01/03/2021

Wake Up

 
 
The Matrix filmtrilogie, een onovertroffen meesterwerk wat volgens velen (net als Lord of the Rings) een afspiegeling is van de verborgen werkelijkheid op Aarde (althans toch van de eerste verborgen laag, want het konijnenhol gaat nog veel dieper).

Neo (actie, daadkracht, wil) ontdekt via Morpheus (kennis, denken) dat de wereld een simulatie is, een computer programma wat loopt in een gehackt bewustzijn. En dat de meeste mensen onwetende en gehoorzame slaven zijn op een soort kweekboerderij (de matrix) die gerund wordt door artificiële intelligenties en gekke leiders (marionetten in dienst van nog hogere machten). En dat de mens niets meer is dan een organische, energetische voedselbron voor de grote ‘architect’ (ook bekend als de demiurg, Jahweh, Jehova, Lucifer).

In de trilogie veroorzaakt de oorlog tussen mens en machines of A.I. (wat in feite ook de oorlog is tussen bevolking en overheid), een splitsing tussen de 'volgzamen' die ingeplugd willen blijven in de matrix en de vrije mensen die een organisch leven kiezen in Zion (de natuurlijke Aarde of Sofia). De wereldwijde uitrol van 5G en 'The Internet of Things' is trouwens de opstap naar deze 'nieuwe wereld orde'. Maar vergeet niet dat ook Zion zich eigenlijk binnen de matrix bevindt en gewoon een ander afgescheiden level binnen het ‘grote systeem’ is (holografisch universum). Niettemin, wie samenwerkt met de Aarde ziet en kent de schoonheid, de overvloed, het mysterie. Wie samenwerkt met de matrix ziet en kent de angst, de beperking, het geweld.

De rode pil symboliek in de film stemt tot nadenken, want is er eigenlijk wel ontsnapping mogelijk uit de matrixlevels van illusie? En hoe dan precies? Want er is de artificiële matrix (het wereldtoneel) en er is de levende matrix (Sofia, de moeder Aarde Godin). Een mogelijk antwoord is Zelfrealisatie in combinatie met het familiedomein waar connectie met het mysterie, met de levende natuur terug mogelijk wordt. In ieder geval kunnen gradaties van ontwaken vastgesteld worden.
 
°°° De BLAUWE pil: de vaak materialistische mens die kiest voor onwetendheid, status quo, externe autoriteit en vergetelheid en best tevreden is met een 'money driven' slavenbestaan in een volledig gestuurde en gecontroleerde 'big brother' matrix als een gehoorzame onderdaan van een kleine groep criminelen.
°°° De RODE pil: de mens die ontwaakt, zich pertinente vragen stelt, de leugens en misleidingen begint te doorzien, de piramide van macht en controle ontdekt, de diverse matrix en simulatie systemen begrijpt, informatie verspreidt, nieuwe horizonten opzoekt,...maar in wezen meestal gewoon in de matrix blijft functioneren.
°°° De ZWARTE pil: de mens die ontwaakt en de harde en confronterende waarheden ontdekt maar ontmoedigd raakt en gelooft dat er geen uitweg is, dat alles hopeloos is en die blijft hangen in pessimisme, negativiteit, angst, fearporn, defaitisme, paranoia,...en die voor geweld, apathie of vluchtgedrag kiest.
°°° De GOUDEN pil: de ontwaakte mens die het hart opent en er ook naar luistert (Trinity in de film), die liefde kiest boven de angstverhalen, NEE zegt tegen het destructieve systeem, zich loskoppelt van de matrix op 3D en 4D, die de mind implantaten verwijdert, het ego doorziet en tot bewuste actie overgaat om een nieuwe wereld te co-creëren.
°°° De WITTE pil: de mens ontdekt het pad naar Zelfrealisatie en weet dat hij een ongeboren, onsterfelijk, eeuwig, scheppend Zelf is en hij begrijpt dat alles een spel in Bewustzijn is waar licht en duister, goed en kwaad, geboorte en dood,...noodzakelijke en gewilde spelattributen zijn op het 3D/4D kwantum speelbord. Het Ene Zelf emaneert en moduleert Zichzelf tot lokale brandpunten van Oneindig Bewustzijn (zoals de Mens) om ervaringen, relaties, emoties,...en nog veel meer te be-leven. There is no world outside Consciousness.

Als het klopt wat de kwantumfysica ontdekt (de waarnemer beïnvloedt de buitenwereld) dan is de wereld (der gevolgen) het resultaat van de toestand waarin ons bewustzijn momenteel verkeert. En Boeddha zei het al: verander jezelf en de wereld verandert mee. Wat gebeurt er wanneer je de persoonlijke en innerlijke kwetsuren, trauma’s, blokkades, angsten, projecties en beperkingen in jezelf heelt/belicht/doorziet? Hoogstwaarschijnlijk verandert dan je persoonlijke universum en perceptie. En er komt meer liefde, openheid, vrede, geluk,…in jezelf en in de wereld. De macht van de elite kan nooit met haar eigen wapens gebroken worden. Ze zijn oppermachtig op vlak van mindcontrol, wapens, geld, technologie, propaganda,...Op dat vlak met hen strijden, is verliezen. Een betere manier om hen te counteren, is via de kracht van het hart en het bewustzijn. En de eerste stap is NEE zeggen, STOP, genoeg is genoeg. Deze ratrace naar hel en controle op Aarde wil ik niet langer voeden. En dan volhouden tot de laatste snik, blijven volhouden tot liefde als ware heerseres op Aarde verschijnt en tot de levenloze machinewereld implodeert.

En kijk dan naar het leven in een familiedomein dorp. De bewoners ontkoppelen zich van een destructief systeem en gaan samenwerken met de natuur, met moeder Aarde, met de dieren, met de buren. De artificiële maatschappij van brood en spelen, van gif en straling, van ego en geweld wordt losgelaten. Velen zien slechts het EERSTE level van een familiedomein: gezondheid, autonomie, gratis voedsel, vrijheid, duurzaamheid, natuur, schoonheid, rust,...Sommigen zien het TWEEDE level: de ruimte van liefde, het openen van het hart, het veld van verbinding, de connectie met andere dimensies, de plaats van vrede en geweldloosheid,...Maar het DERDE level is waar het om gaat: het familiedomein heeft het vermogen om alles te veranderen wat we zien, kennen, weten en beleven.

Wie ben ik? Waar ben ik? Wat doe ik hier? Wie was ik voor de wereld mij vertelde wat te doen en wie te zijn? Hoe maak je een denkbeeld tot werkelijkheid? Hoe kan de Goddelijke kracht in ons de wereld buiten ons vergeestelijken? Hoe raak je verlost van de diepgewortelde angst-implantaten in het onderbewuste? Hoe raak je uit de zielengevangenis en verlaat je de reïncarnatie-loop? Hoe doorzie je de holografische 3D simulatie waarin we verleid werden/worden en ontdek je (opnieuw) de Bron van Zijn en het Oorspronkelijke Veld? Hoe kun je de diepgaande manipulatie van het menselijk bewustzijn, het genencomplex en het DNA ongedaan maken? Hoe kun je het aanbrekende tijdperk van transhumanisme, robotisering, nanobot infiltratie en virtuele realiteit ontstijgen/loslaten? Kun je immuun worden voor de massa hypnose, de sociale programmering, de valse informatie overal, het eeuwenoude 'human management' systeem? Wat als je beseft dat alles wat je leest, hoort, leert of gelooft gewoonweg fout is (of in ieder geval corrupt en vervalst)? Wordt het voor jou 5D (het échte veld van eenheid, vrijheid en liefde) of 5G (het surrogaatveld van cyborgs, slavernij en controle)?

Het zijn deze antwoorden die de mens zich gaat herinneren en die het einde van afscheiding en beperking inluiden. En alles begint vreemd genoeg met...een ruimte van liefde op een familiedomein in een dorp vol vrienden.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall