06/02/2023

Vermoeidheid


De maatschappij is uitgeteld en onleefbaar. Het oude systeem loopt op zijn laatste benen. De mensen zijn dodelijk moe, vaak volledig uitgeput, compleet verward en voortdurend ziek. Hoe komt dit, waarom is bijna iedereen zo moe? Er zijn tal van oorzaken, hier zijn er enkele.


° 01 °   Uiteraard zijn er de 'klassiekers' zoals zware, belastende en slechte voeding, te veel voeding, te weinig slaap en rust, ouderdom en ziekte, bijwerkingen van medicijnen en vaccins, de straling overal, het lawaai en het gif in de steden, het 'smart' wifi huis als elektromagnetische kooi, de collega's, vrienden en familie die (onbewust en ongewild) energie aftappen (de zogenaamde energie vampiers en parasieten),... Maar er zijn nog meer dingen aan de hand.

° 02 °   Er was een tijd dat onze voorouders snel moesten reageren op aanvallen van predatoren via een vecht of vlucht actie. In onze samenleving zijn roofdier bedreigingen zeldzaam, maar dezelfde evolutionaire reacties zitten nog steeds diep verankerd in het lichaam. Bij situaties die als 'onveilig' worden beschouwd, fungeert het limbisch systeem (het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor geheugen, emoties en overleven) als uitvalsbasis. Het komt automatisch in actie en activeert de (grotendeels) instinctieve beschermingsmaatregelen (vluchten of vechten).

Maar wat gebeurt er wanneer er geen reëel en direct gevaar in de buurt is en men toch hyper waakzaam en geactiveerd blijft, alsof men niet in staat is om terug te keren naar het basisgevoel van relatieve veiligheid en rust? In de psychologie spreekt men dan van een traumarespons. Wanneer men iets traumatisch meemaakt of langdurig aan stress wordt blootgesteld, dan gaat een deel van de hersenen (de amygdala) in hyperdrive, waarbij men ook bedreigingen ziet en voelt in niet-bedreigende situaties. Men kan het gevoel krijgen dat men de controle verliest. Er worden hormonale stoffen in de bloedbaan gestuurd om de afweer van het sympathische zenuwstelsel te activeren. Maar wanneer stressreacties voortdurend worden geactiveerd, is er niet genoeg tijd om de stoffen te metaboliseren, en het zenuwstelsel raakt overbelast en ontregelt, waardoor men in survival modus terechtkomt. Dit vraagt erg veel energie en kan uiteindelijk tot (over)vermoeidheid leiden.

Het dagelijkse leven is vaak een aaneenschakeling van microtrauma's, en die kunnen grote gevolgen hebben, omdat trauma een subjectieve en geïndividualiseerde ervaring is. Traumatische stressfactoren zijn bijvoorbeeld gebeurtenissen zoals een (vecht)scheiding, een sterfgeval in de familie, een verraad van vertrouwen door een vriend, een toxische werkplek, een ruzie met een partner, een geval van verkeersagressie, een ongeval thuis of op de weg, angstverhalen op TV en media, of het ondergaan van iets subtiel beangstigends gedurende een bepaalde periode. Wanneer men deze microtrauma's niet verwerkt en integreert (zowel emotioneel, mentaal als spiritueel), dan kan het trauma omgezet worden in vastzittende, bevroren energie en/of opgeslagen in het onderbewuste waarop het lichaam dan fysiologisch reageert in de vorm van een traumarespons. Veel mensen bevinden zich constant in een voortdurende stress situatie die uiteindelijk leidt tot één van de vier reactiepatronen: vechten, vluchten, bevriezen of zich slaafs gedragen. In het Engels spreekt men van de 4 F's van trauma: fight, flight, freeze & fawn.

De vechtrespons kan nuttig en gezond zijn wanneer assertiviteit en het stellen van duidelijke grenzen nodig blijken. Maar het kan ook ongezond en traumatisch zijn wanneer men reageert op conflicten met woede en agressie en vanuit onterechte angst. Mensen vechten op verschillende fronten, ze vechten om te overleven, tegen kanker en andere ziekten, om hogerop te komen, om een (betere) job te krijgen, om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, om te voldoen aan de normen, wetten en regels van de maatschappij, om de ratrace aan te kunnen, enz. Dit voortdurende en dagelijkse gevecht, maakt de mens vermoeid.

Wie de 'strijd' dan uiteindelijk opgeeft of het allemaal niet langer aankan, gaat vaak in vluchtmodus. Men loopt weg, neemt niet langer verantwoordelijkheid voor eigen daden en gedachten en kiest voor afzondering en isolatie. Het invullen van dit vluchtgedrag is ondertussen uitgegroeid tot een miljarden business. Toppers zijn drugs, alcohol, pillen en medicijnen, videogames, seks en porno, internet en virtuele werelden,...Vluchten biedt enige tijd soelaas en vergetelheid, maar het is geen blijvende oplossing. En voortdurend vluchten is vaak veel vermoeiender dan de confrontatie aangaan met de realiteit.

De derde reactie op de stress van het leven, is bevriezen, alsof de mens een kortsluiting krijgt en stilvalt. Bij een bevriezingsreactie bereiken bepaalde delen van het sympathische zenuwstelsel een punt van overweldiging, wat een neurologische uitschakeling veroorzaakt. Het is vergelijkbaar met de prooi die verlamd door angst, voor dood speelt in de aanwezigheid van een roofdier. Voorbeelden van bevriezen zijn: geen woorden vinden om zich te uiten, zich terugtrekken in de geest, niet aanwezig zijn in het hier en nu, veel slapen, zich dissociëren, afstand nemen, emotioneel of fysiek verdoofd raken,... Denk aan de shock 3 jaar geleden, toen de media een leugencampagne over een dodelijk virus massaal verspreidde. Veel mensen 'bevroren', ze dachten niet meer na en slikten (als verdoofde schapen) alles wat gezegd en opgedrongen werd, tot zelfs een dodelijke spuit.

Het Engelse fawning is te vertalen als flemen, onderworpen, onderdanig, serviel, slaafs, knechts, kruiperig. Bij dit reactiepatroon doet men er alles aan om conflicten te vermijden en om goedkeuring te krijgen van anderen (people-pleasing). Het lijkt misschien leuk om geliefd te zijn en anderen tevreden te stellen, maar niet wanneer dat ten koste gaat van zichzelf. Men negeert de eigen behoeften en stelt zich volledig in functie van anderen in de hoop veiligheid en erkenning te vinden. Ook dit was duidelijk te merken tijdens de Covid crisis met de leuze 'men doet het voor een ander' terwijl men daarmee de eigen gezondheid in gevaar bracht.

Naast deze 4 zijn er nog meer reactiemogelijkheden, zie deze infografiek.


° 03 °   Het lichaam en de mens zijn niet bedoeld om zich in een voortdurende stress situatie te bevinden. En stress is iets wat leven in de matrix anno 2023 wel degelijk veroorzaakt bij wie niet geaard is of niet verbonden met het innerlijke spirituele Zelf. De meeste mensen verkeren dus voortdurend in de vecht-, vlucht-,  bevriezen- of slaven modus. Het lichaam raakt in overdrive, het mind/body systeem gaat voortdurend over zijn grenzen. Dit kan gedurende lange tijd worden volgehouden maar op een dag knapt de strak gespannen boog, en het gevolg zijn burn-out en depressie. Wanneer dan een moment van ontspanning aanbreekt (vakantie, een weekendje rust of een ziekte) dan slaat de opgeslagen vermoeidheid toe. Men kan dan wel een hele week slapen om de uitputting te boven te komen.

° 04 °   Ook wie een goed betaalde job heeft en voldoende geld om het leven in de stad te kunnen betalen, krijgt het steeds moeilijker. De prijzen stijgen (door inflatie en oorlog), de jobs verdwijnen (door digitalisering en robotisering) en zelfs de gezinnen met tweeverdieners en een afbetaald huis komen in moeilijk vaarwater. En werken in het systeem komt altijd met een prijs. Vaak doen mensen jarenlang een job tegen hun zin, gewoon om de nodige centen te verdienen zodat ze de kosten en facturen kunnen betalen. Waarbij ze verplicht zijn hun peuters en kleuters naar de crèche te sturen (wat ook al geld kost), terwijl ze wellicht liever tijd met hun eigen kroost doorbrengen. Werken tegen je zin is heel vermoeiend. Terwijl iets doen wat je graag doet energie geeft.

° 05 °   Er is een dagelijkse lawine aan informatie input die het bewustzijn binnenkomt via media, tv, radio, krant, tijdschrift, allerlei schermen, smartphones, gesprekken,... Het is een echte informatie overload en het dient allemaal verwerkt te worden. Dit proces vraagt energie en vaak gaan mensen slapen met een hoofd vol zorgen, gedachten, angsten en beelden. Men komt amper nog tot rust want er is zoveel aan de hand en er zijn overal indrukken, inprentingen en impulsen te integreren. Daarbij verliest men de connectie met de eigen essentie. Bovendien komt al die info via digitale stralingsbronnen en er is dus naast een data overload ook een overload aan straling (wifi, hotspots, masten, hoogspanningslijnen, alle smart apparatuur,..) waarbij de elektromagnetische frequenties het fysieke lichaam en het bewustzijn (nadelig) beïnvloeden. Eén van de gevolgen is vermoeidheid, maar ook slaapproblemen, hoofdpijn, migraine, duizeligheid, depressies, concentratieproblemen, oogproblemen, te hoge bloeddruk en branderige huid.

° 06 °   Er vindt nu een versnelde ontwaking plaats op Aarde. Zelfs wie niet spiritueel ingesteld is, kan dit merken. De Covid hoax in combinatie met de klokkenluiders op social media en de kracht van het internet brachten sterke impulsen waardoor steeds meer mensen zelf onderzoek deden en doen. Het gevolg was en is dat hun bewustzijn zich verdiepte en verruimde. Maar 'ontwaking' heeft ook altijd een spirituele component. En de kwantumsprong in bewustzijn die nu bezig is, verandert ook de fysieke en mentale bedradingen in de mens. Deze versnelde ontwaking betekent een flinke belasting voor het menselijke systeem en vermoeidheid is één van de kenmerken.

° 07 °   Men spreekt in New Age kringen vaak over 'ascensie'. Daarmee bedoelt men dat de planeet en alle bewoners momenteel doorheen een proces van transformatie gaan. Er vindt een soort upgrade plaats, een verhoging van de frequentie. Men refereert dan naar de Schumann resonantie, namelijk het elektromagnetische spectrum van de planetaire atmosfeer. Men beweert dat deze 'hartslag van de Aarde' (die normaal 7,83 Hz is) al een tijdje aan het stijgen is (maar dat is niet bewezen). Niettemin is het wel duidelijk dat er een nooit geziene en exponentiële groei qua kennis, techniek en technologie bezig is op Aarde. Het collectieve bewustzijn verandert dus erg snel (op dat vlak) en dat vraagt extra energie en kan dus vermoeidheid brengen. De ontwikkelingen stuwen de mensheid naar een digitale 'smart world' waarbij er twee belangrijke basisreferenties vergeten of zelfs uitgebannen worden. De verbinding met de Aardse natuur en de verbinding met de menselijke ziel. Dit kan niet ongestraft gebeuren. De mens die zich afsnijdt van moeder Aarde en van zijn eigen essentie is gedoemd en raakt uiteindelijk de weg kwijt. Hij wordt een zielloze robot in het Metaverse, een opgesloten zombie in het videogame of een gehoorzame cyborg in de smart city. Zonder verbinding met natuur en ziel verliest het lichaam en de mind belangrijke bronnen voor energie en wordt niet meer 'opgeladen'. Dit resulteert in een vermoeidheid die tot diep in de botten gevoeld wordt, alsof men niet langer op deze planeet wil zijn.       

° 08 °   Door de leugens van de Covid hoax ontstond er een verdeling in de maatschappij tussen 2 hoofdgroepen, ook wel benoemd als de 'wappies' en de 'schapen'. Er waren wakkere mensen die begrepen dat er een enorme psy-op aan de gang was, en die de anderen probeerden te waarschuwen. Maar de overgrote meerderheid geloofde het officiële narratief, gehoorzaamde aan de absurde maatregelen en veroordeelde iedereen die een ander verhaal bracht of objectief onderzoek wou doen. Dit zorgde voor heel veel ruzie, discussie, verdriet en gebroken relaties. Het is erg vermoeiend (als wakkere mens) om jezelf steeds te moeten verdedigen en verantwoorden tegenover anderen. En het is ook vermoeiend voor de 'schapen' om uiteindelijk toe te geven dat ze om de tuin zijn geleid en bedrogen werden.

° 09 °   De Covid en de vaccin hysterie bracht het enorme gifprobleem van de 'moderne' maatschappij nogmaals onder de aandacht. De Covid symptomen zijn eigenlijk het gevolg van een ontgiftingsreactie van het lichaam, net als de griep trouwens. Er zijn geen ziekmakende virussen die besmettelijk zijn (lees de Covid hoax of zoek op dr. Andrew Kaufman, dr. Tom Cowan, en vele anderen). Meer nog, nog nooit is men er in geslaagd om een virus te isoleren, ook bijvoorbeeld niet het mazelen virus. Virologie is zelfs geen echte wetenschap, het is pseudo-wetenschap. Het zijn nieuwe leugens gestapeld op oude leugens, al 150 jaar lang.

Covid is een algemene vergiftiging (toxemie) en de Covid symptomen kunnen we zien als het lichaam wat probeert om zich te ontgiften door 'virussen' (hulpeiwitten) aan te maken die de boel proberen te redden en op te ruimen (simpel gezegd). Er is namelijk zoveel gif in de verstedelijkte maatschappij dat het een ware aanslag is op het lichaam, een chemische en biologische oorlog tegen de mens. Denk dan aan additieven, matrixfood, luchtvervuiling, fijn stof, leidingwater, cosmetica, plastics, chemtrails, medicijnen, vaccins, mogelijks ook een biowapen (gain of function microbe) en honderden andere chemische componenten die voorkomen in het dagelijkse leven van elke stadsbewoner plus daarbovenop nog de straling uit tal van bronnen waaronder wifi, hotspots, 4G, 5G, smart apparatuur enzovoort. Het is werkelijk hallucinant en dit vele gif stapelt zich maar op in het lichaam. Na een tijdje volgt dan een ziekteproces en een ontgiftingsproces (wat vroeger griep en polio werd genoemd en nu Covid en andere namen en varianten). Het lichaam van veel westerlingen wordt steeds 'vuiler' en giftiger (straling) waardoor velen ziek en vermoeid zijn en zelfs sterven wanneer de natuurlijke ontgifting van het lichaam een te grote last is. Het is dus logisch dat velen vermoeid zijn, simpelweg omdat het lichaam voortdurend enorme hoeveelheden chemische, fysieke en elektromagnetische vervuilingen en frequenties moet zien te verwerken, te stockeren en te elimineren.

° 10 °   Deze algemene vergiftiging beperkt zich niet tot fysieke, moleculaire en elektromagnetische vervuilingen. Ook de mind (emoties en gedachten) krijgt het zwaar te verduren. Er wordt permanent en 24/7 angst verspreid via alle mogelijke kanalen. Twee jaar geleden was er de wereldwijde angst voor virussen en pandemieën. Vorig jaar begon de angst voor de vaccinaties omdat velen de oversterfte, de turbokankers en de plots doodvallende mensen terecht in verband brachten met de gifspuiten. Dit jaar wordt het de angst voor een wereldoorlog, een monetaire crash of een internet black out. En zo is er altijd wel iets. Angst en negativiteit verzwakken en vergiftigen de mind. Na een tijdje worden sommige mensen het allemaal zo moe dat ze zelfs uit het leven stappen. Zo hopeloos en levensmoe zijn ze geworden door de dagelijkse programmering via tv en media dat ze liever sterven.

° 11 °   De mens is multidimensionaal wezen met verschillende wezensdelen (of subtiele lichamen). Eén van die lichamen is het levenslichaam (andere namen zijn etherisch lichaam, energie lichaam of
pranamaya kosha). Het levenslichaam is een 'krachtenveld' wat het fysieke lichaam opbouwt en in leven houdt, het is waar de chi of prana doorstroomt. Het is een fijnstoffelijk lichaam en de 'architect' van het fysieke lichaam. Alle biologische processen en  levensprocessen zoals ademhaling, bloedsomloop, groei en dergelijke worden door het levenslichaam gestuurd. Een krachtig en goed functionerend levenslichaam zorgt dat het fysieke lichaam voldoende energie krijgt. Eiwitten zijn het voedsel voor het levenslichaam. Maar de beste manier om het levenslichaam te sterken zijn (toegepaste) kunst en creativiteit in al haar vormen, ritmische herhaling van goede gewoonten en het ontwikkelen van een spirituele levenshouding. Lees meer over de Antroposofische visie op het levenslichaam.

° 12 °   En tot slot. De mens is ontworteld, ontheemd, ontregeld, ontstemd, ontspoord, ontmoedigd, ontredderd, ontaard, onteigend, ontzield, ontheiligd en onttroond. Ontworteld betekent niet goed geaard en dus niet langer verbonden met zijn diepste essentie en kracht. Ontheemd betekent verdreven uit zijn biotoop (de natuur en/of zijn geboortegrond). Ontregeld betekent niet langer onderscheid kunnen maken tussen waarheid en leugen, tussen essentie en bijzaak. Ontstemd betekent niet langer in overeenstemming leven met de natuurwetten. Ontspoord betekent het spoor naar harmonie en vreugde bijster zijn. Ontmoedigd betekent zonder hoop en moed verder ploeteren. Ontredderd betekent verward en chaotisch ronddolen op Aarde. Ontaard betekent zijn ware Goddelijke aard verloren hebben. Onteigend betekent niet langer soeverein en vrij kunnen leven. Ontzield betekent ontkoppeld zijn van de connectie met de eigen ziel. Ontheiligd betekent verkracht en vernederd worden door instituten en autoriteiten. Onttroond betekent niet langer meester en koning zijn over het eigen leven en zijn toekomst.

Dit alles betekent niet enkel een verlies van energie en levenskracht en dus een diep gevoelde vermoeidheid. Maar het wordt nu ook geïnstitutionaliseerd (opgelegd en verplicht) via de C40 steden en de smart cities met 15 minuten zones die nu overal opgestart worden in het kader van 'climate change'. SMART betekent Surveillance, Monitoring, Analysis, Reporting, Technology. Een mens die opgesloten wordt in een digitale kooi, die 24/7 gecontroleerd en gemonitord wordt door A.I. en die aangesloten zit op een virtuele wereld via interne en externe smart apparatuur zal uiteindelijk verkommeren en wegkwijnen.
Al jarenlang (misschien zelfs al eeuwenlang) is er een (spirituele, mentale en fysieke) oorlog gaande tegen de mensheid en momenteel kunnen we zelfs spreken van een soort eindstrijd die rond 2030 afgerond zal zijn. Deze voortdurende stress situatie (zelfs al is de mens zich daar niet bewust van), is uitputtend en vermoeiend.


Tips tegen vermoeidheid


Uit het bovenstaande verhaal blijkt dat er op zijn minst drie hoofdredenen zijn voor vermoeidheid (in de 21e eeuw). Een extreme en algehele (mentale en fysieke) vergiftiging die het lichaam uitput, verzwakt en ziek maakt. Een overdaad aan stressfactoren waardoor traumareacties getriggerd worden die erg vermoeiend zijn. En de (spirituele) 'ontwaking' van de mens die een soort herkalibratie van het lichaam en het DNA vereisen en die voldoende rust en stilte vragen.

Er zijn momenteel verschillende collectieve tijdlijnen actief op Aarde. Ondertussen kent iedereen de grote reset, de tijdlijn die loopt naar een digitale technocratie waar een klein groepje globalisten streeft naar totale controle en de baas wil spelen over alles en iedereen. Daarnaast is er ook een organische tijdlijn van mensen die een pad naar vrijheid, autonomie, eenvoud en natuur kiezen. Het maakt een groot verschil welke toekomst men kiest want wie op de dystopische tijdlijn wil blijven, zal een zware prijs betalen en heel alert moeten toezien om niet oververmoeid en depressief te raken. Voor wie de organische tijdlijn kiest, is het veel makkelijker omdat tal van stressfactoren en bronnen van gif er simpelweg niet zijn. Hier zijn 10 tips.


° 01°   Voldoende slapen (zonder chemische slaapmiddelen) en regelmatig rusten zijn de meest logische en beste middelen om vermoeidheid tegen te gaan. Ook een dagelijkse siësta van een twintigtal minuutjes na de hoofdmaaltijd kan wonderen doen.

° 02°   Het kiezen voor levende en gezonde voeding is een andere belangrijke sleutel. Verwijder zoveel mogelijk giftige en dode voeding uit het dieet om het lichaam niet extra te belasten. Het principe is vrij eenvoudig: eet enkel verse producten die niet behandeld noch verwerkt zijn. Hoe dichter bij de natuur, hoe beter. Dit betekent dat zowat 95% van het supermarkt 'voedsel' afvalt. Stop met alcohol, tabak, koffie en drugs. Bouw chemische medicijnen af en stap (eventueel) over op kruiden, homeopathie en natuurmiddelen. Laat je nooit inspuiten met vaccins. Lees hier meer: voeding & gezondheid. Ook de zon is een krachtige bron van energie. Zonnebaden verhoogt de weerstand en brengt het vitamine D niveau op peil. Kruiden/planten die een energieboost geven: Ginseng, Guarana, Rhodiola rosea, Ashwaganda, Ginkgo biloba, Koninginnenbrij (bijen). 

° 03 °   Verwijder zoveel mogelijk smart apparaten en stralingsbronnen uit jouw leven (ook en vooral de smartphone). Ga in de natuur wonen of (indien dit niet kan), breng dagelijks een uurtje tijd door buiten in de natuur. De frequentie van de natuur (bos, berg, zee) laadt op, terwijl de kunstmatig opgewekte EMF straling in huis en stad het lichaam leegzuigt.

° 04 °   Doe regelmatig een detox kuur om het vergif te verwijderen uit het lichaam. Men kan zelfs dagelijks zuiveren door elke morgen een versgeperst groen sapje te drinken (komkommer, brandnetelblad, selder, spinazie, boerenkool, korianderblad, peterselie, appel, citroen, gember). Daarnaast kan men ook langere kuren overwegen (sapvasten, Mayr kuur, watervasten) eventueel in combinatie met darmspoelingen. Detoxen is een verjongingskuur voor het lichaam. Drink voldoende water tijdens de kuur om de vrijgekomen gifstoffen te verwijderen en doe het rustig aan (veel slapen). Wie overgewicht meedraagt, zou kunnen overwegen wat kilo's te verliezen, want door het extra gewicht moet het lichaam (en het hart) harder werken en is men sneller moe.

° 05 °   Meditatie en mindfulness zijn uitstekende tools om te leren afstand nemen van de gebeurtenissen in de hectische wereld. Wie stevig geaard en gecenterd is in zijn eigen essentie kan de ergste stormen doorstaan zonder onderuit te gaan. Een hoofd vol met zorgen en piekergedachten vreet energie. Mindfulness en meditatie kunnen helpen om de mind kalm en vredig te krijgen. Er zijn ook drie bekende oosterse technieken om energie (chi, prana) op te wekken en te kanaliseren: yoga, tai chi en qigong. Een aanrader is lachyoga want lachen en humor zijn 2 fantastische methoden om zich dadelijk beter te voelen en energieker te worden.  

° 06 °   De natuur is de geboorteplaats van de fysieke mens en een essentieel onderdeel van het leven op deze planeet. Er zijn heel wat wetenschappelijke studies die aantonen dat wonen, wandelen of vertoeven in de natuur een weldadige invloed hebben. Het verlaagt de stress, vermindert het piekeren, verbetert de creativiteit, maakt de mens vriendelijker en vreugdevoller en het verhoogt de energie. De (wilde) natuur zit vol hoge frequenties en laadt de batterijen terug op. 

° 07 °
  Volg je hart. Met andere woorden: doe wat je graag doet en waar je enthousiast over wordt want dat zal energie schenken. Lees hier een volledig (Nederlandstalig) artikel over dit thema: 'follow your bliss'.

° 08 °   Een goede ademhaling (diepe en langzame buikademhaling) brengt (meer) zuurstof naar de cellen en voert sneller koolstofgas (CO2) af. Goed ademen brengt dus meer levensenergie (prana) ter beschikking. Er bestaat een eeuwenoude wetenschap betreffende ademen en de energiehuishouding van het lichaam: pranayama. Daarnaast is de mens gemaakt om te bewegen. Urenlang stilzitten voor een scherm is niet alleen vermoeiend maar ook schadelijk. Ga wandelen, zwemmen of sporten, bewegen maakt endorfines vrij, de anti stress hormonen.

° 09 °   De grootste kracht in het universum is liefde, het vibreert op de hoogste trilling en het is de zuiverste brandstof voor het leven. Het is een onuitputtelijke bron van vreugde, heling en energie. Liefde doorstroomt het universum als een Goddelijk licht, zij overstijgt ruimte en tijd en is vervuld van mededogen en welwillendheid. Het begint met jezelf onvoorwaardelijk graag te zien. Zelfkritiek en negativiteit zijn uit den boze, ze halen je naar beneden en het meedragen van hun zwaarte kost energie. Daarna kun je ook het leven graag zien, want het is in wezen een schitterend avontuur, hoe duister en verdrietig het soms kan zijn. Hoe meer je liefhebt, hoe meer energie je krijgt. Het gaat dan wel om onvoorwaardelijke liefde, niet om egoliefde op zoek naar bevestiging en aandacht. Regelmatig knuffelen doet wonderen en brengt het gelukshormoon oxytocine in het bloed. Ook dankbaarheid en vergeving zijn grote krachten.

° 10 °   Start een familiedomein. Waarom? Omdat het alles bevat om gelukkig te zijn, simpelweg door terug te keren naar eenvoud en natuur, door te doen wat je graag doet, op je eigen tempo en ritme en omringd door de mensen die je liefhebt en omdat je samen iets moois creëert voor jezelf, je gezin, de planeet en de toekomst van de samenleving. En daar krijg je (veel) energie en voldoening van. Enkele inzichten...

Fake vlees, 15 minuten steden, insectenpoeder, veestapels ingespoten met mRNA vaccins, jaarlijkse inentingen, gezichtscamera's, QR codes, digitale ID's, CO2 restricties en boetes, selfscan supermarkten, genderverwarring, transhumanisme, Internet of Things and Bodies, virtuele werelden voor werk en ontspanning, A.I. gestuurde algoritmen die alles bepalen,... de nieuwe maatschappij krijgt steeds meer vorm. De ontwikkelingen van de laatste 3 jaar laten steeds meer zien wat al sinds het verschijnen der Anastasia boeken glashelder en duidelijk was en ook 15 jaar geleden al op Rivendell website werd uitgelegd en voorspeld. Het familiedomein is dé oplossing en het antwoord op de technocratie, het globalisme en de 'green deal' great reset. Er zijn tientallen punten op te noemen, hier zijn er 7.

  • 01. Het dagelijkse voedsel op jouw familiedomein is gezond, krachtig, eerlijk, frequentie specifiek, altijd voorhanden... en gratis. Er is geen nood en behoefte aan GMO spul, matrixfood vol additieven, geprint vlees of sprinkhanenkoeken voor wie een eigen biotuin heeft. En lege supermarkten hoeven geen bedreiging te vormen als je een veld vol groenten en een voedselbos voor je deur hebt. Je weet wat je eet.

  • 02. Stijgende prijzen en onbetaalbare facturen duwen de mensen steeds meer in armoede en depressie. Maar op het familiedomein zit men goed(koop), want de bewoners zijn autonoom, offgrid en voorzien zichzelf in de 5 basisbehoeften waardoor de vaste kosten quasi nihil zijn.

  • 03. Bedrijven en kleinhandel gaan failliet, jobs verdwijnen, en vakmensen en ambachten gaan teloor. Maar het familiedomein biedt tal van mogelijkheden om inkomsten te genereren (van thuis uit), en om vakmanschap te ontwikkelen en oude ambachten te behouden. Een volgroeid en goed functionerend familiedomein brengt minimaal 30.000 euro per jaar op. De stress voor werkloosheid, armoede en tekort verdwijnen.

  • 04. Mensen zitten op hun tandvlees, zijn dodelijk vermoeid en draaien als hamsters mee in de race naar geld, gezondheid en geluk. Maar het familiedomein biedt de kans om in harmonie te leven met de natuur, het gezin, de buren en vooral met zichzelf. Je 'werkt' voor jezelf en je geliefden, niet voor staat, baas of bedrijf. Er is voldoening en zingeving en dat brengt energie en motivatie.

  • 05. CO2 en klimaat worden nu misbruikt om een controle- en belastingagenda door te voeren. Maar het familiedomein (1 hectare) bestaat uit 1/3 bos. En bomen zijn (zoals bekend) het beste antwoord, want CO2 is een 'meststof' voor de bomen en planten, en in ruil krijgt men zuurstof en voedsel.

  • 06. De meeste scholen zijn mindcontrol instituten waar de kinderen voorbereid worden op de digitale technocratie en onderweg hun connectie met ziel, spirit en zelfs met hun biologisch geslacht verliezen. Op het familiedomein krijgen ze thuiseducatie of ze gaan naar het plaatselijke ecodorp schooltje waar ze holistisch bovenwijs krijgen of genieten van andere alternatieve educatievormen. Elk kind is uniek en krijgt dan ook een flexibele en persoonlijke begeleiding. De educatie verloopt veel natuurlijker en minder stressvol dan op de klassieke 'onder'wijs instituten. De kinderen ontwikkelen niet enkel de cognitieve intelligentie (IQ) maar ook emotionele en spirituele intelligentie (EQ en SQ).

  • 07. Pillen en spuiten alom, en ziekte waart rond in de matrix. Het familiedomein biedt soelaas, er zijn geneeskruiden in de medicinale tuin, elke dag gezond en levend voedsel, voortdurend omringd door natuur, minder stress en indoctrinatie, vrienden als buren, ruimte en stilte, geen smart city gedoe met camera's en controle, minder straling en gif,...

  Anastha Aurora

 
 
Beloof jezelf:

* Sterk te zijn, zodat niemand je innerlijke rust kan verstoren. 
* Tegen iedereen die je ontmoet het te hebben over gezondheid, geluk en voorspoed. 
* Al je vrienden te laten merken dat ze iets speciaals hebben. 
* Naar de zonnige kant van alles te kijken en je optimisme te laten prevaleren.
* Alleen aan het beste te denken, aan het beste te werken en alleen het beste te verwachten. 
* Net zo enthousiast te zijn over het succes van anderen als over dat van jezelf. 
* De vergissingen uit het verleden te vergeten en je in te zetten in de toekomst nog meer te bereiken. 
* Altijd een vrolijk gezicht op te zetten en elk levend wezen dat je ontmoet een glimlach te schenken. 
* Zo veel tijd te besteden aan het verbeteren van jezelf, dat je geen tijd hebt voor kritiek op anderen. 
* Te groot te zijn voor zorgen, te nobel voor boosheid, te sterk voor angst en te gelukkig om moeilijkheden toe te laten. 
* Positief te denken over jezelf en dit aan de wereld te tonen, niet met grote woorden maar met grote daden. 
* In de overtuiging te leven dat het hele universum aan jouw kant staat zolang je maar trouw bent aan het beste in jezelf.

Tot slot nog 11 sleutels om je eigen frequentie te verhogen en het hart te openen
de natuur --- lachen/humor --- dansen --- muziek --- zingen --- vrienden
dieren --- levende voeding --- yoga/tai chi --- kunst/creativiteit --- tantra

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall