10/03/2021

Medische Dwang & Dictatuur

 

Iedereen kan merken dat we op 1 jaar tijd verzeild zijn geraakt in een medische dictatuur waar testen, vaccinaties en gezondheidspassen worden opgedrongen via gaslighting en chantage technieken. Een rechtstreekse verplichting is er (nog) niet maar wie weigert zich te conformeren aan de opgelegde regels en maatregelen wordt een paria en uitgesloten van deelname aan de maatschappij. Maar de grote vraag is natuurlijk: waarom wordt iedereen 'verplicht' om mee te doen met deze medische experimenten? Het korte antwoord is: 'The Great Reset' (zie onderaan). Klaus Swab van het WEF schreef er een heel boek over.

De PCR test

Het werd ondertussen al veelvuldig aangetoond, bewezen, verkondigd en geschreven, onder meer door de uitvinder van de PCR test zelf, ook door Fauci, en zelfs door het WHO: de PCR test is niet accuraat, niet wetenschappelijk verantwoord en ongeschikt om een ziekmakend virus of een infectie te detecteren. Een positieve PCR test betekent eigenlijk niets meer dan dat er op het wattenstaafje genetisch materiaal wordt gevonden, maar dat wil niet zeggen dat het SARS-CoV-2 virus aanwezig is, het wil ook niet zeggen dat je ziek gaat worden en het wil niet zeggen dat je besmettelijk bent voor anderen. Het kan even goed materiaal zijn van andere Coronavirussen of een deeltje van een oud virus. En gezien iedereen Coronamateriaal in zich draagt (van vorige verkoudheden), kan iedereen positief testen afhankelijk van hoe gevoelig de testmethode is afgesteld en het aantal cycli dat men doorloopt. Zelfs fruit test positief. De vraag is dan, wetende dat de PCR test en ook de sneltest eigenlijk fake zijn, waarom iedereen perse moet getest worden? En dan nog met een lange wattenstaaf die tot tegen de hersenen wordt geduwd? Er doen verschillende antwoorden de ronde.

°°° Men wil het DNA van iedereen opslaan in een database. Waarom? DNA is jouw persoonlijke blauwdruk en via nanotechnologie en 5G kan men dan draadloos individuen en zelfs volledige bevolkingsgroepen targetten, uitschakelen, beïnvloeden en data uploaden in of downloaden uit het bewustzijn. Dit is geen sci-fi of conspiracy, dit is nu al mogelijk. Nanotechnologie kan ingespoten worden via vaccins en 5G wordt nu overal uitgerold. Wie zijn DNA afstaat, is dan volledig controleerbaar, de perfecte slaaf.
°°° Men brengt nanotechnologie in (A.I.).
°°° Men brengt een labo gemanipuleerd virus in (biowapen).
°°° Men vaccineert via de neus (wordt al langer toegepast in de veeteelt).
°°° Men beschadigt/verstoort belangrijke gebieden in de schedel (amygdala of angstcentrum en epifyse of spiritueel centrum). 
°°° Men blijft testen (tot zelfs de kinderen toe), men blijft spreken over besmettingen (terwijl dat niet zo is) en men blijft vals positieven verkondigen om de angst er in te houden, de vaccins te promoten en de absurde maatregelen te verantwoorden. Die maatregelen vernietigen de economie en de sociale structuur waardoor: 
- De kleinhandel overgenomen kan worden door de grote corporaties.
- De oude maatschappij op de schop gaat zodat er plaats is om het nieuwe systeem in te voeren (the great reset of nieuwe wereld orde). 
- De overheid sterker wordt en de mensen afhankelijker van het nieuwe systeem wat op komst is.
- De mensen onrustig en angstig worden en elkaar beginnen te wantrouwen en vrezen (waardoor ze makkelijker gehoorzamen en beheersbaar zijn).
- Sommige groepen in opstand komen en geweld gebruiken (al dan niet uitgelokt door dubbelagenten) waardoor een nog striktere martial law uitgerold kan worden.  


De vaccinaties

Maar niet alleen wil men iedereen perse (desnoods maandelijks) testen met een fake test. Men wil ook iedereen absoluut vaccineren, liefst jaarlijks want Corona virussen muteren en er zijn er altijd nieuwe op komst. Goed wetende dat vaccins weinig uithalen en meer schade aanrichten dan voordeel brengen. Wil men misschien mensenlevens redden? Niet echt, er sterven elke dag 25.000 mensen aan honger en die kunnen makkelijk geholpen worden via voedsel en een basisinkomen, dus levens redden kan niet de reden zijn want er zijn betere manieren dan vaccineren om dat te doen. Waarom wil men iedereen die het vaccin weigert, uitsluiten uit de maatschappij? Dit is medische tirannie. Wat met de vrije keuze en het recht om zelf te beslissen over jouw eigen gezondheid, lichaam en leven. Het is voor de groepsimmuniteit wordt dan geroepen. Maar zo werkt groepsimmuniteit helemaal niet, vaccinatie is niet hetzelfde als immunisatie (zie Covid Database). Wat steekt hier allemaal achter? De vaccins beschermen niet tegen besmetting, ze voorkomen niet dat je ziek wordt of sterft, ze geven geen immuniteit, ze veroorzaken (ernstige) bijwerkingen, de mRNA injecties maken van jouw cellen virusfabriekjes (niemand weet voor hoelang), noch de overheid noch de firma's willen aansprakelijkheid, er zijn ondertussen verschillende effectieve geneesmiddelen tegen Covid, 99,95% van de bevolking heeft geen last van het virus en de maatregelen zullen niet verdwijnen na massa vaccinatie. Er zit dus iets anders achter, maar wat? Wanneer we dan even kijken naar de geopolitieke ontwikkelingen die in snel tempo plaatsvinden, ontdekken we interessante dingen. Het is duidelijk dat er een onderliggende agenda speelt en de maatregelen (waaronder vaccins) verschillende plannen dienen die niet in het belang zijn van de mensheid. In dit bericht vind je meer achtergrond. Enkele mogelijke bedoelingen van de vaccins.

°°° Vaccins zijn uiteraard een heel lucratief en perfect businessmodel en zonder risico voor de firma's. Ze verdienen veel geld aan de vaccins maar ook aan de pillen die de gevolgen en bijwerkingen behandelen (vaccinatieschade). Wie zich laat vaccineren wordt voorgoed klant bij de farma industrie (vaccin als gateway drug). En daarbovenop zijn ze gevrijwaard van aansprakelijkheid en schadevergoedingen. De virologen en 'experts' die op TV de vaccins aanprijzen, hebben allemaal aandelen in de farma industrie en wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Slim bekeken van de virologen want de ROI (Return on Investment) is fenomenaal hoog. Volgens Bill Gates 1 op 20, dus 1 euro investeren brengt 20 euro op.   
°°° Vaccins verzwakken en verstoren de natuurlijke werking van het aangeboren immuunsysteem. De mensheid wordt generatie na generatie minder sterk en minder weerbaar en meer afhankelijk van externe middelen (en zo dus een ware melkkoe voor big pharma). Een fysiek zwakke bevolking is ook makkelijker te controleren.
°°° De nanotechnologie (DARPA Hydrogel) in de vaccins kan in combinatie met de DNA afname via de PCR test, CRISPR technologie en 5G de mens verbinden met het digitale grid, the internet of things (IoT) en A.I. Vanaf dan is men beïnvloedbaar en kunnen gedachten/emoties gedownload en geupload worden.
°°° De hoofdreden is wellicht de transhumanistische agenda. Bondskanselier Merkel en anderen laten al uitschijnen dat er jaarlijks verschillende vaccins gaan komen tegen de alsmaar muterende virussen, waaronder de experimentele en controversiële mRNA vaccins en nog meer 'exotische' soorten. Binnen enkele jaren komt de breinchip voor mensen op de markt. Elon Musk heeft al met succes een breinchip bij een varken en een chimpansee ingeplant. Zijn uiteindelijke doel is het laten samengaan van mens en machine (A.I.). Klaus Schwab (WEF) zegt in zijn boek (Covid-19: The Great Reset) dat mensen niet alleen regelmatig gevaccineerd moeten worden maar zelfs een breinscan dienen te ondergaan voor ze grenzen overgaan (reizen). Dit laat toe om te screenen of je een potentieel gevaar bent (terrorist). Wat de vele (gentechnologische) vaccins zullen doen is de biologische mens van binnenuit 'aanpassen' en veranderen. Het levende en organische fysieke lichaam alsook de mind worden gemodificeerd en gemanipuleerd richting de transhumane mens en later de posthumane mens. Dit gaat hand in hand met de 'terravorming' van de Aarde (5G digitale smart cities) en 'the great reset', de volledige make-over van de planeet. Zie bij Database verderop voor meer info.
°°° De samenstelling der (komende) vaccins wijst op een veelgelaagde agenda. 
    • 1. Luciferase Enzym (doel is koppeling aan een slavernij systeem):
      - Oplichtend en onderhuids controle enzym.
      - Bevestigt de succesvolle transfectie (het veranderen van het genetisch materiaal van een cel).
      - Bevestigt de succesvolle gen modificatie.
      - Wijst een persoonlijke barcode/ID nummer toe (ID2020).
      - Essentieel voor blockchain cryptocurrency.
    • 2. Darpa Hydrogel (doel is nanotechnologie inbrengen):
      - Bouwt een voorontworpen structuur die zich hecht aan het weefsel.
      - Hecht zich aan het centrale zenuwstelsel om te verbinden met A.I.
      - Creëert een intern monitor systeem voor 24/7 controle.
      - Maakt downloads en uploads mogelijk (van gedachten en gevoelens).
    • 3. mRNA Vaccin (doel is controle over het menselijke lichaam en leven):
      - Transfectie: mogelijkheid en toestemming om verschillende virussen in het lichaam aan te maken.
      - Mogelijkheid en toestemming tot genetische modificatie.
      - Mogelijkheid tot beheersing van het stervensproces en tijdstip (door tumoren, virussen en kanker te creëren). 

De gezondheidspas 

Data is het nieuwe goud en doorgedreven controle het favoriete instrument van alle dictaturen. Persoonlijke data verzamelen gebeurt nu al via de smartphone en de online activiteiten die men uitvoert. Data laat A.I. groeien en dat is nodig om de smart cities en de smart society te runnen. Privacy verdwijnt en alles is bekend over iedereen, big brother is watching you, en zo wordt men een nummer in een sociaal kredietsysteem naar Chinees model. De controle op jouw medische conditie en vaccinatiestatus wordt nu gepusht door middel van een fake plandemie. Men gaat telkens een stapje verder met de gedragsbeheersing (social engineering) en surveillance. Eerst camera's en smartphones, dan apps en paspoorten en tenslotte ingeplante chips en ingespoten nanotechnologie. De gezondheidspas is gewoon een tussenstap op weg naar volledige datacollectie en controle. En het maakt ook deel uit (net als alle andere maatregelen) van het programma tot gedragsbeheersing, gehoorzaamheidstraining en social engineering waarbij de bevolking wordt verdeeld en gelabeld net als de Joden in WO2. Naast de 24/7 controle en de discriminatie in een apartheidsmaatschappij is er nog een andere reden. De organische mens modificeren en aanpassen van binnenuit. Hoe werkt dat? Zie eerste link onderaan.

Een transhumane mens in een smart city

Wat ze proberen te doen is het lichaam veranderen van binnenuit via nanotechnologie en enzymen (hydrogels) die geïnjecteerd worden via (opeenvolgende) vaccins tegen de telkens (zogezegde) 'muterende virussen'. Op de lange termijn wil men de mens laten samengaan met geautomatiseerde systemen en A.I. Het gaat ook om iedereen te kunnen monitoren. De hydrogels maken een grid in het lichaam wat kan verbinden met 5G waardoor het mogelijk wordt om informatie uit te wisselen (het uploaden/downloaden van fysieke, mentale en emotionele data). Data is de nieuwe olie en is goud waard. Data laat A.I. 'groeien' en met een sterke A.I. kun je de hele wereld beheersen. Ze verkopen deze controle agenda door een gefabriceerde plandemie te orkestreren waardoor ze de vaccins kunnen verplichten/opdringen. De komende vierde industriële revolutie zal alles grondig veranderen. Niets wordt nog zoals het was. De hydrogels veranderen de innerlijke structuur en de frequentie van het lichaam, alsook het DNA. Zo wordt onze oorspronkelijke menselijke en natuurlijke frequentie (moeder Aarde resonantie) van binnenuit veranderd naar een artificiële (en veel lagere) frequentie (een zwakkere aura). Dit sluit ook aan bij de algemene ontmenselijking die nu bezig is door de absurde maatregelen (beletten om de ademen, beletten om anderen te ontmoeten, beletten om je menselijkheid en creativiteit te leven, enz.). Mensen weg houden van elkaar en van de natuur en hen opsluiten in 5G slimme steden en betonnen huizen maakt hen ziek. De reden dat ze iedereen in de steden willen, is makkelijke controle op het gedrag der bevolking (en bijsturen wanneer nodig) en dagelijkse data collectie en overdracht. Daar kunnen ze op anticiperen en die data gebruiken om hun modificatie van de mens te finetunen én om de smart cities verder te ontwerpen zodat die optimaal geschikt zijn voor de transhumane mens.

Data verzamelen doen ze nu al via de smartphone. Covid is een gedragsexperiment om nog meer data te verzamelen (hoe reageren we op extreme ervaringen) en om de vaccins (DNA instructies) te kunnen opdringen (operating system). Gezien de steden niet onze natuurlijke habitat zijn en we daar ziek worden en er niet willen blijven, zijn ze begonnen om de menselijke frequentie en structuur aan te passen aan de komende technocratische maatschappij. Onze lichamen worden klaargemaakt om in smart cities te gedijen. De hydrogel nanosensoren kunnen data verzenden waardoor men de aanpassing kan opvolgen en bijsturen indien nodig. De opeenvolgende plandemieën en vaccinatierondes tijdens de komende jaren zorgen dan voor nieuwe vaccincocktails naargelang de verandering verloopt. De mensen die zich nu laten vaccineren zijn proefkonijnen die de nodige data opleveren. Ze maken geen deel uit van de toekomstige mens na 'the great reset'. De 'nieuwe' mens wordt transhumaan en posthumaan. En hun kinderen worden geboren uit kunstmatige baarmoeders in fertiliteitsklinieken. Daarom willen ze ook nu al de kinderen aanvallen (testen, vaccins, maskers, isolatie,...) en hen soms zelfs weghalen bij de ouders. We dienen te wennen aan het idee dat kinderen niet van ons zijn, maar van de staat en dat ze moeten gehoorzamen aan wat de overheid beslist. De kinderen van de toekomst zullen allemaal 'genetisch' aangepast zijn aan het technocratische matrixsysteem en niet langer vruchtbaar. Men wil in feite een nieuw ras creëren. Een ras wat weliswaar intelligent en 'gezond' zou zijn maar geen liefde, empathie en creativiteit kent. Deze kille mens zal uiteindelijk toch ziek worden omdat we deel zijn van de natuur en niet zonder haar kunnen. De einddatum voor dit plan (het vervangen van de natuurlijke matrix door een elektronisch grid) is 2030.

° Hydrogel Nanotechnology Biosensors collecting data for Artificial Intelligence AI DARPA
° Covid Database 


Covid Serie op deze blog
° Genocide of Ontwaking
° Covid Hoax
° Massa Hypnose
° Terrein Theorie
° Kinderen & Maatregelen 


 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall