17/03/2021

Stemmen & Verkiezingen

 

‘If voting changed anything, they`d make it illegal”
Emma Goldman

Steeds meer mensen gaan bewust niet stemmen. En daar zijn vele goede redenen voor. De belangrijkste zijn wel:

°° Stemmen is zinloos, 'rijk en machtig' blijft toch altijd aan de top en het gepeupel ploetert verder onder steeds meer controle en hogere belastingen (of diefstal). Je kunt kiezen tussen blauw of rood maar in wezen blijft de macht bij dezelfde groepen.
°° De échte fundamentele basisproblemen worden nooit aangepakt (en dat is ook niet de bedoeling). Het maakt niet uit of links of rechts aan de macht komt, in de kern alles blijft hetzelfde. Integendeel, er worden zelfs telkens meer problemen bij gecreëerd.
°° Politici hebben geen échte macht maar zijn enkel slippendragers van de belangengroepen hoger op de piramide, van corporaties, occulte netwerken, enzovoort.
°° Het volk wordt niet vertegenwoordigd door politici, zelfs bij referenda wordt de stem van het volk niet gerespecteerd en gehoord. Politici vertegenwoordigen de belangen van bankiers, militairen, farma-industrie, enz.
°° Politiek is een afleidingsmaneuver om een vals gevoel van democratie en medezeggenschap op te dringen, het is een illusie waarbij een groot deel van bevolking genegeerd wordt.
°° Politiek is niets anders dan een zoveelste verdeel en heers spelletje waardoor het volk niet ziet dat er een stille kracht achter de schermen gewoon doorgaat op dezelfde koers. We zijn te druk bezig met te discussiëren en elkaar te bevechten.
°° Het geloof in autoriteit is een mythe en zelfs de meest destructieve en schadelijke mythe ooit. Autoriteiten zijn verantwoordelijk voor een ellenlange lijst van oorlog, terreur, vernietiging en doodslag. In dit gratis boek wordt dit onweerlegbaar en verbijsterend goed uitgelegd: 

We mogen de politiek met een gerust hart laten zijn voor wat het is: een systeem dat niet dient, nooit heeft gediend en nooit zal dienen. En er vervolgens geen enkele aandacht meer aan besteden. Dus ook niet van binnenuit proberen te veranderen, want het is een lege huls. Door bewust niet te stemmen, stop je met het energetisch voeden van een leugenachtig en illusoir mechanisme. En door je er energetisch van los te maken, wordt je er ook vrij van. En tegelijkertijd vermindert het ook de kracht van dat systeem. Het systeem heeft namelijk jouw energie, jouw stem, jouw protest, jouw geloof nodig om te kunnen blijven bestaan. Want alles is energie. En door bewust niet te stemmen, verhoog je de collectieve trilling van vrijheid en soevereiniteit. Politiek is een laag trillend systeem. Het verdeelt de mensheid en houdt zich niet bezig met waarheid. Geef je kracht niet weg aan een ziek systeem wat alleen maar begaan is met macht, geweld en geld. Wat is dan de oplossing? Decentralisatie, sociocratie, referenda en lokaal zelfbestuur.

° Laat je stem horen, stem NIET
° Zes redenen om nooit meer te stemmen 



Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall