03/07/2021

Vruchtbare Ongehoorzaamheid

 

Wanneer je de main stream en de alternatieve media wat volgt, dan kom je al snel tot het volgende wereldbeeld. Er is enerzijds een prachtige planeet vol leven, schoonheid, overvloed en vrijheid waar alle basisvoorzieningen in principe gratis aanwezig zijn (voedsel, water, onderdak, energie, verwarming,...). En anderzijds werd op deze planeet een maatschappelijk systeem geïnstalleerd wat lijkt op een soort veredelde gevangenis. De elite, de grootbanken en de macht achter de schermen houden samen met de overheid de mensheid al eeuwenlang in een grimmige toestand van slavernij en afhankelijkheid.

Deze egocentrische en narcistische service-to-self groepen staan al lang niet meer ten dienste van een zich ontwikkelende en evoluerende mensheid. In ruil voor het invullen van de basisbehoeften (onderdak, voeding, energie, water, een job,...) wordt een hoge prijs betaald door de bevolking. De prijs is levenslange slavernij aan een valse matrix die overvloed heeft vervangen door schaarste en heimelijk de macht en de kracht van de mensen wegneemt op alle mogelijke manieren.

Het primaire doel van deze onrechtvaardige constructie is om de bevolking dom en krachteloos te maken (leugens, brood en spelen), afhankelijk te houden (belastingen en wetten), de vrije wil te sturen (mindcontrol), een fake leven op te dringen (consumentisme en materialisme) en het lichaam te verzwakken door giftige lucht, voedsel, water, vaccins en wat nog al niet.

Omdat we onze soevereiniteit vrijwillig hebben afgestaan, zijn de meesten nu slaven geworden in een eindeloze cyclus van schulden, betalingen, oorlogen en ziektes. We leven in de eindfase van een kakistocratie, we laten ons besturen door de meest corrupte, onbekwame en ziekelijke geesten die streven naar een globale massa destructie in naam van geld, macht en ego.

Is dit het leven waar we van dromen?
Is dit de erfenis die we aan onze kinderen willen nalaten?
Willen we echt doorgaan met het voeden van bedrijfsbelangen die de wereld en de mensheid om zeep helpen?
Willen we deze tijdlijn van onderdrukking en beperking verder steunen?
En klopt dit wereldbeeld eigenlijk wel?
Het antwoord is ja en nee.

Ja, de NWO (great reset, building back better) is een zeer reëel scenario en de elite probeert haar agenda voor totale controle en macht ten allen prijze uit te voeren. En nee, dit scenario hoeft niet uitgespeeld te worden... op voorwaarde dat we massaal wakker worden en actie nemen. Want er is een weg uit de impasse. We kunnen samen als broeders en zusters de neerwaartse spiraal van lijden stoppen en een paradijs op aarde co-creëren waar iedereen het geboorterecht heeft op een vrij en soeverein bestaan.

Maar het vraagt een drastische beslissing. Men kan het systeem niet veranderen door de middelen die nu ingezet worden (stemmen, referenda, petities, betogingen, stakingen,...). Mensen komen massaal en maandenlang op straat maar er komen geen fundamentele oplossingen. Er wordt vanalles beloofd maar er verandert nooit iets, de status quo wordt ten allen prijze behouden en de agenda wordt uitgevoerd. Integere politici die dingen ten gronde willen veranderen, worden uit de weg geruimd (Pim Fortuyn, John & Robert Kennedy, Gandhi, M.L. King, Lech Kaczynski, ...).

Veel van de 'wapens' die de elite inzet om hun plannen uit te voeren, kunnen we nog steeds uitschakelen (althans wie wakker genoeg is). Maar bij een aantal lukt dit niet langer tenzij we afhaken en uit het systeem stappen. De eerste stap is zoveel mogelijk mensen informeren over wat er speelt achter de schermen én ook de (vele) oplossingen tonen. De tweede stap is verantwoordelijkheid nemen voor je dagelijkse gedachten en daden. Welke werkelijkheid creëer je? Want jij bent een schepper die via jouw bewustzijn de toekomst manifesteert.

Ontsporingen waar men nog rechtstreeks kan ingrijpen:

°°° Giftig ggo voedsel en giftig leidingwater -> zelf voedsel telen (of lokaal/bio kopen) en regenwater zuiveren
°°° Round up en bestrijdingsmiddelen -> zelf voedsel telen
°°° Grote corporaties en bedrijven plunderen en vernietigen de Aarde -> weiger hun producten, steun lokale en kleinschalige zelfstandigen
°°° Ongebreidelde bomenkap -> massaal bomen aanplanten en de gemeentes ter verantwoording roepen
°°° Climate change -> overal familiedomeinen starten waar duizenden bomen op groeien
°°° Smartphone als big brother controlapp -> niet kopen
°°° Slimme meters -> weigeren
°°° Vaccinaties -> weigeren en het eigen immuunsysteem versterken
°°° Chemische medicijnen voor chronische welvaartsziekten -> afbouwen en weigeren, overschakelen op kruiden en natuurlijke, energetische en holistische alternatieven
°°° Onbetaalbare huizen en bouwgronden -> een tiny house op een stuk terrein
°°° Een saaie stressjob in een systeem van amper rondkomen -> begin een familiedomein (minimaal 30.000 € opbrengst per jaar)
°°° De ratrace van overleven in een ziekmakende en ontspoorde maatschappij -> begin een familiedomein op een ecodorp
°°° Te weinig quality time met je kinderen, partner en jezelf -> begin samen een familiedomein
°°° Misdadige banken en rente -> niet lenen, geen geld op de bank, alles cash betalen
°°° Transhumanisme en smart cities --> terug naar de natuur en een analoog leven

Nu de mensen wakker worden en zich vele vragen beginnen te stellen, schakelt de (r)overheid een versnelling hoger en willen ze allerlei dingen gaan verplichten.

°°° Verplichte slimme meters -> ga off-the-grid en wordt autonoom qua energie en water
°°° Verplichte vaccinaties -> procederen via zelfbeschikkingsrecht, dat is een universeel mensenrecht erkend door de VN en het betekent dat iedereen soeverein eigenaar is van zijn of haar lichaam en zelf mag beslissen wat er mee gebeurt, een verplichte vaccinatie is een rechtstreekse aanval op de soevereiniteit van de persoon, het is een penetratie in het lichaam met een (dodelijk en ziekmakend) wapen en staat gelijk aan verkrachting of poging tot beschadiging/doodslag

Ontsporingen waar men weinig aan kan veranderen:

°°° Geo engineering en chemtrails
°°° EM Straling en 5G
°°° Oorlog en terreur

Bij deze laatste drie zijn de belangen zo hoog dat hier maar een paar drastische middelen overblijven om ze te stoppen. Eén ervan is geweldloze, burgerlijke non-coöperatie, maar de mensheid is wellicht niet wakker/moedig genoeg voor deze stap. Dat wil zeggen: iedereen (!) stopt met het systeem te voeden (niet werken, niet naar school, auto laten staan, niet winkelen, geen betalingen doen,...) net zolang tot de overheid luistert. Want men kan geen spel spelen zonder spelers. Wanneer de spelers afhaken, verliest het systeem momentum en energie en klapt het in elkaar. Daarna kunnen we samen een nieuwe samenleving co-creëren ZONDER parasitair systeem en corrupte overheid en gebaseerd op de natuurwetten.

Een andere manier is meditatie. Waardoor men niet alleen de eigen vibratie verhoogt maar ook loskomt van een geïnfiltreerde mind vol angst- en schaarste denken. Het is belangrijk om steeds in je kracht en liefde te blijven wanneer je overspoeld wordt door negatieve informatie.In plaats van emotioneel te reageren (angst, boosheid, verdriet, moedeloosheid,...), kan men beter overgaan tot actie en het zoeken van oplossingen. Hierbij helpen meditatie en mindfulness.

De derde manier is het autonome familiedomein dorp die zichzelf in alles kan voorzien en waar soevereine mensen hun talenten delen in functie van elkaar en het grote geheel. Een lichtdorp waar de energie zo hoog is dat er als het ware een ondoordringbaar veld rondzit waar de negativiteit van de duistere wereldorde geen vat op heeft.

Ontelbare mensen zijn bezig om deze dorpen en domeinen vorm te geven. Dit komt zelden tot nooit in de media. Hou deze visie levend in jezelf, koester deze droom, zelfs al ben je nu (nog) niet in staat om hem te manifesteren. Stop met de kracht buiten jou te leggen en je macht af te staan aan allerlei dubieuze figuren en instanties. Het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen via bewuste keuzes en nieuwe paradigma's. Want ooit, op een dag heel dichtbij, worden de eerste lichtdorpen op Aarde geboren als voorlopers van een 5D hartbeschaving.

Onthoud dit: wanneer je aandacht geeft aan de nieuwe Aarde, aan de wereld die jij wilt manifesteren, dan wordt de matrix niet langer gevoed, dan ontbeert hij jouw energie en lost op in schaduw en illusie. En ook dit: wanneer je zelfvoorzienend wordt dan koppel je jezelf los van ALLE verdienmodellen die de industrie en de marketing guru's telkens weer uitvinden en opdringen, je wordt (terug) echt vrij. 
 
 
Naast burgerlijke ongehoorzaamheid is er andere en snel groeiende grassroot beweging ontstaan: de groene of vruchtbare ongehoorzaamheid (la désobéissance fertile). Het gaat om ontelbare mensen overal in de wereld die bewust kiezen om terug in verbinding met zichzelf, met anderen en met de natuur te leven. Men wacht niet langer op beslissingen en toestemmingen van de overheid, want die komen er toch nooit. Men stapt uit de angst en controle mechanismen en gehoorzaamt niet langer beperkende wetten, maar men doet wat JUIST is, men leeft de oplossing.

Dit in tegenstelling tot burgerlijke ongehoorzaamheid die vooral acties opzet om het systeem te boycotten. Bij vruchtbare ongehoorzaamheid gaat men geen energie steken in het strijden tegen het systeem, maar gaat men gewoon daadwerkelijk tonen hoe het anders kan (en moet). In Frankrijk (en andere landen) kopen mensen bossen, weiden en stukken land niet enkel om die te beschermen en te herstellen, maar ook om er te experimenteren met nieuwe manieren van (samen) wonen en leven in harmonie met de natuur. En er zijn ook wakkere landeigenaars die hun grond vrij beschikbaar stellen aan wie geen geld heeft om te kopen.

De wetten en regels die 'rijk en machtig' opstellen, staan allemaal in functie van een vernietigende groei-economie en een onrechtvaardig geldsysteem en houden nooit rekening met de natuur. Dit kan niet langer. Dit moet anders. Het is genoeg geweest. Het is vijf na twaalf. Bossen, planten en dieren verdwijnen in alarmerend tempo. Oceanen en rivieren zitten vol plastiek.Aarde en lucht zijn verzadigd met giffen. Stralingsmasten en camera's bepalen het stadsbeeld. Enzovoort, het is een eindeloze lijst.

Vruchtbare ongehoorzaamheid is de groene revolutie die het praktische antwoord toont op de vernietiging van moeder Aarde. Geen enkele dwaze wet kan en mag dit stoppen want het gaat om de toekomst van alle levende wezens, de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. De planeet behoort toe aan ons allen samen, we kunnen het bestuur van de Aarde niet overlaten aan onbekwame en ziekelijke psychopaten.

Het behoeden en behouden van onze woonplaats vraagt onze bewuste en moedige medewerking. En we kunnen nu onderhand stoppen met wachten op de juiste politicus, president of guru, WIJ zelf zijn degenen waarop we wachten.

TAKE BACK YOUR MOTHERLAND!
 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall