18/01/2021

Twee Tijdlijnen


2021 wordt een belangrijk jaar waarin veel dingen in snelvaart tempo zullen veranderen. En een belangrijke week in dit jaar begint vandaag al met de Trump-Biden soapserie in de VS. De 2 tijdlijnen waar Anastasia, Christina von Dreien, Oracle Girl, Sascha Stone en vele anderen over praten, worden steeds duidelijker zichtbaar.

In de recent verschenen film 'The Blueprint' (die zich afspeelt in 2040) worden die 2 tijdlijnen ook getoond. Enerzijds een big brother politiestaat in streng gesurveilleerde megasteden waar mensen als slaven ingeplugd zitten in een destructief systeem en lam gespoten zijn door vaccins en pillen. En anderzijds een mooie, vredevolle liefdeswereld in de vele lichtdorpen en eco-oases die omringd zijn door natuur en waar mensen soeverein en vrij zijn.

Het opmerkelijke is dat beide tijdlijnen volledig klaar en operationeel zijn en uitgerold worden 'as we speak'.

De Dystopische Tijdlijn kunnen we nalezen in de boeken van WEF baas Klaus Schwab: 'Covid-19; The Great Reset' en 'The 4th Industrial Revolution' of in het Lock Step scenario van de Rockefeller Foundation of bij de 17 duurzame doelen van de VN (Agenda 2030). Deze 17 doelen lijken op het eerste zicht een nobel streven (armoede en honger uitbannen, de biodiversiteit beschermen, duurzame energiebronnen, gelijkheid, onderwijs voor iedereen, werk voor iedereen, enzovoort). Maar de manier waarop men dit wil bereiken, is via beperking en controle, namelijk door het afnemen van alle vrijheden, rechten, menselijkheid en creativiteit. De elite aan de piramidetop wil de wereld volledig 'resetten' naar een nieuw (technocratisch en globalistisch) model. Het is een uitgebreid plan maar het komt er op neer dat men alles op Aarde wil inventariseren, managen én controleren: mensen, dieren, planten, grondstoffen, land, oceanen, de ruimte, tot zelfs het DNA toe. Vorig jaar verscheen daarover een bericht op de blog.

De Organische Tijdlijn wordt sterker en sterker en is NIET te stoppen, dit komt omdat de vibratie van de mens hoger wordt of anders gezegd: we worden wakker/bewust en een volledig bewuste en Soevereine Mens kan nooit in slavernij gehouden worden. Het enige wat hier van tel is hoe snel deze tijdlijn zich zal manifesteren en dat hangt af van het aantal mensen die aansluiten en nieuwe keuzes maken. Want het vraagt daadwerkelijke actie en bewuste keuzes (je kunt geen 2 meesters dienen). In ieder geval zal de wereld in 2025 totaal anders zijn dan nu (in positieve zin). We zien reeds aspecten van deze tijdlijn in de vele grasroots bewegingen, de ecodorpen en familiedomeinen, de Russische Anastasiadorpen, de permacultuur oplossingen, de collectieve meditaties, de connecties met zielsgroepen, de terugkeer naar de natuur,...We kunnen verder opmerken dat alle 17 VN doelen ook op een andere en betere manier kunnen verwezenlijkt worden...jawel, op en via het familiedomein! (Daarover volgt later een volledig bericht). De Anastasia boeken waren en zijn dan de eerste aanzet voor de praktische basis van de 'nieuwe wereld eenheid'.

Er is maar 1 regel: do no harm, just love.

Meer info:
° Het Matrix Programma 2 (Tijdlijnen)
° Oracle Girl - The New Embodied Human
° Christina von Dreien
° Gigi Young - The Christ Impulse 
° Tijdlijnen Blogbericht

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall