan.”
Met ingehouden adem wachtte iedereen af welk antwoord deze vurige jonkvrouw zou verzinnen. Maar plots werd ze helemaal zachtmoedig. Haar vurige blik gleed eerst geleidelijk naar beneden, maar rees dan terug op. Tranen welden op en vloeiden omlaag langs haar wang terwijl ze fluisterde: “Ik ben klaar om jouw te helpen in je prachtige co-creatie.”

(Boek 8/2: Rites Of Love, Hoofdstuk 10) 
 
 
Dit klinkt allemaal wellicht heel old skool in tijden van genderneutrale toiletten, transgenderisme en LGBTTQQIAAP. Volwassenen zijn uiteraard vrij om hun geaardheid te beleven en hun biologisch lichaam om te bouwen. No problem, no discrimination. Maar tegenwoordig worden ook de kinderen al heel vroeg (en bewust) in verwarring gebracht over hun biologische identiteit. En daar kunnen we op zijn minst toch wel wat vragen rond stellen. Wat zit daar achter?

Er zijn twee te onderscheiden gebieden.

1. Het biologische, fysieke lichaam is ofwel man, ofwel vrouw bij de geboorte, dat wordt bepaald door de geslachtschromosomen, een man heeft een X- en een Y-chromosoom, een vrouw heeft 2 X-chromosomen. De vader bepaalt het geslacht van een toekomstig kind: in zijn zaadcellen bevindt zich óf een X-chromosoom, óf een Y-chromosoom. De moeder heeft twee X-chromosomen, en in al haar eicellen bevindt zich dus een X-chromosoom. Na de versmelting van zaadcel en eicel bevat de bevruchte eicel daardoor weer ofwel twee X-chromosomen (één afkomstig van moeder en één afkomstig van vader) ofwel één X-chromosoom (afkomstig van moeder) en één Y-chromosoom (afkomstig van vader). In het eerste geval (XX) wordt het kind een meisje, in het tweede geval (XY) een jongetje.

2. Op zielsniveau bezit iedere mens (man én vrouw) zowel vrouwelijke als mannelijke kwaliteiten die voor een stuk los staan van het geslacht.
Typisch vrouwelijke kwaliteiten: voelen, ontvankelijkheid, schoonheid, kwetsbaarheid, overgave, (gezonde) emotionaliteit, gevoelig, intuïtie, verbondenheid met de aarde, zorg dragen voor anderen, sacraliteit, vruchtbaarheid, samenwerking, op de achtergrond blijven,...
Typisch mannelijke kwaliteiten: doen, kracht, focus, ambitie, gedreven-zijn, willen presteren, concentratie, logisch denken, ambitieus, avontuurlijk, efficiënt, geestig, handig, moedig, nonchalant, onafhankelijk, ondernemend, opstandig, technisch, wilskrachtig, zelfverzekerd,...


Het gaat om het vinden van balans in jezelf tussen beide groepen kwaliteiten, tussen yin en yang als je wil. Wanneer we rondkijken, merken we een zekere ontsporing en is het evenwicht wat zoek. Een vrouw moet tegenwoordig 'haar mannetje' staan en vrouwelijke kwaliteiten worden als minder belangrijk of 'zwak' beschouwd. Het feminisme en de eMANcipatie van de vrouw zijn wat doorgeslagen naar de masculiene kant. En veel mannen zijn hun kracht kwijtgeraakt en makke lammetjes geworden met make up op het gezicht.

Misschien allemaal wat simpel en kort door de bocht, niettemin zijn dingen flink aan het verschuiven op vlak van seksuele geaardheid, relaties, ouderschap, rollenpatronen, opvoeding,...Nogmaals, alle begrip voor de LGBTTQQIAAP regenboog beweging, dat zijn persoonlijke keuzes van vrije mensen. In volgorde van letter: Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Transsexual, Queer, Questioning, Intersex, Asexual, Ally, Pansexual. Ally betekent een 'normale' hetero die de regenbog beweging steunt.

Maar de hoofdvraag is eigenlijk welke boodschap en programmering we meegeven aan opgroeiende kinderen. Waarom worden transgenders zo aangemoedigd en opgehemeld in de media als het nieuwe normaal? Waarom wordt genderfluïditeit, waarbij de grens tussen man en vrouw vervaagt, al in de lagere school besproken? Evolueren we richting een genderneutrale samenleving en is de ontkenning van de eigen biologische identiteit een goed idee? Hoe komt het dat zoveel mensen in onze tijd worstelen met hun geaardheid en op zoek zijn naar hun ware Zelf? Moeten kleuters en jonge kinderen hun eigen geslacht kunnen kiezen nog voor hun fysiek lichaam volgroeid is?


Enkele berichten van de afgelopen tijd die toch te denken geven...

 
 
Wanneer we even kijken naar de complot en conspiracy sites dan vinden we verbijsterende theorieën en zou dit de achterliggende agenda zijn (volgens Martin Vrijland):

Fase 1: Emancipatie van de vrouw (ontwrichting oude gezinssituatie, twee-verdieners-model, kinderen naar dagverblijven, meer staatsinvloed in opvoeding).
Fase 2: Emancipatie van de homoseksueel (voortplanting via IVF, bevolkingsreductie, verdere ontwrichting oude gezinsstructuren).
Fase 3: Emancipatie van de transgender (normalisering van mutaties aan het menselijk lichaam).
Fase 4: Opkomst van de getransmuteerde mens, de transhumaan, de cyborg (normalisering van nanotechnologische mutaties van de biologische cellen en breinconnectie met het internet).
Fase 5: De singulariteit

De elite wil blijkbaar een mensheid zonder geslacht, zonder gezin, zonder ras, zonder land, zonder vrije religie, zonder tradities, zonder vrije mind,...eigenlijk willen ze vooral uniforme, gehoorzame werkrobotten. De onderliggende transgender agenda is de vernietiging van het fundament onder de mensheid: het gezin waar een man en een vrouw in liefde en via de geslachtsdaad een baby verwekken (zie ook agenda 2030). Bijkomende agenda's zijn depopulatie (minder geboorten door sterilisatie via vaccins) en de normalisering van pedofilie. Tot zover de complot theorieën, die tegenwoordig in verbazend snel tempo ook echte feiten worden. 
 
 
Worden de LGBTTQQIAAP volwassen mensen (die volledig het recht hebben om hun geaardheid te beleven) gebruikt en misbruikt (net als de klimaatjongeren, de gele hesjes en de anti-vaxxers) om een bepaalde agenda door te drukken? Maken transgenderisme en de regenboog beweging inderdaad deel uit van de plannen der elite om het traditionele gezin op te breken en de mens te verwarren en misleiden over zijn identiteit en biologische opmaak? Of is dit een 'natuurlijke' evolutie richting nieuwe normen en vrijheden qua seksualiteit en androgyne mensen? En wat te denken van transgender atleten die hun biologisch/fysieke voordelen kunnen uitspelen en eigenlijk oneerlijke concurrentie plegen? En welke invloed hebben de vele chemische componenten in bestrijdingsmiddelen en plastics (zoals atrazine) plus de hormonen in het drinkwater en het vlees, enz.. op de hormonen van kinderen. Bij kikkers stellen ze vast dat het geslacht spontaan verandert door atrazine, een veelgebruikt pesticide. Is de 'feminisering' en verjufffing van de man en meer bepaald van de jongeren een doelbewuste strategie? Wat veroorzaakt de zorgwekkende daling van de testosteronspiegel bij mannen? Er zijn nog vele vragen rond dit thema.

Tot slot de visie van dr. Michelle Cretella :
De lichamen van de man en de vrouw worden biologisch bepaald door de chromosomen. Je kunt niet geboren worden 'in een verkeerd lichaam'. Je hebt geen transgender genen. Een transgender identiteit wordt niet biologisch bepaald, het zit allemaal in de mind, het is een ego overtuiging, een geloof, en in extreme gevallen een psychologische aandoening met de naam 'body identity integrity disorder'. Wanneer iemand zijn gezonde arm of been wil amputeren, verklaart men hem wellicht gek. Wanneer iemand zijn gezonde borsten of genitaliën wil amputeren, noemt men hem/haar een transgender.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall