06/02/2021

Helende Planten bij Virussen



En zo spookt een nieuw gevaar rond op Aarde. Om de zoveel tijd wordt een virus op de mensheid losgelaten vergezeld van de nodige angstverhalen (AIDS, Ebola, Sars, Zika, H1N1, gekke koeienziekte, vogelgriep, varkensgriep, Mexicaanse griep, Corona,...). Maar het echte gevaar zit niet in het Corona virus maar in wat je een 'gedachtevirus' zou kunnen noemen. Namelijk de angst en zelfs de paniek gedachten die via de media in jouw bewustzijn komen, waardoor je uit jouw centrum, jouw creatiekracht, jouw zielsconnectie gehaald wordt. Niet enkel de mainstream media maar vooral ook de alternatieve media verspreiden dagelijks de meest verstorende en negatieve berichten (fearporn). Wanneer je dan niet krachtig in jouw waarheid en essentie geworteld bent, dan zullen zulke verhalen gegarandeerd onbewust voor angst programmering zorgen.
 
En een mensheid in angst en onwetendheid zal alles aanvaarden wat de elite beslist (zoals verplichte vaccinaties) in de hoop dat ze dan 'veilig' zijn en beschermd worden. En eens te meer geeft de bange burger op die manier zijn kracht weg aan een corrupt systeem. De weg naar echte vrijheid is via soevereiniteit of zelfbeschikking (meesterschap over jezelf, je lichaam, je gedachten, je leven,...). Er zijn zeker gevaren op deze wereld, maar angst is niet het middel om zich daartegen te beschermen, juiste informatie en bewuste actie zijn dat wel. Voor wie zichzelf wil wapenen tegen Covid-19 en andere indringers zijn hier wat tips om je eigen weerstand te boosten. Een vaccin is niet nodig, het is nutteloos, riskant en verzwakt jouw aangeboren immuunsysteem.

°°° Onthoud: een virus 'leeft' niet zelfstandig (zoals een bacterie), het is een structuur, een 'informatiepakket' die andere levensvormen nodig heeft om in symbiose te leven en het resultaat is van een verzwakte gastheer - indien het innerlijk milieu van de gastheer gezond en krachtig is, dan kan het virus niets uitrichten.
°°° Wees bovenal heel selectief welke gedachten en denkbeelden je toelaat in je bewustzijn, gedachten zijn échte krachten die jou beïnvloeden.
°°° Vaccinaties verzwakken en vernietigen het eigen immuunsysteem en maken iemand afhankelijk van het farmasysteem, hou daar rekening mee.
°°° Zorg altijd voor een licht alkalisch lichaam (via bio groenten, fruit, groene sappen), en mijd dingen die verzurend werken (vlees, tabak, alcohol, medicijnen, koffie, suiker,...).
°°° Voor zwangere vrouwen: geef zo lang mogelijk borstvoeding, dit biedt de beste bescherming voor de baby.

# 1. De natuurapotheek 1 (kruiden en medicinale planten): propolis (topmiddel), echinacea, vlierbes, ginseng, cat's claw, groene thee, kaneel, cayenne, spirulina, chlorella, essentiële oliën van oregano (is een topmiddel, doodt alle bacteriën en virussen), tijm, kaneel, tea tree, eucalyptus, rozemarijn,...

# 2. De natuurapotheek 2 (supermiddel): de essentiële olie van kruidnagel is de sterkste anti-oxidant en DNA hersteller uit de plantenwereld, de ORAC waarde is meer dan 1 miljoen (nummer 2 op de lijst is mirre met waarde 379.000) - kruidnagel doodt zelfs de eitjes van parasieten in het lichaam - kruidnagel e.o. altijd aanlengen met een draagolie zoals olijfolie.

# 3. De natuurapotheek 3 (voeding): gember, kurkuma, knoflook, citrusvruchten, bessen, broccoli, boerenkool, kokosolie, honing, enzovoort.

# 4. De natuurapotheek 4 (tuinkruiden te gebruiken als thee, tinctuur, in keuken, enz): tijm, salie, rozemarijn, mierikswortel, oregano, bonenkruid, waterkers,...

# 5. De natuurapotheek 5 (superfood): de 2 gratis en sterkste superfoods uit de tuin: brandnetel en paardenbloem, eet ze dagelijks vanaf ze opduiken (in de lente). Alle wilde planten zijn aan te raden en zitten boordevol essentiële en beschermende stoffen: duizendblad, daslook, klaversoorten, look zonder look, zevenblad, lindeblad, bieslook, kleefkruid, kaasjeskruid, kervel, mariadistel, veldzuring, Oost-Indische kers, maarts viooltje, en vele andere.

# 6. De natuurapotheek 6 (antivirale plant): zomeralsem of Artemisia annua is een uitstekend en bewezen middel tegen Covid en andere virussen en parasieten. 

# 7. De natuurapotheek 7 (paddenstoelen): medicinale paddenstoelen zoals shiitake, reishi, maitake, coriolus versicolor,..

# 8. De natuurapotheek 8 (versgeperst sap): koop een goede juicer en drink dagelijks een vers en groen sap. Enkele planten die je kunt persen: rode biet, wortelen, selder, komkommer, koolbladeren, brandnetel, wilde planten uit de tuin, en om te zoeten sinaas, appel, citroen, ananas, mango,...

°°° Beweeg voldoende, wandel dagelijks in de natuur, neem voldoende zuurstof op (geen maskers dragen), maak je nooit zorgen, slaap voldoende, neem veel zonlicht op (of een vitamine D supplement), neem extra vitamine C (in hoge dosering, tussen 5 à 10 GRAM per dag, langzaam opbouwen). Meer uitleg hier - koop Vit C in poeder (ascorbinezuur of  magnesium/calcium ascorbaat maar NIET afkomstig uit China, voorbeeld).

°°° Doe een zuiverende kuur, verlies overgewicht, stop met alcohol en tabak, verwijder alle draadloze spullen uit je leven. Maak zelf deze superkrachtige en natuurlijke pestbestrijdende siroop. Ga in de natuur wonen, samen met vrienden in autonome ecodorpen...and enjoy life (again).

°°° Versterk je immuunsysteem, kies lichte gedachten, focus op je droom, richt je op je levensdoel, mediteer, oefen diepe ademhaling. Blijf dicht bij jezelf, bij de vrede in je hart, maar laat je vrijheid en soevereiniteit niet afnemen. Nooit. Wees de lichtdrager van de nieuwe wereld, wees de blauwdruk van het nieuwe bewustzijn.


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall