02/01/2022

Voorspelling 2022

 

Bij het begin van een nieuw jaar zijn er altijd tal van voorspellingen te vinden. Hier is er eentje die bemoedigend klinkt voor wie van plan is om een familiedomein te starten. Want volgens Teal Swan wordt het grote thema voor 2022: simplicity (eenvoud).

Dus, een keuze voor eenvoud en een terugkeer naar essentie, naar de dingen die echt belangrijk zijn. Het leven is namelijk zo complex, stressvol, extreem en onbevredigend geworden dat vele mensen verdrinken in de chaos en op zoek gaan naar een nieuwe invulling en zingeving. Daardoor gaan zich allerlei subculturen ontwikkelen (parallelle circuits). Mensen gaan hun leven vereenvoudigen en de niet-essentiële dingen beginnen schrappen. Dit vraagt een herbronning en introspectie, want vereenvoudiging gaat over waarden, over wat er nu echt toe doet. Wees dus eerlijk met jezelf in 2022, zoek een zingeving en levensinvulling die jou energie en voldoening schenkt. Wat kun je loslaten, wat kun je afbouwen? Zowel op fysiek vlak als ook op vlak van relaties, jobs, financiën, tijd, taken, verantwoordelijkheden, social media, ... Een jaar om dingen af te sluiten, om mentaal en emotioneel los te laten, om oud 'karma' op te ruimen,...Wie zijn leven vereenvoudigt, zal meer vrede en gemoedsrust ervaren. Wie de doemverhalen en angstscenario's loslaat, zal tijd en kracht winnen om een nieuwe weg in te slaan.

Want het tweede thema voor 2022 is: positieve actie.
Er zijn op zijn minst drie manieren om met de toegenomen druk en de stress om te gaan. Vluchten (in werk, in verslavende middelen, in ontkenning, in isolatie,...) of zich aanpassen aan de opgedrongen systemen, maatregelen en ontwikkelingen. Meegaan in de stroom en blindelings gehoorzamen, doet wel inbreuk aan de integriteit. Men geeft dan zijn of haar kracht weg aan autoritaire instanties en men verloochent zichzelf. Dat voelt niet goed en het kan nooit blijven duren zonder problemen te veroorzaken.

Nochtans wordt 2022 een goed jaar om in je kracht te gaan staan. Naast vluchten en aanpassing is bewuste actie dan een derde manier. De ontwaking van de mensheid gaat verder in 2022. Er is zelfs een mooie opportuniteit tot een massale wereldwijde ontwaking (in april). Een shift in bewustzijn. Maar ook de druk zal stijgen. Ontkennen zal niet langer werken, de leugens en manipulaties worden openbaar, men kan er niet meer naast kijken.

Het wordt een jaar van extremen op alle vlak. Dingen die niet langer werken, zullen instorten. Ook de inflatie blijft duren. De uitrol van de technocratie gaat onverminderd verder, artificiële intelligentie en robotten nemen de maatschappij over. Het totalitarisme schakelt een versnelling hoger, vrijheden worden afgenomen, de chantage blijft duren. De mensheid krijgt grote lessen te verwerken rond geld, macht, controle en soevereiniteit. Er is onbegrip en strijd tussen enerzijds de mensen die de nieuwe machtsorde, het nieuwe 'normaal' aanvaarden en zich neerleggen bij alles wat de elite beslist...en anderzijds de mensen die er compleet genoeg van hebben, die de misplaatste autoriteit en het machtsmisbruik weigeren. Dus een strijd tussen controle en vrijheid waar velen in mee gezogen worden, ook binnen de eigen families en gezinnen.

Mensen raken als het ware verlamd door de gebeurtenissen en door de hypnose en angstverhalen uit de media en overheid. Maar niets doen is echt geen optie meer in 2022, de tijdsfase nodigt uit om in actie te komen, om iets nieuws neer te zetten. Passief afwachten werkt niet langer, er is actie vereist en in 2022 zit de energie goed om dingen te creëren, om dromen te realiseren. Niet kiezen of kiezen wat niet goed is voor jou, betekent verliezen. Enkel het bewust kiezen voor wat wél goed is voor jou (ongeacht wat een ander daar van denkt), zal winst, welzijn en geluk brengen. Er zijn minder obstakels, men kan grenzen doorbreken, er is veel potentie aanwezig. En hoe eenvoudiger de actie, hoe beter het zal stromen.

Een tijd om te durven experimenteren, om nieuwe dingen te proberen. Wie vastklampt aan het 'oude normaal', is verloren. Hoe creatief ben je? Wat zijn jouw dromen en talenten? Wat is jouw visie voor de toekomst? De herstructurering van de samenleving is volop bezig. Want het is genoeg geweest, velen zitten op hun tandvlees. De omstandigheden op Aarde dwingen tot verandering. Het is evolueren of ondergaan. Het is kiezen voor eenvoud en essentie, kiezen om jouw ding te doen of verdrinken in de waanzin en propaganda. En wie durft, zal slagen. Maak plannen en voer ze uit. Het is tijd om opnieuw te leven, niet meer afwachten. Gewoon echt mens zijn, zonder angst voor dood of onzichtbare virussen. De enige gevangenis is die van jouw eigen gedachten die beperken en bang maken en geïnfiltreerd zijn door de dagelijkse media mindcontrol. Loose the bad stuff and focus on the good things

Alle goeds en veel succes!


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall