20/04/2021

Marrakesh Verdrag



London in het jaar 1967, de swinging sixties. Een opmerkelijk filmpje omdat er een aantal dingen opvallen in vergelijking met London anno 2020 (of met andere westerse steden).

° Niemand heeft een smartphone, mensen praten met elkaar en kijken rond, er is connectie.
° Iedereen is blank, er zijn geen andere culturen of vreemdelingen te bespeuren.
° Niemand is (te) dik.
° Niemand heeft tattoos of piercings.
° Niemand lijkt gejaagd of gestrest of angstig, alles lijkt cool, chill en groovy.
° Er is nergens politie en er zijn nergens camera's.
° Minirokjes en kleurige kledij overal.
° En uiteraard, niemand draagt maskers, of houdt afstand, of dient een afspraak te maken om te kunnen winkelen of heeft een vaccinatiebewijs nodig om zich te verplaatsen.
° Een mogelijk woord wat het 1967 gevoel kan weergeven is: VRIJHEID.

Dit is geen oordeel, gewoon een vaststelling, de mensheid evolueert nu eenmaal en alles verandert voortdurend. Opmerkelijk was/is dat alles heel snel begon te veranderen toen computers en internet op het toneel verschenen (eind jaren '80). Dit bericht gaat ook niet over racisme of politieke voorkeur (links en rechts), het gaat over de vraag hoe we kunnen omgaan met elkaar in een wereld die een dorp is geworden en waar iedereen voortdurend (virtueel) verbonden is over de continenten heen en informatie zich razendsnel verspreid.

Met het Marrakesh akkoord op tafel zien we 2 kampen ontstaan. Dit uitgebreide 'migratie pact', opgesteld door de VN en formeel bekrachtigd eind 2018, is een (niet-bindende) overeenkomst voor een gemeenschappelijke aanpak van de internationale migratie in al zijn dimensies. Sommigen zijn voor, anderen zijn tegen. Hoe dan ook, het Europa van 1967 is voorgoed verdwenen, en ook het Europa van 2020 gaat heel snel veranderen. De roadmap ligt al klaar, wordt het een 'great reset' of een 'great awakening'? Een belangrijke vraag is: hoe gaan we samenleven in harmonie in een multiculturele, multireligieuze, multipolitieke samenleving.

Over het Marrakesh verdrag
en haar impact op de sociale en economische structuur van Europa.


Enkele argumenten TEGEN het verdrag.

°°° Het pact kadert in het Coudenhove-Kalergi plan waarbij de 'deep state' de macht wil grijpen via politieke en economische integratie door middel van destabilisering (desintegratie) van de bestaande Europese samenlevingen. Dit wil men bereiken door massale immigratie enerzijds en bodemloze financiële putten anderzijds. De kern van het plan luidt: '...om een nieuw ras te creëren en te vestigen met nieuwe kenmerken en karakteristieken, door het mengen van blanke Europeanen, Aziaten en Afrikanen, om zo de karakteristieken van de Europese mensen te veranderen en te modificeren op 'positieve manieren'.

°°° Men wil de monoculturele staten 'omvolken' en de multiculturele diversiteit in ieder afzonderlijk land bespoedigen. Kortom: de eigen identiteit, de cultuur en de tradities van een land en een regio gaan verdwijnen (dat is al een tijdje bezig, denk aan de zwarte piet discussie, kerststalletjes verbieden, oude stripverhalen aanpassen, enz.).


°°° Naast het Marrakesh pact (immigratie) is er nog een tweede verdrag over de wereldwijde vluchtelingen crisis en een derde verdrag over de behandeling van de vluchtelingen. Het tweede en derde verdrag gaan ervan uit dat landen die meer lasten kunnen dragen, dat ook moeten doen. Niet alleen met geld, huisvesting en sociale zekerheid voor de immigranten maar ook door (veel meer) vluchtelingen toe te laten. Het pact zal een enorme boost aan vluchtelingen naar Europa lokken en het sociaal stelsel onder zware druk zetten. Velen zijn bang dat de autochtone bevolking van een land de dupe gaat worden van de vele nieuwkomers. De 3 verdragen hebben als bedoeling om de immigratie naar Europa makkelijker, eenvoudiger en aanlokkelijker te maken. Er worden welkomstwebsites opgezet, trainingscursussen voor nieuwkomers georganiseerd, en gratis juridische hulp, uitkeringen en huisvesting aangeboden.  


°°° De getallen lopen uiteen, maar het Europees parlement wil minimaal 60 miljoen legale immigranten toelaten. Sommigen spreken van meer dan 200 miljoen. Deze krijgen allemaal onderdak, geld en sociale ondersteuning. Waar zal al dat geld vandaan komen? Zie punt 13.
 
°°° De verschillende verdragen worden ook voorgesteld als een oplossing voor de afnemende en vergrijzende bevolking in Europa. Er zou vers bloed nodig zijn om de westerse economieën te laten blijven draaien (terwijl er al zoveel werklozen zijn?). Dit wordt de 'vervangingsmigratie' genoemd en het idee krijgt sinds de Covid vaccinatie agenda een extra luguber kantje. Verschillende dokters en onderzoekers beweren namelijk dat de experimentele vaccinaties de komende jaren erg veel (dodelijke) slachtoffers zullen eisen. Die uitvallende bevolking kan dan vervangen worden door inwijkelingen die wellicht minder eisen stellen en aan een lager loon willen werken.
°°° In het filmpje hieronder zie je waarom immigratie nooit kan werken om vluchtelingen te helpen, eenvoudig en helder uitgelegd met kauwgomballen. Het is dweilen met de kraan open, als je het zo bekijkt.


°°° Het Marrakesh pact beveelt de media ook aan om positieve berichtgeving te verspreiden over immigratie. Kritiek uiten, wordt afgeraden. Nu weten we uiteraard dat de main stream media al jarenlang propaganda en fake news verspreidt, maar nu wordt dus ook openlijk opgeroepen tot censuur en 'dubbelspraak'.

°°° Het Marrakesh pact neemt (opnieuw) rechten en zelfbestuur af van de individuele landen en hevelt die over naar het Europees parlement en de VN. Afzonderlijke landen worden zo ontdaan van hun soevereiniteit en identiteit, en dit is een stap dichter bij de nieuwe wereld orde onder bestuur van 1 wereldregering.

°°° Verschillende landen tekenen het pact niet, dit zou tot nadenken moeten stemmen. Ook is de immigratie en vluchtelingen problematiek door de Covid pandemie nu wat op de achtergrond geraakt.


Enkele argumenten om het verdrag WEL goed te keuren.

°°° De wereld is een dorp geworden, dank zij internet is iedereen verbonden met elkaar. Er vind een kruisbestuiving plaats. Tradities en culturen transformeren onder invloed van die versmelting (voorbeeld: Halloween bestond 10 jaar geleden niet in Europa, moslims zetten nu ook een kerstboom in huis, enz.). Een multiculturele samenleving is uiteindelijk onvermijdelijk. En in iedere bevolkingsgroep zitten brave zielen en rotte appels. De opdracht is om in harmonie naast elkaar te leven (rekening houdend met de oppervlakte en bevolkingsdichtheid van een land) en niet om de grenzen te sluiten uit angst.

°°° Migraties zijn er altijd geweest en zullen altijd blijven bestaan. De oorzaak is niet alleen oorlog en klimaat, maar ook avontuur en ontdekking. Het verschil is dat er nu veel meer mensen op Aarde leven dan 500 jaar geleden toen Afrika, Azië, Australië en Amerika werden gekoloniseerd. Is het dan niet beter dat de immigratie- en vluchtelingenstromen in goede banen worden geleid door VN verdragen en overeenkomsten. Zo vermijden we situaties waarbij illegalen met gammele bootjes verdrinken in zee of in handen vallen van mensen smokkelaars. Of (even erg), kinderen die worden terug gestuurd naar hun thuisland (waar ze nooit zijn geweest) na vele jaren een leven in Europa te hebben opgebouwd.

° Waarom moet ik gaan? (Kinderen voor kinderen lied)

°°° Ieder mens heeft recht op opvang, op een sociaal vangnet en een beter leven. Het getuigt van menselijkheid en internationale solidariteit om minderbedeelden en gelukszoekers te verwelkomen en te ondersteunen.

°°° Europa is medeschuldig aan de eeuwenlange uitbuiting, plundering en vernietiging van vele landen en continenten. En nog steeds worden bommen op dorpen gegooid en oorlog gestookt in arme en vreemde landen, en altijd uit politieke en economische belangen. De vloedgolf aan vluchtelingen is de prijs die Europa nu betaalt voor hun oorlogszuchtig handelen. Bad karma, als het ware.

Dit grote en belangrijke thema vraagt een referendum, want het gaat ons allen aan en politici zijn echt te dom, te kortzichtig en te corrupt om deze uitdaging aan te kunnen. Laat de bewoners van ieder land samen beslissen (nadat ze de verdragen goed hebben gelezen). Lees hier de integrale tekst.


Er zijn verschillende standpunten mogelijk, dit zijn er 2:

°°° Sommigen merken op dat dit een belangrijke stap is richting meer globalisme en de dictatuur van de NWO. De immigratiestroom zal vermoedelijk voor meer chaos, onvrede en armoede gaan zorgen. Zodanig zelfs dat de bevolking om een oplossing zal smeken. En die oplossing is meestal (nog) meer controle, meer bestuur, meer betalen en minder vrijheid.

°°° Anderen merken de mogelijkheid op dat de wereldbevolking zich nu samen verbindt en dat grenzen, culturen, landen, religies,...oplossen en plaats maken voor een universele, zelfs galactische beschaving. Verborgen onder alle religies, politieke voorkeuren en culturele verschillen zijn we allemaal verbonden als één mensheid die samen leeft op een wervelende bol vliegend doorheen een immens universum. (Amazing). Wanneer we onze grote angsten en kleine ego's even aan de kant zetten, dan kunnen we samen een wondermooie toekomst creëren. Geen nieuwe wereld orde, maar een nieuwe wereld cultuur met het 'Mens Zijn' als grondslag.


De grote vraag is (altijd): wat zou Liefde nu doen?

Ik herhaal nog even de eenvoudige en logische oplossing. In ieder land op de wereld worden woonhectares (gratis) vrijgegeven waar de gezinnen zichzelf kunnen voorzien in 4 basisbehoeften (onderdak, voeding, energie, water). Dit gebeurt nu in Rusland (daar zijn miljoenen hectares beschikbaar). Uiteraard gaat ook 'deep state' dan achter tralies zodat de globalisten niet langer dood en verderf kunnen zaaien op deze mooie planeet. Wanneer mensen zich verbinden met een stukje van moeder Aarde en daar een zelfvoorzienend paradijsje maken, is er geen reden meer om te vluchten, te vechten of om het geluk op een betere plaats te zoeken. En het sociale stelsel komt niet onder druk te staan want de mensen zijn soeverein en niet langer afhankelijk van staat en regering voor hun welzijn en welvaart.

When you call yourself an Indian or a Muslim or a Christian or a European, or anything else, you are being violent. Do you see why it is violent? Because you are separating yourself from the rest of mankind. When you separate yourself by belief, by nationality, by tradition, it breeds violence. So a man who is seeking to understand violence does not belong to any country, to any religion, to any political party or partial system; he is concerned with the total understanding of mankind.
(J. Krishnamurti)


Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall