15/06/2022

Wereldoorlog



Wij zijn in oorlog. En de regeringen, de media, en allerlei instellingen en agentschappen zijn allemaal bewapend en vechten tegen het volk. Hopeloosheid leidt tot passiviteit, en zonder actie zullen wij gegarandeerd alles verliezen. Het enige waar de technologie van de technocraten niet tegenop kan, is de analoge wereld – analoge apparaten en persoonlijke relaties – dus daar ligt onze grootste kracht.


(Naomi Wolf)

Een stille oorlog is bezig. Die begon wel met een flinke knal. Want wereldoorlog 3 begon op 9/11 2001. Zie het bericht: De Laatste Vrije Mensen. De machtselite valt de mensheid aan. Dit is niet de eerste keer uiteraard. Maar dit maal zijn de wapens anders, de aanpak verschillend, de motieven divers. Velen weten niet dat er een oorlog tegen hen bezig is. Ze vertrouwen nog steeds de overheid en de leeghoofdige spreekpoppen op TV. Die onwetendheid speelt in de kaart van de aanvallers. De oorlog woedt op vele fronten, psychologisch, mentaal, fysiek. Het gaat, zoals steeds, om macht en controle. Maar ditmaal is het ook een strijd om het bewustzijn van de mens. Een totale oorlog om de ziel te vangen en de organische mens te vernietigen. Er worden mooie woorden van stal gehaald en een aanlokkelijke toekomst aangekondigd. Transhumanisme, fysieke upgrades, interne breinmodules, cyborgmensen, uploads van herinneringen en bewustzijn in een avatar, eeuwig leven, medbeds, slimme huizen in slimme steden, kolonisatie van het zonnestelsel, virtuele omgevingen, kwantum computers, zelfsturende auto's, blockchain systemen, en nog zoveel meer... Het lijkt niet dadelijk op een oorlog, maar gewoon de natuurlijke evolutie naar een hightech sci-fi samenleving. Maar wanneer we wat dieper kijken en de signalen in kaart brengen, zien we toch veel kenmerken van een woekerende oorlog. Het is geen toeval dat alle thema's van een totale oorlog nu makkelijk te herkennen zijn in het huidige virus en vaccin tijdperk.


Kenmerken van een totale oorlog

° Iedereen wordt geviseerd. Zowel jong als oud, vrouw en man, arm of rijk, tegenstanders en voorstanders, burgers of soldaten, wappies en slapers,...iedereen wordt rechtstreeks en onrechtstreeks aangevallen, bedreigd en geslachtofferd. Er vallen doden door de maatregelen van de overheid. De maatschappij ontspoort, de samenleving crasht, de kinderen en volwassenen zijn  getraumatiseerd en dat is geen toeval, het wordt doelbewust zo gearrangeerd.

° Angst zaaien is het hoofdwapen en het gebeurt op honderden verschillende manieren, zowel via echte terreur als op meer subtiele infiltratie methoden. In het huidige internet tijdperk is dit heel makkelijk geworden. Iedereen draagt een propaganda en indoctrinatie apparaat met zich mee (de smartphone) die verbonden zit aan het A.I. big brother systeem en dient als een uitstekend spionage en controle toestel en waarop dagelijks leugens verspreid worden.

° Verdeel en heers is een ander belangrijk wapen. Mensen tegen elkaar opzetten en verdeling brengen, werkt altijd, het is een beproefd middel. Mensen die onderling ruzie maken en elkaar wantrouwen, vormen geen bedreiging voor de aanvallende macht.

° Ook communicatie en propaganda zijn sterke wapens. Mediacontrole is altijd de eerste stap. De waarheid is het eerste wat sneuvelt in een oorlog. De leugens zijn overal en bestrijken vele niveaus. Alle mediabronnen worden geïnfiltreerd en gecontroleerd. Iedereen wordt misleid en op het verkeerde been gezet. Accurate informatie is moeilijk te vinden. Alles wordt nu in vraag gesteld (zelfs de vorm van de Aarde, het bestaan van het universum, het bezoek van ET's, de geschiedenis en oorsprong van de mensheid, oude beschavingen, en nog veel meer) waardoor verwarring in de mensheid komt. Zo wordt de vaste grond onder de voeten der mensen weg gehaald. Niemand weet nog wat waar is en wat verzonnen.

° Er is massahypnose en massahysterie op grote schaal. De makkelijk te beïnvloeden mens is een speelbal geworden die handig gestuurd wordt door de schermpjes vol misleidende, beperkende en symbolische info. Narcisme en angstbeelden beheersen het bewustzijnsveld. Veel mensen zijn knettergek, doodziek en volledig de weg kwijt. Het lijkt wel zwarte magie en dat is het ook.

° Een heel arsenaal nieuwe wapens en technologieën worden uitgetest waaronder veel chemisch, biologisch en elektromagnetisch wapentuig. We kennen ondertussen de 'gain of function' virussen, de mRNA vaccins, de geo-engineering (waaronder chemtrails), de slimme medicijnen, de brein/computer chips, de 5G/6G gestuurde A.I. controle systemen, geluidswapens, de voice2skull en andere elektromagnetische wapens,... 

° Massale censuur is een ander kenmerk van een oorlog. Kritiek is niet toegestaan. In vroegere tijden hield men rituele boekverbrandingen en gooide men de ketters, heksen en andersdenkenden op de brandstapel. Tegenwoordig bant men de social mediakanalen die durven onderzoek doen en haalt men websites off line die in strijd zijn met de plannen van de elite.

° Oorlog betekent ook bezetting. Men neemt goederen en eigendommen af, men vernietigt wat ongewenst is en men dwingt met harde hand de eigen regels en wetten op. Repressie, onderdrukking en geweld horen erbij. Ook psychologisch geweld zoals chantage, gaslighting, vernedering, angstinductie,...

° Alle segmenten van de maatschappij worden geviseerd: sociaal, economisch, monetair, politiek, militair, cultureel, landbouw, werk, educatie, infrastructuur... De hele leefwereld wordt afgebroken en weggeveegd en ontelbare slachtoffers vallen op het veld van onschuld en onwetendheid. Daarna volgt de heropbouw en de elite verdient telkens megabedragen, zowel aan de vernietiging (wapenhandel, oliehandel, speculatie,...) als aan de bouw van een nieuwe 'gevangenis' op de puinhopen van het oude normaal. Ditmaal neemt men de hele wereld over, geen persoonlijk bezit meer en vrijheid is iets uit lang vervlogen sprookjesboeken. 

° Volgens Naomi Wolf (boek: Het Einde van Amerika) zijn er 10 stappen die (linkse of rechtse) dictators steevast nemen om een vrije democratie te veranderen in een fascistische of communistische hel. Het begint altijd met het introduceren van een al dan niet vermeende dreiging (een externe of interne 'vijand' zoals bvb. een niet-bestaand virus of een klimaatdreiging). Daarna volgt al snel het surveilleren van de burgerbevolking, het creëren van milities die vrij spel hebben, het demoniseren van klokkenluiders en critici, het controleren van de vrije pers, enzovoort... tot stap 10 aan de beurt is: het uitroepen van de krijgswet (noodtoestand) waarna de maatschappij op slot wordt gedaan (lockdown en quarantaine). Het is waar dat dictatoriale regimes vroeg of laat altijd ten onder gaan, maar er vallen ondertussen wel miljoenen slachtoffers en het duurt soms eeuwen voor ze verdwijnen. En dat zal ook deze keer het geval zijn. Het wereldwijde oorlogsregime wat wordt voorbereid, veroorzaakt nu al een ware slachting.


War is peace.
Freedom is slavery.
Ignorance is strenght.

(George Orwell, 1984)

Een slimme, elektronische gevangenis

Sun Tzu, een generaal en militaire strateeg uit de Chinese Chunqiu periode, schreef in de 5de eeuw voor Christus een bekend standaardwerk: De Kunst van het Oorlogvoeren. Volgens bepaalde bronnen zou een quote van Sun Tzu als volgt luiden: 'Hou je vrienden dichtbij, maar hou je vijanden dichterbij.' Want als je weet wat je vijanden van plan zijn, dan kun je daarop anticiperen. Dan kun je voorbereidingen treffen en enkele stappen op de feiten vooruit lopen, want een gewaarschuwd mens telt voor twee. Anderen beweren dat de quote uit het boek 'The Godfather' van Mario Puzo komt, en nog anderen schrijven het toe aan Nicccolo Machiavelli. Het maakt niet uit en het is in ieder geval niet zo moeilijk om de plannen van de 'vijand' te kennen, die staan open en bloot on line en worden verkondigd via de media. En reeds lang voor onze tijd werden ze ook al aangekondigd in geschriften zoals 1984 (George Orwell), Brave New World (Aldous Huxley), Silent Weapons for Quiet Wars, Behold a Pale Horse (Milton William Cooper), de Protocollen van de Wijzen van Sion, de 13 Satanische Bloedlijnen (Robin de Ruiter), The Secret Government (Ismael Perez) en vele andere boekwerken.

Laten we eens kijken wat het WEF en de VN van plan zijn om hun agenda 2030 en agenda 21 uit te voeren. Die agenda beoogt een werelddictatuur te vestigen (de nieuwe wereld orde) tegen het jaar 2030. Een soort digitale, transhumane communistische controlestaat waar persoonlijk bezit niet langer bestaat en iedereen 'gelukkig' is omdat vaccins, pillen en inwendige nanochips het DNA en het bewustzijn flink manipuleren. De aanval van de vijand richt zich op ten minste drie werkgebieden: de overname van de 7 basisbehoeften, de moedwillige vernietiging van de organische mens en de georkestreerde destructie van de sociaal maatschappelijke weefsels.

Op de laatste Davos meeting winden ze er alvast geen doekjes om. Dit zijn 10 agendapunten die ze willen uitvoeren (er zijn er nog veel meer). Overname van de regeringen, mindcontrol via geluidsgolven, slimme pillen met microchips, het opleggen van regelmatige lockdowns, het invoeren van de pasjesmaatschappij, het verder uitrollen van de grote reset, het beëindigen van de vrije meningsuiting, nanochips in kledij en in andere spullen als track & trace systeem, smartphones niet langer als extern apparaat maar als interne inplant in het lichaam, een persoonlijke CO2 tracker met scoresysteem voor iedereen. Kortom, een dystopische gevangenis zonder weerga. Het is oude wijn in nieuwe zakken natuurlijk. Die psychotische drang om mens en wereld te controleren en te bevelen, is eeuwenoud. Anno 2022 gebeurt het via technologie overgoten met een Chinees communistisch sausje.    

De plannen van het WEF zijn samen te vatten in één zin (en bizar genoeg vinden veel mensen dit normaal en gehoorzamen maar al te graag): 'wij beslissen hoe jullie moeten leven en wie niet gehoorzaamt, wordt gestraft en uitgeschakeld'. En de meest gebruikte reden om de nieuwe dictatuur op te dringen, is (naast de virus hoax) de klimaat- en CO2 leugen. Het WEF en de VN wereldregering willen de 7 basisbehoeften in handen nemen en er hun slavenstempel op drukken. Zie hier voor de 17 duurzame doelen van de VN en hun logische alternatief, want alle basisbehoeften kunnen makkelijk ingevuld worden op het familiedomein.

 
Een robot als wereldleider?


En het gaat zelfs nog verder dan dat want beslissingen worden niet langer door mensen (met een ziel) genomen. Er zijn nu al supercomputers die meer macht hebben dan politici en grootbankiers. De investeringsmaatschappij BlackRock gebruikt bijvoorbeeld een elektronisch systeem (Aladdin genaamd) om financiële en andere beslissingen te nemen. Aladdin doet aan vermogensbeheer en is verantwoordelijk voor meer dan 4 keer de totale waarde aan geld in de wereld (6,3 triljoen dollar). Aladdin is manager van de FED, 200 andere banken en 17.000 Wall Street handelaars en beheert zo'n 250.000 transacties per dag. Aladdin monitort het aankoopgedrag van de consumenten (onder meer via hun smartphone) om zo beter te kunnen inspelen op de markten en om de juiste investeringen voor BlackRock te kiezen. Aladdin staat nog maar aan het begin van zijn carrière en BlackRock is nu al de machtigste groep op Aarde en bezit 40% van alle bedrijven in de VS.

Een volgende stap bij BlackRock was project Monarch waarbij Aladdin de fondsen beheerders liet ontslaan om hen te vervangen door A.I. algoritmen. Ja, dat leest u goed, computersystemen ontslaan mensen om ze te vervangen door digitale programma's. Momenteel worden 70% van alle transacties in de VS beslist door computer robotten zonder dat er nog mensen aan te pas komen. Onlangs kocht BlackRock ook eFront, een real estate software bedrijf wat de eigendommen van alle mensen in kaart brengt. Kort daarna begon Aladdin op grote schaal vastgoed en huizen op te kopen en gezien BlackRock over onbeperkte financiële middelen beschikt, kunnen ze iedereen (dit wil zeggen de gewone burger) makkelijk uit de markt prijzen. Niemand kan concurreren met BlackRock die nu ook haar tentakels uitstrekt naar de overheid en de nationale schatkist door hun pionnen op belangrijke sleutelposities te zetten. Aladdin is op weg om de machtigste entiteit op Aarde te worden, een datacentrum wat oneindig intelligenter is dan mensen en beslist over de toekomst van de planeet. De wereldregering is niet de VN, het is een A.I. systeem, het zijn de 5.000 computers die Aladdin gebruikt om het brein en zenuwstelsel van de planeet te worden. En aan dit tempo wordt BlackRock tegen 2030 uiteindelijk de eigenaar van alles en iedereen en bezitten de mensen niets meer, want ze kopen alles op. Vandaar wellicht hun spreuk: 'you'll own nothing, and you'll be happy'.

We zitten dus volop in het tijdperk dat A.I., robotten en supercomputers beslissen over van alles en nog wat (politiek, economie, financiën, sociale sectoren, militaire ondernemingen,..). Mensen komen er niet meer aan te pas. Maar wat zal de A.I. god beslissen over de menselijke basisbehoeften?

 
1. Overname van de 7 basisbehoeften


Dit zijn de zeven basisbehoeften: onderdak, voedsel, water, energie, warmte, afvalbeheer en educatie. Een soevereine mens dient de vrijheid te hebben om deze behoeften naar eigen wens, verlangen en mogelijkheden in te vullen om zo voor zichzelf en zijn gezin te kunnen zorgen. Daartoe is een perceel land nodig van ongeveer 1 hectare. Er is voldoende plaats op Aarde om ieder gezin één hectare land te geven in overerfbaar eigenaarschap en/of eeuwig vruchtgebruik. Zie dit bericht: de mythe van overbevolking. Een mens zonder land is afhankelijk van de staat en gedoemd tot slavernij. Een mens mét land kan daar een huis bouwen, voedsel telen, water opvangen, een inkomstenbron starten, zelfredzaam worden, enz. Een mens met land kan de 7 basisbehoeften zelf voorzien en hoeft niet terug te vallen op dure winkels, gifbedrijven, wankele aanvoerlijnen, corrupte ketens en sociale structuren zoals krediet- en puntensystemen,...Het WEF wil persoonlijke eigendommen afschaffen, alles behoort dan toe aan de grote spelers op het schaakbord (investeringsmaatschappijen, overheden, big company's,...).

° Onderdak: overbevolkte en slimme megasteden zonder privacy en zonder wilde natuur, waar alles 24/7 verbonden is met het big brother mainframe (internet of things & bodies) --- de vrije natuur is beschermd gebied en ontoegankelijk voor de 'gewone' mens --- niemand bezit een huis, een auto of allerlei gerief, alles behoort aan de staat (en aan BlackRock) en wordt uitgeleend of verhuurd.

° Voeding: natuurlijk en zelf geteeld voedsel uit heirloom en biozaden wordt afgeraden, geboycot en uiteindelijk verboden --- het wordt vervangen door gmo voedsel vol pesticiden en glyfosaat,  insecten en zeewieren, het promoten van veganisme, chemisch spul zoals laboratorium vlees en laboratorium voedsel, belastingen op rood vlees, import voedsel, suiker producten, junkfood wat dik maakt,... dit alles gekoppeld aan een app om de CO2 voetafdruk van je persoonlijke voedselconsumptie bij te houden --- alle huisdieren, zelfs een simpele kip, worden verplicht gechipt en later verboden vanwege de kans op virus uitbraken en hun CO2 uitstoot en energieverbruik.

° Water: alle natuurlijke bronnen worden opgekocht door de grote investeringsmaatschappijen, de CEO van Nestlé beweert dat water niet langer een basis mensenrecht is maar een product waar je voor moet betalen zelfs al komt het water van je eigen land --- het leidingwater in de steden is trouwens, net als het grondwater, sterk vervuild.

° Energie: de duurzame energie die de VN/WEF wil aanbieden komt met een prijs, niet enkel de particuliere aankoopprijs maar vooral ook de bijkomende CO2 taks en de slimme meters die alles bijhouden --- wie niet langer voldoet aan de opgelegde regeltjes en normen van de wereldregering wordt automatisch afgesloten van het netwerk --- elektrische wagens worden gepusht omdat ze vanop afstand uitgezet, bestuurd en gevolgd kunnen worden.

° Warmte: men wil de wereld klimaatneutraal maken want de broeikasgassen moeten dalen --- biomassa wordt als interessante hernieuwbare energiebron beschouwd voor verwarming, maar het hout voor de pellets verkrijgt men door gezonde bomen om te hakken en te vermalen, en het zijn net de bomen die het CO2 kunnen opnemen --- bomen omhakken om het klimaat te redden, ja het is een typisch waanzinverhaal uit de gekke wereld --- warmte betekent ook menselijke warmte en contact, iets wat steeds zeldzamer zal worden vanwege besmettingsvrees, lockdowns en virtuele werelden zoals het Metaverse.

° Afvalbeheer: wat een verspilling is er toch gaande in de wereld, vandaar dat er initiatieven ontstaan zoals 'reduce, reuse, recycle' (minder stuff, hergebruik stuff, recycleer stuff) of  'cradle to cradle' (van wieg tot wieg) waarbij producten die aan het eind van hun levenscyclus komen de grondstof vormen voor andere producten --- de groei economie vraagt dat er telkens nieuwe spullen worden gemaakt en verkocht en de reclame spoort mensen aan om elk jaar een nieuwe smartphone of ander spul te kopen wat de afvalbergen steeds groter maakt. 

° Educatie: het courante onderwijs is het favoriete instrument van de elite om de kinderen te indoctrineren en klaar te maken voor de transhumane, genderfluïde technocratie --- Frankrijk stemde onlangs een nieuwe wet die thuisonderwijs quasi onmogelijk maakt, terwijl andere landen thuisonderwijs simpelweg verbieden --- iedere ouder heeft het geboorterecht en de vrijheid om zijn kinderen een educatie naar keuze aan te bieden.

2. De vernietiging van de organische mens

Zie voor meer info deze uitgebreide artikelen: De Grote Diefstal en de Metaverse serie (zie onderaan). De digitale en elektronische wereld die als een spinnenweb over de mensheid wordt gelegd, is niet enkel een vangnet om iedereen in slavernij te binden, maar zal ook het innerlijk besef vernietigen wat het in feite betekent om een échte mens te zijn. De organische mens moet verdwijnen om plaats te ruimen voor een transhumane surrogaat versie. Men wil machines van ons maken. En de grote truc van de elite is dat velen hun ondergang zelf en uit vrije wil zullen kiezen. Ze zien niet dat er een grootscheepse aanval op het menselijke ras bezig is. Ze beseffen niet dat de vaccins biowapens zijn die de verbinding met hun ziel breken en hen ziek maken.

3. De destructie van de sociaal maatschappelijke weefsels

° Vernietiging van de wereldwijde voedselsystemen.
° Het veroorzaken van voedseltekorten en energietekorten.
° Gemanipuleerde prijsverhogingen in alle sectoren.
° Torenhoge inflatie.
° Afschaffing van privébezit.
° Manipulatie van het klimaat, het weer en van natuurrampen.
° Uitschakelen van de kleinhandel en zelfstandigen.
° Perceptie management van de kinderen tot gehoorzame slaven in het big brother systeem.
° Real life contacten vervangen door virtuele omgevingen in het Metaverse.
° Het veroorzaken van genderverwarring.
° De genocide via vaccins en andere biowapens.
° Het organiseren van fake pandemieën, fake oorlogen en fake terreur.

° En nog zoveel meer....

The battle for power is the battle to control as many humans as possible, and the battle to control as many humans as possible is the battle to control the stories those humans are telling each other. Humans are storytelling animals, so if you can control the stories you can control the humans. Understand this and you’ll understand the behaviors of governments and media around the world. 

(Caitlin Johnstone)

Samenvatting

# 1. Het is absoluut cruciaal om te begrijpen dat er een wereldwijde oorlog bezig is. En het is ook belangrijk om te weten wie precies verantwoordelijk is voor het opkomende totalitarisme en wat hun uiteindelijke bedoeling is.
# 2. De Covid hoax 'pandemie' was een geplande staatsgreep door de technocratische kliek die achter de wereldwijde overname agenda zit. De opeenvolgende virus- en klimaatdreigingen worden gebruikt om de volgende stappen te kunnen introduceren: sociaal kredietsysteem,  digitaal ID, digitaal geld (CBDC), voorwaardelijk basisinkomen, transhumane robotisering, enz. 
# 3. De grote reset werd geïntroduceerd door het WEF, een elitair clubje wat nauw verbonden is met de VN en de WHO. Hun agenda omvat het invoeren van een globaal totalitarisme gebaseerd op technocratische en transhumanistische ideologieën. Onderdeel van dat plan is ook het re-engineeren en controleren van alle levensvormen, inclusief de mens.
# 4. Hoewel de uiterlijke verschijningsvorm van de technocratie op communistisch totalitarisme zal lijken, toch is het controlecentrum geen individu. In plaats van een groep personen die per decreet regeren, berust technocratie op controle door middel van technologie en algoritmen (A.I.). Dit is een  belangrijk verschil. Er zullen geen individuen zijn om de schuld aan te geven of verantwoordelijk te houden. De 'dictator' is een zielloos algoritme.
# 5. Technocratie is een verzonnen en onnatuurlijke vorm van economie die zich uitdrukt als totalitarisme en die social engineering vereist om te kunnen werken. Totale beheersing en controle van de bevolking is cruciaal voor het functioneren van het systeem.

Patrick Wood


Opstaan of ondergaan

Men kan nu 2 dingen doen.

Ofwel (1) afwachten en toekijken wat er gebeurt en hoe de agenda's verder uitgerold worden. Men kan vast blijven zitten in het matrixsysteem terwijl men gehoorzaamt aan de grillen van de controllers. De mensen die deze optie kiezen, zijn makkelijk te manipuleren en komen uiteindelijk terecht op de lagere tijdlijn waar ze geslachtofferd worden en hun ziel en menselijkheid verliezen. Wachten en niets doen staat dus gelijk aan zelfmoord. Remember: beloond en gestraft worden al naar gelang jouw gehoorzaamheid aan de autoriteiten is niet wat menszijn op Aarde betekent. Mensen zijn geen honden die afgericht en getraind moeten worden via een sociaal kredietsysteem!

Ofwel (2) bewust en daadkrachtig in actie komen en jouw eigen weg uit de dystopische matrix zoeken en samen met vele anderen een parallelle samenleving uitbouwen. Deze mensen nemen hun leven (en ziel) terug in eigen handen en creëren een betere toekomst voor zichzelf. De mens is een krachtige en originele creator maar eeuwenlange onderdrukking en beperking zorgt dat velen dit vergeten zijn. Het is cruciaal om uit de tentakels van de technocratie te blijven. In eerste instantie op psychologisch vlak. Dit vraagt een enorme paradigma verschuiving in het bewustzijn. Men dient namelijk de rotsvaste overtuiging te laten groeien dat men als soevereine mens nooit kan en mag misbruikt worden en dat men in geen enkel geval een slaaf kan zijn van een valse autoriteit in een onmenselijk systeem.

Deze 2 tijdlijnen zullen 2 werelden of samenlevingen manifesteren die gedurende een tijd naast elkaar zullen bestaan. De eerste wereld is een fake A.I. technocratie die zich voornamelijk zal afspelen in het Metaverse. Vandaar de grote ontmenselijking die bezig is sinds Covid, bedoeld om de verbinding met de fysieke wereld, met de natuur en met elkaar te verbreken. Het is een aanval op de ziel omdat een mens die in verbinding staat met zijn ziel zich nooit zal opsluiten in een virtuele schermpjeswereld gerund door een zielloze computer. Een mens met een intacte zielsverbinding (de innerlijke God/Godin) kan geen artificieel leven leiden/lijden. Of toch niet voor lang.

De tweede wereld is de echte organische Aarde met de frequenties van de natuur als omgeving en de kosmische wetten als grondslag. Deze tijdlijn is niet compatibel met de digitale technocratie. Zoals Naomi Wolf bovenaan dit bericht zegt: het antwoord op de technocratie is een analoge levenswijze, fysieke dingen (echte boeken, echt geld, echte winkels,...), mechanische technologie en persoonlijke relaties met échte mensen in real life. Men zal dus een keuze dienen te maken en velen hebben reeds gekozen voor de eerste tijdlijn (digitale technologie). De sleutel is het hart, iets wat A.I. niet heeft. Enkel met het hart kun je goed zien (Antoine de Saint-Exupéry), de mind is bij de meerderheid der mensen geïnfiltreerd en corrupt geworden. Het hart is de verbinding met jouw waarheid en essentie, met de schepping en de medemens.

De grondslag voor de tweede wereld en tegelijk het antwoord op de slimme 5G controlesteden uit de eerste wereld zijn de ecogemeenschappen die nu overal ontstaan. Een zoveelste voorbeeld is Oasis de Lentioural in het zuid Franse departement Aveyron. Het project wil een laboratorium zijn voor de nieuwe tijd. Een plek waar de bewoners hun verbondenheid delen, het leven vieren en hun onvoorwaardelijke liefde willen cultiveren. De groep vond een prachtige en gerestaureerde boerderij uit de 9e eeuw, omgeven door 35 ha natuur met een rivier, bronnen, vijvers, boomgaarden en permacultuur moestuinen. Het gebouw biedt plaats aan een vijftiental woonunits. Verschillende andere ruimten, werkplaatsen, schuren, schaapskooien, enz. zijn ook beschikbaar mits verbouwing. Op alle plaatsen in de wereld ontstaan nu zulke projecten, kleinschalige gemeenschappen van gelijkgestemden die zich richten op zelfvoorziening, duurzaamheid, samenwerking, vreugde en co-creatie. Hier is nog een ander project in Frankrijk: Domaine du Clau.

Every time I hear a political speech or I read those of our leaders, I am horrified at having, for years, heard nothing which sounded human. It is always the same words telling the same lies. And the fact that men accept this, that the people’s anger has not destroyed these hollow clowns, strikes me as proof that men attribute no importance to the way they are governed; that they gamble – yes, gamble – with a whole part of their life and their so called ‘vital’ interests.

 (Albert Camus)

Zie ook

° Het Matrix Programma Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 ... of ook beschikbaar als gratis E-book
° Het Metaverse Deel 1 - Deel 2 - Deel 3 ... of ook beschikbaar als gratis E-book
° Meer gratis E-books op deze pagina
° Matrix Serie compleet
° De 17 duurzame doelen
° De laatste vrije mensen

Who honors those we love for the very life we live?
Who sends monsters to kill us...and at the same time sings that we'll never die?
Who teaches us what's real...and how to laugh at lies?
Who decides why we live and what we'll die to defend?
Who chains us...and who holds the key that can set us free?
It's you.
You have all the weapons you need.
Now fight!

(Zack Snyder, Sucker Punch ending)

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall