16/04/2021

De Spaanse Griep

 The first casualty of war is truth.
(US Senator Hiram Warren Johnson)

Was de Spaanse griep van 100 jaar geleden één groot bedrog, een dekmantel (met name griep) die gebruikt werd om de ware oorzaak van de vele doden te camoufleren (een misgelopen vaccinatie experiment)? Er bestaan alvast verschillende verhalen over deze pandemie. Het officiële verhaal vertoont vele onduidelijkheden, vragen en hiaten en leert dat de Spaanse griep (1918/1919) tussen de 20 en 100 miljoen mensen heeft gedood. Het was de grootste pandemie sinds de zwarte pest van 1347 (25-30 miljoen doden). Maar er zijn ook verschillende andere theorieën. Eén van die theorieën stelt dat de Spaanse griep helemaal niet het resultaat was van een overdraagbaar, ziekteverwekkend en door de lucht verspreid virus. Maar het was wellicht een combinatie van verschillende factoren, namelijk:

°°° Een mislukt medisch vaccinatie experiment met en tegen bacteriële meningitis in Fort Riley (Kansas).
°°° Schade en ziekteverspreiding door diverse vaccins (tijdens WO 1 werden soldaten gevaccineerd met verschillende vaccins en na WO 1 werden wereldwijde massale vaccinatie campagnes opgestart onder de bevolking).
°°° Elektromagnetische interferenties door de vele radaroperaties van de marine (straling beïnvloedt de gezondheid).
°°° Bacteriologische longinfectie (door vaccinaties en het dragen van mondmaskers), zie dit onderzoek.
°°° Allerhande giffen, bestrijdingsmiddelen, ongezonde en onhygiënische leef situaties, algemene verzwakking, slechte voeding, oorlogstrauma's,...waardoor de ideale condities ontstaan die een verzwakt en geïnfecteerd innerlijk milieu creëren waardoor ziektekiemen kunnen toeslaan (de terreintheorie van C. Bernard en A. Béchamp).

In dit bericht wat info over 3 aspecten van het 'onbekende' Spaanse griep verhaal: de vaccinatie experimenten in Kansas met meningitis, de influenza experimenten in Boston en de vaccinatiecampagnes van de overheid tijdens en na WO 1.

In 1918, na de pandemie van de Spaanse griep, vroeg men aan Rudolf Steiner wat de oorzaak was. Zijn antwoord: Virussen zijn gewoon excreties (uitscheidingen) van giftige cellen. Dit gebeurt wanneer de cel wordt vergiftigd. Virussen zelf zijn nergens de oorzaak van. Ziekten zijn vergiftigingen. Je kunt alleen ziek worden als je lichaam wordt vergiftigd. Dan worden de cellen beschadigd.


De 'Spaanse griep' is volgens dit (niet-officiële) verhaal ontstaan in een militaire basis in Fort Riley (Kansas) en was het gevolg van een onzorgvuldig uitgevoerd en mislukt medisch experiment. Bij dit experiment werden duizenden soldaten geïnjecteerd met een (in paarden gemaakt) bacterieel meningits vaccin. De meeste soldaten werden daarna erg ziek en vertoonden griepachtige symptomen. Autopsies na de oorlog toonden inderdaad aan dat de griep van 1918 geen echte griep was maar werd veroorzaakt door een experimenteel 'bacterieel meningitis vaccin'. De Spaanse griep was dus geen griep noch een virus, maar een bacterie die via vaccinatie werd ingespoten bij 'vrijwilligers' en die zich daarna razendsnel verspreidde dankzij de onhygiënische en barre levensomstandigheden veroorzaakt door oorlog, honger, ellende, vluchtelingen, rottende lijken, enz. Wie niet stierf door de bacterie werd daarna een 'superverspreider'. De bacterie verspreidde zich heel snel vanwege de door vaccinatie besmette soldaten die naar Europa werden gestuurd. In de loopgraven werden zieke soldaten vervangen door gezonde waardoor het 'virus' (bacterie) telkens nieuwe gastheren vond.

Een experimenteel anti-meningitis serum gemaakt bij paarden en ingespoten bij soldaten die in de benauwde en onhygiënische leefomstandigheden van de oorlog terecht komen.. wat zou in godsnaam mis kunnen gaan? De vraag is terecht: 'is het bacterieel serum wat in het Rockefeller Instituut werd gemaakt en bij Amerikaanse soldaten werd ingespoten en ook aan andere landen werd geleverd (Engeland, Frankrijk, België, Italië,...), verantwoordelijk voor de miljoenen slachtoffers die door bacteriële longinfecties werden gedood vanaf 1918? Indien wel, dan zorgden de grootschalige vaccinatie campagnes van soldaten en burgers in combinatie met de verspreiding van de meningitis bacterie voor een waar 'killing field'.

En daarnaast was (en is) er nog het Rockefeller verdienmodel. De eerste wereldoorlog eindigde (wellicht eerder dan verwacht) en er bleven grote hoeveelheden experimentele vaccins ongebruikt. Hoe kon men die aan de man brengen en geld verdienen? Men lanceerde het verhaal dat de soldaten bij thuiskomst ziekten zouden verspreiden onder de bevolking. En de Amerikaanse regering startte een grote 'angstcampagne' om iedereen vaccins te kunnen opdringen. De burgers werden op die manier proefkonijnen om experimentele vaccins te testen met als gevolg miljoenen doden. In plaats van de vaccinaties te stoppen nadat bleek dat mensen ziek werden en stierven, werden ze nog opgevoerd en men noemde het de 'Spaanse griep'. Merkwaardig genoeg stierven vooral de gevaccineerden. De Spaanse griep was niet een doelbewuste genocide poging van de 'Illuminati'  en duistere machten (zoals sommigen wel eens beweren), maar simpelweg een verkeerd gelopen experiment door dokters en virologen die dachten voor God te kunnen spelen.

During the war years 1918-19, the US Army ballooned to 6,000,000 men, with 2,000,000 men being sent overseas.  The Rockefeller Institute for Medical Research took advantage of this new pool of human guinea pigs to conduct vaccine experiments.

Experimenten met influenza besmettingen

In 1918 voerde de US Navy experimenten uit op vrijwilligers in een poging om ziekte op te wekken door hen bloot te stellen aan patiënten met influenza. Let wel: deze experimenten staan los van de Kansas vaccinatie experimenten waarvan hierboven sprake, maar tonen aan dat virussen (in tegenstelling tot bacteriën) niet overdraagbaar zijn. Want alle experimenten mislukten en bewezen dat influenza helemaal niet het resultaat was van een overdraagbaar en besmettelijk 'virus'. Dr. Rosenau (US Navy) voerde het experiment uit op 100 matrozen en probeerde hen ziek te maken door 'besmet' weefsel te verstuiven, door de neuzen van de matrozen te bevochtigen met de slijmvliezen van de geïnfecteerden en door hen zelfs oogdruppels te geven van het 'virus' dat was verzameld uit het slijm en bloed van de geïnfecteerde patiënten. Op een gegeven moment lieten ze de geïnfecteerden zelfs rechtstreeks in de mond van de vrijwilligers hoesten.

The American Rockefeller Institute for Medical Research and its experimental bacterial meningococcal vaccine may have killed 50-100 million people in 1918-19” is a far less effective sales slogan than the overly simplistic ‘vaccines save lives’.


Een citaat uit een studie:

Misschien wel de interessantste epidemiologische studies die tijdens de pandemie van 1918-1919 werden uitgevoerd, waren de menselijke experimenten die door de Public Health Service en de Amerikaanse marine onder toezicht van Milton Rosenau werden uitgevoerd op Gallops Island, het quarantainestation in de haven van Boston, en op Angel Island, de tegenhanger ervan in San Francisco. Het experiment begon met 100 vrijwilligers van de marine die geen voorgeschiedenis van griep hadden. Rosenau was de eerste die verslag uitbracht van de experimenten die in november en december 1918 op Gallops Island werden uitgevoerd. Zijn eerste vrijwilligers kregen eerst één stam en daarna verschillende stammen van de influenza bacil van Pfeiffer in hun neus en keel en vervolgens in hun ogen. Toen die procedure geen ziekte opleverde, werden andere vrijwilligers geïnoculeerd met mengsels uit de kelen en neuzen van grieppatiënten. Vervolgens kregen sommige vrijwilligers een injectie met bloed van grieppatiënten. Tenslotte werden 13 van de vrijwilligers naar een influenza-afdeling gebracht en blootgesteld aan telkens 10 influenza patiënten. Elke vrijwilliger moest elke patiënt de hand schudden, van dichtbij met hem praten, en hem toestaan direct in zijn gezicht te hoesten. Geen enkele van de vrijwilligers in deze experimenten kreeg griep. Dit verhaal roept vele vragen op. Wat was die influenza bacil van Pfeiffer? Een virus of een bacterie? En is dit een bevestiging van wat andere onderzoekers beweren, namelijk dat nog nooit iemand heeft kunnen bewijzen dat  'virussen' besmettelijk zijn en iemand ziek kunnen maken.

According to a 2008 National Institute of Health paper, bacterial pneumonia was the killer in a minimum of 92.7% of the 1918-19 Pandemic autopsies reviewed.

 
 
Er is geen virus isolaat

Is de geschiedenis zich nu aan het herhalen? Er was toen geen overdraagbaar virus, net zoals er nu geen overdraagbaar Covid virus isolaat is. Er zijn alleen giftige stoffen waar het lichaam op reageert waardoor je ziek wordt wanneer jouw innerlijk milieu niet gezond is (de terreintheorie van Claude Bernard en Antoine Béchamp). Dit kan vele oorzaken hebben: ongezonde levensstijl, pesticiden en andere bestrijdingsmiddelen, vervuiling, vaccins en medicijnen, voedselvergiftiging, acidose (verzuring), toxemia (vergiftiging/infectie van cellen), slechte waterkwaliteit, elektrische storingen, straling,... het is een lange lijst van factoren die het lichaam ziek kunnen maken. Wat de virologen dan een 'virus' noemen, is wellicht eigenlijk een poging van het lichaam om zichzelf te genezen.

Daarom kunnen de wetenschappers vandaag het SARS-CoV-2 Coronavirus niet isoleren (volgens de gouden standaard) en beschikken ze alleen over de RNA eiwitdeeltjes van het 'virion'. Een virion is een nucleïnezuurmolecule met een eiwitmantel. Men heeft nog nooit een virus kunnen scheiden van een labmonster (isolatie), noch werd ooit waargenomen dat een virus de cellen aanvalt, noch dat het zich vermenigvuldigt, noch dat het zich verspreidt via de lucht, noch dat het mensen besmet. De virologen bezitten geen virus als geheel. Ze beweren dat ze een 'stukje' eiwit hebben van een virus en ze kunnen alleen onbewezen, niet-correlerende 'antilichamen' vinden. Waar is het eigenlijke virus? En waarom gebruikt men een ongeschikte en misleidende PCR test om (zogenaamde) besmettingen vast te stellen? De virologen zijn er nog nooit in geslaagd om symptomen te veroorzaken bij een persoon door directe overdracht van deze 'virion' deeltjes, omdat dit in werkelijkheid exosomen zijn het lichaam produceert bij genezings- en detox processen.

Clean water, sanitation, flushing toilets, refrigerated foods and healthy diets have done and still do far more to protect humanity from infectious diseases than any vaccine program.


Vaccins veroorzaken ziekte

Vaccins zijn ontworpen om een (milde) reactie te veroorzaken van de ziekten die zij geacht worden te voorkomen. Maar op geen enkele manier kan men vooraf voorspellen of die reactie mild, ernstig of zelfs dodelijk zal zijn. Vaccinatie blijft een heel riskante en twijfelachtige procedure die enkel in uiterste noodgevallen mag toegepast worden (zoals bij natuurrampen,...). Veel vaccins veroorzaken ook andere ziekten dan die waarvoor ze worden gegeven. Zo kan het pokkenvaccin onder meer syfilis, verlamming, lepra en kanker veroorzaken. Andere vaccins zoals die tegen polio, difterie, tyfus, mazelen, tetanus,... veroorzaken vaak andere ziekten waaronder post-vaccinale encefalitis (hersenontsteking), verlamming, hersenvliesontsteking, blindheid, kanker (soms binnen twee jaar), tuberculose (twee tot twintig jaar na de inenting), artritis, nierziekten, hartziekten (hartfalen soms binnen enkele minuten na de inenting en soms enkele uren later), zenuwbeschadigingen en vele andere ernstige aandoeningen.

Wanneer verschillende injecties (en verschillende vaccins) worden toegediend (binnen enkele dagen of weken), veroorzaken ze vaak verscheidene ziekten tegelijk omdat het lichaam zo'n grote hoeveelheid gif wat rechtstreeks in de bloedbaan wordt ingespoten niet kan verwerken. De dokters noemen het een nieuwe ziekte en gaan verder met het onderdrukken van de symptomen. Wanneer gif of lichaamsvreemde stoffen via de mond worden ingenomen dan krijgen het lichaam en het afweersysteem de kans om een deel ervan uit te scheiden door braken en diarree en de rest te neutraliseren door de lichaamssappen in maag, darmen, lever, nieren. Maar wanneer het gif rechtstreeks in de bloedbaan wordt geïnjecteerd, waarbij alle natuurlijke beschermingsmechanismen worden omzeild, dan circuleren de gevaarlijke stoffen dadelijk door het hele lichaam en vergiftigen alle cellen.


Vaccinatie business model

Toen de eerste wereldoorlog eindigde bleven de farma producenten met een grote voorraad vaccins zitten (bedoeld voor de soldaten). Die kregen onder meer vaccins tegen pokken, tyfus, tetanus en difterie. Uit winstbejag besloten ze om die vaccins te verkopen aan de bevolking. Er werd (vooral in de VS) een nooit geziene vaccinatie campagne opgestart. Gezien er geen epidemie was om massale vaccinatie te verantwoorden, werden propaganda technieken ingezet. Zo beweerde men dat de soldaten uit de oorlog terugkwamen met allerlei ziekten en dat iedereen alle inentingen moest krijgen ter bescherming. De mensen geloofden dit verhaal omdat veel soldaten inderdaad ziek waren (geweest). Maar dat kwam hoofdzakelijk door de vaccins en de erbarmelijke oorlogsomstandigheden en niet zozeer door besmettelijke ziekten. Sommige soldaten waren zelfs krankzinnig vanwege postvaccinale encefalitis maar de dokters noemden het shellshock (oorlogsneurose), hoewel velen nooit de Amerikaanse bodem hadden verlaten.

Door de combinatie van de verschillende vaccins die de mensen kregen toegediend, ontstond een nieuwe ziekte die alle symptomen had van de ziekten die ze hadden ingespoten. Er was de hoge koorts, extreme zwakte, buikuitslag en darmstoornissen die kenmerkend waren voor tyfus. Het difterie vaccin veroorzaakte verstopping van de longen, rillingen, koorts, een gezwollen, pijnlijke keel en verstikking door ademhalingsmoeilijkheden gevolgd door de dood, waarna het lichaam zwart werd door stilstaand bloed vanwege zuurstofgebrek door de verstikkingsverschijnselen. De andere vaccins veroorzaken hun eigen reacties: verlamming, hersenbeschadiging, kaakkramp, enz.

De dokters probeerden de symptomen van de tyfus te onderdrukken met een sterker vaccin, maar dat veroorzaakte een ergere vorm van tyfus die ze paratyfus noemden. Toen ontwikkelden ze een nog gevaarlijker vaccin om de paratyfus te bestrijden. Het gevolg was een nog ergere ziekte, waarvoor zij geen naam hadden. Hoe moesten ze het noemen? Natuurlijk kon men niet zeggen dat de nieuwe ziekte het resultaat was van hun vaccincocktails en onderdrukkende medicijnen. Men noemde het 'Spaanse griep' hoewel de nieuwe ziekte zeker niet uit Spanje kwam maar haar oorsprong vond in de Amerikaanse legerkampen. De Spanjaarden namen het hen trouwens kwalijk dat de wereldwijde plaag op hen werd afgewenteld. De naam bleef hangen en Amerikaanse dokters en farmabedrijven werden niet verdacht van deze medische misdaad. Pas sinds de laatste jaren wordt de ware toedracht ontdekt.

Nog steeds wordt heden ten dage dezelfde uitvlucht gebruikt. Vaccins (en allerlei andere dingen) veroorzaken ziekten, daarna volgt een paniek- en angstcampagne om (nog meer) mensen aan te zetten zich te laten vaccineren (wat totaal zinloos is). Zo ontstaan medisch veroorzaakte epidemieën, een combinatie van vaccinatieschade en de gewone verkoudheden die mensen elk jaar hebben. Denk aan de Hong Kong griep, de Aziatische griep, de Londense griep, varkensgriep, Covid,...Al decennialang probeert men vaccins te ontwikkelen tegen griep, kanker, HIV,...allemaal zonder resultaat.

An experimental anti-meningoccic serum made in horses and injected into soldiers who would be entering the cramped and unsanitary living conditions of war … what could possibly go wrong?


Tot slot: getuigen verslag van een waarnemer uit 1918

Iedereen uit die tijd bevestigde dat de Spaanse griep van 1918 één van de ergste ziekten was die de wereld ooit heeft gekend. Sterke mannen, gezond en wel, stierven van de ene op de andere dag. De ziekte vertoonde kenmerken van de zwarte dood, tyfus, difterie, longontsteking, pokken, verlamming en alle ziekten waartegen de mensen waren ingeënt direct na de Eerste Wereldoorlog. Praktisch de gehele bevolking was geïnjecteerd (of beter gezegd bezaaid) met een dozijn of meer ziekten en giftige serums. Toen al die door dokters ontwikkelde ziekten tegelijk begonnen uit te breken, kreeg men een ware tragedie en pandemie.

Die pandemie sleepte zich twee jaar voort, in leven gehouden en versterkt door het toedienen van nog meer gifmedicijnen in een poging om de symptomen te onderdrukken. Voor zover ik kon achterhalen, trof de griep alleen de gevaccineerden. Wie de vaccinaties had geweigerd, ontsnapte aan de griep. Mijn familie weigerde alle vaccinaties en we bleven allemaal gezond. Wij wisten uit de gezondheidsleer van Graham, Trail, Tilden en anderen, dat wanneer men het lichaam gif toedient (vaccins) men de kans vergroot om ziek te worden.

Toen de griep op zijn hoogtepunt was, waren alle winkels gesloten, evenals de scholen, bedrijven - zelfs het ziekenhuis, omdat de artsen en verpleegkundigen ook waren ingeënt en de griep hadden. Niemand was op straat. Het was net een spookstad. Wij, als familie van niet-gevaccineerden, leken de enigen te zijn die geen griep kregen. Dus gingen mijn ouders van huis tot huis om te doen wat ze konden om de zieken te verzorgen, want het was toen onmogelijk om een dokter te krijgen. Mocht het waar zijn dat ziektekiemen, bacteriën, virussen of bacillen ziekten kunnen veroorzaken, dan hadden zij volop de gelegenheid om mijn ouders te besmetten toen zij vele uren per dag in de ziekenkamers doorbrachten. Maar ze kregen geen griep en ze brachten geen ziektekiemen mee naar huis om hun kinderen te besmetten. Niemand van onze familie kreeg griep, zelfs geen snotneus, en het was winter met een dik pak sneeuw op de grond.  

Terwijl reguliere dokters en ziekenhuizen 33% van hun griepgevallen verloren, kregen de niet-medische ziekenhuizen zoals Battle Creek, Kellogg en MacFadden's Health Restorium bijna 100% genezingen door middel van waterkuren, baden, klysma's, vasten, natuurlijk voedsel en andere eenvoudige genezingsmethoden. Eén gezondheidsarts verloor in acht jaar geen enkele patiënt.

Er was zeven maal meer ziekte onder de gevaccineerde soldaten dan onder de ongevaccineerde burgers, en het waren precies de ziekten waartegen ze waren ingeënt. Een soldaat die in 1912 van overzee was teruggekeerd, vertelde me dat de legerhospitalen vol lagen met gevallen van kinderverlamming en hij vroeg zich af waarom volwassen mannen een kinderziekte zouden moeten hebben. Nu weten we dat verlamming een veel voorkomend na-effect is van vaccin vergiftiging. De thuisblijvers kregen de verlamming pas na de wereldwijde inentingscampagne in 1918.

° Spanish flu: only the vaccinated died
° Did a Military Experimental Vaccine in 1918 Kill 50-100 Million People Blamed as “Spanish Flu”?
° The Spanish influenza epidemic of 1918 was caused by vaccinations
° The State of Science, Microbiology, and Vaccines Circa 1918
°
Deaths from Bacterial Pneumonia during 1918–19 Influenza Pandemic
° Experiments to determine mode of spread of influenza - Milton Rosenau (full text)
° Bacteriële longontsteking als doodsoorzaak bij influenza
° Experiments with Spanish Influenza, 1918-1919
° Report on Antimeningitis Vaccination - Frederick Gates 1918
° Samenvattende Overzichten over het Spaanse griepvirus - 1919

Besmettelijke virussen of lichaamseigen exosomen?

° Dr. Tom Cowan
° Dr. Andrew Kaufman
° Dr. Stefan Lanka

There's no profit in a healthy population.











Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall