21/01/2021

The Internet Of Things

 

 
 
 
De vierde industriële revolutie is bezig en heet 'The Internet of Things', de digitale maatschappij waar iedere mens verbonden is met allerlei apparatuur en met het grote artificiële brein (A.I.). Om dit te bereiken is het 5G netwerk nodig (vanaf 2020), de hele wereld zal in het controle spinnenweb van Big Brother zitten. Het gevaar bestaat dat de mens als een analoog, natuurlijk wezen zal verdwijnen, de nieuwe mens 2.0 wordt een mix van techniek, ingebouwde nanobots en organisch leven. Deze mens zal het internet met en in hem meedragen en hij zal 24/7 verbonden zijn met servers en met het wereldbrein. De bouw van dit wereldbrein is nu bezig, iedereen met een smartphone is trouwens al aangesloten op dit A.I. netwerk. De mens krijgt een synthetisch aura dat langzaam het natuurlijke etherisch/astrale auraveld zal vervangen. We worden losgekoppeld van de natuur en in een virtuele wereld gezogen, meer nog, we kiezen er zelf voor.
Er is nu al een sociaal krediet systeem in China waarbij mensen gescand en gevolgd worden en punten krijgen naargelang ze zich conformeren aan de gevestigde orde. Het is nu al normaal dat bedrijven solliciterende werknemers laten scannen door machines en hun emoties en mentale activiteiten testen via A.I. Het is nu al mogelijk om jezelf te upgraden via technologie, niet door prothesen maar via computer brein/lichaam implantaten, men noemt het 'augmented reality'. Mensen gaan straks in de rij staan om slim, mooi, sterk, populair en perfect te zijn...en hun brein te laten hacken door chips en het wereld computerbrein. Net zoals iedereen nu een smartphone wil...het onmisbare toestel wat voor velen een persoonlijke gevangenis is geworden.

Nu kun je wel zeggen: 'hé, ik laat me nooit een chip inplanten, never'. Maar 90% van de mensen die nu een smartphone hebben, zal die (logische) stap ooit zetten. Meer nog, iedereen die een smartphone heeft, draagt nu reeds een artificiële intelligentie op zijn lichaam, hij heet Android en zijn persoonlijke assistenten heten Siri, Alexa, Cortana,...De beste vriend van vele smartphone gebruikers is nu een robot en niet langer een echte mens. Elon Musk: 'A.I. is veel gevaarlijker dan kernwapens'. Vele klokkenluiders waarschuwen: 'People need to wake up and put down their phones'. Dit gaat natuurlijk niet (massaal) gebeuren en er ontstaan verschillende interessante pistes. Een groep mensen gaat helemaal meegaan in de digitalisering van hun werk, woon en leefwereld. Een andere groep gaat de impact van de virtuele wereld op hun leven zo minimaal mogelijk houden en terugkeren naar de natuur en de echte wereld.

Maar er is meer, want er is altijd meer. Althans in de wereld van conspiracy...

Volgens bepaalde theorieën zou dit Aardse leven en deze planeet een hologram zijn, een simulatie, een matrix die dienst doet als een soort energieboerderij voor wezens hogerop de voedselpiramide. En worden we door het valse licht (Archonten) en via de reïncarnatie/karma valstrik telkens verleid om terug te keren (wat helemaal niet nodig is). Dan is het best mogelijk dat technologie, transhumanisme, 5G en smartphones aan de mens 'gegeven' zijn door de 'overlords', en niet voor ons gemak en bestwil, maar om ons nog meer te ketenen en onze vermogens op non-actief te krijgen. Wegraken van de energieboerderij en terug 'ontwaken' in de Oorspronkelijke Thuis is al niet evident (via verlichting of zelfrealisatie). Maar mensen die ontworteld zijn van zichzelf en van de natuur en hun ziel uploaden in een virtuele wereld maken het zich wel extra moeilijk. Het technologische speelgoed en de nieuwste gadgets die voortdurend gepromoot worden, zijn wel heel verleidelijk maar ook misleidend. Niettemin hebben de 'overlords' enkel macht over ons (ook in het leven na de dood) als wij onze kracht en verantwoordelijkheid afstaan aan externe autoriteiten en valse (af)goden. De donkere krachten hebben geen enkele greep op Anastasia net omdat zij stevig geworteld is in haar essentie, in haar weten (gnosis) en in Zelf-bewustzijn.

En wat met al die straling in de smart cities? Toename van kankers uiteraard maar ook sterilisatie en genocide. (Het aantal zaadcellen en de kwaliteit van het sperma daalt drastisch door mobieltjes en straling). Waardoor kinderen van de toekomst niet langer op natuurlijke wijze geboren worden maar in fertiliteitsklinieken en samengesteld worden uit een genen database. Een nieuw mensenras 3.0 wordt (kunstmatig) gemaakt dat nog makkelijker te controleren is en niet langer een verbinding met hart en Spirit heeft. De raad van Deborah Tavares: haal je kinderen uit de main stream school (onnodige brainwash) en weiger alles wat draadloos is. En de raad van Anastasia? Verlaat het systeem, ga terug in de natuur wonen op een familiedomein in een autonoom dorpje en help elkaar zoveel mogelijk. Dit is geen stap terug, ik bezocht reeds vele ecogemeenschappen waar gelijkgestemde mensen samenwonen in de natuur en kan het iedereen warm aanbevelen. Vooral de kinderen beleven er de tijd van hun leven en zijn levend, speels, nieuwsgierig en creatief (ook al omdat ze niet gevaccineerd worden).

Is 5G en The Internet of Things nu goed of slecht? Dat is een persoonlijke visie en die verschilt van mens tot mens. Want technologie en upgrades maken het leven voor sommigen ook makkelijker, avontuurlijker en rijker aan nieuwe ervaringen (auto's, vliegreizen, computers, games, communicatie, dataverwerking, automatisering, en nog veel meer...). En uiteindelijk leiden alle wegen naar Liefde. Het verschil tussen beide paden (virtuele technologie of analoge natuur) ligt in de gekozen beleving en de gezochte ervaring.

De technocratische maatschappij die vooral gebaseerd is op angst en geld ontbeert vaak liefde en dit ontbreken van liefde zal dit systeem uiteindelijk ook laten instorten en de mens terug naar liefde brengen. De ervaring van beperking, onvrijheid en tekort (aan liefde) en het gevoel van disconnectie met Bron wordt uiteindelijk onhoudbaar en de verloren zoon keert terug. De mensen die kiezen om in permacultuur ecodorpen te wonen, focussen op het integreren en het dagelijks oefenen van respect, samenwerking en liefde. Dit pad werkt via creativiteit, vrijheid en overvloed,...en is een rechtstreeks en natuurlijk pad naar de toekomst:...De Co-creatie van een Levende Hartbeschaving op Aarde. Wij kunnen namelijk de softwarecode van het hologram herschrijven en dat doen we via onze dagelijkse gedachten, gevoelens en daden.

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall