30/04/2021

Een Nieuwe Tijd


Christina von Dreien:

Volgens een natuurwet zal datgene wat we ons voorstellen en wat we ook echt in ons hart voelen, zich geleidelijk aan in ons leven manifesteren. Dus wanneer we ons samen met een heleboel andere mensen voorstellen hoe een volmaakte wereld eruit ziet en hoe het voelt om in een volmaakte wereld te leven, dan MOET en ZAL deze volmaakte wereld zich hier op aarde manifesteren. Dat kan niet anders, omdat dit proces volgens een natuurwet verloopt, en daarom zal de wereld er vroeg of laat uitzien zoals we het ons hadden voorgesteld en zoals we het voelden. We hoeven het alleen maar oprecht te willen en we moeten bereid zijn om hier in de fysieke wereld ankerpunten te zijn, zodat het goede zich via ons kan manifesteren en zich op aarde kan verankeren. 

Geen enkele kracht op aarde is sterker dan de kracht van mensen die van iets houden en die datgene waarvan ze houden heel graag willen. Wanneer we zowel onze liefdeskracht als onze wilskracht gebruiken, is er niets sterker dan dat. Als tegenwicht van de angst die de mensen nog steeds voelen, kunnen we ons beeld van de volmaakte wereld, waarvan we zoveel houden en die we willen manifesteren, bewust in het mensheidsveld plaatsen. Dan zal die wereld er ook komen.

Het is niet voldoende om alleen maar een betere wereld te wensen, in de trant van: o ja, het zou best fijn zijn als…. Om iets effectief in het veld te plaatsen moeten we het met onze volledige wilskracht echt willen. Dat is dan ook de enige optie voor onze toekomst. Het is de collectieve taak die wij als mensheid hebben, want wij zijn degenen die hier op aarde zijn geïncarneerd. De spirituele wereld zal ons hierbij helpen, maar wij, de bewoners van de aarde, moeten het eerst willen, vervolgens moeten we het echt in ons hart voelen en uiteindelijk moeten we het tot stand brengen. 

De volmaakte wereld zou in ieders beleving de enige optie voor onze toekomst moeten zijn. Zodra er genoeg mensen zijn voor wie dat geldt, zal het visioen over het goede zich hier op aarde manifesteren, en dan maakt het niet meer uit wat de verhalenvertellers allemaal ensceneren of ons vertellen. De verhalenvertellers vertellen je hun verhalen omdat ze weten dat ze hun plannen niet op eigen kracht kunnen manifesteren. Dat willen ze wel, maar ze weten ook dat ze zonder jouw steun, of precies gezegd, zonder jouw angst, volledig machteloos zijn en dat het niet zal lukken als jij er niet in gelooft en niet bang bent. Daarom moeten ze je deze angstaanjagende verhalen wel vertellen en er vervolgens voor zorgen dat je ze gelooft. Alleen door jou zo bang mogelijk te maken kunnen ze de dingen bereiken dat ze zo graag willen bereiken en waar het ze echt om te doen is. Daarom gebruiken ze de wetmatigheid die ik hierboven noemde: wat mensen voelen zal worden gemanifesteerd. Als heel veel mensen bang zijn omdat ze verwachten dat er iets ergs gaat gebeuren, dan zal die angst zich steeds meer manifesteren, en dat gebeurt alleen maar door die angst. Dat is toch te gek voor woorden? Als niemand bang zou zijn voor een negatieve toekomst, zou de toekomst helemaal niet negatief kunnen worden. 

De verhalen van de verhalenvertellers zijn uiteindelijk slechts verhalen waar maar heel weinig waarheid in zit. Stel je voor dat iedereen vanaf morgen de verhalen gewoon niet meer zou geloven. Wat zouden de verhalenvertellers dan nog kunnen doen? Gelukkig kennen wij deze natuurwet ook en kunnen we hem gebruiken om als collectief te focussen op wat WIJ willen. Als we het tegenovergestelde van angst willen, als we een betere wereld willen, dan moeten we ook het tegenovergestelde van angst voelen, zodat deze betere wereld zich kan manifesteren. Daarom is het vooral in de komende maanden zo belangrijk dat we het vertrouwen niet verliezen en ons voortdurend op het positieve blijven richten, ongeacht wat ons wordt verteld en ongeacht welke maatregelen ons worden opgelegd.

Mattias Desmet (professor klinische psychologie):

Niets zal de beweging van ontwaken die overal aan de gang is, tegenhouden, geen propaganda, geen indoctrinatie, geen ontslagen. Niets. En hoewel de mensheid tijdelijk uit elkaar gedreven wordt, zal ze ooit weer samenkomen. Hoezeer de zaken nu ook polariseren, we moeten ons richten op het terug samenkomen, op een nieuwe samenleving die volgens andere principes functioneert.

Anastasia (boek 5, Wie zijn wij?):

Het zou kunnen zijn dat de Schepper in een nieuwe energie heeft geschitterd! Een energie die ons met nieuwe ogen naar iets wat we iedere dag zien, laat kijken. Er breekt een nieuw millennium aan op Aarde, waarin de goden de Aarde zullen bevolken - mensen wier bewustzijn hun in staat stelt deze energie in zich op te nemen.

° Samenvatting boek 5: Op Aarde komt alles goed!


 

 

 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Anastha Aurora
Maira Gall